26 Απ: ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:37 pm
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
καλα και εγω εκει γελασα πολυ....φλωρανς εισαι ευφυης κοπελια και ετοιμολογηlitsakos έγραψε:florentiab έγραψε:ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοιτα εγω το εχω παρει αυτο το βιβλιο και το ειχα εφαρμσει
ο μικρος μου δεν εκλαιγε...φωναζε
βεβαια εμεις δεν θηλαζαμε και δεν ξερω πως και αν γινεται σε παιδακια που θηλαζουν
καθε παιδι ειναι διαφορετικο και το αντιμετωπιζεις διαφορετικα
εμεις ξεκινησαμε την μεθοδο του βιβλιου και μεσα σε μια βδομαδα εμαθε να κοιμαται μονος του και αν ξυπναει την νυχτα να μπορει να αποκοιμιεται μονος του χωρις να φοβαται
ολα πηγαιναν καλα μεχρι που αρχισε παιδικο
απο τοτε δεν ξεκολλαει απο το κρεβατι μας...
ίσως να μην ήταν ακόμη έτοιμος να κοιμάται μόνος του.
συνήθως τα παιδάκια που τα "πιέζουν " να κοιμηθούν μόνα τους κάποια στιγμή έχουν πισωγύρισμα.
ίσως πάλι να αγχώθηκε με τον παιδικό και να θέλει την αγκαλιά σας περισσότερο.
εγώ δεν θα τον πίεζα. θα άφηνα κάποιο διάστημα και μετά θα ξαναπροσπαθούσα.
από το συγκεκριμένο βιβλίο έχω διαβάσει μόνο κάποια κεφάλαια. προσωπικά δεν μου ταιριάζει. γιατί να αφήσω το παιδί να κλαίει; στην τελική αυτη είναι η δουλειά του και η δική μου να το παρηγορήσω.
από την άλλη, δεν ξέρω πως είναι να είσαι αϋπνη για 3 χρόνια, γι αυτό δεν κρίνω τους γονείς που το εφάρμοσαν.
η μικρή μου κοιμόταν από ημερών όλη τη νύχτα. σπάνια μας έχει ξενυχτίσει κι αυτό επειδή ήταν άρρωστη. όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ εύκολο να πάει στο δωματιό της αφού κοιμάται όλη τη νύχτα. όποτε όμως ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας την παίρνω στο κρεβάτι μας.
για να είμαι ειλικρινής εγώ διαπαιδαγώγηση 4 το ξημέρωμα δεν μπορώ να κάνω. διαπαιδαγωγώ λαϊκή απογευματινή 6-9 το απόγευμα!
Αυτο που γραφει η Φλω πιστευω κ εγω Αναστασια.
λαϊκη απογευματινη?