Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!
Εχω μερικες αποριουλες για πριν την εγκυμοσυνη και θα τις γραψω μαζεμενες!!!!
1. Λεω να αρχισω το δωματιο αρχες Σεπτεμβρη και σιγα σιγα και τα ψωνια για τον μπεμπακο μου. Ειναι καλα ή πολυ αργα; Γενναω 1/12 , με το καλο!
2.Φανταζομαι σε ολες εχει συμβει καποιες φορες να μη βρισκετε τον γιατρο, ανθρωπος ειναι, αλλα αμα συμβει κατι τετοιο μολις ειναι να γεννησετε τι κανετε;;; Ξερω, εφερα την καταστροφη, αλλα αγχωνομαι!!!Και ντρεπομαι να τον ρωτησω μη το παρει στραβα!!!
3. Σκεφτομαι στις εκπτωσεις να αγορασω κανα ρουχαλακι για του χρονου για το μικρο. Θα κανω βλακεια; Υπαρχει περιπτωση το νουμερο αυτο να μη του κανει και ας ειναι μεγαλυτερο απο την ηλικια του;
4. Τι αγορες πρεπει να κανω οπωσδηποτε πριν γεννησω;; φανελακια,ρουχαλακια,κουνια,καθισμα αυτοκινητου και ενα μαρσιππο mei-tai σκεφτομαι! Ισως και καροτσι, αν και χειμωνιατικα που να παω με το καροτσι.
Μου διαφευγει κατι αλλο; Very Happy
5. Οι κουνιες ειναι τοοοσο ακριβες πια;;; 400 και 600 ευρω;;; Βρηκατε πουθενα καμια πιο οικονομικη. Παντα ονειρευομουν να αγορασω τα επιπλα του μωρου,αλλα μου φαινονται τρελα ακριβα βρε κοριτσια!!!Ειμαι τρελη;;;;

Αυτα για αρχη!! Αμα θυμηθω κατι θα το προσθεσω!! Συγγνωμη που σας ζαλισα!!!Ευχαριστωωωωωω Απορίες εγκυούλας πριν τη γέννα!!! Βοήθεια!!!  - Σελίδα 2 875502

εγω πηρα κουνια που γινεται κρεβατι για μετα 360 ευρω

????????

Επισκέπτης
Της Pali μου αρεσουν πολυ. Αχ..ειδικα μια...την ειχα βαλει στο ματι απο πριν μεινω εγκυος αλλα ειναι τρελα ακριβη... 700 χωρις στρωμα...
δειτε την http://www.babyisland.gr/product_info.php?cPath=1_26_59&products_id=93
δεν ειναι απιθανη;;;;
Εγω σκεφτομαι μολις γυρισουμε απο διακοπες (αρχες Αυγουστου) να κανω μια ερευνα αγορας (αμα αντεχω τη ζεστη!!!), αν βρω και τιποτα καλο (θα εχει και εκπτωσεις, σωστα;;Wink να το αγορασω. Και εγω δε θελω να τρεχω τελευταια στιγμη (γιατι δε ξερεις και αν το μωρο θα βγει νταν 1/12!!!),αλλα νομιζω οτι και απο τωρα ειναι νωρις, αλλα εχω μπερδευτει-δε ξερω!!! Laughing
Μαλλον θα αρχισω να ψαχνω μετα τις διακοπες, θα το βαψουμε το Σεπτεμβρη (βλεπω να τρωμε κανενα μηνα με το βαψιμο, θελω υπερπαραγωγη!!!Χαχαχα) και παραλληλα θα κοιταζω και για τα επιπλα!!! Στη τελικη, αμα αγορασω και κατι νωριτερα το βαζω στο σαλονι προσωρινα!!!

Ξερετε κανενα μαγαζι που να εχει πχ παλια μοντελα κουνιας σε καλες τιμες; Κατι μου ειπαν για ενα στον Αλιμο,αλλα δε ξερω ποιο!!!
Σας φιλω φιλεναδιτσες μου!!!
I love you I love you I love you

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ etoile! ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΙΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ! ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑΓΙΑ, ΑΔΕΡΦΗ. Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΕ ΑΔΙΚΑ!

????????

Επισκέπτης
boubouka έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ etoile! ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΙΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ! ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑΓΙΑ, ΑΔΕΡΦΗ. Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΕ ΑΔΙΚΑ!

Οι γονεις θα μας δωσουν λεφτα για να διαλεξουμε μονοι οτι θελουμε!!!
Οι υπολοιποι συγγενεις φανταζομαι θα παρουν κανενα φτηνο δωρακι ,δε νομιζω να παρουν κατι απο αυτα που χρειαζομαστε για το δωματιο του μωρου. Με τον κουνιαδο μου δε τα εχουμε καλα, οποτε αμφιβαλλω αν θα παρει και κατι!!! Laughing

Κοριτσια να ρωτησω κατι;;; Θελω να παρω ενα καρεκλακι αυτοκινητου που μπαινει αναποδα στο αυτοκινητο, για μεγαλυτερη ασφαλεια. Το μονο προβλημα ειναι οτι με isofix βγαινει μονο ενα μοντελο, που εχει 450 ευρω και ειναι απο 6 μηνων και πανω. Τι θα κανω οταν βγω απο το μαιευτηριο ή αυτους τους 6 μηνες,αν χρειαστει να παμε καπου οπωσδηποτε με αυτοκινητο;;;; Να αγορασω και αλλο καθισμα αυτοκινητου μονο για 6 μηνες ειναι χαζομαρα, αλλα αποκλειεται να βαλω και χυμα το μωρο στο αμαξι. Εχω προβληματιστει πολυ με αυτο!!!! Crying or Very sad

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
boubouka έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ etoile! ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΙΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ! ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΑΓΙΑ, ΑΔΕΡΦΗ. Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΕ ΑΔΙΚΑ!

Οι υπολοιποι συγγενεις φανταζομαι θα παρουν κανενα φτηνο δωρακι ,δε νομιζω να παρουν κατι απο αυτα που χρειαζομαστε για το δωματιο του μωρου. Με τον κουνιαδο μου δε τα εχουμε καλα, οποτε αμφιβαλλω αν θα παρει και κατι!!! Laughing

Κοριτσια να ρωτησω κατι;;; Θελω να παρω ενα καρεκλακι αυτοκινητου που μπαινει αναποδα στο αυτοκινητο, για μεγαλυτερη ασφαλεια. Το μονο προβλημα ειναι οτι με isofix βγαινει μονο ενα μοντελο, που εχει 450 ευρω και ειναι απο 6 μηνων και πανω. Τι θα κανω οταν βγω απο το μαιευτηριο ή αυτους τους 6 μηνες,αν χρειαστει να παμε καπου οπωσδηποτε με αυτοκινητο;;;; Να αγορασω και αλλο καθισμα αυτοκινητου μονο για 6 μηνες ειναι χαζομαρα, αλλα αποκλειεται να βαλω και χυμα το μωρο στο αμαξι. Εχω προβληματιστει πολυ με αυτο!!!! Crying or Very sad

Aπό ίντερνετ ψωνίζεις; Δες εδώ Wink :

http://cgi.ebay.co.uk/CYBEX-ATON-2011-BASE-FIX-SOMMERBEZUG-NEU-/230571655870?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35af2442be

Για την ποιότητα και τη ασφάλεια στο εγγυόμαι και εγώ αλλά έχει και πιστοποιητικά. Έχω αγοράσει ήδη 2 φορές από τον συγκεκριμένο γιατί οι αντίστοιχες τιμές στην Ελλάδα αυτής της μάρκας είναι σχεδόν διπλάσιες.

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:

http://cgi.ebay.co.uk/CYBEX-ATON-2011-BASE-FIX-SOMMERBEZUG-NEU-/230571655870?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35af2442be

Για την ποιότητα και τη ασφάλεια στο εγγυόμαι και εγώ αλλά έχει και πιστοποιητικά. Έχω αγοράσει ήδη 2 φορές από τον συγκεκριμένο γιατί οι αντίστοιχες τιμές στην Ελλάδα αυτής της μάρκας είναι σχεδόν διπλάσιες.

Ευχαριστω!!

Ναι,ψωνιζω απο το ιντερνετ.Εχω ψαξει και το καρεκλακι που θα παρω,παντου 450 το εχει, οποτε θα το παρω απο Ελλαδα. Λετε στις εκπτωσεις να το ριξουν λιγο; Ειναι το μονο που μπαινει αναποδα το παιδι (rear-facing), γι αυτο θελω το συγκεκριμενο!!!
http://www.babyinn.gr/v1/products/view/324/

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί λες ότι είναι το μόνο που μπαίνει ανάποδα; Νομίζω τα περισσότερα για 0-13 κιλά μπαίνουν ανάποδα με ή χωρίς isofix. Kαι η απόδειξη για αυτό που πρότεινα είναι εδώ.

Δες αυτό το βίντεο για την εγκατάσταση στο αυτοκίνητο (προχωρα το βίντεο στο 0:45):
https://www.youtube.com/watch?v=UPpsI2v5oZM

Και γενικά για οτιδήποτε έχεις αμφιβολίες ψάξε το στο you tube.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:

Ευχαριστω!!

Ναι,ψωνιζω απο το ιντερνετ.Εχω ψαξει και το καρεκλακι που θα παρω,παντου 450 το εχει, οποτε θα το παρω απο Ελλαδα. Λετε στις εκπτωσεις να το ριξουν λιγο; Ειναι το μονο που μπαινει αναποδα το παιδι (rear-facing), γι αυτο θελω το συγκεκριμενο!!!
http://www.babyinn.gr/v1/products/view/324/

A, κατάλαβα θες το συγκεκριμένο που είναι μέχρι 4 ετών! Νομίζω αξίζει να δώσεις τα 450. Είναι καλή επένδυση γιατί δεν θα χρειαστεί να το ξαναλλάξεις μέχρι τα 4. Όντως μέχρι 6 μηνών όμως τι κάνεις... Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί μάλλον το κάθισμα αυτό δεν ξαπλώνει αρκετά για να είναι κατάλληλο και για βρέφη. Να δανειστείς;

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το συγκεκριμένο κάθισμα δεν θα είναι το πρώτο που θα μπει το παιδί, είναι το αμέσως επόμενο. Η δικιά μου μπήκε σε αυτό τώρα που είναι 10 μηνών και αυτό γιατί είναι πολύ ψιλή. Όλα τα καθίσματα για νεογέννητα και μέχρι το κεφαλάκι τους να φτάσει ίσα με το κάθισμα (περίπου στο χρόνο) μπαίνουν αναγκαστικά ανάποδα. Δεν υπάρχει κάθισμα της ομάδας 0 που να μη μπαίνει. Το κάθισμα που λες δεν κάνει ούτε κατά διάνοια για νεογέννητο είναι πολύ όρθιο και πρέπει το παιδί να στηρίζει το κεφάλι του. Για πρώτο κάθισμα εγώ προσωπικά θα έπαιρνα της ίδιας εταιρίας το izi sleep είναι αυτό http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1374&cat=63&mCat=3&page=1, και για να ξέρεις για το επόμενο γενικά το ανατέλλω έχει τις χαμηλότερες τιμές σε αυτή την εταιρία.
όσο για την κούνια εγώ πήρα της Pali αυτή εδώ http://www.prenatal.gr/grecia/camerette_ai10_gr/home/index.asp το σχέδιο που είναι στη σελίδα 38 - 39 και μαζί με το στρώμα μου πήγε 340 ευρώ απο τη prenatal στις εκπτώσης, οκ δεν έχει τη χάρη του σχέδιου που βρήκες αλλά είναι τρελή η διαφορά στα χρήματα.

????????

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι και εγω αυτο σκεφτηκα,μηπως δανειστω ενα μονο για την μερα απο το μαιευτηριο. Μετα θα ειναι χειμωνας, οποτε δε θα βγαινουμε με το παιδι (φανταζομαι).Ε,αμα εχει και καμια καλη μερα, θα το βγαζουμε με καροτσι ή μαρσιππο, αλλωστε και εμεις σπανια χρησιμοποιουμε το αμαξι,δε το συμπαθουμε ιδιαιτερα!!! Ε, και οταν ανοιξει ο καιρος θα εχει παει 6 μηνων. Δε θελω να αγορασω 2, γιατι ηδη τα 450 μου φαινονται τρελο ποσο... Και το θεωρω και χαζομαρα να δωσω τοσα λεφτα για να παρω αλλο ενα που θα το χρησιμοποιησω 1-2 φορες μονο το 1ο εξαμηνο.
Το εχω δει το ανατελλω, εχει ωραια πραγματα. Περιμενω εκπτωσεις να δω και τοτε τιμες!!!!Το καρεκλακι αυτο δε κανει για εμας, δεν εχει isofix...
Απορίες εγκυούλας πριν τη γέννα!!! Βοήθεια!!!  - Σελίδα 2 654316

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα το αναποδο καθισματακι της besafe για ηλικια απο 6 μηνων εως 4 χρονων απαγορευεται να χρισιμοποιηθει σε νεογεννητο. Ειχα την ιδια απορια και μπηκα στο site της besafe και τους ρωτησα και μου το επιβαβαιωσαν απο την εταιρεια. Εμεις για πρωτο καθισματακι εχουμε παρει το izi sleep με ξεχωριστη βαση isofix, ειναι λιγο ακριβο το σετ βγαινει στα 400 ευρω, θα το κρατησουμε μεχρι 1 χρονων περιπου και μετα θα παρουμε αυτο που θελεις.

http://www.worldjamboree.gr

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν δεν εχει isofix το αυτοκινητο σου μπορεις να παρεις το izi go της besafe το οποιο δενει με τη ζωνη του αυτοκινητου το λητω το εχει στα 200 ευρω. Νομιζω οτι και χειμωνας να ειναι θα το χρειαστεις το καθισμα 6 μηνες δε θα βγειτε απο το σπιτι? Αν δεν κανω λαθος στην αρχη, καθε μηνα, πηγαινεις στον παιδιατρο αλλα και κρυο να εχει γιατι να καθεστε μεσα και να μη βγαινετε για βολτουλα με το μωρακι σας? Μπορεις βεβαια να παρεις το 2ο καθισμα οταν το μωρακι σας γινει 1 χρονων και ετσι θα το χρησιμοποιησεις περισσοτερο.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitra37 έγραψε: Μπορεις βεβαια να παρεις το 2ο καθισμα οταν το μωρακι σας γινει 1 χρονων και ετσι θα το χρησιμοποιησεις περισσοτερο.

Α, πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται αυτή! Έτσι παίρνεις ένα χωρίς βάση isofix που είναι πιο οικονομικά και μολις μεγαλώσει και δεν χωράει παίρνεις και αυτό που σου αρέσει. Και μετά δεν πάνε χαμένα. Μπορείς να το κρατήσεις για το δεύτερο παιδάκι αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια στιγμή. Απόσβεση θα κάνεις πάντως.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Etoile, δες εδώ!!!! Μπορεί να σε ενδιαφέρει αν θες να δανειστείς για τους πρώτους 6 μήνες!

http://blog.eimaimama.gr/2011/06/blog-post_21.html

????????

Επισκέπτης
dimitra37 έγραψε:Καλησπερα το αναποδο καθισματακι της besafe για ηλικια απο 6 μηνων εως 4 χρονων απαγορευεται να χρισιμοποιηθει σε νεογεννητο. Ειχα την ιδια απορια και μπηκα στο site της besafe και τους ρωτησα και μου το επιβαβαιωσαν απο την εταιρεια. Εμεις για πρωτο καθισματακι εχουμε παρει το izi sleep με ξεχωριστη βαση isofix, ειναι λιγο ακριβο το σετ βγαινει στα 400 ευρω, θα το κρατησουμε μεχρι 1 χρονων περιπου και μετα θα παρουμε αυτο που θελεις.

Ναι, ναι,αυτο με προβληματιζει,οτι δεν ειναι για νεογεννητο!! Αν καταλαβα εδωσες 400 ευρω και μολις χρονισει θα δωσεις αλλα 400 για αλλο; Πολλα λεφτα βρε καρδουλα μου...

Κοριτσια ψαχνοντας ανακαλυψα οτι για 0-6 μηνων εχουν 60 ευρω και χρησιμοποιουνται και σαν πορτ-μπεμπε;;; Αν ειναι ετσι,μια χαρα. Εγω νομιζα οτι επρεπε να δωσω αλλα 300 ευρω για 6 μηνες!!!

????????

Επισκέπτης
dimitra37 έγραψε:Αν δεν εχει isofix το αυτοκινητο σου μπορεις να παρεις το izi go της besafe το οποιο δενει με τη ζωνη του αυτοκινητου το λητω το εχει στα 200 ευρω. Νομιζω οτι και χειμωνας να ειναι θα το χρειαστεις το καθισμα 6 μηνες δε θα βγειτε απο το σπιτι? Αν δεν κανω λαθος στην αρχη, καθε μηνα, πηγαινεις στον παιδιατρο αλλα και κρυο να εχει γιατι να καθεστε μεσα και να μη βγαινετε για βολτουλα με το μωρακι σας? Μπορεις βεβαια να παρεις το 2ο καθισμα οταν το μωρακι σας γινει 1 χρονων και ετσι θα το χρησιμοποιησεις περισσοτερο.

Βλεπω ολους γυρω μου που μενουν σπιτι ολο το χειμωνα και δε ξερω τι θα κανω εγω!!! Ειναι το πρωτο,οποτε δεν εχω ιδεα!!!! Ο παιδιατρος δεν ερχεται σπιτι στην αρχη;; Ετσι νομιζα!!! Καλα, ειμαι πολυυυυ ασχετη!!!!!!!!!!!!! Laughing

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν το καθισμα που θελεις ειναι το izi combi x3 χωρις βαση isofix το λητω το εχει 400 ευρω. Μπορεις να μπεις στο site besafe.eu και να δεις ακομα και video τοποθετησης.

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο παιδιατρος ερχεται στο σπιτι στην αρχη αλλα 6 μηνες μετα δεν εινα αρχη ειναι μωρακι κανονικο εχεις σταματησει αποστηρωσεις και τρωει και κανονικο φαι αλεσμενο οχι μονο γαλα.

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:Etoile, δες εδώ!!!! Μπορεί να σε ενδιαφέρει αν θες να δανειστείς για τους πρώτους 6 μήνες!

Κατα τυχη αυτο διαβαζα πριν μου το γραψεις... Ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη;;;
Μαλλον θα παρω ενα 0-6 μηνων με 60 ευρω και μετα παιρνω το αλλο που ειναι εως 4ων χρονων (ετσι θα ''σπασω'' λιγο και τα εξοδα)!!! Πιο σωστα δε το σκεφτομαι τωρα;;;
Να ρωτησω κατι που δε μπορω να καταλαβω;;; Η βαση isofix αγοραζεται ξεχωριστα;;; Δεν ειναι μεσα στα 450;;; Το αμαξι μας λεει οτι εχει συστημα isofix!!! Πολυυυυ μπερδεμα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την etoile! στις Κυρ Ιουλ 10, 2011 6:00 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
dimitra37 έγραψε:Ο παιδιατρος ερχεται στο σπιτι στην αρχη αλλα 6 μηνες μετα δεν εινα αρχη ειναι μωρακι κανονικο εχεις σταματησει αποστηρωσεις και τρωει και κανονικο φαι αλεσμενο οχι μονο γαλα.

Οποτε καλα το ηξερα!!!
Μετα τους 6 μηνες θα ειναι καλοκαιρι, δε με νοιαζει και ο παιδιατρος ειναι και 10 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου (τυχη εεε;;Wink.
Κοριτσια πολυ μπερδεμα οι αγορες... πολυ βουνο μου φαινονται... δε ξερω τελικα τι θα με βολεψει και τι οχι!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
MariaM έγραψε:Etoile, δες εδώ!!!! Μπορεί να σε ενδιαφέρει αν θες να δανειστείς για τους πρώτους 6 μήνες!

Κατα τυχη αυτο διαβαζα πριν μου το γραψεις... Ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη;;;
Μαλλον θα παρω ενα 0-6 μηνων με 60 ευρω και μετα παιρνω το αλλο που ειναι εως 4ων χρονων (ετσι θα ''σπασω'' λιγο και τα εξοδα)!!! Πιο σωστα δε το σκεφτομαι τωρα;;;
Να ρωτησω κατι που δε μπορω να καταλαβω;;; Η βαση isofix αγοραζεται ξεχωριστα;;; Δεν ειναι μεσα στα 450;;; Το αμαξι μας λεει οτι εχει συστημα isofix!!! Πολυυυυ μπερδεμα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κάθισμα. Ξέρω ότι την βάση την πουλάνε ξεχωριστά γιατί δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα isofix. Όμως υπάρχουν και προσφορές που πουλάνε κάθισμα και βάση μαζί.

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε καποιο σημειο εγραψες κατι για isofix και καταλαβα οτι το αυτοκινητο σου δεν εχει συγνωμη λαθος μου. Υπαρχουν καθισματακια αυτοκινητου με τη βαση ενσωματωμενη και καθισματακια που τη βαση την αγοραζεις χωριστα. Παιρνεις π.χ. καθισμα αυτοκινητου recaro ή maxi cosi για βρεφος και αγοραζεις τη βαση χωριστα.Πανω σε αυτη τη βαση θα τοποθετησεις το επομενο καθισματακι. Η besafe στο πρωτο καθισμα εχει ξεχωριστη βαση αλλα δεν χρησιμοποιηται στο επομενο γιατι εχει ενσωματωμενη βαση οποτε μετα σου μενει και το 1ο καθισμα αυτοκινητου και η βαση. Η ιδεα σου να αγορασεις καθισμα με 60 ευρω νομιζω οτι ειναι λαθος γιατι ειναι κακης ποιοτητας και ειδικα για το βρεφος πρεπει να επιλεξεις καθισμα που αν συμβει κατι θα εχεις τη καλυτερη δυνατη προστασια. Μια λυση ειναι να δανειστεις καθισμα απο καπου με την προυποθεση βεβαια οτι εισαι συγουρη οτι δεν εχει εμπλακει σε ατυχημα και δεν εχει μειωσει την ασφαλεια που παρεχει σε ενα βρεφος. Για μενα το καλυτερο ειναι να παρεις πιο φτηνο καροτσι και πιο φτηνο κρεβατακι αλλα οτι καλυτερο σε καθισμα αυτοκινητου γιατι πιο σημαντικο απο ολα ειναι η ασφαλεια του ακομα και για μικρο χρονικο διαστημα.

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω ειμαι μαμα 2 παιδιων.παντα επαιρνα τα απαραιτητα.η παιδικη κουνια δεν χρειαζεται.ενα παρκοκρεβατο με σστρωματακι που μπορεις να βρεις στα 30 ευρω στα ικεα.ο λογος που το παρκοκρεβατο εξυπηρετει καλυτερα,ειναι απειδη μπορει και να παιζει εκει και να κοιμαται ,γλυτωνεις χωρο.το κρεβατα χρησημευουν μονο για υπνο και μπορεισ να παρεις ενα καλο μετα τα 3.τον αυγουστο δεν εχει νοημα να παρεις ρουχα γιατι δεν χρησημευουν τον χειμωνα.μπορεις να παρεις πολυ λιγα δυο μηνες πριν,απο τα δωρα που θα σου φερουν τα μισα θα πανε χαμενα

????????

Επισκέπτης
dimitra37 έγραψε:Σε καποιο σημειο εγραψες κατι για isofix και καταλαβα οτι το αυτοκινητο σου δεν εχει συγνωμη λαθος μου. Υπαρχουν καθισματακια αυτοκινητου με τη βαση ενσωματωμενη και καθισματακια που τη βαση την αγοραζεις χωριστα. Παιρνεις π.χ. καθισμα αυτοκινητου recaro ή maxi cosi για βρεφος και αγοραζεις τη βαση χωριστα.Πανω σε αυτη τη βαση θα τοποθετησεις το επομενο καθισματακι. Η besafe στο πρωτο καθισμα εχει ξεχωριστη βαση αλλα δεν χρησιμοποιηται στο επομενο γιατι εχει ενσωματωμενη βαση οποτε μετα σου μενει και το 1ο καθισμα αυτοκινητου και η βαση. Η ιδεα σου να αγορασεις καθισμα με 60 ευρω νομιζω οτι ειναι λαθος γιατι ειναι κακης ποιοτητας και ειδικα για το βρεφος πρεπει να επιλεξεις καθισμα που αν συμβει κατι θα εχεις τη καλυτερη δυνατη προστασια. Μια λυση ειναι να δανειστεις καθισμα απο καπου με την προυποθεση βεβαια οτι εισαι συγουρη οτι δεν εχει εμπλακει σε ατυχημα και δεν εχει μειωσει την ασφαλεια που παρεχει σε ενα βρεφος. Για μενα το καλυτερο ειναι να παρεις πιο φτηνο καροτσι και πιο φτηνο κρεβατακι αλλα οτι καλυτερο σε καθισμα αυτοκινητου γιατι πιο σημαντικο απο ολα ειναι η ασφαλεια του ακομα και για μικρο χρονικο διαστημα.

Πως να μη σε μπερδεψω οταν και εγω ειμαι μπερδεμενη;;; Laughing Laughing

Συμφωνω,η ασφαλεια ειναι πανω απ'ολα, αλλα ξαναλεω, δεν ειμαστε ανθρωποι που χρησιμοποιουμε το αυτοκινητο συχνα.Ακομα και σουπετ μαρκετ με τα ποδια παμε!!! Και θεωρω βλακεια να δωσω αλλα 300 ευρω πχ για 6 μηνες,ειδικα οταν αυτους τους 6 μηνες θα βγουμε 2-3 φορες το πολυ με αυτοκινητο και ισως και καθολου!!!Γι αυτο το σκεφτομαι. Ολα τα κανουμε με τα ποδια, εγω δεν οδηγω και δε θα δουλευω μεχρι να χρονισει σχεδον, οποτε ολες τις δουλειες/βολτες λογικα θα τις κανω το πρωι με το καροτσι ή το μαρσιππο!!!Ο αντρας μου ερχεται αργα απο τη δουλεια, οποτε το μωρο πιθανον να ετοιμαζεται για υπνο,οχι για βολτα!!!Προτιμω να παρω κατι πιο φτηνο λοιπον για τοτε (βασικα μονο για τη μερα που θα βγει απο το μαιευτηριο με καιει!!) και να το χρυσοπληρωσω για τα επομενα 3,5 χρονια,να παρω το πιο ασφαλες που υπαρχει,τοτε που θα χρειαστουμε σιγουρα!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να υπολογίζεις πως η ασφάλεια δεν αφορά μόνο τον χρόνο που θα χρειαστείς κάτι αλλά την στιγμή. Ο χρόνος είναι γεμάτος απο πολλές στιγμές αλλά και πάλι μια στιγμή αρκεί. Εγώ φοβάμαι πολύ την στιγμή.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις