626 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Δευ Αυγ 08, 2011 1:58 pm
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Δε σου λεω...σου είπα εκεί!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Γεια σου Βιβιανάκι!!
Τι κάνεις?
Το διαβασες το πμ μου?
Tziz έγραψε:Το Ντορίτο είναι μια χαρά!
Σήμερα είχε λίγη γκρίνια παραπάνω.
Έχει ήδη δύο δόντια και μάλλον πάει και για τρίτο...
Κάναμε και το εμβόλιο...
10100 - 75 εκατοστά!!
Θηρίο!
Δε μπορώ να την κάνω καλά πια.
Όλο θέλει να σηκώνεται και είναι όρθια.
Κι όλα παλεύει στις αγκαλιές μας.
Μας έχει λιώσει σου λέω!
Εσένα τα δικά σου?
Πώς είναι? Ομορφαίνουν???
Athin@ έγραψε:Βίβιαν πήγες στον γιατρό;; Έμαθες; Θα μας πεις;
Η Γωγώ καλά είναι. Αυτές τις μέρες είναι εντελώς παπαγάλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει μια λέξη και να μην την επαναλάβει, δε βάζει γλώσσα μέσα. Αυτό που με τρελαίνει είναι το "πού πας;" που το λέει όλη μέρα και σε όποιον τολμήσει να κουνηθεί απο δίπλα της. Και το "μανούα πάτο ατό" όταν βαριέται να κρατάει οτιδήποτε. Στο σούπερ μάρκετ είπε σε μια κυρία "κυία άτο ατο κάτω" και φωνάζει απο το μπαλόνι στα αγοράκια που παίζουν ποδόσφαιρο "παγιάαααα χιχίααααα" (=παιδιά ησυχία) κι εγώ σε κάθε κουβέντα ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
τη γλυκια ειναι, αυτα τα γλυκα στοματακια που λενε τελειες κουβεντουλες!!!
Athin@ έγραψε:Βίβιαν πήγες στον γιατρό;; Έμαθες; Θα μας πεις;
Η Γωγώ καλά είναι. Αυτές τις μέρες είναι εντελώς παπαγάλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει μια λέξη και να μην την επαναλάβει, δε βάζει γλώσσα μέσα. Αυτό που με τρελαίνει είναι το "πού πας;" που το λέει όλη μέρα και σε όποιον τολμήσει να κουνηθεί απο δίπλα της. Και το "μανούα πάτο ατό" όταν βαριέται να κρατάει οτιδήποτε. Στο σούπερ μάρκετ είπε σε μια κυρία "κυία άτο ατο κάτω" και φωνάζει απο το μπαλόνι στα αγοράκια που παίζουν ποδόσφαιρο "παγιάαααα χιχίααααα" (=παιδιά ησυχία) κι εγώ σε κάθε κουβέντα ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
Ελενίτσα μου τρελαίνομαι σου λέω...(γειά σου κιόλας!! Τι κάνεις; )naysika έγραψε:τη γλυκια ειναι, αυτα τα γλυκα στοματακια που λενε τελειες κουβεντουλες!!!
ΧΑΧΑΧΑ όχι δε θα του περάσει!!!! Μα Κυριακάτικα στον γιατρό;;; χαχαχαVivian έγραψε:Μαρη αν ειχα μαθει δεν θα το ηξερες;;; Δεν εμαθα κρυβετε !!
Αλλα δεν θα του περασει θα ξαναπαω την Κυριακη!!
Athin@ έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ όχι δε θα του περάσει!!!! Μα Κυριακάτικα στον γιατρό;;; χαχαχα
Tziz έγραψε:Βίβιαν το είδα το αντράκι σου κι ήθελα να στο πω.
Με αυτό το καρό πουκάμισο όντως είναι σαν μεγάλο παιδάκι.
Τον κάνω και 4 χρονών...
Αλήθεια... Κυριακή πας στο γιατρό εσύ???
Tziz έγραψε:Ελένη μου και η δικιά σου το ίδιο!
Και πού να δεις την τρελόφατσα της ανιψιάς μου! χαχαχαχαχα!
τα κοριτσια εχουν αλλη χαρη!!!ειναι μεγαλες φατσες!!
καλη σου νυχτα Αγγελικη μου!!
Athin@ έγραψε:Καληνύχτα Ελενάκι!!
Καλά μόλις μαζέυτηκαν απο το μπαλκόνι ο μπαμπάς μου με το Βασίλη...τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
χαχαχαχαχχ!!καλη σου νυχτα Αθηνα μου!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης