626 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:09 pm
georgia84
Πανταχού παρούσα!
Σ'ευχαριστουμε πολυ! Να σου ζησουνε κι εσενα τα παιδακια σου!mama katerina έγραψε:κοριτσακια μιας και ειναι ο μηνας σας ευχομαι σε ολες τις ετοιμογεννες καλη λευτερια κ σε αυτες που γεννησαν να τους ζησει!!!!!!!! φιλακια μια μαμα μαιου!!!!
anna_nik και tsiph βλεπω εχουμε εξελιξεις!!! Ευχομαι με το καλο να πανε ολα και να κρατησετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας!!!
Ειναι λιγο περιεργο τωρα που φτανουμε στο τελος,ε?
Κοριτσια να σας πω κι εγω τα νεα μου...
Αυριο κλεινω τις 39 εβδομαδες...Τη Δευτερα που μας περασε πηγαμε στη γιατρο και με εξετασε. Μου ειπε οτι η μικρη ειναι λιγο ψηλα ακομα (παρα τους πονους μου και τη κοιλια που νομιζω εχει πεσει) και το κεφαλακι της ειναι λιγο πλαγια ή διαγωνια. Επισης μου ειπε οτι ο τραχηλος μου ειναι σκληρος και κλειστος ακομα.
Θα με ξαναδει τη Δευτερα και τη Τεταρτη και αν δεν εχω γεννησει μεχρι Πεμπτη (που ειναι και η πητ μου) θα με βαλει με τεχνητους. Μου ειπε επισης πως το βλεπει δυσκολο να γεννησω αυτη τη βδομαδα και απο οτι καταλαβα απο μια κουβεντα της μετα απο ερωτηση του αντρα μου ενδεχεται αν δεν αλλαξει κατι να μην με πιασουν οι τεχνητοι και να παμε για καισαρικη! Το καλο ειναι οτι της εχω εμπιστοσυνη και θα το παλεψει μεχρι τελους για φυσιολογικο!
Μη με παρεξηγησετε οι μαμαδες που πατε για καισαρικη απλα μου ηρθε λιγο αποτομα αυτη η πιθανοτητα γιατι θεωρουσα πως το μωρο εχει παρει θεση! Βεβαια το μονο που με νοιαζει ειναι να γεννηθει (επιτελους!) και να ειναι γερη!!
Μαρια οπως διαβαζα τα posts σου στις αλλες κοπελες η περιπτωση σου μου θυμισε λιγο αυτα που μου ειπε η γιατρος μου τωρα (αν και δεν εχω γεννησει ακομα!). Ελπιζω κι εμενα να παρει τη σωστη θεση τη τελευταια εβδομαδα και να γινουν λιγο πιο ευκολα τα πραγματα!
Αυτα τα νεα μου! Σας φιλω και καλο κουραγιο με τη ζεστη!