1 Δεν δέχομαι οτι ήταν παλίνδομη κύηση αλλά άτυχη Κυρ Αυγ 14, 2011 3:59 am
mariada
Σιωπηλή δύναμη
εχω διαβασει τοσα πολλα για αυτην την λεγομενη παλινδρομη κυηση που εχει φοβηθει το ματι μου..ελεγα οτι δεν θα συμβει αυτο σε μενα αλλα δυστυχως συνεβη..απο τα πολλα αρθρα λοιπον που διαβασα απο εγκεκριμενους γιατρους στο διαδυκτιο κ απο δω στο φορουμ συνηθως παλινδρομη ονομαζεται οταν ξαφνικα σταματαει η καρδουλα του εμβρυου η σταματαει η αναπτυξη του..σε εμενα τιποτα απο αυτα τα 2 δεν συνεβη..απλα χωρις συμπτωματα κ με προγραματισμενη εξεταση στην 8 εβδομαδα διαπιστωθηκε ολικη αποκοληση σακκου κ οπως ηταν αναμενομενο ειχε σταματησει κ η καρδουλα(ειχαμε ακουσει καρδουλα κανονικα στην 6 εβδομαδα κ τιποτα δεν προμηνυε το κακο)..μεγαλο το σοκ μολις το ανακοινωσε ο γιατρος,,εκλαιγα κ ελεγα γιατι σε μενα αυτο οπως λεμε ολες μας πιστευω..απο εξετασεις του εμβρυου δεν βρεθηκε τιποτα..τυχαιο γεγονος ειπαν κ ετσι θελω να πιστευω γιατι δοξα τον θεο εχω κ εναν αγορακλα 2,5 ετων που μου δινει δυναμη κ κουραγιο..γιαυτο λοιπον την περιπτωση μου την ονομαζω μια ατυχη εγκυμοσυνη που ο θεος επελεξε να μην προχωρησει για τους δικους του λογους που ποτε δεν θα μαθουμε..ετσι κ εγω χωρις να μπω στην διαδικασια για παραιτερω εξετασεις δικες μου κ αυτο το επελεξα εγω για καθαρα ψυχολογικους λογους περισσοτερο γιατι πολλες φορες κ οι γιατροι μας τρελαινουν χωρις καλα-καλα να ξερουν κ οι ιδιοι το αποτελεσμα τους..τωρα χαλαρωνω ψυχολογικα κ με τον αντρουλη μου αρχισαμε νεες προσπαθειες για το αδελφακι του μικρου που με τον τροπο του μας δειχνει κ εκεινος οτι το θελει πολυ οσο κ εμεις..αυτη ειναι κ η δικη μου ιστορια κ ευχομαι συντομα να εχω στην κοιλιτσα μου ενα νινακι κ να πανε ολα καλα αυτην την φορα κ να σας ανακοινωσω τα ευχαριστα νεα..
αν καποια κοπελα εχει παρομοια εμπειρια ας μου απαντησει να ανταλαξουμε αποψεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο οταν καποια εχει περασει τα ιδια σε καταλαβαινει καλυτερα...
αν καποια κοπελα εχει παρομοια εμπειρια ας μου απαντησει να ανταλαξουμε αποψεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο οταν καποια εχει περασει τα ιδια σε καταλαβαινει καλυτερα...