Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

526μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 28, 2011 8:44 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Thanks Μαρια!
Παντως παρολο που εγω καθομαι ολη μερα και δεν τρωω αλατι δε λεω να ξεπρηστω! pig
Ρωτησα γιατρο και μαια για τα πονακια και μου ειπαν οτι το γεγονος οτι ποναω ειναι πολυ καλο!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 654316 Σημαινει οτι ετοιμαζεται ο οργανισμος μου και θα ειναι πιο ευκολη η γεννα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 215994 Αχ! Βρε κοριτσια, εχω λιωσει σπιτι και δεν εχω διαθεση να βγω! Με το που βγαινω ποναω, αισθανομαι βαρια και η διαθεση ειναι περιεργη! Ισως βγω σημερα να περπατησω λιγο (οσο αντεξω!). Γιατι κατα τ'αλλα καθομαι σπιτι και περιμενω να γεννησω. Εν τω μεταξυ η μικρη με εχει ταραξει στις κλωτσιες!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 215994

527μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 28, 2011 1:07 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια διαβάζω τα νέα σας αλλά έχω πρόβλημα με το ιντερνετ αυτές τις ημέρες και δεν μπορώ να γράψω.Εμείς έχουμε μπεί πλέον στην τελική ευθεία την Κυριακή γεννάμε..Με έχει πιάσει ένα άγχος όσο περνάνε οι μέρες αλλά το παλεύω και εγώ κουράζομαι πολύ τώρα τελευταία και με πονάνε οι γάμπες και η μέση. Απο κιλά πως πάτε; εγώ είμαι στα 12.

528μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 28, 2011 1:18 pm

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fofi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια διαβάζω τα νέα σας αλλά έχω πρόβλημα με το ιντερνετ αυτές τις ημέρες και δεν μπορώ να γράψω.Εμείς έχουμε μπεί πλέον στην τελική ευθεία την Κυριακή γεννάμε..Με έχει πιάσει ένα άγχος όσο περνάνε οι μέρες αλλά το παλεύω και εγώ κουράζομαι πολύ τώρα τελευταία και με πονάνε οι γάμπες και η μέση. Απο κιλά πως πάτε; εγώ είμαι στα 12.

egw tha ginw manoula ton oktwvrio alla sou euxomai na erthei me to kalo to mpempaki sou!!

529μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 28, 2011 1:40 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη! Εύχομαι και σε σένα με το καλό να υποδεχτείς και εσύ το μωράκι σου!!

530μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 28, 2011 10:46 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!

Fofi τα κιλά σου μου ακούγονται ιδανικά! Μπράβο σου που δεν ξέφυγες! Όλα καλά θα πάνε! Άντε τελείωσαν τα ψέματα! Και από ότι έχω ακούσει στην καισαρική όλα γίνονται πολύ γρήγορα οπότε δεν θα το καταλάβεις για πότε θα κρατάς το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα! Με το καλό κοπέλα μου! Το ταξίδι της μητρότητας που ξεκινάει δεν συγκρίνεται με τίποτα πάνω στην γη! Θα περιμένουμε νέα σου και εδώ θα είμαστε να τα λέμε! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 417472

531μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 12:22 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με το καλό κοπέλα μου! Άντε να έρθει και η δική μας σειρά! Ανυπομονώ και εγώ!

532μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 1:39 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα.
fofi με το καλο. μια μια τελειωνουμε βλεπω.
τα δικα μου κιλα ειναι...... 16-17, αστα να πανε. αλλα δεν πειραζει. ας ειναι καλα η μπεμπα μου και δε με νοιαζει.
κι εγω χθες ετοιμασα τις βαλιτσουλες μας. ηρθε η μαμα μου τα σιδερωσε ολα και ειμαστε ετοιμες.
μου εφυγαν βεβαια τα πονακια αλλα δεν με πειραζει, να μεινει μεσα η μικρη να μεγαλωσει κι αλλο.
παντως κοριτσια εγω εχω ορεξη και αντοχες να βγω βολτα. δεν ξερω τι συμβαινει. βλεπω κι εσας εδω, που δεν εχετε ορεξη, που εχετε νευρα και ανησυχω.... μηπως ειμαι λιιιιιιιιιιιιγο αναποδη?????!!!!! βεβαια δεν περπαταω αλλα τις βολτιτσες με το αυτοκινητο τις κανω. χθες πηγα και κομμωτηριο. και αν με αφηναν να περπαταω..... θα ειχα κανει πολλες βολτες παρολα τα κιλα μου, που ολοι μου λεν πως δε φαινονται.
πολλα ειπα παλι. Embarassed Embarassed
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 417472

533μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 6:54 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φοφη με το καλο το μπεμπακι σου!!!! αχ αγχωνομαι λες και γενναω εγω...πω πω συνειδητοποιω που βρισκομαστε και ομολογω οτι τρομοκρατουμε...θα τα καταφερω?θα ξερω πως να το μεγαλωσω?μου φαινονται ολα αγνωστα...ενω ανηπομονω να την δω την μικρουλα μου,φοβαμαι τις πρωτες ωρες που θα την εχω,αν θα ξερω να την περιποιηθω....ξερω οτι ειναι τα αγχη της μητροτητας αυτα,αλλα δεν παυω να τα σκεφτομαι.αφου εχω γινει τοσο υποχονδρια με την καθαριοτητα του σπιτιου,με τα ρουχαλακια της(αφου αφου τα επλυνα και τα σιδερωσα,τα εβαλα στα συρταρια μεσα σε αλλα καθαρα σεντονια για να μην σκονιζονται,αφου και οταν τα απλωνα εκανα σα τρελη μην ακουμπησουν στα καγκελα,μην ακουμπησουν στον τοιχο του μπαλκονιου,τα μανταλακια τα εβαλα πριν απλωσω σε ενα λεκνακι με νερο και χλωρινη για να αποστειρωθουν απο πιθανη σκονη,μιλαμε με επιασε υστερια... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 93981 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 517142 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 585182 )εσεις κοριτσια ειστε ετσι?

σημερα καναμε με την πεθερα μου γενικη στο σαλονι κουζινα.το γλυψαμε!εγω δεν σκαρφαλωνα,τα χαμηλα εκανα,αλλα και με αυτα,τα ποδαρακια μου τα εχουν δει ολα!!!!αχ στον τελευταιο μηνα ειναι ολα πιο δυσκολα...

οσον αφορα για τα κιλα ειμαι στα 10...μου λενε οτι δεν φαινομαι οτι ειμαι στον 9ο,αλλα στον 7ο....δεν ξερω αν το λενε για παρηγορια,το μονο που ξερω ειναι οτι η μπεμπουλα μου πλησιαζει!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 446177

534μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 8:08 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενάκι εγώ δεν σκοτίζομαι τόσο με την αποστείρωση! Τα ρούχα τα έχω πλύνει από τον 7ο γιατί μου είχε κολλήσει ότι θα γεννήσω πρόωρα αν κ τελικά ευτυχώς ο μπέμπης με διέψευσε! Με ένοιαζε βέβαια επειδή εκείνες τις μέρες έβρεχε μην βραχούν για να τα ξαναπλύνω και να μην μείνουν έξω το βράδυ. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ τις 40 μέρες θα τις κρατήσω ακόμα και αν είναι δοξασίες.

Εγώ από κιλά έχω φτάσει τα 15 αλλά μάλλον είναι κατακράτηση υγρών τα περισσότερα. Και λέω μάλλον γιατί χωρίς να τρώω πολύ από τον 4ο και μετά παίρνω σταθερά 4 κιλά τον ένα μήνα και 1 τον επόμενο! Και ο γιατρός υπέθεσε κατακράτηση.

Το άγχος της μητρότητας το έχω και εγώ. Έχω 3 ανήψια και έχω ασχοληθεί με τη φροντίδα τους. Ξέρω να αλλάζω, να ντύνω, να ταίζω ένα μωρό, αλλά όταν έκλαιγε και δεν ήξερα τι ήθελε εκεί δίπλα ήταν και η αδερφή μου που πάντα ήξερε. Τώρα;;; Αυτό είναι που με τρομάζει.... Νιώθω πως δεν είμαι έτοιμη για αυτό το μωρό...

535μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 8:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Ελενάκι εγώ δεν σκοτίζομαι τόσο με την αποστείρωση! Τα ρούχα τα έχω πλύνει από τον 7ο γιατί μου είχε κολλήσει ότι θα γεννήσω πρόωρα αν κ τελικά ευτυχώς ο μπέμπης με διέψευσε! Με ένοιαζε βέβαια επειδή εκείνες τις μέρες έβρεχε μην βραχούν για να τα ξαναπλύνω και να μην μείνουν έξω το βράδυ. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ τις 40 μέρες θα τις κρατήσω ακόμα και αν είναι δοξασίες.

Εγώ από κιλά έχω φτάσει τα 15 αλλά μάλλον είναι κατακράτηση υγρών τα περισσότερα. Και λέω μάλλον γιατί χωρίς να τρώω πολύ από τον 4ο και μετά παίρνω σταθερά 4 κιλά τον ένα μήνα και 1 τον επόμενο! Και ο γιατρός υπέθεσε κατακράτηση.

Το άγχος της μητρότητας το έχω και εγώ. Έχω 3 ανήψια και έχω ασχοληθεί με τη φροντίδα τους. Ξέρω να αλλάζω, να ντύνω, να ταίζω ένα μωρό, αλλά όταν έκλαιγε και δεν ήξερα τι ήθελε εκεί δίπλα ήταν και η αδερφή μου που πάντα ήξερε. Τώρα;;; Αυτό είναι που με τρομάζει.... Νιώθω πως δεν είμαι έτοιμη για αυτό το μωρό...

Καλέ μην ανησυχείς! Η μαμά και το μωρό μιλάνε την ίδια γλώσσα! Οπότε το δικό σου μωρό θα το καταλαβαίνεις μονο εσύ και όλοι κάποια στιγμή θα σε ρωτάνε γιατί κλαίει και εσύ πλέων θα απαντάς με σιγουριά και θα πέφτεις πάντα μέσα, αυτό στο εγγυόμαι! Απλά όλο αυτό δεν συμβαίνει αυτόματα με το που γεννάς και αυτό είναι το ζόρι, μέχρι να μάθετε εσύ και το μωρό αυτή την κοινή γλώσσα... Όμως λόγω της συχνής φροντίδας μαθαίνεις γρήγορα!

536μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 9:19 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Fofi μου με το καλο ευχομαι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 215994 Ειναι θετικο το οτι ξερεις ποτε θα γεννησεις γιατι δε θα εχεις την καθημερινη αγωνια γενναω-δε γενναω! Και η καισαρικη εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι απλη υποθεση πλεον. Η κουνιαδα μου μεσα σε 20 λεπτα ειχε ξεμπερδεψει!

Νατακως μπραβο που εχεις ορεξη για εξω! Το θεωρω πολυ καλο να μην κλειστεις απο τωρα μεσα! Και να περπατας! Εγω εχω διαθεση για εξω αλλα οταν βγω κουραζομαι αμεσως και ξενερωνω! Εκει που περπατουσα πολυ τωρα στα 2 τετραγωνα αρχιζω και κουραζομαι!

Elenaki κι εγω θελω να ειναι ολα καθαρα ομως τοση εννοια μαλλον δεν την εχω. Τα ρουχαλακια τα εχω πλυνει εδω και ενα μηνα τουλαχιστον και τα εχω κανονικα στα συρταρια. Με το σπιτι ειχα αγχωθει να ειναι καθαρο αλλα ηρθε η μαμα μου και μας καθαρισε και ευτυχως βοηθαει και ο αντρας μου γιατι εγω - συγνωμη κιολας - εχω βγει τελειως off!
Τα πολλα αγχη για το παιδι και τη γεννα τα ειχα στον 7ο-8ο. Τωρα νιωθω ανησυχητικα ηρεμη! Very Happy Οχι οτι δεν κανω και τις σκεψεις μου που και που. Αλλα μαλλον επικεντρωνομαι στο αν τα πονακια που νιωθω συχνα ειναι τοκετου ή οχι! Rolling Eyes
Απο κιλα πριν δυο εβδομαδες που ζυγιστηκα ημουν στα 14 - 15!! Mad Θελω να ελπιζω κι εγω ομως οτι ειναι αρκετα υγρα γιατι ειμαι πρησμενη, βαλτε και το μωρο που θα κοντευει τα 3.5 κιλα...Αλλα και η ορεξη δεν κλεινει!

Βρε κοριτσια βλεπω τα επεισοδια στην Αθηνα και ολα οσα γινονται στην οικονομια και κατι με πιανει! Που εχουμε φτασει πια ως κοινωνια! Σκεφτομαι που θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας?! Rolling Eyes Και αρνουμαι να μην κανω παιδια μονο και μονο λογω της κρισης που εχουμε δημιουργησει!

537μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 9:36 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:Fofi μου με το καλο ευχομαι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 215994 Ειναι θετικο το οτι ξερεις ποτε θα γεννησεις γιατι δε θα εχεις την καθημερινη αγωνια γενναω-δε γενναω! Και η καισαρικη εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι απλη υποθεση πλεον. Η κουνιαδα μου μεσα σε 20 λεπτα ειχε ξεμπερδεψει!

Νατακως μπραβο που εχεις ορεξη για εξω! Το θεωρω πολυ καλο να μην κλειστεις απο τωρα μεσα! Και να περπατας! Εγω εχω διαθεση για εξω αλλα οταν βγω κουραζομαι αμεσως και ξενερωνω! Εκει που περπατουσα πολυ τωρα στα 2 τετραγωνα αρχιζω και κουραζομαι!

ΓΙΩΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤV...ΕΛΕΟΣ

Elenaki κι εγω θελω να ειναι ολα καθαρα ομως τοση εννοια μαλλον δεν την εχω. Τα ρουχαλακια τα εχω πλυνει εδω και ενα μηνα τουλαχιστον και τα εχω κανονικα στα συρταρια. Με το σπιτι ειχα αγχωθει να ειναι καθαρο αλλα ηρθε η μαμα μου και μας καθαρισε και ευτυχως βοηθαει και ο αντρας μου γιατι εγω - συγνωμη κιολας - εχω βγει τελειως off!
Τα πολλα αγχη για το παιδι και τη γεννα τα ειχα στον 7ο-8ο. Τωρα νιωθω ανησυχητικα ηρεμη! Very Happy Οχι οτι δεν κανω και τις σκεψεις μου που και που. Αλλα μαλλον επικεντρωνομαι στο αν τα πονακια που νιωθω συχνα ειναι τοκετου ή οχι! Rolling Eyes
Απο κιλα πριν δυο εβδομαδες που ζυγιστηκα ημουν στα 14 - 15!! Mad Θελω να ελπιζω κι εγω ομως οτι ειναι αρκετα υγρα γιατι ειμαι πρησμενη, βαλτε και το μωρο που θα κοντευει τα 3.5 κιλα...Αλλα και η ορεξη δεν κλεινει!

Βρε κοριτσια βλεπω τα επεισοδια στην Αθηνα και ολα οσα γινονται στην οικονομια και κατι με πιανει! Που εχουμε φτασει πια ως κοινωνια! Σκεφτομαι που θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας?! Rolling Eyes Και αρνουμαι να μην κανω παιδια μονο και μονο λογω της κρισης που εχουμε δημιουργησει!

538μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 12:57 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια, μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό όλα είναι καλά ο μπέμπης μας είπε οτι είναι γύρω στα 3250 και αφού τον τρέλλανα με ερωτήσεις για σήμερα τουλάχιστον ξεαγχώθηκα. Αυτές τις ανασφάλειες που έχεις Ελενάκι με έχουν πιάσει και εμένα. Θα τα καταφέρω άραγε; και με τον άντρα μου έχουμε πολύ γέλιο κοιτιώμαστε και ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε να πούμε ''θα τα καταφέρουμε'' και σκάμε στα γέλια..Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις ευχές σας και να ανταποδώσω σε λίγες ημέρες να κρατάμε όλες μας τα αγγελούδια μας γερά και δυνατά στην αγκαλιά μας και να μείνουμε όλες εδώ να συνεχίσουμε να τα λέμε. Γατούλα μας περιμένουμε και τα δικά σου νέα. Αλλο ένα άγχος που έχω είναι να τα καταφέρω με τον θηλασμό. Δεν έχω κάποια μαία δική μου και ελπίζω να με βοηθήσουν στο μαιευτήριο για αρχή και μετά βλέπουμε. Αυτά πολλά είπα πάλι..φιλιά..

539μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 3:18 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

fofi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό όλα είναι καλά ο μπέμπης μας είπε οτι είναι γύρω στα 3250 και αφού τον τρέλλανα με ερωτήσεις για σήμερα τουλάχιστον ξεαγχώθηκα. Αυτές τις ανασφάλειες που έχεις Ελενάκι με έχουν πιάσει και εμένα. Θα τα καταφέρω άραγε; και με τον άντρα μου έχουμε πολύ γέλιο κοιτιώμαστε και ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε να πούμε ''θα τα καταφέρουμε'' και σκάμε στα γέλια..Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις ευχές σας και να ανταποδώσω σε λίγες ημέρες να κρατάμε όλες μας τα αγγελούδια μας γερά και δυνατά στην αγκαλιά μας και να μείνουμε όλες εδώ να συνεχίσουμε να τα λέμε. Γατούλα μας περιμένουμε και τα δικά σου νέα. Αλλο ένα άγχος που έχω είναι να τα καταφέρω με τον θηλασμό. Δεν έχω κάποια μαία δική μου και ελπίζω να με βοηθήσουν στο μαιευτήριο για αρχή και μετά βλέπουμε. Αυτά πολλά είπα πάλι..φιλιά..

τελεια τα νεα σου φοφηηηηηηη!!! αχ χαιρομαστε πολυ για τα καινουρια που μας ειπες... Very Happy
ολες τα ιδια αγχη εχουμε,και ο θηλασμος επισης με αγχωνει,αλλα οπως ολες οι γυναικες τα καταφερνουν ετσι και εμεις! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 401147
ο γιατρος μου εχει πει ως την δευτερα που θα ξαναπαμε να μην αγχωνομαι,δεν γενναω ως τοτε γιατι το μπεμπεκι μας ηταν ψηλα ακομα και ειχα χαλαρωσει,αλλα τωρα παλι ειμαι στην τσιτα,πρεπει να ανασκουμπωθω για τα τελευταια,που ολα τελευταια τα αποκαλω αλλα ποτε δεν τελειωνουν...ολο και δεν τελειωνουν οι εκρεμοτητες μας.ας ερθει το μπεμπακι μου με το καλο,υγιες και ευτυχισμενο και ας μην ειναι ολο στην εντελεια οπως τα θελω.εγω οπως και να εχει θα το αγαπω και θα (sorry...)θα χεστουμε απο την χαρα μας!απλα θα τους βαλω ολους να τρεξουν για καμια εκρεμοτητα αν μεινει.... ουφ τα ειπα και ηρεμησα λιγο...
κοριτσια στην βαλιτσα,να βαλω και πετσετες και πανες και φορμακια για την μπεμπα?'η τους φορανε του μαιευτηριου?οπως επισης για το μπανακι της,να παρω και το σαμπουαν της,'η θα εχει εκει?γιατι θα ζητησω rooming in. επισης για μας,΄πρεπει να παρουμε μαζι και πετσετες? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 804467 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 804467

540μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 3:53 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ στο μαιευτήριο που γεννάω (Πάτρα) επειδή έχει γεννήσει η αδερφή μου και πρόσφατα μάλιστα ξέρω τι πρέπει να πάρω. Και εγώ θα το έχω στο δωμάτιό μου. Πετσεετες δικές μου κια δικές του και ρούχα απ' όλα. Το θέμα μου είναι, θυμάμαι ότι τα 2 προηγούμενα παιδιά η αδερφή μου τα γέννησε καλοκαίρι και για αρχή (δεν θυμάμαι για πόσες μέρες) τους φόρεσε λεπτά μακρυμάνικα. Εγώ επειδή δεν ξέρω έχω πάρει και μακρυμάνικα, και κοντομάνικα και αμάνικα και καλτσάκια απ' όλα! Μετά ότι μου πουν εκεί. Η βαλίτσα είναι ένα πράγμα διαλέγεται και παίρνεται! Laughing

541μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 9:57 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Ελενάκι από όσο ξέρω στα ιδιωτικά δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι μαζί σου πέρα από το φορμάκι εξόδου, καμμιά πανούλα για να πιάνεις το μωρό και και κανένα πανάκι για τις γουλίτσες.Τώρα επείδη λες για rooming δωμάτιο και επειδή για αυτό δεν ξέρω πολλά πάρε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο να σου πούν.Όσο για τις πετσέτες που ρωτάς εγώ πήρα μαζί μου. Από όσο θυμάμαι στο ίδιο μαιευτήριο γεννάμε.

542μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 29, 2011 10:55 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Fofi τέλεια τα νέα σου!!! Πολύ καλά τα κιλά του μωρού! Ειναι πανέτοιμο να βγει!

Για την τ΄σαντα μαιευτηρίου δείτε και εδώ:

http://forum.eimaimama.gr/t5123-topic?highlight=%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1

http://forum.eimaimama.gr/t259-topic?highlight=%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF

http://forum.eimaimama.gr/t1823-topic?highlight=%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF

543μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 1:43 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candycandy δεν ειναι να τα πολυβλεπουμε μου φαινεται! Αλλα δεν μπορουμε να "καιμε" και τον εγκεφαλο μονο με τα κουτσομπολια! Smile

Fofi και Elenaki πολυ χαιρομαι με τα νεα σας και συμφωνω σε ολα περι θηλασμου και δουλειων που δεν τελειωνουν ποτε! Νομιζω ολοι μας αγωνιουμε για το πως θα φροντιζουμε τα μωρα μας, ειδικα στην αρχη, ομως πιστευω οτι μετα απο παρατηρηση θα μαθουμε να τα "διαβαζουμε" και να τα φροντιζουμε! (Σας ειπα με εχει πιασει μια ανησυχητικη ηρεμια! Very Happy ) Για το θηλασμο πιο πολυ με ανησυχει να τα βγαλω περα στο μαιευτηριο και να μη παρει ξενο γαλα το παιδι παρα στο σπιτι γιατι ξερω οτι σπιτι θα το παλεψω οσο μπορω!!
Οσο για τη τσαντα μαιευτηριου κι εγω εχω ακουσει οτι στα δημοσια πρεπει να εχεις ολα τα πραγματακια του μωρου αλλα στα ιδιωτικα δε χρειαζεσαι τιποτα περα απο τα ρουχα εξοδου. Γι αυτο κι εγω πηρα ρουχα εξοδου (ενα αμανικο "φουστανακι") και πηρα και λιγα πανακια για το μαιευτηριο μηπως χρειαστουν οταν θα τη παιρνω αγκαλια ή στο θηλασμο. Α! Και πετσετες πηρα και δικες μου αν και ξερω οτι και αυτες στις παρεχουν.

Σημερα κλεινω τη 38η εβδομαδα και μενουν μονο 2 εβδομαδες μεχρι την ΠΗΤ μου! Δε μπορω πιστεψω οτι σε λιγες μερες θα ειμαι ΜΑΝΑ! Νιωθω οτι θελω να προσφερω τοοοση αγαπη στο παιδι μου και σιγουρα θα το "φαμε" με τον αντρα μου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 215994 Δε θα μας ξεφευγει! Χαχα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 654316

544μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 2:23 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:candycandy δεν ειναι να τα πολυβλεπουμε μου φαινεται! Αλλα δεν μπορουμε να "καιμε" και τον εγκεφαλο μονο με τα κουτσομπολια! Smile

...
Σημερα κλεινω τη 38η εβδομαδα και μενουν μονο 2 εβδομαδες μεχρι την ΠΗΤ μου! Δε μπορω πιστεψω οτι σε λιγες μερες θα ειμαι ΜΑΝΑ! Νιωθω οτι θελω να προσφερω τοοοση αγαπη στο παιδι μου και σιγουρα θα το "φαμε" με τον αντρα μου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 215994 Δε θα μας ξεφευγει! Χαχα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 654316

Γιωργία μου ο άντρας μου είναι όλη μέρα δουλειά και έρχεται το απόγευμα και είναι ενημερωμένος για τα πάντα όμως και για τα σοβαρά και για τα κουτσομπολιά! Και εγώ όλη μέρα σπίτι και δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα! Απορώ πραγματικά.

Αχ, Γιωργία μου έφτασε ο καιρός! Σκέψου ότι εγώ δεν έκλεισα ποτέ τις 38 εβδομάδες... Και όταν πήραμε αγκαλιά το μωρό με τον άντρα μου πραγματικά το "φάγαμε", χαχα! Και ήταν τόσο μικρό και φοβόμουν να το αγκαλιάσω μην το σκάσω και είχε τόσο μικρά πατουσάκια και χεράκια και χειλάκια... Μιλάμε για λατρεία! Είχα βάλει ένα μαξιλάρι στα πόδια μου και ειχα απλώσει την κορμάρα του πάνω ( Laughing καλά το μαξιλάρι ήταν τεράστιο) και κάπως αγκαλιάζοντας μωρό και μαξιλάρι γέμιζε η αγκαλιά μου περισσότερο, χαχα! Και αυτό κοιμόταν όλη την ώρα από την άνεση και την εξάντληση και εγώ το είχα ζαλίσει. Και όλους φυσικά στο δωμάτιο. Του μιλούσα συνέχεια και ασταμάτητα! Απορώ που τα έβρισκα όλα αυτά που του έλεγα! Και γενικά μπορεί όταν γράφω να λέω πολλά αλλά όταν μιλάω λέω πολύ λιγότερα συνήθως... Το είχα ζαλίσει το μωράκι. Αφού σκέφτομαι ότι μπορεί και να το νανούριζε η φωνή μου. Και όταν έκλαιγε ενστικτοδώς ακουμπούσα τα χείλια μου και το μάγουλό μου στο πλάι από το κεφαλάκι του, στον κρόταφο και σταματούσε αμέσως! Και μετά στο σπίτι το ίδιο... Να βλέπεις την αλληλεπίδραση μαμάς και παιδιού είναι πολύ τρυφερό. Όταν το ζεις όμως είναι μαγικό!

Πάντως επειδή είχα μεγάλο στήθος που όταν πρήστηκε έγινε τεράστιο ήταν αδύνατο να κρατάω με το ένα χέρι το παιδί και το άλλο το στήθος. Το κεφαλάκι του μωρού ήταν πολύ μικρότερο από το ένα μου στήθος και φοβόμουν ότι το πλάκωνε... Έτσι το μαξιλάρι με βόλεψε πολύ. Καθόμουν οκλαδών έβαζα το μαξιλάρι στα πόδια μου, ακουμπούσα το μωρό ανάσκελα και έπειτα έσκυβα από πάνω του και του έβαζα το στήθος στο στόμα και έτσι θήλαζα. Αυτό το ανακάλυψα μόνη μου στην πορεία και βολεύτηκα και άρεσε και η ιδέα στις μαίες.

545μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 2:38 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μακρυμανικαααααα???δεν εχω αγορασει καθολου.μονο κοντομανικα και αμανικα.τεσπα,θα δω τι θα βαλω μεσα.παντως αυτη δε θα ειναι βαλιτσα,θα ειναι ολοκληρο μπαουλο!!! μολις επλυνα 2 βαλιτσες μια σε φυσιολογικο μεγεθος και λιγο πιο μεγαλη και θα δειξει οταν γεμιζω ποια θα καταληξω να παρω....ουφφφφ confused confused

546μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 2:48 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
georgia84 έγραψε:candycandy δεν ειναι να τα πολυβλεπουμε μου φαινεται! Αλλα δεν μπορουμε να "καιμε" και τον εγκεφαλο μονο με τα κουτσομπολια! Smile

...

Γιωργία μου ο άντρας μου είναι όλη μέρα δουλειά και έρχεται το απόγευμα και είναι ενημερωμένος για τα πάντα όμως και για τα σοβαρά και για τα κουτσομπολιά! Και εγώ όλη μέρα σπίτι και δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα! Απορώ πραγματικά.

Αχ, Γιωργία μου έφτασε ο καιρός! Σκέψου ότι εγώ δεν έκλεισα ποτέ τις 38 εβδομάδες... Και όταν πήραμε αγκαλιά το μωρό με τον άντρα μου πραγματικά το "φάγαμε", χαχα! Και ήταν τόσο μικρό και φοβόμουν να το αγκαλιάσω μην το σκάσω και είχε τόσο μικρά πατουσάκια και χεράκια και χειλάκια... Μιλάμε για λατρεία! Είχα βάλει ένα μαξιλάρι στα πόδια μου και ειχα απλώσει την κορμάρα του πάνω ( Laughing καλά το μαξιλάρι ήταν τεράστιο) και κάπως αγκαλιάζοντας μωρό και μαξιλάρι γέμιζε η αγκαλιά μου περισσότερο, χαχα! Και αυτό κοιμόταν όλη την ώρα από την άνεση και την εξάντληση και εγώ το είχα ζαλίσει. Και όλους φυσικά στο δωμάτιο. Του μιλούσα συνέχεια και ασταμάτητα! Απορώ που τα έβρισκα όλα αυτά που του έλεγα! Και γενικά μπορεί όταν γράφω να λέω πολλά αλλά όταν μιλάω λέω πολύ λιγότερα συνήθως... Το είχα ζαλίσει το μωράκι. Αφού σκέφτομαι ότι μπορεί και να το νανούριζε η φωνή μου. Και όταν έκλαιγε ενστικτοδώς ακουμπούσα τα χείλια μου και το μάγουλό μου στο πλάι από το κεφαλάκι του, στον κρόταφο και σταματούσε αμέσως! Και μετά στο σπίτι το ίδιο... Να βλέπεις την αλληλεπίδραση μαμάς και παιδιού είναι πολύ τρυφερό. Όταν το ζεις όμως είναι μαγικό!

Πάντως επειδή είχα μεγάλο στήθος που όταν πρήστηκε έγινε τεράστιο ήταν αδύνατο να κρατάω με το ένα χέρι το παιδί και το άλλο το στήθος. Το κεφαλάκι του μωρού ήταν πολύ μικρότερο από το ένα μου στήθος και φοβόμουν ότι το πλάκωνε... Έτσι το μαξιλάρι με βόλεψε πολύ. Καθόμουν οκλαδών έβαζα το μαξιλάρι στα πόδια μου, ακουμπούσα το μωρό ανάσκελα και έπειτα έσκυβα από πάνω του και του έβαζα το στήθος στο στόμα και έτσι θήλαζα. Αυτό το ανακάλυψα μόνη μου στην πορεία και βολεύτηκα και άρεσε και η ιδέα στις μαίες.

αχ μαρια μου,παλι μας συγκινησες...πω πω φανταζομαι σαν σκηνη μπροστα μου την στιγμη αυτη που λες να κουμπας το κεφαλι σου στο δικο του και να ηρεμει...πεθαινω μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 315810 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 883208

547μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 2:53 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:

...

αχ μαρια μου,παλι μας συγκινησες...πω πω φανταζομαι σαν σκηνη μπροστα μου την στιγμη αυτη που λες να κουμπας το κεφαλι σου στο δικο του και να ηρεμει...πεθαινω μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 315810 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 883208

Ελενάκι δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει πάλι αλλά έχω φτιάξει 12 ταινίες με φωτογραφίες, τραγούδια και βιντεάκια από τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ένα για κάθε μήνα. Ε, όταν βλέπω το πρώτο που περιέχει τις πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο, το πρώτο βίντεο όταν τον έδειξε η μαία στους συγγενείς, τις πρώτες του φωτογραφίες, είναι αδύνατον να μην συγκινηθώ... Και όσο περνάει ο καιρός και το βλέπω συγκινούμε όλο και περισσότερο! Πόσο μεγάλωσε, Θεέ μου! Τα σκέφτομαι τώρα που τα γράφω και μου έρχονται εικόνες και έχω ανατριχιάσει...

Και στα γενέθλιά του είχα φτιάξει βιντεοκλίπ με ανακατεμένες φωτογραφίες και βουβά βίντεο από όλο τον χρόνο και το έβαλα να παίζει στην τηλεόραση το βράδυ που είχαμε κόσμο, αλλά εγώ δεν κοιτούσα, χαχαχα!

548μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 3:45 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ελενάκι δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει πάλι αλλά έχω φτιάξει 12 ταινίες με φωτογραφίες, τραγούδια και βιντεάκια από τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ένα για κάθε μήνα. Ε, όταν βλέπω το πρώτο που περιέχει τις πρώτες στιγμές στο μαιευτήριο, το πρώτο βίντεο όταν τον έδειξε η μαία στους συγγενείς, τις πρώτες του φωτογραφίες, είναι αδύνατον να μην συγκινηθώ... Και όσο περνάει ο καιρός και το βλέπω συγκινούμε όλο και περισσότερο! Πόσο μεγάλωσε, Θεέ μου! Τα σκέφτομαι τώρα που τα γράφω και μου έρχονται εικόνες και έχω ανατριχιάσει...

Και στα γενέθλιά του είχα φτιάξει βιντεοκλίπ με ανακατεμένες φωτογραφίες και βουβά βίντεο από όλο τον χρόνο και το έβαλα να παίζει στην τηλεόραση το βράδυ που είχαμε κόσμο, αλλά εγώ δεν κοιτούσα, χαχαχα![/quote]

τελεια ολα αυτα!!!!αχ ωραια ιδεα.θα το κανουμε και εμεις...θα το πω του αντρα μου και θα ξετρελαθει!!!αχ βρε κοριτσια τι δωρο ανεκτιμητο ειναι η μητροτητα!τι υπεροχο θαυμα ειναι αυτο?δεν μπορω να εκφρασω αυτο το δεος που νιωθω για το μεγαλειο μιας νεας ζωουλας! I love you I love you I love you I love you I love you

ααα και κατι αλλο καλο για οσες γενανε στο μητερα...πηρα τηλεφωνο πριν λιγο για ναρωτησω αν ειναι μεσα στο πακετο μπειμπιλινα για το μωρο,σλιπακια μιας χρησης για την μαμα και ολα αυτα κια εκτος του οτι μου απαντησαν θετικα,μου ειπαν οτι επειδη αλλαζει αυριο απο 1η ιουλιου ο τιμοκαταλογος των δωματιων καλυτερα να παρω αυριο για να ενημερωθω για τις καινουριες τιμες.οταν εδειξα την αρνητικη εκπληξη μου νομιζοντας οτι θα ναεβουν οι τιμες,μου ειπε να μην ανησυχω γιατι οι τιμες θα μειωθουν!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 328109 χαρα εγω!!!! Wink

549μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 4:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε τυχερούλα! Οπότε μέχρι αύριο κρατήσου μην γεννήσεις, χαχαχα! Εγώ αύριο θα πάω να αγοράσω 2 πακέτα πάνες για να φτιάξω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την τούρτα! Έχει γίνει σίριαλ...

550μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 22 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 6:31 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με έχει πιάσει και μένα μια τρελή ανυπομονησία! Χτες το βράδυ είχα αυπνίες από τις 2 μέχρι τις 4.30 περίπου. Κατά τις 4 σχόλασε ο άντρας μου καιτου έκανα παρέα. Είχαμε πεθάνει στα γέλια γιατί κάτι κούναγε ο μπέμπης (μάλλον τη μπουνιά του κοντά στο κεφάλι). Ήταν κάτι μικρό και ολοστρόγγυλο και κάθε φορά που τοάγγιζα το έπαιρνε με φόρα και το πήγαινε στην άλλη μεριά! Εγώ αύριο μπαίνω στην 38η εβδομάδα και κάθε μέρα είμαι μέσα στην αγωνία!

Εδώ στην Πάτρα στα ιδιωτικά μόνο πάνες για το παιδί παρέχουν. Ρούχα πρέπει να έχεις απ'όλα εσύ. Εγώ έχω φτιάξει μια μεγάλη τσάντα με ρούχα (Πολλά ίσως να μη τα χρειαστω αλλά και οι πετσέτες πιάνουν πολύ χώρο!) και μια μικρότερη με ένα πακέτο πάνες, ένα πακέτο σερβιέτες για λοχεία, σαμπουάν και άλλα ψιλοπράγματα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις