Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 14]

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααα.. εμενα η αλλη ητανε παντρεμενη, εδω κοντα! τα ειχανε πριν διμιουργησω χσεση με τον αντρα μου.. κανανε διαλλειμα για ενα διαστημα κ απο οτι φανηκε στην πορεια απολφασισαν απο κοινου να με ανα γκασουν να τραβαω το ελκυθρο του Αγιου Βασιλη Razz Razz Razz ..
ευτυχως ειδε ποιος αξειζε πραγματικα..
αλλα μεχρι να το δει.. τι τραβηξα..
μια μερα εφυγε γ καφε κ βρεθηκε εκτος χωρας μαζι της!!!!!!!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!

Εγώ μετά απο 15 χρόνια......δεν άντεξα αλλο κέρατο με την....μαλαματίνα...και.....ΤΕΛΟΣ!!

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
;;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Πεμ Φεβ 23, 2012 11:52 pm, 1 φορά

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba έγραψε:ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!

Εγώ μετά απο 15 χρόνια......δεν άντεξα αλλο κέρατο με την....μαλαματίνα...και.....ΤΕΛΟΣ!!

σόρυ που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα.
αλκοολικός ήταν ή γκέυ;

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΟΧΙ!!!!!!

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ!ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΓΩ ΤΑΡΑΝΔΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ!ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!ΖΟΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ??? Ε ΟΧΙ! ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΑΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΝΑΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΝ ΕΤΣΙ???

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:
joannakuba έγραψε:ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!

σόρυ που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα.
αλκοολικός ήταν ή γκέυ;

αλκοολικος.........ευτυχως να πω???

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσαφακι έγραψε:εεεεεεεε;;;;;;;;;
15 χρονια συνεχομενα;;;;;; σε κερατωνε;;;;;;;

χρυσαφάκι μου.....κέρατο για ΜΕΝΑ....ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μάλιστα ο αλκοολισμός..... Wink

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν καταλαβα πως το λες..
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ειμαι χαζη; ηταν κ αλκοολικος; Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαλλον εννοεις οτι ηταν αλκοολικος!
κ οχι γκευ ε;
αργω λιγο Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
κ αντεξες 15 χρονια;;;
θαυμαζω κ εγω την υπομονη σου!
εχεις παιδακι; ειχες παιδακι οταν ηταν αλκοολικος;;;;;

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελοςπάντων κορίτσια μου....για να μην ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ απο το θεμα...απλά ήθελα να τονίσω...

οτι Η ΑΠΙΣΤΙΑ...δεν αφορά μόνο άλλη γυναίκα ...ΑΠΙΣΤΙΑ μπορεί να σου κάνει και σε άλλα πράγματα.

χρυσαφακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με συγχωρεις αν ξεφυγα..
δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση.. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oxi Χρυσαφάκι μου........ Very Happy ΟΛΑ ΚΑΛΑ Very Happy

απλά ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙ η κοπέλα που ανοιξε αυτό το θέμα.....γιατί ΞΕΦΥΓΑΜΕ Wink

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia gia na apistisi kapoios /a prepei na min deinei simasia o enas ston allon,tha prepei na exoyn varethei o enas ton allon kai na kanei o kathenas tin zwi toy. meta na min deinei simasia o antras stin gynaika kai to antistrofo kai na yparxsei i apistia.. ayta ta lew giati ta ezisa me tin aderfi moy poy twraexei xwrisei.egw pali einai anendoti.apo tin prwti stigmi poy kaname sxesi me ton antra moy ton eipa.se periptwsi poy me apatisis kai den to mathw exei kalos alla an to mathw na min gyriseis pisw. epidi tin eixa patisi sto parelthon me sxeseis.ematha na min deinw deyteri eykairia.giati mia fora eixa dwsei deyteri eykairia kai triti se mia sxesi kai den eida prokopi kai apo tote eipa deyteri eykairia den xsanadeinw se kanenan oyte ston antra moy an pantreytw pote kai symvei tipota tetoio.

????????

Επισκέπτης
κοριτσια και εγω δεν θα συγχωρουσα την απιστια με τιποτα....γινομαστε θυσια σε πολλα πραγματα...παραμελλουμε τα θελω μας για να τους εχουμε στα οπα οπα και να μας το ανταποδηδουν με κερατο?εεεε οχι!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ...οταν παντρευτηκαμε του ειπα οτι δεν θελω ποτε να το κανει αυτο καλυτερα ας μου πει δεν περναω καλα μαζι σου, δεν με ελκυεις πια σαν γυναικα,θελω να χωρισουμε κτλ...καλυτερα αυτο παρα να φαω κερατο...δεν το ανεχομαι...αν μου το κανε ποτε αυτο θα χωριζα!ουτε λεπτο δεν θα καθομουν...

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ktm. symfwnw apolyta mazi soy. na erthei sta isia san antras kai na pei xsereis den mporw allo den antexw thelw na xwrisoyme.poy xsereis ayto mporei na einai kalytero giati tha katsete kai milisete na vrethei ti ftaiei giati eftasan ta pragmata mexri edw para na se keratwsei kai na to matheis meta. kai to xeirotero xsereis pio einai? na sto pei i gkomena oti o antras soy se apata. i aderfi moy etsi to emathe. tin peire tilefwno i gkomena kai tis to eipeliges meres afotoy gennise tin deyteri kori tis

????????

Επισκέπτης
καλα και αυτες οι γκομενες πια τι να πω??φαινεται το χουν για κατορθωμα αν ενας αντρας κερατωσει τη γυναικα του μαζι τους...ηθελα να ξερα αν γινοταν το αντιστροφο θα τις αρεσε ολο αυτο???τελοσπαντων!παντως πολυ μυαλο ειχε αυτη που πηρε την αδερφη σου τηλ...σαν δεν ντρεπεται...αλλα τι να πεις....

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ktm giati ? exeis podilato ktm? pws se lene/ emena efi. poy les einai na minsoy tyxi. stis arxes tis sxesi mas ti ton exw kanei ton antra moy. ti exei travixsei apo mena. an itan allos tha me xwrize

bell

bell
thequeen86 έγραψε:η μητερα μου μου ειχε πει πριν παντρευτω,το ευκολο ειναι να διαλυσεις ενα γαμο το δυσκολο ειναι να το χτυσεις κ να τον κρατησεις ακεραιο παρα τους κραδασμους

Respect Respect Respect

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
symfwnw me tin mama soy.alla an einai na kratithei enas gamos tha kratithei kai an einai na xalasei tha xalasei oti kai na kaneis esy gia na ton kratiseis.den pas na ton deseis xeiropodara(poy leei o logos) an einai na fygei o allos apo ton gamo tha fygei. giati gia na kratithei enas gamos kai na swthei prepei na to theloyn kai oi dyo.ayto katalava apo oti synevei stin aderfi moy

????????

Επισκέπτης
σωστα το εγραψε η κοπελα αυτο για το γαμο...συμφωνω να προσπαθησεις να κρατησεις το γαμο σου παρα τα τυχον προβληματα που σου συμβαινουν αλλα αν και ο αλλος ειναι ενα γαιδουρι και στα φοραει ανελεητα δεν ειναι καλυτερα να χωρισεις παρα να εχεις συχνους καυγαδες ενωπιον των παιδιων σου?ετσι με το να καυγαδιζουμε δεν κλωνιζεται η ψυχολογια των παιδιων μας??εγω παντως αν ειχα τετοιο προβλημα δεν θα αφηνα τα παιδια μου να βλεπουν τους γονεις τους να τσακωνονται για μια π....α
κ οπως λεει και μια διαφημηση.....[color=red]ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΟΝΕΙΣ!

το ktm ειναι γιατι ο αντρας μου ειναι μηχανοβιος και τα μηχανακια του ειναι ktm και οτι τον περιτριγυριζει ειναι ktm...σκουφια παπουτσια μπλουζες βρακια..ολα ktm!!καθως και στο γιο του αγορασε πιπιλες,αρκουδακια,καλτσακια,φορμακια....ολα ktm!!καταλαβες?????

το πραγματικο μου ονομα ειναι ειρηνη

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini plaka me kaneis me ton antra soy. einai dynaton ola ktm? emeis eixame parei persi to kalokairi2 podilata ktm alla to enato poylisame logo oikonomikwn dyskoliwn kai mas emeine ena twra.

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia ennoeitai oti dn ipirxe periptwsi na anextw apistia!!!!!tha tous estelna k tous dio..mi pw kalitera..efi auto p epathe i aderfi s apisteuto!!!!tha tin eixa kremasei...k afou eixe gennisei i kopela,ti p...es p iparxoun re p..ti m...exei piksei o kosmos!!simpethera tetoio kollima o simpetheros???dn to iksera.. Razz Razz

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
einai na min soy tyxi xrisi an soy tyxi asta vrasta.

????????

Επισκέπτης
οχι καθολου πλακα δεν κανω...εχει δυο μηχανακια το andventure750 της ktm,και ενα αλλο παλι ktm ειναι και βγαινει στο βουνο!!κ οπως σου ειπα ολα τα υπολοιπα ktm.....χαλι αδιορθωτο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις