1 μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιαν 17, 2011 4:04 pm
elenaki85
Πανταχού παρούσα!
μανουλες που γεννατε ιουλιο 2011 ελατε να γνωριστουμε!!! πρως το παρον ειμαι μοναχουλα?μου εδωσαν π.η.τ 23/7,εσεισ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nanoukageo στις Τετ Ιαν 19, 2011 1:57 am, 1 φορά
θα εχεις κανει την αυχενικη προφανως,ετσι? εγω την εκανα την προηγουμενη εβδομαδα,και ηταν παρα πολυ καλα τα αποτελεσματα,και μου εδωσαν κουραγιο στο αγχος που εχουμε με τον αντρα μου...καθε μερα μου χαιδευει την κοιλιτσα και με ρωταει '' ειναι καλα το νινακι μας,μωρε?'' ασχετο,ειδατε φυλο στην αυχενικη?εμεις οχι ακομα...
fofi έγραψε:Π.η.τ. έχω 16/7 .Σε ευχαριστω για τις ευχές σου.Όντως όταν πηγαίναμε για την αυχαινική είχαμε τρελό άγχος, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από την αγωνία μου και όταν φύγαμε είμασταν καταενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι. Αγωνία έχω και κάθε φορά που θα πάμε στον γιατρό.Απίστευτα συναισθήματα. Με το καλό και το δικό σου μωράκι.
nanoukageo έγραψε:na sai kala.gera paidia kai tipota allo
emena o giatros moy xegennaei ston galino(thessaloniki)anagkastika.eixa stin arxi mia skepsi gia nosokomeio alla meta to xanaskeftika!!!!
nanoukageo έγραψε:emena moy eipe o giatros moy poy den to exoume sizitisei kai parapoly mia fora anaferthikame se auto...kato apo 2000 moy eipe gia ola...
το ξερεις οτι υπαρχει ενα μηχανημα που μπορεις να ακους την καρδουλα του μωρου στο σπιτι?ειναι μια απλη συσκευη που μοιαζει σαν τα παλια walkman και εμαθα οτι το πουλανε στο ιντερνετ.υπαρχει κια με 50 ευρω και με 200.αλλα δε ξερω αν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε απο τον 3ο μηνα...νομιζω απο 5ο με 6ο. λες να το ψαξουμε λιγο παραπανω?που στην αθηνα μενεις?εγω περιστερι.δουλευεις?fofi έγραψε:Σε καταλαβαινω απολυτα.Ετσι ειμαι και εγω ακριβως, παλι καλα που ο αντρας μου ειναι λιγο πιο συγκρατημενος και την παλευουμε γιατι αλλιως... Παντως ζητησα το μηχανημα σπιτι μου (για πλακα) αλλα δεν μου το εδωσε...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης