601 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Παρ Αυγ 05, 2011 12:07 am
fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
naysika έγραψε: να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!
Ευχαριστω Ελενακι μου!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
naysika έγραψε: να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!
fatsoulinaki έγραψε:naysika έγραψε: να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!
Lilliput έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:naysika έγραψε: να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!
καλημέρα!!!
φατσουλινάκι μου να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και ένα γερό νινάκι!!!!
fatsoulinaki έγραψε:Lilliput έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:naysika έγραψε: να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!
καλημέρα!!!
Ευχαριστω Ιωαννα μου γλυκεια!!!!!καλη μας μαια!!!!!!!!
Lilliput έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:Lilliput έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:naysika έγραψε: να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!
καλημέρα!!!
Ευχαριστω Ιωαννα μου γλυκεια!!!!!καλη μας μαια!!!!!!!!
καλέε ξέρεις το όνομα μου και εγώ δε ξέρω το δικό σου? δεν επιτρέπεται!!!
fatsoulinaki έγραψε:το ξερεις βρε αλλα δεν το θυμασαι ειχαμε μιλησει με μηνυματα στο φατσοβιβλιο!!!!!
Lilliput έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:το ξερεις βρε αλλα δεν το θυμασαι ειχαμε μιλησει με μηνυματα στο φατσοβιβλιο!!!!!
αχ τα χω παίξει!! θύμησε μου κάπως ποια είσαι!! συγνώμη ε... μήπως η σόφι με την μίνι??
fatsoulinaki έγραψε:Lilliput έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:το ξερεις βρε αλλα δεν το θυμασαι ειχαμε μιλησει με μηνυματα στο φατσοβιβλιο!!!!!
αχ τα χω παίξει!! θύμησε μου κάπως ποια είσαι!! συγνώμη ε... μήπως η σόφι με την μίνι??
NAI!!!!!
evvi έγραψε:μεσα σε ολη αυτην την αγωνια που εχω ο αντρας μου ( σε αλλον πλανητη ζουν αυτοι??) μου λεει τι εννοει θα σε εξετασει απο κατω? θα περιμενει μηπως γεννησεις? θα μαι και εγω θα βλεπω?? τι να πω δλδ.........
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης