Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 14]

1516μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Δευ Δεκ 12, 2011 9:12 am

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εβγαλε ανακοίνωση ο οαεδ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 21-12-2011:
1. Καταβάλλεται στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων 2011 και προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά από 21-12-2011 μέχρι και 01-01-2012.
2. Προπληρώνονται τα επιδόματα που έχουν εγκριθεί για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία θα καταβάλλονταν κανονικά μέχρι και 01-01-2012.
3. Καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις Υπηρεσίες του Οργανισμού για τις παραπάνω παροχές, καθόσον οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Λιγο αργα θα δώσουν φετος το δωρο

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

1526μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Δευ Δεκ 12, 2011 8:45 pm

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εμενα τελειωσε το εξαμηνο τον μαιο.γνωριζετε αν δικαιουμαι επιδομα χριστουγεννων?ξερετε κατι?

να ρωτησω στον ΟΑΕΔ?

Δεν νομιζω να δικαιουσαι απο ΟΑΕΔ γιατι το δωρο ξεκιναει απο 1/5 μεχρι και 31/12 οποτε πρεπει να το πληρωθεις ολο απο τον εργοδοτη σου ...εκτος αν επισαες δουλεια 13/5 πχ αρα θα σου δωσει καποια αναλογια ο ΟΑΕΔ..

επιασα 1 ιουνιου οποτε κατι θα βαλουν.αχαχ

1536μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τρι Δεκ 13, 2011 1:42 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια να ρωτησω κατι? εγω τελειωσα με το εξαμηνο 7.11 και οπως ειδα στην λιστα που μου ειχε δωσει ο οαεδ θα παρω δωρο 534 ευρω. ξερει καμια ομως να μου πει τι ειναι το επιδομα αδειας αναλογια απο μικτο ποσο τι ειναι?

1546μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τρι Δεκ 13, 2011 2:10 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι? εγω τελειωσα με το εξαμηνο 7.11 και οπως ειδα στην λιστα που μου ειχε δωσει ο οαεδ θα παρω δωρο 534 ευρω. ξερει καμια ομως να μου πει τι ειναι το επιδομα αδειας αναλογια απο μικτο ποσο τι ειναι?

καλημερα δεν καταλαβα τι ρωτας,ξαναδιατυπωνεις?

1556μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τρι Δεκ 13, 2011 2:35 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
trilly έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι? εγω τελειωσα με το εξαμηνο 7.11 και οπως ειδα στην λιστα που μου ειχε δωσει ο οαεδ θα παρω δωρο 534 ευρω. ξερει καμια ομως να μου πει τι ειναι το επιδομα αδειας αναλογια απο μικτο ποσο τι ειναι?

βεβαιως. λεει στην λιστα μετα απο το Δ.Χ. που ειναι 534 ευρω οτι δικαιουμαι 165 επιπλεον ως ςπιδομα αδειας. κια δεν ξερω τι ειναι αυτο και ποτε καταβαλεται.

1566μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τρι Δεκ 13, 2011 2:53 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:
mamavivo έγραψε:

βεβαιως. λεει στην λιστα μετα απο το Δ.Χ. που ειναι 534 ευρω οτι δικαιουμαι 165 επιπλεον ως ςπιδομα αδειας. κια δεν ξερω τι ειναι αυτο και ποτε καταβαλεται.

κοιτα εγω τα ειχα παρει ολα μαζι.μετα ακριβως απο το εξαμηνο μου τα εδωσαν ολα πακετο.στον λογαριασμο.

1576μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τρι Δεκ 13, 2011 2:57 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
trilly έγραψε:
mamavivo έγραψε:

κοιτα εγω τα ειχα παρει ολα μαζι.μετα ακριβως απο το εξαμηνο μου τα εδωσαν ολα πακετο.στον λογαριασμο.

καταλαβα. οχι εμενα δεν μου τα βαλανε και μαλιστα μου βαλανε και λιγοτερα απο ο,τι ελεγε η λιστα τους τελευτααιους 2 μηνες. ηταν τοτε που επεσα πανω στθις αλλαγες με την μηχανογραφηση ντεμεκ και τετοια.
anyway, ευχαριστω για την απαντηση! Wink

1586μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 12:38 am

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera koritsia. piga ston oaed shmera na paro to xarti me ta analitika posa pou tha paro gia to 6mhno k mou ipan pos den to vgazi pia to sistima auto to xarti. iparxi kapoia pou ine kenouria sto 6mhno k an ne to pire? ego eniko ston oaed tou pagkratiou, eki mou to ipan. ine kapia eki?

1596μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 1:07 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tasoulak έγραψε:kalimera koritsia. piga ston oaed shmera na paro to xarti me ta analitika posa pou tha paro gia to 6mhno k mou ipan pos den to vgazi pia to sistima auto to xarti. iparxi kapoia pou ine kenouria sto 6mhno k an ne to pire? ego eniko ston oaed tou pagkratiou, eki mou to ipan. ine kapia eki?

προχθες πηγα για μια δουλεια και ηθελα επανεκτυπωση της λιστας.και οντως μου ειπαν οτι με το νεο συστημα δεν δινουν αναλυτικη.παρολα αυτα επειδη εγω ημουν με το παλιο συστημα μου το ξαναεκτυπωσαν.

παντως ετσι οπως σου ειπαν ειναι.

1606μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 1:19 am

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aaa orea. se euxaristo poli gia tin apantisi.

1616μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 4:28 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβη, ουτε στον οαεδ να δουλευες! σε εχουμε ταραξει στις ερωτησεις. σε παραδεχομαι, εισαι φουλ ενημερωμενη! 6μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 417472

1626μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 4:32 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:βιβη, ουτε στον οαεδ να δουλευες! σε εχουμε ταραξει στις ερωτησεις. σε παραδεχομαι, εισαι φουλ ενημερωμενη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

1636μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 6:28 am

VASOG1

VASOG1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια έχω γραφτεί στον ΟΑΕΔ αρχες του Νοεμβρη και τιποτα απο λεφτα. Πηρα τηλ. Και μου ειπαν όχι ακόμα. Ξερει καμια κανένα νέο????για το Δωρο

1646μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 7:01 am

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
to doro tha dothi 21/12 me 1/1 ipan. oso gia ton mina ipomoni... oi perisoteres den exoume plirothi, mallon mazi me to doro mou ipan simera ston oaed...ipomoniii

1656μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τετ Δεκ 14, 2011 7:35 am

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ετσι ειπαν οτι απο 21/12-31/12 θα δωσουν το δωρο και το επιδομα μαζι!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

1666μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Δεκ 15, 2011 4:15 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariela έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
mariela έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Μανούλες κααλησπέρα! Τα φώτα σας please! Πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ για να κάνω τα χαρτιά του 6μηνου μου και όπως πήγα γύρισα! Ο εργοδότης μου έγραψε ότι να'ναι στην βεβαίωση - δήλωση και μου είπαν να την ξαναετοιμάσει χωρίς να μου δώσουν πολλές πληροφορίες! Για να μην ξανατρέχω πολλές φορές ακόμα...!!!

Στις παραγράφους που λέει:

Η ασφαλισμένη έλαβε την ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια (μετά τη λήξη της κυοφορίας – λοχείας) από…………………..έως……………
Έλαβε κανονική άδεια (2) από …………………..έως………………..
Η ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας χορηγήθηκε από την επιχείρησή μας για το διάστημα από …………………έως…………………
Το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης της ανωτέρω είναι το ………………………………... και οι εισφορές ανέρχονται σε ……………% για τον εργοδότη και ……………% για την εργαζόμενη (άρθρο 36 Ν. 3996/2011).
Η βεβαίωση αυτή δίνεται στην ανωτέρω μισθωτό για να την χρησιμοποιήσει στον ΟΑΕΔ, προκειμένου να της χορηγηθεί η ειδική παροχή προστασίας μητρότητας.
τι πρέπει να γράψω?
Πχ ισόχρονη ως προς το μειωμένο ωράριο άδεια ποια άδεια είναι?
Αυτή που αν γυρίσω στην δουλειά δικαιούμαι πχ να φεύγω 2 ώρες νωρίτερα? Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω πάρει!
Στην κανονική άδεια καταλαβαίνω τι πρέπει να γράψουν αλλά επειδή την έχω πάρει όλη πριν την γέννα και μια εβδομάδα εδώ, μια εκεί, μια παραπέρα μάλλον πρέπει να γράψω μια εικονική ημερομηνία μάλλον ε? 23 ημέρες άδεια μας δίνουν!
Στην παράγραφο που λέει η ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας χορηγήθηκε από την επιχείρησή μας για το διάστημα από... έως... τι πρέπει να γράψω?
Την ημέρα που σταμάτησα από την δουλειά μέχρι την ημέρα που συμπληρώνω τις 63 ημέρες μετά τον τοκετό?
Επικουρικό μου είπαν από την δουλειά μου ότι δεν πληρώνω ούτε εγώ ούτε αυτοί! Άρα αυτή η παράγραφος θα μείνει κενή?

Τα χαρτιά μπορώ να τα καταθέσω μου είπαν από 11.12!
Αν πάω πιο μετά δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν θα πηγαίνω στην δουλειά ε? Γιατί 10 του μηνός κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψω!

Έκανα τα χαρτιά για το συμπληρωματικό επίδομα! Πάλι καλά! Έκανα και κάτι! Θα αργήσουν όμως λέει οι πληρωμές! Είχε μια ντάνα φακέλους μπροστά της η υπάλληλος!
Πόσο είναι περίπου αυτό το επίδομα!?

Σε κάτι χαρτιά που μου έδωσε λέει ότι ο μηνιαίος μισθός για το 6μηνο είναι 701,27! Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει μειωθεί...!!!

Δεσποινάκι καλησπέρα,

Λοιπόν, στο ισόχρονη ως προς το μειωμένο, ναι το αφήνεις κενό αν δεν το έχεις πάρει (αυτό που δικαιούσαι να φεύγεις 2 ώρες νωρίτερα για 1 χρόνο κλπ)

Την κανονική σου άδεια θα πρέπει να συμπληρώσεις ανάλογα και με τι σε δηλώνει ο εργοδότης σου διότι και γω την πήρα από δω και από κει αλλά στα χαρτιά με δήλωσε για όλο τον Σεπτέμβριο έτσι αν και τελείωσε το τετράμηνο μου 5 Σεπτέμβρη κοντά έπρεπε να ξεκινήσω το 6μηνο στις 5 Οκτώβρη λόγω της άδειας.

το επικουρικό δεν ξέρω τι να σου πω ανάλογα με τον τομέα εργασίας σου πάει, ας πούμε εγώ που είμαι στον τουριστικό τομέα έχω το ΤΑΝΠΥ. Αυτό θα σου το πει ο εργοδότης

Το συμπληρωματικό επίδομα είναι η διαφορά που προκύπτει από τους μισθούς σου που πληρώθηκες από το ΙΚΑ. Δηλαδή αν πχ παίρνεις 1000 ευρώ τον μήνα και πήρες 3200 από το ΙΚΑ για το επίδομα κυοφορίας + λοχείας, θα πρέπει να πάρεις τα υπόλοιπα 800 + το βοήθημα τοκετού που είναι 990 ευρώ (αν γέννησες σε ιδιωτικό γιατί με τα δημόσια δεν ξέρω τι γίνεται)

Το καθαρό ποσό που θα παίρνεις τον μήνα είναι 751 ευρώ μικτα (εγώ παίρνω 659 καθαρά)

Ελπίζω να βοήθησα...

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!
Δηλαδή αν θα πάρω το μειωμένο ωράριο μετά το 6μηνο όταν επιστρέψω στην δουλειά δεν γράφω τίποτα?

Αν εννοιείς ότι θα σχολνάς 2 ώρες νωρίτερα την ημέρα όχι μην γράψεις τίποτα. Ούτως ή άλλως θα τα ελέξουνε εκεί που θα τα καταθέσεις

Κοριτσάκια βοήθειααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Εκεί που λέει
Η ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας χορηγήθηκε από την επιχείρησή μας για το διάστημα από …………………έως…………………
πρέπει να γράψω τις ημερομηνίες από τότε που κάθησα πριν γεννήσω πχ 14/8/11 μέχρι 10/12 που έπρεπε να γυρίσω στην δουλειά αν δεν έπαιρνα το εξάμηνο? Ή πρέπει να γράψω από πότε θα ξεκινήσει το εξάμηνο μέχρι πότε θα τελειώσει?

1676μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Δεκ 15, 2011 6:10 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καμία δεν ξέρει;
Crying or Very sad Crying or Very sad

1686μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Δεκ 15, 2011 6:20 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοει απο ποτε ξεκιναει το 6μηνο και ποτε τελειωνει.

1696μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Δεκ 15, 2011 6:27 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εννοει απο ποτε ξεκιναει το 6μηνο και ποτε τελειωνει.

Eυχαριστώ πολύ πολύ!

1706μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Δεκ 15, 2011 6:30 am

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Καμία δεν ξέρει;
Η ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας είναι το εξάμηνο διατυπωμένο με τον ακριβή του όρο!!!

1716μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Πεμ Δεκ 15, 2011 6:31 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εννοει απο ποτε ξεκιναει το 6μηνο και ποτε τελειωνει.

Eυχαριστώ πολύ πολύ!
Very Happy Very Happy Very Happy

astero2000 έγραψε:
Η ειδική άδεια προστασίας της μητρότητας είναι το εξάμηνο διατυπωμένο με τον ακριβή του όρο!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

1726μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Δευ Δεκ 19, 2011 1:11 am

γκαρης

γκαρης
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα.......εχω μια ερωτηση....θελω να παρω τις ωρες που ειναι για το μειωμενο ωραριο μαζεμενες αυτες που βγαινουν περιπου 3,5 μηνες....ξερετε αν μπορω να τις παρω μετα το εξαμηνο η αναγκαστικα τις περνω πριν το εξαμηνο;;;

ευχαριστω εκ των πρωτερων Smile Smile Smile

1736μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Δευ Δεκ 19, 2011 1:38 am

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαρης έγραψε:καλημερα.......εχω μια ερωτηση....θελω να παρω τις ωρες που ειναι για το μειωμενο ωραριο μαζεμενες αυτες που βγαινουν περιπου 3,5 μηνες....ξερετε αν μπορω να τις παρω μετα το εξαμηνο η αναγκαστικα τις περνω πριν το εξαμηνο;;;

ευχαριστω εκ των πρωτερων Smile Smile Smile

Μολις εληξε η λοχεια μου , μου ειπαν , επειδη ηθελα και το μειωμενο ωραριο,οτι το παιρνω υποχρεωτικα στην αρχη ,μετα την αδεια που μου ειχε απομεινει και μετα το εξαμηνο.
Και επειδη λεει θελεις και το εξαμηνο, οι μηνες του μειωμενου ωραριου ειναι 3 και οχι 3,5.
Αυτα! 6μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 215994

1746μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Δευ Δεκ 19, 2011 3:08 am

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια γεια σας,εγω εχω παρει το 6μηνο απο το σεπτεμβρη,την αδεια η το μειωμενο απο εργοδοτη το παιρνεις η πριν η μετα οποτε θες!!!!Δεν σου λεει ο εργοδοτης ποτε να το παρεις,ρωτησα στην επιθεωρηση!!Οσο για τα λεφτα εγω περιμενα 2,5 μηνες μεχρι να πληρωθω!!Υπομονη στις καινουργιες!!

1756μηνο ΟΑΕΔ - Σελίδα 7 Empty Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Δευ Δεκ 19, 2011 3:18 am

efoulitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεσποινακι πρεπει να γραψει απο ποτε σταματησεις τη δουλεια για την αδεια τοκετου και ποτε τελειωνει δηλαδη τις 54 μερες πριν και τις 62 μετα!!!!!!!!(Για τις μερες μη σε μπερδεψω δεν θυμαμαι ακριβως ποσες ηταν)αλλα επειδη εκανα 2 φορες τα χαρτια μου τα εμαθα απεξω!!Εκει που λεει για ισοχρονη αδεια πρεπει να σου γραψουν 3,5 μηνες.Επικουρικο εννοουν για το συνταξιμο δηλαδη εγω πχ ειμαι ΙΚΑ ΕΤΑΜ και ποσο % δινεις απο το μισθο σου εκει εμενα εγραψαν 3%.Δεν σου εδωσαν αλλο ενα χαρτι για τον εργοδοτη που λεει για το καθαρο μισθο και τις κρατησεις??Αν οχι πηγαινε ζητησε το αλλιως θα περιμενεις μια ζωη να πληρωθεις το επαθε μια γνωστη μου και περιμενε η κακομοιρα 4μηνες!!και απο τον οαεδ δεν της ελεγαν τιποτα!!Ψαξου εσυ και μην περιμενεις απο αυτους!!Ελπιζω να σε βοηθησα!! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις