351 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Δευ Ιουλ 25, 2011 1:46 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Καλά Βιβιανάκι μου! Εσύ; Πως πάει το σποράκι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Καλά Βιβιανάκι μου! Εσύ; Πως πάει το σποράκι;
Athin@ έγραψε:Καλά κι εμείς. Η Γωγώ κοιμάται, για τον Βιβίβη δεν ξέρω είμαστε τσακωμένοι... πήρε το πρωί τηλέφωνο και του είπα οτι δεν έχω όρεξη να του μιλήσω.
Athin@ έγραψε:Καλά κι εμείς. Η Γωγώ κοιμάται, για τον Βιβίβη δεν ξέρω είμαστε τσακωμένοι... πήρε το πρωί τηλέφωνο και του είπα οτι δεν έχω όρεξη να του μιλήσω.
Μπράβο Βιβιανάκι μου!!!Πες τα να τα βλέπει και η αποκάτω κυρία...Vivian έγραψε:Τι σου εκανε ο κυριος; Γιατι εσυ αποκλειετε να φταις!!! Πεστου να κανονισει την πορεια του!!!
Γαϊδούρα...Ευάκι έγραψε:τι του εκανες του χριστιανου και παρολα αυτα σε πηρε και τηλεφωνο?!?!?!?!
Ευάκι έγραψε:καλημερα κι απο εμενα!!!!τι κανετε?
βιβιαν πηγατε πατρα?
αθηνα ξερεις εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!
ποπη ναι σε απειλω!!!!!!!
αγγελινα παραπονιαρα καλημερααααα!!!
αλλες 2 μερες δουλεια και μετα αδειααααααα!!!!!!
natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΥΓ!ΒΙΒΙΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ PM ΣΟΥ!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!
Vivian έγραψε:Ρε τι εχω παθει μαζι σας;;; Μια μερα δεν μπαινω και μου λειπετε!!
Σημερα βεβαια δεν θα πω ψεμματα μου λειψατε πολυυυυ λιγοτερο γιατι ειχα τελεια παρεα!!! Γνωρισα την Κατερινα (Maya) και την υπεροχη οικογενεια της!!!! Η ιδια αγγελος και η κορη της ζαχαρωτο!! Μια γλυκα...
Athin@ έγραψε:Γαϊδούρα...Ευάκι έγραψε:τι του εκανες του χριστιανου και παρολα αυτα σε πηρε και τηλεφωνο?!?!?!?!
Α εχτές περπατάγαμε στο Πασσαλιμάνι, περνάει ένας κύριος με έναν σκύλο και λέει: Να σας δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος; Να μην το αργήσετε το αδερφάκι." Του λέεω στον μπαμπά να το πείτε. Και του λέει "Φίλε μου κάνε αιματηρές οικονομίες αλλά το παιδί θέλει αδερφάκι και πρέπει να έχει αδερφάκι"
Εκείνη την ώρα σκέφτηκα οτι κάπου είσαι κρυμμένη και τον πλήρωσες.χα χα χα
Vivian έγραψε:
Πηγα στο αιγιο συμπεθερουλα μου στο εξοχικο των παιδιων!! Η Κατερινα μια γλυκα και σε συμπαθει πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!
Μα αφου εισαι γλυκα τι να λεμε!!
Maya έγραψε:
Κοριτσάκι τι να πω, με έχεις σκλαβώσει με τα καλά σου λόγια αλλά και γενικότερα..!!! Σε ευχαριστούμε πολύ.. Για σας τώρα τι να πω.. δεν έχω λόγια..!!!Είσαι το πιο γλυκό κορίτσι που έχω γνωρίσει!Μια εκπληκτική μανούλα με δυο διαμάντια! Ένα λευκό σορτσάκι πρέπει να είναι του Κωνσταντινούλη ε?? Με το Νέμο κανένα νεο???
aggelina25 έγραψε:geia sas koritsia ti kanete?
aggelina25 έγραψε:geia sas koritsia ti kanete?
Vivian έγραψε:natali-maria έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΥΓ!ΒΙΒΙΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ PM ΣΟΥ!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!
Δεν το ξεχασα κοριτσακι μου περιμενω να ερθει ο Κωστας χαχαχαχα!!
mama katerina έγραψε:τι κανετε κοριτσακια?????? δροσισε λιγο η μου φαινεται??
Lilliput έγραψε:εγώ εδώ είμαιιιιι
Vivian έγραψε:Lilliput έγραψε:εγώ εδώ είμαιιιιι
Γεια σου μικρουλα μου!! Τι κανεις;
Lilliput έγραψε:Vivian έγραψε:Lilliput έγραψε:εγώ εδώ είμαιιιιι
Γεια σου μικρουλα μου!! Τι κανεις;
βαριέμαι φρικτά!! και με έχουν χιλιοφάει τα κουνούπια... κατα τ'άλλα καλά!! εσύ? τα ζουζούνια σου?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης