976 Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Αυγ 27, 2011 1:23 am
candycandy
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:MariaM έγραψε:tsiph έγραψε:Γειά σας κορίτσια!
Μαρία σου έστειλα πμ! δεν είχα δει την ερώτησή σου!
Εμείς από χτες είμαστε λίγο αλλά καλό απ' ότι φαίνεται μαμ πολύ νάνι και ενδιάμεσα γελάκια! Τα πάμε αρκετά καλάκαι νιώθω κάθε μέρα και πιο άνετη με τον μπομπιράκο μου! Επίσης του πήρα πιπίλα από καοτσούκ και σώθηκα! Την κρατάει λίγο για να κοιμηθεί και μετά τη βγάζει στον ύπνο!
Σε ευχαριστώ Τσίπη μου! Δεν ξέρεις ποσο χαίρομαι και πόσο καμαρώνω για εσάς μετά από τα τόοοοοσα προβλήματα που ξεπεράσατε τα 2 σας!!! Αντε τώρα θα είναι ολο και καλύτερα και ο θηλασμος θα αρχισει να γινεται πολύ εύκολος!!!! Μπράβο σου κοπέλα μου που τα κατάφερες! Ένα μεγαλο μπράβο απο εμενα! Ξερω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά αν το μωρακι σου έχει ΓΟΠ! Καλούς θηλασμους ευχομαι απο εδώ και πέρα! Και για να γελάσουμε λίγο μια και χάρηκα τόσο θα σας βάλω κάποιες 'ειδικά' προσαρμοσμένες παροιμίες που με έκαναν και γέλασα σήμερα! Ιδού!
http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_2493.html
Μαρίαααααα! Έλιωσα στο γέλιο! Συγκράτησα βέβαια 2 που είναι γραμμένες για μένα!
-Μια του ψέυτη, δυο του κλέφτη τρεις και θηλάζουμε αποκλειστικά!
-Σαν θέλει η μάνα και ο γιός τύφλα να 'χει ο γιατρός!
Εμένα τώρα το βράδυ έκανε κάτι που είχε καιρό να το κάνει. Τσαντιζόταν στο στήθος και παιδευόταν. Έπιανε, ρούφαγε λίγο και μετά το άφηνε και έκλαιγε. Είπα να μην τον ταλαιπωρήσω, δεν είμασταν και σπίτι μας να έχω το χρόνο και υπέκυψα στον πειρασμό του ξένου...
candycandy εμένα πολλές φορές δεν ρεύεται καθόλου. Αλλά άλλες ρεύεται όπως λες και εσύ μετά από ώρα! Αυτό με τον εμετό-γουλιές που βγαίνουν από τη μύτη φυσιολογικό και συνηθισμένο. Εγώ να φανταστείς σε κάθε δωμάτιο που βρίσκεται ο μπέμπης έχω πεταμένες αμπούλες με ορό! Μπορεί να σου φαίνομαι άνετη τώρα απλά τα πέρασα όσα περνάς εσύ κάποιες μέρες πρίν. είμαι πιο "παλιά" από σένα! Κορίτσια κατάλαβα ότι στο θέμα μωρό ακόμα και 10 μέρες περισσότερες να έχεις ένα μωρό γίνεσαι πιο "έμπειρη"!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΣΙΠΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ..ΤΕΛΕΙΑ ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ..ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΛΗ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..