1 θα συγχωρουσατε την απιστια??? Τρι Αυγ 09, 2011 7:51 am
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια μου
ενα πολυ κοντινο μου ζευγαρι αντιμετωπιζει το θεμα της απιστιας
περσυ το καλοκαιρι η κοπελα μετα απο 2 χρονια αδιαφοριας απο τον αντρα της(αδιαφοριας και ερωτικης απο οτι μου ειπε.)εκανε σχεση με εναν αλλο αντρα για λιγο καιρο
μαθευτικε ομως εγινε ενας μικρος χαμος
ο αντρας της την συγχωρησε και ειπαν να κανουν ξανα μια νεα αρχη..
ολα εδειχναν πολυ καλα και ο καιρος περνουσε
εγω που την ρωταγα μου ελεγε οτι ολα μεταξυ τους πια ηταν πολυ ομορφα και πραγματικα χαιρομουν γιαυτους
ωσπου προχθες το βραδυ εμαθε οτι ο αντρας της την απατα με μια γνωστη της!!!!!
η κοπελα τρελαθηκε,εκλαιγε με μαυρο δακρυ δεν μπορουσε να πιστεψει οτι ενω πηγαιναν ολα καλα εγινε αυτο
ηρθε σπιτι μου κλαιγοντας και μου ειπε τα νεα....
συζητησε με τον αντρα της και εκεινος της υποσχεθηκε οτι θα σταματησει να βλεπει αυτην την γυναικα και θα ειναι στην οικογενεια του οπως ηταν παλια
η φιλη μου τον συγχωρεσε οπως ακριβως ειχε κανει και ο αντρας της πριν ενα χρονο αλλα ειναι ακομη πολυ χαλια ψυχολογικα.
το θεμα ειναι οτι αγαπιουνται πολυ αυτοι οι 2
γιατι να κανουν τετοιες μ@λ@κιες!!!!
ενα πολυ κοντινο μου ζευγαρι αντιμετωπιζει το θεμα της απιστιας
περσυ το καλοκαιρι η κοπελα μετα απο 2 χρονια αδιαφοριας απο τον αντρα της(αδιαφοριας και ερωτικης απο οτι μου ειπε.)εκανε σχεση με εναν αλλο αντρα για λιγο καιρο
μαθευτικε ομως εγινε ενας μικρος χαμος
ο αντρας της την συγχωρησε και ειπαν να κανουν ξανα μια νεα αρχη..
ολα εδειχναν πολυ καλα και ο καιρος περνουσε
εγω που την ρωταγα μου ελεγε οτι ολα μεταξυ τους πια ηταν πολυ ομορφα και πραγματικα χαιρομουν γιαυτους
ωσπου προχθες το βραδυ εμαθε οτι ο αντρας της την απατα με μια γνωστη της!!!!!
η κοπελα τρελαθηκε,εκλαιγε με μαυρο δακρυ δεν μπορουσε να πιστεψει οτι ενω πηγαιναν ολα καλα εγινε αυτο
ηρθε σπιτι μου κλαιγοντας και μου ειπε τα νεα....
συζητησε με τον αντρα της και εκεινος της υποσχεθηκε οτι θα σταματησει να βλεπει αυτην την γυναικα και θα ειναι στην οικογενεια του οπως ηταν παλια
η φιλη μου τον συγχωρεσε οπως ακριβως ειχε κανει και ο αντρας της πριν ενα χρονο αλλα ειναι ακομη πολυ χαλια ψυχολογικα.
το θεμα ειναι οτι αγαπιουνται πολυ αυτοι οι 2
γιατι να κανουν τετοιες μ@λ@κιες!!!!