301 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 2:58 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:πολυ ωραιο το καθισματακι!μου αρεσε τρελα οταν ειχα παει στα mamas and pappas.καροτσι δεν με ικανοποιουσε καποιο,εκτος απο ενα που δεν ερχεται στα ελληνικα καταστηματα....το γκρι ή μαυρο μου αρεσει εμενα πολυ,γενικα μας αρεσουν τα πιο σκουρα χρωματα,ειδικα με τον συνδυασμο του ασημι στην κουκουλιτσα ειναι τελειο!αλλα μονο 86 euro στο ebay?τα καταστηματα αν θυμαμαι καλα ειχε 200 euro,μπορει και παραπανω.απο το internet θα το παρετε?εμεις μαλλον θα καταληξουμε στο spin της mothercare με το cabrio fix της maxi cosi για καθησματακι αμαξιου.ξερεται αν ταιριαζει και το συγκεκριμενο που κοιτας και εσυ στο καροτσι μας? κατι γινεται νομιζω με ανταπτορες?ξερετε?
Ναι Ελενάκι μάλλον από το ίντερνετ. Ξέρω για τις τιμές στα μαγαζιά από τότε που έψαχνα για τον μικρό μου. Από τον συγκεκριμένο πωλητή έχω αγοράσει και του Γιαννάκη μου και έχω τις καλύτερες εντυπωσεις. Έτσι τον εντόπισα ξανά για να δω αν έχει και την κατηγορία 0+ και πολύ χάρηκα! Αν ταιριάζει στο καρότσι δεν το γνωρίζω. Ξέρω ότι κουμπώνει στο αντίστοιχο cybex. Όμως μπορώ αν θέλεις όταν το παραλάβω να το συγκρίνω με αυτό που είχα. Ήταν της maxi cosi και κούμπωνε σε καρότσι που είχα πάρει από το mothercare! Πολύ καλή επιλογή και το maxi cosi. Είναι πολύ αξιόπιστο. Έχει και βάση isofix για το αυτοκίνητο αυτό που κοιτάς; Ή δεν έχει σχέση ο τίτλος (cabrio fix); Σκέφτηκα να πάρω ένα με βάση αλλά νομίζω πως το αυτοκίνητο του κουμπάρου-μπαμπά δεν τη δέχεται...
new2eenmommy έγραψε:
καλά ε; είναι αρκετά αστείο το βιντεάκι
πρέπει να το αναρτήσεις κάπου να το δούν όλα τα κορίτσια εγώ τυχαία έπεσα εδώ!
Αν και θέλω να πιστεύω πως δεν του φαίνονται τόσο τρομακτικοί όλοι και όλα !!!Ιδιαίτερα αυτοί οι νοσηλευτές ρε παιδάκι μου , θρίλερ, άντε ο γυναικολόγος τον έπαιρνε με το καλό !!!
Βεβαια θα ήθελα να δώ και μία αγκαλίτσα με τη μαμά στο τέλος !!!
ωραίο πόστ ΜαρίαΜ
Αν και αυτο το βίντεο είναι κατά κάποιο τρόπο εμπνευσμένο από την πραγματικότητα, όλοι ξέρουμε ότι όσο όμορφα και να νιώθει ένα εμβρυάκι δεν μπορεί να μείνει για πάντα κυριολεκτικά μέσα στην "αγκαλιά" της μαμάς του. Ακόμα κι αν του κακοφαίνεται, πρέπει να το φέρουμε στη ζωή. Μην ανησυχείτε εγκυούλες μου λοιπόν! Τα βρεφάκια σας αρχικά θα κουράζονται αλλά θα συνηθίσουν γρήγορα. Αρχικά θα κοιμούνται σε εμβρυική στάση και θα αποζητούν απεγνωσμένα την αγκαλιά και την μυρωδιά σας. Στην πορεία όμως, θα απλώνονται και απολαμβάνουν την μοναξιά του μονού στρώματος της κούνιας τους!
Και τότε θα έχουν απελευθερωθεί από τον φόβο του έξω κόσμου και συγκρίνοντας το πριν με το μετά θα βλέπουν πόσο καλύτερα είναι τελικά που γεννήθηκαν και θα σας χαρίσουν το πρώτο τους χαμόγελο που τα φέρατε στη ζωή!
Εσύ μανούλα που περιμένεις 2 αγγελουδάκια, έχεις ένα λόγο λιγότερο για να ανησυχείς. Τα μωρά σου θα έχουν το ένα το άλλο και επίσης και τα 2 μαζί εσένα. Το πριν με το μετά θα έχει πολλά κοινά!
4 Ψήφοι για το κόκκινο! Μάλλον το κόκκινο κερδίζει!