Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια! Δε την παλεύω άλλο με τη ζέστη! Με έχει πιάσει ένα άγχος που δεν περιγράφεται! Δυστυχώς μετά απο μια αιμορραγία είμαι καθηλωμένη στο κρεββάτι και το κακό είναι ότι δεν έχω ψωνίσει τίποτα για τον μπεμπάκο μου! Μόνο κούνια-αλλαξιέρα και το καροτσάκι του! Απο ρούχα έχω για δείγμα ένα φορμάκι και ένα σετάκι παντελόνι-μπλουζάκι! Τίποτα άλλο! Και ο καιρός πλησιάζει και δεν μπορώ να κάνω κάτι! Δεν έχω το παραμικρό για την βαλίτσα του νοσοκομείου, ούτε καν την βαλίτσα! Sad Πότε θα τα προλάβω? Τα άφησα όλα για τελευταία στιγμή και να που το πληρώνω! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 585182

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΠΟΓΟΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.... ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗΣ Κ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ???

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΠΟΓΟΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.... ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗΣ Κ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ???

31η! Προσπαθώ να μην αγχώνομαι! Rolling Eyes

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Very Happy ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!
ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ Very Happy
ΑΚΟΜΗ Κ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ Κ ΧΡΩΜΑ Very Happy

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Very Happy ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!
ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ Very Happy
ΑΚΟΜΗ Κ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ Κ ΧΡΩΜΑ Very Happy

Τί καλά! Μου δίνεις κουράγιο και αισιοδοξία! Very Happy Υπομονή για τα μπεμπάκια και όλα καλά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 328109

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΩΣΩ.ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΣΚΕΥΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ JUMBO ME THN MIKRH ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΘΩ.

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΠΟΛΛΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ.

ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994

tzef

tzef
ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ 7ο Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΤΖΕΦ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ..ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ Shocked Shocked Shocked Κ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΜΕ Κ ΤΑ ΑΝΤΕ Mad Mad Mad Mad ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Embarassed Embarassed
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 328109 ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑ ΜΙΚΡΗ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ Shocked

ΣΩΣΩ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Smile ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΗ Κ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 654316 sunny sunny sunny
ΠΡΗΞΗΜΟ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΟΧΙ....ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ Very Happy

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΕΓΩ . ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα τσούπρες! Τι κάνετε? Εγώ μόλις έπλυνα τα πιατάκια, έβαλα ένα πλυντήριο, έριξα και ένα σκουπισματάκι και τώρα χαλαρώνω βλέποντας εγκλήματα! Γυρίσαμε το μεσημεράκι σπίτι μας από την δουλειά και η πεθερά μου μας είχε φέρει ένα κάρο δωράκια για την μπεμπούλα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτό το σχέδιο σεντονάκια με ασορτί πικέ κουβέρτα!
Αυτά τα σελτεδάκια:

Μια λαβέτα, γαντάκια ροζ για να μην γρατζουνάει τα μουτράκια της και μια τέλεια πετσετούλα με κουκουλίτσα μπεζ με στρασένια πεταλουδίτσα pierre cardin όνειρο! Τυχερή η μπεμπούλα! Όλο δωράκια είναι από παντού!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Very Happy ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!

Τί καλά! Μου δίνεις κουράγιο και αισιοδοξία! Very Happy Υπομονή για τα μπεμπάκια και όλα καλά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 328109

Κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε! Θα κάτσεις λίγο ξάπλα και όλα θα τα προλάβεις! Έχεις ακόμα βδομαδούλες!!! Τα ζουζουνάκια μας να είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΠΡΑΒΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!!
ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ Wink
ΩΡΑΙΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΧΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Cool

stav2007

κοριτσακια μου τι κανετε?μπερδεμα με την αλλαγη αλλα την βρηκα την ακρη.νομιζα οτι σας εχασα.και εμεις καλα ειμαστε την τεταρτη θα παμε στον γιατρο να δουμε τον μπουνιτσα μας.αυριο θα παμε να κλεισουμε κουνια-προικα και λικνο.βρηκα μια λαχανι με εκρου,δεν ξερω πως να σας την δειξω....

αχ!πολυ χαιρομαι που σας ξαναβρηκα

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ομορφούλες!
Και εγώ όταν δεν μπορούσα να μπω στο forum έπαθα πλάκα…!!! Τρόμαξα μην δεν ξαναμπορέσω να μπω! Μια χαρά περνάμε εδώ! Μου λείψατε εκείνες τις 2 μερούλες!
Ναι Αγάπη μου δόξα τον Θεό μου άρεσαν αυτά που της πήρε η γιαγιά της! Φαντάζεσαι να ήταν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου και να έπρεπε να τα στρώσω κιόλας? Να δω πως θα τα χωρέσω όλα αυτά στο δωματιάκι της! Και εγώ στα σεντόνια δεν είμαι πολύ του λευκού! Θέλω χρώμα! Αλλά όλα τα άλλα που έχουμε είναι με χρώμα οπότε και αυτά ομορφούτσικα είναι με τα αρκουδάκια τους! Στα έπιπλα πάλι τα προτίμησα όλα λευκά!
Tzef μου καλό κουράγιο με τα πλυσίματα! Που θα πάνε? Θα τελειώσουν! Και καλά να περάσετε την Παρασκευή! Εγώ μετράω προς το παρόν τις μέρες αντίστροφα προς την Παρασκευή για να κάτσω και εγώ άλλη μια βδομαδούλα! Jumbo με το παιδί? Τρελάθηκες? Αφού δεν το αδειάσατε… μην μιλάς καθόλου!!!
Σταυρούλα μας και εσύ μας έλειψες πολύ! Άντε καλά ψωνάκια τώρα! Τα επιπλάκια σου θα είναι μπεζ με λαχανί ή η προίκα σου? Από πού τα είδες?
Κοριτσάκια δεν θυμάμαι αν μου απαντήσατε! Στο ΙΚΑ με τα υπογεγραμμένα χαρτιά από τον εργοδότη μου και τον γιατρό του ΙΚΑ δεν πρέπει να πάω πχ την πρώτη μέρα της άδειας μου αλλά έχω περιθώριο αυτές της 56 μέρες αν δεν κάνω λάθος?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Πολύ ωραία τα πραγματακια σας Δεσποινα. Αντε με το καλό!
Παρασκευουλα θα παω να δω την κοριτσάρα μου. Μου ελειψε, αλλα εχω κανει ενα σωρο δουλειες και εχω ξεκουραστει λιγάκι.
Δεσποινα σου απαντησα εγω για το ΙΚΑ. δεν χρειαζεται να πας ακριβως την μερα που σταματας. Εχεις περιθωριο. Αλλα πλεον αργουν πάρα πολύ να σου δωσουν τα χρηματα. Κανα μηνα απο την ημερομηνια που θα καταθεσεις τα χαρτια. Οποτε καλυτερα νωριτερα, να ξεμπερδευεις, γιατι και μετα που βαρενεις ειναι χειρότερα.
Α, ξεχασα εχθες να σας πω. Εκλεισα για το ντοπλερ στις 6/8. Αντε να δουμε, να τελειωνουμε γσιγα σιγα και με αυτό!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Καλημέρα! Πολύ ωραία τα πραγματακια σας Δεσποινα. Αντε με το καλό!
Παρασκευουλα θα παω να δω την κοριτσάρα μου. Μου ελειψε, αλλα εχω κανει ενα σωρο δουλειες και εχω ξεκουραστει λιγάκι.
Δεσποινα σου απαντησα εγω για το ΙΚΑ. δεν χρειαζεται να πας ακριβως την μερα που σταματας. Εχεις περιθωριο. Αλλα πλεον αργουν πάρα πολύ να σου δωσουν τα χρηματα. Κανα μηνα απο την ημερομηνια που θα καταθεσεις τα χαρτια. Οποτε καλυτερα νωριτερα, να ξεμπερδευεις, γιατι και μετα που βαρενεις ειναι χειρότερα.
Α, ξεχασα εχθες να σας πω. Εκλεισα για το ντοπλερ στις 6/8. Αντε να δουμε, να τελειωνουμε γσιγα σιγα και με αυτό!

Τhanks για την απάντηση κοπέλα μου!
Μωρέ δεν θα το αργούσα να πάω αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βρίσκω κανέναν στο γραφείο να μου υπογράψει τα χαρτιά! Αυτό είναι… τίποτα άλλο…!!! Σιγά μην ήθελα να το καθυστερήσω αλλιώς να τρέχω με την κοιλιά στο στόμα…!!!
Εμένα βρε κορίτσια όπως σας ξαναείπα η γιατρός μου, μου είπε, ότι δεν χρειάζεται λέει να κάνω Doppler γιατί όλα τα βλέπει καλά! Δεν ξέρω τι να κάνω…!!! Ο άντρας μου, μου λέει, να μην την κάνουμε… αλλά εγώ το σκέφτομαι…!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στο ντοπλερ αν θυμαμαι καλα, και ας με διαψευσει καποια κοπέλα αν κάνω λαθος, μετράνε και το αμνιακό υγρό που βρισκεται σε καθε κοιλοτητα. Αν ειναι δηλαδη σε φυσιολογικά όρια. Δεν ξερω αλλα προσωπικα ολους τους μεγαλους υπερηχους και στη μικρη τους εκανα και τωρα θα τους κανω.

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοπέλες όμορφες!! Εμάς πάντως ο γιατρός μου όταν πήγα για 1η φορά, στο σχεδιάγραμμα που μου έδωσε με τις εξετάσεις που θα κάνω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προς το τέλος (νομίζω 33 - 35 εβδομάδα) περιλάμβανε και το Doppler. Εσάς Δέσποινα τι σας είπε? Ότι αν θέλετε να την κάνετε και ας μή χρειάζεται, κατά τη γνώμη του, ή ότι δε θα σας την κάνει ούτως ή άλλιως?

stav2007

καλημερα κοριτσακια μου...πως ειστε σημερα?
Despoinaki μου λαχανι-μπεζ ειναι η κουνια.θα την παρω απο το μωροσετ αλλα αν μπεις στο αστεριας bebe την,εχει αλλα μου αρεσει και μια αλλη που αν πατησεις προεφηβικο κρεβατι μαριανα θα σου βγει αυτο ειναι ασπρο-λαχανι.τι να παρω ρε κοριτσια ασπρο-λαχανι η ζαχαρι-λαχανι?
οσο για το Doppler συμφωνω με την bouba εγω εκλεισα 7/9.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! BOUBA ΚΙ ΕΓΩ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ DOPPLER! ΘΑ ΕΙΜΑΙ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Β- ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΤΙΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ! Twisted Evil
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ! ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΟΙΞΕ- ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ AIR CONDITION ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ DOPPLER!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσάκια με βάλατε σε σκέψεις!
Η γιατρός μου είπε ότι τα βλέπει όλα καλά (αμνιακό υγρό, πλακούντα, τα γραμμάρια της μπέμπας, την καρδιά…) και λέει δεν υπάρχει λόγος!
Αν λέει είχε βγάλει κανένα προβληματάκι στην Β επιπέδου ή αν π.χ. έβλεπε ότι δεν παίρνει τώρα το σωστό βάρος τότε θα είχε νόημα! Ξέρω και εγώ? Και έπεισε και τον άντρα μου!
Εγώ νόμιζα είναι υποχρεωτική και χαιρόμουν γιατί θα απολάμβανα πάλι την μπέμπα και τρισδιάστατα! … Θα έβλεπα βέβαια και ότι όλα είναι καλά! Πότε γίνεται αυτή η εξέταση? Γιατί εγώ τώρα είμαι 29 εβδομάδων και 2 ημερών! Νομίζω γύρω στις 32? Και πόσο στοιχίζει περίπου? Σαν την Β επιπέδου? Για την Β επιπέδου είχα δώσει 135+15 για το dvd= 150 ευρώ.

stav2007

Despoinaki ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 100 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ DVD.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣ/ΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΟΥΝΙΑ.ΖΑΧΑΡΙ-ΛΑΧΑΝΙ Η ΑΣΠΡΟ-ΛΑΧΑΝΙ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:Despoinaki ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 100 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ DVD.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣ/ΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΟΥΝΙΑ.ΖΑΧΑΡΙ-ΛΑΧΑΝΙ Η ΑΣΠΡΟ-ΛΑΧΑΝΙ?

Εγώ έκανα την εξέταση στο Γένεσις στην Θεσσαλονίκη! Μας έπιασαν μάλλον λίγο τον κ…ο!!! χιχιχιχι!!!
Που είπες ότι μπορώ να δω τις κούνιες σε φώτο Σταυρούλα μου? Για να σου πω την γνώμη μου! Και τους τοίχους πως λες να τους κάνεις? Λευκό ή θα βάλεις χρώμα?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Είναι μήπως αυτή ή κάποια άλλη από τον κατάλογο? Γιατί έχει και πολλές ο κατάλογος...!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα την κάνω στο ΓΑΙΑ που εκανα και την β' επιπεδου. Από τιμή δεν ξερω να σας πω την αλήθεια, και δεν θυμαμαι και από την μικρή. οταν θα την κάνω θα ειμαι 32 εβδομάδων. Πανω κατω εκει γίνεται.
Σταυρούλα μου και τα δυο μου φαινονται ωραια. Αλήθεια τους τοιχους πως λες να τους κάνεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις