Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

326μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 9:38 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία σε ευχαριστώ πολύ..Φιλάκια..

327μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 11:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:τελειο το νανουρισμα μαρια!!!! βλεπω να στο κλεβω αν τελικα αξιωθω και κανω το σεντονακι που λεω....πειραζειιιι? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 99132 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 99132

Xαχαχα, πλάκα κάνεις; Τί να πειράζει καλέ; Και εγώ κλεμένο το έχω... Wink

Ιδού:

https://www.youtube.com/watch?v=wBu7tqvxLcA

328μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 1:54 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα ξεχασα να σας πω... σημερα το πρωι πηγαμε με τον αντρουλη μου και κλισαμε την κουνια και την συρταριερα-αλλαξιερα της μπεμπας μας!!!επιτελους μπαινουν οι προετοιμασιες σε μια σειρα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109

αληθεια κοριτσια τα δωματιακια των μωρων σας το εχετε ετοιμασει?εχετε βαψει τους τοιχους?εχετε ζωγραφισει?εχετε κολλησει αυτοκολλητα 'η ταπετσαριες?πειτε βρε κοριτσια μια ιδεα,γιατι δεν μπορω να κατασταλαξω στο τι να κανω... ελεγα για ζωγραφια αφου το εχω βαψει,αλλα καναμε και αλλεσ αλλαγες στο παιδικο γιατι το μεγαλωσαμε κλεινοντας το μπαλκονι που ειχε και εφυγαν πολλα λεφτα.ετσι λεω οτι γινομαι υπερβολικη με το να τα θελω ολα και με το παραπανω.ετσι σκεφτομαι μηπως αφου το βαψω τα χρωματα που θελουμε,να εκανα κατι αλλο που θα το κανει παλι ομορφο δωματιακι χωρις να ξοδεψω υπερβολικα χρηματα.εσεις τι κανετε? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 325318

329μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 20, 2011 9:18 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:αααα ξεχασα να σας πω... σημερα το πρωι πηγαμε με τον αντρουλη μου και κλισαμε την κουνια και την συρταριερα-αλλαξιερα της μπεμπας μας!!!επιτελους μπαινουν οι προετοιμασιες σε μια σειρα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109

αληθεια κοριτσια τα δωματιακια των μωρων σας το εχετε ετοιμασει?εχετε βαψει τους τοιχους?εχετε ζωγραφισει?εχετε κολλησει αυτοκολλητα 'η ταπετσαριες?πειτε βρε κοριτσια μια ιδεα,γιατι δεν μπορω να κατασταλαξω στο τι να κανω... ελεγα για ζωγραφια αφου το εχω βαψει,αλλα καναμε και αλλεσ αλλαγες στο παιδικο γιατι το μεγαλωσαμε κλεινοντας το μπαλκονι που ειχε και εφυγαν πολλα λεφτα.ετσι λεω οτι γινομαι υπερβολικη με το να τα θελω ολα και με το παραπανω.ετσι σκεφτομαι μηπως αφου το βαψω τα χρωματα που θελουμε,να εκανα κατι αλλο που θα το κανει παλι ομορφο δωματιακι χωρις να ξοδεψω υπερβολικα χρηματα.εσεις τι κανετε? μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 325318

Ελενάκι καλορύζικο τα επιπλάκια σας! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ όμορφα! Στο άλλο σπίτι σε ένα από τα 2 παιδικά δωματια που θα φτιάξω έχω σκεφτεί σε έναν τοίχο να κολλήσω μία παιδική ταπετσαρία τοίχου με κάποιο θέμα, σαν μια παιδική ζωγραφιά. Είναι εξίσου εντυπωσιακό με τη ζωγραφιά! Kάτι τέτοιο περίπου: http://www.frenchdressing.com.au/storefrontprofiles/DeluxeSFItemDetail.aspx?sid=1&sfid=98118&c=178228&i=244082200 (Στην τύχη το βρήκα για να σου δείξω στο περίπου τι εννοώ). Είναι καλή λύση και αρκετά πιο οικονομική νομίζω.

Χθες το βράδυ παρήγγειλα το καθισματάκι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 328109 Να δούμε πότε θα έρθει τώρα... Επίσης, χθες τελείωσα και το κέντημα του νανουρίσματος! Ξεκίνησα από το πρωί και όλη μέρα κεντούσα γραμματάκια... Άξιζε τον κόπο όμως γιατί έγινε όπως το φανταζόμουν! Όταν τα ολοκληρώσω όλα θα σας βάλω φωτογραφίες να τα δείτε!

330μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 22, 2011 11:09 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεια σας!
cheers
Χαιρομαι που βλεπω νεα σας και ολα πανε καλα και με τα μωρα σας και με τις ετοιμασιες! Μαρια να σου ζησει ο Γιαννακης και συλλυπητηρια για τη γιαγια!
Εμεις ειμαστε πολυ καλα και εχουμε μπει στις ετοιμασιες για τα καλα! Εχω ψωνισει σχεδον ολα οσα θα χρειαστω για το μαιευτηριο και μεσα στην εβδομαδα θα αρχισω να ετοιμαζω και τη βαλιτσα. Λιγο νωρις βεβαια αλλα να μπαινουν ενα ενα σε σειρα μη ξεχασω κατι!
Πειραμε και λιγα ρουχαλακια για τη μπεμπουκα μας και εχουμε τρελαθει!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 215994
Απο αλλες ετοιμασιες δεν εχουμε κανει κατι γιατι καροτσι και καθισματακι θα μας τα κανουν δωρο και κουνια λεμε να παρουμε αργοτερα μιας που τους πρωτους μηνες θα κοιματε στη καλαθουνα.
Α! Τελειωσαμε και με τις μετακομισεις που καναμε εντος σπιτιου για να κανουμε χωρο στο δευτερο δωματιο (απο γραφειο να μοιαζει λιγο περισσοτερο με δωματιο!). Επειδη ειμαστε στο ενοικιο δε θα ασχοληθουμε με βαψιματα (ηταν βρεσκοβαμμενο οταν μπηκαμε) αλλα σκεφτομαι να κολλησω διαφορα στο τοιχο να γινει λιγο πιο χαρουμενο και παιδικο! Συντομα επιδρομη στα Jumbo! Wink
Κατα τ'αλλα πρηξιματα (ειδικα στα ποδια) και ειδικα σημερα κοριτσια ενιωθα πολυ ζεστη! Ελιωσα! sunny
Εσεις πως πατε απο συμπτωματα?

331μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 23, 2011 2:07 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:Κοριτσια γεια σας!
cheers
Χαιρομαι που βλεπω νεα σας και ολα πανε καλα και με τα μωρα σας και με τις ετοιμασιες! Μαρια να σου ζησει ο Γιαννακης και συλλυπητηρια για τη γιαγια!
Εμεις ειμαστε πολυ καλα και εχουμε μπει στις ετοιμασιες για τα καλα! Εχω ψωνισει σχεδον ολα οσα θα χρειαστω για το μαιευτηριο και μεσα στην εβδομαδα θα αρχισω να ετοιμαζω και τη βαλιτσα. Λιγο νωρις βεβαια αλλα να μπαινουν ενα ενα σε σειρα μη ξεχασω κατι!
Πειραμε και λιγα ρουχαλακια για τη μπεμπουκα μας και εχουμε τρελαθει!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 215994
Απο αλλες ετοιμασιες δεν εχουμε κανει κατι γιατι καροτσι και καθισματακι θα μας τα κανουν δωρο και κουνια λεμε να παρουμε αργοτερα μιας που τους πρωτους μηνες θα κοιματε στη καλαθουνα.
Α! Τελειωσαμε και με τις μετακομισεις που καναμε εντος σπιτιου για να κανουμε χωρο στο δευτερο δωματιο (απο γραφειο να μοιαζει λιγο περισσοτερο με δωματιο!). Επειδη ειμαστε στο ενοικιο δε θα ασχοληθουμε με βαψιματα (ηταν βρεσκοβαμμενο οταν μπηκαμε) αλλα σκεφτομαι να κολλησω διαφορα στο τοιχο να γινει λιγο πιο χαρουμενο και παιδικο! Συντομα επιδρομη στα Jumbo! Wink
Κατα τ'αλλα πρηξιματα (ειδικα στα ποδια) και ειδικα σημερα κοριτσια ενιωθα πολυ ζεστη! Ελιωσα! sunny
Εσεις πως πατε απο συμπτωματα?

αχ αυτη η ζεστη σημερα...και εγω εσκασα και επειδη σαββατοκυριακο λυπαμαι και δεν καθομασταν καθολου σπιτακι μας,μαζευτηκαν οι δουλειες και σημερα πεθανα...απο το πρωι ως το μεσημερι και μετα που ειχα μαθημα (κανω ιδιαιτερα σε μαθητες γυμνασιου λυκειου στο σπιτι μου),δεν ειχα κουραγιο και το ακυρωσα.αφου απο την κουραση και την ταλαιπωρια ειχα ταση για εμετο,ωσπου ξαπλωσα απο τις 3 ως τις 5,30 και ηρεμησα. η μπεμπουλα πολυ ζωηρουλα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 125586 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 125586 ,ολο ζουζουνιες ειναι.τωρα που σας γραφω κουνιεται ολοκληρη η κοιλια μου μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 990599 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 990599 χι χι χι
και εμεις εχουμε παρει καποια ρουχαλακια και συνεχεια τα παιρνουμε στα χερια μας και την φανταζομαστε καθως τα κοιταμε!της παραγγειλαμε την κουνιτσα της και την συρταριερα αλλαξιερα,και μαλλον αυτη την βδομαδα θα παραγγειλουμε καροτσι και καθισματακι αμαξιου.ερχεται και πεμπτη να μου βαψουν το δωματιακι της,και ειμαι σε φαση τωρα που ψαχνομαι για προικα της κουνιτσας της,για κουβερτουλες,σελτεδακια,αποστειρωτες κ.λ .πεχω πολυ αγχος ωσπου να γινουν ολα.ειμαι τελειομανης,και τα ψαχνω πολυ ολα,δεν θελω να μεινει καμια εκρεμμοτητα...πιστευω πως ολα θα γινουν και μετα θα ειμαι ξεγνιαστη να απολαμβανω την κορουλα μου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 834918

332μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 24, 2011 4:23 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΕ ΧΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ NA ΚΑΝΩ ΤΟ DOPLLER NA ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ! ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ,-ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ.. Very Happy- ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΛΑΞ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΑΩ ΣΤΙΣ 16:30 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 966307 cat cat

333μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 24, 2011 4:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κορίτσια πλησιάζει ο καιρός... Σφίγγουν και οι ζέστες σιγά-σιγά αλλά ευτυχώς θα κάνετε καμιά βουτιά στην θάλασσα και θα δροσίζεστε...

Γεωργία σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Ελενάκι, τελικά θα το ζωγραφίσετε το δωματιάκι της μπουμπούς ή απλά θα το βάψετε;

Γάτα γιατί εφόσον είσαι θεωρητικά σε άδεια δουλεύεις ακόμα; Επειδή ο γιατρός καθυστέρησε να σου τη δώσει; Πότε θα την σταματήσεις τη δουλειά; Πάντως σαν δεύτερη φορά που γίνεσαι μανούλα, σε βρίσκω πολύ οργανωτική! Τι σου κάνει η εμπειρία όμως! Μακάρι να είμαι και εγώ έτσι στο δεύτερο και να τα έχω όλα έτοιμα γιατί στο πρώτο, ακόμα και τελευταία στιγμή λίγο πριν φύγω έπαιρνα πράγματα... Laughing Laughing Laughing Να φανταστείς επειδή πονούσα πήγα χωρίς καλσόν Φλεβάρη μήνα, γιατί λέω, θα ζοριστώ να το βάλω και να το βγάλω, δεν είμαι για τέτοια, χαχαχα!

Φώφη, πως περάσατε το ΣΚ; Πήγατε Ερέτρια τελικά;

Εμείς την Κυριακή πήγαμε στο Αττικό Πάρκο! Ο Γιαννάκης ξετρελάθηκε! Πιο πολύ του άρεσαν οι χελώνες, τα κουνελάκια, ο αετός και οι μαϊμούδες! Τον αετό τον φώναζε "Νανανά"... Δεν έχω ιδέα γιατί...

334μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 24, 2011 6:13 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria ακομα δεν εχουμε αποφασισει τι θα κανουμε στο δωματιο....σκεφτομαι μηπως αποφυγω την ζωγραφια,τον εχω ξεφραγγιασει τον αντρουλη μου και μου κανει τα χατηρια για την μπεμπα...αμα βρω κανα μεγαλο αυτοκολλητο 'η ταπετσαρια θα βαλω κατι τετοιο.πολυ ωρταια η ζωγραφια που εχουμε βρει αλλα και το 500ρικο μονο για ζωγραφια ειναι αρκετο.ηδη μας εχει φυγει1500 για το μργαλωμ του δωματιου...πεμπτη ερχονται να μου το βαψουν και ως το σαββατοκυριακο που θα το τελειωσουν θα πρεπει να καταληξουμε στο τι θα κανουμε απο ζωγραφια 'η wallies.εχω δει σε μαγαζι μια τελεια διακοσμηση με ποζ λαχανι χρωματα που ρωτησα να μαθω απο που προμηθευτηκαν τα υλικα για να το κανουμε και εμεις σε ενα τοιχο του παιδικου.ηταν ροζ κορδελες και λαχανι σε αποσταση μεταξυ τους και σε διαφορετικα μηκη η καθε μια,που ακρεμονταν στις ακρες τους ασπρα καλαθια που μεσα ειχαν ενα μπουκετακι ροζ τουλιπες δεμενες με λαχανι και ροζ κορδελες.σε αλλη κορδελα κρεμονταν κατι πλεκτες απο μπαμπου μπαλες σε χρωμα λευκο με τα ιδια χρωματα ροζ-λαχανι φιογκακια πανω τους...κατω στο πατωμα ειχαν λευκα μικρα τραπεζακια πανω στα οποια ειχαν κουκλακια στα χρωματα ροζ-λαχανι...πολυ ζαχαρενιο και παραμηθενιο κοριτσια,θα το ιοθετησω μαλλον.απλα φοβαμαι μην το παρακανω αν βαλω και ζωγραφια και στο τελος το μπουχτησω το δωματιακι της...

335μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 24, 2011 11:08 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Geia saaas!!

Poli wraia i parea sas, ti krima gmt n min tin exw dei pio prin,tha eixa n sygrinw diafora,en peirazei toulaxiston tha exw parea mexri ti genna Very Happy
Loipon Loipon na sas sistisw ton Boubi mou ,akoma den ton eidame Antwni ton vaftisame, ΠΗΤ Exoume stis 24/7/11,
Prwti fora ton eniwsa gia ta kala stin 18w kai 2d,kai imoun TOOOSO xaroumeni,eniwsa les k me xaidepse n m pei''eeii edw eimai,eimai kala mamoula mou'' kai apo tote an den ton niwsw mia mera pathenw kati.
Exoume na ton doume se yperixo apo thn M.Deytera kai i epomeni mas fora einai stis 30/5.den niwthw kala pou den ton exw dei toso kairo,pisteyw oti ola einai kala ,alla kai pali eimai kapws..ase pou k egw k o antras m stis arxes kathe fora p feygame apo ton giatro niwthame les k ton afiname ekei toun boubi mas,kai mas perimene sto epomeno radevou.
Prin 3 meres kaname kai ta prwta tou pswnia,2 plhntiria rouxa mia stalia anthropos,pirame sxedon ta panta kai twra m exoun minei :
Karotsi,apostirotis,bibero,kai ekeino to plastiko skatoulaki pou vazeis stin allaxiera,e kai oti xreiastw egw meta apo pitzamoules k.l.p
Vre MariaM pragmatika exw entiposiastei,milas gia to vaftistiri s san paidi s kai bravo sou!!!i koubara m etsi/i koubara mou alliws
san na tin zouses k esy tin egymwsini tis,makari n itan k i diki m i moulara etsi.
Gia na min eimai kai ektos thematos,egw apo diakosmisi distixos mono dyo megala aytokollita panw apo tin allaxiera exw valei pros to paron Sad argotera pou tha xei diko t dwmateio tha kanw kamia yperparagwgi enweite
Ax ayta pros to paron alla mi nomizete oti tha glitosete,exw polles apories siga,siga ola.prin klisw ti einai to doppler??

336μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 24, 2011 12:31 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bεράκι πολύ χαιρόμαστε να σε έχουμε στην παρέα μας! Ποτέ δεν είναι αργά γιατί σκέψου ότι ακόμα και όταν γεννηθούν τα μωράκια θα έχετε η μία την άλλη να μιλάτε για τις εμπειρίες και εντυπώσεις σας! Wink Για εμένα προσωπικά η αλήθεια είναι ότι από τότε που έκανα το παιδάκι μου χαίρομαι διπλά για κάθε εγκυμοσύνη που μαθαίνω ακόμα και για άτομα που δεν τα γνωρίζω, πόσο μάλλον για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας μου και τον ερχομό του βαπτισιμιού μου! I love you I love you I love you Και φυσικά το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο "δικό μου παιδί" γιατί θα γίνω νονά του δηλαδή πνευματική του μητέρα. Βάπτισα ένα αγοράκι όταν ήμουν 8 χρονών αλλά τότε ήμουν πολύ μικρή για να αισθανθώ όπως αισθάνομαι τώρα οπότε δεν ήμουν άξια όπως ήταν λογικό να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Οπότε τώρα το ζω και το χαίρομαι! Δεν ξέρω αν ο άντρας μου το βλέπει σαν υποχρέωση αλλά εγώ πραγματικά θέλω να προσφέρω!
Κάθε φορά που διαβάζω τα αισθήματα και τις εντυπώσεις σας από τις κλοτσιές, τα άγχη σας και τους υπέρηχους σχεδόν είναι σαν να θυμάμαι τον εαυτό μου. Τελικά όλες οι εγκυούλες έχουν ακριβώς τις ίδιες σκέψεις!
Doppler είναι η τελευταία σημαντική υπερηχογραφική εξέταση. Ίσως να μην την κάνεις. Ο γιατρός της κουμπάρας μου της είπε ότι δεν χρειάζεται... Σε αυτή την εξέταση βλέπουν την θέση του ομφάλιου λώρου και επίσης η ροή του αίματος μέσα στα εμβρυικά αγγεία. Σε γενικές γραμμές βγαίνουν συμπεράσματα για την κατάσταση του εμβρύου και του πλακούντα. Κοιτάμε δηλαδή αν ο πλακούντας είναι πιο ώριμος από το έμβρυο ή το αντίθετο ή αν αναπτύσσονται παράλληλα. Εμένα πχ. που ο πλακούντας ήταν πιο ώριμος γέννησα στις 37 εβδ. και 3 μέρες. Κρίνεται κατά κάποιο τρόπο το πότε πρέπει να βγει το μωρό.

337μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 25, 2011 7:53 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σας, Βεράκι καλώς ήρθες.

338μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 25, 2011 8:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στην Ερέτρια περάσαμε τέλεια την βγάλαμε όλη την ημέρα στην παραλία δεν έκανα όμως μπανάκι γιατί αν και είχε καλό καιρό η θάλασσα ήταν παγάκι.
Την Δευτέρα παραγγείλαμε τέντα για το παιδικό δωμάτιο γιατί ήταν η μόνη που δεν είχαμε αλλάξει και ήταν μονίμως κατεβασμένη γιατί είχε σκιστεί και αν την σήκωνες δεν ξανακατέβαινε.Παραγγείλαμε μια βιβλιοθήκη που αργότερα θα είναι βιβλιοθήκη γραφείο για το παιδί αλλά για τώρα θα είναι για τα δικά μας πράγματα γιατί άλλον χώρο δεν έχουμε. Και σκεφτόμαστε να βάλουμε και σίτες, θα δείξει όμως είμαστε σε φάση που πέρνουμε προσφορές.Ψώνισα πυτζαμούλες, νυχτικό και φανελάκια για μένα οπότε από την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα αρχίσω να φτιάχνω βαλίτσα και πήρα από τα mothercare σάκο για τα άπλυτα του μωρού και σαλιάρες. Αυτά..Είδατε αν δεν δουλεύει ο ανθρωπος πόσο χρόνο έχει να κάνει τις δουλείες του; Πήρα άδεια και νιώθω λες και έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου και είμαι και πιο ξεκούραστη και πιο ήρεμη..Την Κυριακή θα κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα από το σχέδιο που σας έχω δείξει και μένουν μερικά τελευταία ψώνια του μωρού και θα είμαστε κομπλέ. Καλές ετοιμασίες και σε σας εύχομαι.Φιλιά πολλά..

339μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 25, 2011 9:47 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχα την Δευτερα λοιπον θα ρωτησω τον γιατρο για το doppler,ν δω αν θα μου το κανει,παιζει να το εχει κανει κιωλλας ο ανθρωπας αλλα να μην πηρα χαμπαρι(οταν βλεπω τον μπεμπη στο μονιτορ ειμαι αλλου)
Αχ ρε Φοφι και εμενα μου λενε οι φιλες μου για παραλια ή πισινα αλλα εγω φοβαμε 1)γιατι θα γκαγκανιασω να με χτιπαει ο ηλιος και οι φωκιες να πλατσουριζουν.2)μη κολλησω κανα μικροβιο και αντε φασαριες μετα..οχουυυ αστο,σφιριζω αμεριμνα
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 4872 και κανω πως δε με νοιαζει,αλλα ρε κοριτσια εχω αυτες τισ μερες τρομαξει λιγο γτ νιωθω σαν να μου ανεβενει η πιεση απο τη ζεστη,κατα της 4-6 περιπου.τεσπα
Φοφη τελειο να βλεπεις να τελειωνουν οι εκρεμωτητες σιγα σιγα ε?αααχχχ εμενα μου γινετε εμονη ιδεα αν δεν γινει κατι.Απο που πηρες νυχτικα κλπ?θελω να πω απο καποιο γνωστο μαγαζι,γτ κ εγω ακριβως σε αυτη τη φαση ειμαι ,εχω πλινει τα μωροθδιακα και απο βδομαδα φτιαχνω βαλιτσα ^.^ yey
''σάκο για τα άπλυτα'' Τιιιι Πες Τωρα!!?? Respect δεν το ειχα σκεφτει!!

340μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 25, 2011 9:58 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πυτζάμες πήρα 2(παντελόνια) από τα marks and spenser, ελπίζω να το έγραψα καλά και πήρα και ένα νυχτικό από την γειτονιά μου.Γενικά τα νυχτικά δεν τα πολυ συμπαθώ. Οσο για τις εκκρεμμότητες νιώθω μια ανακούφηση οταν τελειώνει κάτι γιατί γενικά είμαι αγχώδης. Την άλλη εβδομάδα θα πλύνω και εγώ τα ρούχα του μπέμπη απλά έλεγα να συμμαζευτει πρώτα το δωμάτιο του.

341μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 3:44 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!! I love you
Veraki καλως ηρθες και με το καλο ο μπεμπης σου! Εγω εχω πητ 14/7 και περιμενω κοριτσακι! Απο αποριες αλλο τιποτα!! Αν διαβασες προηγουμενες σελιδες θα ειδες οτι τα εχω πρηξει τα κοριτσια και ευτυχως που εχουμε και τη νονα Μαρια να μας κατατοπιζει! Οσο για το doppler εμενα μου ειχε πει η γιατρος οτι δειχνει και τη ροη του αιματος προς το μωρο και κατα συνεπεια αν αναπτυσεται ομαλα ή πιο αργα. Εγω το εκανα πριν 2 εβδομαδες περιπου, δηλαδη γυρω στις 30-31 εβδομαδες, οποτε ισως να ειναι και ο επομενος που θα κανεις (νομιζω ειπες εχεις ραντεβου 30/5).
Παντως επειδη κι εγω δεν κανω συχνα υπερηχογραφημα μου λειπει, ειδικα οσο πλησιαζουμε στο τελος! Να φανταστειτε το επομενο μου το κανονισε 21/6 αφου θα εχω μπει στο μηνα μου!
Οσο για τις ετοιμασιες ειναι σχεδον ετοιμη η τσαντα μαιευτηριου. Πηρα ενα ζευγαρι πυτζαμες και δυο νυχτικα απο τα mothercare, μια ρομπα απο ενα μαγαζι με εσωρουχα και παντοφλιτσες απο τα hondos. Αν και δεν ειμαι του νυχτικου, τα συγκεκριμενα μου φανηκαν ανετα και σκεφτηκα οτι θα ειναι καλοκαιρι και ισως λιωνω με τις πυτζαμες.
Αν θελετε, για να μη σας κουρασω τωρα, ανταλλασσουμε αποψεις για την τσαντα οπως ειπε και η ΓΑΤΑ και να γραψουμε τι εχει παρει η καθεμια μηπως παρουμε ιδεες....
Να σας πω την αληθεια για το δωματιο του μωρου δεν εχω κανει πολλα απο αποψη διακοσμησης και σκεφτομαι να ασχοληθω γυρω στους 2 μηνες αφου γεννησω οταν θα παρουμε και την κουνια της (στις αρχες θα κοιμαται στη καλαθουνα). Τα πραγματακια της ομως ειναι ολα ετοιμα! Μονο αλαξιερα θελουμε να παρουμε και στρωματακι για τη καλαθουνα!
Παντως κοριτσια μολις εκλεισα τη 33η εβδομαδα και νιωθω ολη μερα κομματια! Ποναει η μεση, η πλατη, ποδια-χερια πρησμενα και με το παραμικρο κουραζομαι! Ουτε οταν δουλευα 10ωρα δεν ενιωθα ετσι!

342μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 4:03 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βεράκι και εγώ στην θέση σου μάλλον θα την φοβόμουν την θάλασσα. Είμαι λίγο φοβητσιάρα. Αν και καλοκαίρι πέτυχα στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης μου που ήμουν 5 εβδομάδων και έκανα μπάνιο στην θάλασσα στο γαμήλιο ταξίδι που πήγαμε. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι αυτό ήταν το λιγότερο γιατί πιο τραβηγμένο ήταν που πήγαμε γαμήλιο στην Τενερίφη και άλλαξα 3 αεροπλάνα να πάω και 3 να έρθω... Με την κοιλιά στο στόμα όμως και εγώ δεν ξέρω αν θα έμπαινα... Λένε ότι είναι πολύ ωραία η αίσθηση λόγω της άνωσης γιατί σε ξεκουράζει!
Γεωργία μου από εδώ και πέρα είναι λογικό να κουράζεσαι και να ζοριστείς λιγάκι. Τα είχαμε πει αυτά νομίζω καιρό πριν. Ακόμα και αυτό το ζόρι όμως μπορείς να το εκμεταλλευτείς θετικά! Εγώ θυμάμαι ονειρευόμουν την στιγμή που θα ξαναμείνω ολομόναχη μέσα στο σώμα μου! Αυτό μου έδιωξε και τον παραμικρό φόβο που είχα για τον τοκετό. Στην αρχή της εγκυμοσύνης και σε όλη μου την ζωή φοβόμουν τον τοκετό όμως σταδιακά και προς το τέλος, η λαχτάρα για το μωρό είναι τόσο μεγάλη και η επιθυμία σου να ελευθερωθείς είναι τόσο μεγάλη που δεν σε νοιάζει πια ο τοκετός... Άρα υπομονή, από εδώ και πέρα, ξεκούραση, καθόλου ζόρι και άγχος και πάντα στην σκιά. Υπομονή, πλησιάζει ο καιρός! Γεωργία ο γιατρός τι σου είπε στο doppler; Πώς αναπτύσσεται το μωρό; Ο πλακούντας είναι το ίδιο ώριμος;

Άσχετο: Τι καιρός είναι αυτός βρε κορίτσια... Πάει ο ήλιος αλλά η ζέστη παραμένει.... Crying or Very sad

343μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 4:27 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΥΧΤΙΚΑ Η ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΥΤΖΑΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΛΕΡΩΣΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΟΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 3 ΤΜΧ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ DOPPLER ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ 2600, ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΦΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 875502 ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.....
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 93981 ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 654316 cat

344μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 5:22 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια, Γάτα υπομονή σου εύχομαι. Γεωργία κουράγιο, εγω κλείνω την 33η εβδομάδα το Σάββατο αλλά δεν μπορώ να πώ οτι έχω τέτοια προβλήματα ακόμη πρίξημο δεν έχω αλλά όταν κουράζομαι πονάει η πλάτη και η μέση. Δόξα το θεό το μωράκι μας είναι καλόβολο ούτε εμετούς ζαλάδες κλπ είχα. Μια βοήθεια για την βαλίτσα θα την χρειαστούμε νομίζω απο τις πιο έμπειρες.Από οτι έχω καταλάβει άλλα χρειάζεσαι στο δημόσιο και άλλα στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Οπότε τα φώτα σας..

345μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 5:40 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΤΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΥΧΤΙΚΑ Η ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΥΤΖΑΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΛΕΡΩΣΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΟΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 3 ΤΜΧ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ DOPPLER ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ 2600, ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΦΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 875502 ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.....
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 93981 ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΑΣ!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 654316 cat

Σωστά καλή μου! Τι ρωτάω και εγώ η χαζή και σε συγχίζω! Στην Ελλάδα δεν ζούμε; Μ' αρέσει που μου έκανε και εντύπωση. Έπρεπε να του πεις πάντως ότι θα κάνεις και τρίτο αλλά και τέταρτο να τον αφήσεις ξερό... Αν και μπορεί να σε έπαιρνε στα σοβαρά και να έβρισκε τρόπο να σε διώξει. Δηλαδή πόσο θα κάτσεις. Τουλάχιστον κανένα δίμηνο μετά την γέννα σου επιτρέπει;

Για την συμβουλή που έδωσες στη Γεωργία να πάρει πολλές μπιτζάμες και ρούχα που λερώνονται απο τα αίματα έχω να πω πως έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ είχα πάρει 3 σετ και δεν μου έφτασαν ούτε μέχρι την δεύτερη μέρα γιατί λερωνόμουν. Στο τέλος μου έφερναν και άλλες φόρμες από το σπίτι, έπαιρναν τα ρούχα τα έπλεναν και τα ξαναέφερναν στο μαιευτήριο και εγώ κυκλοφορούσα με παντελόνι και μπλούζα από διαφορετικό σετ. Δεν κατάφερα να τα ξαναταιριάξω! Γιατί εκτός από το αίμα, είχα και το γάλα και επίσης ίδρωνα κιόλας γιατί στο ΙΑΣΩ φλεβάρη μήνα κοιμόμουν ξεσκέπαστη. Απίστευτη ζέστη! Στο τέλος μου έφεραν κοντομάνικα.

346μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 1:04 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ακόμα και αυτό το ζόρι όμως μπορείς να το εκμεταλλευτείς θετικά! Εγώ θυμάμαι ονειρευόμουν την στιγμή που θα ξαναμείνω ολομόναχη μέσα στο σώμα μου! Αυτό μου έδιωξε και τον παραμικρό φόβο που είχα για τον τοκετό. Στην αρχή της εγκυμοσύνης και σε όλη μου την ζωή φοβόμουν τον τοκετό όμως σταδιακά και προς το τέλος, η λαχτάρα για το μωρό είναι τόσο μεγάλη και η επιθυμία σου να ελευθερωθείς είναι τόσο μεγάλη που δεν σε νοιάζει πια ο τοκετός...
Νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος εκει θα οδηγουμαστε! Να νιωσουμε οτι δε παει αλλο και να φυγει το μυαλο μας απο τον τοκετο! Very Happy

Γεωργία ο γιατρός τι σου είπε στο doppler; Πώς αναπτύσσεται το μωρό; Ο πλακούντας είναι το ίδιο ώριμος;
Η γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και δεν εχει να μου κανει καποιο ιδιαιτερο σχολιο. Τη βρηκε τη μικρη 1700 γρ. (!!!) πριν 2 εβδομαδες και οτι αν παρω ολες τις εβδομαδες (που δε βρισκει λογο να μην τις παρω) μπορει να βγει και 3700. Αυτα ηταν τα λογια της βασικα. Δε μου ειπε κατι για πλακουντα και δεν ηξερα να τη ρωτησω κι εγω. Rolling Eyes Τωρα τα βλεπω απο εσας. Α! Απλα κατι ακουσα που λεγανε και ειδα και τα σχολια στον υπερηχο οτι ο πλακουντας ειναι αριστερα και λιγο χαμηλα και τη ρωτησα αν υπαρξει "προβλημα" για φυσιολογικο τοκετο αλλα μου ειπε να μην ανησυχω γιατι θα ανεβει. Γενικα η γιατρος μου ειναι πολυ ηρεμη και καθησυχαστικη και δεν μπαινει σε λεπτομερειες αν δεν ειναι κατι αξιο λογου. Βεβαια ο,τι αποριες εχω μου τις λυνει.

ΓΑΤΑ καλο κουραγιο! Πραγματικα σε σκεφτομαι ωρες ωρες και φανταζομαι ποσο δυσκολα θα ειναι για σενα! Ομως υπομονη και φυσικα μη μασας! Να κανεις κι αλλα παιδια να μαθει το αφεντικο! ΧιΧι! Wink Θα χρειαστω καλτσουλες καλοκαιριατικα?? Για πυτζαμες λες κι αλλες,ε? Και το σκεφτομουν αλλα δεν ηθελα να φανω υπερβολικη! Για τα εσωρουχα μιας χρησης τι λετε? Εχω παρει 2 πακετα (συνολο 10 εσωρουχα) αλλα θα παρω και δικα μου.Επισης μια φιλη μου ειπε να εχω και πανακια για να σκουπιζω το μωρο μετα το θηλασμο και καμια πετσετουλα για μενα για να σκουπιζω το στηθος μετα το θηλασμο. Τι λετε? Επισης εχω παρει 2 σουτιεν θηλασμου (θελω και τριτο?), δικες μου πετσετες για το μπανιο, μαντηλακια Kleenex για τη τουαλετα μιας που θα ειμαι σε τρικλινο και για τα ρουχα εξοδου της μπεμπας μου ειπαν θα χρειαστω φορμακι, λεπτο σκουφακι, καλτσακια και ισως απο αυτα τα λεπτα γαντακια που βαζουν στα μωρα να μη γραντζουνιζονται...

Υ.Γ. Κατακλυσμος σημερα! Λιγο δροσισε αλλα οι φουντωσεις φουντωσεις!

347μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 10:22 pm

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΓΩ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΑΙΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΗ, ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΛΤΟΥ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ.ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 14 ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜ. ΩΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ,ΣΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟ EXTRA.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΑΛΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΑΖΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΕΣ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΑΜΠΩ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ!! ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΛΙΠΟΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ.

348μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 10:42 pm

nasiou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenaki85 έγραψε:
fofi έγραψε:Π.η.τ. έχω 16/7 .Σε ευχαριστω για τις ευχές σου.Όντως όταν πηγαίναμε για την αυχαινική είχαμε τρελό άγχος, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από την αγωνία μου και όταν φύγαμε είμασταν καταενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι. Αγωνία έχω και κάθε φορά που θα πάμε στον γιατρό.Απίστευτα συναισθήματα. Με το καλό και το δικό σου μωράκι.

fofi που γεννας?εχεις αποφασισει?εμενα ο γιατρος μου,μονο στο μητερα ειναι,οποτε εκει θα παω.σκεφτομαι στην ακρη του μυαλου μου μηπως παω στο ελενα οπου ειναι ο γιος του,πολυ καλος αλλα οχι με την πολυτιμη εμπειρια του γιατρου μου!
geia sas koritsia kai me to kalo na parete stin agalia sas ta morakia sas !!!ego tin diki mou tin pira agalia prin 2 mineS!!an k eimai poli prosfati ,skeftomai oli aytin tin periodo tis egimosinis poli eyxarista k tin nostalgo.apisteuta sinesthimata ...k eidika otan tha nioesete tis protes klotsitses!!!tora vevaia akoma kalitera pou i mikri mpoumpou mou exei arxisei me koitaei sta matia k mou skaei ta prota tis xamogelakia!!!liooooono!!exo pathei megali trela .poli agapi k terastia eutuxia..tin perno stin agalia mou k thelo na tin zouliksooo!!elenaki ego gennisa sto elena k emeina poli ikanopoiimeni apo tis ipiresies tous kai tin eksipiretisi afou gennisa .

349μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 11:04 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσιαααααααααα! χθες καναμε το doppler μας και ειδαμε την μπεμπουλα μας.ειδαμε πεντακαθαρα την φατσουλα της,καλε φουσκωσε η μικρη,μαγουλου μαγουλου!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 125586 μας εκανε και κατι γκριματσες την τελευταια φορα που την ειδαμε,σαν να εχει παραπονο...σουφρωσε τα φρυδακια της.ααααα σας ειπα οτι μοιαζει πολυ στον μπαμπα της? τι αλλο εχω να σας πω για το doppler? α ειναι 1800 γρ. και ειμαι στην 31η εβδομ και 4 μερες.μας εκανε εκτιμηση για την 40η εβδομαδα 3600γρ.αλλα κατι μου λεει οτι θα γεννησουμε νωριτερα... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 50580
ο γιατρος μας ειπε οτι αιματωνω πολυ καλα το μπεμπακι μου και μεγαλωνει φυσιολογικοτατα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 654316

χθες αρχησαμε και βαψηματα,αλλα σημερα που ξαναηρθαν οι μαστορες ειδαν οτι απο την βροχη καπου πηρε νερο το κομματι του δωματιου που επεκτειναμε,οποτε πρεπει να το δουμε,μην συνεχιζει και μας κανει ζημια ενω εχουμε ετοιμασει το δωματιακι της...ετσι φυγανε και πρεπει να φωναξω παλι αυτους που μου εκαναν την επεκταση. Mad Mad Mad αχ τωρα ηταν αναγκη?πανω που μπαιναμε σε μια σειρα στις προετοιμασιες του δωματιου της...αντε να δουμε ποτε θα τελειωσουμε,αγχωθηκα,ουφφφφφ μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 534787 πανω που αποφασισα πως θα το διακοσμησουμε το δωματιο και λεω ωραια τωρα που ξερω τι θελω,τρεχουμε,αλλα ελα που δεν ξερεις τι αναποδια θα σου τυχει.αντε να προχωραμε...
ξεχασα να σας πω πηρα και νυχτικακι με παντοφλιτσες.πολυ ρομαντικουλια και τα 2! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 868444 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 868444
δεν βρισκω ευκολα,μου φαινονται πολυ κλασσικα οσα εχουν κουμπακι μπροστα,αλλα αυτο ειναι super!θα παρω κανα 2 ακομα ειτε νυχτικακια ειτε πυτζαμουλες με καπρι παντελονακι,αναλογα τι θα μου κατσει στο ματι καλυτερα.απο βδομαδα θα καταληξουμε σε προικα για την κουνιτσα(ειδαμε καποια,αλλα περιμενουν και νεα σχεδια απο εβδομαδα...)και ολα τα σεντονακια,πανες,σελτεδακια,κουβερτουλες,πετσετουλες τα οποια τα εχουμε αποφασισει αλλα επειδη θα μου τα παρει η μαμα μου,θα παει η ιδια να τα παρει αφου πηγαμε οι 2μας και τα σταμπαραμε που και ποια μας αρεσουν... πολλα ειπα ε????sorry ειχα καιρο να σας γραψω και εγιναν πολλα.ααα και το τελευταιο χθες αρχησα να κενταω πιπιλες καροτσακια και αλογακια για το σεντονακι που θελω να φτιαξω της μπεμπας μου μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 415870

350μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 26, 2011 11:21 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Πολύ σωστά τα λέει η Γάτα! Να προσθέσω πως στην τουαλέτα την πρώτη μέρα δεν θα μπορείς να κάτσεις αν γεννήσεις φυσιολογικά, αλλά από την δεύτερη και έπειτα, θα χρειαστείς κάτι καλύμματα για το στεφάνι της λεκάνης που είναι μιας χρήσεως. Έχει στα σουπερ-μαρκετ και έχω δει και στο τζαμπο κοντά στα ταμεία συνήθως. Γενικά, είναι πεντακάθαρα στο ΙΑΣΩ Γεωργία, αλλά επειδή θα είσαστε 3 καλό είναι να πάρεις τα μέτρα σου. Wink
Ελενάκι γεια σου! Μην αγχώνεσαι για το δωματιάκι θα προλάβετε! Ίδια ο μπαμπάς της από τον υπέρηχο κιόλας έ; Και εμένα το ίδιο ήταν, ίδιο ο πατέρας του και όταν βγήκε έξω παρέμεινε ολόιδιος! Ειδικά τώρα που τον έχω κουρέψει και έχει καρφάκια, καμιά φορά μπερδεύομαι και τον φωνάζω Χαρούλη, χαχα!
Γεωργία, για το doppler, αν είπε η γιατρός ότι δεν βρίσκει λόγο να μην πάρεις όλο το μήνα, τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι ο πλακούντας και το μωρό είναι το ίδιο ωριμα. Οπότε σε βλέπω να φτάνεις την ΠΗΤ σου άνετα! Εγώ είχα ΠΗΤ 10 Μάρτη και γέννησα 20 Φλεβάρη, χαχαχα! Ευτυχώς είχα φτιάξει την βαλίτσα αλλά όπως είπα ακόμα και τελευταία στιγμή έπαιρνα πράγματα! Σε εμένα συνέβαιναν όλα πολύ γρήγορα και ακανόνιστα. Να φανταστείς δεν μπορούσα να μετρήσω κάθε πότε γινόταν η σύσπαση. Μόνο όταν είχα ήδη φτάσει στο ΙΑΣΩ και μόλις είχα βγάλει τα ρούχα μου και είχα φορέσει εκείνη την ωραία ρομπίτσα, κατάλαβα ότι πρέπει να είχα σύσπαση ανά 2 λεπτά περίπου... Χαίρομαι όμως που έγιναν τα πράγματα έτσι γρήγορα και αυτό εύχομαι και σε όλες εσάς. Ότι συμβεί, να συμβεί γρήγορα! Και για να γίνει αυτό, μην έχετε αναστολές, μην φοβάστε και μην έχετε άγχος εκείνη την στιγμή. Αφεθείτε και να είσαστε αισιόδοξες εκείνη την στιγμή. Θα είσαστε ανάμεσα σε γιατρούς και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά! Κρατήστε μόνο την γλυκιά προσμονή γιατί η μέρα που θα πάτε στο μαιευτήριο, είναι και η μέρα που θα κρατήσετε το μικρό πλασματάκι που έχετε μέσα σας στην αγκαλιά σας. Η αγκαλιά σας θα γεμίσει! Το φαντάζεστε; Δεν φαντάζεστε πόση ευτυχία και ολοκλήρωση θα νιώσετε! (Εσύ Γάτα, ξέρεις! Wink ). Η ημέρα που γεννιέται το παιδί σας θα είναι η πιο ανέμελη μέρα της ζωής σας. Οι ανησυχίες για το μεγάλωμα ξεκινούν από την επόμενη αλλά μην επιτρέψετε στο άγχος να σας μπλοκάρει αν είναι δυνατό. Αυτή η ομάδα του Ιουλίου θα συνεχίσει να υπάρχει και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και πάει λέγοντας... Θα είσαστε εδώ για να συζητάτε τις εμπειρίες σας και θα είμαστε εδώ όλες του φόρουμ, για να σας βοηθάμε να ξεπερνάτε τα εμπόδια. Όλα θα πάνε παραπάνω από καλά λοιπόν! Φτάνει ο καιρός κορίτσια!

Σήμερα γιορτάζει η κουμπάρα μου. Έχει πάρει ρούχα για το μαιευτήριο αλλά της πήρα ένα μπειμπι ντολ και σαγιονάρες γιατί όπως είπε και η Γάτα ποτέ δεν είναι αρκετά τα ρούχα. Εξάλλου θα το έχει και μετά στο σπίτι! Θα μου λείψει η παρέα της όταν γεννήσει ομολογουμένως γιατί δεν πρόκειται να της κάνω επίσκεψη αν δεν με καλέσει η ίδια όταν θα μπορεί και θα θέλει παρέα. Όμως είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη που θα γεννηθεί το αγοράκι τους! Η αλήθεια είναι ότι από τότε που γέννησα δεν ταιριάζαν πια τόσο οι ώρες που βγαίνανε βόλτα με τα ωράριά μας. Όμως του χρόνου μάλλον θα ξαναβρεθουμε σε παιδότοπους, παιδικές χαρές, πάρκα κτλ... Άντε και που και που και σε καμιά καφετέρια να θυμόμαστε τα παλιά, χαχαχα! Άρχισα πάλι την φλυαρία...

Σήμερα επίσης εκτός από την επίσκεψη έχουμε και εμβόλιο στην παιδίατρο... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 14 534787
Φιλάκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις