Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

276μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 5:22 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε θελω να σχολιασω τις αντιδρασεις των γιατρων του νοσοκομειου και οτι θελουν να "ξεμπερδευουν" για να μη σε συγχισω και στεναχωρησω περισσοτερο! Ενα θα πω μονο... εισαι "μεγαλη"?????????!!!!! Ελεος!!!! Εδω οι γυναικες γεννανε στα 40 και 45 κι εσυ στα 35 εισαι μεγαλη? Μην ανησυχεις παντως κουκλα μου και μη σκεφτεσαι αρνητικα! Ο ρολος του γιατρου ειναι να σε ηρεμει οχι να σε αγχωνει... Επειδη κι εμενα ειναι το πρωτο μου παιδακι δεν εχω εμπειρια να σου πω κατι παραπανω. Μονο να σου ευχηθω να πανε ολα καλα (που θα πανε!) και καλα μας ψωνια!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316
Κοριτσακι κι εσυ?

277μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 8:50 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Ήταν μια κουραστική μέρα αλλά ξεχωριστή η ημέρα της βάπτισης. Πριν αναφερθώ σε αυτό θέλω να πω και εγω στην Νατακως την γνώμη μου. Σίγουρα δεν είσαι μεγάλη κοπέλα μου για να γεννήσεις φυσιολογικά. Απλά συνηθίζεται σε νοσοκομεία να προτιμάται η καισαρική. Βέβαια εδώ θα συμφωνήσω σε αυτό που λένε ότι επειδή πρόκειται για εξωσωματική είναι πολύτιμη. Και εφόσον δεν γνωρίζεις τον γιατρό που θα σε ξεγεννήσει εκείνος θα προτιμήσει αυτό τον τρόπο γιατί είναι ο πιο "ασφαλής" για τον ίδιο. Δεν είναι και τόσο σημαντικός ο τρόπος που θα γεννήσεις βέβαια όσο είναι η ζωούλα που θα φέρεις στον κόσμο και αν αυτό είναι η επιλογή σου, είναι και το σωστό! Και καταλαβαίνω και τους φόβους σου για την κλινική. Θα ήταν μια χαρά σαν επιλογή για άλλες περιπτώσεις και όχι για εξωσωματική. Αυτό το πράγμα όμως βρε κορίτσια που δεν μπορείς να γεννήσεις όπου θες εσύ και να πάρεις και τον γιατρό σου μου την σπάει!

Όντως φτάνει ο καιρός πάντως!!! Και ο βαπτιστίκος μου έχει λόξυγγα συχνά, χαχα! Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε! Έχω βάλει 2 φορές το χέρι μου στην κοιλιά και με έχει κλοτσίσει και τις 2! Ειδικά σήμερα, δεν τον είχαν "ακούσει" από το πρωί και με το που τον ακούμπησα δεν σταμάτησε! Αμοιβαία τα αισθήματα... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 417472

Τώρα τα της βάπτισης... Δεν ξέρω τι να γράψω γιατί είμαι ακόμα ζαλισμένη μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 911307 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 911307 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 911307 . Μάλλον ήταν όλα καλά, αλλά θα έχω καλύτερη εικόνα όταν πάρουμε τις φωτογραφίες και το βίντεο, χαχα! Πάντως τώρα που το σκέφτομαι ναι, πρέπει να ήταν όμορφα. Νιώθω μεγάλη κούραση και ένα αίσθημα ικανοποίησης... και μια ανακούφιση που πέρασε! Wink Ο Γιαννάκης μου με το που τον λάδωσαν άρχισε να κλαίει και δεν σταμάτησε εύκολα... Κορίτσια παραλίγο να κλάψω και εγώ εκείνη την ώρα αλλά θυμήθηκα την Γάτα και το συγκράτησα, χαχα! Αλλά στο βίντεο -αν φαινομαι- πρέπει να έχω πολύ πλάκα! Δεν μουτζουρώθηκα ομως! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 Το πρωί με το που ξημέρωσε δεν έκλεισα μάτι. Ξύπνησα 6μιση και 7 μπήκα στο μπάνιο. Ίσιωνα μαλλί 1 ώρα και ένα τέταρτο, βαφόμουν 45 λεπτά (τι τσάμπα τα δοκιμαστικάWink και φύγαμε 11 παρά τέταρτο (11 η βάπτιση). Όλα τρέχοντας!
Στο τραπέζι όλα ήταν πιο χαλαρά. Είχε ωραία μέρα και είχαν στολίσει όπως τους είχα πει. Ο μικρός έπαιξε με τα μπαλόνια, με τα άλλα παιδιά, με τα χαλίκια που γέμισα τα κουβαδάκια για το στολισμό... γέμισε ο τόπος... Στο τέλος έσκασαν και τα μπαλόνια και το τοπίο έγινε ακόμα χειρότερο... Λυπάμαι αυτούς που θα καθαρίζουν αυτή την στιγμή που μιλάμε! Laughing Laughing Laughing Χορέψαν κιόλας προς το τέλος. Ο μικρός εκτός από καμιά ώρα που κοιμήθηκε, τις υπόλοιπες δεν σταμάτησε να περπατάει ή για να το θέσω πιο σωστά, δεν σταμάτησε να τρέχει. Αλλά είπαμε, είμαι συγκρατημένη και περιμένω τις φωτογραφίες που λένε μόνο την αλήθεια! Εκεί θα δω πιο καλά το αποτέλεσμα συγκεντρωμένο. (Και ελπίζω να μην έχω βγει χαζοχαρούμενη, γιατί το συνηθίζω ειδικά όταν βγάζω φωτογραφίες αγκαλιά με το γιο μου...).

Φιλάκια κορίτσια!!! Από αύριο συνεχίζω να ασχολούμαι με τα σεντονάκια και τα πραγματάκια του βαπτιστίκου! Πλησιάζει ο καιρός...

278μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 9:20 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜαριαΜ να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 50580
πηγαν ολα οπως τα σχεδιασες, ετσι???? αξιζε τον κοπο η κουραση.
οσο για τα δικα μου.... κι εγω σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλυτερα ετσι. οπως λες κι εσυ σημασια εχει να παρω τη μικρη αγκαλια και οχι ο τροπος που θα βγει απο μεσα μου.
εμενα δεν εχει λοξυγγα ακομα ή τουλαχιστον δεν το εχω καταλαβει. ποση ωρα κραταει??? απο κλωτσιες και τουμπες ομως παμε πολυ καλα. κι εμενα μου κουναει ολη την κοιλια. μια φορα καθομουν σταυροποδι και μου κουνισε και το ποδι.... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 875502 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 875502
georgia κι εγω κοριτσακι. εχω δει κατι ολοσωμα κορμακια που κατω ειναι σαν φουστιτσες. τα ειχε δει η μαμα μου σ'ενα μαγαζι, αν θυμαμαι καλα τα 2 17€, τα ειδα και στα jumbo ομως.... 5€. εχω να της παρω..... τωρα το καλοκαιρι θα ειναι χρεισιμα φανταζομαι γιατι θα ζεστενεται η μικρη και δε θα της βαζω φορμακια.

279μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 10:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Νατακως ευτυχώς πήγαν όλα όπως τα σχεδίασα! Παραλίγο να ξεχάσω τα σταυρουδάκια αλλά πριν μπει το παιδί στην κολυμπήθρα τα θυμήθηκα, ευτυχώς! Έχω ακούσει ότι δεν έχουν όλα τα μωράκια λόξυγγα. Εμένα είχε και το κατάλαβα γιατί είναι ρυθμικό και κρατάει ώρα. Μπορεί αργότερα να το πιάνει και το δικό σου! Very Happy Σωστά το μάντεψες ότι το καλοκαίρι πρέπει να τα ντύνεται πολύ ελαφριά. Ζεσταίνονται πολύ τα μωράκια. Εγώ τον είχα με ένα κοντομάνικο κορμάκι μέσα στο σπίτι! Πάντως αυτά με το φουστάκι που λες πρέπει να είναι πολύ χαριτωμένα, ειδικά φορεμένα! Αχ, αυτά τα κοριτσάκια έχουν τόοοοοσα πολλά πραγματάκια! Αν είχα κορίτσι, δεν θα μπορούσα να επιλέξω ρούχα εύκολα γιατί θα μου άρεσαν όλα! Ενώ τώρα, είναι πιο ξεκάθαρο αν μου αρέσει κάτι ή όχι. Αλλά τα κοριτσίστικα είναι αποθέωση!

280μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 10:34 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!!Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!!!Από τη χαρά μου σας έδωσα λάθος Π.Η.Τ!!!!Η β΄επιπέδου μου δίνει 13 Ιουλίου κ ο γιατρός με 21 Ιουλίου!!!!!είναι το πρώτο μου παιδάκι κ είναι αγοράκι!!!!!Μέχρι τώρα είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη αν κ τώρα είμαι λίγο κρυωμένη!!!!το μωρουλάκι μου είναι υπερκινητικό κ πολλές φορές το βράδυ δεν με αφήνει να κοιμηθώ!!!!λέτε να ΄ναι έτσι και μετά????

281μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 11:32 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!!!Από τη χαρά μου σας έδωσα λάθος Π.Η.Τ!!!!Η β΄επιπέδου μου δίνει 13 Ιουλίου κ ο γιατρός με 21 Ιουλίου!!!!!είναι το πρώτο μου παιδάκι κ είναι αγοράκι!!!!!Μέχρι τώρα είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη αν κ τώρα είμαι λίγο κρυωμένη!!!!το μωρουλάκι μου είναι υπερκινητικό κ πολλές φορές το βράδυ δεν με αφήνει να κοιμηθώ!!!!λέτε να ΄ναι έτσι και μετά????

Αχαχχαχα, σαν και εμένα και εσύ! Εγώ την ΠΗΤ μου την έμαθα αφού είχα γεννήσει, μια φορά που κοιτούσα έναν υπέρηχο! Τελείως στον κόσμο μου εγώ!
Μην ανησυχείς δεν έχει σχέση το πως είναι μέσα στην κοιλιά με το έξω. Εκεί μέσα παίζει εντός έδρας και εκφράζεται όπως μπορεί... Με το που θα βγει έξω θα κουράζεται εύκολα και θα κοιμάται πολύ. Είναι πιθανό να κάνει την νύχτα μέρα αλλά σε αυτό θα ευθύνεται το βιολογικό του ρολόι. Μάλλον την ημέρα που περπατάς και κουνιέσαι νανουρίζεται ενώ την νύχτα που θες να κοιμηθείς ξυπνάει. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί και όταν με το καλό βγει έξω. Και εγώ τον είχα αυτό το φόβο πάντως! Very Happy

Κορίτσια, από το doppler και μετά και όσο πλησιάζεται στην ΠΗΤ έχετε το νου σας περισσότερο στο να "ακούτε" το μωρό. Δώστε βάση ιδιαίτερα στο τι θα σας πουν για την ωρίμανση του πλακούντα. Το πότε πρέπει να βγει το μωρό εξαρτάται από αυτόν. Φιλάκια στις κοιλίτσες σας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 417472

282μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 12:50 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία να χαίρεσαι το Γιάννη σου και να είναι ευλογημένος.
Από πια άποψη το λες να έχουμε τον νου μας στο να ακούμε το μωρό και τι εννοείς η ωρίμανση του πλακούντα( εντελώς άσχετη ε;Wink

283μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 3:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Μαρία να χαίρεσαι το Γιάννη σου και να είναι ευλογημένος.
Από πια άποψη το λες να έχουμε τον νου μας στο να ακούμε το μωρό και τι εννοείς η ωρίμανση του πλακούντα( εντελώς άσχετη ε;Wink

Σε ευχαριστώ πολύ Fofi μου!

Λοιπόν. Όπως είναι φυσιολογικό ο πλακούντας είναι αυτός που παρακολουθείται και ωριμάζει παράλληλα με το μωρό. Είναι διαφορετικός στο πρώτο τρίμηνο, στο δεύτερο και στο τρίτο. Αυτός επίσης καθορίζει πότε και αν πρέπει να τερματιστεί η κύηση.
Τώρα γιατί λέω να έχετε το νου σας για τις κλοτσίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγχωθείτε. Απλά να παρατηρείτε. Το μωρό ευτυχώς σε αυτή την φάση ακουμπάει σε όλα τα τοιχώματα της μήτρας και εσείς μπορείτε να αντιληφθείτε και την παραμικρή κίνηση. Θέλουμε το μωρό να κινείτε και να κλοτσάει. Δηλαδή δεν θα κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι κάνετε τώρα φαντάζομαι. Θυμάμαι τον εαυτό μου που αν δεν είχα ακούσει το μωρό ώρα, το χάιδευα και αυτό κλοτσούσε από μέσα και ηρεμούσα! Very Happy Καλός και ο υπέρηχος αλλά στην φάση που είσαστε, το μωρό σας δείχνει άμεσα και συχνά ότι είναι καλά! Είναι απλά μαγικό! Εγώ στο τέλος ήμουν πιο ήρεμη και σίγουρη ότι είναι καλά γιατί τον ένιωθα. Ο άντρας μου που δεν είχε αυτή την πολυτέλεια ηρεμούσε μόνο στον υπέρηχο και δεν με πίστευε κιόλας όταν του έλεγα ότι το μωρό είναι καλά και ότι ήξερα που είναι το κεφάλι που είναι το πόδι, που είναι το χέρι κτλ! Laughing Laughing Laughing

284μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 4:02 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι επειδή πλησιάζει η ώρα, θα σας βάλω να παρακολουθήσετε μια βραβευμένη ταινία μικρού μήκους. Είναι λίγο κουραστική γιατί είναι στα γαλλικά με αγγλικούς υπότιτλους, αλλά αξίζει πραγματικά.

Περιγράφει πολύ παραστατικά πως βλέπει το μωρό σας το περιβάλλον της μήτρας. Πιστέψτε με δεν είναι καθόλου σκοτεινό, κλειστοφοβικό, στενό, βαρετό και ότι άλλο σκεφτόμαστε εμείς, που σίγουρα δεν το θεωρούμε ιδανικό... Για το μωρό όμως είναι παραπάνω από ιδανικό! Είναι το σπίτι, η ζεστασιά του, η μυρωδιά της μαμάς και οι χτύποι της καρδιάς καθώς και οι τόσο μελωδικοί για τις αισθήσεις του ήχοι του σώματός της. Τρέφεται και παίρνει οξυγόνο χωρίς κόπο. Λατρεύει αυτό το χώρο γιατί μέσα σε αυτόν πρωτουπήρξε... Και όταν βγει, το μόνο κοινό του πριν με το μετά είναι η αγκαλιά της μαμάς του! Δείτε καλύτερα ένα "μωρό" να περιγράφει το περιβάλλον της μήτρας:

https://www.youtube.com/watch?v=ILmjvmsExNQ

(Δείτε στο 5:38 πως ο γιατρός "σπάει τα νερά" και στο 6:04 πως το μωρό δήθεν δένεται με τον ομφάλιο λώρο για να μην το βγάλουν έξω... χαχαχα! Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και ο δικός μου!)

285μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 1:48 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

χαχαχα εχει πλακα το βιντεακι,αν και δεν μου αρεσει να σκεφτομαι οτι ειναι τοσο τρομακτικο για το μπεμπακι μου το να βγει απο την μαμακα...θελω να πιστευω οτι και αυτο οπως και εγω ανηπομονουμε να γνωριστουμε,να κοιταχτουμε,να κλαψουμε με την πρωτη ματια και να χαμογελαμε απο κει και περα για παντα!!! flower flower
αλλωστε στην β' επιπεδου που την ειδαμε σε 4d,συνεχεια χαμογελαγε η μικρη μου κουκλιτσα,ετσι θελω να ειναι σε ολη της την ζωη,ευτυχισμενη!!! sunny sunny sunny

οσον αφορα για την βαφτιση maria,πρεπει απο τις περιγραφες σου να ηταν ολα τελεια!να σου ζησει ο μικρος και να τον καμαρωνεται υγιη και ευτυχισμενο!

ααααα....σημερα πηγαμε για τα πρωτα μας ψωνακια!!!!πολλες φορες τρεχουμε για επιπλακια ,καροτσια και τετοια ωσπου να αποφασισουμε,χωρις να εχουμε κλεισει κατι(μαλλον αυτην την εβδομαδα θα τα κλεισουμε,αν οχι ολα,εστω καποια απο αυτα).αλλα σημερα της πηραμε κατι κουκλιστικα κορμακια φανελακια κοντομανικα και αμανικα,ενα φορεματακι με ενσωματομενο βρακακι απο κατω(γλυκα που ειναι!!!),
μια κουβερτουλα fleece,ενα ζευγαρι γαντακια,καλτσακια,τηνπρωτη της πιπιλα και 2 σαλιαρουλες.σιγουρα εχουμε αρκετα ακομα να παρουμε,αλλα ησυχασα που ξερω οτι κατι εχουμε παρει...αχ να ερθει ο ιουλιος να παρουμε στα χερια μας το κοριτσακι μας!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 50580 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 50580

286μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 10:06 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:
χαχαχα εχει πλακα το βιντεακι,αν και δεν μου αρεσει να σκεφτομαι οτι ειναι τοσο τρομακτικο για το μπεμπακι μου το να βγει απο την μαμακα...θελω να πιστευω οτι και αυτο οπως και εγω ανηπομονουμε να γνωριστουμε,να κοιταχτουμε,να κλαψουμε με την πρωτη ματια και να χαμογελαμε απο κει και περα για παντα!!! flower flower

Έτσι είναι Ελενάκι! Απλά η μπουμπού δεν ξέρει ότι υπάρχει καλύτερα από αυτό που βιώνει τώρα! Wink Μόλις βγει όμως δεν θα αργήσει να το καταλάβει!

Όσο για την γνωριμία που λες, να ξέρεις ότι η μπέμπα σε ξέρει ήδη πολύ καλά! Είσαι το μεγαλύτερο κομμάτι της ύπαρξής της!

287μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 10:19 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!Μαρία να σας ζήσει ο Γιαννάκης!!!!!!!το video ήταν όλα τα λεφτάααα!!!!!Αχ γιατί αργεί τόσο αυτός π Ιούλιος?????Σήμερα έχουμε ραντεβού για τον προγραμματισμένο μηνιαίο υπέρηχο!!!!!!!Περιμένω πως και πως να ερθεί η ώρα που θα τον δω!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 328109

288μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Μάης 16, 2011 10:27 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!Μαρία να σας ζήσει ο Γιαννάκης!!!!!!!το video ήταν όλα τα λεφτάααα!!!!!Αχ γιατί αργεί τόσο αυτός π Ιούλιος?????Σήμερα έχουμε ραντεβού για τον προγραμματισμένο μηνιαίο υπέρηχο!!!!!!!Περιμένω πως και πως να ερθεί η ώρα που θα τον δω!!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 328109

Πωπω τυχερούλα!!! Θα δεις το μπεμπάκι σου! Πες μας εντυπώσεις μετά! Με αυτό το βίντεο όσες φορές το έχω δει, όταν φτάνει στο τέλος και ακούω το κλάμα του μωρού κάθε φορά συγκινούμαι γιατί ταυτίζομαι... Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι να συγκινούμαι από ένα καρτουν βέβαια, χαχαχχα! Μου έρχονται αναμνήσεις από εκείνη την στιγμή... Έρχεται ο Ιούλιος κορίτσια! Δεν αργεί!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

289μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 17, 2011 9:57 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Sof τι νέα από το μπεμπάκι; Το είδατε χθες;

Κορίτσια θέλω να μου πείτε αν σας αρέσει. Βρήκα κάθισμα αυτοκινήτου για το βαπτιστηράκι μου! Έχω αγοράσει στον μικρό μου το ίδιο αλλά της επόμενης κατηγορίας για πιο μεγάλα παιδιά και σας έχω πει νομίζω πόσο καλές κριτικές έχει πάρει και με αυτό το κριτήριο το επέλεξα. Ε, αυτό που θέλω να πάρω τώρα έχει ακόμα καλύτερες κριτικές! Αχ, πόσο χαίρομαι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 654316

Δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=_3eB9OJBQ4o

Και τα χρώματα είναι θεϊκα! Μου αρέσουν ΟΛΑ! Είναι αυτά:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230616254078&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Για πείτε! Ποιο χρώμα σας αρέσει;

290μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 17, 2011 10:45 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Μαρία και στα υπόλοιπα κορίτσια.Το καθοσματάκι φαίνεται υπέροχο και σε όλα του τα χρώματα,νομίζω επειδή είμαι και του κόκκινου θα επέλεγα κόκκινο, αλλά όποιο και να πάρεις θα είναι τέλειο.
Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό να δούμε τον μπέμπη και έχω μια αγωνία γιατί έκανα και εξετάσεις αίματος και βγήκαν άστα να πάνε.
Έχω να σας πω οτί βάψαμε το δωμάτιο του θα φτίαξουμε αυτό http://www.cosycorner.gr/el/category/σετ-τεράστια-αυτοκόλλητα-τοίχου/η-φάρμα-τεράστια-αυτοκόλλητα-τοίχου/
και την Παρασκευή είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά,επιτέλους θα κάτσω σπιτάκι μου να κάνω τα ψώνια μου και να περιμένουμε να έρθει εκείνη η ώρα. Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;
Sof πως πήγε ο υπέρυχος;

291μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 17, 2011 11:32 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέραααααα!!!!!!!!Όλα καλά!!!!!τον είδαμε εχθές έχει μεγαλώσει πάρα πάρα πολύ!!!!αλλά δεν τον έχω χορτάσει!!!!έκλεισα και το doppler για τις 7 Ιουνίου!!!!!
Είδα το καθισματάκι κ συμφωνώ με τη FOFI μου άρεσε πολύ το κόκκινο!!!!!είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!

292μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μάης 17, 2011 11:57 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλημέρα Μαρία και στα υπόλοιπα κορίτσια.Το καθοσματάκι φαίνεται υπέροχο και σε όλα του τα χρώματα,νομίζω επειδή είμαι και του κόκκινου θα επέλεγα κόκκινο, αλλά όποιο και να πάρεις θα είναι τέλειο.
Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό να δούμε τον μπέμπη και έχω μια αγωνία γιατί έκανα και εξετάσεις αίματος και βγήκαν άστα να πάνε.
Έχω να σας πω οτί βάψαμε το δωμάτιο του θα φτίαξουμε αυτό http://www.cosycorner.gr/el/category/σετ-τεράστια-αυτοκόλλητα-τοίχου/η-φάρμα-τεράστια-αυτοκόλλητα-τοίχου/
και την Παρασκευή είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά,επιτέλους θα κάτσω σπιτάκι μου να κάνω τα ψώνια μου και να περιμένουμε να έρθει εκείνη η ώρα. Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;
Sof πως πήγε ο υπέρυχος;

Μην ανησυχείς, θα πάτε σήμερα για τον υπέρηχο και θα δείτε πως πάει το μωράκι! Είπες στο γιατρό για τις εξετάσεις αίματος; Εκείνος ανησυχεί για κάτι; Το δωμάτιο θα γίνει τέλειο! Στο άλλο παιδάκι που ευελπιστώ να έχει το δικό του δωμάτιο, θα κάνω το ίδιο αλλά με ζώα της ζούγκλας γιατί τέτοια ζώα έχει πάνω και το κρεβατάκι μας! Αχ, πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις ένα βρεφικό δωμάτιο!

Sof έγραψε:Καλημέραααααα!!!!!!!!Όλα καλά!!!!!τον είδαμε εχθές έχει μεγαλώσει πάρα πάρα πολύ!!!!αλλά δεν τον έχω χορτάσει!!!!έκλεισα και το doppler για τις 7 Ιουνίου!!!!!
Είδα το καθισματάκι κ συμφωνώ με τη FOFI μου άρεσε πολύ το κόκκινο!!!!!είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!

Χαχαχα! Σε καταλαβαίνω! Υπομονή! Θα βγει έξω και θα τον βλέπεις συνέχεια! Χαίρομαι που είναι όλα καλά!

Το κόκκινο λέτε ε; Και εμένα μου αρέσει! Στον γιο μου έχω πάρει το σμαραγδί γιατί είναι το αγαπημένο μου χρώμα και τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά από κοντά! Έχω μπερδευτεί πολύ με το χρώμα. Ξέρω ότι δεν θα πάρω το ροζ μια και πρόκειται για αγόρι, αλλά τα υπόλοιπα είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! Να φανταστείτε μου αρέσει ακόμα και το καφέ που γενικά δεν το προτιμώ σαν χρώμα. Όμως οι 3 αποχρώσεις που έχει το κάθισμα είναι πολύ γλυκές.
Μέχρι στιγμής έχουμε 2 ψήφους υπέρ του κόκκινου λοιπόν! Ευχαριστώ κορίτσια!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 417472

293μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 12:29 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MariaM έγραψε:
fofi έγραψε:Καλημέρα Μαρία και στα υπόλοιπα κορίτσια.Το καθοσματάκι φαίνεται υπέροχο και σε όλα του τα χρώματα,νομίζω επειδή είμαι και του κόκκινου θα επέλεγα κόκκινο, αλλά όποιο και να πάρεις θα είναι τέλειο.
Sof πως πήγε ο υπέρυχος;

Μην ανησυχείς, θα πάτε σήμερα για τον υπέρηχο και θα δείτε πως πάει το μωράκι! Είπες στο γιατρό για τις εξετάσεις αίματος; Εκείνος ανησυχεί για κάτι; Το δωμάτιο θα γίνει τέλειο! Στο άλλο παιδάκι που ευελπιστώ να έχει το δικό του δωμάτιο, θα κάνω το ίδιο αλλά με ζώα της ζούγκλας γιατί τέτοια ζώα έχει πάνω και το κρεβατάκι μας! Αχ, πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις ένα βρεφικό δωμάτιο!

Sof έγραψε:Καλημέραααααα!!!!!!!!Όλα καλά!!!!!τον είδαμε εχθές έχει μεγαλώσει πάρα πάρα πολύ!!!!αλλά δεν τον έχω χορτάσει!!!!έκλεισα και το doppler για τις 7 Ιουνίου!!!!!

Χαχαχα! Σε καταλαβαίνω! Υπομονή! Θα βγει έξω και θα τον βλέπεις συνέχεια! Χαίρομαι που είναι όλα καλά!

Το κόκκινο λέτε ε; Και εμένα μου αρέσει! Στον γιο μου έχω πάρει το σμαραγδί γιατί είναι το αγαπημένο μου χρώμα και τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά από κοντά! Έχω μπερδευτεί πολύ με το χρώμα. Ξέρω ότι δεν θα πάρω το ροζ μια και πρόκειται για αγόρι, αλλά τα υπόλοιπα είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! Να φανταστείτε μου αρέσει ακόμα και το καφέ που γενικά δεν το προτιμώ σαν χρώμα. Όμως οι 3 αποχρώσεις που έχει το κάθισμα είναι πολύ γλυκές.
Μέχρι στιγμής έχουμε 2 ψήφους υπέρ του κόκκινου λοιπόν! Ευχαριστώ κορίτσια!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 417472
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΝΑ ΣΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!!ΑΝΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

294μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 12:41 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστώ Γατούλα μου! Το λαχταρώ και εγώ το δεύτερο μην νομίζεις. Απλά περιμένω λίγο να μεγαλώσει ο Γιαννάκης μου γιατί ακόμα είναι μωρούλι! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!

3 ψήφοι για το κόκκινο λοιπόν!

295μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 12:44 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το πρωί πήρα τις απαντήσεις οπότε το απόγευμα θα του τις δείξω.

296μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 12:53 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολυ ωραιο το καθισματακι!μου αρεσε τρελα οταν ειχα παει στα mamas and pappas.καροτσι δεν με ικανοποιουσε καποιο,εκτος απο ενα που δεν ερχεται στα ελληνικα καταστηματα....το γκρι ή μαυρο μου αρεσει εμενα πολυ,γενικα μας αρεσουν τα πιο σκουρα χρωματα,ειδικα με τον συνδυασμο του ασημι στην κουκουλιτσα ειναι τελειο!αλλα μονο 86 euro στο ebay?τα καταστηματα αν θυμαμαι καλα ειχε 200 euro,μπορει και παραπανω.απο το internet θα το παρετε?εμεις μαλλον θα καταληξουμε στο spin της mothercare με το cabrio fix της maxi cosi για καθησματακι αμαξιου.ξερεται αν ταιριαζει και το συγκεκριμενο που κοιτας και εσυ στο καροτσι μας? κατι γινεται νομιζω με ανταπτορες?ξερετε?

297μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 12:56 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fofi έγραψε:Το πρωί πήρα τις απαντήσεις οπότε το απόγευμα θα του τις δείξω.

τι εννοεις για του αιματος?τι μπορει να μην παει καλα στου αιματος?ποτε δεν εδινα και πολυ σημασια ...

298μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 1:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλλα είναι πολύ ψηλά άλλα πολύ χαμηλά. Εχω ακούσει οτι στην εγκυμοσύνη συμβαίνει αυτό απλά να τις δει ο γιατρός μου θέλω να μου φύγει το άγχος.

299μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 1:20 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα μαμαδουλες.
ειστε καλα βλεπω.
ζηλευω που φτιαχνετε δωματια. εμεις τιποτα ακομα. μας βλεπω να διαλεγει η μικρη το δωματιο μονη της μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 328109
Μαρια 4 ψηφοι στο κοκκινο.
εμεις εχουμε δει ενα σετ της chico. με τα 2 καροτσια και το καθησματακι. μαλλον αυτο θα παρουμε. το ποτε δεν ξερω.....
εμεις εχουμε αυριο ραντεβου να την δουμε. θα τον ρωτησω κι εγω για το dopler. ποτε θα το κανω????
οσο για τις εξετασεις αιματος elenaki αν ειχες κατι θα σε ειχε ενημερωσει ο γιατρος σου.

300μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 12 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 18, 2011 1:20 am

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

καλά ε; είναι αρκετά αστείο το βιντεάκι
πρέπει να το αναρτήσεις κάπου να το δούν όλα τα κορίτσια εγώ τυχαία έπεσα εδώ!
Αν και θέλω να πιστεύω πως δεν του φαίνονται τόσο τρομακτικοί όλοι και όλα !!!Ιδιαίτερα αυτοί οι νοσηλευτές ρε παιδάκι μου , θρίλερ, άντε ο γυναικολόγος τον έπαιρνε με το καλό !!!
Βεβαια θα ήθελα να δώ και μία αγκαλίτσα με τη μαμά στο τέλος !!!
ωραίο πόστ ΜαρίαΜ I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις