51 Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Σαβ Νοε 05, 2011 10:27 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ έκανα στα ΚΕΠ. Ελπίζω να μου την δεχτούνε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markellajohny έγραψε:στην εθνικη σας ζητησαν λογαριασμο?γιατι θα πρεπει να ανοιξω καινουριο απ'οτι καταλαβαινω!
mariela έγραψε:Κορίτσια εγώ γράφτηκα πριν από ένα μήνα για το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μέχρι και σήμερα δεν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου (έχω δώσει όλα τα χαρτιά ακόμα και αυτά τα καινούρια που ζητάνε τώρα). Πότε πληρώνομαι κανονικά? Ξέρετε?
mariela έγραψε:Κορίτσια εγώ γράφτηκα πριν από ένα μήνα για το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μέχρι και σήμερα δεν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου (έχω δώσει όλα τα χαρτιά ακόμα και αυτά τα καινούρια που ζητάνε τώρα). Πότε πληρώνομαι κανονικά? Ξέρετε?
mariela έγραψε:απόότι είδα πιο πάνω όμως κάποιες κοπέλες έχουν ήδη πληρωθεί. Stefy εσύ πότε τους πήγες αυτά τα νέα στοιχεία που θέλουν για το επικουρικό?
tasoulak έγραψε:kalimera. k mena 2 posa mpikan... alla apo ti katalaba einai gia 5/10 eos 5/11 + ena epidoma, pou den ksero akoma ti akrivos ine. tha pao tin deutera ston oaed na paro tin apofasi k na do ti ine akrivos....
tasoulak έγραψε:gia oktombrio den plirothikes tora esu? ego gia oktombrio pantos... k sinolo itan 725! den ksero akrivos posa itan gia ton mina k posa ta alla giati pige o antras mou k ta evgale... tha se enimeroso apo deutera ti akrivos ine ti...
tasoulak έγραψε:gia oktombrio den plirothikes tora esu? ego gia oktombrio pantos... k sinolo itan 725! den ksero akrivos posa itan gia ton mina k posa ta alla giati pige o antras mou k ta evgale... tha se enimeroso apo deutera ti akrivos ine ti...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης