51 Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Αυγ 10, 2011 10:34 am
trilly
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια κοιταξτε στις αποστολες.λεει και το κοστος.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariela έγραψε:Και γω το ίδιο κορίτσια με το amazon.de, μου λέει δεν τα στέλλουν... Trilly πες μας το κόλπο...
elzu έγραψε:Κοριτσια καλημερα και απο εμενα...μου εφεραν απο Γερμανια το γαλα της μικρης το ναν1 εκει ειναι beba...!Κοριτσια με 9,70 απο το λιντλ εκει...μου ειπε η θεια οτι το εχει και λιγο πιο ακριβο στα φαρμακεια,...με 11,20...επαθα πλακα...τα ιδια γραμμαρια εκει τοσο και εδω 21,80...το εχω μετανοιωσει πολυ που δεν τα πηρα απο την αρχη απο το ιντερνετ...αλλα φοβομουν,...ελεγα μηπως μας το αλλαξει η παιδιατρος και μετα τι κανουμε???Αλλα τωρα αρχισαμε κρεμες και φρουτα και σκεφτομαι αν μου πει να συνεχισω το ναν2 να το παρω απο το ιντερνετ...κοριτσια οσες εχετε νινακια μην το σκεφτεστε!!!!Τσαμπα τα δινουμε τα λεφτα μας εδω...
...katerina... έγραψε:Κοριτσια εμεις πινουμετωρα το ΗΥΜΑΝΑ 1 ..στο site που λετε η μονη διαφορα ειναι η συσκευασια σωστα?
Ειναι ακριβως το ιδιο γαλα?
Και μηπως μπορει καπια να με βοηθησει με την παραγγελια?Κ για παπμερσ τελικα πηρατε απο το αμαζον?εμενα μου λεει πως δεν στελνει Ελλαδα..
mariela έγραψε:Κορίτσια πήρα και εγώ το Humana AR, το έδειξα και στον παιδίατρο, το ίδιο είναι με μικρές αλλά ασήμαντες διαφορές σε κάποια συστατικά. Το δοκίμασα και στην μικρή, όλα μια χαρά. Τεράστια η διαφορά στα χρήματα, μην το σκέφτεστε, το πακέτο έρχεται σπίτι με UPS σε μια εβδομάδα περίπου, και μπορείς να παρακολουθεις μέσω ίντερνετ που βρίσκεται κάθε μέρα έτσι ώστε να ξέρεις πότε θα παραλάβεις... μια χαρά σας λέω
xanthip έγραψε:κοριτσια καλησπερα, σας βρηκα την καταλληλη ωρα. εχω μερες που το ψαχνω κ εγω αυτο με τα γαλατα κ μου δωσατε τη λυση!!!!!!! κ εγω θα παραγγειλω απο το apo-rot.πινουμε το novalac 1 κ εδω εχει 13,3 τα 400γρ κ εξω 10,95 τα 800γρ. ΚΛΕΨΙΑ! εσεις που εχετε ηδη παραγγειλει ποσο κοστιζει το εμβασμα στην τραπεζα?
xanthip έγραψε:σ ευχαριστω πολυ!!
mariela έγραψε:Εγώ με χρεωστική κάρτα τα πήρα. Η προπληρωμένη είναι Visa? αν ναι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Όσον αφορά τα αφρόλουτρα είδα ότι το amazon.co.uk τα έχει πιο φθηνά δηλαδή 3.63 εκεί που το σουπερμάρκετ εδώ τα έχει 5 ευρώ. Πολύ φθηνά έχει επίσης τα μωρομάντηλα pampers sensitive, περίπου 1 ευρώ το ένα αν πάρετε 12 μαζί. Αν η παραγγελία σας βγαίνει 25λίρες τουλάχιστον, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
mama katerina έγραψε:mariela έγραψε:Εγώ με χρεωστική κάρτα τα πήρα. Η προπληρωμένη είναι Visa? αν ναι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Όσον αφορά τα αφρόλουτρα είδα ότι το amazon.co.uk τα έχει πιο φθηνά δηλαδή 3.63 εκεί που το σουπερμάρκετ εδώ τα έχει 5 ευρώ. Πολύ φθηνά έχει επίσης τα μωρομάντηλα pampers sensitive, περίπου 1 ευρώ το ένα αν πάρετε 12 μαζί. Αν η παραγγελία σας βγαίνει 25λίρες τουλάχιστον, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
..πρεπει να ειναι και χρεωστικη η καρτα μου!!! εσυ δεν βαζεις χρηματα μεσα και σου τα τραβανε πο κει??? αντε μπας και γλυτωσω τα 8 ευρω!!!μου ηρθε τωρα εμενα πριν λιγο η καινουργια παραγγελια και επειδη τελειωνω σε ενα μηνα με το humana πηρα και της holle το 2 που ειναι απο 6 μηνων!!!! ναι τα παμπερς και τα αφρολουτρα συμφερει απο το αμαζον!
mariela έγραψε:mama katerina έγραψε:mariela έγραψε:Εγώ με χρεωστική κάρτα τα πήρα. Η προπληρωμένη είναι Visa? αν ναι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
..πρεπει να ειναι και χρεωστικη η καρτα μου!!! εσυ δεν βαζεις χρηματα μεσα και σου τα τραβανε πο κει??? αντε μπας και γλυτωσω τα 8 ευρω!!!μου ηρθε τωρα εμενα πριν λιγο η καινουργια παραγγελια και επειδη τελειωνω σε ενα μηνα με το humana πηρα και της holle το 2 που ειναι απο 6 μηνων!!!! ναι τα παμπερς και τα αφρολουτρα συμφερει απο το αμαζον!
Ακριβώς! πρέπει να έχεις χρήματα μέσα. Βασικά άν έχει το σήμα Visa ή Mastercard πάνω μπορείς να πληρώσεις φτάνει να έχεις τα χρήματα μέσα. Ναι ρε συ μην πληρώνεις έξτρα χρήματα στις τράπεζες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης