Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
425 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 425 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
tzef μου καλά να περάσετε. Καλη ξεκουραση!!
Mpogos ολόκληρο αντράκι ε;
Σταυρούλα μου μια χαρούλα και ο μπουνίτσας σου.
Αντε όλες σιγα σιγα μπαινουμε σε μια σειρα και σιγα σιγα θα ανακοινωνουμε τις γεννησεις των μικρών μας. Πως πέρασε ο καιρός ούτε που το καταλαβα να σας πω την αλήθεια!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια και εγώ με τάμα πήρα το όνομα μου στην Αγία Ειρήνη της Χρυσοβαλάντου. Η μητέρα μου ήταν λίγο μεγάλη σε ηλικία που προσπαθούσε να με κάνει και γι αυτό με έταξε. Ξέρω ότι στο μοναστήρι έχουν εκτός απο την ζώνη και το μήλο, περιοδικό μηνιαίο με θαύματα της Αγίας Ειρήνη και άλλα βιβλία με θαύματα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε?Εγω χαθηκα γιατι μετα το γιατρο εχθες πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι.Ο μπουνιτσας μας πολυ καλοςειναι κοντα στο κιλο(αλλη μετρηση το εβγαζε 830 και αλλη 1 κιλο,μπερδευτικα),μου ειπε ο γιατρος οτι θα γενησω με καισαρικη ,λογο εξωσωματικης και ειμαι μικροκαμομενη δεν θελει να ζωριστει το μωρο,το ποτε θα το αποφασισουμε αργοτερα.στην 29 εβδομαδα θα κανω και 2 ενεσεις κορτιζονης που ειναι για τα πνευμονια του μωρου. σημερα ειχα κατι δουλιτσες και το μεσημερι που ηρθε ο αντρουλης μου πηγαμε να αναψουμε λαμπαδα στην Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλαντω.θα σας πω εγω τι γινεται που παω συχνα.Ειναι στην Λυκοβρυση,οταν εχεις χασει μωρο η' εισαι εγκυος και εχεις προβλημα σου δινουν την ζωνη και ενα κομματι μηλου,μηλο δινουν και για τον ανδρα.εγω την ζωνη τηνφωραω απο τοτε που ξεκινησα την εξωσωματικη και θα την βλαλω οταν γεννησω δεν την βγαζω καθολου απο επανω μου.οτι αποροα εχετε με ρωτατε.

tzef μου καλα να περασεις και να προσεχετε

Μια χαρά ο μπουνίτσας Σταυρούλα μου!
Άντε όλα ωραία!
Εγώ στην δουλειά και περιμένω να περάσουν 4 ωρίτσες για να πάω σπιτάκι μου!
Θα κάτσω για μια βδομαδούλαααααααα!!!!!!!!! Γιούπι….!!!!!!!!! Δεν θα ξυπνάω 7 η ώρα το πρωί…!!!
Χτες το βράδυ πριν κοιμηθώ η μπέμπα οργίασε…!!! Σε λίγο καιρό λέει δεν θα μπορούν να στριφογυρνάνε καθόλου λόγω χώρου οπότε αν καθόμαστε σε θέση που δεν τα βολεύει θα τρώμε πολύ μπουνίδι…!!! Χιχιχιχιχι!!!!!
Χτες ήρθαν και οι κουρτίνες…!!! Μια χαρούλα…!!! Φάση έχει αυτή της μπέμπας! Λευκή με ζωγραφιές φούξια, ροζ και λαχανί (ψαράκια, κεκάκια, δεντράκια, γλαστρούλες, πασχαλίτσες….)! Βέβαια δεν είναι διάφανη και δεν μπαίνει και το άπλετο φως στο δωμάτιο αλλά είναι μια χαρά! Ήρθε και το χαλάκι της… αλλά αυτό θα το στρώσω πρώτα ο Θεός λίγο πριν γεννήσω…!!!
Σήμερα – αύριο λέω να πάω να κοιτάξω και για καμία νυχτικιά, ρόμπα και πιζάμα…!!! Αν δεν βαρεθώ βέβαια…!!!

Ερώτηση: Πόσες από εσάς θα κάνετε επισκληρίδιο? Εγώ πάντως δεν μπορώ να διανοηθώ να μην κάνω…!!! Για ποιο λόγο να κάθομαι να κοιλοπονάω…???

Καλημέρα σε όλες και όλα τα σποράκια…..!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
www.varellas.eu/kouponi

Κοριτσάκια συμπληρώστε και στείλτε αυτό το κουπονάκι!
Στέλνουν δωράκι μια πιπιλίτσα ή ένα μπιμπερό!
Φιλάκια πολλά!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα! Πήγαμε στο γιατρό σήμερα και είδαμε το μπογάκι μας! Ολόκληρο αντράκι! Έχει φτάσει ήδη τα 2.190 και απο ότι λέει ο γιατρός όταν θα μπω στο μήνα μου θα είναι περίπου 3.200 και μέχρι να γεννήσω θα είναι 3.800-4.000! affraid
Ήρθαν και τα επιπλάκια του χθες και όλα μπαίνουν σιγά-σιγά σε μια σειρά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 328109
Ελπίζω να έχετε όλες καλά νέα!!! Smile

Επειδή είχα μια αιμορραγία είχαμε πάει στον γιατρό την προηγούμενη Τρίτη και ήταν 1.870. Και χθες που πήγαμε ήταν 2.190! Μέσα σε 9 μέρες δλδ πήρε 320 γρμ!!!
pig

Αχ το καλό μου... ολόκληρο αντράκι έγινε!! Μπογάκι όνομα και πράγμα...!!! Πριν πόσες εβδομάδες τον ξαναζύγισαν και πόσα γραμμάρια ήταν?

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bouba έγραψε:Καλημέρα!
tzef μου καλά να περάσετε. Καλη ξεκουραση!!
Mpogos ολόκληρο αντράκι ε;
Σταυρούλα μου μια χαρούλα και ο μπουνίτσας σου.
Αντε όλες σιγα σιγα μπαινουμε σε μια σειρα και σιγα σιγα θα ανακοινωνουμε τις γεννησεις των μικρών μας. Πως πέρασε ο καιρός ούτε που το καταλαβα να σας πω την αλήθεια!

Ααχ, ούτε εγώ το κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός και σε 2 μήνες περίπου θα κρατάω αγκαλιά το μωράκι μου! Απ'ότι βλέπω πρέπει να έχουμε και κοντινές ΠΗΤ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 215994

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να υποστούμε όλο αυτό τον πόνο...!!!
Δηλαδή αν βάλουμε επισκληρίδιο θα είμαστε λιγότερο μάνες?
Η πεθερά μου δεν συμφωνεί... έχει ακούσει λέει διάφορα... αλλά εγώ δεν σηκώνω κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα...!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν και με καισαρική θα γεννήσω και ουτως η αλλως θα εκανα επισκληρήδιο, και φυσιολογικά να γένναγα εννοείται παλι θα εκανα.
Mpogos ναι ειμαστε πολύ κοντά. Μια βδομαδα εχουμε διαφορα.
Γμτ πρεπει να βρω τη λίστα μας, για να τα θυμηθούμε λιγο.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:

Η πεθερά μου δεν συμφωνεί... έχει ακούσει λέει διάφορα... αλλά εγώ δεν σηκώνω κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα...!!!

Σιγα καλε, τι εχει ακουσει; Τωρα πλεον δεν γινεται τιποτα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ε ναι δεν το συζητώ!
Γίνονται ένα κάρο ενέσεις κάθε μέρα...!!!
Απλά οι μεγάλοι άνθρωποι.... έχουν συνηθήσει αλλιώς....!!!
Αλλά για τον τρόπο που θα γεννήσω θα αποφασίσω μόνο εγώ... και η γιατρός μου...!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
bouba έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ε ναι δεν το συζητώ!
Γίνονται ένα κάρο ενέσεις κάθε μέρα...!!!
Απλά οι μεγάλοι άνθρωποι.... έχουν συνηθήσει αλλιώς....!!!
Αλλά για τον τρόπο που θα γεννήσω θα αποφασίσω μόνο εγώ... και η γιατρός μου...!!!

ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΕ ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΑΛΕ ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.

Μα πλέον δεν ξέρω αν κάνουν και καισαρική με ολική νάρκωση!
Πολύ σπάνια θα βρεις κοπέλα που δεν θα ζητήσει να της κάνουν...!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολική στην καισαρική απ' οτι ξερω κανουν στα δημοσια νοσοκομεια, χωρις να ειμαι και σιγουρη ομως, οτι γινεται σε ολα τα δημοσια. Μια φιλη που γεννησε με καισαρική στο ελενα της κανανε ολική και οταν την ρωτησα γιατι μου ειπε οτι ζητησε επισκληρηδιο αλλα οτι δεν κανουν Rolling Eyes

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena84- ΠΗΤ 08/09/2011 ΚΟΡΙΤΣAΡΑ
trelliara - ΠΗΤ 10/09/2011 ΑΓΟΡΙ
Popz - ΠΗΤ 10/9/11 ΑΓΟΡΑΚΙ
ROSE 1980-ΠΗΤ 21/09/2011 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
bouba -ΠΗΤ 30/09/2011 ΑΓΟΡΑΚΙ (μάλλον)
ΑΓΑΠΗ@- ΠΗΤ 30/09/11 ΑΓΟΡΙΝΑ
xania - ΠΗΤ 01/10/11 ΚΟΡΙΤΣΙ
Sevi - ΠΗΤ 07.10.11 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!
Candy-ΠΗΤ 07/10/2011 ΑΓΟΡΑΚΙ
eleni24-πητ 07/10/11 κοριτσακι
Despoinaki - ΠΗΤ 9/10/11 KΟΡΙΤΣΑΚΙ
G.joan - ΠΗΤ 11/10/2011 ΑΓΟΡΙ
swsw - ΠΗΤ 15/10/2011 ΚΟΡΙΤΣΙ
ardo-ΠΗΤ 21/10/2011 (άγνωστον!)
tzef - ΠΗΤ 26/10/2011 KΟΡΙΤΣΑΚΙ

μια λιστα που μπορεσα να βρω απο παλιοτερες δημοσιευσεις. αν υπαρχει καποια αλλη πιο προσφατη, σορρυ αλλα δεν μπορω να βρω τωρα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:elena84- ΠΗΤ 08/09/2011 ΚΟΡΙΤΣAΡΑ

μια λιστα που μπορεσα να βρω απο παλιοτερες δημοσιευσεις. αν υπαρχει καποια αλλη πιο προσφατη, σορρυ αλλα δεν μπορω να βρω τωρα.

Μπράβο βρε bouba!!
Τσακάλι είσαι!!

stav2007

bouba εμενα ξεχασες : Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad

Οσο για την επισκληριδιο την κανουν και στα ιδιωτικα,γιατι εχθες που πηρα και ρωτησα στο Μητερα μου ειπαν +200 ευρω αν θα θα επισκληριδιο και λεω δεν ειναι μεσα στην τιμη?γιατοι μεχρι και πριν λιγο καιρο ηταν μεσα στην τιμη.και μου λενε οχι γιατι αλλοι την θελουν και αλλοι οχι.ακουστε μακακιες

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΛΙΑ.. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΠΗΤ. 16-10 ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ!!
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΑΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΛΙΑ.. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΠΗΤ. 16-10 ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ!!
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΑΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? Rolling Eyes Rolling Eyes

Λες να μην κάνουν πουθενά επισκληρίδιο στο Δημόσιο? Ούτε να το σκέφτομαι...!!!
Πάρε ένα τηλ και ρώτα!
Άνοιξε και ένα θεματάκι και ρώτα...!! Θα υπάρχουν ίσως κοπέλες που γέννησαν στο ίδιο νοσοκομείο που θα γεννήσεις και εσύ και θα σε διαφωτίσουν Swsw μου! Δηλαδή αν στο δημοσίο γεννήσεις με καισαρική σου κάνουν ολική νάρκωση και αν γεννήσεις φυσιολογικά τρως όλους τους πόνους χωρίς νάρκωση? Δεν θέλω καν να το ακούω... πόσο μάλλον να το πιστέψω κιόλας! affraid

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσακια!!
Εγω δεν με βλεπω... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 534787 14-10 ειμαι!.....

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
bouba έγραψε:ολική στην καισαρική απ' οτι ξερω κανουν στα δημοσια νοσοκομεια, χωρις να ειμαι και σιγουρη ομως, οτι γινεται σε ολα τα δημοσια. Μια φιλη που γεννησε με καισαρική στο ελενα της κανανε ολική και οταν την ρωτησα γιατι μου ειπε οτι ζητησε επισκληρηδιο αλλα οτι δεν κανουν Rolling Eyes

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Κ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΥΡΑΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
bouba έγραψε:elena84- ΠΗΤ 08/09/2011 ΚΟΡΙΤΣAΡΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ 20/09 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ....ΜΑΛΛΟΝ 12/9
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Very Happy

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swsw έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΛΙΑ.. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΠΗΤ. 16-10 ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ!!

SWSW MOY ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
MPOGOS
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 50580 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΑΝΤΕ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 875502
ΤΖΕΦ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 893968

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις