301 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Σαβ Ιουλ 23, 2011 1:21 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:καλημερα κοριτσια!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:καλημερα κοριτσια!
aggelina25 έγραψε:kalhspera na se kala kopela mou pou mou mileises
aggelina25 έγραψε:giati edw den sou milane les k exeis lepra mono kapoies kopeles gia ayto sto eipa ayto
aggelina25 έγραψε:mallon
aggelina25 έγραψε:asta maria mou asta,apo korinto eisai? wraia einai ekei
Kalliopi έγραψε:ΑΛΟΧΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ
aggelina γεια!
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ;;;
Α ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!aggelina25 έγραψε:exei ply zesth,egw eimai poio tyxerh arxeise o mpomp k kanei hseixia sto spiti xaxa einai h monh wra pou kh treis kollane stin othonh xaxa[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΛΟΧΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ
aggelina γεια!
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ;;;
καλώς την! πεινάς ε? έλα έχω βάλει κέρατο πιπεριά με φέτα στο φούρνο και τώρα πάω να κόψω σαλάτα, να ψήσω λουκανικάκια και να κάνω και ομελέτα, έλα να φάμε, κοντά είσαι αχαχαχα
ξέρω με βρίζεις τώρα, αλλά δεν πειράζει εγώ σ'αγαπάω αχαχαχαχα
aggelina25 έγραψε:kala entelos den eimai h alhtheia einai epesa gia ypno stis 3:45 ta ksymeromata k sikofika sris 6:30 gia na pame stin thallasa ta mikra
Μαρία έγραψε:γειά σου παπάκι!
aggelina25 έγραψε:treias koritsares exw asta koutoulaw olh mera k den vlepw na koimame aaaaa[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] exw k[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] asta den me vlepw oute shmera na[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] tha vrikolakiasw palh egw k to trueblood
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης