Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

626μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:09 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:κοριτσακια μιας και ειναι ο μηνας σας ευχομαι σε ολες τις ετοιμογεννες καλη λευτερια κ σε αυτες που γεννησαν να τους ζησει!!!!!!!! φιλακια μια μαμα μαιου!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 417472
Σ'ευχαριστουμε πολυ! Να σου ζησουνε κι εσενα τα παιδακια σου!

anna_nik και tsiph βλεπω εχουμε εξελιξεις!!! Ευχομαι με το καλο να πανε ολα και να κρατησετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316

Ειναι λιγο περιεργο τωρα που φτανουμε στο τελος,ε?

Κοριτσια να σας πω κι εγω τα νεα μου...
Αυριο κλεινω τις 39 εβδομαδες...Τη Δευτερα που μας περασε πηγαμε στη γιατρο και με εξετασε. Μου ειπε οτι η μικρη ειναι λιγο ψηλα ακομα (παρα τους πονους μου και τη κοιλια που νομιζω εχει πεσει) και το κεφαλακι της ειναι λιγο πλαγια ή διαγωνια. Επισης μου ειπε οτι ο τραχηλος μου ειναι σκληρος και κλειστος ακομα.
Θα με ξαναδει τη Δευτερα και τη Τεταρτη και αν δεν εχω γεννησει μεχρι Πεμπτη (που ειναι και η πητ μου) θα με βαλει με τεχνητους. Μου ειπε επισης πως το βλεπει δυσκολο να γεννησω αυτη τη βδομαδα και απο οτι καταλαβα απο μια κουβεντα της μετα απο ερωτηση του αντρα μου ενδεχεται αν δεν αλλαξει κατι να μην με πιασουν οι τεχνητοι και να παμε για καισαρικη! No Το καλο ειναι οτι της εχω εμπιστοσυνη και θα το παλεψει μεχρι τελους για φυσιολογικο!
Μη με παρεξηγησετε οι μαμαδες που πατε για καισαρικη απλα μου ηρθε λιγο αποτομα αυτη η πιθανοτητα γιατι θεωρουσα πως το μωρο εχει παρει θεση! Βεβαια το μονο που με νοιαζει ειναι να γεννηθει (επιτελους!) και να ειναι γερη!!
Μαρια οπως διαβαζα τα posts σου στις αλλες κοπελες η περιπτωση σου μου θυμισε λιγο αυτα που μου ειπε η γιατρος μου τωρα (αν και δεν εχω γεννησει ακομα!). Ελπιζω κι εμενα να παρει τη σωστη θεση τη τελευταια εβδομαδα και να γινουν λιγο πιο ευκολα τα πραγματα!
Αυτα τα νεα μου! Σας φιλω και καλο κουραγιο με τη ζεστη! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 417472

627μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:42 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:
mama katerina έγραψε:κοριτσακια μιας και ειναι ο μηνας σας ευχομαι σε ολες τις ετοιμογεννες καλη λευτερια κ σε αυτες που γεννησαν να τους ζησει!!!!!!!! φιλακια μια μαμα μαιου!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 417472
Σ'ευχαριστουμε πολυ! Να σου ζησουνε κι εσενα τα παιδακια σου!

anna_nik και tsiph βλεπω εχουμε εξελιξεις!!! Ευχομαι με το καλο να πανε ολα και να κρατησετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 328109 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316

Ειναι λιγο περιεργο τωρα που φτανουμε στο τελος,ε?

Κοριτσια να σας πω κι εγω τα νεα μου...
Αυριο κλεινω τις 39 εβδομαδες...Τη Δευτερα που μας περασε πηγαμε στη γιατρο και με εξετασε. Μου ειπε οτι η μικρη ειναι λιγο ψηλα ακομα (παρα τους πονους μου και τη κοιλια που νομιζω εχει πεσει) και το κεφαλακι της ειναι λιγο πλαγια ή διαγωνια. Επισης μου ειπε οτι ο τραχηλος μου ειναι σκληρος και κλειστος ακομα.
Θα με ξαναδει τη Δευτερα και τη Τεταρτη και αν δεν εχω γεννησει μεχρι Πεμπτη (που ειναι και η πητ μου) θα με βαλει με τεχνητους. Μου ειπε επισης πως το βλεπει δυσκολο να γεννησω αυτη τη βδομαδα και απο οτι καταλαβα απο μια κουβεντα της μετα απο ερωτηση του αντρα μου ενδεχεται αν δεν αλλαξει κατι να μην με πιασουν οι τεχνητοι και να παμε για καισαρικη! No Το καλο ειναι οτι της εχω εμπιστοσυνη και θα το παλεψει μεχρι τελους για φυσιολογικο!
Μη με παρεξηγησετε οι μαμαδες που πατε για καισαρικη απλα μου ηρθε λιγο αποτομα αυτη η πιθανοτητα γιατι θεωρουσα πως το μωρο εχει παρει θεση! Βεβαια το μονο που με νοιαζει ειναι να γεννηθει (επιτελους!) και να ειναι γερη!!
Μαρια οπως διαβαζα τα posts σου στις αλλες κοπελες η περιπτωση σου μου θυμισε λιγο αυτα που μου ειπε η γιατρος μου τωρα (αν και δεν εχω γεννησει ακομα!). Ελπιζω κι εμενα να παρει τη σωστη θεση τη τελευταια εβδομαδα και να γινουν λιγο πιο ευκολα τα πραγματα!
Αυτα τα νεα μου! Σας φιλω και καλο κουραγιο με τη ζεστη! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 417472

ετσι ακριβως και εγω γεωργια,μου ηρθε λιγο ξαφνικο το οτι περναει και λιγο απο το μυαλο μας η καισαρικη αν δεν κατεβει και η δικια μου.ειμαι 37 και 5.π.η.τ εχω 23 ιουλιου.ελπιζω να αξιωθει η μικρη να κατεβει λιγο παρακατω για να την υποδεχθουμε με τον μπαμπα της οπως το εχουμε σχεδιασει.πανω απο ολα βεβαια να ειναι καλα το κοριτσακι μου!!!

κατι αλλο κοριτσια,απο προετοιμασιες ειστε πληρεις?εμεις επιτελους τελειωνουμε το δωματιο της.καναμε ενα απαλο ροζ λιλα ολους τους τοιχους κια στο κατω μισο του τοιχου βαλαμε φαρδιες ζαχαρι λωριδες καθετες.εγινε παραμηθενιο!!!σαν ζαχαρωτο να το φας.αναμεσα στις λωριδες και στο πανω μισο του τοιχου θα κολλησουμε μια μπορντουρα λιγο πιο ζωηρη,και μαλλον εναν τεραστιο tweety με κατι καρδιες τριγυρω του,γυρω στο 1 μετρο,στον τοιχο που ειναι φατσα της πορτας καθως μπαινεις.οι κουρτινες μας μεθαυριο ειναι ετοιμες για να μπουνε.ζαχαρι ρομαν και ενα φαρδυ πλαινο που πεφτει ριχτο περασμενο στο κουρτινοξυλο με θηλακια που καταληγουν σε φιογκους.η κουνια της και η συρταριερα της που ειναι λευκα με swarowski εφτασαν,αλλα περιμενω να τελειωσουν ολα στο δωματιο και να το φρεσκαρω για να τα στησω.που βλεπω να γινονται ως το σαββατοκυριακο!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994 το λικνο μας επισης λευκο ειναι ηδη στην κρεββατοκαμαρα μου και καθε φορα που ξυπναω το χαζευω,φανταζοντας την μπεμπα μου να κοιμαται σαν αγγελος μεσα σε αυτο!!!το καροτσι μας ειανι ετοιμο....εχουμε δωσει προκαταβολη και μαλλον τελος βδομαδας θα παμε με τον κουνιαδο μου που ειναι το δωρο του να το ξοφλφσουμε και να το παρουμε!
βρε κοριτσια να ρωτησω,σκεφτομαστε μετα απο παρακινηση της πεθερας μου να μην παρουμε τωρα το καθισματακι αμαξιου,αλλα να το αφησουμε μετα την γεννα που θα μας το παρει καποιος συγγενης δωρο.ναι μεν σωστο,αλλα απο την αλλη με αυτο θα παρω την μπεμπα απο το μαιευτηριο υπολογιζα...βεβαια,τωρα ο αντρας μου,μου εδωσε την ιδεα να την βαλουμε την μπουμπου για να την μεταφερουμε απο το μαιευτηριο στο καθισμα του καροτσιου που βγαινει απο τον σκελετο του και εκτος απο απλο καθισμα γινεται και πορτ μπεμπε.οποτε ελεγε να την βαζαμε στο πορτ μπεμπε,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου.εσεις κοριτσια τι θα κανετε για την μεταφορα απο το μαιευτηριο?καθισματακι αμαξιου,'η καποια αλλη λυση???

628μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 9:55 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα! Τελευταία μέρα που τον έχω στην κοιλιά μου και ταλαιπωρεί λίγο τη μαμά! Το βράδυ κατάφερα και κοιμήθηκα (αν εξαιρέσουμε 5-6 φορές που σηκώθηκα για τουαλέτα-άτιμη συχνοουρία! Laughing )!

Βέβαια μια φορά έκανα το λάθος να γυρίσω πλευρό χωρίς να κρατήσω την κοιλιά μου και έπεσα απότομα στο πλάι και πέθανα στον πόνο! Με τράβηξε όλο το βάρος του κάτω!

Όσον αφορά το δωμάτιο μόνο την ντουλάπα του έχω έτοιμη. Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια. Το ένα δικό μας και το άλλο που θα γίνει παιδικό έχω και ένα κρεβάτι γιατί αναγκάζομαι να φιλοξενώ την νύφη μου (δεν τα πάω καλά με τις συγγένειες, την αδερφή του άντρα μου λοιπόν!) Για τις πρώτες μέρες έχω ένα καλάθι και μάλλον σήμερα θα πάμε να πάρουμε και βάση για να το στήσω στο δωμάτιό μου.

Σε 1-2 βδομάδες θα βάλει η αδερφή μου την κόρη της σε μεγαλύτερη κούνια και θα μου δώσει αυτή που έχει τώρα που είναι πολύ βολική γιατί είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του μαιευτηρίου και δεν έχω χώρο στο δωμάτιο μου.

Το δωμάτιό του σκέφτομαι να το φτιάξω προς σεπτέμβρη-οκτώβρη αν και στεναχωριέμαι γιατί θα μείνει και το κρεβάτι για την νύφη μου άρα δεν θα είναι απόλυτα δικό του...

Από το μαιευτήριο με το καλάθι θα τον πάρουμε. Και εγώ δεν παίρνω ακόμα κάθισμα. Να δω πρώτα αν θα μου το κάνει κάποιος δώρο και μετά βλέπουμε! Smile

629μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 10:06 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και σήμερα θέλω να κάνω κάποιες τελευταίες δουλειές σπίτι για να μην το αφήσω αχούρι. Ελπίζω και όταν επιστρέψω να μην το βρω αχούρι βέβαια!

630μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 11:07 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!

Γεωργία έτσι είναι. Και εγώ που είχα πόνους αν δεν κατέβαινε το μωρό ή αν δεν έκανα διαστολή, δεν το συζητώ σίγουρα θα έκανα καισαρική!! Απλά ήμουν τυχερή!

Ελενάκι τι παραμυθένιο δωμάτιο είναι αυτό!

Τσίπη 1 μέρα έμεινε!

Κορίτσια ο μόνος ασφαλής τρόπος μεταφοράς με αυτοκίνητο είναι μόνο με κάθισμα αυτοκινήτου. Και αυτό που λέω είναι γεγονός και όχι δική μου άποψη. Από εκεί και ύστερα η απόφαση είναι μόνο δική σας.

631μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 11:24 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenaki κι εμενα μου ηρθε καπως γιατι θελουμε ο αντρας μου να ειναι μεσα στη γεννα και γενικα το ειχα αλλιως στο μυαλο μου. Ελπιζω εσενα να κατεβει με στις επομενες 2.5 εβδομαδες. Βεβαια κι εγω δεν απελπιζομαι γιατι εχω ακομα μια εβδομαδα και δεν αποκλειω τιποτα! Εδω της Μαριας κατεβηκε σε μια νυχτα εμενα δε θα κατεβει σε μια εβδομαδα?? Χαχα! Very Happy Very Happy Το δωματιο ακουγεται πραγματικα παραμυθενιο! Να το χαιρεστε!!
Εγω στις προετοιμασιες πλησιαζω προς την tsiph. Το δωματιο δεν το βαψαμε γιατι ειμαστε στο ενοικιο και εχουμε αφησει προς το παρον ενα κρεβατι για να κοιμουνται παππους-γιαγια που θα ερθουν για βοηθεια τις πρωτες μερες (μη τους φαει ο καναπες!). Απο εξοπλισμο δεν εχουμε ριλαξ (που θα μας το δωσουν), καροτσι (που θα μας το παρουν δωρο) και καθισματακι αυτοκινητου.
Για τη μεταφορα οντως το πιο ασφαλες ειναι το καθισματακι. Εμας μαλλον θα μας το δανισει εκεινη τη μερα η κουνιαδα μου (αλλιως μας βλεπω για καλαθι Rolling Eyes No ) και μετα το σαραντισμο ή θα παρουμε ή θα μας το δωσει η κουνιαδα μου που δε θα το χρειαζεται πλεον. Κατα τ'αλλα ολα ετοιμα! (Ελπιζω!)
tsiph με τη καλη εννοια σε ζηλευω! Αυριο θα κρατας το μπεμπακι σου!!
Φιλια πολλα και καλημερα σε ολες!!

632μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 07, 2011 9:06 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικα πηγα για μπανακιιιιιιιιιιι μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994 δεν το λεω για να ζηλεψετε ισα ισα κοριτσια αν εχετε τπτ κοληματα(οπως ειχα εγω στην αρχη) ξεχαστετα ολα ειναι ΠαΡα πΟΛυ οΜορΦαΑΑααα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 328109 στην αρχη ντρεπομουν λιγο γτ ολοι κοιταγανε την κοιλαρα μου και ο καθενας επερνε και την αναλογη ''φατσα'' ειτε χαμωγελο ειτε ξινηλα αλλα με το που ενιωσα την ανεση του νερου και επεπλαιε το σωμα μου,μου εφηγαν ολες οι ντροπες!!!!πηρα και χρωμα unbeleivable αλλα αφου ημουν σαν το γαλα λογικο να παρω,μονο μια ωρα κατσαμε κοριτσια ,οχι οτι κραταγαμε και ρολοι αλλα τοσο ηθελα πραγματικα μου ηταν αρκετο.Ηθελα βρε παιδι μου να το κανω να ξερω πως ειναι.

Για εξοπλησμο κοριτσια μου εχει μεινει μονο αυτο
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090306&itmid=735610

Οοοολα τα αλλα ειναι πανετοιμα οσο αναφορα τον εξωπλησμο,οσο για το δωματειο του,εκει μονο την αλλαξιερα του εχω βαλει κοριτσια αργοτερα θα το διακοσμησω/διαμορφοσω σαν βρεφικο/παιδικο,τωρα προς το παρον ειναι αδειο μονο με την αλλαξιερα.
Βλεπω οτι ολες εχετε αφησει για το τελος το καρεκλακι του αυτοκινητου,που κατα την γνωμη μου κοριτσια ειναι το πρωτο που θα χρειαστε ι το μωρουλι αφου με εκεινο θα το συνοδεψετε στο πιτι του,και οπως με εχει συμβουλεψει και εμενα η Μαρια καλητερα ΟΧΙ καλαθουνα αλλα καθησματακι.ΚΑΙ εμενα μου ειχε πει μια φιλη μου οτι θα μου δωσει το δικο της,και ειχα καθησηχαστει,αλλα μου την ''καρφωσε'' να περιμενω και πηρα ενα Chicco απο τα Jumbo με 30 ευρω και ησυχασα,ειναι ιδη ετοιμο στο αμαξι περιμενει τον μπουμπη.εχει και με 24 ευρω αν σας φενοντε πολλα τα 30,παλι της Chicco,ειναι βρεφικα εκεινα που το μωρο ειναι ξαπλωμενα ,οτι βολευει τα βρεφη δλδ. για πιο ακριβο/πολυπλοκο/επιστημονικης φαντασιας.θα παρουμε αργοτερα οταν θα καθετε στο ποπουδακι του. αχ παλι με επιασε λογοδιαρια...

μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 417472

633μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 07, 2011 10:21 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Βεράκι που το τόλμησες! Και σε όσους δεν αρέσει το θέαμα μιας κοιλίτσας με πολυτιμο περιεχόμενο είναι πολύ κομπλεξικοί!!!

Ο θερμαντήρας για τα μπιμπερό είναι πάρα πολύ χρήσιμος! Εγώ είναι το μόνο που χρησιμοποιώ ακόμα από όσα είχα αγοράσει στην αρχή! Θα τον πάρουμε μαζί και στις διακοπές! Very Happy

634μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 07, 2011 11:16 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Veraki μπραβο!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 50580
Καλα εκανες και πηγες για μπανιο! Αναζωογονητικο,ε? Εγω δυστυχως δε το τολμησα.... Rolling Eyes
Κοριτσια νιωθω πολυ τυχερη γιατι μεχρι και θερμαντηρα θα μας δωσει η κουνιαδα μου! Γεννησε πριν λιγους μηνες και τα εχει ολα ετοιμα για μας τωρα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994
Το δωματιο κι εγω σιγα σιγα θα το διακοσμω οσο περναει ο καιρος. Το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι αυτοκολλητα τοιχου με τα Looney Tunes γιατι η κουνια εχει πανω ενα μεγαλο αυτοκολλητο με tweety και bugs bunny. Τα αλλα βλεποντας και κανοντας!

635μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 07, 2011 7:29 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου ήρθε η ώρα.... Ετοιμάζομαι και σε λίγη ώρα θα είμαι στο μαιευτήριο. Βασικά εγώ έτοιμη είμαι, άλλον περιμένω! (Ήθελα να ξερα ποιος έχει βγάλει η φήμη ότι οι γυναίκες αργούν να ετοιμαστούν!) Μόλις επιστρέψω θα σας γράψω νέα! Όχι ότι θα έχω κάτι σοκαριστικό! Πάω να κάνω νάνι και όταν ξυπνήσω κάτι καινούριο θα έχω δίπλα μου! Καλά να περάσετε αυτές τις μέρες και να προσέχετε εγκυούλες και μη!

636μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 07, 2011 10:51 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεραααααααα

ΑΑχχχ παει και η tsiph, πο πο με επιασε λαχταρα και μονο που το διαβασα οτι παει για γεννα...

Θα κανω καμια λιστα ισως αργοτερα με ολες τις κοπελες και τις π.η.τ μας,ελπιζω να μην ξεχασω καμια και στεναχωρηθει.

Τωρα θα σας κουφανω λιγο....λοιπον πως ειμαστε εμεις ρε παιδι μου που ας πουμε τεντονομαστε και κανει ενα χαρακτηριστικο ''κρακ'' η μεση ας πουμε....το κανατε εικονα? Ε ρε κοριτσια μερικες φορες νιωθω τον μπεμπη να κουνιετε τυπου : τεντομα , και ακουγετε και ενα μικρουλι ''κριτσ'' Λετε να ειναι αυτο που λεω? εσεις εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?

637μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 07, 2011 11:33 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Ωραία μέρα για μερικές... Τώρα η Τσίπη και η Αννα μπορεί να κρατάνε ήδη τα μωράκια τους! Μακάρι να πήγαν όλα καλά!

Βεράκι, νομίζω ότι ο μικρός πιάνεται και πρέπει να τον βγάλεις έξω...
Χαχαχα, πλάκα κάνω!

638μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 12:18 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το γελας?και εγω αυτο πιστευω MariaM αντε να βγει να τεντοθει το κορμακι του.Τι ειδα στο πρωτο μου post, τωρα που εκανα την λιστα με τα κοριτσια και με επιασαν τα κλαματα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 534787 Prwti fora ton eniwsa gia ta kala stin 18w kai 2d,kai imoun TOOOSO xaroumeni,eniwsa les k me xaidepse n m pei''eeii edw eimai,eimai kala mamoula mou'' μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 534787

639μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 12:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:Το γελας?και εγω αυτο πιστευω MariaM αντε να βγει να τεντοθει το κορμακι του.Τι ειδα στο πρωτο μου post, τωρα που εκανα την λιστα με τα κοριτσια και με επιασαν τα κλαματα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 534787 Prwti fora ton eniwsa gia ta kala stin 18w kai 2d,kai imoun TOOOSO xaroumeni,eniwsa les k me xaidepse n m pei''eeii edw eimai,eimai kala mamoula mou'' μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 534787

Γλυκό μου Βεράκι! Έζησες την πιο μαγική εμπειρία της ζωής σου με αυτή την εγκυμοσύνη ε; Για εμένα τουλάχιστον αυτό ήταν! Και η μαγεία συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 654316

640μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 12:54 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έζησες την πιο μαγική εμπειρία της ζωής σου
ΔΕΝ λες τπτ και προσπαθησαν να μας την στερησουν αυτη τη χαρα φαντασου,γτ μας ειχαν προτεινει εκτρωση στην αρχη της εγκυμωσυνης,κατι ΑΠΕΙΡΟΙ γιατρουλιδες για κρεμασμα!!!(το βλεπεις το επιπεδο που κραταω) Αλλα ο SuperBouBis μου εχει αγγελο που τον φυλλαει,γιαυτο και τρελαθηκα απο χαρα οταν με αγκιξε πρωτη φορα ΕΝΙΩΣΑ οτι ειναι καλα,και τωρα κοιτα που φτασαμε λιγο πριν τον παρουμε αγκαλιτσα μας....

641μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 1:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:
Έζησες την πιο μαγική εμπειρία της ζωής σου
ΔΕΝ λες τπτ και προσπαθησαν να μας την στερησουν αυτη τη χαρα φαντασου,γτ μας ειχαν προτεινει εκτρωση στην αρχη της εγκυμωσυνης,κατι ΑΠΕΙΡΟΙ γιατρουλιδες για κρεμασμα!!!(το βλεπεις το επιπεδο που κραταω) Αλλα ο SuperBouBis μου εχει αγγελο που τον φυλλαει,γιαυτο και τρελαθηκα απο χαρα οταν με αγκιξε πρωτη φορα ΕΝΙΩΣΑ οτι ειναι καλα,και τωρα κοιτα που φτασαμε λιγο πριν τον παρουμε αγκαλιτσα μας....

Εχει εσένα φύλακα άγγελό του. Και όταν βγει με το καλό να τον πας σε εκείνους τους καλούς γιατρούληδες που έχουν μπερδέψει το επάγγελμά τους με αυτό του χασάπη και να τους ρωτήσεις -στα ψέματα φυσικά- αν μπορούν να του πάρουν την ζωή τώρα γιατί το μετάνοιωσες.... Άχρηστοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Όχι μόνο άχρηστοι γιατροί. Δεν είναι αδικία που όλοι ανήκουμε στο ίδιο είδος; Εννοώ δεν είναι κρίμα να λεγόμαστε όλοι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν ακούγομαι σαν τον Χίτλερ αλλά μου φαίνεται αδιανόητο ένας γιατρός να προτείνει από μόνος του κάτι τέτοιο. Είναι εξωφρενικό.

642μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 1:50 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν ξέρω αν ακούγομαι σαν τον Χίτλερ
οχι καθολου,ακεινοι μας δινουν το δικαιομα.
Δεν μπορεις να τους κανεις τπτ ομως,το μονο που μπορουμε ειναι να ψαχνομαστε περισοτερο να μην βλεπουμε μια ιατρικη ρομπα και νομιζουμε οτι ειναι ΚΑΙ εμπηρος εκεινος που την φοραει,να ψαχνεστε κοριτσια ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ εγω οταν μου σκασανε την βομβα δεν το αφησα ετσι πηγα σε αλους 5 γιατρους προσπαθοντας να βρω ελπιδα και τελικα Wink ολα αλλαξαν.Το χειροτερο ηταν οτι το πεδαρελι που νιωθει γιατρος οταν με εβλεπε να κλαιω με λιγμους απο την βομβα του,αντι να μου προτεινει ν ροτησω και αλλους ας πουμε πιο εμπηρους,η ατακα/σημβουλη του ηταν: εισαι μικρη θα κανεις αλο,ειχε ΙΔΗ κανει εκτρωση στον μπεμπη μου δλδ,τον ειχε ιδη ξεγραψει.ΑΑΑΑαααχχχχ τι περασε το μπεμπακι μου,αφου δεν απεβαλα απο τη στεναχωρια μου παλι καλα να λες.
Σας downiasa? sorry απλα τα θυμηθηκα και με πηρε το παραπονο

643μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 3:24 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ! Τα κοριτσια θα εχουν τωρα τα μωρακια τους! Κι εγω ευχομαι να εχουν παει ολα καλα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994 Φευγουμε μια μια....
Veraki με συγκινησες! Ουτε κατα διανοια δε πρεπει να προτεινεται κατι τετοιο ελαφρια τη καρδια! Και παντα οτι δε μας "κολλαει" να το ψαχνουμε! Δεν ειμαστε γιατροι αλλα κι αυτοι δεν ειναι Θεοι!
Ειναι απιστευτο γιατι πριν 9 μηνες νομιζω ολες ειμασταν διαφορετικοι ανθρωποι και απο τοτε ολα αλλαζουν! Νομιζω οτι ολα θα ειναι σαν περιπετεια απο εδω και περα!
Σκεφτομαι οτι σε μια εβδομαδα θα ειμαι μητερα ή θα ειμαι στη διαδικασια της γεννας και δε μπορω να το πιστεψω!! Νομιζω οτι μιλαω για αλλη! Ας σταματησω εδω ομως μη το βαρυνω....

644μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 3:28 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:
Δεν μπορεις να τους κανεις τπτ ομως,το μονο που μπορουμε ειναι να ψαχνομαστε περισοτερο να μην βλεπουμε μια ιατρικη ρομπα και νομιζουμε οτι ειναι ΚΑΙ εμπηρος εκεινος που την φοραει,να ψαχνεστε κοριτσια ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ εγω οταν μου σκασανε την βομβα δεν το αφησα ετσι πηγα σε αλους 5 γιατρους προσπαθοντας να βρω ελπιδα και τελικα Wink ολα αλλαξαν.Το χειροτερο ηταν οτι το πεδαρελι που νιωθει γιατρος οταν με εβλεπε να κλαιω με λιγμους απο την βομβα του,αντι να μου προτεινει ν ροτησω και αλλους ας πουμε πιο εμπηρους,η ατακα/σημβουλη του ηταν: εισαι μικρη θα κανεις αλο,ειχε ΙΔΗ κανει εκτρωση στον μπεμπη μου δλδ,τον ειχε ιδη ξεγραψει.ΑΑΑΑαααχχχχ τι περασε το μπεμπακι μου,αφου δεν απεβαλα απο τη στεναχωρια μου παλι καλα να λες.

Βεράκι επειδή όλα είναι μέσα στην ζωή που ζούμε δεν μας έριξες καθόλου. Το δεδομένο είναι ότι τα μωρά αυτού του φόρουμ έρχονται στην ζωή το ένα μετά το άλλο και αυτή είναι η πραγματικότητα και την ζούμε! Ότι και να συζητάμε όσο δυσάρεστο και να είναι δεν μπορεί να μας στερήσει την χαρά αυτή! Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί σου έλεγαν για έκτρωση. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην αρχή ή σε είδαν απλά μικρή και σου το πρότειναν με την δικαιολογία "έλα μωρέ, τι το θες το παιδί τώρα, έχεις χρόνο"; Πολύ σωστά επισήμανες ότι η ρόμπα δεν κάνει τον γιατρό!

645μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 3:34 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
Veraki έγραψε:

Βεράκι επειδή όλα είναι μέσα στην ζωή που ζούμε δεν μας έριξες καθόλου. Το δεδομένο είναι ότι τα μωρά αυτού του φόρουμ έρχονται στην ζωή το ένα μετά το άλλο και αυτή είναι η πραγματικότητα και την ζούμε! Ότι και να συζητάμε όσο δυσάρεστο και να είναι δεν μπορεί να μας στερήσει την χαρά αυτή! Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί σου έλεγαν για έκτρωση. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην αρχή ή σε είδαν απλά μικρή και σου το πρότειναν με την δικαιολογία "έλα μωρέ, τι το θες το παιδί τώρα, έχεις χρόνο"; Πολύ σωστά επισήμανες ότι η ρόμπα δεν κάνει τον γιατρό!
Πολυ σωστα τα εθεσες Μαρια! cheers

646μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 3:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
Ειναι απιστευτο γιατι πριν 9 μηνες νομιζω ολες ειμασταν διαφορετικοι ανθρωποι και απο τοτε ολα αλλαζουν! Νομιζω οτι ολα θα ειναι σαν περιπετεια απο εδω και περα!
Σκεφτομαι οτι σε μια εβδομαδα θα ειμαι μητερα ή θα ειμαι στη διαδικασια της γεννας και δε μπορω να το πιστεψω!! Νομιζω οτι μιλαω για αλλη! Ας σταματησω εδω ομως μη το βαρυνω....

Γεωργία δεν αισθάνεσαι ότι είσαι πιο πλήρης και πιο δυνατή σαν άνθρωπος από ότι πριν 9 μήνες και ότι μέσα από αυτή την εμπειρία γίνεσαι καλύτερος και πιο ώριμος άνθρωπος σε σχέση με πριν;

647μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 3:51 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
Γεωργία δεν αισθάνεσαι ότι είσαι πιο πλήρης και πιο δυνατή σαν άνθρωπος από ότι πριν 9 μήνες και ότι μέσα από αυτή την εμπειρία γίνεσαι καλύτερος και πιο ώριμος άνθρωπος σε σχέση με πριν;
Αχ! Μαρια μου οπως τα λες ειναι! Μου κανει εντυπωση γιατι νιωθω οτι οι προτεραιοτητες μου εχουν αλλαξει! Νιωθω οτι μπορω να οριοθετησω διαφορετικα τη ζωη μου και εχω μια πολυ καλη και σημαντικη δικαιολογια για αυτο! Ειμαι πιο κατασταλαγμενη και οσο περιεργο κι αν ακουγεται στη περιοδο που ζουμε ισως πιο ηρεμη και αισιοδοξη. Τα μωρακια μας ερχονται να μας αλλαξουν τη ζωη! Και πιστευω πως πρεπει να τα αφουγκραζομαστε για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι!
Και κατι αλλο -ισως ασχετο- αλλα μου εχει μεινει χαραγμενο εντονα στο μυαλο! Μας εχει πει ενας ιερεας-πνευματικος ανθρωπος οτι μαζι με ενα παιδι ερχονται πολλα δωρα, πνευματικα και υλικα! Και το πιστευω!!

Υ.Γ. Τρωω κατι κλωτσιες τωρα!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994

648μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 4:06 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
MariaM έγραψε:
Αχ! Μαρια μου οπως τα λες ειναι! Μου κανει εντυπωση γιατι νιωθω οτι οι προτεραιοτητες μου εχουν αλλαξει! Νιωθω οτι μπορω να οριοθετησω διαφορετικα τη ζωη μου και εχω μια πολυ καλη και σημαντικη δικαιολογια για αυτο! Ειμαι πιο κατασταλαγμενη και οσο περιεργο κι αν ακουγεται στη περιοδο που ζουμε ισως πιο ηρεμη και αισιοδοξη. Τα μωρακια μας ερχονται να μας αλλαξουν τη ζωη! Και πιστευω πως πρεπει να τα αφουγκραζομαστε για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι!
Και κατι αλλο -ισως ασχετο- αλλα μου εχει μεινει χαραγμενο εντονα στο μυαλο! Μας εχει πει ενας ιερεας-πνευματικος ανθρωπος οτι μαζι με ενα παιδι ερχονται πολλα δωρα, πνευματικα και υλικα! Και το πιστευω!!

Υ.Γ. Τρωω κατι κλωτσιες τωρα!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 215994

Αυτός ο ιερέας σοφός άνθρωπος και σπανίζει στις μέρες μας αλλά έχει απόλυτο δίκιο. Μέσα απο την πιο αλτρουιστική πράξη που είναι να δώσεις ζωή μέσα από το σώμα σου αυτά που παίρνεις ως αντάλλαγμα είναι πολύ περισσότερα από όσα έχεις προσφέρει! Εγώ προσωπικά μετά το μωρό έγινα πολύ πιο αισιόδοξη στην ζωή. Και τώρα πιστεύω πως θαύματα γίνονται καθημερινά γύρω μας, απλά δεν τα αντιλαμβανόμαστε όταν είμαστε παγιδευμένοι και πιεσμένοι από την καθημερινότητα. Τελικά απλά έπρεπε να κάνω ένα παιδί για να καταλάβω το νόημα της ζωής, χαχαχα!

649μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 4:45 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε τι παθαμε,κατι επαθε το forum 5 φορες εγραψα και δεν εβγενε η απαντηση μου,τεσπα.
MariaM εχω κανει ολικη αφαιρεση θυροειδη και 2 απειροι νεοι γιατροι μου προτειναν στην ψηχρα να κανω εκτρωση γτ το μωρο θα ειχε προβληαματα:διανοητικη στεριση,καρδιακη ανεπαρκεια,νεφρικη ανεπαρκεια ΑΝ γλειτωναμε την ακουσια αποβολη μεχρη τον 3 μηνα,4 ΕΜΠΗΡΟΙ γιατροι ομως με το χερι στην καρδια μου ειπαν να το βγαλω απο το μυαλο μου και οτι ολα αυτα ειναι μονο αβασιμες θεωριες που διαβαζουν οιφοιτητουλιδες,και πως η δικη τους ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ εμπηρια με τοοοσες εγκυες εχει διξει τα αντιθετα,ολα καλα στην τελικη αλλα ρε κοριτσια και παλι το σκεφτομε συνεχεια τι πηγαμε να παθουμε παρα λιγο,και αντε εγω ειχα την οικονιμικη ανεση και δυναμη να το ψαξω το θεμα στους καλητερους ορμονολογους της περιοχης,δεν θελω να την πατησει ετσι και καποια λλη κοπελα που θα παρουν στο λαιμο του Mad

Τα μωρακια μας ερχονται να μας αλλαξουν τη ζωη!
και εγω ετσι νιωθω ,οτι ολα γυρω του γιρηζουν που λεει κ ο Ρουβας.οτι εχω ''κλειστει'' στη οικογενεια μου,και που φαντασου οταν ερθουν κιωλλας τα μωρακια μας τη ''ταξη '' εχει να μπει

650μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 26 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 08, 2011 4:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:Βρε τι παθαμε,κατι επαθε το forum 5 φορες εγραψα και δεν εβγενε η απαντηση μου,τεσπα.
MariaM εχω κανει ολικη αφαιρεση θυροειδη και 2 απειροι νεοι γιατροι μου προτειναν στην ψηχρα να κανω εκτρωση γτ το μωρο θα ειχε προβληαματα:διανοητικη στεριση,καρδιακη ανεπαρκεια,νεφρικη ανεπαρκεια ΑΝ γλειτωναμε την ακουσια αποβολη μεχρη τον 3 μηνα,4 ΕΜΠΗΡΟΙ γιατροι ομως με το χερι στην καρδια μου ειπαν να το βγαλω απο το μυαλο μου και οτι ολα αυτα ειναι μονο αβασιμες θεωριες που διαβαζουν οιφοιτητουλιδες,και πως η δικη τους ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ εμπηρια με τοοοσες εγκυες εχει διξει τα αντιθετα,ολα καλα στην τελικη αλλα ρε κοριτσια και παλι το σκεφτομε συνεχεια τι πηγαμε να παθουμε παρα λιγο,και αντε εγω ειχα την οικονιμικη ανεση και δυναμη να το ψαξω το θεμα στους καλητερους ορμονολογους της περιοχης,δεν θελω να την πατησει ετσι και καποια λλη κοπελα που θα παρουν στο λαιμο του Mad

Τα μωρακια μας ερχονται να μας αλλαξουν τη ζωη!
και εγω ετσι νιωθω ,οτι ολα γυρω του γιρηζουν που λεει κ ο Ρουβας.οτι εχω ''κλειστει'' στη οικογενεια μου,και που φαντασου οταν ερθουν κιωλλας τα μωρακια μας τη ''ταξη '' εχει να μπει

Να' σαι καλά Βεράκι που το μοιράζεσαι όλο αυτό γιατί μπορεί να το διαβάζει κάποια κοπέλα που να έχει αντίστοιχη εμπειρία και να είναι σε δίλλημα. Πραγματικά υπάρχουν 1002 άσχετοι εκεί έξω και είναι δύσκολο να τους γνωρίσεις! Ο Θεός να φυλάει να μην πεσουμε στα χεράκια τους ούτε εμείς ούτε και τα παιδιά μας...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις