1001 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Αυγ 31, 2011 2:24 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μαρία μου και εγώ αγχώνομαι για τον οισοφάγο και έχω σκοπό να το συζητήσω με την παιδίατρο όταν πάω... Άτιμη ΓΟΠ.... Αλήθεια έχουμε καμία έρευνα για τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού γάλακτος όταν πασαλείβετε η μαμά; Μπάνιο με κάνει το κωλόπαιδο κάθε φορά! Λέτε τα βλαστοκύταρα να κάνουν καλό και σαν κρέμα σώματος;;; χαχαχα! Α! Μαρία όταν ήμουν στο νοσοκομείο μου είχαν πει ότι το στήθος θέλει 2 ώρες για να παράχθεί γάλα. Και στο μαιευτηριο (αυτό σχετικά με τα 40 λεπτά πουείπες στην Ελένη).
Τοσα ξέρανε τόσα σου είπανε Τσίπη μου! Χθες ειδα αποσπασμα εκπομπής όπου η αρχι-μαία του Ρέα, έλεγε πως μπορούμε να διαπιστώσουμε την ποσότητα που παράγει η μαμά βγάζοντας με ένα θήλαστρο!!!! Τραβούσα τα μαλλιά μου όταν το άκουσα όχι μονο επειδή λέγονται τέτοιες ανακρίβειες στην τηλεόραση αλλά και το ότι λέγονται απο ένα άτομο με τοσο υπεύθυνη θέση!! Ξέρεις πόσες μανούλες που δεν βγάζουν σταγόνα με θήλαστρο ταίζουν τα παιδάκια τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ; Και απο οσο ξέρω ο αέρας δεν παχαίνει... Πραγματικά όταν πάω με το καλό να γεννήσω το δεύτερο θα πάω με άλλο αερα και όποιος μου πει το παραμικρό την έχει βάψει... Και φυσικά δεν θέλει 2 ώρες για να παραχθεί το γάλα... Απλά ήταν ένας ακόμα τρόπος για να σου πουν δώσεις ξένο όταν το μωρό σου θα ζητούσε στήθος ξανά και ξανά πολύ πριν το 2ωρο, γιατί τα νεογένητα όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο συχνά ζητάνε στήθος γιατί τρώνε και πολύ μικρότερα γεύματα. Έχουν σύστημα όλοι αυτοι στα μαιευτήρια και έχουν 1002 τρόπους να εμποδίσουν την φύση και να σαμποτάρουν τον αποκλειστικό θηλασμό.
Όσο για το γάλα και τις ευεργετικές του ιδιότητες ξέρω ότι έχει επουλωτική δράση χαχα! Στο κάτω-κάτω κάτι θα ήξερε η Κλεοπάτρα που έκανε μπάνιο σε γάλα! όταν θήλαζα έσταζε το άλλο στήθος χωρίς να το καταλάβω πάνω στα ποδαράκια του μωρού μου και είχα κάνει όλα τα φορμάκια μούσκεμα!