326 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 9:38 am
fofi
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία σε ευχαριστώ πολύ..Φιλάκια..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenaki85 έγραψε:τελειο το νανουρισμα μαρια!!!! βλεπω να στο κλεβω αν τελικα αξιωθω και κανω το σεντονακι που λεω....πειραζειιιι?
elenaki85 έγραψε:αααα ξεχασα να σας πω... σημερα το πρωι πηγαμε με τον αντρουλη μου και κλισαμε την κουνια και την συρταριερα-αλλαξιερα της μπεμπας μας!!!επιτελους μπαινουν οι προετοιμασιες σε μια σειρα
αληθεια κοριτσια τα δωματιακια των μωρων σας το εχετε ετοιμασει?εχετε βαψει τους τοιχους?εχετε ζωγραφισει?εχετε κολλησει αυτοκολλητα 'η ταπετσαριες?πειτε βρε κοριτσια μια ιδεα,γιατι δεν μπορω να κατασταλαξω στο τι να κανω... ελεγα για ζωγραφια αφου το εχω βαψει,αλλα καναμε και αλλεσ αλλαγες στο παιδικο γιατι το μεγαλωσαμε κλεινοντας το μπαλκονι που ειχε και εφυγαν πολλα λεφτα.ετσι λεω οτι γινομαι υπερβολικη με το να τα θελω ολα και με το παραπανω.ετσι σκεφτομαι μηπως αφου το βαψω τα χρωματα που θελουμε,να εκανα κατι αλλο που θα το κανει παλι ομορφο δωματιακι χωρις να ξοδεψω υπερβολικα χρηματα.εσεις τι κανετε?
georgia84 έγραψε:Κοριτσια γεια σας!
Χαιρομαι που βλεπω νεα σας και ολα πανε καλα και με τα μωρα σας και με τις ετοιμασιες! Μαρια να σου ζησει ο Γιαννακης και συλλυπητηρια για τη γιαγια!
Εμεις ειμαστε πολυ καλα και εχουμε μπει στις ετοιμασιες για τα καλα! Εχω ψωνισει σχεδον ολα οσα θα χρειαστω για το μαιευτηριο και μεσα στην εβδομαδα θα αρχισω να ετοιμαζω και τη βαλιτσα. Λιγο νωρις βεβαια αλλα να μπαινουν ενα ενα σε σειρα μη ξεχασω κατι!
Πειραμε και λιγα ρουχαλακια για τη μπεμπουκα μας και εχουμε τρελαθει!!
Απο αλλες ετοιμασιες δεν εχουμε κανει κατι γιατι καροτσι και καθισματακι θα μας τα κανουν δωρο και κουνια λεμε να παρουμε αργοτερα μιας που τους πρωτους μηνες θα κοιματε στη καλαθουνα.
Α! Τελειωσαμε και με τις μετακομισεις που καναμε εντος σπιτιου για να κανουμε χωρο στο δευτερο δωματιο (απο γραφειο να μοιαζει λιγο περισσοτερο με δωματιο!). Επειδη ειμαστε στο ενοικιο δε θα ασχοληθουμε με βαψιματα (ηταν βρεσκοβαμμενο οταν μπηκαμε) αλλα σκεφτομαι να κολλησω διαφορα στο τοιχο να γινει λιγο πιο χαρουμενο και παιδικο! Συντομα επιδρομη στα Jumbo!
Κατα τ'αλλα πρηξιματα (ειδικα στα ποδια) και ειδικα σημερα κοριτσια ενιωθα πολυ ζεστη! Ελιωσα!
Εσεις πως πατε απο συμπτωματα?
ΓΑΤΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΥΧΤΙΚΑ Η ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΥΤΖΑΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΛΕΡΩΣΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΟΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 3 ΤΜΧ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ DOPPLER ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ 2600, ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΦΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ... ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.....
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ!!!
Νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος εκει θα οδηγουμαστε! Να νιωσουμε οτι δε παει αλλο και να φυγει το μυαλο μας απο τον τοκετο!Ακόμα και αυτό το ζόρι όμως μπορείς να το εκμεταλλευτείς θετικά! Εγώ θυμάμαι ονειρευόμουν την στιγμή που θα ξαναμείνω ολομόναχη μέσα στο σώμα μου! Αυτό μου έδιωξε και τον παραμικρό φόβο που είχα για τον τοκετό. Στην αρχή της εγκυμοσύνης και σε όλη μου την ζωή φοβόμουν τον τοκετό όμως σταδιακά και προς το τέλος, η λαχτάρα για το μωρό είναι τόσο μεγάλη και η επιθυμία σου να ελευθερωθείς είναι τόσο μεγάλη που δεν σε νοιάζει πια ο τοκετός...
Η γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και δεν εχει να μου κανει καποιο ιδιαιτερο σχολιο. Τη βρηκε τη μικρη 1700 γρ. (!!!) πριν 2 εβδομαδες και οτι αν παρω ολες τις εβδομαδες (που δε βρισκει λογο να μην τις παρω) μπορει να βγει και 3700. Αυτα ηταν τα λογια της βασικα. Δε μου ειπε κατι για πλακουντα και δεν ηξερα να τη ρωτησω κι εγω. Τωρα τα βλεπω απο εσας. Α! Απλα κατι ακουσα που λεγανε και ειδα και τα σχολια στον υπερηχο οτι ο πλακουντας ειναι αριστερα και λιγο χαμηλα και τη ρωτησα αν υπαρξει "προβλημα" για φυσιολογικο τοκετο αλλα μου ειπε να μην ανησυχω γιατι θα ανεβει. Γενικα η γιατρος μου ειναι πολυ ηρεμη και καθησυχαστικη και δεν μπαινει σε λεπτομερειες αν δεν ειναι κατι αξιο λογου. Βεβαια ο,τι αποριες εχω μου τις λυνει.Γεωργία ο γιατρός τι σου είπε στο doppler; Πώς αναπτύσσεται το μωρό; Ο πλακούντας είναι το ίδιο ώριμος;
geia sas koritsia kai me to kalo na parete stin agalia sas ta morakia sas !!!ego tin diki mou tin pira agalia prin 2 mineS!!an k eimai poli prosfati ,skeftomai oli aytin tin periodo tis egimosinis poli eyxarista k tin nostalgo.apisteuta sinesthimata ...k eidika otan tha nioesete tis protes klotsitses!!!tora vevaia akoma kalitera pou i mikri mpoumpou mou exei arxisei me koitaei sta matia k mou skaei ta prota tis xamogelakia!!!liooooono!!exo pathei megali trela .poli agapi k terastia eutuxia..tin perno stin agalia mou k thelo na tin zouliksooo!!elenaki ego gennisa sto elena k emeina poli ikanopoiimeni apo tis ipiresies tous kai tin eksipiretisi afou gennisa .elenaki85 έγραψε:fofi έγραψε:Π.η.τ. έχω 16/7 .Σε ευχαριστω για τις ευχές σου.Όντως όταν πηγαίναμε για την αυχαινική είχαμε τρελό άγχος, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από την αγωνία μου και όταν φύγαμε είμασταν καταενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι. Αγωνία έχω και κάθε φορά που θα πάμε στον γιατρό.Απίστευτα συναισθήματα. Με το καλό και το δικό σου μωράκι.
fofi που γεννας?εχεις αποφασισει?εμενα ο γιατρος μου,μονο στο μητερα ειναι,οποτε εκει θα παω.σκεφτομαι στην ακρη του μυαλου μου μηπως παω στο ελενα οπου ειναι ο γιος του,πολυ καλος αλλα οχι με την πολυτιμη εμπειρια του γιατρου μου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης