Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mirantini έγραψε:Λοιπόν, νεώτερα.....
Με πήρε τηλ. το πρωί και μου πρότεινε να συναντηθούμε σπίτι τους τελικά γιατί όπως είπε κατάλαβε ότι ψάρωσα Shocked (ψάρωσα? είχαμε ψαρωτική συζήτηση και δεν το κατάλαβα?)και γιατί άλλη μία κυρία που τον πήρε τηλ. του είπε ότι μόνο με μαμάδες μιλάει, οπότε και άλλαξε τακτική στα ραντεβού του...
Οκ, ολα καλά, ήταν ξύπνιο και το μικρούλι.... μάλιστα μου είπε ότι είχα την πιο θετική εικόνα από όσες κοπέλες (εγώ μεγαλοκοπέλα βέβαια Laughing ) είχε δει, αλλά την τελευταία κουβέντα θα την έχει η γυναίκα του όταν με γνωρίσει....
Μόνο που εγώ βρε κορίτσια απογοητεύτηκα γιατί απο κοντά μου είπε ότι θα έπρεπε να κάνω και δουλειές σπιτιού και σίδερο (που το μισώ, δεν το αντέχω με τίποτα) και γενικά δεν έχω σκοπό να στραφώ σε κάτι τέτοιο.... εξάλλου 3 ευρώ την ώρα για καθαριότητα και παιδί θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα.... πόσα παίρνουν οι καθαρίστριες.... μόνο τόσα ? ξέρω απο πρώτο χέρι οτι η εποχή μας είναι χάλια αλλά αν είχα το κουράγιο να γίνω καθαρίστρια δεν νομίζω να μου έδιναν 3 ευρώ την ώρα!

Καλέ τι λες 3 ευρώ μόνο; 6 ευρω παίρνουν οι κοπέλες που καθαρίζουν σπίτια την ωρα! Για μπέιμπι σίτινγκ δεν ξέρω αν είναι σωστό βέβαια αλλά θα μπορείς να κάνεις δουλειές και να κοιτάζεις και παιδί ταυτόχρονα;Και αν αυτό δεν κοιμάται τι θα κάνεις;

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το παιδάκι κοιμάται μόνο 1-1,5 ώρα, οπότε θέλουν να γίνονται οι δουλειές εκείνη την ώρα... επίσης μερικές φορές ο πατέρας σχολάει νωρίτερα, οπότε όταν θα είναι σπίτι θα απασχολεί το παιδάκι για να κάνω την καθαριότητα... εμένα όμως δεν με ικανοποιεί το 2 σε 1 με 3 ευρώ και το γεγονός ότι θέλω να απασχοληθώ ως baby sitter και όχι ως οικιακή βοηθός.... στο κάτω κάτω αν είχα το κουράγιο και την διάθεση να γίνω οικιακή βοηθός, μάλλον θα κέρδιζα περισσότερα, αλλά θα ήταν επιλογή μου και όχι αναγκαστικά και συμβιβαστικά λόγω ανάγκης....
Το ωραίο είναι οτι το απόγευμα με πήραν τηλ. και ήρθαν στην περιοχή μου μαζί με την σύζυγο, να με γνωρίσει.... άμεσα ε?
Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, σήμερα μάλιστα που δεν υπάρχουν δουλειές.... δεν θέλω όμως να συμβιβάζομαι τόσο απο ανάγκη.... γι΄αυτό δεν ξέρω τι να κάνω τώρα αν τελικά καταλήξουν σε μενα....

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοίτα τα χρήματα είναι λίγα και για τα δύο μαζί. Και ο χρόνος περιορισμένος για να κάνεις δουλειές.
Πώς σου φάνηκαν σαν άνθρωποι? Θα μπορούσες να ξεκαθαρίσεις ότι σε ενδιαφέρει μόνο η φύλαξη του παιδιού. Τη μητέρα τη γνώρισες τελικά?

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
jojoma έγραψε:Κοίτα τα χρήματα είναι λίγα και για τα δύο μαζί. Και ο χρόνος περιορισμένος για να κάνεις δουλειές.
Πώς σου φάνηκαν σαν άνθρωποι? Θα μπορούσες να ξεκαθαρίσεις ότι σε ενδιαφέρει μόνο η φύλαξη του παιδιού. Τη μητέρα τη γνώρισες τελικά?

Ναι, την γνώρισα.... μέσα σε μιάμιση ώρα που έφυγα απο το σπίτι, με ξαναπήραν τηλ. και ήρθαν και οι δύο μαζί στην περιοχή μου.... Μου είναι αρκετά συμπαθητικοί και συζήτησα το θέμα της καθαριότητας, αλλά είναι ξεκάθαροι οτι θέλουν και τα δύο και ότι τα χρήματα που μπορούν να δώσουν είναι αυτά.... και απ΄ότι κατάλαβα είμαι η μόνη που δεν ήμουν αρνητική.... γενικά δεν μ΄αρεσει να κλείνω πόρτες.... προσπαθώ να κερδίσω χρόνο για να το σκεφτώ...

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α θέλουν και τα δυο απαραίτητα δηλαδή. πόσες ώρες την ημέρα θέλουν? για δουλειές είπαν συγκεκριμένα ή στο φλου? γιατί αν είναι κανένα μαγειρεμα για το παιδί ή κανένα πιάτο ε δεν είναι τραγικό την ώρα που κοιμάται αλλά αν είναι παραπάνω τι να πω..Σε ποιά περιοχή είσαι γιατί λέω να αρχίσω να ψάχνω και γώ για κοπέλα.Έχω αναρτίσει ανάλογο ποστ.

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
jojoma έγραψε:α θέλουν και τα δυο απαραίτητα δηλαδή. πόσες ώρες την ημέρα θέλουν? για δουλειές είπαν συγκεκριμένα ή στο φλου? γιατί αν είναι κανένα μαγειρεμα για το παιδί ή κανένα πιάτο ε δεν είναι τραγικό την ώρα που κοιμάται αλλά αν είναι παραπάνω τι να πω..Σε ποιά περιοχή είσαι γιατί λέω να αρχίσω να ψάχνω και γώ για κοπέλα.Έχω αναρτίσει ανάλογο ποστ.

Ειδα το πόστ σου.... αλλά μένω ανατολικά και εσύ Πειραιά, δυστυχώς No
Οι δουλειές είναι σίδερο, καθάρισμα με μάπα, σφουγγάρισμα, πιάτα....για την ώρα... στο σίδερο όμως κολλάω πολύ....θα προτιμούσα μαγείρεμα αν ήταν να κάνω κάτι... τελος πάντων, θα το σκεφτώ, περιμένω άλλη μια κοπέλα να γυρίσει απο τις διακοπές της και βλέπουμε....
ευχαριστώ ολες σας για τις απαντήσεις....

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοπελα μου θεωρω οτι για αυτο που ζητανε ειναι πολυ λιγα τα λεφτα,να σου δινουν 3 ευρω την ωρα για 8ωρο επι 5 μερες την εβδομαδα να δουλευεις για 4 εβδομαδες ειναι 480 ευρω το μηνα και με 6 μερες την εβδομαδα ειναι γυρω στα 570,σιγουρα ζουμε σε δυσκολους καιρους αλλα γιατι δεν ψαχνεις λιγο ακομα μηπως σου κατσει κατι καλυτερο και υστερα σκεψου το αλλο σου ειπαν αν θα πληρωνεσαι οταν πχ αρρωσταινεις ή οταν φευγουν διακοπες και δεν κρατας το παιδι,γιατι το σωστο ειναι να πληρωνεσαι,τα συζητησες ολα αυτα μαζι τους?Δε λεω καλη η ευκαρια αλλα μηοως να το σκεφτοσουν λιγο... Rolling Eyes

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nena1988 έγραψε:κοπελα μου θεωρω οτι για αυτο που ζητανε ειναι πολυ λιγα τα λεφτα,να σου δινουν 3 ευρω την ωρα για 8ωρο επι 5 μερες την εβδομαδα να δουλευεις για 4 εβδομαδες ειναι 480 ευρω το μηνα και με 6 μερες την εβδομαδα ειναι γυρω στα 570,σιγουρα ζουμε σε δυσκολους καιρους αλλα γιατι δεν ψαχνεις λιγο ακομα μηπως σου κατσει κατι καλυτερο και υστερα σκεψου το αλλο σου ειπαν αν θα πληρωνεσαι οταν πχ αρρωσταινεις ή οταν φευγουν διακοπες και δεν κρατας το παιδι,γιατι το σωστο ειναι να πληρωνεσαι,τα συζητησες ολα αυτα μαζι τους?Δε λεω καλη η ευκαρια αλλα μηοως να το σκεφτοσουν λιγο... Rolling Eyes

Ειναι 9ωρο επί 5 μέρες την βδομάδα... για τις διακοπές τους μου το συζήτησαν ότι θα πληρώνομαι, για το αν θα αρρωστήσω, όχι, ούτε καν το σκέφτηκα....
Εννοείται ότι θα σκεφτώ για την απάντηση μου, περιμένοντας όπως είπα πιο πάνω άλλη μία κυρία να γυρίσει απο τις διακοπές της για να βρεθούμε απο κοντά να τα πούμε.... και συνεχώς ψάχνω είτε απο εφημερίδα είτε απο τα φόρουμ....αλλά....!
Βλέπεις, εδώ που μένω είναι πολύ απογοητευτικά τα πράγματα.... τι να πω ? μάλλον οι περιοχές τριγύρω έχουν πολλούς παιδικούς σταθμούς....

giouli73

giouli73
Είναι τραγικά λίγα τα λεφτά. Εγώ για άλλη μια φορά θα σου πω να μην μπεις σε αυτό το σπίτι. Επειδή πήγες σπίτι και γνώρισες την γυναίκα και το παιδί εμένα οι υποψίες μου δεν μπορούν να φύγουν τόσο εύκολα. Το σκέφτομαι από δω το σκέφτομαι από κει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αγγελία απάνταγε ο άντρας. Γιατί κανόνιζε τα ραντεβού αυτός. Το πάει μακριά το μυαλό μου αλλά σου λέω να προσέχεις. Αυτοί παιδί μου θέλουν ένα δουλικό για όλες τις δουλειές. Άμα σου λένε δουλειές από την αρχή, σήμερα θα είναι 2 πιάτα, αύριο ένα μαγείρεμα, την άλλη μέρα κάνε γενική καθαριότητα. Δεν υποτιμώ τις γυναίκες που το κάνουν αυτό. Θέλει πολύ κουράγιο να την κάνεις αυτή την δουλειά. Αλλά όχι ρε μεγάλε να σου κρατάμε το παιδί να έχεις και το σπίτι καθαρό με 500 ευρώ. Αν θες τόσο πολύ να πας πήγαινε δοκίμασε και ψάχνε και για κάτι άλλο. Βέβαια άμα τρως εκεί 9 ώρες πως θα το βρεις το άλλο. Σε ποια περιοχή μένεις? Μόνο τέτοιου είδους δουλειά ψάχνεις? Δεν παίζει να βρεις αλλού. Τελειώνοντας να σου ξαναπώ ότι από την αρχή δεν μου κάθεται καλά αυτή η ιστορία για διάφορους λόγους και προτείνω να μην πας καθόλου.

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mirantini έγραψε:
nena1988 έγραψε::

Ειναι 9ωρο επί 5 μέρες την βδομάδα... για τις διακοπές τους μου το συζήτησαν ότι θα πληρώνομαι, για το αν θα αρρωστήσω, όχι, ούτε καν το σκέφτηκα....
Εννοείται ότι θα σκεφτώ για την απάντηση μου, περιμένοντας όπως είπα πιο πάνω άλλη μία κυρία να γυρίσει απο τις διακοπές της για να βρεθούμε απο κοντά να τα πούμε.... και συνεχώς ψάχνω είτε απο εφημερίδα είτε απο τα φόρουμ....αλλά....!
Βλέπεις, εδώ που μένω είναι πολύ απογοητευτικά τα πράγματα.... τι να πω ? μάλλον οι περιοχές τριγύρω έχουν πολλούς παιδικούς σταθμούς....

Κοιτα για αυτα που ζητανε ειναι πολυ λιγα τα λεφτα που δινουν, σε καμια περιπτωση να μην πας.. εκτος αν στο ανεβασουν..

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
giouli73 έγραψε:Είναι τραγικά λίγα τα λεφτά. Εγώ για άλλη μια φορά θα σου πω να μην μπεις σε αυτό το σπίτι. Επειδή πήγες σπίτι και γνώρισες την γυναίκα και το παιδί εμένα οι υποψίες μου δεν μπορούν να φύγουν τόσο εύκολα. Το σκέφτομαι από δω το σκέφτομαι από κει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αγγελία απάνταγε ο άντρας. Γιατί κανόνιζε τα ραντεβού αυτός. Το πάει μακριά το μυαλό μου αλλά σου λέω να προσέχεις. Αυτοί παιδί μου θέλουν ένα δουλικό για όλες τις δουλειές. Άμα σου λένε δουλειές από την αρχή, σήμερα θα είναι 2 πιάτα, αύριο ένα μαγείρεμα, την άλλη μέρα κάνε γενική καθαριότητα. Δεν υποτιμώ τις γυναίκες που το κάνουν αυτό. Θέλει πολύ κουράγιο να την κάνεις αυτή την δουλειά. Αλλά όχι ρε μεγάλε να σου κρατάμε το παιδί να έχεις και το σπίτι καθαρό με 500 ευρώ. Αν θες τόσο πολύ να πας πήγαινε δοκίμασε και ψάχνε και για κάτι άλλο. Βέβαια άμα τρως εκεί 9 ώρες πως θα το βρεις το άλλο. Σε ποια περιοχή μένεις? Μόνο τέτοιου είδους δουλειά ψάχνεις? Δεν παίζει να βρεις αλλού. Τελειώνοντας να σου ξαναπώ ότι από την αρχή δεν μου κάθεται καλά αυτή η ιστορία για διάφορους λόγους και προτείνω να μην πας καθόλου.

Giouli αυτό που λες για τις δουλειές και εγώ το φοβάμαι.... σήμερα ένα πιάτο και αύριο όλο το σπίτι.... και αμα δεν σου αρέσει φύγε...
Οσο και να σου ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα, ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορουν να εξελιχθουν....
Απο δουλειά ψάχνω ότι μπορώ να ανταποκριθώ.... εχω βάλει αγγελία και εδώ και σε άλλο φόρουμ και επισης είμαι εγώ που έγραψα για το εμπορικό κέντρο στα Σπάτα... εκεί και αν το έχω κυνηγήσει απο τον Μάρτιο! Αλλά μεγαλώνω ρε κορίτσια και ενώ δεν εχω εγώ πρόβλημα με την ηλικία μου έχουν οι υπόλοιποι μαζί της...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ θα συμφωνήσω με τη Γιούλη , απο την άλλη μπορεί να είναι η τακτική τους αυτή μιλάει ο σύζυγος για να σε έχουν σε απόσταση . Εγω θα έκανα το εξής :επειδή οι μέρες είναι δύσκολες και οι δουλιές δυσκολότερες το θέμα είναι να έχεις και να ένα κέρδος απο όλο αυτό επειδή λογικά για να πηγαίνεις θα χρησιμοποείς κάποιο μέσο οπότε βάλε και τα πιθανά έξοδα μέσα σε αυτό .Πάρε τους τηλέφωνο και πες του ότι κοιτάξτε να δείτε επειδή δεν θέλω να σας πώ άλλα θεωρώ ότι τα χρήματα είναι λίγα με όλα αυτά που θέλετε να κάνω αν είναι να περιοριστείς μόνο στη φροντίδα του παιδιού δηλαδή το δικό τολυ φαί τα δικά του ρουχαλάκια να σιδερώνεις και ότι έχει σχέση με το παιδί .Δηλαδή θα παίρνεις 540 ευρώ ; Σκέψου ότι δύσκολο να βρείς με τόση ανεργία περισσότερα

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κορίτσι μου είναι λίγα τα λεφτά για τόσα πολλά.. Κάνε αυτό που ου είπε η Γιούλη κ η Βάνια.. Κρίμα είσαι μακριά, Κερατσίνι μένω..

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Βρε κορίτσι μου είναι λίγα τα λεφτά για τόσα πολλά.. Κάνε αυτό που ου είπε η Γιούλη κ η Βάνια.. Κρίμα είσαι μακριά, Κερατσίνι μένω..

ασχετο κερατσινι μενω και εγω αμφιαλη που μενεις ακριβως

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι λετε ρε παιδια??3ε την ωρα για παιδι κ δουλειες κ χωρις ενσημα??Μα ειναι δυνατον?δε ντραπηκαν που το ειπαν??Εδω για σιδερο σου ζητανε 5-6ε την ωρα..
Τι να πω, ναι μεν οι εποχες ειναι δυσκολες, αλλα κανεις δεν παει χαμενος.
Ριξε κ μια ματια εδω http://www.skywalker.gr/

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βανια έγραψε:Εγώ θα συμφωνήσω με τη Γιούλη , απο την άλλη μπορεί να είναι η τακτική τους αυτή μιλάει ο σύζυγος για να σε έχουν σε απόσταση . Εγω θα έκανα το εξής :επειδή οι μέρες είναι δύσκολες και οι δουλιές δυσκολότερες το θέμα είναι να έχεις και να ένα κέρδος απο όλο αυτό επειδή λογικά για να πηγαίνεις θα χρησιμοποείς κάποιο μέσο οπότε βάλε και τα πιθανά έξοδα μέσα σε αυτό .Πάρε τους τηλέφωνο και πες του ότι κοιτάξτε να δείτε επειδή δεν θέλω να σας πώ άλλα θεωρώ ότι τα χρήματα είναι λίγα με όλα αυτά που θέλετε να κάνω αν είναι να περιοριστείς μόνο στη φροντίδα του παιδιού δηλαδή το δικό τολυ φαί τα δικά του ρουχαλάκια να σιδερώνεις και ότι έχει σχέση με το παιδί .Δηλαδή θα παίρνεις 540 ευρώ ; Σκέψου ότι δύσκολο να βρείς με τόση ανεργία περισσότερα

Ξέρεις είναι μεγάλη η απογοήτευση και η πίκρα που νιώθω, όταν μετά απο τόσα χρόνια που δουλεύω (απο 19 και είμαι 45 Laughing το είπα, δεν είμαι και μικρούλα) σε άλλου είδους δουλειές να συμβιβαστώ να παίρνω 550 ευρώ για να σιδερώνω και να καθαρίζω το σπίτι του άλλου.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΩ όλες τις γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά.... απλά, εγώ νιώθω έτσι, ίσως λάθος μου, δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια.... Δεν θέλω να το βάλω κάτω και κάθε μέρα πιστεύω ότι κάτι θα βρω γιατί έτσι πρέπει, γιατί πρέπει να φροντίσω το παιδί μου, γιατί αξίζω, γιατι.... όπως λέει και μια φιλη μου.... η ζωή χρωστάει σε κάποιους ανθρώπους και κάποια στιγμή θα τους τα δώσει....
Απο την άλλη σκέφτομαι μήπως υπερεκτιμώ τον εαυτό μου και πρέπει να κάνω πίσω αλλά έτσι νιώθω σαν να δίνω το δικαιώμα στους άλλους να με υποβιβάζουν και να ακυρώνουν την αξία μου, τις δυνατότητες μου, εμένα....
Οπως καταλάβατε δεν είμαι και στα πολύ καλά μου σήμερα.... πλησιάζει και ο Σεπτέμβρης, αρχίζουν τα σχολεία, τα φροντιστηρια, τα περισσότερα έξοδα και εγώ αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ.... Δεν πειράζει, θα μου περάσει αύριο και όλα οκ....

Artemis-Karabet ευχαριστώ και μόνο για την θέληση σου, ευχαριστώ πολύ και την Jojoma.... αλλά είναι αυτό που λέω... είμαι μακρια και απο εσάς και απο πολλές δουλειές.... είμαι μακρυά και απο τις ηλικίες που ζητούν.... αλλά θέλω να πιστεύω ότι είμαι "κοντά" σε κάποια δουλειά Very Happy

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάντως ό,τι και να λέμε 3 ευρώ την ώρα για δουλειές και κοίταγμα παιδιού είναι εξευτελιστική τιμή! Να ταν 5 ή 6 ή 7 ευρώ να πω οκ αλλά 3 ευρώ την ώρα έδιναν στα παιδιά που μοιράζαν φυλλάδια στον δρόμο και όχι να σε κοιτάνε το παιδί!

Μάλλον εκμεταλλευτές ψάχνουν αυτοί

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sasanath έγραψε:Πάντως ό,τι και να λέμε 3 ευρώ την ώρα για δουλειές και κοίταγμα παιδιού είναι εξευτελιστική τιμή! Να ταν 5 ή 6 ή 7 ευρώ να πω οκ αλλά 3 ευρώ την ώρα έδιναν στα παιδιά που μοιράζαν φυλλάδια στον δρόμο και όχι να σε κοιτάνε το παιδί!

Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι το μιραντίνι δεν πρέπει να το βάλει κάτω...κάθε εμπόδιο σε καλό και πιστεύω το καλό αργεί να γίνει...δεν πειράζει...ας μην πάει 'αυτή την δουλειά...τα χρήματα που δίνουν είναι πολύ λίγα για όσα θα κάνει...ακόμη και μία γυναίκα που καθαρίζει ένα σπίτι για μία μέρα παίρνει περισσότερα...η φύλαξη του παιδιού είναι σημαντικό πράγμα, μεγάλη ευθύνη και πιστεύω ότι οι 9 ώρες είναι πάρα πολλές για τόσα λίγα χρήματα...μιραντινι μην στεναχωριέσαι...κάτι θα γίνει...κάτι θα βρεθεί...θετική σκέψη Smile

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adeline έγραψε:
sasanath έγραψε:Πάντως ό,τι και να λέμε 3 ευρώ την ώρα για δουλειές και κοίταγμα παιδιού είναι εξευτελιστική τιμή! Να ταν 5 ή 6 ή 7 ευρώ να πω οκ αλλά 3 ευρώ την ώρα έδιναν στα παιδιά που μοιράζαν φυλλάδια στον δρόμο και όχι να σε κοιτάνε το παιδί!

Συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι το μιραντίνι δεν πρέπει να το βάλει κάτω...κάθε εμπόδιο σε καλό και πιστεύω το καλό αργεί να γίνει...δεν πειράζει...ας μην πάει 'αυτή την δουλειά...τα χρήματα που δίνουν είναι πολύ λίγα για όσα θα κάνει...ακόμη και μία γυναίκα που καθαρίζει ένα σπίτι για μία μέρα παίρνει περισσότερα...η φύλαξη του παιδιού είναι σημαντικό πράγμα, μεγάλη ευθύνη και πιστεύω ότι οι 9 ώρες είναι πάρα πολλές για τόσα λίγα χρήματα...μιραντινι μην στεναχωριέσαι...κάτι θα γίνει...κάτι θα βρεθεί...θετική σκέψη Smile

Που είσαι φιλενάδα ?? σε έχασα....
οχι, δεν θέλω να στενοχωρηθώ πάλι... αντέχω ακόμη.... θετική σκέψη ουυυυ! να φαν και οι κότες.... σε λίγο και εγώ απο αυτή θα τρώω Razz 1η γνωριμία με babysitter σε καφετέρια - θα πηγαίνατε ?  - Σελίδα 2 654316

(το μνμ μου για τον ρατατούλη το πήρες τελικά ? πρέπει να στο έστειλα περίπου 3 φορές Rolling Eyes )

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mirantini έγραψε:
adeline έγραψε:

οχι, δεν θέλω να στενοχωρηθώ πάλι... αντέχω ακόμη.... θετική σκέψη ουυυυ! να φαν και οι κότες.... σε λίγο και εγώ απο αυτή θα τρώω Razz 1η γνωριμία με babysitter σε καφετέρια - θα πηγαίνατε ?  - Σελίδα 2 654316

(το μνμ μου για τον ρατατούλη το πήρες τελικά ? πρέπει να στο έστειλα περίπου 3 φορές Rolling Eyes )
ναι ναι το μήνυμα για τον ρατατούλη το έλαβα, απλά δεν απάντησα, γιατί θέλω να σε δω από κοντά...έλα αύριο πρωί για καφέ...θα έχω σίδερο χαχα αλλά με την παρέα θα τα σιδερώσω πιο γρήγορα Wink θα έρθεις; φιλιά

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adeline έγραψε:
mirantini έγραψε:
adeline έγραψε:

ναι ναι το μήνυμα για τον ρατατούλη το έλαβα, απλά δεν απάντησα, γιατί θέλω να σε δω από κοντά...έλα αύριο πρωί για καφέ...θα έχω σίδερο χαχα αλλά με την παρέα θα τα σιδερώσω πιο γρήγορα Wink θα έρθεις; φιλιά

δεν θέλω να ακούω για σίδερο άλλο Mad
θα βαλω ξυπνητήρι και θα σου ΄ρθω... ο ρατατούλης πρέπει να επισκέφθηκε και την δίπλα πολυκατοικία γιατί χθες βράδυ άκουγα καποιον που ζητούσε γάτα πεινασμένη... 1η γνωριμία με babysitter σε καφετέρια - θα πηγαίνατε ?  - Σελίδα 2 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις