51 Απ: axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tha pethano apo xara k makari na mn xirome tzampaaaa Δευ Ιουλ 18, 2011 1:43 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
euxaristwcrazymommy έγραψε:Τις ευχές μου κι από μένα να είσαι εγκυούλα!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
euxaristwcrazymommy έγραψε:Τις ευχές μου κι από μένα να είσαι εγκυούλα!!!!!!!!!!
kalhmera makari na ginei gt sunithos otan theloume kati ginete to antitheto euxaritsw kateka k esy na xairese to paidaki souKateka έγραψε:Με το καλό κοριτσάκι.Εύχομαι αυτό που επιθημείς τόσο πολύ να γίνει πραγματικότητα και να μας πεις τα ευχάριστα.Οταν θέλουμε κάτι τόσο πολύ συντομα γίνεται πραγματικότητα!!!!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:kalhmera makari na ginei gt sunithos otan theloume kati ginete to antitheto euxaritsw kateka k esy na xairese to paidaki souKateka έγραψε:Με το καλό κοριτσάκι.Εύχομαι αυτό που επιθημείς τόσο πολύ να γίνει πραγματικότητα και να μας πεις τα ευχάριστα.Οταν θέλουμε κάτι τόσο πολύ συντομα γίνεται πραγματικότητα!!!!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:koritsia mou ti kaneteeeeeee ta paidakia sas kala....k shmera dn mou irthe i periodos aurio tha kanw testaki tha to parw shmera k tha to kanw to prwi tha sas exw nea aurio..... ax thee mou dn tha to pisteuw an eimai k makari na mn bgw pseutra....sas'euxaristw oles...A an kanw apopse test bgainei i mono prwi deixnei
Λέμε καλύτερα πρωί για να έχουν περάσει ώρες και να έχει συγκεντρωθεί περισσότερο η ουσία (χοριακή) και να ανιχνευτεί πιο εύκολα από το τεστ. Διαφορετικά μπορεί φυσικά να ανιχνευτεί και το βράδυ αν έχει αυξηθεί αρκετάelenalamprini έγραψε:Το ίδιο είναι τι πρωί τι βράδυ.Άντε καλά αποτελέσματα
euxaristw to idio k esy filia tha kanw k 2utero mipws itan swstomarkellajohny έγραψε:με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tha pethano apo xara k makari na mn xirome tzampaaaa
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης