726 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Δευ Αυγ 22, 2011 12:48 am
evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημεεεεεεεεερα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:καλημεραααα!!!!!!!!!!!τι κανετε τσουπρες???εγω κανω προβα τριτεκνης σημερις!!!!εχω τα 2 δικα μου και την αδερφη μου που ειναι 9 χρονων!!!!χαχαχαχα καλα ειναι αντεχω μεχρι στιγμης!!!!!! βιβιανακι μου σημερα θα σε εχω επιφυλακη καλα????εχω εφημερια και αν εχω παλι ολονυκτια θα σε επιστρατευσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalliopi έγραψε:ΕΥΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ,Ε;;;;
Ευάκι έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΕΥΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ,Ε;;;;
καπως ετσι καλλιοπη μου!!!!!βεβαια το οτι το 1 δεν ειναι του σπιτιου κανει τα αλλα 2 να παρεκτρεπονται,νομιζω οτι αν ειναι 3 αδερφακια θα ειναι πιο καλα!!!το θεμα ειναι οτι εχουμε υπηρεσιες εναλλαξ και θα παν για βρουβρες οι γονιμες αλλα δε πειραζει,τον αλλο μηνα με λιγη τυχη!!!!!
Μαρία έγραψε:κορίτσιαααααααααα τι κάνετε? εγώ τρέχω και δεν φτάνω τώρα, χαμός γίνεται εδώ, και πάω να τα μαζέψω και να κάτσω με την ησυχία μου μετά!
είστε όλες καλά?
Kalliopi έγραψε:ΟΥΦ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Μ'ΕΒΓΑΛΕ OFF AΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ;;;;
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΟΥΦ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Μ'ΕΒΓΑΛΕ OFF AΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ;;;;
ουυυυυυυ άπειρο καλέ! το ρωτάς?
Kalliopi έγραψε:Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΟΥΦ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Μ'ΕΒΓΑΛΕ OFF AΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ;;;;
ουυυυυυυ άπειρο καλέ! το ρωτάς?
ΑΜ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Η ΔΟΛΙΑ ΜΑΝΑ.......ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ;;;;ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ...
manoula_24xr έγραψε:Kαλησπερα κοριτσια,αν κ για σας μπορει,αλλα εγω οχι...
Απο τις 6 το πρωι κανω εμετους,σε καποια φαση ηρεμησα εφαγα 3-4 κρακερς κι ξανα...Εχασα το μετρημα ποσες φορες πηγα τουαλετα...Ουφ..
Ασχετο,θυμαται καμια ενα θεμα που αναρτησε καποια κοπελα,που ειχε θεμα με τους εμετους κι χρειαστηκ να κανει εισαγωγη??
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης