Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
679 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 679 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

651μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 12:25 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ! Βρε Βερακι τι πηγες να παθεις?! Shocked Δοξα τω Θεω ομως ολα πανε καλα και θα εχεις το μικρο σου μπομπιρα σε λιγο!
Κι εγω νιωθω αυτο που ειπες πως εχεις κλειστει στην οικογενεια σου! Νιωθω κι εγω να σκεφτομαι μονο το μωρο και τον αντρα μου! Ολα τ'αλλα σχεδον δεν υπαρχουν! Και με τον αντρα μου νιωθω τοσο δεμενη...!
Εγώ προσωπικά μετά το μωρό έγινα πολύ πιο αισιόδοξη στην ζωή. Και τώρα πιστεύω πως θαύματα γίνονται καθημερινά γύρω μας, απλά δεν τα αντιλαμβανόμαστε όταν είμαστε παγιδευμένοι και πιεσμένοι από την καθημερινότητα. Τελικά απλά έπρεπε να κάνω ένα παιδί για να καταλάβω το νόημα της ζωής, χαχαχα!
Χρειαζεται και λιγο να δουμε τη καθημερινοτητα με αλλο ματι! Οπως ειπες χρειαζεται απλα ενα παιδι! Αλλα να μπορεσουμε κι εμεις να δουμε τη ζωη μεσα απο τα ματια του!

652μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 1:01 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...Χρειαζεται και λιγο να δουμε τη καθημερινοτητα με αλλο ματι! Οπως ειπες χρειαζεται απλα ενα παιδι! Αλλα να μπορεσουμε κι εμεις να δουμε τη ζωη μεσα απο τα ματια του!

Όταν ανακαλύπτεις τον κόσμο μέσα απο τα μάτια του παιδιού σου που είναι γεμάτα ενθουσιασμό και περιέργεια για τα πάντα είναι σαν να ξαναγεννήθηκες και να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Γι' αυτό και εγώ μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχω αφήσει το παιδί μου στην γιαγιά για να πάω βόλτα, το παίρνω πάντα και παντού μαζί μου. Χάνω τέτοιο θέαμα; Laughing Άσε που απο τότε που ήρθε ο μικρός στην ζωή μας νιώθουμε σαν να τον ειχαμε από πάντα στην ζωή μας και είναι τελείως παράδοξο για εμάς να τον αφήσουμε στην γιαγιά και να πάμε βόλτα οι δυο μας. Τι νόημα έχει χωρίς το παιδάκι μας που θα χαιρόταν και αυτό την βόλτα μαζί μας; Με εκφράζει πολύ σαν άνθρωπο η φράση "παντού με το παιδί μου". Είναι μέλος της οικογένειάς μας άλλωστε! Και ομολογουμένως απολαμβάνει πολύ τις βόλτες μας και τα ψώνια μας και εγώ ομολογουμένως ακόμα περισσότερο μια και νιώθω απίστευτη πληρότητα, ικανοποίηση και χαρά όταν το βλέπω χαρούμενο και ευχαριστημένο! Μαθαίνει αυτός τον κόσμο και εμείς μέσα από τα αθώα ματάκια του βλέπουμε κάποιες πτυχές του κόσμου που είχαμε ξεχάσει με τα χρόνια... Ωχ μόλις κατάλαβα οτι μεγάλωσα! Laughing Laughing Laughing

653μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 1:20 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
georgia84 έγραψε:...Χρειαζεται και λιγο να δουμε τη καθημερινοτητα με αλλο ματι! Οπως ειπες χρειαζεται απλα ενα παιδι! Αλλα να μπορεσουμε κι εμεις να δουμε τη ζωη μεσα απο τα ματια του!

Όταν ανακαλύπτεις τον κόσμο μέσα απο τα μάτια του παιδιού σου που είναι γεμάτα ενθουσιασμό και περιέργεια για τα πάντα είναι σαν να ξαναγεννήθηκες και να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Γι' αυτό και εγώ μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχω αφήσει το παιδί μου στην γιαγιά για να πάω βόλτα, το παίρνω πάντα και παντού μαζί μου. Χάνω τέτοιο θέαμα; Laughing Άσε που απο τότε που ήρθε ο μικρός στην ζωή μας νιώθουμε σαν να τον ειχαμε από πάντα στην ζωή μας και είναι τελείως παράδοξο για εμάς να τον αφήσουμε στην γιαγιά και να πάμε βόλτα οι δυο μας. Τι νόημα έχει χωρίς το παιδάκι μας που θα χαιρόταν και αυτό την βόλτα μαζί μας; Με εκφράζει πολύ σαν άνθρωπο η φράση "παντού με το παιδί μου". Είναι μέλος της οικογένειάς μας άλλωστε! Και ομολογουμένως απολαμβάνει πολύ τις βόλτες μας και τα ψώνια μας και εγώ ομολογουμένως ακόμα περισσότερο μια και νιώθω απίστευτη πληρότητα, ικανοποίηση και χαρά όταν το βλέπω χαρούμενο και ευχαριστημένο! Μαθαίνει αυτός τον κόσμο και εμείς μέσα από τα αθώα ματάκια του βλέπουμε κάποιες πτυχές του κόσμου που είχαμε ξεχάσει με τα χρόνια... Ωχ μόλις κατάλαβα οτι μεγάλωσα! Laughing Laughing Laughing

Συμφωνω απολυτα Μαρια μου! Κι εμεις με τον αντρα μου ετσι λεμε οτι οπου ειμαστε εμεις θα ειναι και το μωρο! Δεν εχουμε βεβαια και τις γιαγιαδες πολυ κοντα για να μας το φυλανε αλλα κι εμενα μου φαινεται παραλογο να αφηνω το μωρο για να πηγαινω βολτες! Εκτος αν ειναι καποια αναγκη. Αλλωστε πιστευω οτι η βολτα θα αποκτησει αλλη αξια οταν εχεις και το μωρο μαζι σου και νιωθεις οτι κι αυτο μεσα απο σενα αποκτα εμπειριες και μεγαλωνει! Εσυ βεβαια τα ζεις ηδη! Εγω ανυπομονω για τη πρωτη μας βολτα με το καροτσι!! Νομιζω θα νιωσω τοση περηφανια κι ευτυχια! I love you
Βεβαια να πω και κατι που ακουσα προσφατα παλι απο ανθρωπο αξιοπιστο. Μας ειπε λοιπον οτι μια στο τοσο (οχι να γινει συστημα) χρειαζεται να αφηνουμε λιγο το παιδι σε καμια γιαγια για να του λειπουμε, να μας λειπει και να εκτιμουμε απο την αρχη ο ενας τον αλλο! Και φυσικα να ερχετε και πιο κοντα το ζευγαρι και να ανανεωνει τη σχεση του! Βεβαια αυτο πιστευω οτι αφορα λιγο μεγαλυτερα παιδακια και οχι νεογεννητα απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το ειχα σκεφτει ετσι και τελικα τη θεωρησα λογικη και σωστη αποψη.
Υ.Γ. Αντε καλε που μεγαλωσες! Απλα εγινες μικρη μανα! Χιχι! Wink

654μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 11:46 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κι απο μεναααααααα.
ειμαι η πρωτη μανουλα που γραφει, εεεεε??????!!!!!!
ευχομαι σε ολες τις μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και σε οσες ακομα περημενουν να παν ολα καλα και να κρατησουν τα μωρακια τους αγκαλια.
να σας πω τα δικα μου τωρα.....
λοιπον οπως σας ειχα πει σηκωθηκα την Κυριακη να παω για καισαρικη. τελικα η μπεμπα ειχε αποφασισει κι αυτη να ερθει απο μονη της την Κυριακη. πηγα στο νοσοκομειο με σπασμενα νερα (δεν το καταλαβα εχω να σας πω) και με διαστολη 2. βεβαια την καισαρικη την εκανα παλι. ηταν και αρκετα τυλιγμενη με το λωρο η μικρη..... το μονο μας προβλημα ειναι οτι βγηκε λιγο αδυνατουλα, 2380 γρ. και την εχουν κρατησει μεσα να παρει λιγο τα πανω της. ευτυχως δεν εχει τιποτα, το αντιθετο μαλιστα.... ειναι πολυ ζωηρη... δεν ξερω ποτε θα την παρω σπιτι, ελπιζω μεσα στη βδομαδα.
και να μην το ξεχασω.... ΜαριαΜ πολυ ωραια τα σεντονακια και η τουρτα. εισαι χρυσοχερα.

655μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:48 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το μοιράζεσαι όλο αυτό γιατί μπορεί να το διαβάζει κάποια κοπέλα που να έχει αντίστοιχη εμπειρία και να είναι σε δίλλημα.
ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ γτ κ εγω εψαχνα στο νετ να πιαστω αλλα ειδα οτι υπαρχει ΠΟΛΥ παραπληροφοριση τελικα.
Δοξα τω Θεω ομως ολα πανε καλα και θα εχεις το μικρο σου μπομπιρα σε λιγο!
ναι το μωρουλι μου,τον σκεφτομε σαν υπερΗρωα οταν σκεφτομε τι πηγαν να του κανουν και το απεφηγε/γλειτωσε απεκρουσε με την superduper μαγικη του ασπιδαααααα Laughing Laughing μπεμπης δυνατοοοοοΟΟΟΟοοςς!!! Laughing Laughing

Εγω κοριτσια σε αυτο το θεμα,δεν ξερω...απο τη μια θελω να ειμαι ΠΑΝΤΟΥ μαζι του να του διξω/μαθω ΕΓΩ τον κοσμο να ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ μαζι,απο την αλλη εχουμε σκεφτει με τον αντρα μου οτι αν θελουμε ενα χαλαρο ποτακι ας πουμε,θα τον κραταμε εναλλαξ,αλλα και παλι στο τελος σκεφτομε οτι ΟΛΑ θα τα δουμε στην πραξη και ΟΛΑ θα κριθουν απο τον χαρακτηρα και τις συνηθιες του μπεμπη μας,αυτο ελεγα με τον αντρα μ το πρωι θελω το μωρουλι μου να ξεχιλιζει χαρα βρε παιδι μου,ειδαμε ενα ''λισασμενο'' τις προαλες κοριτσια το ζηλεψα,ειχε ΤΟΣΗ χαρα και λαχταρα στα μπιρμπιλοματακια του,ετοιμο να ρουφιξει τον κοσμο ολο.(ξεφηγα λιγο απο το θεμα)

Καλημερα ΜΑΝΟΥΛΑααααα Very Happy Very Happy πο πο η πρωτη που περιγραφει την εμπηρια της!!και τωρα ξεκινανε οι ερωτησεις Laughing ΤΙ ενωεις δεν καταλαβες τα νερα καλεεεεε?σπασαν και δεν βρεχτηκες?και ξεκινησαν οι πονοι μετα?στο νοσοκομειο σου σπασανε?τι εγινε δλδ?βγηκε πολυ λιγο ? ποσο διαστολη χρειαζεσε για γεννα?δλδ εσυ ειχε 2 σε ποια γεννας?τη διαστολη την νιωθεις?ειχες συσπασεις να φανταστω ε?

656μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:55 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχω ετοιμη και την λιστα μας μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 215994 ελπιζω να μην ξεχασα καμια και στεναχωρηθει.

Οναμα / Π.Η.Τ

lakaki 01/7
Fedra 02/7
Bianca 08/7
anna_nik 10/7 αλλα τελικα(08/7)
mada 11/7
aleksagr 11/7
ΓΑΤΑ 12/7 (17/6)
marasofi 12/7
georgia84 14/7
tsiph 15/7 (08/7)
nanoukageo 15/7
Fofi 16/7 (03/7)
elenaki85 23/7
ioanna1979 23/7
Veraki 24/7
νατακως 25/7 (03/7)
Sofigiag 27/7
Sof 27/7
Κουμπαρα Μαριας 28/7

657μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 3:12 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νατακως!!! Να σου ζησει!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580
θα συμφωνησω με το Veraki! Δωσε μας λεπτομερειες, οσο μπορεις! Μας τρωει η περιεργεια εμας που ειμαστε στην αναμονη ακομα! Καισαρικη εκανες λογω λωρου? Πως ηταν η εμπειρια της καισαρικης? Ποναει το μετα? Τα ραμματα? Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου στο σπιτι!!
Veraki μπραβο για τη λιστα! Super! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580 Απ'οτι βλεπω θα υπαρχουν κι αλλες κοπελες που εχουν γεννησει αρα ειμαστε περιπου στη μεση! Αχ! Δε μπορω να το πιστεψω! Εγω, μανα, σε λιγες μερες! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 606100

658μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 3:17 am

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αν και ανηκω στην ομαδα του αυγουστου οντως περνανε πολυ γρηγορα οι μερες. την πρωτη φορα που πηγα στο γιατρο και μου πε 31 αυγουστου λεω πωωωωωωω μεχρι τοτε πως θα περασουν οι μηνες. κι ομως να που φτανουμε.
και να σας πω και κατι εμενα μου αρεσει η περιοδος της εγκυμοσυνης θα μου λειψει η κοιλιτσα που καθε μερα φουσκωνει και ο μπεμπης που τον νοιωθω καθε μερα και πιο πολυ.
φυσικα δε συγκρινετε με το μετα σε καμια περιπτωση. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 788471

659μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 3:29 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:Νατακως!!! Να σου ζησει!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580
θα συμφωνησω με το Veraki! Δωσε μας λεπτομερειες, οσο μπορεις! Μας τρωει η περιεργεια εμας που ειμαστε στην αναμονη ακομα! Καισαρικη εκανες λογω λωρου? Πως ηταν η εμπειρια της καισαρικης? Ποναει το μετα? Τα ραμματα? Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου στο σπιτι!!
Veraki μπραβο για τη λιστα! Super! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580 Απ'οτι βλεπω θα υπαρχουν κι αλλες κοπελες που εχουν γεννησει αρα ειμαστε περιπου στη μεση! Αχ! Δε μπορω να το πιστεψω! Εγω, μανα, σε λιγες μερες! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 606100

gewrgia 84 την πεμπτη που μας ερχεται ειναι η π.η τ σου!!!πω πω πολυ κοντα!!!!θυμησε μου,γεννας με καισαρικη 'η περιμενεις φυσιολογικα?εχει εμπεδωθει το μπεμπε σου?

660μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 3:39 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
veraki εχεις π.η.τ μια μερα μετα απο εμενα!!!εσυ σε τι φαση εισαι?εχει εμπεδωθει το μπεμπε σου?θα γεννησεις φυσιολογικα 'η με καισαρικη?σαυ εχει πει στο περιπου ημερομηνια ο γιατρος.σε εμενα που πηγαμε την δευτερα μου ειπε οτι ειναι το κεφαλακι κατω αλλα οχι μεσα στην λεκανη και ως την πεμπτη που εχω το επομενο ραντεβου,δεν με βλεπει να γενναω.για φυσιολογικα παμε,αν θελει και η μπουμπου μου να κατεβει...
αν και κατι μου λεει οτι κατεβηκε,γιατι απο προχθες την νιωθω διαφορετικα.νιωθω που και που κατι τσιμπηματα χαμηλα,σαν να με σπρωχνει κατι,επισης την αισθανομαι λιγοτερο,κατι που διαβασα σε μια εγκυκλοπαιδια εγκυμοσυνης που εχω πως οταν εμπεδωνεται το εμβρυακι,οι κινησεις του γινονται αμυδρες.αχ μακαρι,γιατι με εχει αγχωσει αυτη η εμπεδωση...θελω τοσο πολυ να γεννησω φυσιολογικα!!! I love you I love you

661μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...
Βεβαια να πω και κατι που ακουσα προσφατα παλι απο ανθρωπο αξιοπιστο. Μας ειπε λοιπον οτι μια στο τοσο (οχι να γινει συστημα) χρειαζεται να αφηνουμε λιγο το παιδι σε καμια γιαγια για να του λειπουμε, να μας λειπει και να εκτιμουμε απο την αρχη ο ενας τον αλλο! Και φυσικα να ερχετε και πιο κοντα το ζευγαρι και να ανανεωνει τη σχεση του! Βεβαια αυτο πιστευω οτι αφορα λιγο μεγαλυτερα παιδακια και οχι νεογεννητα απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το ειχα σκεφτει ετσι και τελικα τη θεωρησα λογικη και σωστη αποψη.

Πολύ σωστά Γεωργία αυτό γενικά ισχύει για παιδάκια άνω του έτους. Βέβαια αν νιώσεις πιεσμένη και πιο πριν και θες να αφήσεις κάπου το παιδί να πάτε κάπου με τον άντρα σου μονοι σας, δεν χάθηκε και ο κόσμος! Ίσα-ίσα που καταφέρνεις έτσι φαντάζομαι να κρατάς τις ισορροπίες. Απλά εμείς αυτή την ανάγκη ακόμα δεν την έχουμε αισθανθεί, ίσως επειδή δεν έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας. Πχ φαντάζομαι πως αν πριν μας άρεσε να βγαίνουμε βράδια για ποτό και διασκεδαση, τώρα θα μας έλειπε αυτό λογικά... Και εντάξει λέω μαζί με το παιδί, αλλά δεν θα το έπαιρνα σε ένα μπαράκι ή σε μία συναυλία,χαχαχα! Το φαντάζεστε;;; Αλλά μάλλον δεν έχω νιώσει την ανάγκη να το αφήσω ακόμα γιατί όπως είπα δεν έχω αναγκαστεί να αλλάξω τις συνήθειές μου. Απλές υποθέσεις κάνω όμως, εφόσον δεν το έχω αισθανθεί, χαχα!

νατακως έγραψε:καλημερα κι απο μεναααααααα.
ειμαι η πρωτη μανουλα που γραφει, εεεεε??????!!!!!!
ευχομαι σε ολες τις μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και σε οσες ακομα περημενουν να παν ολα καλα και να κρατησουν τα μωρακια τους αγκαλια.
να σας πω τα δικα μου τωρα.....
λοιπον οπως σας ειχα πει σηκωθηκα την Κυριακη να παω για καισαρικη. τελικα η μπεμπα ειχε αποφασισει κι αυτη να ερθει απο μονη της την Κυριακη. πηγα στο νοσοκομειο με σπασμενα νερα (δεν το καταλαβα εχω να σας πω) και με διαστολη 2. βεβαια την καισαρικη την εκανα παλι. ηταν και αρκετα τυλιγμενη με το λωρο η μικρη..... το μονο μας προβλημα ειναι οτι βγηκε λιγο αδυνατουλα, 2380 γρ. και την εχουν κρατησει μεσα να παρει λιγο τα πανω της. ευτυχως δεν εχει τιποτα, το αντιθετο μαλιστα.... ειναι πολυ ζωηρη... δεν ξερω ποτε θα την παρω σπιτι, ελπιζω μεσα στη βδομαδα.
και να μην το ξεχασω.... ΜαριαΜ πολυ ωραια τα σεντονακια και η τουρτα. εισαι χρυσοχερα.

Κουκλίτσα μου πόσο χαίρομαι που μαθαίνω τα ευχάριστα νέα σου!!! Να σου ζήσει η μπεμπούλα και να είναι πάντα υγειής, ευτυχισμένη και αγαπημένη στην ζωή της και να κερδίζει ότι ποθεί χωρίς να κοπιάζει! Να ζήσει 1000 χρόνια και εσύ άλλα 100 για να την χαρείς και να την χορταίσεις! Εφόσον είπες είναι ζωηρή, μην σκας καθόλου για τα κιλάκια της! Τα κιλά ποτέ δεν είναι πρόβλημα. Και για να είναι ζωηρή σημαίνει ότι όλα τα όργανά της λειτουργούν άψογα, αυτό είναι το σημαντικό! Άντε να την πάρετε σπιτάκι σας να την χαρείτε και να σας χαρεί! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 215994 Καλά έκανες που έκανες την καισαρική γιατί παρά την διαστολή αν ήταν δεμένη με το λώρο πολλές φορές όπως είπες δεν θα κατάφερνε να βγει εύκολα και θα παιδευόσασταν και οι δύο! Ενώ τώρα, τσουπ και έξω! Και εγώ αναρωτιέμαι για το πως και δεν κατάλαβες τα νερά! Έσπασαν το βράδυ όταν κοιμόσουν και δεν το ήξερες ας πούμε, ότι είχαν σπάσει όταν σηκώθηκες ή εννοείς πως δεν αισθάνθηκες τίποτα όταν έσπασαν τα νερά, απλά είδες μια πλυμμήρα γύρω σου;
Χαίρομαι που σου άρεσαν τα σεντονάκια και η τούρτα! Smile

Veraki έγραψε:

... ποσο διαστολη χρειαζεσε για γεννα?δλδ εσυ ειχε 2 σε ποια γεννας?τη διαστολη την νιωθεις?ειχες συσπασεις να φανταστω ε?

Βεράκι στην αρχή μπορείς να έχεις μέρες πριν την γέννα διαστολή χωρίς συσπάσεις όμως. Οι συσπάσεις βοηθούν τον τοκετό. Η διαστολή ξεκινάει συνήθως λίγο νωρίτερα ίσως και λίγες μέρες νωρίτερα. Εγώ όταν την προηγούμενη μέρα από αυτή που γέννησα πήγα στο γιατρό είχα ήδη διαστολή 2 αλλά παρόλα αυτά μου είχε πει πως δεν γεννάω ακόμα. Όμως η διαστολή αυτή από ένα σημείο και μετά για να πάει ας πούμε στο 4 νομίζω ότι χρειάζεται να έχει ξεκινήσει και η διαδικασία και να υπάρχουν συσπάσεις. Μετά αυτά τα 2 προχωρούν παράλληλα. Δυναμώνουν οι συσπάσεις και προχωράει η διαστολή. Είναι τα 2 συστατικά που οδηγούν στην πραγματοποίηση του φυσιολογικού τοκετού. Χωρίς συσπάσεις ή χωρίς διαστολή δεν γεννάς. Η διαστολή φτάνει στο 10 για να θεωρηθεί τέλεια και να γεννήσεις αλλά φαντάσου ότι γεννάς και με 9 αν το μωρό είναι μικρό. Τώρα όλα αυτά δεν είναι απλοί αριθμοί, μιλάμε για εκατοστά... Ε, φαντάσου ότι το κεφάλι του μωρού είναι σαν ένα μικρό πεπονάκι. 10 εκατοστά είναι περίπου η διάμετρος.

ΥΓ: Ωραία η λίστα Βεράκι και πολύ χρήσιμη! Τελικά είναι πολλά τα μέλη αυτού του γκρουπ και δεν μας φαίνεται... Shocked
Η κουμπάρα μου είναι τελευταία στην λίστα! Για να δούμε...

662μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 09, 2011 11:46 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenaki85 έγραψε:
georgia84 έγραψε:Νατακως!!! Να σου ζησει!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 50580

gewrgia 84 την πεμπτη που μας ερχεται ειναι η π.η τ σου!!!πω πω πολυ κοντα!!!!θυμησε μου,γεννας με καισαρικη 'η περιμενεις φυσιολογικα?εχει εμπεδωθει το μπεμπε σου?
Ελενακι πηγα στη γιατρο μου τη Δευτερα που μας περασε και ενω περιμενα να ακουσω οτι εχει εμπεδωθει γιατι πονουσα συνεχεια στη κοιλια και χαμηλα μου ειπε οτι ειναι λιγο ψηλα και πλαγια το κεφαλακι της και ο τραχηλος μου ακομα σκληρος και ανωριμος! Crying or Very sad Αρα ενω περιμενω πως και πως να γενησω φυσιολογικα γιατι δε θελω να μπει "μαχαιρι" και θελω να ειναι και ο αντρας μου μεσα δεν αποκλειουμε και το ενδεχομενο καισαρικης. Εν τω μεταξυ τη νιωθω να κινειται μεσα μου ισως λιγοτερο συχνα σε σχεση με λιγες μερες πριν ομως και παλι οι κινησεις της ειναι εντονες. Τωρα εχουμε ραντεβου Δευτερα και Τεταρτη και αν δεν εχω γεννησει μεχρι Πεμπτη θα μπω με τεχνητους να παλεψουμε για φυσιολογικο. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 186566 Θα δω και τι θα μου πει τη Δευτερα ομως απ'οτι καταλαβαινω θα δειξει τελευταια στιγμη!

evvi έγραψε:αν και ανηκω στην ομαδα του αυγουστου οντως περνανε πολυ γρηγορα οι μερες. την πρωτη φορα που πηγα στο γιατρο και μου πε 31 αυγουστου λεω πωωωωωωω μεχρι τοτε πως θα περασουν οι μηνες. κι ομως να που φτανουμε.
και να σας πω και κατι εμενα μου αρεσει η περιοδος της εγκυμοσυνης θα μου λειψει η κοιλιτσα που καθε μερα φουσκωνει και ο μπεμπης που τον νοιωθω καθε μερα και πιο πολυ.
φυσικα δε συγκρινετε με το μετα σε καμια περιπτωση.
Ειδες evvi μου πως περναει ο καιρος!! Κι εγω σκεφτομαι οτι θα μου λειψει η κοιλιτσα (εχω ξεχασει πως ηταν χωρις αυτη) ομως μετα θα εχουμε κατι πολυτιμο στην αγκαλιτσα μας!

MariaM έγραψε:Πολύ σωστά Γεωργία αυτό γενικά ισχύει για παιδάκια άνω του έτους. Βέβαια αν νιώσεις πιεσμένη και πιο πριν και θες να αφήσεις κάπου το παιδί να πάτε κάπου με τον άντρα σου μονοι σας, δεν χάθηκε και ο κόσμος! Ίσα-ίσα που καταφέρνεις έτσι φαντάζομαι να κρατάς τις ισορροπίες. Απλά εμείς αυτή την ανάγκη ακόμα δεν την έχουμε αισθανθεί, ίσως επειδή δεν έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας. Πχ φαντάζομαι πως αν πριν μας άρεσε να βγαίνουμε βράδια για ποτό και διασκεδαση, τώρα θα μας έλειπε αυτό λογικά... Και εντάξει λέω μαζί με το παιδί, αλλά δεν θα το έπαιρνα σε ένα μπαράκι ή σε μία συναυλία,χαχαχα! Το φαντάζεστε;;; Αλλά μάλλον δεν έχω νιώσει την ανάγκη να το αφήσω ακόμα γιατί όπως είπα δεν έχω αναγκαστεί να αλλάξω τις συνήθειές μου. Απλές υποθέσεις κάνω όμως, εφόσον δεν το έχω αισθανθεί, χαχα!
Σιγουρα δε χαλασε κι ο κοσμος με μια βολτα! Ομως επειδη κι εμεις κινουμαστε σε χαμηλους τονους στις εξοδους πιστευω δε θα μας λειψει κατι ιδιαιτερα. Ενας καφες ή ενα φαγητο κανονιζεται στο προγραμμα του μωρου. Ειδικα στον αντρα μου που ειναι σπιτογατος εφεξε τωρα!! Χαχα! Very Happy

663μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 10, 2011 3:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
Σιγουρα δε χαλασε κι ο κοσμος με μια βολτα! Ομως επειδη κι εμεις κινουμαστε σε χαμηλους τονους στις εξοδους πιστευω δε θα μας λειψει κατι ιδιαιτερα. Ενας καφες ή ενα φαγητο κανονιζεται στο προγραμμα του μωρου. Ειδικα στον αντρα μου που ειναι σπιτογατος εφεξε τωρα!! Χαχα! Very Happy

Ανετότατα, στο λέω εγώ! Very Happy Ειδικά όσο είναι μικρό και κάθεται στο καρότσι είναι εύκολο! Παίρνεις και μαζί και το ταίζεις! Μετά αν περπατήσει είναι λίγο πιο ζόρικο, χαχαχα! Μετά θέλει να κάνει εξερεύνηση οπότε είναι λίγο πιο έντονες οι βόλτες! Laughing

Γεωργιά αν δεν μπω να διαβάσω νέα σου και γεννήσεις, σου εύχομαι από τώρα να καταφέρεις με τον φυσιολογικό τοκετό και να γεννήσεις γρήγορα και να έχεις ένα γερό μωράκι και μια όμορφη εμπειρία να μας διηγηθείς. Αν πάλι γεννήσεις με καισαρική δεν χάθηκε και ο κόσμος! Σημασία έχει το αποτέλεσμα ΠΑΝΤΑ! Αυτό να το θυμάσαι για να μην στεναχωρηθείς! Σε φιλώ γλυκά και εσένα και το μπεμπάκι σου και σας εύχομαι μια εύκολη γέννα και στους δύο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472

664μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 10, 2011 8:50 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
\o geiaaa

Πραγματικα ειναι πολλα τα μελη του group αλλα δεν συμετεχουν τοσο ενεργα ολες,φανταζομε κιωλλας οι πιο πολλες να εχουν ιδη γεννησει και να ειναι στα''ζορια'' με το μπεμπε οποτε ν μην μπενουν νετ,ναι τελευταια ειναι η κουμπαρουλα σου Μαρια,αλλα ποτε δεν ξερεις... Wink

elenaki85 εγω βρησκομε στην εξης φαση:εχω κανει 2 non stress,1 φορα με ''ψιλαφησε''ο γιατρος και μου ειπε οτι ειναι ακομα ψιλα ο μπεμπης αλλα δεν σκαω καθολου,ειδες η Μαρια πως το πηγε,τα ιδια τις ειχε πει και γεννησε σε μερικες ωρες απο τοτε,δεν θα εμπεδοθει μεχρη τις 23-24 που εχουμε εμεις?ολα καλα θα πανε,εγω κοριτσια εντομεταξυ δεν θελω ν κατσω σπιτι καθολου,δεν εχω καθολου φοβο και ειμαι ολη μερα βολτες,οτι ειναι να γινει θα γινει,εκανα και 2 μπανια,οπουδηποτε και να σπασουν τα νερα δεν ανχονομε γτ ειμαι μαζι με τον αντρα μου οποτε μακαρι,καλοδεχουμενα οπουδηποτε κι αν σπασουν.
Σημερα καναμε και sex Embarassed Embarassed μεχρη τωρα δεν θελαμε,σημερα σκεφτηκαμε οτι ολα εχουν μπει στην τελικη ευθεια και οτι ισως βοηθησουμε κιωλλας την μυτρα,λιγο ακομα και θα ξαναγινομουν παρθενα με τα συνχωρησεως...

665μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 10, 2011 12:22 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Γεωργιά αν δεν μπω να διαβάσω νέα σου και γεννήσεις, σου εύχομαι από τώρα να καταφέρεις με τον φυσιολογικό τοκετό και να γεννήσεις γρήγορα και να έχεις ένα γερό μωράκι και μια όμορφη εμπειρία να μας διηγηθείς. Αν πάλι γεννήσεις με καισαρική δεν χάθηκε και ο κόσμος! Σημασία έχει το αποτέλεσμα ΠΑΝΤΑ! Αυτό να το θυμάσαι για να μην στεναχωρηθείς! Σε φιλώ γλυκά και εσένα και το μπεμπάκι σου και σας εύχομαι μια εύκολη γέννα και στους δύο!
Σ'ευχαριστω πολυ Μαρια μου! (Αχ! Με συγκινησες! Sad Ποτε περασε ο καιρος!!) Ελπιζω να ερθει φυσιολογικα αλλα οπως και να εχει η εμπειρια να ειναι ομορφη! Και να προλαβω αργοτερα να σας τη διηγηθω!
Αυριο φευγουμε για Αθηνα και θα μεινουμε μεχρι να γεννησω. Σκεφτομουν να σας αποχαιρετησω επισημα αυριο αλλα με προλαβες Μαρια! Very Happy Πιστευω να προλαβω να μπω το πρωι αλλα αν τυχον δεν τα καταφερω ευχομαι απο τωρα καλη γεννα σε ολες και στη κουμπαρα σου Μαρια! Να εχουμε ολες καλες εμπειριες!! sunny

Veraki έγραψε:εγω κοριτσια εντομεταξυ δεν θελω ν κατσω σπιτι καθολου,δεν εχω καθολου φοβο και ειμαι ολη μερα βολτες,οτι ειναι να γινει θα γινει,εκανα και 2 μπανια,οπουδηποτε και να σπασουν τα νερα δεν ανχονομε γτ ειμαι μαζι με τον αντρα μου οποτε μακαρι,καλοδεχουμενα οπουδηποτε κι αν σπασουν.
Σημερα καναμε και sex μεχρη τωρα δεν θελαμε,σημερα σκεφτηκαμε οτι ολα εχουν μπει στην τελικη ευθεια και οτι ισως βοηθησουμε κιωλλας την μυτρα,λιγο ακομα και θα ξαναγινομουν παρθενα με τα συνχωρησεως...
Βερακι μπραβο που εχεις κουραγιο να βγαινεις εξω! Να το κανεις και να κανεις και μπανια! Να μαζεψεις ενεργεια και μετα να εισαι πιο ανετη σπιτι! Εγω γενικα ενιωθα αβολα και πονουσα και ειχα περιορισει τις εξοδους! Οσο για το σεξ πιστεψε με ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις και δε το λεω μονο για την απολαυση! Embarassed Μας το προτεινε η γιατρος γιατι πραγματικα το γενετικο υλικο του αντρα περιεχει μια ουσια (νομιζω λεγεται προσταγλαδινη ή καπως ετσι) που βοηθαει στο να μαλακωσει ο τραχηλος και να προετοιμαστει για το τοκετο!! Μαλιστα αυτη ειναι η ουσια που υπαρχει οταν σου βαζουν τεχνητους πονους οποτε...... ξερεις τι πρεπει να κανεις!! Embarassed Wink

666μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 10, 2011 11:07 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:
MariaM έγραψε:Γεωργιά αν δεν μπω να διαβάσω νέα σου και γεννήσεις, σου εύχομαι από τώρα να καταφέρεις με τον φυσιολογικό τοκετό και να γεννήσεις γρήγορα και να έχεις ένα γερό μωράκι και μια όμορφη εμπειρία να μας διηγηθείς. Αν πάλι γεννήσεις με καισαρική δεν χάθηκε και ο κόσμος! Σημασία έχει το αποτέλεσμα ΠΑΝΤΑ! Αυτό να το θυμάσαι για να μην στεναχωρηθείς! Σε φιλώ γλυκά και εσένα και το μπεμπάκι σου και σας εύχομαι μια εύκολη γέννα και στους δύο!
Σ'ευχαριστω πολυ Μαρια μου! (Αχ! Με συγκινησες! Sad Ποτε περασε ο καιρος!!) Ελπιζω να ερθει φυσιολογικα αλλα οπως και να εχει η εμπειρια να ειναι ομορφη! Και να προλαβω αργοτερα να σας τη διηγηθω!
Αυριο φευγουμε για Αθηνα και θα μεινουμε μεχρι να γεννησω. Σκεφτομουν να σας αποχαιρετησω επισημα αυριο αλλα με προλαβες Μαρια! Very Happy Πιστευω να προλαβω να μπω το πρωι αλλα αν τυχον δεν τα καταφερω ευχομαι απο τωρα καλη γεννα σε ολες και στη κουμπαρα σου Μαρια! Να εχουμε ολες καλες εμπειριες!! sunny

Veraki έγραψε:εγω κοριτσια εντομεταξυ δεν θελω ν κατσω σπιτι καθολου,δεν εχω καθολου φοβο και ειμαι ολη μερα βολτες,οτι ειναι να γινει θα γινει,εκανα και 2 μπανια,οπουδηποτε και να σπασουν τα νερα δεν ανχονομε γτ ειμαι μαζι με τον αντρα μου οποτε μακαρι,καλοδεχουμενα οπουδηποτε κι αν σπασουν.
Σημερα καναμε και sex μεχρη τωρα δεν θελαμε,σημερα σκεφτηκαμε οτι ολα εχουν μπει στην τελικη ευθεια και οτι ισως βοηθησουμε κιωλλας την μυτρα,λιγο ακομα και θα ξαναγινομουν παρθενα με τα συνχωρησεως...
Βερακι μπραβο που εχεις κουραγιο να βγαινεις εξω! Να το κανεις και να κανεις και μπανια! Να μαζεψεις ενεργεια και μετα να εισαι πιο ανετη σπιτι! Εγω γενικα ενιωθα αβολα και πονουσα και ειχα περιορισει τις εξοδους! Οσο για το σεξ πιστεψε με ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις και δε το λεω μονο για την απολαυση! Embarassed Μας το προτεινε η γιατρος γιατι πραγματικα το γενετικο υλικο του αντρα περιεχει μια ουσια (νομιζω λεγεται προσταγλαδινη ή καπως ετσι) που βοηθαει στο να μαλακωσει ο τραχηλος και να προετοιμαστει για το τοκετο!! Μαλιστα αυτη ειναι η ουσια που υπαρχει οταν σου βαζουν τεχνητους πονους οποτε...... ξερεις τι πρεπει να κανεις!! Embarassed Wink

καλημερα κοριτσια!!!αχ τι ωραια αυτα που γραφετε!η μια δινει κουραγιο στην αλλη!!!georgia με το καλο οπως και να ερθει,και καλο ταξιδι αν δεν το εχεις κανει ακομα...veraki σε βρισκω μια χαρα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 328109 πολυ ανεβασμενη,δεν ακουγεσαι καθολου φοβισμενη,αλλα με πολυ αυτοπεποιθηση!νιωθω και εγω κατι διαφορετικα πραγματακια χαμηλα,στην λεκανη και κατι μου λεει οτι μεσα στην βδομαδα η μπεμπα θα μας κανει "τσαααα,ηρθα και εγω.."εχουμε ραντεβου με τον γιατρο πεμπτη,αλλα ανηπομονουμε με τον αντρα μου να μαθουμε νεα,και λεμε να ζητησουμε νωριτερα ραντεβου. αχ κοριτσια αυτο με το sex ενω το ακουω συχνα,ο γιατρος μου λεει ξεκαθαρα εγω δεν θελω να κανετε.λεει οτι ο τραχηλος ειναι μαλακος αυτη την περιοδο και ειναι πολυ ευκολο να δημιουργηθουν μολυνσεις,ή τραυματισμοι και γδαρσιματα...μην τρεχουμε με αντιβιωσεις τελευταια στιγμη,μας φοβισε.ο γιος του ωστωσο που εινια και αυτος στο γιατρειο του καθως μολις και αυτος τελειωσε την ειδικοτητα του και πηρε το γιατρειο του μπαμπα,υποστηριζε οτι διαφωνει και μπορουμε να κανουμε ελευθερα αν θελουμε.τι να πω και εγω? παντως ο αντρας απο τοτε που σκεφτεται το μπεμπακι μας,απο τοτε που το ειδε απο φασολακι να γινεται ανθρωπακι,φοβαται οτι θα της κανει κακο,οτι θα την χτυπησει,και δεν θελει να κανουμε κατι.οταν τον δελεαζω για κρεβατοκαταστασεις,θυμωνει που δεν σκεφτομαι το παιδι και κοιταω μονο την ορεξη μου....(ακουσον ακουσον... Mad )παντως κοριτσια ενω ειχαμε ως τον 5ο κανονικες επαφες βεβαια πιο ησυχες και οχι τοσο απολαυστικες οσο πριν(λογω φοβου),μετα ειχαμε αποχη για κανα μηνα με διμηνο γιατι ενας βλανας ουρολογος μας ειπε ξεχαστε το sex λογω καποιων συνεχων ουρολοιμωξεων που ειχα.οταν εμπιστευτηκα αλλο ουρολογο και τον ρωτησα για αυτο,μου ειπε καντε οτι θελετε δεν μας απασχολει αυτο στο ουρολογικο κομματι.ετσι κοριτσια οταν ξαναηρθαμε σε επαφη στον 6ο με 7ο,μετα απο κανα 2 μηνες αποχη,π ε θ α ν α!!!φαντασου λεω μετα την γεννα ποσο πονος εχει να πεσει,'η ακομα και τωρα αν γινοταν μετα απο 2 μηνες που εχουμε παλι να βρεθουμε.βεβαια,τωρα που περιμενουμε την μπεμπουλα,ο αντρουλης μου εχει αρχισει να συζηταει την σεξουαλικη μας ζωη μολις βγει η μπεμπουλα και μας δωσει το ok ο γιατρος μας.προφανως του εχει λειψει και ας μου το παιζει σταθερος λογω της κορης του.... αυτα!παλι πολλα ειπα,αλλα αυτο το θεμα δεν το εχουμε θεσει και ειναι κατι που με απασχολουσε Wink Wink

667μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 11, 2011 2:22 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!
Καλημερα Ελενακι! Ισως ο τραχηλος σου ειναι μαλακος ηδη γι αυτο και ο γιατρος σου ειπε οχι σεξ! Τωρα τι να πω κιολας...δε ξερω κατι παραπανω! Rolling Eyes Εμενα ειναι σκληρος ο τραχηλος και μας το επεβαλε αν και λιγο αργα πλεον! Κι εμενα ο αντρας μου φοβοταν μηπως με τραυματισει αθελα του και τωρα που μας ειπε ετσι η γιατρος τον πειραζω λιγο και του λεω "ειδες που στα ελεγα?" "τωρα και με συνταγη γιατρου!" Χαχα! Very Happy

Κοριτσια σε λιγες ωρες φευγουμε οποτε θα σας αποχαιρετισω επισημα!! Οταν ξαναγυρισουμε σπιτακι μας θα ειμαι τρεις πλεον!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 Μη σας πω πεντε γιατι θα ερθουν και τα πεθερικα μου για βοηθεια! Wink Ευχομαι και παλι σε ολες μας καλες γεννες και υγειη και δυνατα μωρακια! Αχ! Απιστευτο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 875502
Φιλια σε ολες!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472

668μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 11, 2011 2:30 am

evvi

evvi
georgia84 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Καλημερα Ελενακι! Ισως ο τραχηλος σου ειναι μαλακος ηδη γι αυτο και ο γιατρος σου ειπε οχι σεξ! Τωρα τι να πω κιολας...δε ξερω κατι παραπανω! Rolling Eyes Εμενα ειναι σκληρος ο τραχηλος και μας το επεβαλε αν και λιγο αργα πλεον! Κι εμενα ο αντρας μου φοβοταν μηπως με τραυματισει αθελα του και τωρα που μας ειπε ετσι η γιατρος τον πειραζω λιγο και του λεω "ειδες που στα ελεγα?" "τωρα και με συνταγη γιατρου!" Χαχα! Very Happy

Κοριτσια σε λιγες ωρες φευγουμε οποτε θα σας αποχαιρετισω επισημα!! Οταν ξαναγυρισουμε σπιτακι μας θα ειμαι τρεις πλεον!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 Μη σας πω πεντε γιατι θα ερθουν και τα πεθερικα μου για βοηθεια! Wink Ευχομαι και παλι σε ολες μας καλες γεννες και υγειη και δυνατα μωρακια! Αχ! Απιστευτο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 875502
Φιλια σε ολες!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472

με το καλο κοπελα μου ολα ευκολα να σου πανε!!! να εχεις στην αγκαλια σου ενα ζουμπουρλουδικο μωρακι!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 834918

669μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 11, 2011 11:26 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μανουλες.
πηρα τη μπεμπουλα μου σπιτι μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 και ειμαι πολυ χαρουμενη.
να απαντησω σε οτι θυμαμαι....
λοιπον καισαρικη εκανα γιατι εμεινα εγκυος με εξωσωματικη και δεν θελουν να ρισκαρουν το παραμικρο. ηταν και χαμηλα ο πλακουντας, δεν ξερω αν ανεβηκε....
οσο για τα νερα..... λοιπον, επειδη θα με ναρκωνανε επιτρεποταν να φαω μεχρι τις 10 το βραδυ και να πιω μεχρι τις 12. πριν παω για υπνο πηγα και ουρισα. κατα τις 4 σηκωθηκα και ξαναπηγα στην τουαλετα και ηταν πολυ μεγαλη η ποσοτητα, μου εκανε εντυπωση αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια οπως ημουν και απο τον υπνο. το οτι εσπασαν τα νερα μου το ειπε ο γιατρος την ωρα που με ανοιξε. το μονο περιεργο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο και αφου δεν ειδα πουθενα κατι αλλο, υπεθεσα οτι αυτο ηταν.
τωρα για το αν ποναω... τι να σας πω???? ή εχω γινει αναισθητη ή πραγματικα δεν ποναει τοοοοοοοοοσο πολυ. ισως βεβαια εμενα με "βοηθησε" και το οτι ηθελα τοσο πολυ να παω να δω τη μικρη μου, που το απογευμα της καισαρικης με βαλαν στο καροτσακι με τον καθετηρα και τους ορους και πηγα. παντως να ξερετε οτι βοηθαει παρα πολυ το περπατημα. οσο και να πονατε περπατηστε. μια βδομαδα μετα οποιος με βλεπει δεν το πιστευει, περπαταω καονικα. με ποναει πολυ λιγο.
αυτα θυμαμαι να ρωτησατε. αν ξεχασα κατι.... συγχωρεστε τη χαζομαμα.
καληνυχτα σας.

670μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 11, 2011 12:41 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νατακως έγραψε:καλησπερα μανουλες.
πηρα τη μπεμπουλα μου σπιτι μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 654316 και ειμαι πολυ χαρουμενη.
να απαντησω σε οτι θυμαμαι....
λοιπον καισαρικη εκανα γιατι εμεινα εγκυος με εξωσωματικη και δεν θελουν να ρισκαρουν το παραμικρο. ηταν και χαμηλα ο πλακουντας, δεν ξερω αν ανεβηκε....
οσο για τα νερα..... λοιπον, επειδη θα με ναρκωνανε επιτρεποταν να φαω μεχρι τις 10 το βραδυ και να πιω μεχρι τις 12. πριν παω για υπνο πηγα και ουρισα. κατα τις 4 σηκωθηκα και ξαναπηγα στην τουαλετα και ηταν πολυ μεγαλη η ποσοτητα, μου εκανε εντυπωση αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια οπως ημουν και απο τον υπνο. το οτι εσπασαν τα νερα μου το ειπε ο γιατρος την ωρα που με ανοιξε. το μονο περιεργο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο και αφου δεν ειδα πουθενα κατι αλλο, υπεθεσα οτι αυτο ηταν.
τωρα για το αν ποναω... τι να σας πω???? ή εχω γινει αναισθητη ή πραγματικα δεν ποναει τοοοοοοοοοσο πολυ. ισως βεβαια εμενα με "βοηθησε" και το οτι ηθελα τοσο πολυ να παω να δω τη μικρη μου, που το απογευμα της καισαρικης με βαλαν στο καροτσακι με τον καθετηρα και τους ορους και πηγα. παντως να ξερετε οτι βοηθαει παρα πολυ το περπατημα. οσο και να πονατε περπατηστε. μια βδομαδα μετα οποιος με βλεπει δεν το πιστευει, περπαταω καονικα. με ποναει πολυ λιγο.
αυτα θυμαμαι να ρωτησατε. αν ξεχασα κατι.... συγχωρεστε τη χαζομαμα.
καληνυχτα σας.

αχ νατακως ποσο χαρουμενη ειμαι που μαθαινω αυτα τα νεα!!!!!!να δωσεις πολλα πολλα πολλα φιλια στην μπεμπουλα σου!!! I love you I love you
πω πω διαβαζω αυτα που περιγραφεις και σε βλεπω με δεος!!!μου φαινεται τοσο πρωτογνωρη εμπειρια στο σπιτι με το μωρο που σε ακουω τοσο φυσιολογικα να μιλας που νομιζω οτι εισαι υπερανθρωπος... alien
δεν ξερω αν ειναι χαζα αυτα που λεω,αλλα ετσι νιωθω κοριτσια.νιωθω δεος και μου φαινεται πολυ παραξενο που με τις μελλοντικες μαμαδουλες που τα λεγαμε,τωρα ειναι πραγματικες μανουλες,και μιλαμε και λενε τανεα τους με τα μπεμπακια τους!!! και να φανταστειτε οτι και γω σε λιγες μερες,το αργοτερο 12 θα γινω μανουλα!αχ θεε μου τι δωρο...!τι θαυμα...!ποτε δεν βρισκω τα καταλληλα λογια για να περιγραψω τα συναισθηματα μου για το δωρο της μητροτητας! flower flower

671μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 12, 2011 2:09 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια διαβασα τα νέα σας άλλες γεννήσατε να σας ζήσουν τα μωράκια και άλλες σε λίγες μερες θα είστε μανούλες! Εύχομαι με το καλόοοοοοοοοοοοοοοο!Εμείς τελικά γεννήσαμε το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 5:30 το πρωί.Δεν περίμενε ο μπέμπης να πάει Κυριακή.Βγήκε 2750.Αυτά που θυμάμαι είναι οτι έκλαιγα συνεχώς είμουν πολύ συγκινημένη και παρακαλούσα τον γιατρό να με αφήσει να φύγω και να πάω την Κυριακή αλλά είχα συσπάσεις καθε 5λεπτα. Σαν εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη όταν βγήκε απο την κοιλίτσα και τον πρωτοείδα ένιωσα δέος! Ο μπαμπάς τρελαμένος και πολύ συγκινημένος.Δεν φανταζόμουν οτι θα ήταν τόσο όμορφα! Τώρα είμαστε σπίτι και προσπαθούμε να συνηθίσουμε εμείς αυτον και αυτός εμάς.Ηθελα να τον θηλάσω αποκλειστικά αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνουμε. του δίνω κάθε γεύμα από τον ένα μαστό για 20 λεπτά και περίπου 30 ml ξένο γάλα. Αύριο θα έρθει ο παιδίατρος και θα μας κατατοπίσει περισσότερο γιατί με τον θηλασμό είχαμε θεμα έτρωγε 2 ώρες. Εχω λίγο αγχωθεί γιατί βγάζει γουλίτσες και φοβάμαι για παλλινδρόμηση και στο προηγούμενο γεύμα έβγαλε γάλα με φόρα άλλα δεν είχε ρευτεί και τον είχα ξαπλώσει.Αυτά.. άντε κορίτσια να έχουμε όλες γερά και δυνατά παιδιά!

672μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 12, 2011 2:22 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fofi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια διαβασα τα νέα σας άλλες γεννήσατε να σας ζήσουν τα μωράκια και άλλες σε λίγες μερες θα είστε μανούλες! Εύχομαι με το καλόοοοοοοοοοοοοοοο!Εμείς τελικά γεννήσαμε το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 5:30 το πρωί.Δεν περίμενε ο μπέμπης να πάει Κυριακή.Βγήκε 2750.Αυτά που θυμάμαι είναι οτι έκλαιγα συνεχώς είμουν πολύ συγκινημένη και παρακαλούσα τον γιατρό να με αφήσει να φύγω και να πάω την Κυριακή αλλά είχα συσπάσεις καθε 5λεπτα. Σαν εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη όταν βγήκε απο την κοιλίτσα και τον πρωτοείδα ένιωσα δέος! Ο μπαμπάς τρελαμένος και πολύ συγκινημένος.Δεν φανταζόμουν οτι θα ήταν τόσο όμορφα! Τώρα είμαστε σπίτι και προσπαθούμε να συνηθίσουμε εμείς αυτον και αυτός εμάς.Ηθελα να τον θηλάσω αποκλειστικά αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνουμε. του δίνω κάθε γεύμα από τον ένα μαστό για 20 λεπτά και περίπου 30 ml ξένο γάλα. Αύριο θα έρθει ο παιδίατρος και θα μας κατατοπίσει περισσότερο γιατί με τον θηλασμό είχαμε θεμα έτρωγε 2 ώρες. Εχω λίγο αγχωθεί γιατί βγάζει γουλίτσες και φοβάμαι για παλλινδρόμηση και στο προηγούμενο γεύμα έβγαλε γάλα με φόρα άλλα δεν είχε ρευτεί και τον είχα ξαπλώσει.Αυτά.. άντε κορίτσια να έχουμε όλες γερά και δυνατά παιδιά!

αχου θεε μου!!!!τι ωραια νεα!!!να σου ζησει ο μπεμπακος σου!!!!να τον χαιροσαστε και να τον καμαρωνετε γερο και δυνατο!αχ ανηπομωνω και για την δικια μου!!!! I love you I love you I love youθα σε βομβαρδισω σε ερωτησεις. πως νιωθεις που εισαστε 3 στο σπιτι?πως τον μεταφερατε απο το μαιευτηριο?τον κοιμιζεις στην κουνια του,λικνο 'η καλαθουνα?με τις ζεστες δεν γκρινιαζει ο μπεμπης?αναβετε aircondition?τελικα γεννησες φυσιολογικα?και αν ναι,γιατι πηγαινατε προγραμματισμενα?απο πονους πως ηταν?τωρα πονας ακομη? πολλα ρωταω ε???? η αγνοια και οι αποριες μια ετοιμογενης μανουλας!

673μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 12, 2011 2:37 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenaki85 έγραψε:
αχου θεε μου!!!!τι ωραια νεα!!!να σου ζησει ο μπεμπακος σου!!!!να τον χαιροσαστε και να τον καμαρωνετε γερο και δυνατο!αχ ανηπομωνω και για την δικια μου!!!! I love you I love you I love youθα σε βομβαρδισω σε ερωτησεις. πως νιωθεις που εισαστε 3 στο σπιτι?πως τον μεταφερατε απο το μαιευτηριο?τον κοιμιζεις στην κουνια του,λικνο 'η καλαθουνα?με τις ζεστες δεν γκρινιαζει ο μπεμπης?αναβετε aircondition?τελικα γεννησες φυσιολογικα?και αν ναι,γιατι πηγαινατε προγραμματισμενα?απο πονους πως ηταν?τωρα πονας ακομη? πολλα ρωταω ε???? η αγνοια και οι αποριες μια ετοιμογενης μανουλας!

Τα συναισθήματα είναι απιστευτα αν δεν τα ζήσεις οτι και να σου πουν δεν περιγράφει την δικη σου στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαστε οι 3 μας αν και κουράζομαι πολύ ειδικά με τον θηλασμό και από το αγχος μου και την ανασφάλεια μου, αλλά όταν με κοιτάει με τα ματάκια του με τρελένει.Απο το μαιευτήριο τον μεταφέραμε με πορτ μπεμπε και τον κοιμίζουμε εκει.Τα μωρά πρέπει να τα έχουμε σε θερμοκρασία 25 με 28 βαθμούς και το ρυθμίζουμε με αιρκοντίσιον όλη μέρα ειδικά τώρα με τον καύσωνα. Γέννησα με καισαρική ήταν ψηλά το μωρό και οχι δεν πόνεσα πολύ έκανα επισκληριδιο και όλα πήγαν πολύ καλά.Τώρα δεν πονάω καθόλου απλά καταλαβαίνω την τομή. Οτι άλλο θες ρώτησε με. Σου εύχομαι να έρθει με το καλό το μωράκι σου. Αλλά οτι και να ακούσεις από αλλους αυτό που θα ζήσεις δεν συγκρίνεται.

674μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 12, 2011 8:35 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="fofi"]
elenaki85 έγραψε:

Τα συναισθήματα είναι απιστευτα αν δεν τα ζήσεις οτι και να σου πουν δεν περιγράφει την δικη σου στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαστε οι 3 μας αν και κουράζομαι πολύ ειδικά με τον θηλασμό και από το αγχος μου και την ανασφάλεια μου, αλλά όταν με κοιτάει με τα ματάκια του με τρελένει.Απο το μαιευτήριο τον μεταφέραμε με πορτ μπεμπε και τον κοιμίζουμε εκει.Τα μωρά πρέπει να τα έχουμε σε θερμοκρασία 25 με 28 βαθμούς και το ρυθμίζουμε με αιρκοντίσιον όλη μέρα ειδικά τώρα με τον καύσωνα. Γέννησα με καισαρική ήταν ψηλά το μωρό και οχι δεν πόνεσα πολύ έκανα επισκληριδιο και όλα πήγαν πολύ καλά.Τώρα δεν πονάω καθόλου απλά καταλαβαίνω την τομή. Οτι άλλο θες ρώτησε με. Σου εύχομαι να έρθει με το καλό το μωράκι σου. Αλλά οτι και να ακούσεις από αλλους αυτό που θα ζήσεις δεν συγκρίνεται.[/q

ουφ συγκινηθηκα...να ειστε ευτυχισμενοι fofi μου τιποτα αλλο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 417472

675μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 27 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 13, 2011 1:27 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας..ειμαι στο τρεξιμο...λοιπον!!!γεννησα!!!!!!!!!!!!!!την παρασκευη με καισαρικη!η μπεμπα μου ειναι μια χαρα!!ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ ευτυχησμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!οσεσ γεννησατε σασ ευχομαι νασ σασ ζησουν τα μωρακια σας και οτι καλυτερο στη ζωη τουσ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις