Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

601μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 1:15 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenaki mhn agxonesai..ola kala tha pane!!!eimai stis 38 ebdomades..tha gennhsw nwritera giati prepei!!exw diabhth apo panta k den prepei na perimenoume mexri to telos!den exw k alles antoxes bebaia...

602μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 1:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:anna nik σου ευχομαι με το καλο και να παρεις το μπεμπακι σου στην αγκαλια σου και να το γεμισεις στα χαδια και τα φιλια!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 35468 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 35468 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 35468
αληθεια για ποιο λογο σου ειπε οτι θα κανεις καισαρικη?σε ποια εβδομαδα εισαι? εγω χθες πηγα στον γιατρο να δουμε αν εμπεδωθηκε η μπεμπα.ειμαι 37 εβδ και 3 ημερων,και ειναι 2900 η μικρη μου.αλλα με αγχωνει που ενω εχει το κεφαλακι της κατω,δεν εχει μπει ακομα στην λεκανη.αυτο σημαινει βεβαια οτι δεν γενναω ακομα αλλα περιμενουμε...ομως με αγχωνει,θα εμπεδωθει?θα μπει στην λεκανη να την γεννησω φυσιολογικα.τα εχω σχεδιασει ολα στο μυαλο μου,να γενναω φυσιολογικα,να ειναι μαζι μας και ο μπαμπας μας και να μας κοψει τον λωρο,να την κρατησω με το που γεννηθει για 1 ωρα ωστε απο την αρχη να την θηλασω και να την απολαυσουμε πριν μας την παρουν για την καθιερωμενη περιποιηση...αν δεν εμπεδωθει,ολο αυτο που θελαμε με τον μπαμπα της δεν θα γινει,και θα κανουμε καισαρικη.εννοειτε οτι και στην καισαρικη θελω να ακουσω αμεσως το κλαμα της και θα ζητησω επισκληριδιο...εσας κοριτσια εχει εμπεδωθει?και αν ναι,σε ποια εβδομαδα?εχω 2,5 βδομαδες ακομα ως την π.η.τ μου.θα κατεβει λετε?

Ελενάκι εγώ γέννησα 37 εβδομάδων και 3 ημερών και βγήκε 2950! Θα σου πω λοιπόν πως από την δική μου προσωπική εμπειρία δεν είναι τόσο σημαντικό να εμπεδωθεί από πριν το μωρό οπότε αυτό δεν οδηγεί απαραίτητα σε καισαιρική! Την προηγούμενη μέρα απο αυτή που γέννησα πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι το μωρό είναι ψηλά και ότι έχουμε μέλλον μπροστά μας. Έ, το επόμενο πρωί είχα γεννήσει!!! Ήταν ψηλά και διαγωνίως αλλά μια χαρά κατέβηκε, εμπεδώθηκε και γεννήθηκε σε 5 ώρες! Με τις συσπάσεις κατεβαίνει!

603μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 1:49 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ελενάκι εγώ γέννησα 37 εβδομάδων και 3 ημερών και βγήκε 2950! Θα σου πω λοιπόν πως από την δική μου προσωπική εμπειρία δεν είναι τόσο σημαντικό να εμπεδωθεί από πριν το μωρό οπότε αυτό δεν οδηγεί απαραίτητα σε καισαιρική! Την προηγούμενη μέρα απο αυτή που γέννησα πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι το μωρό είναι ψηλά και ότι έχουμε μέλλον μπροστά μας. Έ, το επόμενο πρωί είχα γεννήσει!!! Ήταν ψηλά και διαγωνίως αλλά μια χαρά κατέβηκε, εμπεδώθηκε και γεννήθηκε σε 5 ώρες! Με τις συσπάσεις κατεβαίνει![/quote]

αχ αληθεια μαρακι μου?με εκανες πολυ χαρουμενη τωρα!η αληθεια ειναι οτι κατι μεσα μου λεει οτι θα γεννησουμε φυσιολογικα γιατι ολα μεχρι στιγμης εχουν παει πολυ καλα,γιατι να κανουμε καισαρικη για κατι τοσο απλο?θα περιμενω ως την τελευταια στιγμη.αλλα αφου μου λες οτι μια μερα πριν ηταν ψηλα κι την επομενη γεννησες φυσιολογικα,για μενα λεει πολλα!πρωτον οτι πρεπει να ετοιμασω την βαλιτσα μου,για την οποια ολα ειναι ετοιμα σιδερωμενα,αλλα καθυστερω να την γεμισω γιατι ως χθες μου ειχε πει ο γιατρος μην φοβασαι δεν γεννας ειναι ψηλα το παιδι.χθες μου ειπε παλι το ιδιο ως τις 14 ιουλιου που κλεισαμε το επομενο ραντεβου.δλδ με συμβουλευεις να ειμαι ετοιμη,γιατι ισως και να συμβει απροσδοκητα το χαρμοσυνο? Wink

604μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 2:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:

αχ αληθεια μαρακι μου?με εκανες πολυ χαρουμενη τωρα!η αληθεια ειναι οτι κατι μεσα μου λεει οτι θα γεννησουμε φυσιολογικα γιατι ολα μεχρι στιγμης εχουν παει πολυ καλα,γιατι να κανουμε καισαρικη για κατι τοσο απλο?θα περιμενω ως την τελευταια στιγμη.αλλα αφου μου λες οτι μια μερα πριν ηταν ψηλα κι την επομενη γεννησες φυσιολογικα,για μενα λεει πολλα!πρωτον οτι πρεπει να ετοιμασω την βαλιτσα μου,για την οποια ολα ειναι ετοιμα σιδερωμενα,αλλα καθυστερω να την γεμισω γιατι ως χθες μου ειχε πει ο γιατρος μην φοβασαι δεν γεννας ειναι ψηλα το παιδι.χθες μου ειπε παλι το ιδιο ως τις 14 ιουλιου που κλεισαμε το επομενο ραντεβου.δλδ με συμβουλευεις να ειμαι ετοιμη,γιατι ισως και να συμβει απροσδοκητα το χαρμοσυνο? Wink

Αρκεί να σου πω ότι με το γιατρό μου την μέρα πριν γεννήσω είχα ραντεβού 8 το απόγευμα! Άρα γέννησα 14 ώρες μετά την επίσκεψη στον γιατρό!! Αν μου το έλεγε κάποιος ότι θα συνέβαινε δεν θα το πίστευα! Μου είπε ο γιατρός "αργείς να γεννήσεις το μωρό ειναι ψηλά", αλλά... το μωρό είχε άλλη γνώμη. Παρασκευή 8 το απόγευμα είχα ραντεβού στο γιατρό, Σάββατο 10:10 το πρωί κρατούσα αγκαλιά το μπεμπάκι μου! Και όπως είπα δεν ήταν απλά ψηλά, ήταν και διαγωνίως! Τα ποδαράκια του ήταν και τα 2 στην δεξιά μου πλευρά και το κεφαλάκι του χαμηλά αριστερά. Τον βρήκε όμως τον δρόμο μια χαρά με τις συσπασούλες (τις λέω χαϊδευτικά, χαχαχα!) του τοκετού! Μετά τον γιατρό είχα κατι ενοχλήσεις περιόδου, στις 11:30 το βράδυ της παρασκευής πήρα και του είπα ότι έχω συχνούς πόνους και τί μου είπε; Μάλλον θα τα πούμε το πρωί όπως φαίνεται! Έβαλα και ένα υπόθετο που μου πρότεινε να μαλακώσει ο τράχηλος και περίμενα. Κοιμηθηκα και 20 λεπτά (τόσο κατάφερα, χαχα) και όσο περνούσε η ώρα γίνονταν πιο συχνές οι συσπασούλες. Κατά τις 3 τα ξημερώματα ξύπνησε ο άντρας μου, είχα και κανά 2 πολύ δυνατές. Μου έλεγε πάμε στο μαιευτήριο αλλά εγώ έλεγα όχι ακόμα. Μου είχε πει ο γιατρός να περιμένω, να μην πάω αμέσως. Τελικά 5 έκανα ένα ντουζ. Με είχε πιάσει και το τρέμουλο που πιάνεις όλες τις γυναίκες στον τοκετό. Είναι φυσιολογικό, μην τρομάξεις. 5μιση το πρωί φύγαμε για το μαιευτήριο. Βγαίνουμε εθνική με 60 χλμ μάξιμουμ γιατί δεν ήθελα να φοβάμαι και μην τρακάρουμε και κάναμε 2 ολόκληρες ώρες να φτάσουμε!!! Φτάσαμε 7μιση, μπήκα μέσα με συχνές συσπάσεις και διαστολή πλέων και ξεκίνησε όλη η διαδικασία που δεν θα στην περιγράψω τώρα! Very Happy Πάντως 7μιση έφτασα και 10:10 γέννησα. Άρα λάθος έκανα πριν που είπα πριν για τις 5 ώρες! Ήταν πολύ λιγότερο! Περίπου, 2 ώρες και 40 λεπτά ήταν!

605μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 3:43 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

Αρκεί να σου πω ότι με το γιατρό μου την μέρα πριν γεννήσω είχα ραντεβού 8 το απόγευμα! Άρα γέννησα 14 ώρες μετά την επίσκεψη στον γιατρό!! Αν μου το έλεγε κάποιος ότι θα συνέβαινε δεν θα το πίστευα! Μου είπε ο γιατρός "αργείς να γεννήσεις το μωρό ειναι ψηλά", αλλά... το μωρό είχε άλλη γνώμη. Παρασκευή 8 το απόγευμα είχα ραντεβού στο γιατρό, Σάββατο 10:10 το πρωί κρατούσα αγκαλιά το μπεμπάκι μου! Και όπως είπα δεν ήταν απλά ψηλά, ήταν και διαγωνίως! Τα ποδαράκια του ήταν και τα 2 στην δεξιά μου πλευρά και το κεφαλάκι του χαμηλά αριστερά. Τον βρήκε όμως τον δρόμο μια χαρά με τις συσπασούλες (τις λέω χαϊδευτικά, χαχαχα!) του τοκετού! Μετά τον γιατρό είχα κατι ενοχλήσεις περιόδου, στις 11:30 το βράδυ της παρασκευής πήρα και του είπα ότι έχω συχνούς πόνους και τί μου είπε; Μάλλον θα τα πούμε το πρωί όπως φαίνεται! Έβαλα και ένα υπόθετο που μου πρότεινε να μαλακώσει ο τράχηλος και περίμενα. Κοιμηθηκα και 20 λεπτά (τόσο κατάφερα, χαχα) και όσο περνούσε η ώρα γίνονταν πιο συχνές οι συσπασούλες. Κατά τις 3 τα ξημερώματα ξύπνησε ο άντρας μου, είχα και κανά 2 πολύ δυνατές. Μου έλεγε πάμε στο μαιευτήριο αλλά εγώ έλεγα όχι ακόμα. Μου είχε πει ο γιατρός να περιμένω, να μην πάω αμέσως. Τελικά 5 έκανα ένα ντουζ. Με είχε πιάσει και το τρέμουλο που πιάνεις όλες τις γυναίκες στον τοκετό. Είναι φυσιολογικό, μην τρομάξεις. 5μιση το πρωί φύγαμε για το μαιευτήριο. Βγαίνουμε εθνική με 60 χλμ μάξιμουμ γιατί δεν ήθελα να φοβάμαι και μην τρακάρουμε και κάναμε 2 ολόκληρες ώρες να φτάσουμε!!! Φτάσαμε 7μιση, μπήκα μέσα με συχνές συσπάσεις και διαστολή πλέων και ξεκίνησε όλη η διαδικασία που δεν θα στην περιγράψω τώρα! Very Happy Πάντως 7μιση έφτασα και 10:10 γέννησα. Άρα λάθος έκανα πριν που είπα πριν για τις 5 ώρες! Ήταν πολύ λιγότερο! Περίπου, 2 ώρες και 40 λεπτά ήταν!

πω πω... εχω μεινει με ανοιχτο το στομα!!!μολις ετοιμασα τα βασικα της βαλιτσας και σιγα σιγα οτι θυμαμαι θα προσθετω....να ειμαστε ετοιμες,χαχαχαχα

606μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 3:51 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

πω πω... εχω μεινει με ανοιχτο το στομα!!!μολις ετοιμασα τα βασικα της βαλιτσας και σιγα σιγα οτι θυμαμαι θα προσθετω....να ειμαστε ετοιμες,χαχαχαχα

Χαχαχα, μαμά και κόρη ε;
Εμένα με εξέτασε από κάτω ο γιατρός σε αυτή την τελευταία εξέταση. Ίσως επειδή πείραξε εκείνη την περιοχή, από εκείνο το σημείο να ξεκίνησε η διαδικασία. Μου είχε πει πως συμβαίνει κάποιες φορές μετά από την εξέταση να ξεκινήσει ο τοκετός. Αλλά παρόλα αυτά μετά την εξέταση μου είπε πως δεν βλέπει να γεννάω άμεσα, χαχα! Τελικά το είδαμε όλοι την επόμενη μέρα! Εσένα σε εξέτασε με το χέρι για να δει αν έχεις διαστολή κτλ ή μόνο απ' εξω και με υπέρηχο;

607μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 5:47 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

Χαχαχα, μαμά και κόρη ε;
Εμένα με εξέτασε από κάτω ο γιατρός σε αυτή την τελευταία εξέταση. Ίσως επειδή πείραξε εκείνη την περιοχή, από εκείνο το σημείο να ξεκίνησε η διαδικασία. Μου είχε πει πως συμβαίνει κάποιες φορές μετά από την εξέταση να ξεκινήσει ο τοκετός. Αλλά παρόλα αυτά μετά την εξέταση μου είπε πως δεν βλέπει να γεννάω άμεσα, χαχα! Τελικά το είδαμε όλοι την επόμενη μέρα! Εσένα σε εξέτασε με το χέρι για να δει αν έχεις διαστολή κτλ ή μόνο απ' εξω και με υπέρηχο;

ναι και εμενα απο κατω με κοιταξε,αλλα εγω δεν γεννησα....χα χα χα

608μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 10:52 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello Hello

Κορτιτσια και εγω σημερα εκανα το δευτερο non stress και με ''ψιλαφησε'' ο γιατρος απο κατω.δεν μ αρεσε καθολου (η μιγιαγκιχτη) και με εκραξε κιωλλας λιγο, σε λιγο θα γεννησεις ανθρωπο απο κει,μ ειπε, δικιο ειχε αλλα τεσπα καπως ενιωσα.και εμενα αυτα ακριβος μου ειπε οτι ειναι ψιλα ο μπεμπης και να παω παλ την αλλη Τριτη.μετα απο περιπου 5 ωρες ενιωσα τσιμπιματα/πονους περιοδου αρκετα τσουχτερους ομολογω,αλλα μεχρη εκει...τπτ αλο απο τοτε,το εχω ακουσει πολλες φορες παντος οτι αμα σε ψιλαφησει ο γιατρος σε κανα δυο μερες γεννας,βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και παντα σκεφτομαστε και τις συμπτωσεις ε!? MariaM εχω μπερδετει scratch οταν λεμε συσπασεις...ειναι πετρωμα στην κοιλια ΜΕ πονο το οποιο φευγει κ ερχετε?
ή λεμε αυτο που ενιωσα ας ποθμε σημερα σαν να μου ερχετε ΤΩΡΑ περιοδος?? νιωθω πολυ χαζη οταν με ροτανε ΑΝ εχω κανει συσπασεις και δεν ξερω να τους απαντησω Embarassed Embarassed

Υ.Γ. τα κιλα του μπεμπη και γενικος υπερηχο εχουμε ν κανουμε απο της 30 Μαιου Rolling Eyes Rolling Eyes σημερα λοιπον που τον ροτησα,μ απαντησε θα τον δουμε πλεον οταν γεννηθει,τα κιλα του,και συμπληρωσε οτι αν ημουν στην Αμερικη,στο καλητερο μευτηρειο σε ολους τους 9 μηνες μονο εναν υπερηχο θα εκανα ολο κ ολο!!!!!!Πικρα Το Αμερικα πολυ το λυπαμε...

609μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 12:19 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πήγα σήμερα στο γιατρό... Την Παρασκευή γεννάω με καισαρική μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 534787

Όχι για την καισαρική (οι φατσούλες) αλλά για το άγχος που έχει αρχίσει να εμφανίζεται. Ο μπέμπης γύρισε προς τα αριστερά αλλά δεν έχει εμπεδωθεί. Και έχουμε πρόβλημα με τον πλακούντα. Έχει αρχίσει να (σόρυ αν γράψω βλακεία αλλά δεν συγκράτησα ακριβώς τη λέξη μέσα στο άγχος μου...) ασβεστώνεται. Επίσης τον έβλεπε νωθρό στον υπέρηχο και σε συνδυασμό με τον πλακούντα φοβήθηκε και με έστειλε στο μαιευτήριο για καρδιοτοκογράφημα.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι φοβήθηκα λίγο πάντως μετά από 10 λεπτά που πήγαμε στο μαιευτήριο και άρχισε ο τοκογράφος ο μπέμπης άρχισε ακόμα και να χοροπηδαει! Το καρδιοτοκογράφημα βγήκε πολύ καλό.

Μου έκανε και μια ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων και τώρα στην αναμονή...

Το μόνο που με ηρεμεί είναι ότι φαντάζομαι για αν με προγραμματίζει για Παρασκευή είναι και αυτός σίγουρος ότι ο πλακούντας θα αντέξει μέχρι τότε...

Η ψυχολογία μου περίεργη... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι την Παρασκευή θα γίνω μανούλα... Δεν θέλω να το πιστεψω... Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη και όλους τους μήνες υποσυνείδητα την απέρριπτα. Δεν μπορεί έλεγα... Δεν είμαι εγώ έγκυος... Τώρα που αρχίζω και σκέφτομαι ότι την Παρασκευή θα το πάρω αγκαλιά το σοκ είναι μεγάλο...

Τώρα αναμονή μέχρι την Παρασκευή... Δεν θα περάσουν με τίποτα οι μέρες... Το νιώθω...

610μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 12:21 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επίσης αποφάσισα να κάνω ολική νάρκωση... Καλύτερα έτσι θα είμαι πιο ήρεμα... Και μετά θα δω τον μικρό μου μπόμπιρα!

611μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 1:13 pm

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
k egw gennaw thn paraskeyh me kaisarikh..eyxomai na sou pane ola kala!!poy ola kala tha pane!!liges meres emeinan..

612μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 9:16 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια για οσες γεννατε καισαρικη,με το καλο τα μωρακια σας!!!εφτασε η ωρα να τα παρετε αγκαλιτσα σας και να τα αντικρυσετε,αυτο που θελω τοσο πολυ να ζησω και καθως πλησιαζει και για μενα αυτη η στιγμη τα συναισθηματα εινια περιεργα καθως συνδυαζονται με αγωνια,αμφισβητηση και αγχους...ολα καλα κοριτσια και περιμενουμε νεα σας!τι εμεινε?1 και σημερα....!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 215994

613μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 05, 2011 10:02 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:Hello Hello

Κορτιτσια και εγω σημερα εκανα το δευτερο non stress και με ''ψιλαφησε'' ο γιατρος απο κατω.δεν μ αρεσε καθολου (η μιγιαγκιχτη) και με εκραξε κιωλλας λιγο, σε λιγο θα γεννησεις ανθρωπο απο κει,μ ειπε, δικιο ειχε αλλα τεσπα καπως ενιωσα.και εμενα αυτα ακριβος μου ειπε οτι ειναι ψιλα ο μπεμπης και να παω παλ την αλλη Τριτη.μετα απο περιπου 5 ωρες ενιωσα τσιμπιματα/πονους περιοδου αρκετα τσουχτερους ομολογω,αλλα μεχρη εκει...τπτ αλο απο τοτε,το εχω ακουσει πολλες φορες παντος οτι αμα σε ψιλαφησει ο γιατρος σε κανα δυο μερες γεννας,βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και παντα σκεφτομαστε και τις συμπτωσεις ε!? MariaM εχω μπερδετει scratch οταν λεμε συσπασεις...ειναι πετρωμα στην κοιλια ΜΕ πονο το οποιο φευγει κ ερχετε?
ή λεμε αυτο που ενιωσα ας ποθμε σημερα σαν να μου ερχετε ΤΩΡΑ περιοδος?? νιωθω πολυ χαζη οταν με ροτανε ΑΝ εχω κανει συσπασεις και δεν ξερω να τους απαντησω Embarassed Embarassed

Υ.Γ. τα κιλα του μπεμπη και γενικος υπερηχο εχουμε ν κανουμε απο της 30 Μαιου Rolling Eyes Rolling Eyes σημερα λοιπον που τον ροτησα,μ απαντησε θα τον δουμε πλεον οταν γεννηθει,τα κιλα του,και συμπληρωσε οτι αν ημουν στην Αμερικη,στο καλητερο μευτηρειο σε ολους τους 9 μηνες μονο εναν υπερηχο θα εκανα ολο κ ολο!!!!!!Πικρα Το Αμερικα πολυ το λυπαμε...

Veraki αυτό εννοώ για τις συσπάσεις. Μην νιώθεις άσχημα που δεν είσαι σίγουρη, γιατί είναι λογικό να μην ξέρεις! Smile Εμένα ξεκίνησαν σαν πόνοι περιόδου που σιγά σιγά γίνονταν πιο έντονοι. Αρχικά δεν ήμουν σίγουρη και νόμιζα πως ήταν προπαρασκευαστικοί πόνοι, αλλά μετά άρχισα να έχω και κάποιους πιο περίεργους πόνους σε συνδυασμό με έντονο πέτρωμα. Δεν μπορώ να το περιγράψω σωστά. Πώς είναι όταν θες απεγνωσμένα να πας τουαλέτα; Χαχαχα... Φαντασου αυτή την επιθυμία να μεγαλώνει, χαχαχα! Κοίτα. Μην σε αγχώνει η ωρα εκείνη. Ή θα σπάσουν τα νερά ή θα εξελιχθούν έτσι οι πόνοι που θα το καταλάβεις ότι έχει ξεκινήσει ο τοκετός. Αποκλείεται να μην το καταλάβεις και θα έχεις χρόνο να πας στο μαιευτήριο. Από όσα είπα πριν στο Ελενάκι, εμένα η διαδικασία ξεκίνησε 14 ώρες πριν γεννήσω και στο μαιευτήριο ήμουν μόνο τις τελευταίες 2ώρες και 40 λεπτά. Βέβαια αν δεν είχα καθυστερήσει τόσο, μπορεί και εκείνοι να μην μου είχαν καθυστερήσει την επισκληρίδιο γιατί όταν έφτασα δεν ήταν και πολύ σίγουροι αν έπρεπε να μου την κάνουν ή όχι, χαχαχα! Στο δεύτερο θα είμαι υποψιασμένη... Νομίζω πως αν οι πόνοι περιόδου που έχεις δεν γίνουν πιο έντονοι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Σιγουρα οι πόνοι σε φέρνουν πιο κοντά στον τοκετό, οπότε αν έχεις καιρό να μπεις θα ξέρουμε που θα είσαι! Wink

ΥΓ: Αν σου πω κάποια πράγματα για τις γέννες στην Αμερική, θα δεις ότι δεν είναι καθόλου ιδανικό σαν μέτρο σύγκρισης. Ελλαδίτσα 1000 φορές!

tsiph έγραψε:Πήγα σήμερα στο γιατρό... Την Παρασκευή γεννάω με καισαρική μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 534787 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 534787

...

Η ψυχολογία μου περίεργη... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι την Παρασκευή θα γίνω μανούλα... Δεν θέλω να το πιστεψω... Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη και όλους τους μήνες υποσυνείδητα την απέρριπτα. Δεν μπορεί έλεγα... Δεν είμαι εγώ έγκυος... Τώρα που αρχίζω και σκέφτομαι ότι την Παρασκευή θα το πάρω αγκαλιά το σοκ είναι μεγάλο...

Τώρα αναμονή μέχρι την Παρασκευή... Δεν θα περάσουν με τίποτα οι μέρες... Το νιώθω...

Τσίπη με το καλό σου εύχομαι! Και εγώ έτσι περίεργα ένιωθα αλλά δεν νομίζω ότι συμβαίνει επειδή δεν είχατε προγραμματίσει την εγκυμοσύνη. Απλά είναι τόσο μεγάλο αυτό το γεγονός στην ζωή σου που αδυνατείς να το συνειδητοποιήσεις. Εγώ αισθάνθηκα το παιδί μου "δικό μου" μόνο στο σπίτι! Μου έκανε πολύ εντύπωση που όταν έφυγα από το μαιευτήριο μου το έδωσαν μαζί, χαχαα!
Μεγάλη μέρα η Παρασκευή λοιπόν! Εύχομαι με ένα γερό μωράκι!

anna_nik έγραψε:k egw gennaw thn paraskeyh me kaisarikh..eyxomai na sou pane ola kala!!poy ola kala tha pane!!liges meres emeinan..

Άννα με το καλό και με ένα γερό μωράκι και σε εσένα! Όπως το είπες, λίγες μέρες έμειναν! Θα σας σκέφτομαι και τις 2 την Παρασκευή!

Η κουμπάρα μου το έχει ρίξει στο περπάτημα να κατέβει ο μπέμπης! Άντε να δούμε πότε θα μας κάνει την τιμή να βγει και αυτός, χαχαχα!

614μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 12:53 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρια η κουμπαρα σου ποτε εχει π.η.τ?εχει κατεβει ο μπεμπης?'η το περπατημα γινεται για να κατεβει?

615μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:01 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλο το βράδυ ζήτημα αν κοιμήθηκα 3 ώρες (όχι συνεχόμενες) και άλλες 2 τώρα το πρωί.... Έχω ένα τρομερό πονοκέφαλο τώρα... Πέτρωνε η κοιλιά μου πάρα πολύ το βράδυ και αρκετά συχνά (δεν κράτησα όμως ώρα) αλλά δεν ξέρω αν ήταν από το μπέμπη που τουρλώνεται. Είχα και τα πονάκια που λές Μαρία (της τουαλέτας) αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω δυσκοιλιότηττα και ήταν η δεύτερη μέρα νομίζω που δεν πήγα τουαλέτα. Και είχα (σόρυ! Rolling Eyes ) πολλά αέρια. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι με ενοχλούσε το βάρος της μήτρας και του μωρού πάνω στο έντερό μου... Τώρα δεν ξέρω αν θα σταματήσει...

616μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:08 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:μαρια η κουμπαρα σου ποτε εχει π.η.τ?εχει κατεβει ο μπεμπης?'η το περπατημα γινεται για να κατεβει?

Έχει ΠΗΤ στις 28 αλλά ο μπέμπης είναι πάνω από 3 κιλά πια και της έχει πει ο γιατρός της να περπατάει για να κατέβει. Και εμένα ο δικός μου αυτό μου είπε μετά την εξέταση και εγώ με την ιδέα ότι δεν γεννάω πήγα στα μαγαζιά και περπατούσα 2 ώρες χαζεύοντας βιτρίνες, χαχαχα! Έχει ξανά εξέταση στις 14 οπότε αν δεν γεννήσει μέχρι τότε, βλέπουμε... Έχει καθημερινά πετρώματα πλέων και εκείνη.

tsiph έγραψε:Όλο το βράδυ ζήτημα αν κοιμήθηκα 3 ώρες (όχι συνεχόμενες) και άλλες 2 τώρα το πρωί.... Έχω ένα τρομερό πονοκέφαλο τώρα... Πέτρωνε η κοιλιά μου πάρα πολύ το βράδυ και αρκετά συχνά (δεν κράτησα όμως ώρα) αλλά δεν ξέρω αν ήταν από το μπέμπη που τουρλώνεται. Είχα και τα πονάκια που λές Μαρία (της τουαλέτας) αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω δυσκοιλιότηττα και ήταν η δεύτερη μέρα νομίζω που δεν πήγα τουαλέτα. Και είχα (σόρυ! Rolling Eyes ) πολλά αέρια. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι με ενοχλούσε το βάρος της μήτρας και του μωρού πάνω στο έντερό μου... Τώρα δεν ξέρω αν θα σταματήσει...

Χμ... Αν δεν καταφέρεις να πας στην τουαλέτα ή αν πας και δεις ότι και μετά συνεχίζεις να πονάς ή αν ο πόνος δυναμώσει πάρε τον γιατρό σου να τον ενημερώσεις και μην ντραπείς να του πεις και για την δυσκοιλιότητα και για τα αέρια.

617μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:27 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια κουκλες.

tsiphhhhhhhhhhh ελα δεν θελω τετοιαααααα!!! Razz σταματα να ανχονεσαι,θα πας,θα κοιμηθεις,θα ξοιπνησεις με μπεμπακιιιιιιιιιιι μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 893968 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 893968 ξεκιναει η καινουργια σου ζωη απο την Παρασκευη, εκμεταλευσου αυτες τις μερες για τοιχον εκρμοτητες πριν την εισαγωγη. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 417472

Εγω τελικα σκεφτομε να αλλαξω ομοδα και να παω απο τωρα στις μαμαδες Αυγουστου Laughing γτ ο μπεμπης μας δουλευει ΕΝ θελει να βγει.μου περασαν και τα πονακια που λεγαμε και ολα και ηρθε παλι το ανετο αισθημα το ''σαν να μην ειμαι εγκυος'' αφου προτεινα και στον αντρα μου να ψαξω να βρω το μαγιο μου να παμε να δουμε πως θα μαι με κοιλαρα στη παραλια Laughing Razz

Και εγω ειμια ΠΟΛΥ συκοιλια παντος,Μαρια το κανα εικονα, να μαι στην τουαλετα με εκεινο το αισθημα που περιγραφεις και να προσπαθω για την αναγκη μου και τελικα απο το σφιξιμο να βγαλω το αλο το σκατακι Laughing (τον μπεμπη)

37 week καλω ψηφοφορια να παω για μπανακι ή να κατσω στα αυγα μου η κοτα??

618μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:30 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λες να βιάζεται ο μπέμπης;;; όχι ρε γαμώτο και έχω αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα της Παρασκευής! Πλάκα κάνω! Από την ώρα που σηκώθηκα πάντως μάλλον επειδή "πέφτει" μπροστά η κοιλιά στην καρέκλα που κάθομαι δεν πονάω καθόλου!

619μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:35 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:Καλημερουδια κουκλες.

tsiphhhhhhhhhhh ελα δεν θελω τετοιαααααα!!! Razz σταματα να ανχονεσαι,θα πας,θα κοιμηθεις,θα ξοιπνησεις με μπεμπακιιιιιιιιιιι μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 893968 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 893968 ξεκιναει η καινουργια σου ζωη απο την Παρασκευη, εκμεταλευσου αυτες τις μερες για τοιχον εκρμοτητες πριν την εισαγωγη. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 417472

Εγω τελικα σκεφτομε να αλλαξω ομοδα και να παω απο τωρα στις μαμαδες Αυγουστου Laughing γτ ο μπεμπης μας δουλευει ΕΝ θελει να βγει.μου περασαν και τα πονακια που λεγαμε και ολα και ηρθε παλι το ανετο αισθημα το ''σαν να μην ειμαι εγκυος'' αφου προτεινα και στον αντρα μου να ψαξω να βρω το μαγιο μου να παμε να δουμε πως θα μαι με κοιλαρα στη παραλια Laughing Razz

Και εγω ειμια ΠΟΛΥ συκοιλια παντος,Μαρια το κανα εικονα, να μαι στην τουαλετα με εκεινο το αισθημα που περιγραφεις και να προσπαθω για την αναγκη μου και τελικα απο το σφιξιμο να βγαλω το αλο το σκατακι Laughing (τον μπεμπη)

37 week καλω ψηφοφορια να παω για μπανακι ή να κατσω στα αυγα μου η κοτα??

Χαχαχαχαχαχα! Βεράκι τι ωραία που τα λες!!! Laughing Laughing Laughing Φαντάσου τώρα και την στιγμή που είσαι στο μπάνιο και έχεις "κολλήσει". Κάθεσαι και παρακαλας να βγει, ιδρώνεις και ξειδρώνεις, πιάνεσαι και αυτό εκεί επιμένει να μην αποφασίζει... Κάπως έτσι είναι η συνέχεια! Χαχχαχαχαχα! Μου αρέσει που κάνεις πλάκα και που είσαι τόσο χαλαρή! Πάντως τέτοια συζήτηση πρώτη φορά κάνω στο φόρουμ, χαχαχαχα!

Εγώ λέω να βάλεις το μαγιουδάκι σου και να βγάλεις έξω την κοιλάρα σου να χαζέψει ο κόσμος! Λατρεύω κοιλίτσες στην θάλασσα! Απλά να σε συμβουλέψω. Όχι στον ήλιο. 1 με 5 απαγορεύεται. Αντιηλιακό. Πρόσεχε μην γλιστρήσεις, φορα και τις σαγιονάρες ή πλαστικά πεδιλάκια εν ανάγκη στην θάλασσα και αν κρυώνεις μην μπεις. Και εννοείται και το άφησα για το τέλος, η θάλασσα να είναι καθαρή!

620μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Λες να βιάζεται ο μπέμπης;;; όχι ρε γαμώτο και έχω αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα της Παρασκευής! Πλάκα κάνω! Από την ώρα που σηκώθηκα πάντως μάλλον επειδή "πέφτει" μπροστά η κοιλιά στην καρέκλα που κάθομαι δεν πονάω καθόλου!

Καταρχάς μην αγχώνεσαι. Μήπως όλο αυτο συμβαίνει επειδή ανησυχείς για το μωράκι; Μπορεί να είναι μόνο ψυχολογικό.

Έπειτα κάνε μου μια χάρη. Πήγαινε να κοιταχθείς σε έναν ολοσωμο καθρέφτη. Η κοιλιά σου είναι στα ίδια επίπεδα με χθες;

621μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 1:54 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν βλέπω κάποια διαφορά στον καθρέφτη και με τα χέρια στα ίδια επίπεδα τη βλέπω. Εξάλλου πριν σηκωθώ είχε τουρλώσει το κεφαλάκι και ήταν στα ύψη κοντά στον αφαλό.

Δεν αγχώνομαι μωρέ το διακωμωδώ οταν λέω αν έρθει νωρίτερα. Το παίρνω σιγά σιγά απόφαση Τη τετάρτη, τη πέμπτη, τη παρασκευή! Αν και πάντα το 8 ήταν το αγαπημένο μου νούμερο και μ' αρέσει αν γεννήσω στις 8!

Veraki εγώ λέω να πας! Έχω σκάσει που δεν μπορώ να πάω. Δεν μου έχει πει όχι ο γιατρός αλλά επειδή παθαίνω συνέχεια μηκυτιάσεις το φοβάμαι και χτες υπολόγιζα. Το χειρότερο 20 Αυγούστου θα παρκάρω κάπου τον μπέμπη και θα πάω για βουτιά!

622μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 2:05 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Δεν βλέπω κάποια διαφορά στον καθρέφτη και με τα χέρια στα ίδια επίπεδα τη βλέπω. Εξάλλου πριν σηκωθώ είχε τουρλώσει το κεφαλάκι και ήταν στα ύψη κοντά στον αφαλό.

Δεν αγχώνομαι μωρέ το διακωμωδώ οταν λέω αν έρθει νωρίτερα. Το παίρνω σιγά σιγά απόφαση Τη τετάρτη, τη πέμπτη, τη παρασκευή! Αν και πάντα το 8 ήταν το αγαπημένο μου νούμερο και μ' αρέσει αν γεννήσω στις 8!

Veraki εγώ λέω να πας! Έχω σκάσει που δεν μπορώ να πάω. Δεν μου έχει πει όχι ο γιατρός αλλά επειδή παθαίνω συνέχεια μηκυτιάσεις το φοβάμαι και χτες υπολόγιζα. Το χειρότερο 20 Αυγούστου θα παρκάρω κάπου τον μπέμπη και θα πάω για βουτιά!

Εντα΄ξει τότε μια χαρά είσαι. Εχε το νου σου στον πόνο μονο τότε για να δεις αν δυναμώσει.

623μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 2:26 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
tsiph έγραψε:Δεν βλέπω κάποια διαφορά στον καθρέφτη και με τα χέρια στα ίδια επίπεδα τη βλέπω. Εξάλλου πριν σηκωθώ είχε τουρλώσει το κεφαλάκι και ήταν στα ύψη κοντά στον αφαλό.

Εντα΄ξει τότε μια χαρά είσαι. Εχε το νου σου στον πόνο μονο τότε για να δεις αν δυναμώσει.

γιατι ρωτας για την κοιλια μαρια?τι δλδ πρεπει να δεις?βλεπεις καποια αλλαγη οταν πλησιαζει τοκετος?

624μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 2:35 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φαντάζομαι απλά θα πρέπει να "κατεβαίνει"...

625μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 25 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 06, 2011 2:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:

γιατι ρωτας για την κοιλια μαρια?τι δλδ πρεπει να δεις?βλεπεις καποια αλλαγη οταν πλησιαζει τοκετος?

Ρωτάω γιατί μπορεί να έχει κατέβει χαμηλά το μωρό και με προβλημάτισε που νιώθει πίεση χαμηλά στο έντερο. Γιατί φαντάζομαι πως αν το μωρό εμπεδωθεί, είναι λογικό μέχρι να γίνει όλο αυτό να πονάεισε εκείνο το σημείο. Όμως εφόσων πάει για καισαρική είναι προτιμότερο πιστεύω να μείνει το μωρό στην θέση του και να σταματήσουν καοι οι πόνοι. Δεν θέλουμε να ξεκινήσει τοκετός ειδικά αν δεν μας αρέσει η θέση του πλακούντα. Αλλά μια χαρά ειναι μάλλον η Τσίπη και όλα είναι στην θέση τους όπως φαίνεται.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις