151 Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Σεπ 22, 2011 2:20 pm
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
που ειστε καλε????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
georgia84 έγραψε:..
Στεναχωρηθηκαμε πολυ με την ιωση γιατι σπαραζε στο κλαμα κ ποναγε! Τωρα ευτυχως ειναι πιο ηρεμη.
tsiph έγραψε:...Και μάλιστα ενώ στην αρχή βάζαμε μόνο τη μπουνιά τώρα πιπιλάει δάχτυλο!!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό και γάντια που βάζω γλύφει τα γάντια!
Πρίζονται τα ούλα του καλέ! Αλλά μην περιμένεις να δεις άμεσα δόντι! Απλά η διαδικασία του πρηξίματος διαρκεί... Έχει φαγούρα το παιδί.
Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Εσάς πιάνουν με τα χέρια τους; Εμένα παρ' ότι του βάζω μικρές κουδουνίστρες στα χέρια της παρατάει δεν τις κρατάει. Μόνο με τα πόδια χτυπάει κάποιες με ένα σκοινί τεντωμένες στο καρότσι. Τα χέρια μόνο στο στόμα τα βάζουμε! Και όταν τον παίρνω αγκαλιά επειδή τον κρατάω όρθιο αλλά του στηρίζω την πλάτη, αν φοβηθεί γραπώνεται από την μπλούζα!
Το οτι γραπώνεται είναι αντανακλαστικό. Τα χέρια όμως δεν ξέρει ακόμα πως να τα χρησιμοποιεί. Τα κοιτάει, τα βάζει στο στόμα, τα μαθαίνει σιγά-σιγά. Τον άλλο μήνα ή λιγο νωρίτερα ή αργότερα θα δεις ότι θα προσπαθεί να πιάσει παιχνιδια που θα κρέμονται στο ρηλάξ ή στο καρότσι. Εμένα ο δικός μου ήταν τοσο νευρικος που απο επειδη δεν μπορούσε να πιασει τα παιχνίδια -γιατι δεν είχε τον έλεγχο των χεριών του αλλά πάλεβε να τον αποκτίσει- θύμωνε απίστευτα! Έχω και βίντεο, πολύ γέλιο μιλάμε! Στο τέλος κούναγε τα χέρια πολύ γρήγορα και φώναζε και καταλάθως έπιανε ένα παιχνίδι με το χέρι του και ξαφνιαζόταν και σταματούσε, χαχα! Προσεχώς...
Να ρωτήσω και κάτι πιο προσωπικό όσες θηλάζετε; Τι κάνετε όταν βρίσκεστε πιο κοντά με τον μπαμπά;;; Να φανταστώ το σουτιέν δεν βγαίνει ε;;
Αν βγει να φανταστώ πως κάνεις πως λούζεις τον άντρα σου σε γάλα; Αν είσαι ανάσκελα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Τώρα η αλήθεια είναι ότι με το "ζούληγμα" μπορει να έχετε κανένα ατυχηματάκι αλλά έχουν και αυτά την πλάκα τους, χαχαχα!
Χτες το βράδυ μου έκανε κάτι πολύ περίεργο ο μπέμπης... Ξύπνησε να φάει και ενώ τον έβαλα στο στήθος, το έπιανε, ρούφαγε μια φορά, και τραβιότανε πίσω με πολύ κλάμα. Αυτό έγινε αρκετά και όταν τον έβαλα στο άλλο στήθος, εκεί έκατσε κανονικά και έφαγε. Φοβάμαι γιατί η διαιτολόγος μου είπε αν δω να κόβεται το γάλα να την πάρω τηλ αλλά εγώ που το πίεσα είχε γάλα... Τι μπορεί να τον πείραξε;;;
Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχει μεγάλη ροή. Δοκιμασες στην πορεία να τον ξαναβάλεις σε αυτό το στήθος για να δεις αν στο ξανακάνει; Έχω ακουσει πάντως πως πολλά μωράκια σνομπάρουν το ένα απο τα δύο στήθη. Προσοχή για μαστίτιδα.
tsiph έγραψε:"Τώρα που κατάλαβε ότι τα χέρια είναι δικά του, δεν σταματάει ούτε στιγμή να τα κοιτάει. Τα γυρνάει από κάθε πλευρά για να μπορεί να δει καλύτερα τα δάχτυλά του. Ανοιγοκλείνει τα δάχτυλά του και παρακολουθεί ένα ένα δάχτυλο πως ανεβαίνει πάνω κάτω, λες και τα δάχτυλά του είναι κούκλες και παρακολουθεί την προσωπική του παράσταση στο κουκλοθέατρο. Για να βοηθήσετε το μωρό σας στην ανάπτυξή του και στην ικανότητα να συνδυάζει αυτό που βλέπει με το σώμα του, βάλτε ένα παιχνίδι του λίγο πιο μακριά, ώστε να χρειαστεί να το πιάσει.
Το μωρό σας θα προσπαθήσει να βάλει τα δάχτυλά του ή ακόμα καλύτερα όσο το δυνατό περισσότερο χωράει από όλο το χέρι του στο στόμα του. Αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος για να μάθει για το χέρι του -το σχήμα του, το μέγεθός του και τη γεύση του. Το χέρι είναι εύκολο να το εξετάσει, γιατί πολύ απλά είναι πάντα στη διάθεσή του, και δεν μπορεί να το χάσει ποτέ."
Μόλις διάβασα αυτό σε ένα ενημερωτικό e-mail που μου στέλνει μια εταιρεία σχετικά με την ανάπτυξη κάθε βδομάδα. Θα σκάσω... Λέτε να του κάνω κακό που του βάζω γάντια; Μια φίλη μου είπε μήπως γίνουν ατροφικά τα χέρια του... Αλλά δεν θέλω γαμώτο να μάθει να πιπιλάει το δάχτυλο... Λέτε να μιλήσω με την παιδίατρο ή είναι γελοίο;
tsiph έγραψε:Εννοείται! Αφού δεν μου έχει αφήσει μπλούζα για μπλούζα από τις γουλιές είπε να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και στο σεντόνι μου...
tsiph έγραψε:Άγχος; ποιό άγχος; Να φανταστείς έχω αρχίσει και καταλαβαίνω πρίν χορτασει και τον σταματάω να μη φάει περισσότερο, το κάθε κλάμα γιατί είναι και γενικά νομίζω πως είμαι χρόνια μ'αυτό το παιδί!!!! Όχι ότι δεν θα υπάρξει κάτι καινούριο να με αγχώσει... Να αυτές τις μέρες έχω θέμα με το ντύσιμό του... Μια κάνει κρύο,μια ζέστη, μια το ξυλιάζω το παιδί, μια το σκάω από τη ζέστη. Και το κόλπο πως νιώθω εγώ δεν πιάνει γιατί κάνει ζεστή για όλους και εγώ κρυώνω. Που θα πάει θα το βρώ και αυτό! αλλά στα βασικά το πέρασα τοτεστ....
αγγελικημαρια έγραψε:TSIPH ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑ!ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!
μαρακι εισαι συμβουλος θηλασμος πουλακι μου, τελος! εγω οποια φιλη ξερω οτι θα θελει βοηθεια θα την παραπεμπω σε σενα και ελπιζω να με βοηθησεις κ μενα στο δευτερο πρωτα ο θεος γιατι στο πρωτο τα κανα μανταρα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης