26 Απ: ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D Πεμ Ιουλ 28, 2011 12:19 pm
mora
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
giouli73 έγραψε:Τέτοιες ικανότητες ο υιός? Κανόνισε μόνο να έχει ξεβρωμίσει. Αρχίστε να σφυρίζετε όλες μαζί μπας και πάρω χαμπάρι. Πάντως κοριτσάρα πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω. Εσύ μοδερατόρισα νένα... δεν θα σε ψηφίσω μου φαίνεται.
ευχαριστουμε για την διευκρινηση.η μπεμπα σου ειναι γλυκα.stefy έγραψε:Σ ευχαριστούμε Νενακι !!! Σοφάκι η κοιλίτσα πανέμορφη!
Η κοπέλα με το γκρι φόρεμα ειναι η Mpempoulis η ξανθιά μας κοπελα με το μαυρο φόρεμα ειναι η Βάνια! Η άλλη ξανθια κοπελα με τα πρασινο-γαλανα ματια ειναι η Κατα!Με τον μπεμπουλη ειναι η prozak. Η Κασσιανη με τα μαύρα μαλλια και τις πανεμορφες μπλε ματάρες της. Κι εγω με την μπέμπα.... Η Αννα με το κολιε υπερπαραγωγη καιη Νένα ειναι πασίγνωστη...
χαχαχαχαχαχαχαχα καλο!!!!!!!!Athin@ έγραψε:Να ρωτήσω κάτι; (Τις υπόλοιπες κοπέλες)
Η Νένα στην ομιλία της είναι έτσι "λακωνική" όπως και στον γραπτό της λόγο;
Να υποθέσω οτι μιλάει μόνο όταν της απευθύνουν τον λόγο και απαντάει με "ναι" "όχι" ή απλό σήκωμα των ώμων, ε;
mamamatina έγραψε:Καλημέρα! Βρε κορίτσια μπορείτε να με βοηθήσετε? Γιατί δεν σας βλέπω? Τί δεν κάνω καλά?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη 25 στις Παρ Ιουλ 29, 2011 2:30 am, 1 φορά
Μαρινάκι μου όμορφο, την επόμενη φορά θα υπάρχει μια θέση κρατημένη με αγάπη, αποκλειστικά για σέναmarinaki <3 <3 έγραψε:ti wraia ftou gamwto pou dn mporesa na ertho mpravo koritsia eiste oles thees......
Ήμουν σχεδόν βεβαία, γι΄ αυτό και ανέφερα τον κάποτε τόπο εργασίας μου χωρίς να ερωτηθώ...litsakos έγραψε: Νενα Εξαρχεια τοτε σε εχω πετυχει!Δεν μπορει,δεν ξεχναω ευκολα προσωπα.
Να ‘σαι σίγουρη ότι θα σε εντοπίσει η θεία Νένα χεχεχε...giouli73 έγραψε:Την επόμενη φορά ελπίζω να σας εντοπίσω.χαχα
Εσύ μη με προκαλείς τζαναμπέτισα... σε είπα αφού και στο ξαναλέγω....tatijana έγραψε:Γιουλαρα την επομενη φορα θα σκασουμε αγκαζε μαζι....
NeNaKi_Gr έγραψε:Μαρινάκι μου όμορφο, την επόμενη φορά θα υπάρχει μια θέση κρατημένη με αγάπη, αποκλειστικά για σέναmarinaki <3 <3 έγραψε:ti wraia ftou gamwto pou dn mporesa na ertho mpravo koritsia eiste oles thees......
Σε περιμένουμε ε... για να σου ευχηθούμε και απο κοντά τα γνωστά...!!!
Και μιας και βλέπω πλέον πολύ κόσμο να δηλώνει το παρόν... βγάζω το μπακαλοτέφτερο μου, τραβάω το μολυβάκι απο το... μικρούτσικο και πανέμορφο αυτάκι μου (...που να σκάσεις μαρή Κάσση απο τη ζήλια σου ) και σημειώνω.....
Αχρρρρρρρρ φτού.... Έχομε και λέμε....
Επόμενη συνάντηση:
-Μαρινάκι!Ήμουν σχεδόν βεβαία, γι΄ αυτό και ανέφερα τον κάποτε τόπο εργασίας μου χωρίς να ερωτηθώ...litsakos έγραψε: Νενα Εξαρχεια τοτε σε εχω πετυχει!Δεν μπορει,δεν ξεχναω ευκολα προσωπα.
Ε τότε ναι.... σίγουρα θα με είχες σκαλώσει εκεί, έστω και φατσικά... όργωνα όλη την ημέρα την περιοχή, γενικώς Εξάρχεια, αλλά και ειδικώς στις γειτονιές τριγύρω στην πλατεία Εξαρχείων.
Η εταιρία που δούλευα ήταν στον πλακόστρωτο στο τέρμα της οδού Δερβενίων προς την πλατεία και απο τις 9 μέχρι τις 5-6 ήμουν εκεί και σουλάτσερνα στους καφενέδες και στα φαγάδικα..... Καλέ στα διαλείμματα σας λέγωωω, μην παρεξηγηθούμε κι όλας χαχαχα και είχα τις καθημερινές μου δοσοληψίες με τα διάφορα καταστήματα της περιοχής, για τα παρεδωσελίκια του αφεντικού μου!
Σίγουρα κάπου εκεί θα μ’ έχει πάρει το ματάκι σου
Εσένα σε σημειώνω στο κατάστιχο χωρίς να αυτοδηλωθείς παρούσα..... γιατί έτσι με αρέσει!
Χρρρρρ Φτού....
-Lits!Να ‘σαι σίγουρη ότι θα σε εντοπίσει η θεία Νένα χεχεχε...giouli73 έγραψε:Την επόμενη φορά ελπίζω να σας εντοπίσω.χαχα
...Αλάρμ στο διαπασών θα βάλω και θα στο μπουμπουνήξω για να ειδοποιηθείς εγκαίρως Να μη μου τη σκαπουλάρεις... τώρα που σε βρήκααααα...
Το λοιπόν....
-Γιούλη!Εσύ μη με προκαλείς τζαναμπέτισα... σε είπα αφού και στο ξαναλέγω....tatijana έγραψε:Γιουλαρα την επομενη φορα θα σκασουμε αγκαζε μαζι....
ΚΥΡ 25 ΣΕΠ 2011
AEGEAN AIR
Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Αναχώρηση(αερ. Μακεδονία): 15.30
Άφιξη(αερ. Ελ. Βενιζέλος): 16.20
Πτήση: Α3117
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμή: 26,00 (χωρίς τους Φόρους)
Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση(αερ. Ελ. Βενιζέλος): 11.00
Άφιξη(αερ. Μακεδονία): 11.55
Πτήση: Α3108
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμή: 28,00 (χωρίς τους Φόρους)
Ενήλικας x 1 = € 54.00
Βρέφος x 1 = € 4.00
Φόροι : € 54.64
Χρέωση συναλλαγής internet: € 4.00
Σύνολο: € 116.64
Άιντεεεεεε, φορτώσου σιγά σιγά και κατέβαινε.... Μα μου σου του δεν έχει... άκσες?
Μόνο φρόντισε, ο μικρός το πριιιιιτςςςςςς μην το κάνει κατά τη διάρκεια της πτήσης και έχουμε άλλα γιατί....
Μπεμπουληλιλινουλήνο μου!!!ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:αχ νενακι μου!!!!
τρελοκομειο μου γλυκο τι ωραιο αλμπουμ εφτιαξες!!!!!!!!!!
ηδη ανυπομονω για την επομενη συναντηση τσουπρες
περασα τοσο ομορφα μαζι σας
ειστε οοοοοολες υπεροχες
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα Γιάννα μου και θα περάσουμε ακόμα πιο όμορφα την επόμενη φορά, αν βρεθείτε κοντά μας και οι υπόλοιπες ή όσες περισσότερες μπορέσουνGianna_V έγραψε:Ελπιζω να κανονισουμε καμια συναντηση στις αρχες του Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια για οσες μανουλες εχουν παιδακια σε αυτη την ηλικια και πριν ξεκινησω και τη δουλεια..
Να περνατε παντα τοσο ομορφα..
Αγαπάκιιιιι.... τα αισθήματα είναι αμοιβαία... και γω επίσης θέλω πολύ να σε γνωρίσω!αγαπη 25 έγραψε:ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!
Χεχεχεχε... έτσι έτσι, έλα να μαζευόμαστε και να χαίρομαιιιιι!mamamatina έγραψε:Στην άλλη θα έρθω κι εγώ
Για περισσότερα φτυσίδια??? Να εφοδιαστώ με ομπρελικό δηλαδή?prozak έγραψε:φτου μας φτου μας, να μη μας ματιασω...!!!!!!!!!!!!!
για περισσότερες λεπτομέρεις θα επανέλθω αργοτερα που θα κοιμηθεί ο μικρός
CHRISLA2216 έγραψε:σουπερ η παρεα σας κοριτσια!! μπραβο!!!! σας ζηλευω...
οποια μανουλα απο θεσ/νικη ειναι εδω, το ξαναλεω, θελω κι εγω συναντηση εδω στα μερη μας..... ακουτε??
ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΡΗΗΗΗ ΝΑ ΤΕΙΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣΣΣΣΣΣ????Vivian έγραψε:Εμενα με τσεχασες;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Παρ Ιουλ 29, 2011 6:04 am, 2 φορές συνολικά
trilly έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:σουπερ η παρεα σας κοριτσια!! μπραβο!!!! σας ζηλευω...
οποια μανουλα απο θεσ/νικη ειναι εδω, το ξαναλεω, θελω κι εγω συναντηση εδω στα μερη μας..... ακουτε??
χρυσλα, εγω ειμαι μεσα! αλλα οχι τωρα που ισως λειπουν καποιες (κι εγω ειμαι μεσα σε αυτες!). να τα πουμε αρχες σεπτεμβρη που θα εχουμε μαζευτει ολες και η θεσσαλονικη μας ειναι κουκλα τοτε.
CHRISLA2216 έγραψε:trilly έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:σουπερ η παρεα σας κοριτσια!! μπραβο!!!! σας ζηλευω...
χρυσλα, εγω ειμαι μεσα! αλλα οχι τωρα που ισως λειπουν καποιες (κι εγω ειμαι μεσα σε αυτες!). να τα πουμε αρχες σεπτεμβρη που θα εχουμε μαζευτει ολες και η θεσσαλονικη μας ειναι κουκλα τοτε.
λεγοντας "εδω" εννοουσα σε αυτο το θεματακι... λαθος μου, συγνωμη!!
βεβαια trilly, σεπτεμβρη νομιζω κ εγω ειναι η καταλληλη στιγμη.. συμφωνω μαζι σου!! ωραια λοιπον! μηπως να αρχισουμε κ εμεις να μετραμε υποψηφιες για θεσ/νικη οπως κανει το νενακι το γλυκο? η' να την βαλουμε να μετραει κ τις δικες μας??
τι λες νενακι??
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης