376 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Δευ Ιουλ 25, 2011 11:32 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
aggelina25 έγραψε:kalhspera koritsiaaaaaaaaaa
γεια σουυυυυ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
aggelina25 έγραψε:kalhspera koritsiaaaaaaaaaa
marinaki <3 <3 έγραψε: na sas pw k egw ena geia sas melousa mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se ligous minessssssssssss axxxxxxxxxxxx ti kanete
menw peiraia egw pou einai autos ..dn exw idew apo edw gi autoaggelina25 έγραψε:marinaki egw exw andra giatro stin agia olga gennhsa k ta treia mwra mou,k einai kalos
Ευάκι έγραψε:
βιβιανακι γιορταζεις αυριο??????
MariaM έγραψε:Γεια σου Αγγελικούλα! Τι κάνει η μπουμπού σου;
Tziz έγραψε:MariaM έγραψε:Γεια σου Αγγελικούλα! Τι κάνει η μπουμπού σου;
Γεια σου Μαρία!!!
Καλά είναι!!
Κόβει βόλτες στη στράτα, έχει βγάλει το πρώτο δοντάκι, κάνει προσπάθειες να μιλήσει -λέει "νάι-νάι-νάι-νάι" και "ντάι-ντάι-ντάι", μη με ρωτήσεις τι σημαίνουν, και στρουμπουλεύει όλο και περισσότερο.
Όλη μέρα τη ζουπάω και τη φιλάω.
Αυτά -εν συντομία.
Εσείς? Καλά? Ο δικός σου? Πώς τα πάει?
MariaM έγραψε:Κάνει και αυτή την ζέστη και δεν μπορούμε να κουνηθούμε!
Ευάκι έγραψε:μαρια αμα βλεπω την φωτο στο αβαταρ σου δροσιζομαι!!!χαχαχαα
Tziz έγραψε:Ευάκι έγραψε:μαρια αμα βλεπω την φωτο στο αβαταρ σου δροσιζομαι!!!χαχαχαα
Αυτό ήθελα να το πω κι εγώ....
Όντως είναι "δροσιστική"..
Ευάκι μου, τι να κάνω?
Επέμενε η κομμώτρια.
Εγώ θεωρώ πως είναι νωρίς από τώρα για το Σεπτέμβρη (αφού λογικά θα μακρύνουν κι άλλο τα μαλλιά μου μέχρι τότε) αλλά λέω δε γαμ.... μια ψυχή που είναι να βγει....
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να πάρω και τη μακιγιέζ να κάνω και με αυτή το δοκιμαστικό...
Πφφφφφ.... Μπάφιασα πάλι....
MariaM έγραψε:Αγγελική πάρε και την μακιγιέζ για να δεις το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης