Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

676μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 13, 2011 12:37 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να 'μαι και εγώ! Με άδεια κοιλίτσα και γεμάτη αγκαλίτσα! Όπως θα θυμάστε γέννησα και εγώ την Παρασκευή με καισαρική. Όλα πήγαν καλά ο μπέμπης βγήκε 3500 και είναι φτυστός η μαμά του!!!

Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα τέλεια. Ο μόνος που δεν με ενόχλησε ήταν ο μπέμπης!

Από που να αρχίσω;; Ας πάμε με τα καλά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το βάρος του. Μέχρι και τον 8ο ο γιατρός μου έλεγε ότι έχει χώρο γιατί είναι μικρός. Αν ήταν μεγάλος δηλαδή πόσο θα έφτανε;;; Very Happy

Το κλάμα του εκτός από τα πρώτα λεπτά δεν το άκουσα καθόλου τις πρώτες μέρες! Ξύπναγε και απλά έβγαζε κατι ήχους ("έλεγε" όλο ε ε ε!) Και τις επόμενες βέβαια εκτός όταν πεινάμε και δεν μας προλαβαίνει η μαμά! Και μη φανταστείτε ένα νιαούρισμα!

Από ύπνο; Το πήρε και αυτό από την υπναρού τη μαμά του! Ο παιδίατρος μου είπε δεν θα τον ξυπνάς για φαί όποτε θέλει αυτός θα ξυπνήσει. Ε ο κύριος κάνει και 6 ώρες να ξυπνήσει!

Από φαί τα χαλάμε λίγο. Τρώει πάρα πολύ αλλά μάλλον δεν τον χορταίνει το δικό μου και τρώει πάρα πολύ συμπλήρωμα! Τις πρώτες μέρες δεν τον προλαβαίναμε από τις γουλιές. Καθάρισε καλά από τα φλέματα πάντως! Ακόμα βέβαια στο ρέψιμο βγάζουμε πράμα!

Πάμε τώρα στην καισαρική!
Έκανα ολική νάρκωση και όλα πήγαν καλά. Ο γιατρός μου δεν θέλει να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς του και δεν με άφησαν να σηκωθώ την πρώτη μέρα άρα τον μπέμπη τον ανέλαβαν οι υπόλοιποι! Την επόμενη μέρα σηκώθηκα και όλα καλά βέβαια με πόναγαν πολύ τα ράμματα με έκαιγαν(και ακόμα με καίνε βέβαια Sad )!Κατάφερα να φάω την Κυριακή γιατί στην καισαρική πρέπει να αεριστείς για να σε βγάλουν τον ορό.

Επίσης η αναισθησιολόγος με προειδοποίησε για μια "παρενέργεια" του φαρμάκου η οποία δυστυχώς με έπιασε. Πόνοι στα κόκκαλα στην πλάτη και στα χέρια!

Από την Κυριακή και μετά άρχισαν τα παρατράγουδα.

Όλη μέρα με δέκατα. Το υψηλότερο 37,7. Διαλύθηκα όμως. Όλοι να σκάνε και εγώ να είμαι σκεπασμένη μέχρι το λαιμό με σεντόνι. Ο πονοκέφαλος με είχε διαλύσει. Οι απαντήσεις όλων ήταν δεν μας απασχολούν τα δέκατα δεν έχεις κάτι. Μου εξήγησαν ότι υπάρχουν πολλές αιτίες οι οποίες δεν είναι καμία σοβαρή. Έκανα κάποιες αντιμικροβιακές ενέσεις (δεν ξέρω αν τις κάνουν όλες βέβαια) Και θα κάνω άλλες 2 αύριο και μεθαύριο. Την Τρίτη μου ζήτησε ο γιατρός να μην πάρω κανένα παυσίπονο για να δούμε πόσο μπορούν να φτάσουν τα δέκατα. Το βράδυ ένιωθα να καίγομαι. Μου έβαλαν θερμόμετρο 38,2. Επικοινωνούν με το γιατρό και τους λέει να μου βάλουν πεταλούδα για ενδοφλέβια αντιβίωση. Στα επόμενα 20 λεπτά (πριν μου βάλουν την πεταλούδα) ο πυρετός είχε πέσει μόνος του στο 37,1! Τότε καταλάβαν και μου είπαν ότι είναι από το στήθος γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία χωρίς να έχω πάρει κάτι. Από χτες το βράδυ κάνω συνέχεια 36.

Από χτες πονάει ελεεινά η πλάτη μου και δεν μπορώ να σταθώ ούτε λεπτό. Πολλές φορές αφήνω το μωρό να το συνεχίσουν άλλοι στο ντύσιμο... Πάντως αυτός ο πόνος δεν είναι όπως ο άλλος από την αναισθησία.

Προσπαθώ να περπετάω όσο περισσότερο μπορώ αλλά με καίνε ελεεινά τα ράμματα και όταν με πιάνει η πλάτη νιώθω ότι θα πέσω κάτω. Και ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να σηκωθώ από καρέκλα ή το κρεβάτι. Παίρνω και επίσημα σύνταξη αναπηρίας! Ελπίζω να συνέλθω γρήγορα...

Τέλος ο μπαμπάς μας έχει χεστεί πάνω του αν και παραπονιέται ότι την μέρα που τον συλλάβαμε μάλλον κάπου έλειπε!

Επίσης η οικογένεια του μπαμπά μας γιατί είναι το πρώτο εγγόνι-ανήψι ενώ από τη μεριά μας είναι 4ο εγγόνι και έχω χάσει το λογαριασμό από ανήψια!

Συγνώμη για την πολυλογία αλλά είπα να προλάβω ερωτήσεις! Very Happy

Αν ξέχασα κάτι πάντως εδώ είμαστε!

677μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 13, 2011 12:59 pm

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε: Να 'μαι και εγώ! Με άδεια κοιλίτσα και γεμάτη αγκαλίτσα! Όπως θα θυμάστε γέννησα και εγώ την Παρασκευή με καισαρική. Όλα πήγαν καλά ο μπέμπης βγήκε 3500 και είναι φτυστός η μαμά του!!!

Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα τέλεια. Ο μόνος που δεν με ενόχλησε ήταν ο μπέμπης!

Από που να αρχίσω;; Ας πάμε με τα καλά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το βάρος του. Μέχρι και τον 8ο ο γιατρός μου έλεγε ότι έχει χώρο γιατί είναι μικρός. Αν ήταν μεγάλος δηλαδή πόσο θα έφτανε;;; Very Happy

Το κλάμα του εκτός από τα πρώτα λεπτά δεν το άκουσα καθόλου τις πρώτες μέρες! Ξύπναγε και απλά έβγαζε κατι ήχους ("έλεγε" όλο ε ε ε!) Και τις επόμενες βέβαια εκτός όταν πεινάμε και δεν μας προλαβαίνει η μαμά! Και μη φανταστείτε ένα νιαούρισμα!

Από ύπνο; Το πήρε και αυτό από την υπναρού τη μαμά του! Ο παιδίατρος μου είπε δεν θα τον ξυπνάς για φαί όποτε θέλει αυτός θα ξυπνήσει. Ε ο κύριος κάνει και 6 ώρες να ξυπνήσει!

Από φαί τα χαλάμε λίγο. Τρώει πάρα πολύ αλλά μάλλον δεν τον χορταίνει το δικό μου και τρώει πάρα πολύ συμπλήρωμα! Τις πρώτες μέρες δεν τον προλαβαίναμε από τις γουλιές. Καθάρισε καλά από τα φλέματα πάντως! Ακόμα βέβαια στο ρέψιμο βγάζουμε πράμα!

Πάμε τώρα στην καισαρική!
Έκανα ολική νάρκωση και όλα πήγαν καλά. Ο γιατρός μου δεν θέλει να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς του και δεν με άφησαν να σηκωθώ την πρώτη μέρα άρα τον μπέμπη τον ανέλαβαν οι υπόλοιποι! Την επόμενη μέρα σηκώθηκα και όλα καλά βέβαια με πόναγαν πολύ τα ράμματα με έκαιγαν(και ακόμα με καίνε βέβαια Sad )!Κατάφερα να φάω την Κυριακή γιατί στην καισαρική πρέπει να αεριστείς για να σε βγάλουν τον ορό.

Επίσης η αναισθησιολόγος με προειδοποίησε για μια "παρενέργεια" του φαρμάκου η οποία δυστυχώς με έπιασε. Πόνοι στα κόκκαλα στην πλάτη και στα χέρια!

Από την Κυριακή και μετά άρχισαν τα παρατράγουδα.

Όλη μέρα με δέκατα. Το υψηλότερο 37,7. Διαλύθηκα όμως. Όλοι να σκάνε και εγώ να είμαι σκεπασμένη μέχρι το λαιμό με σεντόνι. Ο πονοκέφαλος με είχε διαλύσει. Οι απαντήσεις όλων ήταν δεν μας απασχολούν τα δέκατα δεν έχεις κάτι. Μου εξήγησαν ότι υπάρχουν πολλές αιτίες οι οποίες δεν είναι καμία σοβαρή. Έκανα κάποιες αντιμικροβιακές ενέσεις (δεν ξέρω αν τις κάνουν όλες βέβαια) Και θα κάνω άλλες 2 αύριο και μεθαύριο. Την Τρίτη μου ζήτησε ο γιατρός να μην πάρω κανένα παυσίπονο για να δούμε πόσο μπορούν να φτάσουν τα δέκατα. Το βράδυ ένιωθα να καίγομαι. Μου έβαλαν θερμόμετρο 38,2. Επικοινωνούν με το γιατρό και τους λέει να μου βάλουν πεταλούδα για ενδοφλέβια αντιβίωση. Στα επόμενα 20 λεπτά (πριν μου βάλουν την πεταλούδα) ο πυρετός είχε πέσει μόνος του στο 37,1! Τότε καταλάβαν και μου είπαν ότι είναι από το στήθος γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία χωρίς να έχω πάρει κάτι. Από χτες το βράδυ κάνω συνέχεια 36.

Από χτες πονάει ελεεινά η πλάτη μου και δεν μπορώ να σταθώ ούτε λεπτό. Πολλές φορές αφήνω το μωρό να το συνεχίσουν άλλοι στο ντύσιμο... Πάντως αυτός ο πόνος δεν είναι όπως ο άλλος από την αναισθησία.

Προσπαθώ να περπετάω όσο περισσότερο μπορώ αλλά με καίνε ελεεινά τα ράμματα και όταν με πιάνει η πλάτη νιώθω ότι θα πέσω κάτω. Και ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να σηκωθώ από καρέκλα ή το κρεβάτι. Παίρνω και επίσημα σύνταξη αναπηρίας! Ελπίζω να συνέλθω γρήγορα...

Τέλος ο μπαμπάς μας έχει χεστεί πάνω του αν και παραπονιέται ότι την μέρα που τον συλλάβαμε μάλλον κάπου έλειπε!

Επίσης η οικογένεια του μπαμπά μας γιατί είναι το πρώτο εγγόνι-ανήψι ενώ από τη μεριά μας είναι 4ο εγγόνι και έχω χάσει το λογαριασμό από ανήψια!

Συγνώμη για την πολυλογία αλλά είπα να προλάβω ερωτήσεις! Very Happy

Αν ξέχασα κάτι πάντως εδώ είμαστε!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.....Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...

678μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 13, 2011 1:29 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα στις 2 καινουριες μαμαδουλες!!!τι καλα που εχετε τα μπεμπακια σας στην αγκαλια σας!!!αχ νιωθω οτι δεν θα γεννησω ποτε.π.η.τ εχω σε 9 μερες,την επομενη παρασκευη.ποτε θα μας κανει την τιμη να βγει η μπουμπου αγνωστο.αυριο εχουμε ραντεβου στο γιατρο να μας πει πως βλεπει τα πραγματα και αν εμπεδωθηκε η μπεμπουλα.αντε μπεμπουλα κατεβα κατεβα...
και οσο για σενα tsiph ταχεια αναρωση και να πανε ολα καλα για να ευχαριστηθεις τον μπεμπη σου!!!

679μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 13, 2011 5:28 pm

motheroula 30

motheroula 30
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΙ ΕΓΩ........!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 02/08 ΟΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ!!!!ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 02/08 ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΖΑΧΑΡΟ ΚΥΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ...ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΩΤΗΡΙΕΣ....ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 2 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ + 1 ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2.420!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2.500 ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΑΓΧΟΣ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ!!!!ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ...ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ,ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΟΣΟ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

680μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 14, 2011 1:02 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Καλως ήρθατε στις καινούριες κοπέλες.Ελενάκι τελευταία σε βλέπω να γεννάς. Εσύ θα τα χεις μάθει όλα μέχρι τότε από τις άλλες κοπέλες και θα σου φανε'ι παιχνιδάκι.

681μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 14, 2011 1:38 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

Candycandy δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Είναι στον οργανισμό. Και στο φυσιολογικό τοκετό μπορεί κάποιες κοπέλες να παρουσιάσουν επιπλοκές ή να πονέσουν περισσότερο. Μετά από μένα γέννησε μια άλλη κοπέλα με καισαρική. Την τρίτη μέρα κάνοντας βόλτες στο διάδρομο με τα χίλια ζορια την είδα να κάθεται σταυροπόδι στο κρεβάτι ενώ εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ!

682μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 14, 2011 3:16 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fofi έγραψε:κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Καλως ήρθατε στις καινούριες κοπέλες.Ελενάκι τελευταία σε βλέπω να γεννάς. Εσύ θα τα χεις μάθει όλα μέχρι τότε από τις άλλες κοπέλες και θα σου φανε'ι παιχνιδάκι.

αχ και εγω τελευταια με βλεπω....και θελω τοσο πολυ να ερθει το μπεμπακι μου!πριν καμια βδομαδα αν με ρωταγες ελεγα οχι ακομα,αστην να κατσει λιγο αμομα στην κοιλιτσα μου...ενιωθα οτι δεν ειμαι ετοιμη και οτι δεν θα μπορω να ανταποκριθω,αλλα τωρα την θελω πολυυυυυυυυ.σημερα παμε στο γιατρο 10.00 εχουμε ραντεβου,ανηπομωνω να μου πει οτι εμπεδωθηκε και οπου να ειναι ερχεται!αχ θελω να γεννησω αυτο το σαββατοκυριακο...θα μπω οταν γυρισω απο τον γιατρο το βραδυ να σας πω τι μου ειπε...
αααα να χαιρετησω και να καλοσορισω την νεα μαμαδουλα!!!με το καλο κοπελα μου,ταλαιπωρηθηκες και τωρα θα ανταμειφτεις με ενα γλυκο και ομορφο μπεμπακι!σου ευχομαι οτι καλυτερο!

683μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 14, 2011 2:06 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenaki85 έγραψε:
fofi έγραψε:κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Καλως ήρθατε στις καινούριες κοπέλες.Ελενάκι τελευταία σε βλέπω να γεννάς. Εσύ θα τα χεις μάθει όλα μέχρι τότε από τις άλλες κοπέλες και θα σου φανε'ι παιχνιδάκι.

αχ και εγω τελευταια με βλεπω....και θελω τοσο πολυ να ερθει το μπεμπακι μου!πριν καμια βδομαδα αν με ρωταγες ελεγα οχι ακομα,αστην να κατσει λιγο αμομα στην κοιλιτσα μου...ενιωθα οτι δεν ειμαι ετοιμη και οτι δεν θα μπορω να ανταποκριθω,αλλα τωρα την θελω πολυυυυυυυυ.σημερα παμε στο γιατρο 10.00 εχουμε ραντεβου,ανηπομωνω να μου πει οτι εμπεδωθηκε και οπου να ειναι ερχεται!αχ θελω να γεννησω αυτο το σαββατοκυριακο...θα μπω οταν γυρισω απο τον γιατρο το βραδυ να σας πω τι μου ειπε...
αααα να χαιρετησω και να καλοσορισω την νεα μαμαδουλα!!!με το καλο κοπελα μου,ταλαιπωρηθηκες και τωρα θα ανταμειφτεις με ενα γλυκο και ομορφο μπεμπακι!σου ευχομαι οτι καλυτερο!

κοριτσια τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυ Mad δεν εχει μπει στη λεκανη η μπεμπα και ο τραχηλος ειναι ακομα ανωριμος λεει ο γιατρος...ολα πηγαν τοσο καλα στην εγκημοσυνη,ολα ηταν για φυσιολογικο και τωρα απλα επειδη η μπουμπου βαριεται να κατεβει λιγο χαμηλοτερα,εχουμε μεγαλη πιθανοτητα για καισαρικη... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 534787 ενταξει δεν σημαινει κατι αρνητικο αυτο και sorryστα κοριτσια που γεννησαν με καισαρικη,αλλα ολα ελεγαν για φυσιολογικο και ειχαμε σαν σκηνη στο μυαλο μας τον τοκετο με τον αντρουλη μου μεσα,να κοβει τον λωρο...τωρα δεν θα πανε μαλλον οπως τα φανταζομασταν.
αλλα να σας πω την αληθεια ειμαι χαζη που στεναχωριεμαι τοσο πολυ.το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,μεγαλωνει ωραια(ειμαστε 3000 γρ),εγω ειμαι μια χαρα με μια ευκολη εγκυμοσυνην και σαν αχαριστη παραπονιεμαι που μπορει να γεννησω με καισαρικη.ειμαι αδικη,θα επρεπε να με νιαζει μονο το οτι θα παρω στην αγκαλια μου ενα γερο μωρακι.αφου απο την υπερενταση με επιασαν τα κλαματα με το που βγηκα απο την πορτα του γιατρου.ειμαι πολυ ουφο τελικα!!! alien
θα παμε παλι στον γιατρο την επομενη πεμπτη για να μας πει πως βρισκει τον τραχηλο,αν θα κανουμε προκληση ή καισαρικη.αχ αλλη μια βδομαδα με την μπουμπου μου στην κοιλιτσα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 990599

684μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 15, 2011 4:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατακως έγραψε:καλησπερα μανουλες.
πηρα τη μπεμπουλα μου σπιτι μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 654316 και ειμαι πολυ χαρουμενη...

Πόσο χαίρομαι! Τέλεια νέα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Να σου ζήσει η μπέμπα και καλή λοχεία!!!

fofi έγραψε:...Εμείς τελικά γεννήσαμε το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 5:30 το πρωί.Δεν περίμενε ο μπέμπης να πάει Κυριακή.Βγήκε 2750...

Να σου ζήσει!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι! Εύχομαι να τα πάτε καλά και με τον θηλασμό για όσο πάει και αν θες οτιδήποτε εδώ είμαστε εμείς. Μην σε αγχώνει η παλινδρόμηση. Δεν είναι αρρώστια, είναι απλά μια προσωρινή λίγο δύσκολη κατάσταση αλλά ξεπερνιέται! Smile Είχε και εμένα ο μικρός σε συνδυασμό με κολικούς αλλά μετά τον 6ο όλα οκ. Άκου την παιδίατρο κυρίως και ότι άλλο θες σαν πληροφορία, εδώ θα είμαστε να τα λέμε! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος!

anna_nik έγραψε:καλημερα κοριτσια!δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας..ειμαι στο τρεξιμο...λοιπον!!!γεννησα!!!!!!!!!!!!!!την παρασκευη με καισαρικη!η μπεμπα μου ειναι μια χαρα!!ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ ευτυχησμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!οσεσ γεννησατε σασ ευχομαι νασ σασ ζησουν τα μωρακια σας και οτι καλυτερο στη ζωη τουσ!!!!

Να ζήσει και το δικό σου μπεμπάκι και να το χαίρεσαι! Καλέ μια βδομαδούλα έλειψα και μπήκα και είδα τόσα νέα που πραγματικά χαίρομαι! Έχω ανατριχιάσει! Να χαίρεστε Άννα την μπεμπούλα σας!

tsiph έγραψε: Να 'μαι και εγώ! Με άδεια κοιλίτσα και γεμάτη αγκαλίτσα! Όπως θα θυμάστε γέννησα και εγώ την Παρασκευή με καισαρική. Όλα πήγαν καλά ο μπέμπης βγήκε 3500 και είναι φτυστός η μαμά του!!!

...

Τσίπη μου πολύ χάρηκα και για εσένα! Μπέμπαρος ε; Να σου ζήσει και να το καμαρώνετε! Περαστικά σε εσένα γρήγορα! Και όταν περάσει ο πόνος κράτα μόνο τα θετικά!

ΥΓ: Απορώ που όταν είδαν να ανεβαίνει η θερμοκρασία δεν σκεφτήκαν πρώτα από όλα την μαστίτιδα...

motheroula 30 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΙ ΕΓΩ........!!!...

Γεια σου motheroula! Εγώ σε ξέρω! Σε θυμάμαι και χαίρομαι που το μωράκι σου είναι καλά και πήρε βάρος! Με το καλό να γεννηθεί και να είναι γερό και εύχομαι να το ζήσεις φυσιολογικά όπως το θες! Θα περιμένουμε νέα σου!

elenaki85 έγραψε:

κοριτσια τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυ Mad δεν εχει μπει στη λεκανη η μπεμπα και ο τραχηλος ειναι ακομα ανωριμος λεει ο γιατρος...ολα πηγαν τοσο καλα στην εγκημοσυνη,ολα ηταν για φυσιολογικο και τωρα απλα επειδη η μπουμπου βαριεται να κατεβει λιγο χαμηλοτερα,εχουμε μεγαλη πιθανοτητα για καισαρικη... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 534787 ενταξει δεν σημαινει κατι αρνητικο αυτο και sorryστα κοριτσια που γεννησαν με καισαρικη,αλλα ολα ελεγαν για φυσιολογικο και ειχαμε σαν σκηνη στο μυαλο μας τον τοκετο με τον αντρουλη μου μεσα,να κοβει τον λωρο...τωρα δεν θα πανε μαλλον οπως τα φανταζομασταν.
αλλα να σας πω την αληθεια ειμαι χαζη που στεναχωριεμαι τοσο πολυ.το κοριτσακι μου ειναι μια χαρα,μεγαλωνει ωραια(ειμαστε 3000 γρ),εγω ειμαι μια χαρα με μια ευκολη εγκυμοσυνην και σαν αχαριστη παραπονιεμαι που μπορει να γεννησω με καισαρικη.ειμαι αδικη,θα επρεπε να με νιαζει μονο το οτι θα παρω στην αγκαλια μου ενα γερο μωρακι.αφου απο την υπερενταση με επιασαν τα κλαματα με το που βγηκα απο την πορτα του γιατρου.ειμαι πολυ ουφο τελικα!!! alien
θα παμε παλι στον γιατρο την επομενη πεμπτη για να μας πει πως βρισκει τον τραχηλο,αν θα κανουμε προκληση ή καισαρικη.αχ αλλη μια βδομαδα με την μπουμπου μου στην κοιλιτσα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 990599

Ελενάκι μου μην στεναχωριέσαι! Σαν να ακούω την κουμπάρα μου πάντως... Και εκείνη τα ίδια ακριβώς. Και της είπε ο γιατρός ότι έχει και 50% πιθανότητα να κάνει καισαρική και σε εκείνη... Βέβαια εγώ που είμαι λίγο τσαούσα τα ψιλοπήρα γιατί δεν μου φάνηκε για "νέο" αυτό που της είπε! Σιγά το νέο! Μια γυναίκα στην Ελλάδα έχει 50% πιθανότητα να κάνει καισαρική γιατί τόσο είναι το ποσοστό των καισαρικών! Οπότε θα σου πω αυτό που είπα και στην κουμπάρα μου. Και ψηλά να είναι το παιδί και να μην έχει εμπεδωθεί, τι έγινε; Μπορείς κάλλιστα να πας με πρόκληση αν περάσει η ΠΗΤ σου και ΑΝ δεν κατέβει και ΑΝ δεν κανεις διαστολή, τότε θα γίνει καισαρική αναγκαστικά... Μπορείς όμως αν θες να το προσπαθησεις! Συζήτησέ το με τον γιατρό σου.
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 417472

ΥΓ: Κορίτσια έλειπα διακοπές! Εύχομαι καλή λοχεία σε όσες γέννησαν και δεν ευχήθηκα προσωπικά!!!

685μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 15, 2011 8:12 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenaki μου υπομονή! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

Μαρια μου καλώς ήρθες από τις διακοπές σου. Μάλλον δεν σκέφτηκαν για μαστίτιδα γιατί δεν ήταν πρησμένο το στήθος. Και αυτό που μου είπαν όλοι είναι πως από 38 και πάνω ανυσηχούν. Εδώ έδειχνε το θερμόμετρο 37,7 και μου έλεγαν δεν έχεις τίποτα. javascript:emoticonp('Mad') Και εγώ να νιώθω ότι καίγομαι!

Σήμερα είμαι καλύτερα από ποτέ! Έκανα την τελευταία ένεση και το βράδυ που θα κάνω μπανάκι βγάζω και τη γάζα! Χώρια ότι δεν πονάω σχεδόν καθόλου! javascript:emoticonp('μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 215994')

Με το μικρό έχω ένα θέμα. Από χτες μου κάνει εμετούς τα περισσότερα γεύματα όταν τον βάζω να ρευτεί. Μου είπε η παιδίατροα ότι είναι απο το πολύ φαί και να του δίνω λιγότερο και ας ξυπνάει πιο γρήγορα. Αλλά σκούζει και δεν γίνεται να τον αφήσω να πεινάει!

686μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 15, 2011 8:28 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Elenaki μου υπομονή! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

Μαρια μου καλώς ήρθες από τις διακοπές σου. Μάλλον δεν σκέφτηκαν για μαστίτιδα γιατί δεν ήταν πρησμένο το στήθος. Και αυτό που μου είπαν όλοι είναι πως από 38 και πάνω ανυσηχούν. Εδώ έδειχνε το θερμόμετρο 37,7 και μου έλεγαν δεν έχεις τίποτα. javascript:emoticonp('Mad') Και εγώ να νιώθω ότι καίγομαι!

Σήμερα είμαι καλύτερα από ποτέ! Έκανα την τελευταία ένεση και το βράδυ που θα κάνω μπανάκι βγάζω και τη γάζα! Χώρια ότι δεν πονάω σχεδόν καθόλου! javascript:emoticonp('μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 215994')

Με το μικρό έχω ένα θέμα. Από χτες μου κάνει εμετούς τα περισσότερα γεύματα όταν τον βάζω να ρευτεί. Μου είπε η παιδίατροα ότι είναι απο το πολύ φαί και να του δίνω λιγότερο και ας ξυπνάει πιο γρήγορα. Αλλά σκούζει και δεν γίνεται να τον αφήσω να πεινάει!

Ωχ, είναι φαγανούλης ε; Μου ακούγεται σαν παλινδρόμηση εμένα αυτό. Εκείνη τι σου είπε; Είναι τελικά παλινδρόμηση; Και εμένα πεινούσε και έτρωγε παραπάνω από όσο χωρούσε το στομαχάκι του και αυτο γιατί δεν ένιωθε τον κορεσμό. Μεγάλο άγχος αυτό με τις γουλιές στην αρχή και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ τις πρώτες μέρες κοιμόμουν με το ένα μάτι ανοιχτό που λέει ο λόγος. Με το κιχ που άκουγα πεταγόμουν! Μετά στην πορεία το βρήκαμε. Κοιμόταν με μια μικρή κλίση στο στρωματάκι του, αλλάξαμε γάλα, έπινε και ένα σιροπάκι, τον έρεβα και 15 λεπτά και σιγά-σιγά έστρωσε μέχρι να γίνει 6 μηνών. Έχουν πολλά παιδάκια πάντως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, μην ανησυχείς αν τελικά έχει και ο μικρός σου.

ΥΓ: Δεν πρήστηκε το στήθος ε; Εμάς θυμάμαι μας είχαν πρήξει με τα θερμόμετρα και μας μετρούσαν συνέχεια. Μια φορά είχα φτάσει 37,4 και είχαν αγχωθεί... Shocked Και εγώ τότε δεν είχα καταλάβει γιατί, χαχα! Τώρα τι κάνεις; Βγάζεις και με θήλαστρο;

687μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 15, 2011 1:29 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρια αυτο ακριβως που μου προτεινεις συζητησαμε με τον γιατρο.να το προσπαθησουμε με προκληση και 4-5 μερες μετα την π.η.τ μου(αν με παιρνει...θα μας δει αν μπορουμε να το κανουμε την πεμπτη),και αν παλι δεν γινεται με καισαρικη.αλλα θα εξαρτηθει απο την πεμπτη.οταν εμμειναν για λιγο μονοι με τον αντρα μου που αλλαζα,του ειπε να με δει πεμπτη και αν ο τραχηλος δεν εχει μαλακωσει,να μην μπω στην διαδικασια της προκλησης και να παμε παρασκευη 'η σαββατο(εμεις διαλεγουμε) για καισαρικη.εγω θελω να το προσπαθησω,αλλα ο αντρας μου που κανα μηνα πριν δεν ηθελε με τιποτα καισαρικη,τωρα μου λεει να μην επιμενω για φυσιολογικα και να μην κουραστω με προκληση και μετα παω και για καισαρικη.να σας πω φοβαμαι μην ελπιζω ως την τελευταια στιγμη οτι κατι θα γινει με την προκληση και στο τελος παλι δεν κατεβει και παω για καισαρικη με μια χαλια ψυχολογια.θελω να ειμαι χαρουμενη και κεφατη για το κοριτσακι μου οσο κουρασμενη και να ειμαι.θελω να την θηλασω και να ειμαι ηρεμη,οχι απογοητευμενη,γιατι ξερω οτι ακομα και τα συναισθηματα της μναμας περνανε στο γαλατακι (οχι τα συναισθηματα βεβαια,αλλα οι ορμονες και οι ιντερφερονες...) αυτα,πολλα ειπα παλι,βλεποντας και κανοντας.που γενναει η κουμπαρα σου,μαρια?28 του μηνα ειπαμε εχει π.η.τ?

688μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 15, 2011 9:43 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Ελενάκι στις 28. Άντε να δούμε. Very Happy

Σημασία έχει ένα πράγμα κορίτσια και αυτό ισχύει κυρίως για εσάς που έχετε γεννήσει και το παιδί είναι έξω από το σώμα σας και αφιερώνεστε ολοκληρωτικά στην φροντίδα του. Να θυμάστε ότι όταν είναι καλά η μαμά είναι και το παιδί! Wink Μην βάζετε πρωτεραιότητες πέρα από τις δυνάμεις σας. Θυμηθείτε, όταν πέφτουν οι μάσκες σε ένα αεροπλάνο πρώτα φοράτε την δική σας μάσκα και έπειτα βοηθάτε τους γύρω σας.

689μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 16, 2011 3:18 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
'Οχι τον ταίζω κανονικά. Έχω γάλα αλλά σε πολλά γεύματα μέσα στη μέρα του δίνω και συμπλήρωμα. Κουράζεται σε μένα. Κοιμάται πάνω μου και αν τον βγάλω ξυπνάει, κλαίει και ζητάει και άλλο...

Τουλάχιστον σταμάτησαν οι πολλοί εμετοί...

Η κορυφή με αυτό το παιδί!Αν τον έχω στον ώμο μου στο πανάκι να ρευτεί και βγάλει γουλιά ή εμετό μέχρι να τον σκουπίσω τα ξανατρώει! Δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο!

690μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 16, 2011 7:23 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:'Οχι τον ταίζω κανονικά. Έχω γάλα αλλά σε πολλά γεύματα μέσα στη μέρα του δίνω και συμπλήρωμα. Κουράζεται σε μένα. Κοιμάται πάνω μου και αν τον βγάλω ξυπνάει, κλαίει και ζητάει και άλλο...

Τουλάχιστον σταμάτησαν οι πολλοί εμετοί...

Η κορυφή με αυτό το παιδί!Αν τον έχω στον ώμο μου στο πανάκι να ρευτεί και βγάλει γουλιά ή εμετό μέχρι να τον σκουπίσω τα ξανατρώει! Δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο!

Χαχαχα! Ε, όχι! Laughing

691μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:27 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κορίτσια; πως πάτε με τα νινάκια σας; εμείς θηλάζουμε κανονικά εκτός από το βράδυ που του δίνουμε ξένο για να κοιμάται λίγο παραπάνω από το 3ωρο. Γουλίτσες κάνουμε και εμείς. Εχουμε φτάσει τα 3200 είμαστε φαγανοί, βγήκαμε στις 6 του μήνα από το μαιευτήριο 2660. Αλλά ρε κορίτσια έχουμε θέμα με τον ύπνο μόλις φάει και εκεί που είναι έτοιμος να κοιμηθεί ξυπνάει και κλαιει ειδικά το βράδυ τρελό ξενύχτι. Ετσι είναι και εσάς ή τρώνε και κοιμούνται; Μαράκι τα φώτα σου!Είναι φυσιολογικό;

692μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 17, 2011 10:44 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια; πως πάτε με τα νινάκια σας; εμείς θηλάζουμε κανονικά εκτός από το βράδυ που του δίνουμε ξένο για να κοιμάται λίγο παραπάνω από το 3ωρο. Γουλίτσες κάνουμε και εμείς. Εχουμε φτάσει τα 3200 είμαστε φαγανοί, βγήκαμε στις 6 του μήνα από το μαιευτήριο 2660. Αλλά ρε κορίτσια έχουμε θέμα με τον ύπνο μόλις φάει και εκεί που είναι έτοιμος να κοιμηθεί ξυπνάει και κλαιει ειδικά το βράδυ τρελό ξενύχτι. Ετσι είναι και εσάς ή τρώνε και κοιμούνται; Μαράκι τα φώτα σου!Είναι φυσιολογικό;

Fofi πολύ χαίρομαι που μεγαλώνετε! Very Happy Πόσο ημερών είσαστε; Καλά αυτός ο πληθυντικός τέκνου μου αρέσει πολύ!
Πολλά περνάνε από το μυαλό μου για το τι μπορεί να φταίει.
1.Καταρχάς τον αλλάζεις μετά το γεύμα και πριν τον βάλεις για ύπνο; Αν ναι μπορεί να αναστατώνεται και να του φεύγει η νύστα.
2. Επειδή όπως είπες τον ταίζεις στο βραδινό γεύμα με μπουκάλι, μήπως η ποσότητα είναι μεγάλη και βαρυστομαχιάζει; Είναι πιο βαρύ το ξένο γάλα από το μητρικό.
3. Πολλά μωρά όταν τρώνε-ειδικά τώρα το καλοκαίρι- ιδρώνουν. Μήπως δυσκολεύεται να κοιμηθεί επειδή ζεσταίνεται και εκνευρίζεται; Αν ναι, τάισέ τον γυμνό θα πρότεινα, και έπειτα αν νομίζεις ότι κρυώνει, τον σκεπάζεις λίγο αργότερα με ένα σεντονάκι ή και καθόλου αν έχει πάρα πολύ ζέστη.
4. Μήπως τον πιάνουν κολικοί;
5. Μήπως δεν έχει μάθει να κοιμάται χωρίς να πιπιλάει κάτι; Συνήθως τα μωρά νανουρίζονται με το να πιπιλάνε κάτι. Εφόσον δίνεις μπιμπερό μπορείς να δώσεις πιπίλα μόνο το βράδυ όμως. Καλό είναι μέχρι να γίνει 2 μηνών να προσέχεις να μην δίνεις πολύ μπιμπερό ή πιπίλα γιατί θα γίνει σύγχηση θηλών και μετά μπορεί να μην θέλει το στήθος σου πια. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλα τα μωρά αλλά πολλά μπερδεύονται. Αν βάλεις πιπίλα, βγάλε την μόλις κοιμηθεί.
6. Ενεργείται εύκολα;
7. Τον ρεύεις μετά το βραδινό γεύμα; Μπορεί να κλαίει γιατί θέλει να ρευτεί και δεν μπορεί.

ΥΓ: Τι ζέστη είναι αυτή; Πως την παλεύετε οι εγκυούλες και οι λεχώνες; Εγώ λιώνωωωωωω!

693μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:54 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα τον αλλάζω πάντα πριν το γεύμα,όντως εχθές έφαγε πολύ το βράδυ και είχαμε τα ίδια όπως καταλαβαίνεις.Θα δοκομάσω να τον ταϊσω και γυμνό μπας και δώ φως,τον ρεύω πάντα μετά το φαγητό.Ασε Μαρία μαρτύριο μου έχει γίνει και πριν λίγο τα ίδια είχαμε κλάμα πολύ.Τι θα κάνω θεε μου; Τα αλλα παιδάκια κλαίνε ή κοιμούνται μετά το φαγητό;

694μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:59 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είμαστε 17 ημερών.Με την ζέστη δεν την παλεύουμε έχουμε όλη την μέρα το αιρκοντίσιον. Ο μικρός ακόμα κλαίει το επομενο γεύμα είναι στις 12 όπως το πάει θα το χάσει.

695μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 18, 2011 12:03 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, σε κάθε γεύμα στο κάνει; Και στο στήθος;

Εμένα στην αρχή ήταν το αντίθετο. Κοιμόταν πολύ από μόνος του και τον έπαιρνε ο ύπνος στο τάισμα και τον πείραζα να ξυπνήσει και αυτός τίποτα... Εκεί να δεις άγχος! Φοβόμουν μην υποσιτίζεται.

696μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 18, 2011 12:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι μου το κάνει μερικές φορές και μέσα στην ημέρα. τώρα είδα ότι είχε κανει πολλά τσίσα και τον άλλαξα και τον άφησα μόνο με το πάμπερς. Δεν την παλεύω άλλο δεν καταλαβαίνω τι θέλει.

697μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 18, 2011 12:12 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α! αμα κοιμηθεί κάνουμε αμάν να ξυπνήσει. Το θέμα είναι να κοιμηθεί όμως.

698μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 18, 2011 12:27 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:ναι μου το κάνει μερικές φορές και μέσα στην ημέρα. τώρα είδα ότι είχε κανει πολλά τσίσα και τον άλλαξα και τον άφησα μόνο με το πάμπερς. Δεν την παλεύω άλλο δεν καταλαβαίνω τι θέλει.

Υπομονή! Συνήθως την καλύτερη λύση σε όλα αυτά την έχει η παιδίατρος. Εμένα πάντα έπεφτε μέσα σε ότι έλεγε και πραγματικά απορούσα... Βάλε λιγο την λέξη κολικοί στην αναζήτηση του φόρουμ και ψάξε όλα τα θέματα. Αν είναι κολικοί πολλές μαμάδες έχουν τρόπο αντίμετώπισης. Εμένα βοηθούσε να τον κρατάω από τις μασχάλες οριζόντια και να κρέμεται το κορμάκι του προς τα κάτω.
Πειραματίσου γενικά και σκέψου και αυτό που σου είπα με το πιπίλισμα.
Μετά το φαγητό τον αφήνεις στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί; Μπορεί να θέλει λίγο να κάτσει στην αγκαλιά σου και να τον χαιδεψεις. Μην φοβάσαι δεν κακομαθαίνει. Απλά μπορεί να νιώθει ασφάλεια μόνο όταν σε νιώθει και να του λείπεις όταν τον αφήνεις κάτω γιατί είναι πολύ μωρούλι ακόμα και του ειναι δύσκολο να σε αποχωρίζεται. Και η αγκαλιά του μπαμπά είναι καλή επίσης. Αν νιώσει ασφάλεια θα κοιμηθεί εκεί και έπειτα μπορείς να τον αφήσεις στο κρεβάτι κοιμισμένο να συνεχίσει τον ύπνο του. Και όχι άγχος και πίεση. Αν νιώθεις ότι κουραζεσαι ή πονάνε τα χέρια σου πάρε ένα μάρσιπο και κρέμασέ τον πάνω σου.
Πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι αυτό το τελευταίο. Ότι θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί. Μετά πιστεύω ότι θέλει να πιπιλάει κάτι για να νανουριστεί. Μετά πιστεύω ότι ζεσταίνεται και τέλος ότι είναι κολικοί-αλλά εδώ σκέφτομαι ότι θα πονούσε γενικά και όχι μονο πριν κοιμηθεί...

699μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 18, 2011 12:32 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για τους κολικούς αυτό ξέρω και εγώ. θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και θα δουμε.Μετά η λύση είναι ο παιδίατρος.

700μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 28 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 18, 2011 12:50 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Για τους κολικούς αυτό ξέρω και εγώ. θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και θα δουμε.Μετά η λύση είναι ο παιδίατρος.

Και για τελευταίο θα σου πω μάθε σιγά-σιγά να ακούς το ένστικτό σου. Θα αρχίσει να σου μιλάει με τον καιρό και σε λίγο θα μεταφράζεις το κλάμα του και θα ξέρεις τι θέλει να σου πει. Εμπειρικά η κάθε μαμά μπορεί να σκεφτεί κάποιες αιτίες όμως μπορεί να είναι και κάτι διαφορετικό. Το ένστικτο όμως είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Είναι εκείνη η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό σαν αιτία γιατί κλαίει το μωρό. Αρχικά αυτή η φωνή είναι σιγανή αλλά μετά δυναμώνει με τον καιρό όσο μαθαίνεις το παιδί. Εγώ την αγνοούσα για καιρό όμως όταν άρχισα να την ακούω και να κάνω ότι μου λέει ένιωσα πολύ καλύτερα. Θέλει λοιπόν αυτοπεποίθηση και καθόλου ενοχές. Και κάτι να κάνεις λάθος δεν είναι τραγικό. Δεν γεννηθήκαμε μάνας εξάλλου. Υπομονή. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Θέμα χρόνου είναι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις