Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
θα συμφωνήσω με τη Μαρία, η στιγμή είναι το θέμα. Αλλά τι καρότσι θα πάρεις;; Γιατί αν σκέφτεσαι για πολυκαρότσι έχει και κάθισμα αυτοκινήτου. Επίσης δεν ξέρεις αν το παιδί θα είναι έτοιμο στους 6 μήνες να κάτσει στο izi combi οι ηλικίες που έχουν, καθώς και το βάρος είναι ενδεικτικά. Το πότε ένα παιδί πρέπει να αλλάξει κάθισμα εξαρτάτε από το ύψος του και μόνο και δεν είναι καθόλου ασφαλές να αλλάζεις νωρίτερα κατηγορία. Όσο για το isofix αν το αυτοκίνητό σας έχει την προδιαγραφή τότε πάς στην αντιπροσωπία και στο βάζουν, δύο σιδεράκια είναι που λειτουργούν σαν υποδοχής, αλλά το izi combi x3 βγαίνει και χωρίς isofix. Η τιμή στα Λητώ είναι 450 με τη βάση (είναι ενσωματωμένη) και 400 χωρίς το isofix και έχει και τις ζώνες νομίζω.

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
λοιπον καροτσι με 70 ευρω απο τα jumpoκαι απο εκει και το καθισματακι 60 ευρουλακια.τελεια.τα πηρα και στα δυο μου παιδια

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τζενη έγραψε:λοιπον καροτσι με 70 ευρω απο τα jumpoκαι απο εκει και το καθισματακι 60 ευρουλακια.τελεια.τα πηρα και στα δυο μου παιδια
κοίτα από το να μην έχεις κάθισμα καλύτερα να έχεις έστω και το πιο οικονομικό που υπάρχει. ΑΛΛΑ το τέλειο είναι αυτό το οποίο ξέρεις ότι αν συμβεί ατύχημα θα σου προστατέψει το παιδί όσο καλύτερα γίνεται και για να είναι σίγουρος ο κάθε γονιός ότι αυτό θα συμβεί πρέπει το κάθισμα που έχει επιλέξει να έχει περάσει από τα απαραίτητα κρας τεστ και να έχει βγει καλό. Τα καθίσματα του jumbo δεν είναι σίγουρα κάποιο με τις καλές επιδόσεις. Είναι όπως τα αυτοκίνητα, το οποιοδήποτε αυτοκίνητο θα σε πάει στη δουλειά σου, αλλά δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση ατυχήματος θα σου δώσει την ασφάλεια ενός καλού αυτοκινήτου.

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κι εγω θα συμφωνησω με τις προλαλησσασες. οσες φορες και αν το βαλεις το μωρο στο αυτοκινητο προεχει η ασφαλεια του!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον...κουνια μπορεις να δεις και σε συνοικιακα μαγαζια τα οποια μπορει να σου βγουν φθηνα!εγω πηρα την κουνια,το στρωμα και την προικα 500Ε!αφου εχεις σιφινιερα μπορεις να παρεις τα στρωματακια που υπαρχουν να το τοποθετησεις επανω και να αλλαζεις εκει(εμενα δεν με βολεψε καθολου,τις αλλαζα στο κρεβατι)!τωρα που θα μπουν οι εκπτωσεις θα βρεις ευκαιριες!καπου διαβασα για παρκο...εμενα δεν με βολεψε καθολου)τωρα για το καθισα καλο ειναι να υπαρχει εστω και για αυτες τις 2 φορες που μπορει να μπει το παιδι στο αμαξι!ρουχα μην αγορασεις πολλα γιατι συνηθως μαζευονται πολλα απο δωρα...και οσο για μεγαλυτερα παιζει και αυτο με την βαφτιση..(εγω περυσι της βαφτισα τετοια εποχη και φετος δεν τους αγορασα τιποτα)!καλαθουνα με βολεψε γιατι τις ειχα μαζι μου σε ολα τα δωματια....

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.excellent.gr/

ριξε μια ματια!βαζει παντα προσφορες στο καταστημα....περναω συχνα και το βλεπω!

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σε περιπτωση τρακαρισματος καλυτερα να μην ειναι το παιδι ουτε στο καλυτερο καρεκλακι μεσα .οπος και να χει την συμπιεση και το χτυπημα,τα θραυσματα ειναι τα επικυνδυνα.τα καρεκλακια δεν ειναι απο μεταλο,ακομη και τα ακριβοτερα.παρεχουν προστασια ολα σε ταχυτητες πολης,τα CRASH TEST AYTOKINHTVN GINONTAI ME 50 XIL THN ωρα.ψαξε το.απλα συγκρατον το μωρο να μην εκσφεντονιστει.δουλευω σε μοναδα,και τα τροχαια ειναι καθημερινοτητα.

????????

Επισκέπτης
Βρε κοριτσακια μου θα το ξαναεξηγησω γιατι δε το καταλαβατε μαλλον!!!
Οταν γεννησω θα ειναι χειμωνας,οποτε για λιγο καιρο τουλαχιστον δε θα βγαινουμε απο το σπιτι.Ακομα και αν χρειαστει να βγουμε,εφοσον θα εχει καλο καιρο βεβαια,θα εχουμε καροτσι και μαρσιππο. Μαγαζια,τα παντα ειναι διπλα στο σπιτι μας,ακομα και ο γιατρος!!Γιατι πολυ απλα ενα μωρακι που ειναι μια σταλια ,θα φοβαμαι να το βγαλω βολτα με το αυτοκινητο. Νομιζω οτι ''χανεται'' μεσα στο καρεκλακι του,ακομα και αν ειναι ειδικο. Αφου τρομαζω για τη μερα που θα πρεπει να το παρω απο το μαιευτηριο!!!Και γενικα απο τη φυση μας δε γουσταρουμε και πολυ το αυτοκινητο, το παιρνουμε το πολυ 1-2 φορες το μηνα!!! Εκτος αυτου, που αλλου να πας μεσα στο χειμωνα με νεογεννητο;;; Σε κλειστους χωρους δε μπορεις να πας οσο ειναι μικρο για τα μικροβια, για καφε δε πας για το τσιγαρο, στους συγγενεις για τον ιδιο λογο... Οποτε εκ των πραγματων δεν θα χρειαστει το αυτοκινητο!!!
Το πιο βασικο ειναι η ασφαλεια του, εννοειται.Γι αυτο και περυσι στριμωχτηκαμε και αγορασαμε αυτοκινητο 15.000 ευρω, την πιο ακριβη εκδοση για να εχει πολλους αεροσακους και βαση isofix για το παιδι!!!! Αν δεν ημουν εγκυος, δε θα αλλαζαμε αυτοκινητο. Οποτε καταλαβαινετε ποσο πολυ νοιαζομαστε και σκεφτομαστε το παιδι, απο πριν καν μεινω εγκυος!!!! Laughing

Απλα σκεφτομουν, αντι να αγορασω ενα καθισμα με 300 ευρω για ελαχιστους μηνες και μετα να δωσω αλλα 300 για ενα ψιλοκαλο, καλυτερα νομιζω να παρω ενα με 100 ευρω για τους πρωτους μηνες (που ουτως ή αλλως θα χρησιμοποιω ελαχιστα το αυτοκινητο αφου θα ειναι χειμωνας στην αρχη, οποτε λογω καιρου και οσων ανελυσα παραπανω,θα βγαινουμε σπανια απο το σπιτι),μετα οταν θα ξεπεταχτει και θα βγαινουμε καμια βολτα, να παρω το σουπερ καλο που εχει 450 ευρω και που τοτε πραγματικα θα το χρειαστουμε!!!! Σκεφτομαι και εγω... δεν εχω αποφασισει...
Δεν ειπα ουτε να το βαζω στο αυτοκινητο χωρις καρεκλακι,αλλα ουτε να παρω το εντελως μαπα καρεκλακι. Θελω απλα να παρω το τελειο,που μπαινει αναποδα μεχρι τα 4 του και νομιζω οτι αυτο θα χρειαστει μετα τους πρωτους μηνες. Αμα πια δω οτι και στην αρχη τελικα παιρνουμε το αυτοκινητο συνεχεια και αλλαξουμε τοσο πολυ συνηθειες ξαφνικα, ε τοτε θα παω να αγορασω κανενα ακριβο και για την αρχη!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητη!!!! Laughing

Μηπως ξερετε ποτε μπαινουν εκπτωσεις;;; Μεσα στον Αυγουστο θα εχει μεινει τιποτα απο τις εκπτωσεις, να ψωνισω τοτε ή θα εχουν αδειασει τα ραφια;;;
Laughing

Για καροτσι τι λετε;;; Σκεφτομαι να παρω κανενα γυρω στα 400 ευρω, νομιζω ειναι καλα. Θα μας το κανει δωρο μια συγγενης μας!!! Εχετε να προτεινετε κατι καλο;;;
Για κουνια μαλλον απο pali θα παρω. Ειναι οι μονες που μου γεμιζουν το ματι και φαινονται πολυ ασφαλεις και πρακτικες, με την βαση τους που ανεβοκατεβαινει!!!
Καμια συμβουλη αλλη;;; Κατι που πρεπει να παρω οπωσδηποτε απο πριν;;;

Θελω να κανω και μαθηματα για θηλασμο οπωσδηποτε. Ποιο μηνα να τα κανω;; Καλα ειναι 7ο-8ο;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις