451 Απ: manoules aygoustou 2011....!!!!! Δευ Αυγ 08, 2011 8:19 am
beba160a
Πανταχού παρούσα!
[quote="motheroula 30"]
γλυκια μανουλιτσα καλησπερα. χαρηκα τοσο πολυ που ολα πηγαν κατ ευχην και εισαι τοσο ευτυχησμενη.
για να μην στεναχωριεσαι,δεν ξερω ποσα προλαβες να διαβασεις αλλα ειχαμε και την εννοια σου και την κουβεντα σου. η λιστα αυτη εχει αλλαξει αρκετες φορες με προσταφαιρεσεις ονοματων. εγω παντως θυμαμαι που σε ειχε γραψει και στα ΠΗΤ αλλα και σε αυτεσ που γεννησαν. ισως δεν βρηκες το σωστο post. ασχετο...... στη φωτογραφια στο ticker εισαι πανεμορφη αν ο μπεμπακος σου μοιαζει θα ειναι θεος!!!!
evvi έγραψε:lela18 λογικα σημερα μπηκε να γεννησει
ersaTs 3/8
MINA+μπεμπα 5/8
ΝΑΣΙΑ 6/8
artal77 11/8 (αλλα μας την κανει νωριτερα και παει 29/7)
beba160a 14/8
minubaki 17/8
fotini2705 23/8
spapastamou 27/8
dimitra37 28/8
candycandy 28/8
evvi 31/8 (εγω ειμαι τελευταια?ουφφφφ)
lidiaki 12/9 (ανηκει στην ομαδα στο σεπτεμβρη αλλα θα γεννησει μεσα στον αυγουστο)
καποιες αρχισανε και περνουνε σειρα σιγα
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ....ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ 23 ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 3.350 ΓΡ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Α ΡΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ:"ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ" ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ!!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ!!!!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ???ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ???ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ?????ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΩ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ.....ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΞΕΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑ???ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΩ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 02/08 ΓΕΝΝΗΣΑ 16/07 ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ......ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ....!!!!
γλυκια μανουλιτσα καλησπερα. χαρηκα τοσο πολυ που ολα πηγαν κατ ευχην και εισαι τοσο ευτυχησμενη.
για να μην στεναχωριεσαι,δεν ξερω ποσα προλαβες να διαβασεις αλλα ειχαμε και την εννοια σου και την κουβεντα σου. η λιστα αυτη εχει αλλαξει αρκετες φορες με προσταφαιρεσεις ονοματων. εγω παντως θυμαμαι που σε ειχε γραψει και στα ΠΗΤ αλλα και σε αυτεσ που γεννησαν. ισως δεν βρηκες το σωστο post. ασχετο...... στη φωτογραφια στο ticker εισαι πανεμορφη αν ο μπεμπακος σου μοιαζει θα ειναι θεος!!!!