576 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Τετ Αυγ 03, 2011 12:40 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
Καλές διακοπές κορίτσια! Να περάσετε τέλεια! Εμείς πήγαμε Κατερίνη μέσα Ιουλίου και ήταν πολύ ωραία!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕ!ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ;ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ!ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!ΟΥΦ!ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ-ΒΑΛΙΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ!ΧΑΧΑ!MariaM έγραψε:Καλές διακοπές κορίτσια! Να περάσετε τέλεια! Εμείς πήγαμε Κατερίνη μέσα Ιουλίου και ήταν πολύ ωραία!
Athin@ έγραψε:Καλημέρα!!!!
Τι κάνετε;
Κοριτσάκια μου αύριο πάμε διακοπούλες!!!!!
Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:Καλημέρα!!!!
Τι κάνετε;
Κοριτσάκια μου αύριο πάμε διακοπούλες!!!!!
Φευγεις και εσυ;;;; Μονη μου θα μεινω!!!
Πρεπει να περασουν οι μερες να φυγω και εγωωωωωωω!!!
Καλημερα!!!!!!!!
mama katerina έγραψε:
καλημερα Βιβιαν δεν εισαι μονη ειμαστε και μεις εδω!!!!! σημερα θα μαθεις το φυλλο εεε??? μη μας ξεχασεις περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!
fatsoulinaki έγραψε:ΓΕΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ... Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!florentiab έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:ΓΕΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ... Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
Μπράβο Σοφάκι!!!! Συγχαρητήρια!!!!
Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη.
fatsoulinaki έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!florentiab έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:ΓΕΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ... Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
fatsoulinaki έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!florentiab έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:ΓΕΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ... Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
florentiab έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!florentiab έγραψε:fatsoulinaki έγραψε:ΓΕΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!!!ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ... Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!
δεν ξέρω αν στο έχω αναφέρει ποτέ αλλά είστε πολύ ωραίο ζευγάρι με τον άνδρα σου. πολύ ταιριαστοί. πάντα τέτοια κοπελιά!
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:συγχαρητηρια σοφια να εχεις μια καλη καλη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης