Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
726 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 726 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Δευ Ιουλ 25, 2011 11:50 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
kaatrin έγραψε:μερικοι γιατροι τα μεγαλοποιουν ωστε να κανεις αμνιοπαρακεντηση που απο ο,τι ξερω ειναι πανακριβη.ολα επιχειρηση ειναι πια!

Αυτο με προβληματιζει και εμενα...
Να ρισκαρω το 1/100 για αποβολη με την αμνιοπαρακεντηση;;;; Αλλα αμα δε κανω, θα με ''τρωει'' 5 μηνες το ''μηπως''.
Ο υπερηχος του ειναι πολυ καλος. Σκεφτηκα να παω και αλλου, αλλα λεω οτι πχ παω και σε αλλο γιατρο και βγαζει κανονικα τις μετρησεις, πως θα ειμαι παλι σιγουρη οτι ο 2ος ειναι ο σωστος;;; Τρελο μπερδεμα....
Με αγχωνει πολυ το 1/100 βρε κοριτσια, ειδικα μετα απο 3 αποβολες, αλλα με αγχωνει και το να μην την κανω... Δε ξερω τι να κανω!!! Πραγματικα εχουμε απελπιστει!!!! Sad

Είναι πολύ δύσκολη η απόφασή σου πραγματικά. Αν τελικά κάνεις την αμνιοπαρακέντηση και δεις ότι το μωράκι έχει πρόβλημα, τι επιλογές έχεις; Νομίζω θα σε βοηθούσε να σκεφτείς την χειρότερη περίπτωση ψύχραιμα και να αποφασίσεις από τώρα πως θα έπραττες. Δύσκολη και σκληρή απόφαση για μια εγκυούλα, όμως δυστυχώς είναι καθαρά δική σου. Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις ούτως ή άλλως μην μπεις σε διαδικασία αμνιοπαρακέντησης. Αν αποφασίσεις το αντίθετο τότε πρέπει να κάνεις την αμνιοπαρακέντηση ωστε να δείτε αν πραγματικά υπάρχει κάτι και να πράξεις ανάλογα.

27Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 12:15 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρα ,οπως ειπαν και οι προλαλησασες,καταρχας ηρεμησε,βαθιες ανασες και ολα θα πανε καλα.
και εγω εκανα αμνιο και ολα ηταν οκ.ξαπλωσα για κανα 2 μερες για να ηρεμησω γιατι πριν γινοταν της αποκολλησης και ειχα θορυβηθει αλλα ολα πηγαν οκ.και εκει που η αυχενικη και το παπ-α ΕΔΕΙΧΝΑΝ συνδρομο νταουν τελικα ο διονυσακης μου ηταν μια χαρα.
ουτως ή αλλως οι περισσοτερες κοπελες κανουν.οποτε ηρεμησε κανε την αμνιο και θα εχεις καλα αποτελεσματ.
σε φιλω γλυκα και καλη συνεχεια με το νινακι σου

28Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 12:22 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
kaatrin έγραψε:μερικοι γιατροι τα μεγαλοποιουν ωστε να κανεις αμνιοπαρακεντηση που απο ο,τι ξερω ειναι πανακριβη.ολα επιχειρηση ειναι πια!

Να ρισκαρω το 1/100 για αποβολη με την αμνιοπαρακεντηση;;;; Αλλα αμα δε κανω, θα με ''τρωει'' 5 μηνες το ''μηπως''.
Ο υπερηχος του ειναι πολυ καλος. Σκεφτηκα να παω και αλλου, αλλα λεω οτι πχ παω και σε αλλο γιατρο και βγαζει κανονικα τις μετρησεις, πως θα ειμαι παλι σιγουρη οτι ο 2ος ειναι ο σωστος;;; Τρελο μπερδεμα....
Με αγχωνει πολυ το 1/100 βρε κοριτσια, ειδικα μετα απο 3 αποβολες, αλλα με αγχωνει και το να μην την κανω... Δε ξερω τι να κανω!!! Πραγματικα εχουμε απελπιστει!!!! Sad

Μένω σε αυτά τα δύο ποστς και δεν ξέρω αν σου το έγραψε και καμία άλλη κοπέλα, αν γράφτηκε θα το δω παρακάτω.
Αν μία στι εκατομμύριο έχει κάτι το μωράκι (πράγμα που απεύχομαι) σκοπεύεις να το ρίξεις; Αν ναι τότε κάνε την εξέταση. Αν όχι μην μπεις καν στη διαδικασία.

Πριν ένα χρόνο γεννήθηκε το κοριτσάκι ενός γνωστού μου. Στη Β επιπέδου τους πρότεινε ο γιατρός να το ρίξουν γιατί θα είχε πρόβλημα (δεν γράφω λεπτομέρειες μην κουράζω) τελικά ρίσκαραν, το κράτησαν λίγο ακόμα και πήγαν στην Αγγλία οπου τους είπαν οτι δεν βλέπουν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μωρό.
Αυτή τη στιγμή το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας!

29Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 12:26 am

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:

Είναι πολύ δύσκολη η απόφασή σου πραγματικά. Αν τελικά κάνεις την αμνιοπαρακέντηση και δεις ότι το μωράκι έχει πρόβλημα, τι επιλογές έχεις; Νομίζω θα σε βοηθούσε να σκεφτείς την χειρότερη περίπτωση ψύχραιμα και να αποφασίσεις από τώρα πως θα έπραττες. Δύσκολη και σκληρή απόφαση για μια εγκυούλα, όμως δυστυχώς είναι καθαρά δική σου. Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις ούτως ή άλλως μην μπεις σε διαδικασία αμνιοπαρακέντησης. Αν αποφασίσεις το αντίθετο τότε πρέπει να κάνεις την αμνιοπαρακέντηση ωστε να δείτε αν πραγματικά υπάρχει κάτι και να πράξεις ανάλογα.

σωστο κ αυτο που λες ουτε εγω ηξερα τι θα κανω,δεν μπορουσα να αποφασισω,αλλα ειχα σκεφτει οτι αν ειχε καποιο προβλημα κ αποφασιζα να το κρατησω θα ηθελα να ξερω τι ειναι για να προετοιμαστω μεχρι να γεννησω.

30Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 12:37 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Athin@"]
etoile! έγραψε:"

Μένω σε αυτά τα δύο ποστς και δεν ξέρω αν σου το έγραψε και καμία άλλη κοπέλα, αν γράφτηκε θα το δω παρακάτω.
[color=darkred]Αν μία στι εκατομμύριο έχει κάτι το μωράκι (πράγμα που απεύχομαι) σκοπεύεις να το ρίξεις; Αν ναι τότε κάνε την εξέταση. Αν όχι μην μπεις καν στη διαδικασία.

Πριν ένα χρόνο γεννήθηκε το κοριτσάκι ενός γνωστού μου. Στη Β επιπέδου τους πρότεινε ο γιατρός να το ρίξουν γιατί θα είχε πρόβλημα (δεν γράφω λεπτομέρειες μην κουράζω) τελικά ρίσκαραν, το κράτησαν λίγο ακόμα και πήγαν στην Αγγλία οπου τους είπαν οτι δεν βλέπουν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μωρό.
Αυτή τη στιγμή το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας!

θα συμφωνησω και εγώ απόλυτα!!!
αν σκοπευεις να το ριξεις σε περιπτωση που δειξει κατι ε τοτε καντο....αλλιως μην μπεις σε αυτη την ψυχοφθορα διαδικασια!!

εγω προσωπικα δεν το εκανα γιατι ηξερα πως θα το κραταγα ετσι και αλλιως...βεβαια προσευχομουν να με λυπηθει ο Θεούλης και να ειναι καλα...
και οντως το αγορλακι μας βγηκε τελεια..!!
πιστη να εχεις...οι γιατροι υπερβαλουν..

31Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 1:34 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμένα οι δίδυμες στην 24η εβδ. είχαν 5.4 κ 6.7 μυτάκια.. της Ραφαέλας δεν το θυμάμαι,χεχε!! Καλό θα ήταν να επαναλάβεις την εξέταση κ να πάρεις 2η γνώμη κ αν έχεις αμφιβολίες πάρε κ 3η... δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα...Αθήνα μένεις??

32Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 4:08 am

????????

Επισκέπτης
andith έγραψε:
etoile! έγραψε:

θα σου πω τη προσωπικη μου αποψη!εγω την εκανα την αμνιο,ειχα ρωτησει 3 γιατρους κ το 1% ειναι πολυ μικρο ποσοστο,κ συνηθως λενε οτι οι αποβολες συμβαινουν σε εμβρυα που ηδη ειχαν προβλημα η οτι οι γονεις ειπαν ετσι γιατι ειχε καποιο προβλημα το μωρο κ αποφασισαν να μην το κρατησουν!εγωπροτιμησα να ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν συμαβαινει κατι παρα να ζω μεσα στις αμφιβολιες επειδη οι γιατροι που πηγα δεν συμφωνουσαν μεταξυ τους,αντι να πιστεψω τον εναν που ελεγε οτι πρεπει να τη κανω ειτε τον αλλον που ελεγε οτι δεν πρεπει.Ετσι κ αλλιως η αποφαση ειναι αποκλειστικα δικια σου,οτι κ να σου πουν οι γιατροι.
Κ αυτο για τα λεφτα που λετε το σκεφτηκα,οτι θελουν απλα να φανε λεφτα,αλλα μετα αποφασισα οτι δεν ηθελα να το ρισκαρω!

Εισαι ακριβως στο μυαλο μου... Αυτο σκεφτομαι και εγω!!!!

Αυριο το πρωι θα παω να την κανω και ο θεος βοηθος... Αμα βγει κατι κακο δε ξερω τι θα κανω... Γιατι στα λογια λεω οτι θα το κρατουσα, αλλα πως θα το μεγαλωνα σε μια χωρα που δεν παρεχει τιποτα σε αυτα τα παιδια, με εμενα ανεργη και τον αντρα μου σε ιδιωτικη εταιρια με φοβο απολυσης;;; Ολα αυτα γυρνουν στο μυαλο μου...

Λεω να το κανω να μου φυγει απο το μυαλο, γιατι δε θα μπορω μεχρι να γεννησω να το σκεφτομαι... Να φτιαχνω δωματιο και να ειμαι λυπημενη;;; Ηδη ειμαι μεσα στο αγχος, που ολο και κατι τυχαινει...

Ας με λυπηθει ο θεος... Γλιτωσε απο αποκολληση η καρδουλα μου, πιστευω θα γλιτωσει και απο αυτο...

Τις ευχες σας κοριτσια.... Sad

33Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 4:19 am

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
etoile! έγραψε:
andith έγραψε:
etoile! έγραψε:

θα σου πω τη προσωπικη μου αποψη!εγω την εκανα την αμνιο,ειχα ρωτησει 3 γιατρους κ το 1% ειναι πολυ μικρο ποσοστο,κ συνηθως λενε οτι οι αποβολες συμβαινουν σε εμβρυα που ηδη ειχαν προβλημα η οτι οι γονεις ειπαν ετσι γιατι ειχε καποιο προβλημα το μωρο κ αποφασισαν να μην το κρατησουν!εγωπροτιμησα να ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν συμαβαινει κατι παρα να ζω μεσα στις αμφιβολιες επειδη οι γιατροι που πηγα δεν συμφωνουσαν μεταξυ τους,αντι να πιστεψω τον εναν που ελεγε οτι πρεπει να τη κανω ειτε τον αλλον που ελεγε οτι δεν πρεπει.Ετσι κ αλλιως η αποφαση ειναι αποκλειστικα δικια σου,οτι κ να σου πουν οι γιατροι.
Κ αυτο για τα λεφτα που λετε το σκεφτηκα,οτι θελουν απλα να φανε λεφτα,αλλα μετα αποφασισα οτι δεν ηθελα να το ρισκαρω!

Εισαι ακριβως στο μυαλο μου... Αυτο σκεφτομαι και εγω!!!!

Αυριο το πρωι θα παω να την κανω και ο θεος βοηθος... Αμα βγει κατι κακο δε ξερω τι θα κανω... Γιατι στα λογια λεω οτι θα το κρατουσα, αλλα πως θα το μεγαλωνα σε μια χωρα που δεν παρεχει τιποτα σε αυτα τα παιδια, με εμενα ανεργη και τον αντρα μου σε ιδιωτικη εταιρια με φοβο απολυσης;;; Ολα αυτα γυρνουν στο μυαλο μου...

Λεω να το κανω να μου φυγει απο το μυαλο, γιατι δε θα μπορω μεχρι να γεννησω να το σκεφτομαι... Να φτιαχνω δωματιο και να ειμαι λυπημενη;;; Ηδη ειμαι μεσα στο αγχος, που ολο και κατι τυχαινει...

Ας με λυπηθει ο θεος... Γλιτωσε απο αποκολληση η καρδουλα μου, πιστευω θα γλιτωσει και απο αυτο...

Τις ευχες σας κοριτσια.... Sad

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ!!!!!Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!

34Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 4:47 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ θα πανε ολα καλα σε καταλαβαιμω και μενα στη μεγαλη μου βλεπανε υπερηχογενες εντερο και τρελαθηκα απο την αγωνια μου! δεν ηταν τιποτα τελικα..η αμνιοπαρακεντηση στις μερες μας ειναι παιχνιδακι ολακαλα θα πανε θα το δεις!!!! σε φιλω καλα αποτελεσματα!!!!! Smile Smile Smile

35Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 10:51 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!
Είμαι σίγουρη οτι θα πάνε όλα καλά!!!

36Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 10:57 am

????????

Επισκέπτης
Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!!
Αυριο ειναι η μεγαλη μερα..... Sad

37Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 12:39 pm

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
etoile! έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!!
Αυριο ειναι η μεγαλη μερα..... Sad

Καλα αποτελεσματα!παρε βαθιες αναπνοες αυριο που θα πας,κλεισε τα ματια κ σκεψου οτι το μωρο σου ειναι υπεροχο κ ολα θα πανε καλα!
κ τον αντρουλη σου φυσικα να σου κραταει το χερι!

38Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 1:26 pm

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα αποτελεσματα να εχετε.τις ευχες μας τις εχεις σιγουρα.ευχομαι να πανε ολα καλα,σιγουρα θα πανε ολα καλα.περιμενουμ νεα σου.

39Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 2:15 pm

Neraidoni

Neraidoni
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Οι ευχές μας είναι σίγουρα μαζί σου!!! Ο,τι καλύτερο και περιμένουμε τα αποτελέσματα!!! Θετική σκέψη και όλα θα πανε καλά!!!

40Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 2:26 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περιμένουμε τα νέα σου! Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει ψυχραιμία και δύναμη για να είναι και το νινάκι σου ήρεμο! Κάνε θετικές σκεψεις και να δεις που στο τέλος θα αποδειχθεί οτι δεν ήταν τίποτα σοβαρό!

41Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Τρι Ιουλ 26, 2011 10:51 pm

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά αποτελέσματα να έχετε κοπέλα μου!
Όλα καλά θα πάνε…!!!
Αυτό να σκέφτεσαι…!!!
Μπορεί να αγχωθείς τώρα λίγο αλλά μετά θα έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο…. γιατί θα το έχεις με τα καλά νέα που θα πάρεις!
Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!
Φιλιά σε σένα και στο γλυκό σου το σποράκι!!!!!

42Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Πεμ Ιουλ 28, 2011 11:08 am

????????

Επισκέπτης
Κοριτσακια μου εκανα χθες την εξεταση. Ολα καλα πηγαν,δοξα τω θεω. Τελικα δεν ηταν κατι το τρομερο. Ημουν απιστευτα ηρεμη, κοιταζα και την οθονη,ολα τελειωσαν σε δευτερολεπτα και το μωρο μου ειναι μια χαρα.Πιο πολυ ηταν το ψυχολογικο και το αγχος που μας διελυσε!!!
Αυριο θα βγουν τα πρωτα... μακαρι να πανε ολα καλα!!!! Με εχει πιασει τρομερο αγχος!!! Αλλα δε μετανιωνω που την εκανα, γιατι δε θα αντεχα 5 μηνες να ζω με αυτο το τρομερο αγχος!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα!!! Sad
Σας φιλω....

43Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Πεμ Ιουλ 28, 2011 11:16 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό έχει σημασία. Το να είσαι ήρεμη. Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και είμαι σίγουρη οτι το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματα!!!

44Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Πεμ Ιουλ 28, 2011 12:08 pm

Neraidoni

Neraidoni
etoile! έγραψε:Κοριτσακια μου εκανα χθες την εξεταση. Ολα καλα πηγαν,δοξα τω θεω. Τελικα δεν ηταν κατι το τρομερο. Ημουν απιστευτα ηρεμη, κοιταζα και την οθονη,ολα τελειωσαν σε δευτερολεπτα και το μωρο μου ειναι μια χαρα.Πιο πολυ ηταν το ψυχολογικο και το αγχος που μας διελυσε!!!
Αυριο θα βγουν τα πρωτα... μακαρι να πανε ολα καλα!!!! Με εχει πιασει τρομερο αγχος!!! Αλλα δε μετανιωνω που την εκανα, γιατι δε θα αντεχα 5 μηνες να ζω με αυτο το τρομερο αγχος!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα!!! Sad
Σας φιλω....

Μπράβο!!!
Όλα καλά θα πανε! Να χαιδευεις την κοιλιτσα σου και να μιλάς στο μπεμπακι σου και όλα καλά θα πανε. Ξέρει αυτο! Άγχος δε θέλει.... Η εγκυμοσύνη είναι μια περίεργη κατάσταση για τις γυναίκες που την βιωνουν, για άλλες ψυχολογική, για άλλες σωματική, για άλλες και τα δύο, αλλά για όλες τόσο υπέροχη.

45Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Πεμ Ιουλ 28, 2011 1:34 pm

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και σε σκεφτόμουν πολύ σήμερα... μακάρι να ήταν λάθος γιατρού!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

46Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Παρ Ιουλ 29, 2011 12:55 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σου ευχομαι καλα αποτελεσματα αστερακι κι ολο αυτο να ηταν απλα μια δοκιμασια που θα σε κανει να φιλοσοφησεις τα πραγματα παραπανω αλλα και πιο δυνατη.

47Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Παρ Ιουλ 29, 2011 1:01 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία πολυ χαίρομαι! Καλά αποτελέσματα και αν όλο αυτό το άγχος το τράβηξες χωρίς λόγο χαλάλι, αρκεί να είναι καλά το μωράκι! Περιμένουμε τα νέα σου!

48Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Παρ Ιουλ 29, 2011 1:56 am

????????

Επισκέπτης
Κοριτσακια μου γλυκα ολα τελεια πηγαν!!! Το αγορακι μου ειναι μια χαρα!!!! Ειμαι τοσο απιστευτα φοβερα χαρουμενη!!!
Σας ευχαριστω ολες για τη βοηθεια και τις ευχες σας!!!
Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Πεταμε απο χαρααααααααααααα Very Happy
Και τωρα ξερω οτι εχει και την μικρη μυτουλα μου ο μπομπιρας!!!!! Laughing

49Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Παρ Ιουλ 29, 2011 2:10 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ! Τι ανακούφιση! Τέλος καλό, όλα καλά! cheers

50Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Ολα στραβα πια;;; Μα ολα;;; Παρ Ιουλ 29, 2011 2:10 am

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα. ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! Τσαμπα το αγχος και η στεναχωρια να εισαι ηρεμη , αισιοδοξη και θα δεις οτι θα εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε λιγο καιρο το μωρακι σου αγκαλια. Μην τυχον ξαναγραψεις σε θεμα "ολα στραβα" θα ερθω να σε βρω μετα τη γεννα τη δικια μου και τη δικια σου να σε δειρω!!!!!! ΦΙΛΙΑ.

http://www.worldjamboree.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις