Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τέτοιες ικανότητες ο υιός? Κανόνισε μόνο να έχει ξεβρωμίσει. Αρχίστε να σφυρίζετε όλες μαζί μπας και πάρω χαμπάρι. Πάντως κοριτσάρα πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω. Εσύ μοδερατόρισα νένα... δεν θα σε ψηφίσω μου φαίνεται.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Τέτοιες ικανότητες ο υιός? Κανόνισε μόνο να έχει ξεβρωμίσει. Αρχίστε να σφυρίζετε όλες μαζί μπας και πάρω χαμπάρι. Πάντως κοριτσάρα πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω. Εσύ μοδερατόρισα νένα... δεν θα σε ψηφίσω μου φαίνεται.

...Χα,κανει πολλα το σκατουλινι μου....Οπως και πολλα ναζακια..
Κατεβαινουμε 9 Αυγουστου....Αμα ειναι τα λεμε δια τηλ να σου φερω και τον κουκλο με το ενα δοντακι....Χεεεχχ...Μακια..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Σ ευχαριστούμε Νενακι !!! Σοφάκι η κοιλίτσα πανέμορφη!

Η κοπέλα με το γκρι φόρεμα ειναι η Mpempoulis η ξανθιά μας κοπελα με το μαυρο φόρεμα ειναι η Βάνια! Η άλλη ξανθια κοπελα με τα πρασινο-γαλανα ματια ειναι η Κατα!Με τον μπεμπουλη ειναι η prozak. Η Κασσιανη με τα μαύρα μαλλια και τις πανεμορφες μπλε ματάρες της. Κι εγω με την μπέμπα.... Η Αννα με το κολιε υπερπαραγωγη καιη Νένα ειναι πασίγνωστη...
ευχαριστουμε για την διευκρινηση.η μπεμπα σου ειναι γλυκα.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Να ρωτήσω κάτι; (Τις υπόλοιπες κοπέλες)
Η Νένα στην ομιλία της είναι έτσι "λακωνική" όπως και στον γραπτό της λόγο; Razz Razz Razz
Να υποθέσω οτι μιλάει μόνο όταν της απευθύνουν τον λόγο και απαντάει με "ναι" "όχι" ή απλό σήκωμα των ώμων, ε; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994
χαχαχαχαχαχαχαχα καλο!!!!!!!!

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω τουρτιτσα!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 328109 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 654316 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 893968 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 604962

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αχ νενακι μου!!!!
τρελοκομειο μου γλυκο τι ωραιο αλμπουμ εφτιαξες!!!!!!!!!!!

ηδη ανυπομονω για την επομενη συναντηση τσουπρες
περασα τοσο ομορφα μαζι σας
ειστε οοοοοολες υπεροχες

ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 379767

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είστε όλες τέλειες!!!!!!!Μπράβο Νενάκι μας που τις συγκέντρωσες στο αλμπουμάκι!!!!!!!!
Τις είδα με λαχτάρα μία μία για να γνωρίσω κι εγώ τα κορίτσια που δεν ήξερα...κούκλες όλες σας!!!!
Και τα μωράκια μια γλύκα,prozak και stefy να σας ζήσουν!!!!
Σοφάκι με το καλό κορίτσι μου και μ'έναν πόνο!!!!!Είσαι μια γλύκα,με την κοιλίτσα σου!!!!!!
Κασσιανή μου,με ένα δεύτερο τώρα σου εύχομαι!!!!!
Νενάκι μου,γλυκό μου κοριτσάκι,άντε γρήγορα να ακούσουμε τα ευχάριστα και για σένα,να φουσκώσει η κοιλίτσα σου και η ώρα η καλή!!!!!!!Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις και σαν νυφούλα!!!!!!!!Πρόσεχε όμως μην πιάσεις την κουβέντα με τον δήμαρχο και χάσεις το μυστήριο,χαχαχα!!!!!
Είναι πολύ γλυκό όταν μέσα από ένα φόρουμ γνωρίζονται από κοντά τα "απρόσωπα" πρόσωπα και δένουν και κάνουν παρείτσα.
Μπράβο σε όλες σας!!!!!!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Βρε κορίτσια μπορείτε να με βοηθήσετε? Γιατί δεν σας βλέπω? Τί δεν κάνω καλά?

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamamatina έγραψε:Καλημέρα! Βρε κορίτσια μπορείτε να με βοηθήσετε? Γιατί δεν σας βλέπω? Τί δεν κάνω καλά?

Εκεί που γράφει ΑΛΜΠΟΥΜ (στο 1ο μήνυμα) κάνεις 1 κλικ με το ποντίκι

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζηλευω τρελλα..Πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα. Ελπιζω να κανονισουμε καμια συναντηση στις αρχες του Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια για οσες μανουλες εχουν παιδακια σε αυτη την ηλικια και πριν ξεκινησω και τη δουλεια..

Να περνατε παντα τοσο ομορφα.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ! ΚΑΛΑ TA ΜΩΡΑ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!~

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη 25 στις Παρ Ιουλ 29, 2011 2:30 am, 1 φορά

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας είδα και είσαστε όλες μία προς μία! Καταπληκτικά παρέα! Στην άλλη θα έρθω κι εγώ. Προς Πειραιά στο ΣΕΦ αναμένεται είδα στο fb.

prozak

prozak
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φτου μας φτου μας, να μη μας ματιασω...!!!!!!!!!!!!!

για περισσότερες λεπτομέρεις θα επανέλθω αργοτερα που θα κοιμηθεί ο μικρός

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:ti wraia ftou gamwto pou dn mporesa na ertho mpravo koritsia eiste oles thees......
Μαρινάκι μου όμορφο, την επόμενη φορά θα υπάρχει μια θέση κρατημένη με αγάπη, αποκλειστικά για σένα Very Happy
Σε περιμένουμε ε... για να σου ευχηθούμε και απο κοντά τα γνωστά...!!! Very Happy

Και μιας και βλέπω πλέον πολύ κόσμο να δηλώνει το παρόν... βγάζω το μπακαλοτέφτερο μου, τραβάω το μολυβάκι απο το... μικρούτσικο και πανέμορφο αυτάκι μου (...που να σκάσεις μαρή Κάσση απο τη ζήλια σου Razz) και σημειώνω.....

Αχρρρρρρρρ φτού.... Έχομε και λέμε....
Επόμενη συνάντηση:
-Μαρινάκι!

litsakos έγραψε: Νενα Εξαρχεια τοτε σε εχω πετυχει!Δεν μπορει,δεν ξεχναω ευκολα προσωπα. Smile
Ήμουν σχεδόν βεβαία, γι΄ αυτό και ανέφερα τον κάποτε τόπο εργασίας μου χωρίς να ερωτηθώ... Wink Very Happy

Ε τότε ναι.... σίγουρα θα με είχες σκαλώσει εκεί, έστω και φατσικά... όργωνα όλη την ημέρα την περιοχή, γενικώς Εξάρχεια, αλλά και ειδικώς στις γειτονιές τριγύρω στην πλατεία Εξαρχείων.
Η εταιρία που δούλευα ήταν στον πλακόστρωτο στο τέρμα της οδού Δερβενίων προς την πλατεία και απο τις 9 μέχρι τις 5-6 ήμουν εκεί και σουλάτσερνα στους καφενέδες και στα φαγάδικα..... Καλέ στα διαλείμματα σας λέγωωω, μην παρεξηγηθούμε κι όλας χαχαχα και είχα τις καθημερινές μου δοσοληψίες με τα διάφορα καταστήματα της περιοχής, για τα παρεδωσελίκια του αφεντικού μου! Wink

Σίγουρα κάπου εκεί θα μ’ έχει πάρει το ματάκι σου Very Happy

Εσένα σε σημειώνω στο κατάστιχο χωρίς να αυτοδηλωθείς παρούσα..... γιατί έτσι με αρέσει! Razz

Χρρρρρ Φτού....
-Lits!

giouli73 έγραψε:Την επόμενη φορά ελπίζω να σας εντοπίσω.χαχα
Να ‘σαι σίγουρη ότι θα σε εντοπίσει η θεία Νένα χεχεχε...
...Αλάρμ στο διαπασών θα βάλω και θα στο μπουμπουνήξω για να ειδοποιηθείς εγκαίρως Razz Να μη μου τη σκαπουλάρεις... τώρα που σε βρήκααααα... Razz

Το λοιπόν....
-Γιούλη!

tatijana έγραψε:Γιουλαρα την επομενη φορα θα σκασουμε αγκαζε μαζι....
Εσύ μη με προκαλείς τζαναμπέτισα... σε είπα αφού και στο ξαναλέγω....
ΚΥΡ 25 ΣΕΠ 2011
AEGEAN AIR

Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Αναχώρηση(αερ. Μακεδονία): 15.30
Άφιξη(αερ. Ελ. Βενιζέλος): 16.20
Πτήση: Α3117
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμή: 26,00 (χωρίς τους Φόρους)

Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση(αερ. Ελ. Βενιζέλος): 11.00
Άφιξη(αερ. Μακεδονία): 11.55
Πτήση: Α3108
Τιμή: 28,00 (χωρίς τους Φόρους)

Ενήλικας x 1 = € 54.00
Βρέφος x 1 = € 4.00
Φόροι : € 54.64
Χρέωση συναλλαγής internet: € 4.00
Σύνολο: € 116.64

Άιντεεεεεε, φορτώσου σιγά σιγά και κατέβαινε.... Μα μου σου του δεν έχει... άκσες?
Μόνο φρόντισε, ο μικρός το πριιιιιτςςςςςς μην το κάνει κατά τη διάρκεια της πτήσης και έχουμε άλλα γιατί.... Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ti wraia ftou gamwto pou dn mporesa na ertho mpravo koritsia eiste oles thees......
Μαρινάκι μου όμορφο, την επόμενη φορά θα υπάρχει μια θέση κρατημένη με αγάπη, αποκλειστικά για σένα Very Happy
Σε περιμένουμε ε... για να σου ευχηθούμε και απο κοντά τα γνωστά...!!! Very Happy

Και μιας και βλέπω πλέον πολύ κόσμο να δηλώνει το παρόν... βγάζω το μπακαλοτέφτερο μου, τραβάω το μολυβάκι απο το... μικρούτσικο και πανέμορφο αυτάκι μου (...που να σκάσεις μαρή Κάσση απο τη ζήλια σου Razz) και σημειώνω.....

Αχρρρρρρρρ φτού.... Έχομε και λέμε....
Επόμενη συνάντηση:
-Μαρινάκι!

litsakos έγραψε: Νενα Εξαρχεια τοτε σε εχω πετυχει!Δεν μπορει,δεν ξεχναω ευκολα προσωπα. Smile
Ήμουν σχεδόν βεβαία, γι΄ αυτό και ανέφερα τον κάποτε τόπο εργασίας μου χωρίς να ερωτηθώ... Wink Very Happy

Ε τότε ναι.... σίγουρα θα με είχες σκαλώσει εκεί, έστω και φατσικά... όργωνα όλη την ημέρα την περιοχή, γενικώς Εξάρχεια, αλλά και ειδικώς στις γειτονιές τριγύρω στην πλατεία Εξαρχείων.
Η εταιρία που δούλευα ήταν στον πλακόστρωτο στο τέρμα της οδού Δερβενίων προς την πλατεία και απο τις 9 μέχρι τις 5-6 ήμουν εκεί και σουλάτσερνα στους καφενέδες και στα φαγάδικα..... Καλέ στα διαλείμματα σας λέγωωω, μην παρεξηγηθούμε κι όλας χαχαχα και είχα τις καθημερινές μου δοσοληψίες με τα διάφορα καταστήματα της περιοχής, για τα παρεδωσελίκια του αφεντικού μου! Wink

Σίγουρα κάπου εκεί θα μ’ έχει πάρει το ματάκι σου Very Happy

Εσένα σε σημειώνω στο κατάστιχο χωρίς να αυτοδηλωθείς παρούσα..... γιατί έτσι με αρέσει! Razz

Χρρρρρ Φτού....
-Lits!

giouli73 έγραψε:Την επόμενη φορά ελπίζω να σας εντοπίσω.χαχα
Να ‘σαι σίγουρη ότι θα σε εντοπίσει η θεία Νένα χεχεχε...
...Αλάρμ στο διαπασών θα βάλω και θα στο μπουμπουνήξω για να ειδοποιηθείς εγκαίρως Razz Να μη μου τη σκαπουλάρεις... τώρα που σε βρήκααααα... Razz

Το λοιπόν....
-Γιούλη!

tatijana έγραψε:Γιουλαρα την επομενη φορα θα σκασουμε αγκαζε μαζι....
Εσύ μη με προκαλείς τζαναμπέτισα... σε είπα αφού και στο ξαναλέγω....
ΚΥΡ 25 ΣΕΠ 2011
AEGEAN AIR

Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Αναχώρηση(αερ. Μακεδονία): 15.30
Άφιξη(αερ. Ελ. Βενιζέλος): 16.20
Πτήση: Α3117
Τιμή: 26,00 (χωρίς τους Φόρους)

Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση(αερ. Ελ. Βενιζέλος): 11.00
Άφιξη(αερ. Μακεδονία): 11.55
Πτήση: Α3108
Τιμή: 28,00 (χωρίς τους Φόρους)

Ενήλικας x 1 = € 54.00
Βρέφος x 1 = € 4.00
Φόροι : € 54.64
Χρέωση συναλλαγής internet: € 4.00
Σύνολο: € 116.64

Άιντεεεεεε, φορτώσου σιγά σιγά και κατέβαινε.... Μα μου σου του δεν έχει... άκσες?
Μόνο φρόντισε, ο μικρός το πριιιιιτςςςςςς μην το κάνει κατά τη διάρκεια της πτήσης και έχουμε άλλα γιατί.... Razz

Εμενα με τσεχασες;;; Sad Sad

CHRISLA2216

CHRISLA2216
σουπερ η παρεα σας κοριτσια!! μπραβο!!!! σας ζηλευω...
οποια μανουλα απο θεσ/νικη ειναι εδω, το ξαναλεω, θελω κι εγω συναντηση εδω στα μερη μας..... ακουτε??

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:αχ νενακι μου!!!!
τρελοκομειο μου γλυκο τι ωραιο αλμπουμ εφτιαξες!!!!!!!!!!
ηδη ανυπομονω για την επομενη συναντηση τσουπρες
περασα τοσο ομορφα μαζι σας
ειστε οοοοοολες υπεροχες
Μπεμπουληλιλινουλήνο μου!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 35468

Εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως... τις φόρτωσα μοναχά!
... Εσείς ευθύνεστε για το αποτέλεσμα... που υπήρξατε εκεί και με τις απίθανες παρουσίες σας και τις τόσο ευχάριστες στιγμές που δημιουργήσατε, φτιάξατε αυτές τις τόσο όμορφες και ζωντανές εικόνες! Smile

Εγώ σ’ ευχαριστώ Αναστασία μου, που αν και δεν ανταλλάξαμε ποτέ πρωτύτερα ούτε μια κουβέντα, έκανες τον κόπο να διανύσεις τόση απόσταση για να συναντήσεις μαζί με τα άλλα κορίτσια και μένα... Με τίμησε η παρουσία σου πάρα πολύ γλυκιά μου και θα το θυμάμαι... Smile
Ελπίζω και την επόμενη φορά να είσαι παρούσα, για ακόμα περισσότερα γέλια.. αυτή τη φορά κάπως πιο οικία, χωρίς την αμηχανία της πρώτης φοράς που είχαμε λίγο πολύ όλες μας Very Happy
Θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ... ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 417472

Gianna_V έγραψε:Ελπιζω να κανονισουμε καμια συναντηση στις αρχες του Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια για οσες μανουλες εχουν παιδακια σε αυτη την ηλικια και πριν ξεκινησω και τη δουλεια..
Να περνατε παντα τοσο ομορφα.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 215994
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα Γιάννα μου και θα περάσουμε ακόμα πιο όμορφα την επόμενη φορά, αν βρεθείτε κοντά μας και οι υπόλοιπες ή όσες περισσότερες μπορέσουν Very Happy
Αναμείνατε στην οθόνη σας για το επόμενο ραντεβού... σύντομα έρχεται ανακοίνωσης! Smile
Δυστυχώς όμως, θα είναι μετά τις 18 του Σεπτέμβρη, γιατί νωρίτερα αρκετά κορίτσια θα λείπουνε και μαζί τους και εγώ Sad
Θα το κανονίσουμε όμως, μάλλον ημέρα Κυριακή για τις εργαζόμενες και για όσες θέλουν να παρευρεθούν χωρίς παιδιά, να έχουν κάποιον στο σπίτι να τους το κρατήσει Wink
Όλα θα γίνουν... θα τα ξαναπούμε και θα είμαστε πιο πολλές Wink

Συν μια το λοιπόν.... χε!
-Γιάννα!

αγαπη 25 έγραψε:ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!
Αγαπάκιιιιι.... τα αισθήματα είναι αμοιβαία... και γω επίσης θέλω πολύ να σε γνωρίσω!
Σε περιμένουμε λοιπόν..... την επόμενη φορά θα είσαι και συ εκεί! Very Happy

Εντός ακόμα μια υπέροχη παρουσία...
-Αγάπη, η 25! Very Happy

mamamatina έγραψε:Στην άλλη θα έρθω κι εγώ
Χεχεχεχε... έτσι έτσι, έλα να μαζευόμαστε και να χαίρομαιιιιι! Very Happy
Εκαταχωρήθεις και συ.... χιχιχι
-Μαμά Ματίνα!

prozak έγραψε:φτου μας φτου μας, να μη μας ματιασω...!!!!!!!!!!!!!
για περισσότερες λεπτομέρεις θα επανέλθω αργοτερα που θα κοιμηθεί ο μικρός
Για περισσότερα φτυσίδια??? Να εφοδιαστώ με ομπρελικό δηλαδή?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά καθότι είμεθα όλες μας και καρακουκλάρες χο χο χο, σηκώνουμε πολύ πράμα και αμα κοιμηθεί ο μικρός και είσαι και ‘λεύθερη... μας βλέπω και μ' αδιάβροχα!!! Razz

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:σουπερ η παρεα σας κοριτσια!! μπραβο!!!! σας ζηλευω...
οποια μανουλα απο θεσ/νικη ειναι εδω, το ξαναλεω, θελω κι εγω συναντηση εδω στα μερη μας..... ακουτε??

χρυσλα, εγω ειμαι μεσα! αλλα οχι τωρα που ισως λειπουν καποιες (κι εγω ειμαι μεσα σε αυτες!). να τα πουμε αρχες σεπτεμβρη που θα εχουμε μαζευτει ολες και η θεσσαλονικη μας ειναι κουκλα τοτε.

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Εμενα με τσεχασες;;; Sad Sad
ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΡΗΗΗΗ ΝΑ ΤΕΙΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣΣΣΣΣΣ???? cyclops cyclops cyclops Razz

Τα γράφω τμηματικά, για να μην μου γκρινιάζετε ότι είναι μεγάλες οι απαντήσεις μου!

ΚΑΡΓΙΕΣ και ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ...! affraid
ΣΟΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!

Ορίστε, τώρα με αποσυντόνισες και έχασα τον ειρμό των σκέψεών μου!!!!

...ΑΜΑ ΞΑΝΑΣΚΟΥΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΨΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ... ΧΜ! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 534787 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 534787 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 534787 Razz

Συνεχίζω...

[b]EKTAKTO UPDATE Razz :[/b]
Δώστε μου λίγο χρόνο και θα επανέλθω...
Ήρθε ο άντρας μου απο τη δουλειά και απαιτεί να φάει... ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!!! Πφφφφ! Αν είναι δυνατόν δηλαδή Shocked Rolling Eyes Razz

Επιστρέφω, για να αναφερθώ σε δύο προσωπάκια που μπορεί να μου την έσκασαν στα μουλωχτά και μην παραβρέθηκαν αυτήν την φορά στο ραντεβού, αλλά ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... Θα ήθελα να τις είχα κοντά μου και αφού δεν έγινε έτσι... ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ... Ε πως να το κάνουμε δηλαδή... αδυναμίες είν' αυτές Embarassed Very Happy ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Παρ Ιουλ 29, 2011 6:04 am, 2 φορές συνολικά

CHRISLA2216

CHRISLA2216
trilly έγραψε:

χρυσλα, εγω ειμαι μεσα! αλλα οχι τωρα που ισως λειπουν καποιες (κι εγω ειμαι μεσα σε αυτες!). να τα πουμε αρχες σεπτεμβρη που θα εχουμε μαζευτει ολες και η θεσσαλονικη μας ειναι κουκλα τοτε.

λεγοντας "εδω" εννοουσα σε αυτο το θεματακι... λαθος μου, συγνωμη!!
βεβαια trilly, σεπτεμβρη νομιζω κ εγω ειναι η καταλληλη στιγμη.. συμφωνω μαζι σου!! ωραια λοιπον! μηπως να αρχισουμε κ εμεις να μετραμε υποψηφιες για θεσ/νικη οπως κανει το νενακι το γλυκο? η' να την βαλουμε να μετραει κ τις δικες μας?? Laughing Laughing Laughing

τι λες νενακι?? Wink Wink

giouli73

giouli73
Μαρή νένα ήθελα να δω που μας γράφεις. Άμα γίνει συνάντηση και δεν φάω ειδοποίηση εγκαίρως τρέξε να κρυφτείς. Αλλά θα σε ανακαλύψω, γνωστή για τις ντεντεκτιβικές μου ικανότητες. Βλέπεις τα μούτρα σου είναι από τα πιο γνωστά στο φορουμ. Που είναι καλέ αυτή η ναταλί καιρό να την ακούσω.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:
trilly έγραψε:

λεγοντας "εδω" εννοουσα σε αυτο το θεματακι... λαθος μου, συγνωμη!!
βεβαια trilly, σεπτεμβρη νομιζω κ εγω ειναι η καταλληλη στιγμη.. συμφωνω μαζι σου!! ωραια λοιπον! μηπως να αρχισουμε κ εμεις να μετραμε υποψηφιες για θεσ/νικη οπως κανει το νενακι το γλυκο? η' να την βαλουμε να μετραει κ τις δικες μας?? Laughing Laughing Laughing

τι λες νενακι?? Wink Wink

ναι! ναι! και μετα να μας φτιαξει και αλμπουμ!!! χε χε! νενακι τι λες?

prozak

prozak
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα συνεχίσεις ή να μιλήσω..??

ε..? αμάν πια, μονότερμα μας πήρες..!!

φόρα τώρα το αδιάβροχο γιατί ξεκινάω..!!

Η μπεμπούλης δεν το συζητώ, πως άντεξε ανάνεσα στα δύο πυροβόλα απορώ.. Παραφυλούσε πότε θα σταματούσαν οι άλλες δύο αν μιλάνε μπας και μιλήσει λίγο κι εκείνη..!!

Η Βάβια όλα τα λεφτά, μας φλόμωσε με τα τσιγάρα της, την διώχναμε και δεν έφευγε με τίποτα.. στρίτζω παιδί μου τι περιμένεις...

Η Άννα, την είδατε, τι παραπάνω να πω...?? Τζοαν Κόλλινς στην Δυναστεία, τα 80΄ς ξανάρχονται..!! Άσε που δεν έβαλε γλώσσα μέσα της..

Η Κάτα σαν άγγελος ρε παιδί μου, λιγομίλητη, λιτοδίαιτη, όλα από λ..!
Και γέννησε και στο αρεταιείο, οπότε έχει μπόνους...

Η Κασσιανή είναι από τις περιπτώσεις των γυναικων που τις βλέπεις, θέλεις να τις μισήσεις και δεν μπορείς.. Είναι σαν μπρελόκ ή μπιμπελό ή μινιατουρα ή ότι άλλο θέλετε δε θα τα χαλάσουμε εδώ τώρα..
1.50, 40 κιλά και μάνα.. από το έβγαλες μαρή..???? Και ματάρες απίστευτες, κι αυτη κ ο άντρας της, οπότε η κοράκλα καταδικασμένη να έχει τα ωραιότερα μάτια..

Καλά για τη Νένα τι να πω.. Της το είπα δλδ.. Απορώ τι έκανε εκεί ανάμεσά μας.. Είναι τρελή, είναι παλαβή,είναι έτοιμη, χτύπησε το κουδούνι της και ποιος την μαζεύει τώρα...!! Είμαι σίγουρη ότι ξέρει περισσότερα από μένα για παιδιά, ανατροφή, κτλ κτλ κτλ

Η Στεφανία εκτός από κοντοχωριανή ευτυχως έφερε και την ομορφονιά μαζί, γιατι στην αρχη που τις είδα όλες μαζεμένες χωρίς παιδιά αγχώθηκα.. Η Στέφη μας λοιπόν είναι απίστευτη κοπέλα, βέβαια για να είμαι δίκαιη μίλησα πιο πολύ μαζί της παρά με τις άλλες κοπέλες γιατι καθόμασταν απέναντι η μία από την άλλη με τα καρότσια μας..

Η spapastamou υποσχέθηκε λέει ότι θα κόψει τα γκρικλις. Άντε να δούμε.. Λάτρεψα την κοιλίτσα της, τα νειάτα της, τα τατού της, την ανεμελιά της, βασικά όλα της.. Και περιμένει και αυτή κόρη, οπότε άλλη μια υποψήφια για τον Απόλλωνα..!!!

και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι κάνω πλάκα, έτσιιιιιιιιιιιιιι..???????

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστω κοριτσακι μου για τ ακαλά σου λόγια! Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου που λένε... !!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις