501 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 10:47 pm
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μαρία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει και εγώ ακόμα πως είναι. Τον προηγούμενο μήνα που έκανα υπέρηχο μου είχε πει ο γιατρός πως είναι με το κεφάλι κάτω αλλά έχει τη ράχη του δεξιά. Αυτό μου είπε ότι σημαίνει πως την ώρα του τοκετού δεν θαγυρίσει μπρούμυτα ως προς εμένα αλλά ανάσκελα και θα μας ταλαιπωρήσει στον τοκετό. Αλλά και πάλι θα δούμε μου λέει όταν μπεις στο μήνα σου.
Την Τρίτη που πήγα μου είπε όταν τέλειωσε ο υπέρηχος και η κολπική εξέταση και βγήκα από το δωμάτιο πως δεν με βλέπει για φυσιολογικό τοκετό. Όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε πως είναι ακόμα ψηλά δεν έχει εμπεδωθεί και έχει τη ράχη του ακόμα δεξιά.
Θα με δει πάλι στις 5/7 και βλέπουμε (έχω ΠΗΤ 15/7). Είχα συζητήσει με τη μαμά μου και του είπε πριν βγω από το εξεταστήριο αν το βλέπει δύσκολο να μη με αφήσει να ταλαιπωρηθώ ας μου κάνει καισαρική. Τον γιατρό τον ξέρουμε προσωπικά και σε καμία περίπτωση αν κάνω τελικά καισαρική δεν θα τη κάνει για λόγους ευκολίας ή χρηματικούς.
Α, κατάλαβα... Κανονικά μέσα στην κοιλιά σου θα έπρεπε να κοιτάει προς τα εσένα και βγαίνοντας να βγει μπρούμητα κοιτώντας προς τα κάτω δηλαδή. Αλλά εσένα είναι στραμμένο αλλιώς και για να βγει θα πρέπει να το γυρίσει ο γιατρός στον τοκετό και μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο. Όπως φαίνεται στην εικόνα, φαντάσου πως εσένα θα κοιτάει προς τα πάνω όταν βγει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα σίγουρα! Όπως είπαμε το αποτέλεσμα έχει σημασία και είμαι σίγουρη πως θα είναι το καλύτερο!