Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

501μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 10:47 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μαρία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει και εγώ ακόμα πως είναι. Τον προηγούμενο μήνα που έκανα υπέρηχο μου είχε πει ο γιατρός πως είναι με το κεφάλι κάτω αλλά έχει τη ράχη του δεξιά. Αυτό μου είπε ότι σημαίνει πως την ώρα του τοκετού δεν θαγυρίσει μπρούμυτα ως προς εμένα αλλά ανάσκελα και θα μας ταλαιπωρήσει στον τοκετό. Αλλά και πάλι θα δούμε μου λέει όταν μπεις στο μήνα σου.

Την Τρίτη που πήγα μου είπε όταν τέλειωσε ο υπέρηχος και η κολπική εξέταση και βγήκα από το δωμάτιο πως δεν με βλέπει για φυσιολογικό τοκετό. Όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε πως είναι ακόμα ψηλά δεν έχει εμπεδωθεί και έχει τη ράχη του ακόμα δεξιά.

Θα με δει πάλι στις 5/7 και βλέπουμε (έχω ΠΗΤ 15/7). Είχα συζητήσει με τη μαμά μου και του είπε πριν βγω από το εξεταστήριο αν το βλέπει δύσκολο να μη με αφήσει να ταλαιπωρηθώ ας μου κάνει καισαρική. Τον γιατρό τον ξέρουμε προσωπικά και σε καμία περίπτωση αν κάνω τελικά καισαρική δεν θα τη κάνει για λόγους ευκολίας ή χρηματικούς.

Α, κατάλαβα... Κανονικά μέσα στην κοιλιά σου θα έπρεπε να κοιτάει προς τα εσένα και βγαίνοντας να βγει μπρούμητα κοιτώντας προς τα κάτω δηλαδή. Αλλά εσένα είναι στραμμένο αλλιώς και για να βγει θα πρέπει να το γυρίσει ο γιατρός στον τοκετό και μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο. Όπως φαίνεται στην εικόνα, φαντάσου πως εσένα θα κοιτάει προς τα πάνω όταν βγει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα σίγουρα! Όπως είπαμε το αποτέλεσμα έχει σημασία και είμαι σίγουρη πως θα είναι το καλύτερο! Wink

502μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 12:42 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιωργία εγώ γέννησα 37 εβδομάδων και 3 ημερών (και ήταν 2950). Σε έχει εξετάσει ο γιατρός κολπικά;

Μαρια δε με εξετασε κολπικα γιατι τους υπερηχους τους κανω σε ενα διαγνωστικο κεντρο που δουλευει η γιατρος μου και δεν υπηρχε η δυνατοτητα. (Στο ιατρειο δεν εχει υπερηχο και στο Ιασω ειναι πιο ακριβα.) Μου ειπε ομως να παω στις 4/7 να με εξετασει στο ιατρειο. Η κολπικη εξεταση δινει πιο σαφη εικονα?
Εχω και την εννοια μηπως δυσκολευτω στη γεννα αν το παιδι βγει μεγαλο αν και η γιατρος μου ειπε οτι η λεκανη μου ειναι μια χαρα και δε θα εχω προβλημα. (Ειμαι και ψηλη.)

Κοριτσια οσο για τη καισαρικη που λεγατε αν ηταν να κανω κι εγω θα επελεγα επισκληριδιο. Κι εγω πιστευω οτι η ολικη ειναι πολυ βαρια ναρκωση και καλυτερα να την αποφευγουμε και σιγουρα καλυτερα να δειτε τα μωρακια σας οσο πιο νωρις γινεται! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 654316

μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 417472

503μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 12:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
Γιωργία εγώ γέννησα 37 εβδομάδων και 3 ημερών (και ήταν 2950). Σε έχει εξετάσει ο γιατρός κολπικά;

Μαρια δε με εξετασε κολπικα γιατι τους υπερηχους τους κανω σε ενα διαγνωστικο κεντρο που δουλευει η γιατρος μου και δεν υπηρχε η δυνατοτητα. (Στο ιατρειο δεν εχει υπερηχο και στο Ιασω ειναι πιο ακριβα.) Μου ειπε ομως να παω στις 4/7 να με εξετασει στο ιατρειο. Η κολπικη εξεταση δινει πιο σαφη εικονα?
...

Όχι, απλά όταν ο γιατρός σε εξετάσει κολπικά, μπορεί να αρχίσει να ανοιγει ο τράχηλος και να ξεκινήσει ο τοκετός. Εμένα με είχε προειδοποιήσει ο δικός ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και μου λέει πότε θες να έρθεις Τετάρτη ή Παρασκευή; Και με την σκέψη αυτή λέω Παρασκευή, για να ήταν το ΣΚ ο άντρας μου και να έπαιρνε άδεια όλη την επόμενη εβδομάδα σερί! Χαχαχα! Και έτσι έγινε! Παρασκευή απόγευμα με εξέτασε, Σάββατο πρωί γέννησα!

504μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 1:16 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!

Πο Πο 2 σελιδες νεα πολυ χαιρομε να διαβαζω τα νεα σας,εγω σηεμρα ξηπνησα...αστα να πανε...πηγα να πληνω το προσωπο μου ρε κοριτσια και αρχισε να τρεχει ασταματητα αιμα απο το ενα μου ρουθουνι.τρελαθηκα Ε!!!μα να μην σταματαει με τπτ,καπου ειχα ακουσει οτι και καλα αυτο ειναι οταν σ ανεβενει η πιεση,ο παθολογος με μαλωσε κιωλλας οταν τ το πα και ειπε οτι ειναι ασχετο του ασχετου με την πιεση,πηρα και τον γυναικολογο μου τηλ.και μου ειπε μονο βαλε βαμβακι να σταμτησει αν ξανακανει,και οτι ειναι φυσιολογικο οι εγκυες ματωνει η μυτη πολυ ευκολα,το αναφερω λοιπον για ν το δειτε και εσεις μη ξυπνησετε με αιματα και σας παει 3 και 1 οπως εμενα!!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 328109

Τσιμπιματακια εχω και εγω,και τον νιωθω τον μπεμπη βαρη,ασηκωτο και σαν να μου ξεκωλαει η κοιλια ολοκληρη απο το βαρος.οποτε στην ιδια σελιδα ειμαστε ολες.καλο αυτο..

Αχχχ για το δυλημα καισαρικη/φθσιολογικη θελω φυσιολογικη απο τη στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα,για το διλημα ολικη/επισκληριδιο θελω επισκληριδιο,εχω κανει 2 ολικες στη ζωη μου για χειρουργεια και παιδια μου επερνε κανα μηνα να συνελθω!!!!ενω θελω να ειμαι SuPeRΔυνατηηηη για τον μπεμπακο μ,οχι εγω να κοιμαμε και ν μου το φροντηζουν αλοι για κανα μηνα,επεισης αν και δεν το εχουμε συζητησει καθολου με το γιατρο ακομα,ξερω απο τωρα οτι ο συγκεκριμενος κανει πολυ ευκολα καισαρικες αμα δει οτι ζοριζεσε,τι να σας πω ρε κοριτσια...οτι βρεξει ας κατεβασει,εκεινη τη στιγμη ετσι οπως θα μαι εγω φανταζομε μονο εμπιστοσυνη στ γιατρο,και κουραγιο θα μπορω να κανω Sad .αυτα που λετεεεεεεεεε.......

505μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 2:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:...ξερω απο τωρα οτι ο συγκεκριμενος κανει πολυ ευκολα καισαρικες αμα δει οτι ζοριζεσε,τι να σας πω ρε κοριτσια...οτι βρεξει ας κατεβασει,εκεινη τη στιγμη ετσι οπως θα μαι εγω φανταζομε μονο εμπιστοσυνη στ γιατρο,και κουραγιο θα μπορω να κανω Sad .αυτα που λετεεεεεεεεε.......

Βεράκι, μόνο εμπιστοσύνη στον γιατρό χρειάζεται εκείνη την στιγμή! Και εκείνος θα κρίνει και θα πράξει σύμφωνα με τις δικές σου αντοχές αλλά και τις δικές του γιατί το αποτέλεσμα ενδιαφέρει και τους 2 σας. Οπότε εμπιστεύσου τον γιατρό σου. Νομίζω ότι ότι και να λέμε, εκείνη την στιγμή που σου λέει ο γιατρός σου καισαρική, είναι κουτό να φέρει μια γυναίκα αντίσταση. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ο κάθε γιατρός επίσης. Εμένα πχ ο δικός μου του κακοφάνηκε που δεν γέννησα χωρίς επισκληρίδιο, αν και γέννησα φυσιολογικά. Ήθελε και φυσικά! Αλλά ας μην μου έβαζαν και αυτοί επιπλέον πόνους, ας με άφηναν με τους δικούς μου, αν ήθελε φυσικά... Φαντάσου πόσο αποτυχημένος θα ένιωθε αν έπρεπε να μου κάνει καισαρική, χαχα! Ο κάθε γιατρός λοιπόν ξέρει και το κοινό όλων είναι ότι δεν θα ρισκάρουν τη ζωή και την υγεία του μωρού ή της μαμάς και αυτό έχει σημασία. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες. Εμένα αν μου έλεγαν έχεις επιλογή να γεννήσεις στην Αμερική φυσικά, στο σπίτι σου μέσα σε πισίνα ή στην Ελλάδα με καισαρική, θα επέλεγα με 1000 Ελλάδα-καισαρική! Η ασφάλεια είναι πάνω από όλα, με αυτά δεν παίζουμε. Έχει προχωρήσει τόσο η επιστήμη που δεν κινδυνεύουν ζωές πλέων όπως παλιά που γεννούσαν οι γυναίκες στα σπίτια τους ή στα χωράφια. Οπότε, ναι μεν, καλύτερος ο φυσιολογικός τοκετός σαν εμπειρία, αλλά η καισαρική είναι πολύτιμη ανακάλυψη και δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε απαξιωτικά. Εύχομαι το καλύτερο σε όλες τις μανούλες! Θετική σκέψη κορίτσια και εμπιστοσύνη!

506μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 3:54 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι, απλά όταν ο γιατρός σε εξετάσει κολπικά, μπορεί να αρχίσει να ανοιγει ο τράχηλος και να ξεκινήσει ο τοκετός. Εμένα με είχε προειδοποιήσει ο δικός ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και μου λέει πότε θες να έρθεις Τετάρτη ή Παρασκευή; Και με την σκέψη αυτή λέω Παρασκευή, για να ήταν το ΣΚ ο άντρας μου και να έπαιρνε άδεια όλη την επόμενη εβδομάδα σερί! Χαχαχα! Και έτσι έγινε! Παρασκευή απόγευμα με εξέτασε, Σάββατο πρωί γέννησα!
Σοβαραααα!!! Δεν το ηξερα καθολου αυτο! Χαχα! Ωραιος προγραμματισμος! Very Happy Αρα να μην εχω τοση εννοια απο τωρα μηπως γεννησω! Μετα τις 4 του μηνα βλεπουμε! Cool
Επισης συμφωνω οτι αν και ο στοχος των περισσοτερων (πιστευω) ειναι ο φυσιολογικος τοκετος σημασια εχει να βγει γερο μωρακι και να ειναι ολα καλα! Εμπιστοσυνη στο γιατρο γιατι αλλωστε αυτος ξερει καλυτερα! Μη το παιζουμε και παντογνωστες! Wink

Veraki λαχταρα,ε? Καλα εκανες και μας το ειπες να ξερουμε!

507μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 4:05 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α! Να ρωτησω και κατι? Απο χτες νιωθω στο αριστερο μου στηθος κατι σαν μικρη σουβλια, τσιμπημα απο καρφιτσα...κατι τετοιο. Το νιωθει καμια? Ξερετε γιατι? Υποψιαζομαι οτι το στηθος προετοιμαζεται με αλλον ενα τροπο για το θηλασμο!

508μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 4:34 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου χαιρομαι που διαβαζω ολα αυτα τα νεα σας!!!δραστηριοποιηθηκαμε περισσοτερο τωρα που πλησιαζουμε....καλο αυτο!!!ετσι μας θελω δραστηριες και πανετοιμες για τα μπεμπακια μας!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 788471
αχ ειμαι τοσο ικανοποιημενη και χαρουμενη με την επισκεψη στον γιατρο μας.... Very Happy την τεταρτη πηγαμε,με εξετασε και κολπικα και με υπερηχο και ειπε οτι η μπεμπουλα ειναι με το κεφαλακι κατω,αλλα ειναι ψηλα ακομη,δεν εχει εμπεδωθει,περιμενουμε το επομενο 10ημερο.στις 4 ιουλιου ξαναεχουμε ραντεβου,ως τοτε μου ειπε μπορεις να κοιμασαι ησυχη,δεν θα συμβει τιποτα τοτε.25 εβδ και 5 ημερων ημουν την τεταρτη και την βρηκε 2600 με 2700 στα κιλα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 215994 η κουκλιτσα μου μεγαλωσε! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 328109 I love you ποσο την καμαρωνω!!! flower συζητησαμε πολλες αποριες μου με τον γιατρο και ικανοποιηθηκαν ολα μου τα αγχη!!τωρα που ειμαι πλεον στην 36η θα πρεπει να κανω την βαλιτσα μου,απλα θελω να πλυνω τα πραγματακια της μπεμπας οσο γινεται πιο αργα για να ειναι φρεσκα,αλλα δεν θελω και να το διακινδυνευσω γι'αυτο οπου να ειναι πρεπει να γινει ακι αυτο/πιστευω την επομενη βδομαδα ως το τελος της θα εχει τελειωσει και το δωματιακι!!!εγω συνεχιζω τα κεντηματα για τα σεντονακια της.της εφτιαξα 2 για το λικνο και 2 για την κουνιτσα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 99132 βεβαια το ενα της κουνιας εχει δουλεια ακομα γιατι εχει πολυυυυυυυ κεντημα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 911307 αχ κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη που πλησιαζει η στιγμη που θα παρουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια!αχ αυτη η στιγμη που θα αντικρυσω τα ματακια της για πρωτη φορα!!!!ο μπαμπας μας θελει οπωσδηποτε να ερθει στον τοκετο για να ειμαστε και οι 2 οι πρωτοι που θα αντικρυσουμε το κοριτσακι μας μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 50580
αφηστε που θελει να κοψει και τον λωρο ο ιδιος αν τον αφησει ο γιατρος!ακαρι να πανε ολα καλα μκαι να γεμισουμε ευτυχια!!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 35468 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 35468

509μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 4:46 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Α! Να ρωτησω και κατι? Απο χτες νιωθω στο αριστερο μου στηθος κατι σαν μικρη σουβλια, τσιμπημα απο καρφιτσα...κατι τετοιο. Το νιωθει καμια? Ξερετε γιατι? Υποψιαζομαι οτι το στηθος προετοιμαζεται με αλλον ενα τροπο για το θηλασμο!

Στην θηλή το νιώθεις; Μάλλον προετοιμάζεται όπως λες. Εμένα έβγαζε διάφανες σταγόνες που ξεραίνονταν πάνω στην ρόγα αλλά δεν ήξερα ότι ήταν γάλα, χαχα!

elenaki85 έγραψε:κοριτσια μου χαιρομαι που διαβαζω ολα αυτα τα νεα σας!!!δραστηριοποιηθηκαμε περισσοτερο τωρα που πλησιαζουμε....καλο αυτο!!!ετσι μας θελω δραστηριες και πανετοιμες για τα μπεμπακια μας!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 788471
αχ ειμαι τοσο ικανοποιημενη και χαρουμενη με την επισκεψη στον γιατρο μας.... Very Happy την τεταρτη πηγαμε,με εξετασε και κολπικα και με υπερηχο και ειπε οτι η μπεμπουλα ειναι με το κεφαλακι κατω,αλλα ειναι ψηλα ακομη,δεν εχει εμπεδωθει,περιμενουμε το επομενο 10ημερο.στις 4 ιουλιου ξαναεχουμε ραντεβου,ως τοτε μου ειπε μπορεις να κοιμασαι ησυχη,δεν θα συμβει τιποτα τοτε.25 εβδ και 5 ημερων ημουν την τεταρτη και την βρηκε 2600 με 2700 στα κιλα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 215994 η κουκλιτσα μου μεγαλωσε! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 328109 I love you ποσο την καμαρωνω!!! flower συζητησαμε πολλες αποριες μου με τον γιατρο και ικανοποιηθηκαν ολα μου τα αγχη!!τωρα που ειμαι πλεον στην 36η θα πρεπει να κανω την βαλιτσα μου,απλα θελω να πλυνω τα πραγματακια της μπεμπας οσο γινεται πιο αργα για να ειναι φρεσκα,αλλα δεν θελω και να το διακινδυνευσω γι'αυτο οπου να ειναι πρεπει να γινει ακι αυτο/πιστευω την επομενη βδομαδα ως το τελος της θα εχει τελειωσει και το δωματιακι!!!εγω συνεχιζω τα κεντηματα για τα σεντονακια της.της εφτιαξα 2 για το λικνο και 2 για την κουνιτσα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 99132 βεβαια το ενα της κουνιας εχει δουλεια ακομα γιατι εχει πολυυυυυυυ κεντημα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 911307 αχ κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη που πλησιαζει η στιγμη που θα παρουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια!αχ αυτη η στιγμη που θα αντικρυσω τα ματακια της για πρωτη φορα!!!!ο μπαμπας μας θελει οπωσδηποτε να ερθει στον τοκετο για να ειμαστε και οι 2 οι πρωτοι που θα αντικρυσουμε το κοριτσακι μας μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 50580
αφηστε που θελει να κοψει και τον λωρο ο ιδιος αν τον αφησει ο γιατρος!ακαρι να πανε ολα καλα μκαι να γεμισουμε ευτυχια!!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 35468 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 35468

Ελενάκι 4 σεντονάκια; Μπράβο, πολύ γρήγορη σε βρίσκω! Με το καλό να τα χαρείς και να δεις την μπεμπούλα σου να κοιμάται πάνω σε αυτά, εκεί θα είναι η μεγαλύτερη ευτυχία! Το δωματιάκι τι θέλει ακόμα για να τελειώσει; Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει και ο άντρας σου την χαρά να ζήσει αυτή την εμπειρία! Εμένα δυστυχώς δεν γινόταν γιατί είχαμε διπλή περιτύληξη με τον λώρο και δεν τον άφησε τελικά ο γιατρός να έρθει μέσα... Crying or Very sad Θα ήθελα να το ζήσουμε όλο αυτό παρέα, αλλά δεν πειράζει, στο επόμενο παιδάκι!

510μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 11:31 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μαμαδουλες.
τι ορεξη ηταν αυτη σημερα!!!!!! ποσα πολλα γραψατε!!!!!!!!!
αυτο με την αιμοραγια της μυτης το ειχα ακουσει κι εγω. μια φορα μ'επιασε αλλα ηταν λιγο.
κατα τα αλλα.... η μπεμπα μου ειναι πολυ βιαστικη!!!! σημερα ειχα ραντεβου με το γιατρο. τα τσιμπιματα που σας ελεγα χθες.... μου ειπε ειναι φυσιολογικα, η μπεμπα βεβαια ειναι χαμηλα πολυ... μου ειπε τα χαπακια μου και ξαπλα μεχρι τη Δευτερα. αυριο κλεινω την 36η εβδομαδα, να παρω και λιγο απο την 37η και μετα να σταματησω τα χαπια, δεν κανει αν θελει να βγει να την κραταμε ειπε. μ'αρεσε που ειχα παρει αποφαση την καισαρικη και ημουν και ησυχη.... τωρα ειμαι σ'αναμμενα καρβουνα. ειναι και μικρουλα, 2.450γρ.
οσο για τα ρουχα που λες ελενακι αστα.... χθες απο τον πανικο μου εβαλα ενα πλυντηριο, σημερα αλλο ενα και αυριο θα βαλω το τελευταιο. να ειναι τουλαχιστον πλυμενα, ενα σιδερο το κανουμε και τελευταια στιγμη. δε θα το αφησω βεβαια, θα ερθει η μαμα μου να μου τα σιδερωσει και να ετοιμασουμε βαλιτσες.
αυτα... πολλα σας εγραψα παλι.
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 417472

511μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 11:32 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελενάκι 4 σεντονάκια; Μπράβο, πολύ γρήγορη σε βρίσκω! Με το καλό να τα χαρείς και να δεις την μπεμπούλα σου να κοιμάται πάνω σε αυτά, εκεί θα είναι η μεγαλύτερη ευτυχία! Το δωματιάκι τι θέλει ακόμα για να τελειώσει; Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει και ο άντρας σου την χαρά να ζήσει αυτή την εμπειρία! Εμένα δυστυχώς δεν γινόταν γιατί είχαμε διπλή περιτύληξη με τον λώρο και δεν τον άφησε τελικά ο γιατρός να έρθει μέσα... Crying or Very sad Θα ήθελα να το ζήσουμε όλο αυτό παρέα, αλλά δεν πειράζει, στο επόμενο παιδάκι! [/quote]

και βεβαια στο 2ο παιδακι σας!!!το παν ειναι το γερο παιδι και ολα τα αλλα ειναι δευτερα...το δωματιο θελει τις λωριδες που θα μπουν στο κατω μερος των τοιχων και μετα αφου στεγνωσοουν να κολλησουμε την μπορντουρα,να βαλουμε τις κουρτινες(οι οποιες θα ειναι ετοιμες την επομενη παρασκευη... Mad )και κατι αλλα διακοσμητικα που θα βαλω,θελω να πιστευω οτι το επομενο σαββατοκυριακο θα ειναι ολα τα αλλα ετοιμα για να ασχοληθουμε με αυτα...αχ,με τρωει ενα αγχος...ειδικα για αυτες τις κουρτινες πρεπει αυριο να παω στην μοδιστρα να την πιεσω και να σιγουρεψω οτι καταλαβε πως θελω να μου τις ραψει.
αχ βρε κοριτσια με αυτην την ζεστη δεν αντεχω καθολου...και απο το απογευμα σαν να μου φαινονται τα ποδια μου χαμηλα(απο τος αστραγαλους και κατω)να ειναι λιγο πιο φουσκωτα και αγχωθηκα...πηρε ο αντρας μου τον γιατρο μας και μας ειπε να μην ανησυχουμε ωστωσο να αποφευγω τα αλμυρα...φοβηθηκα μηπως αυτο σημαινει πιεση (και εβαλα στο μυαλο μου προεκλαμψιες και τετοια) αλλα προχθες που πηγα στον γιατρο μου ειχα 11-7 πιεση και χθες που μετρησα μονη μου 10-6.τι λετε κοριτσια ειναι ανησυχητικο?εσεις εχετε τετοια?

512μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 11:37 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ελενακι μην αγχωνεσε... ειναι φυσικο να ειναι πρισμενα τα ποδια μας. ειναι και η ζεστη, ειναι και το βαρος... ολες οι εγκυες ειναι ετσι, δεν το εχεις προσεξει????
οσο για το αλλο θεμα.... κι εμεις θελαμε να ειναι μεσα ο αντρας μου και δεν μας αφηνει ο γιατρος. δεν ξερω... νομιζω πως θα ενιωθα μεγαλυτερη ασφαλεια αν ειμασταν μαζι μεσα, δεν θα ενιωθα μονη.... αλλα τι να κανουμε??? ας πανε ολα καλα κι ας ειμαι μονη.

513μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 24, 2011 12:57 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="νατακως"]ελενακι μην αγχωνεσε... ειναι φυσικο να ειναι πρισμενα τα ποδια μας. ειναι και η ζεστη, ειναι και το βαρος... ολες οι εγκυες ειναι ετσι, δεν το εχεις προσεξει????
οσο για το αλλο θεμα.... κι εμεις θελαμε να ειναι μεσα ο αντρας μου και δεν μας αφηνει ο γιατρος. δεν ξερω... νομιζω πως θα ενιωθα μεγαλυτερη ασφαλεια αν ειμασταν μαζι μεσα, δεν θα ενιωθα μονη.... αλλα τι να κανουμε??? ας πανε ολα καλα κι ας ειμαι μονη.[/quot

ετσι ακριβως νατακως!τα μωρακια μας να ερθουν υγιη και με οποιον τροπο ερθουν. ευχαριστω και για την συμπαρασταση για τα πρισμενα ποδαρακια Wink

514μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 25, 2011 4:19 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tι ωραία τα νέα σας! Νατάκως λες να είσαι η επόμενη που θα γεννήσει; Smile Δεν αφήνουν τον άντρα σου μαζί ε; Είναι η πολιτική μερικών μαιευτηρίων αυτή...

Ελενάκι, μην ανησυχείς τώρα είναι λογικό το πρήξιμο και η κατακράτηση. Στο σημείο που έχεις φτάσει δεν έχεις πρόβλημα. Και η πίεσή σου είναι αρκετά χαμηλή και καλή.
Το δωματιάκι μάλλον θα γίνει τέλειο! Βάλε μας μετά φωτογραφίες να κάνουμε χάζι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 272517

515μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 25, 2011 4:51 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια στη θηλη τα νιωθω τα τσιμπηματα και σα να εχω δει και λιγο "γαλατακι". Μακαρι να εχω γαλα να χορταινει η μικρη μου! I love you

Elenaki μην ανησυχεις για τα πρηξιματα αφου ειπε κι ο γιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα. Κι εγω την ιδια πιεση με σενα εχω και ειμαι πρησμενη ενα μηνα τωρα (ισως και παραπανω!). Ασε που απο το πρηξιμο μουδιαζουν οι πατουσες και πονανε. Mad Κι εμενα η γιατρος μου ειπε οχι αλατι και πολλα υγρα. Πιστευω οταν γεννησουμε με το καλο θα φυγουν ολα αυτα.

Κοριτσια εμενα ο αντρας μου θα ειναι στο τοκετο αν δεν υπαρχει καποια επιπλοκη και δεν αλλαξω εγω γνωμη. Η γιατρος δεν ειχε προβλημα και μας ειπε ο,τι θελουμε. Βεβαια ας βγουν γερα και αυτο ειναι το τελευταιο! Very Happy

Και κατι ασχετο! Κοριτσια πολλα νευρα! Τη τελευταια βδομαδα μου φταινε ολα και πραγματα που με ενοχλουσαν αλλα δεν εδινα σημασια γιατι δεν υπηρχε νοημα τωρα δυσκολευομαι να τα συγκρατησω! Mad Αφηστε που τρωγομαι με τα ρουχα μου!! Καταλαβαινω οτι εχω γινει πολυ δυστροπη! Rolling Eyes

516μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 25, 2011 4:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...
Και κατι ασχετο! Κοριτσια πολλα νευρα! Τη τελευταια βδομαδα μου φταινε ολα και πραγματα που με ενοχλουσαν αλλα δεν εδινα σημασια γιατι δεν υπηρχε νοημα τωρα δυσκολευομαι να τα συγκρατησω! Mad Αφηστε που τρωγομαι με τα ρουχα μου!! Καταλαβαινω οτι εχω γινει πολυ δυστροπη! Rolling Eyes

Δεν πειράζει Γεωργία μου μην νιώθεις άσχημα. Μπορώ να σε καταλάβω και νομίζω πως δεν πρέπει να σε παρεξηγούν. Δεν είναι πλέων μόνο οι ορμόνες. Είναι και η ζέστη, είναι και η κοιλιά που κάνει πλέων κουμάντο Laughing και είναι και ένα κρυφό άγχος για την γέννα και ίσως για το μετά. Είναι λογικό να εκνευρίζεσαι λοιπόν με πιο μικρά και πιο ασήμαντα πράγματα. Wink

517μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 25, 2011 5:25 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου περισσοτερο! Embarassed Μονο ο αντρας μου ακουει τη γκρινια μου! Και με τον ιδιο δεν εχω προβλημα, ακουει τη γκρινια μου για τριτους! Αλλα ο καλος μου κανει υπομονη! Απο ζεστη και κοιλια ομως αλλο τιποτα!! pig

518μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 26, 2011 8:12 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia 84 μια από τα ίδια και εγώ. Πολλά νεύρα και αμέσως μετά μελαγχολία γιατί ξέρω πως οι άλλοι (και κυρίως ο αντράκος μου) δεν μου φταίνε σε τίποτα.

Τα πόδια μου είναι και μένα πρησμένα! Εχτές είχα να πάω σε ένα γάμο και δεν είχα τι παπούτσια να βάλω! Και την Παρασκευή δοκίμασα ένα ζευγάρι από τη λαϊκή και ξέρετε τι ανακάλυψα; 2 νούμερα πάνω είμαι! No

Το μόνο θετικό που βρίσκω σε όλο αυτό είναι ότι από την κατακράτηση υγρών η ζυγαριά δείχνει + σε κιλά που δεν είναι λίπος και θα φύγει (ελπίζω σύντομα)!!!! Νερό πίνω και εγώ πολύ αλλά κατασκηνώνω και στην τουαλέτα.

Γκρίνιαξα πάλι! Καλά έλεγε η κολλητή μου (γέννησε πριν 2 μήνες) ο τελευταίος μ ήνας δεν παλεύεται με τίποτα!

519μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 26, 2011 12:57 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:georgia 84 μια από τα ίδια και εγώ. Πολλά νεύρα και αμέσως μετά μελαγχολία γιατί ξέρω πως οι άλλοι (και κυρίως ο αντράκος μου) δεν μου φταίνε σε τίποτα.

Τα πόδια μου είναι και μένα πρησμένα! Εχτές είχα να πάω σε ένα γάμο και δεν είχα τι παπούτσια να βάλω! Και την Παρασκευή δοκίμασα ένα ζευγάρι από τη λαϊκή και ξέρετε τι ανακάλυψα; 2 νούμερα πάνω είμαι! No

Το μόνο θετικό που βρίσκω σε όλο αυτό είναι ότι από την κατακράτηση υγρών η ζυγαριά δείχνει + σε κιλά που δεν είναι λίπος και θα φύγει (ελπίζω σύντομα)!!!! Νερό πίνω και εγώ πολύ αλλά κατασκηνώνω και στην τουαλέτα.

Γκρίνιαξα πάλι! Καλά έλεγε η κολλητή μου (γέννησε πριν 2 μήνες) ο τελευταίος μ ήνας δεν παλεύεται με τίποτα!

Πικρη ιστορια τα παπουτσια! Κι εγω εκνευριζομαι γιατι δεν εχω τιποτα να μου ερχεται πλεον! Twisted Evil Πηρα ενα ζευγαρι με ανοιχτο κουτεπιε να βολευτω. Φορουσα ηδη 41 νουμερο, ποσο πιο πανω να παει?! Και πλεον εχω προβλημα και με τα ρουχα! Ειχα παρει καποια φαρδια (οχι εγκυμοσυνης) και ειχα βολευτει μια χαρα και τωρα εχουν αρχισει να μη μου ερχονται ουτε αυτα!! Μακαρι και ελπιζω οτι εχεις δικιο για τη ζυγαρια! Πιστευω να κατεβει γρηγορα μετα! Κι εγω τωρα καταλαβαινω γιατι λενε ολοι οτι ο ενατος ειναι δυσκολος!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι? (Ισως εχω ξαναρωτησει αλλα δε θυμαμαι! Embarassed ) Εδω και αρκετες μερες, ισως και λιγες εβδομαδες, εχω πονους περιοδου. Οσο περνανε οι μερες οι πονοι αυξανονται σταδιακα και σε ενταση και σε διαρκεια. Ξερω οτι ειναι προπαρασκευαστικοι ομως μηπως μου "λενε" και κατι που δεν εχω καταλαβει? Ισως παρω και τη γιατρο αυριο και τη ρωτησω παλι...

520μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 26, 2011 11:09 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Georgia84 έγραψε:...

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι? (Ισως εχω ξαναρωτησει αλλα δε θυμαμαι! Embarassed ) Εδω και αρκετες μερες, ισως και λιγες εβδομαδες, εχω πονους περιοδου. Οσο περνανε οι μερες οι πονοι αυξανονται σταδιακα και σε ενταση και σε διαρκεια. Ξερω οτι ειναι προπαρασκευαστικοι ομως μηπως μου "λενε" και κατι που δεν εχω καταλαβει? Ισως παρω και τη γιατρο αυριο και τη ρωτησω παλι...

Χαχαχα! Σίγουρα κάτι σου λένε! Η ώρα φτάνει! Πάρε και το γιατρό σου όμως για σιγουριά! Πότε είπες ότι είναι η δική σου ΠΗΤ;

521μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 26, 2011 11:22 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia84 έγραψε:

Ναι... Έρχεται σιγά σιγά και η σειρά σου... Very Happy

522μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 27, 2011 12:06 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sunny Στις 14/7 ειναι η ΠΗΤ μου. Οτι ερχεται το υποψιαζομαι! Το θεμα ειναι ερχεται αμεσα πχ μεσα στην εβδομαδα, ή θα περιμενω μεχρι τις 14? confused
Οπως καταλαβαινετε λιωνω στο σπιτι ολη μερα μιας που δε μπορω να παρω τα ποδια μου και καθομαι και σκεφτομαι αν γενναω ή οχι! ΧαΧα! Παντως πιστευω οταν θα ερθουν οι πονοι θα το καταλαβω.... Very Happy

523μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 27, 2011 12:10 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σίγουρα θα το καταλάβεις Γεωργία μου! Αυτό στο εγγυόμαι, χαχαχα! Πάντως νομίζω ότι είσαι κοντά!
Αμα σας πω τι όνειρο είδα χθες το βράδυ... Έβλεπα ότι γεννούσα και ήταν τόσο ζωντανό το όνειρο! Ένιωθα τα νερα να τρέχουν, θυμήθηκα και τον πόνο και έπαιρνα και ανάσες, πολύ ζωντανό όνειρο. Αλλά λογικό είναι. Είμαι αδιάθετη και με πονούσε μάλλον η κοιλιά μου και επιπλέον έχω και την έννοια σας αυτές τις μέρες,χαχαχα! Laughing

524μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 27, 2011 12:18 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Σίγουρα θα το καταλάβεις Γεωργία μου! Αυτό στο εγγυόμαι, χαχαχα! Πάντως νομίζω ότι είσαι κοντά!
Αμα σας πω τι όνειρο είδα χθες το βράδυ... Έβλεπα ότι γεννούσα και ήταν τόσο ζωντανό το όνειρο! Ένιωθα τα νερα να τρέχουν, θυμήθηκα και τον πόνο και έπαιρνα και ανάσες, πολύ ζωντανό όνειρο. Αλλά λογικό είναι. Είμαι αδιάθετη και με πονούσε μάλλον η κοιλιά μου και επιπλέον έχω και την έννοια σας αυτές τις μέρες,χαχαχα! Laughing

Σου εχουμε πιπιλισει το μυαλο κι εμεις,ε? Χαχαχα! Μακαρι να ειμαι κοντα μονο και μονο για να γλιτωσω την αναμονη μεχρι τις 14 και τον αντρα μου που καθε λιγο με ρωταει "γεννας?". Εχει εννοια κι αυτος! Very Happy Θα'θελα να σπασουν και τα νερα για να ζησω και αυτη την εμπειρια! Αλλα ας μη προβληματιζομαι αλλο! Ο θεος ξερει καλυτερα και οτι ειναι να γινει θα γινει!
Παντως ανυπομονω να δω τη φατσουλα της!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 654316 I love you
Υ.Γ. Η ΓΑΤΑ μαλλον θα εχει "μπλεξει" με το μωρακι,ε? Ανυπομονω να μαθω νεα της!

525μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 21 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 27, 2011 2:11 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις