701 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Πεμ Αυγ 18, 2011 3:53 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πως το κανουν αυτο?δεν μου εχει τυχει(και ουτε θα ηθελα),αλλα δεν το ακουσα και απο καποιον γνωστο μου.Ευάκι έγραψε:καλησπερα κι απο εμενα!!!κι εμενα ο μεγαλος εκανε λιγο πυρετο το μεσημερι αλλα ειναι καλα και κεφατος.η δε μικρη ειναι τιμωρια σημερα ολημερις γιατι χθες ηταν η πρωτη φορα που μου εκανε το συνδρομο κατακρατησης αναπνοης επιτηδες,για να γινει το δικο της.ετσι εισαι κυρια μου?κατσε τωρα στον παγο μπας και δεις οτι δε θα περναει το δικο σου....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πως το κανουν αυτο?δεν μου εχει τυχει(και ουτε θα ηθελα),αλλα δεν το ακουσα και απο καποιον γνωστο μου.Ευάκι έγραψε:καλησπερα κι απο εμενα!!!κι εμενα ο μεγαλος εκανε λιγο πυρετο το μεσημερι αλλα ειναι καλα και κεφατος.η δε μικρη ειναι τιμωρια σημερα ολημερις γιατι χθες ηταν η πρωτη φορα που μου εκανε το συνδρομο κατακρατησης αναπνοης επιτηδες,για να γινει το δικο της.ετσι εισαι κυρια μου?κατσε τωρα στον παγο μπας και δεις οτι δε θα περναει το δικο σου....
vasoula έγραψε:Καλημέρα και απο εμένα
Τι κάνετε;;; Ευάκι μου χα΄ρομαι που ο μικρούλης είναι καλά!!
Βιβιανάκι τι κανεις;;;
Κατερινάκι μου τι κάνεις;;;
Κορίτσια η Σωτηρία τι κάνει;;
vasoula έγραψε: Πως πάει η κούραση;;;;;;;;;; Εχω λαλήσει Κατερινα μου, κατεβαίνω στο μαγαζί στις 8 το πρωί και ανεβαίνω σπίτι στις 2 το βράδυ με μια ωρα στάση για να αλλάξω ρούχα και να δώ τον μπεμπάκο μου, εχω τρελαθεί εχει ακομα πολύ κόσμο και ομολογώ πως δεν το περιμέναμε....ααααα και το καλύτερο;;;;;;; Η ζυγαριά δείχνει 46 κιλά αλλά που θα πάει θα τα πάρω πίσω τον χειμώνα...
Επίσης είμαι αγχωμένη για το τι θα κάνουμε στην βάφτιση αν το κάνουμε στο δικο μας μαγαζι η οχι και τα σχετικά!!!
aggelina25 έγραψε:kalhspera koritsia ti kanete?
aggelina25 έγραψε:se ekana add sto face katerinaki?
mama katerina έγραψε:aggelina25 έγραψε:se ekana add sto face katerinaki?
ναι κοπελα μου ειμαστε επισημα φιλες!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης