1 Αναμνηστικά βάπτισης... στον τοίχο! Τετ Ιουν 29, 2011 5:38 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, είναι εποχή που τα παιδάκια μας βαπτίζονται. Μετά από την βάπτιση έχουμε 1002 μικρά πραγματάκια και στολιδάκια αναμνηστικά που δεν θέλουμε φυσικά να πετάξουμε. Ωστόσο δεν μου πήγαινε καρδιά να τα αποθηκεύσω και να τα ξεχάσω σε ένα κουτί. Νομίζω ότι ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως είναι η βάπτιση πρέπει να έχει την δική του θέση σε ένα τοίχο του σπιτιού και να κρατάει τις αναμνήσεις ζωντανές! Έτσι, αγόρασα ένα μεγάλο κάδρο-βιτρίνα από το ΙΚΕΑ, πήρα ένα πιστόλι σιλικόνης και συγκέντρωσα εκεί μέσα όλες τις μικρές αναμνήσεις της βάπτισης... Το προσκλητήριο, το στολισμό της λαμπάδας, το μαρυρικό, τουφίτσα από τα μαλλάκια του μικρού, κορδέλες που περίσσεψαν και άλλα στοιχεία από τον στολισμό. Το δικό μου αποτέλεσμα είναι αυτό:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(Μετά έβαλα και το τζάμι από πάνω, αλλά εδώ το είχα αφαιρέσει γιατί γυάλιζε).
Λέω να κάνω το ίδιο και με τα αναμνηστικά του γάμου που έχω κάπου συγκεντρωμένα μεν, αλλά ακατάστατα δε και να στολίσω έτσι έναν ουδέτερο χώρο του σπιτιού μου πχ. κάποιο διάδρομο. Αν σας άρεσε η ιδέα περιμένω να δω και τις δικές σας... "δημιουργίες" και ιδέες!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(Μετά έβαλα και το τζάμι από πάνω, αλλά εδώ το είχα αφαιρέσει γιατί γυάλιζε).
Λέω να κάνω το ίδιο και με τα αναμνηστικά του γάμου που έχω κάπου συγκεντρωμένα μεν, αλλά ακατάστατα δε και να στολίσω έτσι έναν ουδέτερο χώρο του σπιτιού μου πχ. κάποιο διάδρομο. Αν σας άρεσε η ιδέα περιμένω να δω και τις δικές σας... "δημιουργίες" και ιδέες!