26 Απ: Ξεκινημα στερεων,τι γινεται με την παραγωγη μου??? Παρ Αυγ 19, 2011 1:56 am
Dim
Είναι σε καλό δρόμο!
και επειδή ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του θα σου πω αυτό που μου είχε πει ο δικός μου, δεν θα δώσω άλλο γεύμα αν πρώτα δεν φάει τα φρούτα. Βεβαια το γιατι πρέπει να το κάνω έτσι απλά δεν ισχύει. Μου είχε πει οτι αν δεν μάθει τότε να τρώει τα φρούτα δεν θα τα φάει ποτέ. Μπούρδες τη φρουτόκρεμα δεν την έφαγε ποτέ και τώρα που δεν αλέθω κάνει σα τρελή με τα φρούτα. το παιδί απλά δεν γούσταρε το αλεσμένο φρούτοnena1988 έγραψε:Dim έγραψε:κατά αρχήν ρυζάλευρο με μπανάνα είναι πιθανόν να σου κάνει δυσκοιλιότητα, δοκίμασε μόνο ρυζάλευρο, Αλλά γιατί να δώσεις;;; Μπορείς να εξακολουθείς να θηλάζεις, ή να δίνεις πάλι φρούτα αν δεν έχει φάει καλά το πρωί ή να αρχίσεις τις χορτόσουπες και μετά από λίγο να δώσεις το απόγευμα ένα σωρό εναλλακτικά γεύματα. Πχ γλυκοπατάτα ψητή, αβοκάντο με λάδι, παξιμάδι μουσκεμένο με ντομάτα και αργότερα και λίγο ανθότυρο. Επίσης αν δεν τρώει τα φρούτα το πρωί δοκίμασε να βάλεις μέσα λίγο γάλα δικό σου. Γενικά στην αρχή τους αρέσει το καινούργιο αλλά όταν καταλάβουν ότι το κουτάλι ήρθε για να μείνει, δεν το θέλουν. όσο για τα κομματάκια πάρε καλύτερο μπλέντερ θα τα βγάλει τα λεφτά του το μόνο σίγουρο. Με ποιο τρόπο σου τα φτύνει τα φρούτα;;; Αν τα σπρώχνει με τη γλώσσα σημαίνει ότι το παιδί δεν είναι έτοιμο για στερεές και προσπαθεί να τα φάει τη κίνηση που πίνει γάλα.
γεια σου,ακομα δεν εδωσα ρυζαλευρο,ειπα να φαει πρωτα φρουτο και μετα σαν απογευμτατινο το ρυζαλευρο,αλλα βλεπω οτι δεν τρωει το φρουτο οποτε δεν θα του το δωσω καθολου και θα δωσω κατευθειαν σουπιτσα.Κοιταξε,ποτε το βγαζει με τη γλωσσα,ποτε κλεινει τελειως τα χειλακια αναλογα τα κεφια,παντως δεν τον πιεζω τον αφηνω να φαει οσο θελει,μια το πολυ δυο κουταλιες τη μερα,σημερα του εκανα σκετη μπανανα και εφαγε λιγο περισσοτερο αρα μηπως δεν του αρεσει η γευση του μηλου-αχλαδι,δεν ξερω τι αλλο να κανω,θα το προσπαθησω μεχρι να μπει στον 6ο που θα μπορει να φαει λαχανικα,ελπιζω εκεινα να τα τρωει!