Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

301μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 2:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:πολυ ωραιο το καθισματακι!μου αρεσε τρελα οταν ειχα παει στα mamas and pappas.καροτσι δεν με ικανοποιουσε καποιο,εκτος απο ενα που δεν ερχεται στα ελληνικα καταστηματα....το γκρι ή μαυρο μου αρεσει εμενα πολυ,γενικα μας αρεσουν τα πιο σκουρα χρωματα,ειδικα με τον συνδυασμο του ασημι στην κουκουλιτσα ειναι τελειο!αλλα μονο 86 euro στο ebay?τα καταστηματα αν θυμαμαι καλα ειχε 200 euro,μπορει και παραπανω.απο το internet θα το παρετε?εμεις μαλλον θα καταληξουμε στο spin της mothercare με το cabrio fix της maxi cosi για καθησματακι αμαξιου.ξερεται αν ταιριαζει και το συγκεκριμενο που κοιτας και εσυ στο καροτσι μας? κατι γινεται νομιζω με ανταπτορες?ξερετε?

Ναι Ελενάκι μάλλον από το ίντερνετ. Ξέρω για τις τιμές στα μαγαζιά από τότε που έψαχνα για τον μικρό μου. Από τον συγκεκριμένο πωλητή έχω αγοράσει και του Γιαννάκη μου και έχω τις καλύτερες εντυπωσεις. Έτσι τον εντόπισα ξανά για να δω αν έχει και την κατηγορία 0+ και πολύ χάρηκα! Αν ταιριάζει στο καρότσι δεν το γνωρίζω. Ξέρω ότι κουμπώνει στο αντίστοιχο cybex. Όμως μπορώ αν θέλεις όταν το παραλάβω να το συγκρίνω με αυτό που είχα. Ήταν της maxi cosi και κούμπωνε σε καρότσι που είχα πάρει από το mothercare! Πολύ καλή επιλογή και το maxi cosi. Είναι πολύ αξιόπιστο. Έχει και βάση isofix για το αυτοκίνητο αυτό που κοιτάς; Ή δεν έχει σχέση ο τίτλος (cabrio fix); Σκέφτηκα να πάρω ένα με βάση αλλά νομίζω πως το αυτοκίνητο του κουμπάρου-μπαμπά δεν τη δέχεται...

new2eenmommy έγραψε:

καλά ε; είναι αρκετά αστείο το βιντεάκι
πρέπει να το αναρτήσεις κάπου να το δούν όλα τα κορίτσια εγώ τυχαία έπεσα εδώ!
Αν και θέλω να πιστεύω πως δεν του φαίνονται τόσο τρομακτικοί όλοι και όλα !!!Ιδιαίτερα αυτοί οι νοσηλευτές ρε παιδάκι μου , θρίλερ, άντε ο γυναικολόγος τον έπαιρνε με το καλό !!!
Βεβαια θα ήθελα να δώ και μία αγκαλίτσα με τη μαμά στο τέλος !!!
ωραίο πόστ ΜαρίαΜ I love you

Αν και αυτο το βίντεο είναι κατά κάποιο τρόπο εμπνευσμένο από την πραγματικότητα, όλοι ξέρουμε ότι όσο όμορφα και να νιώθει ένα εμβρυάκι δεν μπορεί να μείνει για πάντα κυριολεκτικά μέσα στην "αγκαλιά" της μαμάς του. Ακόμα κι αν του κακοφαίνεται, πρέπει να το φέρουμε στη ζωή. Μην ανησυχείτε εγκυούλες μου λοιπόν! Τα βρεφάκια σας αρχικά θα κουράζονται αλλά θα συνηθίσουν γρήγορα. Αρχικά θα κοιμούνται σε εμβρυική στάση και θα αποζητούν απεγνωσμένα την αγκαλιά και την μυρωδιά σας. Στην πορεία όμως, θα απλώνονται και απολαμβάνουν την μοναξιά του μονού στρώματος της κούνιας τους!
Wink Και τότε θα έχουν απελευθερωθεί από τον φόβο του έξω κόσμου και συγκρίνοντας το πριν με το μετά θα βλέπουν πόσο καλύτερα είναι τελικά που γεννήθηκαν και θα σας χαρίσουν το πρώτο τους χαμόγελο που τα φέρατε στη ζωή! Wink

Εσύ μανούλα που περιμένεις 2 αγγελουδάκια, έχεις ένα λόγο λιγότερο για να ανησυχείς. Τα μωρά σου θα έχουν το ένα το άλλο και επίσης και τα 2 μαζί εσένα. Το πριν με το μετά θα έχει πολλά κοινά! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 417472

4 Ψήφοι για το κόκκινο! Μάλλον το κόκκινο κερδίζει! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 875502

302μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 3:50 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ναι Ελενάκι μάλλον από το ίντερνετ. Ξέρω για τις τιμές στα μαγαζιά από τότε που έψαχνα για τον μικρό μου. Από τον συγκεκριμένο πωλητή έχω αγοράσει και του Γιαννάκη μου και έχω τις καλύτερες εντυπωσεις. Έτσι τον εντόπισα ξανά για να δω αν έχει και την κατηγορία 0+ και πολύ χάρηκα! Αν ταιριάζει στο καρότσι δεν το γνωρίζω. Ξέρω ότι κουμπώνει στο αντίστοιχο cybex. Όμως μπορώ αν θέλεις όταν το παραλάβω να το συγκρίνω με αυτό που είχα. Ήταν της maxi cosi και κούμπωνε σε καρότσι που είχα πάρει από το mothercare! Πολύ καλή επιλογή και το maxi cosi. Είναι πολύ αξιόπιστο. Έχει και βάση isofix για το αυτοκίνητο αυτό που κοιτάς; Ή δεν έχει σχέση ο τίτλος (cabrio fix); Σκέφτηκα να πάρω ένα με βάση αλλά νομίζω πως το αυτοκίνητο του κουμπάρου-μπαμπά δεν τη δέχεται...

δεν δεχεται και το δικο μας αμαξι την βαση...μαλλον αν θυμαμαι καλα εχει isοfix το μονελο της maxi cosi που λεω αλλα,μια και δεν εχει το μαξι μας,δεν το χρειαζομαστε.ποιο καροτσι της mothercare εχετε?εχω ψαξει πολυ για καροτσια και ειμαι πολυ δυσκολη... Rolling Eyes
στην αρχη μου αρεσε το peg perego switch,μετα ειδα της peg perego το gt3 το τριροδο και επαθα πλακα!απο τοτε ψαχνουμε 3ροδα.στα mamas and papas μας αρεσε το design αλλα δεν συνδυαζονταν αλλα που ζηταγαμε απο το καροτσι.τελικα ειδαμε το my3 στα mothercare 469 euro που μας αρεσε πολυ,και μετα σκεφτηκαμε το spin που μας αρεσε περισσοτερο αλλα λεγαμε να μην υπερβουμε τα 500.τελικα αποφασισουμε να το παρουμε μιας και ο κουνιαδος μου οταν του ειπαμε για το καροτσι,μας ειπε οτι θα μας το παρει αυτος.ξερεις βρε μαρια αποψεις για το spin?μην φυγουν τοσα λεφτα και δεν βγει καλο?εσυ εισαι ικανοποιημενη απο το καροτσι της mothercare?ποιο εχεις?

303μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 4:18 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλενάκι εγώ έχω το my 3 από το mothercare που το πήραμε με το καθισματάκι αυτοκινήτου της maxi cosi και ένα έχω να πω. Δεν "κωλώνει" πουθενά! Τα τρίροδα είναι πολύ βολικά γιατί στρίβουν πιο εύκολα! Επιπλέον όσα έχουν φουσκωτά λάστιχα, είναι φοβερά! Μπαίνουν σε χαλικόδρομους και χωματόδρομους, τσουλάνε χωρίς κόπο και το κυριότερο, απορροφούν τους κραδασμούς. Από το συγκεκριμένο καρότσι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Το έχουμε καταπονήσει απίστευτα και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Είναι σκυλί μαύρο! Αν τελικά προτιμήσεις το spin για το οποίο δεν γνωρίζω να σου πω (αλλά για να είναι ακριβότερο, κάτι παραπάνω θα έχει), δίνουν το ίδιο κάθισμα αυτοκινήτου με αυτό που δίνουν με το my3; Αν ναι, τότε μπορώ να σου λύσω την απορία, αν τελικά ταιριάζει το καθισματάκι από το mamas & papas...

304μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 4:43 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Eλενάκι εγώ έχω το my 3 από το mothercare που το πήραμε με το καθισματάκι αυτοκινήτου της maxi cosi και ένα έχω να πω. Δεν "κωλώνει" πουθενά! Τα τρίροδα είναι πολύ βολικά γιατί στρίβουν πιο εύκολα! Επιπλέον όσα έχουν φουσκωτά λάστιχα, είναι φοβερά! Μπαίνουν σε χαλικόδρομους και χωματόδρομους, τσουλάνε χωρίς κόπο και το κυριότερο, απορροφούν τους κραδασμούς. Από το συγκεκριμένο καρότσι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Το έχουμε καταπονήσει απίστευτα και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Είναι σκυλί μαύρο! Αν τελικά προτιμήσεις το spin για το οποίο δεν γνωρίζω να σου πω (αλλά για να είναι ακριβότερο, κάτι παραπάνω θα έχει), δίνουν το ίδιο κάθισμα αυτοκινήτου με αυτό που δίνουν με το my3; Αν ναι, τότε μπορώ να σου λύσω την απορία, αν τελικά ταιριάζει το καθισματάκι από το mamas & papas...

αν θυμαμαι καλα εχει το δικο του καθισματακι,αλλα μπορει να παρει και της maxi cosi με ανταπτορες.θα δω λοιπον και τη τιμητου δικου του καθισματος και αναλογα αυτο και το design θα αποφασισουμε.αληθεια ομως ταιριαζει το cybex στο my3?

305μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 4:54 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:Eλενάκι εγώ έχω το my 3 από το mothercare που το πήραμε με το καθισματάκι αυτοκινήτου της maxi cosi και ένα έχω να πω. Δεν "κωλώνει" πουθενά! Τα τρίροδα είναι πολύ βολικά γιατί στρίβουν πιο εύκολα! Επιπλέον όσα έχουν φουσκωτά λάστιχα, είναι φοβερά! Μπαίνουν σε χαλικόδρομους και χωματόδρομους, τσουλάνε χωρίς κόπο και το κυριότερο, απορροφούν τους κραδασμούς. Από το συγκεκριμένο καρότσι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Το έχουμε καταπονήσει απίστευτα και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Είναι σκυλί μαύρο! Αν τελικά προτιμήσεις το spin για το οποίο δεν γνωρίζω να σου πω (αλλά για να είναι ακριβότερο, κάτι παραπάνω θα έχει), δίνουν το ίδιο κάθισμα αυτοκινήτου με αυτό που δίνουν με το my3; Αν ναι, τότε μπορώ να σου λύσω την απορία, αν τελικά ταιριάζει το καθισματάκι από το mamas & papas...

αν θυμαμαι καλα εχει το δικο του καθισματακι,αλλα μπορει να παρει και της maxi cosi με ανταπτορες.θα δω λοιπον και τη τιμητου δικου του καθισματος και αναλογα αυτο και το design θα αποφασισουμε.αληθεια ομως ταιριαζει το cybex στο my3?

Aυτό όπως σου είπα μπορούμε να το τσεκάρουμε σε περίπου 15 μέρες που θα το παραλάβω. Θα δω αν κουμπώνει στο my3 κι αν δεν έχεις ήδη αγοράσει κάτι, θα σε ενημερώσω. Very Happy

306μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 5:02 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

Aυτό όπως σου είπα μπορούμε να το τσεκάρουμε σε περίπου 15 μέρες που θα το παραλάβω. Θα δω αν κουμπώνει στο my3 κι αν δεν έχεις ήδη αγοράσει κάτι, θα σε ενημερώσω. Very Happy

ok thanks!!! Smile

307μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 11:18 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε όλες!!!!βροχερός ο καιρός σήμερα ε???αμάν άντε να βγει ο ήλιος επιτέλους!!!!!
Fofi τι έγινε με το γιατρό???πως είναι το ζουζουνάκι σου?εντάξει με τις εξετάσεις σου???Είμαι σιγουρη οτι πήγαν όλα τέλεια!!!!!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 215994
[justify]

308μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 11:30 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα και από εμένα! Όπως λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Ο μικρός μου είχε γκρίνια όλο το βράδυ γιατί ήθελε πιπίλα αλλά επειδή τρέχει η μύτη του δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Μάλλον την άρπαξε στην βάπτιση. Εγώ είχα απλώσει ρούχα χθες χωρίς να έχω ενημερωθεί για τον καιρό και γίναν μούσκεμα. Στην δουλειά του άντρα μου έπεσε ένας κεραυνός στο κτίριο και εκείνη την ώρα ένας άνοιγε το παράθυρο και τον χτύπησε ελαφρώς το ρεύμα και τώρα έχει πέσει και η τάση. Κατά τα άλλα, όλα καλά! Laughing Laughing Laughing

Fofi και εγώ για να μάθω νέα σου μπήκα. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

309μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 11:43 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Kαλημέρα και από εμένα! Όπως λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Ο μικρός μου είχε γκρίνια όλο το βράδυ γιατί ήθελε πιπίλα αλλά επειδή τρέχει η μύτη του δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Μάλλον την άρπαξε στην βάπτιση. Εγώ είχα απλώσει ρούχα χθες χωρίς να έχω ενημερωθεί για τον καιρό και γίναν μούσκεμα. Στην δουλειά του άντρα μου έπεσε ένας κεραυνός στο κτίριο και εκείνη την ώρα ένας άνοιγε το παράθυρο και τον χτύπησε ελαφρώς το ρεύμα και τώρα έχει πέσει και η τάση. Κατά τα άλλα, όλα καλά! Laughing Laughing Laughing

Ααααααααααααααααααααααααα τέλεια!!!!!Ωραία ξεκίνησε η μέρα!!!!!περαστικά για το μωρουλάκι σου!!!!!κ σε μας αστραφτει κ μπουμπουνίζει!!!!!!!!υπομονή το σαββατοκύριακο θα έχει 28 βαθμούς!!!!!τουλάχιστον έτσι είπαν!!!!!όσο για τα ρούχα που είχες απλωμένα κι εγώ κάπως έτσι την πάτησα!!!!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 93981

310μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 12:12 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:Kαλημέρα και από εμένα! Όπως λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Ο μικρός μου είχε γκρίνια όλο το βράδυ γιατί ήθελε πιπίλα αλλά επειδή τρέχει η μύτη του δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Μάλλον την άρπαξε στην βάπτιση. Εγώ είχα απλώσει ρούχα χθες χωρίς να έχω ενημερωθεί για τον καιρό και γίναν μούσκεμα. Στην δουλειά του άντρα μου έπεσε ένας κεραυνός στο κτίριο και εκείνη την ώρα ένας άνοιγε το παράθυρο και τον χτύπησε ελαφρώς το ρεύμα και τώρα έχει πέσει και η τάση. Κατά τα άλλα, όλα καλά! Laughing Laughing Laughing

Ααααααααααααααααααααααααα τέλεια!!!!!Ωραία ξεκίνησε η μέρα!!!!!περαστικά για το μωρουλάκι σου!!!!!κ σε μας αστραφτει κ μπουμπουνίζει!!!!!!!!υπομονή το σαββατοκύριακο θα έχει 28 βαθμούς!!!!!τουλάχιστον έτσι είπαν!!!!!όσο για τα ρούχα που είχες απλωμένα κι εγώ κάπως έτσι την πάτησα!!!!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 93981

Ευχαριστώ!
Χαχαχα! Εγώ δεν βάζω μυαλό! Το έχω πάθει και άλλες φορές! Εσύ κοίτα να μην ζορίζεσαι τώρα. Δεν παθαίνουν τίποτα τα ρούχα. Το πολύ πολύ να ξαναμπούν στο πλυντήριο!
28 βαθμούς ε; Άντε να δούμε αν θα δούμε καλοκαίρι φέτος. Αυτή την στιγμή, έχω βγάλει όλες τις συσκευές από την πρίζα για να μην καούν, ο μικρός παίζει και ακούει τραγουδάκια και εγώ φτιάχνω το σεντονάκι του βαπτιστίκου. Είδα το τικεράκι σου και αγχώθηκα! 63 μέρες μόνο! affraid affraid affraid

311μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 12:21 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσιααααααααα!!!χαλια ο καιρος χαλια...πολυ ψυχοπλακωμα,δεν θελω να κανω τιποτα. μαρια μου εβαλες και εμενα την επιθυμια να φτιαξω σεντονακια για την μπεμπουλα μουπηρες ετοιμα μονοχρωμα σεντονακια κια εσυ τα κεντας 'η πηρες υφασμα και το γαζωσες εσυ και το κεντας?που θα βρω μονοχρωμα ετοιμα σεντονακια για να τα σχεδιασω εγω και να τα κεντησω?θελω να κεντησω το ονομα της μικρουλας μου... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132

312μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 12:44 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια όλα καλά με τον μπέμπη ψήλωσε και είναι 2 κιλά η κοιλίτσα ήρθε στα φυσιολογικά της αλλά το κεφαλάκι είναι ακόμα λίγο μεγάλο.Εκεί που είχα πολύ αμνιακό υγρό ήρθε και έφτιαξε και αυτό. Όσο για τις εξετάσεις καλές μου είπε αλλά να κοιτάξω τα λευκά έχουν φτάσει 184000 να πάω σε έναν αιματολόγο να μου κάνει πλακάκι.Είχα πάει όταν τα είχα δει 14000 και δεν υπήρχε πρόβλημα οπότε δεν το ξανά ψάχνω. Κάναμε και ντόπλερ όλα καλά. Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα στην δουλειά και κλείσαμε με τον άντρα μου σε ένα ωραίο ξενοδοχείο στην Ερέτρια για Σαβ/κο. Ελπίζω λοιπόν και εγώ στον καλό καιρό γιατί θέλω να είμαι όλη την ημέρα στην παραλία, αφου φέτος δεν θα έχει διακοπές.. Και από Δευτέρα έχω τα τελευταία ψώνια του μωρού και δικά μου. Μαρία περαστικά στον Γιαννάκη..

313μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 12:51 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fofi τελεια τα νεα σου!!!!αχ τι ωραια που ειδατε τον μπεμπακο σας!!!2 κιλα ε?πως μεγαλωνουν ετσι οι ψυχουλες μου! καλα να περασετε το σαβ/κο και να ξεκουραστειτε μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 215994

314μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 1:24 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:καλημερα κοριτσιααααααααα!!!χαλια ο καιρος χαλια...πολυ ψυχοπλακωμα,δεν θελω να κανω τιποτα. μαρια μου εβαλες και εμενα την επιθυμια να φτιαξω σεντονακια για την μπεμπουλα μουπηρες ετοιμα μονοχρωμα σεντονακια κια εσυ τα κεντας 'η πηρες υφασμα και το γαζωσες εσυ και το κεντας?που θα βρω μονοχρωμα ετοιμα σεντονακια για να τα σχεδιασω εγω και να τα κεντησω?θελω να κεντησω το ονομα της μικρουλας μου... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132

Καλημέρα Ελενάκι! Ναι πήρα ύφασμα λευκό και πολύ ανοιχτό κιτρινο. Φτιάχνω το κατωσέντονο λευκό μονόχρωμο. Το πανωσέντονο θα είναι κίτρινο και στην άκρη θα έχει ένα λευκό κομμάτι στο οποίο θα ράξω κάτι αρκουδάκια και κάτι μπιμπερό και μάλλον και το όνομα ή στίχους από νανούρισμα με χρυσή κλοστή. Η μαξιλαροθήκη και αυτή κίτρινη με λίγο άσπρο στην άκρη και ένα σχεδιάκι. Έχω πάρει να ράψω μεταξύ των 2 υφασμάτων γιρλάντα από οργαντίνα γιατί δεν μου άρεσε εκεί που σταματάει το ένα ύφασμα να ξεκινάει κατευθείαν το άλλο. Μονόχρωμα σετ με σεντονάκια μπορείς να βρεις σε καταστήματα με μωρουδιακά. Εγώ θα πήγαινα σε ένα Λητώ γιατί είχα δει στο σαιτ ότι είχαν. Ψάξε αν θες να δεις αν έχει στη σελίδα τους: http://www.letoshop.gr/default.asp?pID=39&ct=1080408&la=1 Ελενάκι θαυμάζω την υπομονή σου! Εγώ στον γιο μου δεν είχα κάνει τίποτα! Τα είχα αφήσει όλα στις γιαγιάδες, χαχαχα!

fofi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια όλα καλά με τον μπέμπη ψήλωσε και είναι 2 κιλά η κοιλίτσα ήρθε στα φυσιολογικά της αλλά το κεφαλάκι είναι ακόμα λίγο μεγάλο.Εκεί που είχα πολύ αμνιακό υγρό ήρθε και έφτιαξε και αυτό. Όσο για τις εξετάσεις καλές μου είπε αλλά να κοιτάξω τα λευκά έχουν φτάσει 184000 να πάω σε έναν αιματολόγο να μου κάνει πλακάκι.Είχα πάει όταν τα είχα δει 14000 και δεν υπήρχε πρόβλημα οπότε δεν το ξανά ψάχνω. Κάναμε και ντόπλερ όλα καλά. Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα στην δουλειά και κλείσαμε με τον άντρα μου σε ένα ωραίο ξενοδοχείο στην Ερέτρια για Σαβ/κο. Ελπίζω λοιπόν και εγώ στον καλό καιρό γιατί θέλω να είμαι όλη την ημέρα στην παραλία, αφου φέτος δεν θα έχει διακοπές.. Και από Δευτέρα έχω τα τελευταία ψώνια του μωρού και δικά μου. Μαρία περαστικά στον Γιαννάκη..

Ευχαριστώ Fofi! Πολύ θετικά τα νέα σου! Και για τα κιλά του μωρού, ζωή να έχει, και για την άδεια που παίρνεις, και για τις διακοπές! Μακάρι να κάνει καλό καιρό και να περάσετε καλά! Στην Ερέτρια έχει πραγματικά πολύ ωραία ξενοδοχεία. Τα πιο γνωστά είναι το Holiday και το Palmariva. Θα κάνετε και μπανάκι στην θάλασσα αν έχει καλό καιρό; Το καλό με την Ερέτρια είναι ότι εκεί προς το νησί των Ονείρων, έχει 2 πλαζ. Όταν η μία έχει κύμα δεν έχει η άλλη οπότε στάνταρ θα πετύχετε καλή θάλασσα!

Δεν θα το πιστέψετε... Τα "καλά" της ημέρας συνεχίζονται... Μόλις έκανε σεισμό!

315μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 1:37 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοείτε πως θα κάνουμε μπανάκι ρώτησα και τον γιατρό εχθές και είπε οκ. Και Αθήνα προχθές έκανε σεισμό..Προσοχή λοιπόν.

316μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 4:10 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Ελενάκι! Ναι πήρα ύφασμα λευκό και πολύ ανοιχτό κιτρινο. Φτιάχνω το κατωσέντονο λευκό μονόχρωμο. Το πανωσέντονο θα είναι κίτρινο και στην άκρη θα έχει ένα λευκό κομμάτι στο οποίο θα ράξω κάτι αρκουδάκια και κάτι μπιμπερό και μάλλον και το όνομα ή στίχους από νανούρισμα με χρυσή κλοστή. Η μαξιλαροθήκη και αυτή κίτρινη με λίγο άσπρο στην άκρη και ένα σχεδιάκι. Έχω πάρει να ράψω μεταξύ των 2 υφασμάτων γιρλάντα από οργαντίνα γιατί δεν μου άρεσε εκεί που σταματάει το ένα ύφασμα να ξεκινάει κατευθείαν το άλλο. Μονόχρωμα σετ με σεντονάκια μπορείς να βρεις σε καταστήματα με μωρουδιακά. Εγώ θα πήγαινα σε ένα Λητώ γιατί είχα δει στο σαιτ ότι είχαν. Ψάξε αν θες να δεις αν έχει στη σελίδα τους: http://www.letoshop.gr/default.asp?pID=39&ct=1080408&la=1 Ελενάκι θαυμάζω την υπομονή σου! Εγώ στον γιο μου δεν είχα κάνει τίποτα! Τα είχα αφήσει όλα στις γιαγιάδες, χαχαχα!

αχ τελεια ακουγονται αυτα που φτιαχνεις...το μονο που βαριεμαι ειναι να οργανωσω και να μαζεψω ολα οσα υλικα χρειαζονται.αν τα ειχα τωρα θα το εριχνα με τα μουτρα στην δουλεια!εχω πολυ ορεξη να φτιαξω κατι της μικρουλας μου...ισως παμε σημερα με τον αντρα μου στα λητω να παρω τα σεντονακια,αν και νομιζω οτι για σεντονακια στα λητω θα τα χτυπανε πολυ σε σχεση με ανεμο,das και αλλες παρομοιες εταιρειες με λευκα ειδη.αλλα πρεπει να τρεχω κεντρο για να τα βρω και δεν νιωθω σιγουρια να τρεχω με τα μετρο στο κεντρο... No No No

να σε ρωτησω κατι αλλο,στο ebay που παιρνεις το cybex,ειναι second hand 'η καινουρια?απορω πως ειναι τοσο οικονομικο,γιατι αν ειναι αυτη η τιμη του για καινουριο,δεν το συζητω,και εγω απο εκει θα το παραγγειλω.αρκει να σιγουρευτω για το μοντελο που ταιριαζει στο καροτσι μας και αμεσως παραγγελια! πως πληρωνεις?γιατι εμεις πιστωτικες δεν χρησιμοποιουμε...και κατι τελευταιο,ποσες μερες θελει για να το παραλαβεις?

317μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 5:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από τον συγκεκριμένο πωλητή για τον οποίο μιλάμε (γιατί στο ebay μπορεί ο καθένας και να πουλήσει αλλά και να αγοράσει) είναι καινούριο με τα καρτελάκια του. Ο συγκεκριμένος έχει ηλεκτρονικό μαγαζί στο ebay. Για μεγάλες αγορές, προτιμώ να ψωνίζω από όσους ασχολούνται κατά κύριο λόγω με την πώληση, διότι τα πράγματα που πουλάνε είναι ολοκαίνουρια. Αν ασχοληθείς με το ebay Αγγλίας θα δεις ότι ακόμα και με τα έξοδα αποστολής πολλά πράγματα τα αγοράζεις πολύ χαμηλότερα από ότι από Ελλάδα. Επειδή ούτε και εγώ χωνεύω τις πιστωτικές και τις φοβαμαι κιόλας και ειδικά σε αγορές μέσω ίντερνετ, έχω βγάλει στην τράπεζα Κύπρου μια προπληρωμένη η οποία είναι ακριβώς αυτό. Δηλαδή, βλέπεις πόσο κοστίζει αυτός που θες να αγοράσεις, βάζεις στο μηχάνημα χρήματα και την άλλη μέρα που περνιούνται στην κάρτα πας και πληρώνεις. Και με αυτή έχω ακούσει ότι μπορείς να πληρώνεις γενικά όπως με την πιστωτική. Με την διαφορά ότι δεν κινδυνεύεις μην σε χρεώσουν γιατί έχει μέσα μόνο όσα χρήματα έχεις βάλει εσύ. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία για το ebay ή για οτιδήποτε πες μου.

Α και για τις μέρες που το παραλαβαίνεις, από την στιγμή που θα το πληρώσεις το παίρνεις περίπου σε 8-20 ημέρες. Έχει τύχει να παραλάβω κάτι και νωρίτερα αλλά και αργότερα. Συνήθως όμως έρχονται στις 8-9 μέρες. Επίσης να σου πω ότι ο συγκεκριμένος πωλητής είναι στο ebay Γερμανίας εξού και η γλώσσα. Αλλά εγώ για να συνεννοήθώ του έστειλα μήνυμα στα Αγγλικά και μου απάντησε. Αύριο θα παραγγείλω το καθισματάκι.

318μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 11:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Τελικά ο λαός είναι πολύ σοφός. Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε. Έχω ένα καλό και ένα κακό. Το καλό (γιατί μου αρέσει να αρχίζω έτσι) είναι ότι ο μικρός δεν είναι άρρωστος αλλά έβγαζε δόντι, το 7ο για την ακρίβεια! Δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτό ή αν έρχονται και άλλα παρέα γιατί μιλάμε για πολλά σάλια πολύ σινάχι και πολύ κλάμα. Και γενικά δεν γκρινιάζει ποτέ! Αυτά είναι τα καλά νέα λοιπόν!
Τα άσχημα νέα είναι ότι δυστυχώς το μεσημέρι χάσαμε τη γιαγιά μου. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ήταν γιαγιά και επιπλέον χαίρομαι που δεν παιδεύτηκε. Επίσης χαίρομαι που δεν παιδεύτηκε και η μαμα μου που την πρόσεχε. Περισσότερο ανησυχούσα για αυτήν. Μου έχει μείνει μόνο μια γλυκιά θλίψη γιατί θα μου λείψει, αλλά ευτυχώς έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη γιαγιά και ευχαριστώ το Θεό που την πήρε εύκολα και δεν έμεινε κατάκοιτη. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω άλλο. Όπως είπα εγώ δεν είμαι στεναχωρημένη. Για την ακρίβεια, δεν έχω ρίξει ούτε ένα δάκρυ! Ήταν γιαγιά. Οι γιαγιάδες πρέπει να φεύγουν. Το άσχημο είναι να φεύγουν οι νέοι. Κρατώ μόνο τα θετικά λοιπόν και συνεχίζω. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 417472

ΥΓ: Το καλό είναι ότι αυτή η "καλή" μέρα εφτασε στο τέλος της και αύριο ξημερώνει μια εντελώς καινούργια! Very Happy Καλό ξημέρωμα λοιπόν!!!

319μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 1:08 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:

Τελικά ο λαός είναι πολύ σοφός. Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε. Έχω ένα καλό και ένα κακό. Το καλό (γιατί μου αρέσει να αρχίζω έτσι) είναι ότι ο μικρός δεν είναι άρρωστος αλλά έβγαζε δόντι, το 7ο για την ακρίβεια! Δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτό ή αν έρχονται και άλλα παρέα γιατί μιλάμε για πολλά σάλια πολύ σινάχι και πολύ κλάμα. Και γενικά δεν γκρινιάζει ποτέ! Αυτά είναι τα καλά νέα λοιπόν!
Τα άσχημα νέα είναι ότι δυστυχώς το μεσημέρι χάσαμε τη γιαγιά μου. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ήταν γιαγιά και επιπλέον χαίρομαι που δεν παιδεύτηκε. Επίσης χαίρομαι που δεν παιδεύτηκε και η μαμα μου που την πρόσεχε. Περισσότερο ανησυχούσα για αυτήν. Μου έχει μείνει μόνο μια γλυκιά θλίψη γιατί θα μου λείψει, αλλά ευτυχώς έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη γιαγιά και ευχαριστώ το Θεό που την πήρε εύκολα και δεν έμεινε κατάκοιτη. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω άλλο. Όπως είπα εγώ δεν είμαι στεναχωρημένη. Για την ακρίβεια, δεν έχω ρίξει ούτε ένα δάκρυ! Ήταν γιαγιά. Οι γιαγιάδες πρέπει να φεύγουν. Το άσχημο είναι να φεύγουν οι νέοι. Κρατώ μόνο τα θετικά λοιπόν και συνεχίζω. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 417472

ΥΓ: Το καλό είναι ότι αυτή η "καλή" μέρα εφτασε στο τέλος της και αύριο ξημερώνει μια εντελώς καινούργια! Very Happy Καλό ξημέρωμα λοιπόν!!!

αχ μαρια μου συλληπητηρια για την γιαγια...αμαν πια με αυτους τους θανατους Crying or Very sad μπραβο σου που το βλεπεις ετσι λογικα το θεμα,δεν μπορουμε να αλλαξουμε την κατασταση οσο και να στεναχωρηθουμε.ειναι οπως τα λες μια θλιψη οτι δεν θα ξαναδουμε το συγκεκριμενο ατομο.να ειστε υγιης να την θυμοσαστε...καλο ξημερωμα και αυριο ευχομαι να ειναι μια πανεμορφη νεα μερα για ολους μας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 2963 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 2963 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 2963

320μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 10:40 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα!!! Σήμερα ο Γιαννάκης κοιμήθηκε σαν πουλάκι και τώρα παίζει όλο χαρά, όπως πάντα! Το άτιμο το δοντάκι τον βασάνιζε! Ούτε καταρροή, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα! Ουφ!!! Και κοιμήθηκε σαν πουλάκι, μάλλον για να αναπληρώσει τον προχθεσινό ύπνο που έχασε... Ξύπνησε 9και τέταρτο και εγώ είχα ξυπνήσει και καθόμουν και τον κοιτούσα και περίμενα, περίμενα, περίμενα και αυτός τίποτα... Κοιμόταν του καλού καιρού! Πολύ καλός ο καιρός σήμερα! Και η μέρα φαίνεται πως θα είναι καλή! Wink

Έχω βρει 2 στροφές από ένα νανούρισμα που θα κεντήσω πάνω στο σεντόνι, αυτές:

Μ`απαλό υφάδι
βελουδένιο χάδι
νύχτα σκέπασέ το
και νανούρισέ το.

Άστρα χαμηλώστε
και κοντοζυγώστε
να το δείτε ελάτε
που γλυκοκοιμάται.

Σας αρέσει;;;

321μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 19, 2011 11:28 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια...Είμαι πολύ χαρούμενη από αύριο θα είμαι σπιτάκι μου.. να χαίρομαι την αδειούλα μου.
Μαρία πολύ ωραίο το νανούρισμα,συλληπητήρια για την γιαγιά και να είστε καλά να την θυμάστε.

322μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 12:10 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Kαλημέρα!!! Σήμερα ο Γιαννάκης κοιμήθηκε σαν πουλάκι και τώρα παίζει όλο χαρά, όπως πάντα! Το άτιμο το δοντάκι τον βασάνιζε! Ούτε καταρροή, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα! Ουφ!!! Και κοιμήθηκε σαν πουλάκι, μάλλον για να αναπληρώσει τον προχθεσινό ύπνο που έχασε... Ξύπνησε 9και τέταρτο και εγώ είχα ξυπνήσει και καθόμουν και τον κοιτούσα και περίμενα, περίμενα, περίμενα και αυτός τίποτα... Κοιμόταν του καλού καιρού! Πολύ καλός ο καιρός σήμερα! Και η μέρα φαίνεται πως θα είναι καλή! Wink

Έχω βρει 2 στροφές από ένα νανούρισμα που θα κεντήσω πάνω στο σεντόνι, αυτές:

Μ`απαλό υφάδι
βελουδένιο χάδι
νύχτα σκέπασέ το
και νανούρισέ το.

Άστρα χαμηλώστε
και κοντοζυγώστε
να το δείτε ελάτε
που γλυκοκοιμάται.

Σας αρέσει;;;

Καλημέρα!!!!!Επιτέλους ήλιος!!!!!!Μπράβο στο Γιαννάκη!!!!είναι απίστευτο πόσο πολύ ταλεπωρούνται τα γλυκούλια!!!!!!

323μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 12:11 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλέεεεεεεεεεε!!!ξέχασα!!!!!οι στίχοι είναι πάρα πολυ ωραίοι και τρυφεροί!!!!! sunny

324μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 1:01 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστώ κορίτσια!

Fofi να την ευχαριστηθείς την άδεια! Καλή ξεκούραση και καλές διακοπές!

325μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 8:50 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελειο το νανουρισμα μαρια!!!! βλεπω να στο κλεβω αν τελικα αξιωθω και κανω το σεντονακι που λεω....πειραζειιιι? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 13 99132

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις