Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

551μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 7:11 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Μαρια πραγματικα τι ωραια που τα λες?! Respect Respect

Μακρυμανικα ρουχαλακια δε νομιζω να μας χρειαστουν τον πρωτο καιρο! Πιστευω θα σκασουν τα μωρακια! Το πολυ καμια ζακετουλα οταν με το καλο θα βγουμε βολτουλα μηπως εχει δροσια.
Elenaki κι εγω για βαλιτσα ξεκινησα αλλα επειδη η λιγο πιο μικρη δε χωραγε αυτα που ηθελα να παρω και η πιο μεγαλη μου φαινοταν τεραστια κατεληξα σε ενα σακ βουαγιαζ που εχει και πιο πολλες τσεπουλες και βολευτηκα. Ελπιζω να μην εχω ξεχασει κατι βεβαια! Εχουμε κανει τη λιστα πανω απο μηνα και φτιαξαμε τη βαλιτσα με το που εκλεισα τον 8ο και τσεκαρουμε τη λιστα συνεχως! Τυχερες στο Μητερα! Λετε (ή εχετε ακουσει) να γινει τιποτα αντιστοιχο στο Ιασω?

Ισως αρχιζει η αγωνια να μεγαλωνει οσο περνανε οι μερες! pale Ηρθε και μια μαια χτες σπιτι και μεσα σ'ολα τ'αλλα μου εδειξε και τη σταση εξωθησης και συνειδητοποιησα ποσο κοπιωδες και κρισιμο ειναι αυτο που πρεπει να κανουμε! Πιστευω οτι εκεινη την ωρα ομως ο Θεος θα μου δωσει δυναμη!

552μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 7:18 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδώ και μερικές ημέρες μου είχε δώσει ο γιατρός τον νέο τιμοκατάλογο και έχουν πέσει οι τιμές στα δίκλινα και μονόκλινα, στο οικονομικό πακέτο οι τιμές έχουν παραμείνει οι ίδιες. Πάντως γενικότερα οι τιμές σε σχέση με άλλα χρόνια έχουν πέσει πολύ σε όλα τα ιδιωτικά.
Μακρυμάνικα ούτε εγώ έχω αγοράσει να πω την αλήθεια μια ζακετούλα του έχω πάρει για την βόλτα.

553μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 7:25 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...

Ισως αρχιζει η αγωνια να μεγαλωνει οσο περνανε οι μερες! pale Ηρθε και μια μαια χτες σπιτι και μεσα σ'ολα τ'αλλα μου εδειξε και τη σταση εξωθησης και συνειδητοποιησα ποσο κοπιωδες και κρισιμο ειναι αυτο που πρεπει να κανουμε! Πιστευω οτι εκεινη την ωρα ομως ο Θεος θα μου δωσει δυναμη!

Άσε Γεωργία μου μην το σκέφτεσαι, θα το δείς και στην πράξη! Να είσαι σίγουρη πως εκείνη την ώρα αυτό θα θες να κάνεις για να τελειώνεις. Ακόμα και αν τώρα σου φαίνεται ακροβατικό, χαχαχα! Και θα σε βοηθάνε κιόλας, θα σε στηρίζουν και θα σπρώχνουνε μαζί σου! Εκείνες οι στιγμές ακόμα και σε αυτή την στάση, πραγματικά αξίζουν. Είναι το μόνο κομμάτι που θα ήθελα να ξαναζήσω από την δική μου γέννα! Wink

554μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 7:53 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:

Άσε Γεωργία μου μην το σκέφτεσαι, θα το δείς και στην πράξη! Να είσαι σίγουρη πως εκείνη την ώρα αυτό θα θες να κάνεις για να τελειώνεις. Ακόμα και αν τώρα σου φαίνεται ακροβατικό, χαχαχα! Και θα σε βοηθάνε κιόλας, θα σε στηρίζουν και θα σπρώχνουνε μαζί σου! Εκείνες οι στιγμές ακόμα και σε αυτή την στάση, πραγματικά αξίζουν. Είναι το μόνο κομμάτι που θα ήθελα να ξαναζήσω από την δική μου γέννα! Wink

Η πλακα (?) ειναι οτι μου ελεγε να σπρωξω χαμηλα, σα να ειμαι τουαλετα Embarassed , κι εγω ζοριζομουν στο κεφαλι και οχι χαμηλα! Και ψιλοαγχωθηκα μηπως δυσκολευτω αν δε μπορω να σπρωξω σωστα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 534787 Βεβαια οπως ειπες εκεινες οι στιγμες ειναι διαφορετικες γιατι ολα σου "επιβαλουν" αυτο που πρεπει να κανεις για να γεννησεις.
Υ.Γ. Στο τελος και αφου ειχα κανει μολις 3-4 σπρωξιματα, ενιωθα κομματια! Αφου σκεφτομαι οτι στο μαιευτηριο μονο το μωρο και τον αντρα μου θα θελω να δω μετα απο τετοια κουραση! I love you

555μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 8:30 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να ρωτήσω κάτι, εγώ που δεν έχω μαία πόσο πειράζει; Βέβαια παρέχει το μαιευτήριο (μάλλον όποια είναι στη βάρδια) και ελπίζω επειδή η μαμά μου παλιότερα (πριν 15-20 χρόνια περίπου) δούλευε σαν καθαρίστρια στο συγκεκριμένο μαιευτήριο και υπάρχουν ακόμα κάποιες γνωστές της μαίες εκεί να πέσω σε γνωστή της!

Ξαναλέω η αδερφή μου και στα 3 παιδιά και μια ξαδερφή μου που γέννησε πριν 1 χρόνο Ιούλιο την πρώτη-δεύτερη μέρα φόρεσε μακρυμάνικα. Συγκεκριμένα τη ικρή της τη γέννησε 10 σεπτέμβρη. Δεν τις έβαλε καθόλου κοντομάνικο και εμείς μέχρι τον Οκτώβρη σκάγαμε...

Εγώ πάλι (ευτυχώς!) έχω πάρει από την αδερφή μου ένα σωρό ρούχα (και 2 τη μέρα να του βάζω δεν νομίζω να τα φορέσει όλα!) κάθε τύπου: λεπτά- χοντρά μακρυμάνικα, με κοντό μανίκι, αμανικα κλπ!

556μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 8:41 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τις τελευταίες μέρες έχω συνέχεια πετρωμένη την κοιλιά μου αλλά δεν ποναέι καθόλου. Ο μπέμπης είναι στα ύψη (νιώθω το κεφάλι του ακριβώς στον αφαλό μου) άρα μάλλον δεν τη γλυτώνω την καισαρική και υποψιάζομαι θα τις πάρω τις μέρες μου (έχω ΠΗΤ 15/7).

Σκέφτηκα αφού οι συσπάσεις δεν είναι επώδυνες να μην τηλεφωνήσω στο γιατρό αλλά να περιμένω μέχρι την Τρίτη που έχω ραντεβού και να του το πω τότε.

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι είχα γεννήσει και τον άλλαζα και πήγε να μου πέσει από το κρεβάτι! (Χοροπήδησε δεν φταίω εγώ! Χι!) Αλλά στεναχωριέμαι γαμώτο γιατί δεν θυμάμαι καλά τη φατσούλα που είδα για να δω αν έχω πέσει μέσα!

557μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 10:48 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια καιεμένα πετρώνει η κοιλιά μου και ειδικά το βράδυ ξυπνάω μια φορά και πάω τουαλέτα εχω λίγο πόνο και λέω λες αλλά μετά μου περνάει και ηρεμώ.
Μου έμειναν δύο ημέρες και ειληκρινά αρχισα να αγχώνομαι πάρα πολύ.Σήμερα θα έρθει η μαμά μου να καθαρίσουμε το σπίτι να το βρεί έτοιμο ο μπέμπης.
Κορίτσια έχετε αποφασίσει όνοματα για τα μπεμπάκια σας; Εμεις θα τον πο΄με Αλέξανδρο του πεθερου μου ο οποίος έχει τρελλάθει από την χαρά του.

558μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 10:50 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία δεν έχεις βάλει ακόμα φωτό από αυτά που έχεις φτιάξει για τον βαπτιστίκο σου ε;

559μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:25 pm

aleksagr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalimera se olys! ke ego fa gino mama 11.07 exo kesariki, awto ine to trito moy paidaki ke onoma na valo Aleksandros... maresi....

560μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:46 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Η πλακα (?) ειναι οτι μου ελεγε να σπρωξω χαμηλα, σα να ειμαι τουαλετα Embarassed , κι εγω ζοριζομουν στο κεφαλι και οχι χαμηλα! Και ψιλοαγχωθηκα μηπως δυσκολευτω αν δε μπορω να σπρωξω σωστα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 534787 Βεβαια οπως ειπες εκεινες οι στιγμες ειναι διαφορετικες γιατι ολα σου "επιβαλουν" αυτο που πρεπει να κανεις για να γεννησεις.
Υ.Γ. Στο τελος και αφου ειχα κανει μολις 3-4 σπρωξιματα, ενιωθα κομματια! Αφου σκεφτομαι οτι στο μαιευτηριο μονο το μωρο και τον αντρα μου θα θελω να δω μετα απο τετοια κουραση! I love you

Είναι επειδή τώρα το μωρό είναι πιο ψηλά αλλά όταν θα βγαίνει θα είναι πιο εύκολο να κάνεις αυτή την κίνηση. Μην αγχώνεσαι! Μετά δεν θα νιώθεις ότι σπρώχνεις χωρίς λόγο!

tsiph έγραψε:Να ρωτήσω κάτι, εγώ που δεν έχω μαία πόσο πειράζει; ...

Ξαναλέω η αδερφή μου και στα 3 παιδιά και μια ξαδερφή μου που γέννησε πριν 1 χρόνο Ιούλιο την πρώτη-δεύτερη μέρα φόρεσε μακρυμάνικα. Συγκεκριμένα τη ικρή της τη γέννησε 10 σεπτέμβρη. Δεν τις έβαλε καθόλου κοντομάνικο και εμείς μέχρι τον Οκτώβρη σκάγαμε...

Δεν πειράζει Τσίπη μου! Και εγώ δεν είχα αλλά μου έδειξαν στον τοκετό! Εγώ ούτε ανάσες δεν ήξερα να φανταστείς αλλά μου τα έδειξαν όλα εκεί!

Όσο για τα μακριμάνικα μπορεί να έχουν δυνατά το ερκοντίσιον στο μαιευτήριο γιατί τα μωρά δεν θέλουν ζέστη. Έχουν συνήθως μεγαλύτερη θερμοκρασία από εμάς από την ώρα που γεννιούνται. Εμάς η παιδίατρος μας είχε πει 20-22 βαθμούς να έχουμε μέσα στο σπίτι και ήταν εύκολο γιατί γέννησα Φλεβάρη. Γενικά πάντα τον έντυνα πιο ελαφριά από εμας και τον σκέπαζα λιγότερο και δεν αρρώστησε ποτέ γιατί η παιδίατρος μου είπε ότι δεν αρρωσταίνουν από το κρύο αλλά από ιώσεις απλά το κρύο επειδή κάνει τις μύτες υγρές δημιουργεί συνθήκες για να μεταφερθούν οι ιοί. Γενικά το έχω ξαναπεί, στα μωρά δεν φοβόμαστε το κρύο αλλά την ζέστη. Και παρόλο που τα γνώριζα όλα αυτά ένα βράδυ που ήταν περίπου 10 μηνών την πάτησα. Το έβαλα ένα φορμάκι υπνόσακκο. Από μέσα του φορούσα μόνο το φανελάκι του (κοντομάνικο). Δεν τον σκέπασα. Χειμώνας ήταν. Γκρίνιαζε στον ύπνο του και έλεγα θα βγάζει δόντι. Και πως κάνω και πιάνω το κεφάλι του... Έκαιγε! Έκαιγαν και τα χεράκτια του και έβγαινε ζέστη μέσα από το φορμάκι. Τον έγδυσα κατευθείαν γιατί κόντεψε να πάθει θερμοπληξία εκείνο το βράδυ. Τον μέτρησα 38,5 ο πυρετός. Τον ξαπλωσα στο κρεβάτι μου γυμνό, και του έβαζα κρύες κομπρέσες στο κορμάκι του και σε 2 ώρες επανήλθε... Ουφ... Μαύρη νύχτα πέρασα αλλά πήρα ένα μάθημα. Ότι τα μωρά δεν είναι απαραίτητο ότι θα ιδρώσουν στις υψηλές θερμοκρασίες και επειδή είναι ευπαθής ομάδα είναι πολύ πιθανόν να πάθουν θερμοπληξία. Να σημειώσω ότι δεν έχει αρρωστήσει ποτέ το παιδί. Μια φορά πυρετό έκανε με ένα εμβόλιο και η δεύτερη ήταν από την ζέστη... Δεν θέλω να σας τρομάξω, απλά να έχετε το νου σας. Πιάνουμε το σβερκάκι. Αν είναι υγρό ή πολύ ζεστό τότε το παιδί ζεσταίνεται. Επίσης τα άκρα στα μωρά είναι πάντα κρύα οπότε δεν είναι ένδειξη ότι κρυώνουν. Ο παιδίατρος είναι ο πιο κατάλληλος για να σας ενημερώσει καλύτερα. Και το λέω γιατί εμένα οι συγγενείς μου αν τους άκουγα θα ήταν το παιδί μονίμως ντυμένο σαν κρεμμύδι... Ο παιδίατρος όμως κάτι ξέρει παραπάνω και έχει την ευθύνη των όσων λέει.

tsiph έγραψε:...

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι είχα γεννήσει και τον άλλαζα και πήγε να μου πέσει από το κρεβάτι! (Χοροπήδησε δεν φταίω εγώ! Χι!) Αλλά στεναχωριέμαι γαμώτο γιατί δεν θυμάμαι καλά τη φατσούλα που είδα για να δω αν έχω πέσει μέσα!

Αχ, τι μου θύμισες τώρα! Εγώ πολλές φορές έβλεπα τέτοια όνειρα πριν γεννήσω και τι σύμπτωση; Ποτέ δεν θυμόμουν το προσωπάκι του! Καλό είναι αυτό γιατί σημαίνει ότι ανυπομονείς! Με το καλό κοπέλα μου και αν νιώσεις κάτι περίεργο, επειδή όπως λες θα κάνεις καισαρική καλό είναι να το πεις στο γιατρό σου άμεσα!

fofi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια καιεμένα πετρώνει η κοιλιά μου και ειδικά το βράδυ ξυπνάω μια φορά και πάω τουαλέτα εχω λίγο πόνο και λέω λες αλλά μετά μου περνάει και ηρεμώ.
Μου έμειναν δύο ημέρες και ειληκρινά αρχισα να αγχώνομαι πάρα πολύ.Σήμερα θα έρθει η μαμά μου να καθαρίσουμε το σπίτι να το βρεί έτοιμο ο μπέμπης.
Κορίτσια έχετε αποφασίσει όνοματα για τα μπεμπάκια σας; Εμεις θα τον πο΄με Αλέξανδρο του πεθερου μου ο οποίος έχει τρελλάθει από την χαρά του.

Τέλειο το όνομα! Πολύ μου αρέσει! Είσαι τόσο κοντά πια... Τί ώρα θα πας την Κυριακή; Θα σε σκέφτομαι και θα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είσαστε όλες ξεχωριστές για εμένα και πραγματικά συγκινούμαι...

fofi έγραψε:Μαρία δεν έχεις βάλει ακόμα φωτό από αυτά που έχεις φτιάξει για τον βαπτιστίκο σου ε;
Wink

Όχι Φώφη μου! Θα πάρω σήμερα τις πάνες και μάλλον αύριο κατά το απόγευμα, θα βάλω φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω να το τελειώσω σήμερα για να προλάβεις να τις δεις! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 417472

561μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:51 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aleksagr έγραψε:kalimera se olys! ke ego fa gino mama 11.07 exo kesariki, awto ine to trito moy paidaki ke onoma na valo Aleksandros... maresi....

Καλημέρα!!! Με το καλό σου εύχομαι κοπέλα μου να έρθει και το τρίτο παιδάκι σου!

562μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 12:05 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μου θα πάμε κατα της 8 το πρωί σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Αν προλάβεις βάλτα να τα προλάβω αν όχι δα τις δω μετά.

Αleksagr με το καλό και εσύ να υποδεχτείς το τρίτο παιδάκι σου!

563μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 12:16 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Μαρία μου θα πάμε κατα της 8 το πρωί σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Αν προλάβεις βάλτα να τα προλάβω αν όχι δα τις δω μετά.

Αleksagr με το καλό και εσύ να υποδεχτείς το τρίτο παιδάκι σου!

Φώφη μου αν δεν προλάβω να φτιάξω την τούρτα από πάνες, θα σου βάλω φωτό από τα σεντονάκια και την πανούλα να δεις αυτά τουλάχιστον!
Εύχομαι πραγματικά να είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής σου και να αποκτήσεις μόνο καλές αναμνήσεις! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 417472

564μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 12:29 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!
aleksagr καλως ηρθες! Το τριτο,ε? Εσυ εισαι εμπειρη μανουλα λοιπον! Με το καλο!
tsiph δεν ειναι απαραιτητο να εχεις δικη σου μαια, μη σε ανησυχει αυτο! Ο καθε γυναικολογος νομιζω εχει δικη του στο μαιευτηριο. Εμενα η μαια που καλεσα σπιτι ειναι μια κοπελα που γνωρισα στη πολη μου (γιατι δε μενω Αθηνα που θα γεννησω). Η γιατρος μου ξερω οτι εχει τη δικη της μαια στο Ιασω.
Πετρωματα εχω κι εγω! Και να σας πω τι επαθα χτες? Το βραδυ πηγα τουαλετα και νομισα οτι ειδα λιγο αχνο ροζ αιμα! ΣΟΚ!!! pale affraid affraid Και το επεζα ανετη τοσες μερες τρομαρα μου!! king Ειπα θα περιμενω να δω αν θα με πιασουν πονοι. Τελικα δεν ηταν τιποτα αλλα μεχρι να κοιμηθω η καρδια μου χτυπουσε σα τρελη! Νομιζω οτι πηρα μια προγευση του πως θα νιωσω και ελπιζω οταν ερθει η στιγμη να ειμαι πιο ψυχραιμη!
Fofi μου σε σκεφτομαι οσο περνανε οι μερες! Να πανε ολα καλα και με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το μωρακι σου!!

565μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 12:40 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
aleksagr καλως ηρθες! Το τριτο,ε? Εσυ εισαι εμπειρη μανουλα λοιπον! Με το καλο!
tsiph δεν ειναι απαραιτητο να εχεις δικη σου μαια, μη σε ανησυχει αυτο! Ο καθε γυναικολογος νομιζω εχει δικη του στο μαιευτηριο. Εμενα η μαια που καλεσα σπιτι ειναι μια κοπελα που γνωρισα στη πολη μου (γιατι δε μενω Αθηνα που θα γεννησω). Η γιατρος μου ξερω οτι εχει τη δικη της μαια στο Ιασω.
Πετρωματα εχω κι εγω! Και να σας πω τι επαθα χτες? Το βραδυ πηγα τουαλετα και νομισα οτι ειδα λιγο αχνο ροζ αιμα! ΣΟΚ!!! pale affraid affraid Και το επεζα ανετη τοσες μερες τρομαρα μου!! king Ειπα θα περιμενω να δω αν θα με πιασουν πονοι. Τελικα δεν ηταν τιποτα αλλα μεχρι να κοιμηθω η καρδια μου χτυπουσε σα τρελη! Νομιζω οτι πηρα μια προγευση του πως θα νιωσω και ελπιζω οταν ερθει η στιγμη να ειμαι πιο ψυχραιμη!
Fofi μου σε σκεφτομαι οσο περνανε οι μερες! Να πανε ολα καλα και με το καλο να κρατησεις στα χερια σου το μωρακι σου!!

Αλήθεια Γεωργία; Τελικά μπορεί να είσαι πολύ κοντά και να μην το ξέρεις! Δεν θέλω να σε αγχώσω, θα δείξει εξάλλου... Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι από το να περιμένεις. Αλλά θα σου πω εγώ πως φαντάζομαι την εξέλιξη. Φαντάζομαι πως σε μερικά 24ωρα θα σου σπάσουν τα νερά, πράγμα που θα ευχόμουν να έχει συμβεί και σε εμένα, χαχα! Βέβαια εγώ δεν είχα ίχνος από υγρά και ίχνος από ροζ εκκρίσεις... Αλλά νομίζω πως να σπάσουν τα νερά είναι το ιδανικό! Τι σκέφτηκες όταν είδες το ροζ; Η αδρεναλίνη έπιασε κόκκινο ε; Μην φοβηθείς καθόλου κοπέλα μου! Θα δεις ότι όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις.

566μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 1:56 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πω πω ποσα πολλα νεα!!!μια μια παιρνουμε σειρα!μα μπηκε ο ιουλιος κοριτσια,και τι λεει ο τιτλος της ομαδας μας? ι ο υ λ ι ο ς 2011! ενας απο τους ωραιοτερους μηνες της ζωης μας!!! I love you I love you I love you καλο μηνα κιολας!

567μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 2:09 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
pw pw..pws perase etsi o kairos..se liges meres tha krataw sthn agalia m to koritsaki m!perasame tosa omws me th bohtheia toy theoy ola phgan kala!k th bohtheia toy antra m bebaia..ti na pw..einai oti wraiotero mporei na zhsei kapoios..

568μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 2:13 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ ναι κορίτσια! Πώς μου διέφυγε; Καλά που το ανέφερες Ελενάκι! Μπήκε ο Ιούλιος!! Καλό μήνα κορίτσια!!! Wink

569μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 3:13 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Αλήθεια Γεωργία; Τελικά μπορεί να είσαι πολύ κοντά και να μην το ξέρεις! Δεν θέλω να σε αγχώσω, θα δείξει εξάλλου... Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι από το να περιμένεις. Αλλά θα σου πω εγώ πως φαντάζομαι την εξέλιξη. Φαντάζομαι πως σε μερικά 24ωρα θα σου σπάσουν τα νερά, πράγμα που θα ευχόμουν να έχει συμβεί και σε εμένα, χαχα! Βέβαια εγώ δεν είχα ίχνος από υγρά και ίχνος από ροζ εκκρίσεις... Αλλά νομίζω πως να σπάσουν τα νερά είναι το ιδανικό! Τι σκέφτηκες όταν είδες το ροζ; Η αδρεναλίνη έπιασε κόκκινο ε; Μην φοβηθείς καθόλου κοπέλα μου! Θα δεις ότι όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις.
Η αδρεναλινη ξεπερασε το κοκκινο μολις το ειδα! Χαχα! Και μου ελεγε η μαια να μην αγχωθω-φοβηθω γιατι μπορει να ειναι ανασταλτικο για τη γεννα! Ελπιζω οταν πραγματικα ερθει η στιγμη να ειμαι πιο ψυχραιμη και να το καταλαβω αμεσως! Προς το παρον υποψιαζομαι οτι ισως ειχε σχεση με αιμοροϊδες Embarassed Embarassed και αδικα αγχωθηκα. Υγρα παντως εχω πολλα εδω και βδομαδες. Θα ηθελα κι εγω να σπασουν τα νερα (πλυμμηρα αν γινεται! Very Happy ) για να ειμαι σιγουρη οτι ηρθε η ωρα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 215994
Κοριτσια καλο μηνα κι απο μενα! Τι ωραιος ο Ιουλιος! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 654316 Ο πιο σημαντικος μηνας της ζωης μας! I love you

570μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 3:32 am

aleksagr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EVXARISTO! Very Happy

571μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 3:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
MariaM έγραψε:Αλήθεια Γεωργία; Τελικά μπορεί να είσαι πολύ κοντά και να μην το ξέρεις! Δεν θέλω να σε αγχώσω, θα δείξει εξάλλου... Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι από το να περιμένεις. Αλλά θα σου πω εγώ πως φαντάζομαι την εξέλιξη. Φαντάζομαι πως σε μερικά 24ωρα θα σου σπάσουν τα νερά, πράγμα που θα ευχόμουν να έχει συμβεί και σε εμένα, χαχα! Βέβαια εγώ δεν είχα ίχνος από υγρά και ίχνος από ροζ εκκρίσεις... Αλλά νομίζω πως να σπάσουν τα νερά είναι το ιδανικό! Τι σκέφτηκες όταν είδες το ροζ; Η αδρεναλίνη έπιασε κόκκινο ε; Μην φοβηθείς καθόλου κοπέλα μου! Θα δεις ότι όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις.
Η αδρεναλινη ξεπερασε το κοκκινο μολις το ειδα! Χαχα! Και μου ελεγε η μαια να μην αγχωθω-φοβηθω γιατι μπορει να ειναι ανασταλτικο για τη γεννα! Ελπιζω οταν πραγματικα ερθει η στιγμη να ειμαι πιο ψυχραιμη και να το καταλαβω αμεσως! Προς το παρον υποψιαζομαι οτι ισως ειχε σχεση με αιμοροϊδες Embarassed Embarassed και αδικα αγχωθηκα. Υγρα παντως εχω πολλα εδω και βδομαδες. Θα ηθελα κι εγω να σπασουν τα νερα (πλυμμηρα αν γινεται! Very Happy ) για να ειμαι σιγουρη οτι ηρθε η ωρα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 215994
Κοριτσια καλο μηνα κι απο μενα! Τι ωραιος ο Ιουλιος! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 654316 Ο πιο σημαντικος μηνας της ζωης μας! I love you

Δες το θετικό. Με αυτό το περιστατικό σου μπήκε η ιδέα και όταν συμβεί το μοιραίο ίσως να μην φοβηθείς. Ο φόβος είναι λογικός μέχρι ένα σημείο και αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και τον αυτοέλεγχό σου δεν καθυστερεί τον τοκετό. Ο πανικός και η υστερία όμως ναι, χαχα! Είναι σαν να λες "δεν θέλω να γεννήσω" και έτσι το εκλαμβάνει ο εγκέφαλός σου. Οπότε δούλεψέ το στο μυαλό σου λίγο, επικεντρώσου στα θετικά και περίμενε. Και όταν έρθει η ώρα ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ θα το καταλάβεις! Αν και είμαι σίγουρη ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν θα φοβάσαι πολύ. Πιο πολύ η αναμονή και η αβεβαιότητα μας τρομάζει. Κάνε πράγματα που θα σε κάνουν εκείνη την στιγμή να νιώσεις ασφάλεια. Πχ, εγώ ήθελα να είμαι συγκεντρωμένη χωρίς παρεμβολές για να αφουγκράζομαι αυτό που συμβαίνει μέχρι να φτάσω στο μαιευτήριο. Οπότε όπως ήταν φυσικό δεν ειδοποιήσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ακόμα και τον άντρα μου που είχα μαζί στο αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ για εμένα... Μόλις φτάσαμε κατέβηκα μόνη μου περίμενα να δώσω τα στοιχεία μου και πέρασα την μεγάλη πόρτα. Ούτε γεια δεν είπα στον άντρα μου που είχε πάει να παρκάρει, χαχα! Μετά τους ειδοποιησε όλους να έρθουν να περιμένουν μαζί του. Τι τράβηξε και αυτός από την αγωνία... Τουλάχιστον εγώ ήξερα τι γίνεται.

572μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 4:49 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι και σε εσάς με έναν πόνο που λένε.
Καθαρίσαμε με την μαμά μου το σπίτι και είναι όλα πλέον έτοιμα.
Καλό μήνα εύχομαι και εγώ!!!
Πωπω κορίτσια πέρασε ο καιρός και είμαστε όλες ένα βήμα πρίν!!
Γεωργία πιστεύω είσαι πολύ κοντά!!

573μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 4:51 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello hello!!

3 Σελιδες νεα Wink μπραβο πολυ χαιρομε που ειστε ολες καλα και πλησιαζουμε σιγα σιγα ΣΤΗΝ μερα....καλο μηνα κιωλλας,εμεις επιτελους μπηκαμε στο καινουργειο σπιτακι και κοριτσια εχει απιστευτη δροσια.πως κ τι το περιμενα.κουραστηκα ομως αρκετα και τωρα που επιτελους μπηκε και το internet εχω σκοπο ν λιωσω στον καναπε!!!οτι δουλιες εκανα.εκανα!!ασε που λαλησα τοσο καιρο(μια βδομαδα) χωρις net ΟΥΤΕ καναλια ειχαμε,μου ελειψε πολυ η παρεα σας.WARNING θα ειναι αρκετα μεγαλουτσικο το μνμ μου...

Ειμαι 36 εβδομαδων πλεον και εχω πονακια τα οποια ομως μου ειπε η μαια οτι ειναι καλα γτ προετοιμαζετε η μητρα για τη γεννα,καναμε κ το πρωτο non stress,20 κουτουλιες στα 20 λεπτα.τα πρωτα 10 λεπτα ειχε ψαρωσει απο το θορηβο του παλμου του μαλον και δεν κουνιοταν,αλλα μετα ξεθαρεψε,ενωειτε ενημερωσα τη μαια οτι αυτο ηταν το ΠΙΟ ηρεμο που μπορει ν κανει.ο γιατρος ειναι σε αδεια,και στεναχωριθηκα που καναμε μονο το τσετ,ηθελα και υπερηχο μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 534787 να δω σε τι θεση ειναι μωτο μου...
Απο κιλα ειμαι στα 15 πλεον,πριξιμο εχω το λογικο σαν εγκυος λογο κατακρατισης,και απο ευκινησια ΛΕΣ και δεν ειμαι εγκυος,δε με σταματαει τπτ,μονο οι τυψεις με κρατανε λιγο.

Ολα τα εχω αποδεχτει πλεον και τα ''καλοδεχομε''και τις αυπνοιες,και τη συχνοουρια,και τα νευρα,και το παραμονο .εκεινο που δεν εχω χονεψει ακομα ειναι ο πονος στη μεση,μεσα στον υπνο μου οταν θελω να αλλαξω πλευρο .κοιμαμε ΤΟοοοσο χαλια.καταλαβενω οτι εχω πιαστει και θελω ν γυρισω αλλα δισταζω γτ ξερω οτι θα με σφαξει η μεση μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 534787
ΑΑΑΑ και να κοιμηθω μπρουμιτα κοριτσια μου εχει λειψει...

MariaM η σοφη κουκουβαγια μας ΠΑΛΙ εγραψες...εκει που λες για τα μακρυμανικα φορμακια και με τις ''συμβουλες'' απο τα σογια...θα το κρατησω το post σου ν το διξω στον αντρα μ οταν ερθει ,γτ ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του,και ο δικος μ επιρεαζετε πολυ, του εχει καρφαθει οτι τα μωρα θελουν ΠΟΛΥ ζεστη τις πρωτες 5-6 μερες και δε καταλαβενει το φοβο μου μη μου παθει θερμοπληξια το μωρο... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 679259

Πολλα ειπα συνχορεστε με αλλα ειχα μερες να μπω..φιλακιααα

574μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 4:52 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φώφη μου αν δεν προλάβω να φτιάξω την τούρτα από πάνες, θα σου βάλω φωτό από τα σεντονάκια και την πανούλα να δεις αυτά τουλάχιστον!
Εύχομαι πραγματικά να είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής σου και να αποκτήσεις μόνο καλές αναμνήσεις! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 417472 [/quote]

Μαράκι θα περιμένω με αγωνία να τα δώ..
Σε ευχαριστώ πολυ και εύχομαι το ίδιο για όλες μας!!

575μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 01, 2011 4:54 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Veraki έγραψε:Hello hello!!

3 Σελιδες νεα Wink μπραβο πολυ χαιρομε που ειστε ολες καλα και πλησιαζουμε σιγα σιγα ΣΤΗΝ μερα....καλο μηνα κιωλλας,εμεις επιτελους μπηκαμε στο καινουργειο σπιτακι και κοριτσια εχει απιστευτη δροσια.πως κ τι το περιμενα.κουραστηκα ομως αρκετα και τωρα που επιτελους μπηκε και το internet εχω σκοπο ν λιωσω στον καναπε!!!οτι δουλιες εκανα.εκανα!!ασε που λαλησα τοσο καιρο(μια βδομαδα) χωρις net ΟΥΤΕ καναλια ειχαμε,μου ελειψε πολυ η παρεα σας.WARNING θα ειναι αρκετα μεγαλουτσικο το μνμ μου...

Ειμαι 36 εβδομαδων πλεον και εχω πονακια τα οποια ομως μου ειπε η μαια οτι ειναι καλα γτ προετοιμαζετε η μητρα για τη γεννα,καναμε κ το πρωτο non stress,20 κουτουλιες στα 20 λεπτα.τα πρωτα 10 λεπτα ειχε ψαρωσει απο το θορηβο του παλμου του μαλον και δεν κουνιοταν,αλλα μετα ξεθαρεψε,ενωειτε ενημερωσα τη μαια οτι αυτο ηταν το ΠΙΟ ηρεμο που μπορει ν κανει.ο γιατρος ειναι σε αδεια,και στεναχωριθηκα που καναμε μονο το τσετ,ηθελα και υπερηχο μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 534787 να δω σε τι θεση ειναι μωτο μου...
Απο κιλα ειμαι στα 15 πλεον,πριξιμο εχω το λογικο σαν εγκυος λογο κατακρατισης,και απο ευκινησια ΛΕΣ και δεν ειμαι εγκυος,δε με σταματαει τπτ,μονο οι τυψεις με κρατανε λιγο.

Ολα τα εχω αποδεχτει πλεον και τα ''καλοδεχομε''και τις αυπνοιες,και τη συχνοουρια,και τα νευρα,και το παραμονο .εκεινο που δεν εχω χονεψει ακομα ειναι ο πονος στη μεση,μεσα στον υπνο μου οταν θελω να αλλαξω πλευρο .κοιμαμε ΤΟοοοσο χαλια.καταλαβενω οτι εχω πιαστει και θελω ν γυρισω αλλα δισταζω γτ ξερω οτι θα με σφαξει η μεση μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 534787
ΑΑΑΑ και να κοιμηθω μπρουμιτα κοριτσια μου εχει λειψει...

MariaM η σοφη κουκουβαγια μας ΠΑΛΙ εγραψες...εκει που λες για τα μακρυμανικα φορμακια και με τις ''συμβουλες'' απο τα σογια...θα το κρατησω το post σου ν το διξω στον αντρα μ οταν ερθει ,γτ ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του,και ο δικος μ επιρεαζετε πολυ, του εχει καρφαθει οτι τα μωρα θελουν ΠΟΛΥ ζεστη τις πρωτες 5-6 μερες και δε καταλαβενει το φοβο μου μη μου παθει θερμοπληξια το μωρο... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 23 679259

Πολλα ειπα συνχορεστε με αλλα ειχα μερες να μπω..φιλακιααα

Βεράκι καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι και τώρα κάτσε και απολαυσέ το και ξεκουράσου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις