551 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!! Δευ Αυγ 01, 2011 10:46 pm
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερααα ομορφη Δημητρουλα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
naysika έγραψε:καλημερααα ομορφη Δημητρουλα!!!!!
Ήρια έγραψε:naysika έγραψε:καλημερααα ομορφη Δημητρουλα!!!!!
ΚΑΛΕ ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΣΑΙ?!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ!!!
απο της 8.30 ειμαι στο ποδι!!!αφου εχω τα ανταρτακια!!
AntoniaA. έγραψε:Καλημέρα σας όμορφες!!! Αύξηση θερμοκρασίας, λένε οι ειδήσεις, πάλι για σήμερα. Ουφφφ... Να δούμε πως θα τη βγάλουμε
naysika έγραψε:Ήρια έγραψε:naysika έγραψε:καλημερααα ομορφη Δημητρουλα!!!!!
ΚΑΛΕ ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΣΑΙ?!! ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ!!!
απο της 8.30 ειμαι στο ποδι!!!αφου εχω τα ανταρτακια!!
Ήρια έγραψε:AntoniaA. έγραψε:Καλημέρα σας όμορφες!!! Αύξηση θερμοκρασίας, λένε οι ειδήσεις, πάλι για σήμερα. Ουφφφ... Να δούμε πως θα τη βγάλουμε
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!! ΠΑΛΙΙ? ΑΦΟΥ ΕΧΤΕΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ?! ΟΥΦ ... ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ!
εγω να δεις πως ειχα χαρει οταν εχθες το βραδυ επιασε ενας αερας και λεω θα δροσιση λιγο ο καιρος αλλα ξυπνησα το πρωι και ηταν παλι τα ιδια, απνια!!
Vivian έγραψε:Καλημερα αγαπες μου!! Νυσταζωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
καλημερα Βιβιανακη!!!γιατι δεν κοιμηθηκες καλα το βραδυ;ή ξυπνησες πολυ πρωι;
naysika έγραψε:καλημερα Μαρια!!!εμεις παντος και σημερα εχουμε αρκετη ζεστη!
MariaM έγραψε:naysika έγραψε:καλημερα Μαρια!!!εμεις παντος και σημερα εχουμε αρκετη ζεστη!
Ναυσικά η υγρασία φταίει ή δεν φυσάει καθόλου; Εγώ κορίτσια το πρωί κρύωνα και δεν είχα με τι να σκεπαστώ αλλα μου άρεσεεεεεεεε...
η υγρασια ειναι !!δεν φυραει καθολου και κανει υπερβολικη ζεστη βγηκα για λιγο εξω και εγινα μουσκεμα,
naysika έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημερα αγαπες μου!! Νυσταζωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
καλημερα Βιβιανακη!!!γιατι δεν κοιμηθηκες καλα το βραδυ;ή ξυπνησες πολυ πρωι;
AΛΗΘΕΙΑ;ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ;ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΜΕ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ( ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ 1ο ΜΑΣ ΓΙΟ ).ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!Athin@ έγραψε:Καλημέρα!!!!
Τι κάνετε;
Κοριτσάκια μου αύριο πάμε διακοπούλες!!!!!
TEΛΕΙΑΑΑ!ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ,ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ( ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΔΙ-ΠΑΜΕ ΣΙΘΩΝΙΑ.ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ!Athin@ έγραψε:Φέτος έχει περιοδία...Λαμία-Αγρίνιο-Πρέβεζα.
Χαλκιδική δεν έχω πάει ποτέ και θέλω.
Καλά να περάσετε κι εσείς. Κι εμείς για Σάββατο ήταν. μετά το κάναμε Παρασκευή και τελικά αποφασίστηκε για Πέμπτη. Όπου φύγει φύγει..χαχαχα
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.14!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης