51 Απ: ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ~ΛΕΥΚΩΜΑ!!!! Δευ Ιουλ 12, 2010 4:03 pm
marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Με λενε Σοφια,ειμαι 29 χρονων και διδυμος,εχω ενα κοριτσακι σχεδον 5 μηνων και ζω στην αθηνα..λατρευω να διαβαζω βιβλια,να πηγαινω σινεμα,να ασχολουμαι με χειροτεχνια,να κοιμαμαι,να βοηθαω οποιον,οταν,οσο,οπως μπορω,να κανω το παιδι μου να γελαει,να γελαμε οικογενειακως γενικα..επισης μ αρεσει η καλη παρεα,ενα παγωμενο ποτηρι vinsanto,η φωτια στο τζακι,η καλη μουσικη κι οι βολτες με το αμαξι που δεν καταληγουν πουθενα-εκτος αν παμε ταξιδια,η φωτογραφια..δεν αντεχω με τιποτα να με ξυπνανε με μουρμουρα το πρωι,την απιστια,την κακια και την κουτοπονηρια,οσους κακομεταχειριζονται τα ζωα,τα παιδια και γενικα αλλους ανθρωπους,αυτους που μου κορναρουν στο φαναρι ενω ειναι ακομη κοκκινο-οπως κι εκεινους που μπαινουν σφηνα μπροστα μου..σε εναν ανθρωπο εκτιμω τον σεβασμο,τη φιλια,την εμπιστοσυνη,την αγαπη του στα ζωα και το χιουμορ..ευχομαι να ειμαστε παντα ολοι μας και τα παιδακια μας δυνατοι,με αντοχες,με υγεια..η σχση μου με τον αθλητισμο ειναι αρκετα καλη..ολη μερα κανω βαρακια(7,5 κιλα),τρεχω15 χιλιομετρα την ημερα(μεσα στο σπιτι),κανω καμψεις(ηθικου)κτλ..εχω ενα αξιολατρευτο σκυλακο τον ντανιελ,ημιαιμο λαμπ που γινεται 4 τον σεπτεμβρη..χομπι^βλεπε παραπανω..οταν εχω κεφια,γελαει και το παρδαλο κατσικι-γινομαι πολυ νουμερο ωρες ωρες..οταν δεν εχω κεφια δεν θες να βρεθεις μπροστα μου-ουτε κι εγω το θελω..υπαρχει κατι που θελω να μοιραστω μαζι σας γιατι με πνιγει..την πεθερα μου-αλλα μονο αυτη ειναι μερος της προσφορας-εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι,συνενοηθηκαμε?
πεθερουλα πλακα κανω,δεν θα σε εδινα πουθενα..χωρις αμοιβη!!χαχαχα!!! σας τα επρηξα??
πεθερουλα πλακα κανω,δεν θα σε εδινα πουθενα..χωρις αμοιβη!!χαχαχα!!! σας τα επρηξα??