Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
προζακ οντως περασαμε υπεροχα .εχω να πω και εγω κατι ομως .πιστευω οτι αυτο με την εμφανιση μου καπου ξεφυγε λιγο καναμε την πλακα μας και εγω μαζι ωραια
αλλ συνεχιζετε .στην τελικη δεν εκανα κατι παραπανω ενα φορεμα απλο μακρυ ητανε πρωτη φορα δεν πιστευω οτι το βλεπουμε .και ενα κολιε κοκαλλινο και εχει γινει το θεμα της χρονιας .ειπαμε η τζοαν κολλινς που ειπες καμια σχεση θα ηθελε να μου μοιαζει και δεν πιστευω οτι θα υπηρχαν αυτα που φοραγα τοτε χαχαχα.ειμαι ανθρωπος μου μου αρεσει η πλακα αλλα οταν γινεται μετα απο πολλλες φορες κουραζει ας σταματησει εδω το θεμα με την εμφανιση μου και οι παρομοιοσεις .την γλωσσα μεσα σιγουρα δεν την εβαλα ετσι ειμαι χαχαχαχα

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις δικιο ... Πλακα πλακα... αλλα ισως σε φεραμε σε δύσκολη θέση εν τέλει! Ησουν μια κουκλα! Και η αλήθεια ειναι οτι καθόλου υπερπαραγωγη δεν ήσουν (οπως χαρακτηρισα το κολιέ σου). Πολυ όμορφο απογευματινο ντυσιμο! Και δεν το λέω ετσι ... το πιστευω 100%. Σορυ αν σε πειραξε κατι που είπα εγω προσωπικά. ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 667478

prozak

prozak
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αnna1975 έγραψε:προζακ οντως περασαμε υπεροχα .εχω να πω και εγω κατι ομως .πιστευω οτι αυτο με την εμφανιση μου καπου ξεφυγε λιγο καναμε την πλακα μας και εγω μαζι ωραια
αλλ συνεχιζετε .στην τελικη δεν εκανα κατι παραπανω ενα φορεμα απλο μακρυ ητανε πρωτη φορα δεν πιστευω οτι το βλεπουμε .και ενα κολιε κοκαλλινο και εχει γινει το θεμα της χρονιας .ειπαμε η τζοαν κολλινς που ειπες καμια σχεση θα ηθελε να μου μοιαζει και δεν πιστευω οτι θα υπηρχαν αυτα που φοραγα τοτε χαχαχα.ειμαι ανθρωπος μου μου αρεσει η πλακα αλλα οταν γινεται μετα απο πολλλες φορες κουραζει ας σταματησει εδω το θεμα με την εμφανιση μου και οι παρομοιοσεις .την γλωσσα μεσα σιγουρα δεν την εβαλα ετσι ειμαι χαχαχαχα

βρε Άννα, βρε Άννα... Αν έρθεις σπίτι μου και δεις την ντουλάπα μου θα καταλαβεις ότι κάνω απλά και μόνο πλάκα, αφού το καλοκαιρινό μου ντύσιμο, όταν δεν είμαι λεχώνα και +13 κιλά πάνω απότο κανονικό μου, είναι ακριβώς όπως το δικό σου..!!

αλλά επειδή ίσως και να έχεις δίκιο, κι ένα αστείο να κουράζει όταν επαναλαμβάνεται συνεχώς, το σταματάω εδώ...

Razz Razz Razz

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:Εχεις δικιο ... Πλακα πλακα... αλλα ισως σε φεραμε σε δύσκολη θέση εν τέλει! Ησουν μια κουκλα! Και η αλήθεια ειναι οτι καθόλου υπερπαραγωγη δεν ήσουν (οπως χαρακτηρισα το κολιέ σου). Πολυ όμορφο απογευματινο ντυσιμο! Και δεν το λέω ετσι ... το πιστευω 100%. Σορυ αν σε πειραξε κατι που είπα εγω προσωπικά. ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 667478

οχι απλως οπως ειπα λιγο ξεφυγε το θεμα η πλακα εχει νοημα οταν γινεται μια φορα οχι οταν επαναλμβανεται ακριβως οχι στεφυ μου ολα ενταξει απλως να σταματησει εδω και ακριβως δεν εχω να απολογηθω ενα απογευματινο βραδυνο ντυσιμο ηταν.

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CHRISLA2216 έγραψε:ωραια λοιπον! μηπως να αρχισουμε κ εμεις να μετραμε υποψηφιες για θεσ/νικη οπως κανει το νενακι το γλυκο? η' να την βαλουμε να μετραει κ τις δικες μας?? Laughing Laughing Laughing

τι λες νενακι?? Wink Wink
AMEEEEEE.... Μέσα!!!
ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΝΤΑΡΩ ΟΛΕΣ!!! Cool Cool Cool

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ.... Shocked ΕΜ ΛΑΘΟΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!

... Μπορεί μοντερέιτορ να μην είμαι, αλλά είμαι Μέγας ΜοντΑράτορας χεχεχεχε

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NeNaKi_Gr έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:ωραια λοιπον! μηπως να αρχισουμε κ εμεις να μετραμε υποψηφιες για θεσ/νικη οπως κανει το νενακι το γλυκο? η' να την βαλουμε να μετραει κ τις δικες μας?? Laughing Laughing Laughing

τι λες νενακι?? Wink Wink
AMEEEEEE.... Μέσα!!!
ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΝΤΑΡΩ ΟΛΕΣ!!! Cool Cool Cool

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ.... Shocked ΕΜ ΛΑΘΟΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!

... Μπορεί μοντερέιτορ να μην είμαι, αλλά είμαι Μέγας ΜοντΑράτορας χεχεχεχε

ναι νενακι μου σε αυτα εισαι πρωτη θα αναλαβεις ολες τις συναντησεις και κανεις υπεροχη δουλεια χαχα

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lilliput έγραψε:... πείτε μας ποιες είναι οι υπόλοιπες!!!!! Razz
Ευκαιρία να έρθεις την επόμενη φορά, να τις δεις μονάχη σου Razz

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΕΕΕΕ???? ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ??? ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ... ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑ... Razz
Σου έχω και έτοιμη θέση... δίπλα στην Κατα... να καθίσετε πλάι πλάι οι δυο κατάξανθοι και γαλανομάτηδες άγγελοι και να τυφλώσετε κόσμο! Εγώ θα έχω φροντίσει να φορώ τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γυαλάκια μου Razz Laughing Laughing

Σε τακτοποιώ στο σούπερ τεφτέρι μου και σένα!
-Λίλα!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Εμενα με τσεχασες;;; Sad Sad
Και νααααα που φτάσαμε στην υπ’ αριθμόν ένα απολωλήν προβατίνα, που γκρινιάζει κι όλας απο πάνω ότι την ξεχάσαμε!

Μαρή ζαβλακωμένη, αλλοπαρμένη λάμιααααααα (...να ένας λόγος που γράφω ελληνικά και τονισμένα... για σκεφτείτε τι πρόβλημα θα ήταν να έγραφα στα greeklish ή χωρίς τόνους... άιντε να καταλάβαινε η Βιβή, γιατί την είπα Λαμία...εμ Wink)
Βρεεεεεε......Βρε συ!
Γιατί δεν ξεκούνησες τον όμορφο και νεανικό σου κωλαράκο να μας έρθεις και σε περιμέναμε??? Εεεεεεε????
Αδικαιολόγητα ΑΠΟΥΣΑ και την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σου!

Και γω το καημένο, περίμενα με μια λαχτάρα... Sad
Είχα φτάσει και πρώτη και περίμενα στην είσοδο και περίμενα και περίμενα και βλέπω μια ψηλούλα κοπελίτσα, όμορφη και μοιάζατε, αδυνατούλα με το μαλλί της Βιβιανούλας και λεω... δεν μπορεί, τώρα θα μου μιλήσει και... με προσπέρασε... και συνέχισα να περιμένω μόνη και έρημη... Sad

ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΒΡΕ!!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ... ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.... ΣΤΟ ΤΣΑΤ! ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Razz

Το λοιπόν καλομοίρα μου κανόνισε, αυτό σου λέγω μοναχά!!!

Επόμενη συνάντηση ΜΕΣΑ...
-Βίβιαν!

αλικακι έγραψε: Μπράβο Νενάκι μας που τις συγκέντρωσες στο αλμπουμάκι!!!!!!!!
Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις και σαν νυφούλα!!!!!!!!
Πρόσεχε όμως μην πιάσεις την κουβέντα με τον δήμαρχο και χάσεις το μυστήριο, χαχαχα!!!!!
Είναι πολύ γλυκό όταν μέσα από ένα φόρουμ γνωρίζονται από κοντά τα "απρόσωπα" πρόσωπα και δένουν και κάνουν παρείτσα.
Μπράβο σε όλες σας!!!!!!!!
Ναααααα και η δεύτερη απολωλένγκο Κρερκυροπροβατίνα!!!
Ναι, αυτές είναι άλλες προβατίνες, έχουν άλλον αέρα... εκτρέφονται με κουμ κουάτ και έχουν πιο τσαπερδωνέ κλάση, με χρωματιστές βούλες, πουά και δε βελάζουν... τραγουδάνε χαχαχαχα Razz

1ον) Μη με καλοπιάνεις για να σε λυπηθώ και να παραβλέψω ότι δεν έκανες τα πάντα για να έρθεις... ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝΕ ΚΑΙ ΣΥ και ένα παραπάνω που φεύγεις το Σάββατο στο νησί ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ!

2ον) Τον Δήμαρχο τον γνώρισα ήδη... κοπάναγαν μύγες όταν πήγα τις προάλλες και είπα να τα πούμε… εχμμμ λιγάκι... Βασικά του ανέλυσα το σκεπτικό μου περί του πολιτικού έγγαμου βίου και του μετ’ έπειτα θρησκευτικού.
Κάποια στιγμή, μετά τον καφέ μας, πήρε θάρρος και μου πε ότι δεν βόλευε στον αντιδήμαρχο να κάνει τον γάμο στις 30, γιατί σκόπευε να πάρει την άδεια του και του πα ότι αν τολμήσει και καθυστερήσει έστω και 10 λεπτά το τελετουργικό για οποιονδήποτε λόγο, θα τους τα κόψω τα ποδάρια και τελικά... όλα καλά Very Happy

3ον) Αφού είναι τόσο γλυκό (σαν τα κουμκουατάκια μου αχχχχχ Razz) όταν γνωρίζονται τα απρόσωπα πρόσωπο και γίνονται μια παρείτσα, έλα και συ κοντά μας την επόμενη φορά να γίνουμε πετιμέζι!!!

Για δαύτην την φορά σε συγχωρώ, γιατί παρά ταύτα ενημέρωσες εγκαίρως, την επόμενη φορά όμως.... ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ!!! ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑ!!!
Γι΄ αυτό το λόγο, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να γίνει δεκτή η πρόταση μου και η συνάντηση να κανονιστεί στο Κέντρο - Σύνταγμα... ενδιάμεσος σταθμός για όλους!!!

Και όχι Κυρία μου, δεν σε καλοπιάνω... θα είμαι αμείλικτη και αδιαπραγμάτευτη για την παρουσία σου στο επόμενο ραντεβού!
...Και ας μην γευτώ ποτέ το γλυκάκι μου και ας μην κεραστώ ούτε στάλα από το λικέρ.... αρκεί να γνωρίσω από κοντά το Αλικάκι μου! Very Happy

Θα σε περιμένω Μ’ ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Υ.Γ.
Εννοείτε πως τόσο καιρό κάνω πλάκα για τα γλυκάκια ε? Μην μπείς στον κόπο να τα κουβαλάς ολόκληρο ταξίδι γλυκιά μου χαχα
Δεν θέλω τίποτα, μονάχα εσένα να πας γερή και χαρούμενη με την οικογένεια σου, να περάσετε καλά και να επιστρέψετε με την ίδια διάθεση για να μας πεις πως πέρασες στον ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ... Κέρκυρα Κέρκυρα τρα λα λα λα λα λα ααααα Razz

Οπότε, και συ στη μαμαδολίστα και πρόσεχε... μαζί με την άλλη προβατίνα, με αστερίσκο κόκκινο μπροστά... το νου σας καρακαηδόνες! Razz

Χρρρρρρ εεεεε φτού!
-Αλίκη!

-ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!- (...μέχρι νεωτέρας! Χεχεχε)

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:[size=14]
Vivian έγραψε:Εμενα με τσεχασες;;; Sad Sad
Και νααααα που φτάσαμε στην υπ’ αριθμόν ένα απολωλήν προβατίνα, που γκρινιάζει κι όλας απο πάνω ότι την ξεχάσαμε!

Μαρή ζαβλακωμένη, αλλοπαρμένη λάμιααααααα (...να ένας λόγος που γράφω ελληνικά και τονισμένα... για σκεφτείτε τι πρόβλημα θα ήταν να έγραφα στα greeklish ή χωρίς τόνους... άιντε να καταλάβαινε η Βιβή, γιατί την είπα Λαμία...εμ Wink)
Βρεεεεεε......Βρε συ!
Γιατί δεν ξεκούνησες τον όμορφο και νεανικό σου κωλαράκο να μας έρθεις και σε περιμέναμε??? Εεεεεεε????
Αδικαιολόγητα ΑΠΟΥΣΑ και την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σου!

Και γω το καημένο, περίμενα με μια λαχτάρα... Sad
Είχα φτάσει και πρώτη και περίμενα στην είσοδο και περίμενα και περίμενα και βλέπω μια ψηλούλα κοπελίτσα, όμορφη και μοιάζατε, αδυνατούλα με το μαλλί της Βιβιανούλας και λεω... δεν μπορεί, τώρα θα μου μιλήσει και... με προσπέρασε... και συνέχισα να περιμένω μόνη και έρημη... Sad

ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΒΡΕ!!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ... ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.... ΣΤΟ ΤΣΑΤ! ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Razz

Το λοιπόν καλομοίρα μου κανόνισε, αυτό σου λέγω μοναχά!!!

Επόμενη συνάντηση ΜΕΣΑ...
-Βίβιαν!

Δεν εφταιγα εγω!!! Sad Sad Sad Sad Sad Η ατιμη η εφημεριδα και ο αντρας ου εφταιγαν... ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 534787 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 534787

Ηθελα τοοοοσο να ερθω!!! Την επομενη θα παρω την μεγαλη (τοτε θα ειναι) κοιλιτσα μου και θα ερθω!!!!

Θελω τοοοοοοοοοοοοσο να σε δω και τα αλλα κοριτσια βεβαια!!! I love you I love you

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Θελω τοοοοοοοοοοοοσο να σε δω και τα αλλα κοριτσια βεβαια!!! I love you I love you

Ε τότε αφιερωμένο και αναμένουμε στην μετά των διακοπών συνάντηση, που κάτι μου λέει ότι θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 328109 cheers ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 328109

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Lilliput έγραψε:... πείτε μας ποιες είναι οι υπόλοιπες!!!!! Razz
Ευκαιρία να έρθεις την επόμενη φορά, να τις δεις μονάχη σου Razz

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΕΕΕΕ???? ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ??? ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ... ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΛΜΑΑΑΑΑΑΑΑ... Razz
Σου έχω και έτοιμη θέση... δίπλα στην Κατα... να καθίσετε πλάι πλάι οι δυο κατάξανθοι και γαλανομάτηδες άγγελοι και να τυφλώσετε κόσμο! Εγώ θα έχω φροντίσει να φορώ τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γυαλάκια μου Razz Laughing Laughing

Σε τακτοποιώ στο σούπερ τεφτέρι μου και σένα!
-Λίλα!

χαχαχαχα θα τους τυφλώσουμε όλους ε???!!! εξοπλιστείτε τότε!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 920316

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α,ρε κοριτσια ζηλεψα... Ας οψεται ο οδοντιατρος... Κουκλιτσες!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε: Μπράβο Νενάκι μας που τις συγκέντρωσες στο αλμπουμάκι!!!!!!!!
Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις και σαν νυφούλα!!!!!!!!
Πρόσεχε όμως μην πιάσεις την κουβέντα με τον δήμαρχο και χάσεις το μυστήριο, χαχαχα!!!!!
Είναι πολύ γλυκό όταν μέσα από ένα φόρουμ γνωρίζονται από κοντά τα "απρόσωπα" πρόσωπα και δένουν και κάνουν παρείτσα.
Μπράβο σε όλες σας!!!!!!!

Ναααααα και η δεύτερη απολωλένγκο Κρερκυροπροβατίνα!!!
Ναι, αυτές είναι άλλες προβατίνες, έχουν άλλον αέρα... εκτρέφονται με κουμ κουάτ και έχουν πιο τσαπερδωνέ κλάση, με χρωματιστές βούλες, πουά και δε βελάζουν... τραγουδάνε χαχαχαχα Razz

1ον) Μη με καλοπιάνεις για να σε λυπηθώ και να παραβλέψω ότι δεν έκανες τα πάντα για να έρθεις... ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝΕ ΚΑΙ ΣΥ και ένα παραπάνω που φεύγεις το Σάββατο στο νησί ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ!

2ον) Τον Δήμαρχο τον γνώρισα ήδη... κοπάναγαν μύγες όταν πήγα τις προάλλες και είπα να τα πούμε… εχμμμ λιγάκι... Βασικά του ανέλυσα το σκεπτικό μου περί του πολιτικού έγγαμου βίου και του μετ’ έπειτα θρησκευτικού.
Κάποια στιγμή, μετά τον καφέ μας, πήρε θάρρος και μου πε ότι δεν βόλευε στον αντιδήμαρχο να κάνει τον γάμο στις 30, γιατί σκόπευε να πάρει την άδεια του και του πα ότι αν τολμήσει και καθυστερήσει έστω και 10 λεπτά το τελετουργικό για οποιονδήποτε λόγο, θα τους τα κόψω τα ποδάρια και τελικά... όλα καλά Very Happy

3ον) Αφού είναι τόσο γλυκό (σαν τα κουμκουατάκια μου αχχχχχ Razz) όταν γνωρίζονται τα απρόσωπα πρόσωπο και γίνονται μια παρείτσα, έλα και συ κοντά μας την επόμενη φορά να γίνουμε πετιμέζι!!!

Για δαύτην την φορά σε συγχωρώ, γιατί παρά ταύτα ενημέρωσες εγκαίρως, την επόμενη φορά όμως.... ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ!!! ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑ!!!
Γι΄ αυτό το λόγο, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να γίνει δεκτή η πρόταση μου και η συνάντηση να κανονιστεί στο Κέντρο - Σύνταγμα... ενδιάμεσος σταθμός για όλους!!!

Και όχι Κυρία μου, δεν σε καλοπιάνω... θα είμαι αμείλικτη και αδιαπραγμάτευτη για την παρουσία σου στο επόμενο ραντεβού!
...Και ας μην γευτώ ποτέ το γλυκάκι μου και ας μην κεραστώ ούτε στάλα από το λικέρ.... αρκεί να γνωρίσω από κοντά το Αλικάκι μου! Very Happy

Θα σε περιμένω Μ’ ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Υ.Γ.
Εννοείτε πως τόσο καιρό κάνω πλάκα για τα γλυκάκια ε? Μην μπείς στον κόπο να τα κουβαλάς ολόκληρο ταξίδι γλυκιά μου χαχα
Δεν θέλω τίποτα, μονάχα εσένα να πας γερή και χαρούμενη με την οικογένεια σου, να περάσετε καλά και να επιστρέψετε με την ίδια διάθεση για να μας πεις πως πέρασες στον ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ... Κέρκυρα Κέρκυρα τρα λα λα λα λα λα ααααα Razz

Οπότε, και συ στη μαμαδολίστα και πρόσεχε... μαζί με την άλλη προβατίνα, με αστερίσκο κόκκινο μπροστά... το νου σας καρακαηδόνες! Razz

Χρρρρρρ εεεεε φτού!
-Αλίκη!

-ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!- (...μέχρι νεωτέρας! Χεχεχε)
[/size][/quote]

Όλα αυτά για μένα??????Και νόμιζα ότι θα περάσω απαρατήρητη... ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 4872 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 4872
Χα!!!!!Σ'έπιασα όμως ε????Τον κύριο δημαρχούλη τον έπιασες από πριν....πονήρω!!!!!!Είπες να τα πείτε λιγάκι?????Καλά κατάλαβα.....χαχαχα!!!!!
Το κουμκουατάκι θα στο φέρω,είναι υπόσχεση αυτό να το ξέρεις και επιφυλλάσομαι για την επόμενη συνάντηση...θα κάνω τα αδύνατα δυνατά,αλλά αυτήν την φορά αλήθεια δεν μπορούσα!!!!!
Σ'ευχαριστώ για όλα!!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NeNaKi_Gr έγραψε:
27.07.11 - ATHENS THE MALL

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
Very Happy Very Happy Very Happy

τι ωραίο άλμπουμ;! αχ πότε το κανονίσατε; ήμουν και εγώ εδώ Crying or Very sad ...θα ήθελα πολύ να έρθω και να σας γνωρίσω από κοντά...στο μεταξύ δεν μπορώ να μποω στο chat να σας βρω να σας μιλήσω, άλλαξε κάτι;
φιλιά μπράβο σας και την επόμενη φορά θα έρθω κι εγώ

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
adeline έγραψε:τι ωραίο άλμπουμ;! αχ πότε το κανονίσατε; ήμουν και εγώ εδώ Crying or Very sad ...θα ήθελα πολύ να έρθω και να σας γνωρίσω από κοντά...στο μεταξύ δεν μπορώ να μποω στο chat να σας βρω να σας μιλήσω, άλλαξε κάτι;

Adeline μου, στο τσατ μπορείς να μπέις αλλιώς και ΌΧΙ απο την κοπέλα που συνήθιζες να μπάινεις!

Από το μενού του ειμαι μαμα, κάτω απο το logo με τη φάλαινα, πάτα την κατηγορία <Φόρουμ>, για να σε πάει στην κεντρική σελίδα με τα θέματα και μετά, κατέβα στο τέλος της σελίδας σου.
Εκεί έχει ένα άλλο Chat Box, πατάς <Σύνδεση> κλασικά και μπαίνεις κανονικά!

Θα έρθω και γώ σε λίγο... τρωω το καρπουζάκι μου και μπουκάρω Very Happy

Όσο για το άλλο... τον Σεπτέμβρη ετοιμάσου... έχουμε νέα συνάντηση και σε περιμένουμε να μας συστηθείς με το χαμόγελο του avatar σου Very Happy

Οπότε... και συ με μεγάλη μου χαρά, στην λίστα.. Χοοοπ Razz
-Adeline!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NeNaKi_Gr έγραψε:
adeline έγραψε:τι ωραίο άλμπουμ;! αχ πότε το κανονίσατε; ήμουν και εγώ εδώ Crying or Very sad ...θα ήθελα πολύ να έρθω και να σας γνωρίσω από κοντά...στο μεταξύ δεν μπορώ να μποω στο chat να σας βρω να σας μιλήσω, άλλαξε κάτι;

Adeline μου, στο τσατ μπορείς να μπέις αλλιώς και ΌΧΙ απο την κοπέλα που συνήθιζες να μπάινεις!

Από το μενού του ειμαι μαμα, κάτω απο το logo με τη φάλαινα, πάτα την κατηγορία <Φόρουμ>, για να σε πάει στην κεντρική σελίδα με τα θέματα και μετά, κατέβα στο τέλος της σελίδας σου.
Εκεί έχει ένα άλλο Chat Box, πατάς <Σύνδεση> κλασικά και μπαίνεις κανονικά!

Θα έρθω και γώ σε λίγο... τρωω το καρπουζάκι μου και μπουκάρω Very Happy

Όσο για το άλλο... τον Σεπτέμβρη ετοιμάσου... έχουμε νέα συνάντηση και σε περιμένουμε να μας συστηθείς με το χαμόγελο του avatar σου Very Happy

Οπότε... και συ με μεγάλη μου χαρά, στην λίστα.. Χοοοπ Razz
-Adeline!

σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες...πάω τώρα να δω ποιές είστε...αν καταφέρω να μιλήσω, γιατί ζαλίζομαι...χαχαχα...οπωσδήποτε θα έρθω να σας γνωρίσω όποτε το κανονίσετε...βάλε με και μένα στη λίστα Smile

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eiste oles uperoxes...
euxaristoume nena pou mas edwses mia geush k se mas pou eimaste makria k den ginotan na erthoume!!!

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
minubaki έγραψε:eiste oles uperoxes...
euxaristoume nena pou mas edwses mia geush k se mas pou eimaste makria k den ginotan na erthoume!!!

Minu μου, κρίμα Sad
Δεν είσαι Αθήνα ε... ούτε καν πλησιάζεις?
Η Μπεμπούλης ήρθε με προαστιακό απο εκτός, αλλά απο τον τρόπο που το λές καταλαβαίνω πως μάλλον βρίσκεται αρκετά μακριά! Sad
Πάντως, αν είσαι Θεσσαλονίκη κάτι θα παιχτεί και εκεί... μωρ’ θα σας στρώσω όλες σας εγώ, ας περάσει η περίοδος των διακοπών και τα λέεεμεεε... Twisted Evil Razz

Να΄ σαι καλά κοπέλα μου, αλλά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο... απλά ήθελα να δείξω σε όσες δεν ήρθανε, το πόσο ωραία στιγμή ήταν η συνάντηση μας και να κινήσω έτσι την περιέργεια τους, για να παραβρεθούν την επόμενη φορά... να τη βιώσουν και οι ίδιες Very Happy
Από ότι βλέπεις, το πετυχαίνω... δηλώνουν όλο και περισσότερες το παρόν και χαίρομαι ιδιαίτερα! Very Happy

ΣΜΟΟΟΟΟΟΥΤΣ γλυκά Very Happy ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και καλα εκανες γιατι οπως βλεπεις πολλες ζηλεψαμε..Χεχεχεχ.....

minubaki

minubaki
NeNaKi_Gr έγραψε:
minubaki έγραψε:eiste oles uperoxes...

Minu μου, κρίμα Sad
Δεν είσαι Αθήνα ε... ούτε καν πλησιάζεις?
Η Μπεμπούλης ήρθε με προαστιακό απο εκτός, αλλά απο τον τρόπο που το λές καταλαβαίνω πως μάλλον βρίσκεται αρκετά μακριά! Sad
Πάντως, αν είσαι Θεσσαλονίκη κάτι θα παιχτεί και εκεί... μωρ’ θα σας στρώσω όλες σας εγώ, ας περάσει η περίοδος των διακοπών και τα λέεεμεεε... Twisted Evil Razz

Να΄ σαι καλά κοπέλα μου, αλλά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο... απλά ήθελα να δείξω σε όσες δεν ήρθανε, το πόσο ωραία στιγμή ήταν η συνάντηση μας και να κινήσω έτσι την περιέργεια τους, για να παραβρεθούν την επόμενη φορά... να τη βιώσουν και οι ίδιες Very Happy
Από ότι βλέπεις, το πετυχαίνω... δηλώνουν όλο και περισσότερες το παρόν και χαίρομαι ιδιαίτερα! Very Happy

ΣΜΟΟΟΟΟΟΥΤΣ γλυκά Very Happy ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

οχι καλη μου απο γιαννενα ειμαι αλλα κ παλι ειμαι στις μερες μου,περιμενω να γεννησω,οποτε δεν γινοταν κ να ταξιδεψω... απο οκτωμβριο φευγω Μυτιλινη απο οπου ειναι ο συζηγος οποτε θα ειναι παλι δυσκολο για μενα...
ισως να ειμαι τυχερη κ καποια στιγμη στο μελλον που θα ειμαστε Αθηνα να εχετε κανονησει κ καποια συναντηση οποτε να μου δωθει κ μενα η δυνατοτητα να ερθω...!!!
εστω ομως κ ετσι κατι ειναι... εννοω με τις φωτογραφιες κ ολα αυτα τα post,περνουμε κ εμεις μια μικρη γευση...!!!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 40746 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 40746 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 40746

blackrose

blackrose
μπραβο κοριτσια μας κανατε να ζηλεψουμε!!
Ευχομαι να μπορεσω καποια στιγμη να σας δω απο κοντα κι εγω.. Με σελετε ζε με σελετε? Χιχι

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
minubaki έγραψε:οχι καλη μου απο γιαννενα ειμαι αλλα κ παλι ειμαι στις μερες μου,περιμενω να γεννησω,οποτε δεν γινοταν κ να ταξιδεψω... απο οκτωμβριο φευγω Μυτιλινη απο οπου ειναι ο συζηγος οποτε θα ειναι παλι δυσκολο για μενα...
ισως να ειμαι τυχερη κ καποια στιγμη στο μελλον που θα ειμαστε Αθηνα να εχετε κανονησει κ καποια συναντηση οποτε να μου δωθει κ μενα η δυνατοτητα να ερθω...!!!
εστω ομως κ ετσι κατι ειναι... εννοω με τις φωτογραφιες κ ολα αυτα τα post,περνουμε κ εμεις μια μικρη γευση...!!!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 40746 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 40746 ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 40746
ΩΩΩΩΩΩΩΩ με το καλό λοιπόν και με ένα σπρώξιμο μονάχα, να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το υγιές μπεμπάκι σου.
Να γίνεις μια πολύ χαρούμενη kai καμαρωτή μανούλα! Very Happy

...Και αν κάποια φορά είναι να σε βγάλει ο δρόμος προς την Αθήνα, στείλε pm το κινητό σου και θα μαζέψω εγώ όσες τσαούσες μαμάδες μπορώ, για να τον πιούμε τον καφέ Very Happy
Να το θυμάσαι ε...! Very Happy

Όλα να σου πάνε λοιπόν, κατ' ευχήν... με το καλό γλυκιά μου... ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

blackrose έγραψε:μπραβο κοριτσια μας κανατε να ζηλεψουμε!!
Ευχομαι να μπορεσω καποια στιγμη να σας δω απο κοντα κι εγω.. Με σελετε ζε με σελετε? Χιχι
χαχαχαχα Ζαχαρένια μου Κλειώ, μια κοπέλα όλο γλύκα! ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

Σε σέλουμε, σε σέλουμε και το συζητάς!!!! Για την πάρτι σου και το Mall και το Golden Hall και το Attika και ότι θες κλείνουμε! Cool
Άνοιξε τον δρόμο να 'ρθεις εσύ και θα σε περιμένουμε άπαντες παρούσες όλες οι μουρλές... μανάδες, ετοιμόγεννες και μη, με τον καφέ στο χέρι Razz

Έλα μας βλε... έλα μαςςςςς!!! Very Happy ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ forum - ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ... :D - Σελίδα 3 417472

cassiani

cassiani
Αμάν με την πολυλογία σου αμάν.Δέκα ώρες έκανα να διαβάσω όλα τα post. 'Έλεος πια!!!!!! Wink

spapastamou

spapastamou
αλικακι έγραψε:Είστε όλες τέλειες!!!!!!!Μπράβο Νενάκι μας που τις συγκέντρωσες στο αλμπουμάκι!!!!!!!!
Τις είδα με λαχτάρα μία μία για να γνωρίσω κι εγώ τα κορίτσια που δεν ήξερα...κούκλες όλες σας!!!!
Και τα μωράκια μια γλύκα,prozak και stefy να σας ζήσουν!!!!
Σοφάκι με το καλό κορίτσι μου και μ'έναν πόνο!!!!!Είσαι μια γλύκα,με την κοιλίτσα σου!!!!!!
Κασσιανή μου,με ένα δεύτερο τώρα σου εύχομαι!!!!!
Νενάκι μου,γλυκό μου κοριτσάκι,άντε γρήγορα να ακούσουμε τα ευχάριστα και για σένα,να φουσκώσει η κοιλίτσα σου και η ώρα η καλή!!!!!!!Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις και σαν νυφούλα!!!!!!!!Πρόσεχε όμως μην πιάσεις την κουβέντα με τον δήμαρχο και χάσεις το μυστήριο,χαχαχα!!!!!
Μπράβο σε όλες σας!!!!!!!!

αλικακι μου σ'ευχαριστω πολυ κι εσυ να χαιρεσαι το αγορακι σου και να εχεις παντα ο,τι επιθυμεις....!!!αντε κοριτσια την επομενη φορα περισσοτερες....!!!φιλακια

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α στην επόμενη συνάντηση θα είμαστε τόσες πολλές που να δω ποιά θα προλάβει να μιλήσει χαχαχα...άντε ο σεπτέμβρης είναι μακριά, γιατί δεν το κανονίζουμε αυτή την βδομάδα....; θα μου πείτε "χαλοοοο πάμε διακοπες...δεν ειμαστε σαν και σενα που μενεις Αθήνα"...ναι εχετε δικιο... Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις