Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
504 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 504 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

151μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μαρ 22, 2011 5:48 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που ειμαστε μανουλες και κουμπαρουλες Ιουλιου?? Τι κανετε? πως κυλαει η εγκυμοσυνη? Ελπιζω υπεροχα για ολες! Εγω εχω αρχισει να βαριεμαι να πηγαινω στη δουλεια..το μυαλο μου ειναι αλλου! Χτες με πονουσε πολυ η μεση και τα δυο τελευταια βραδια οταν ειμαι ξαπλωμενη πλαγια λιγο πριν κοιμηθω νιωθω "χτυπηματα" χαμηλα στη κοιλια. Με παραξενεψε στην αρχη γιατι ηταν χαμηλα και διαφορετικα απο αλλες φορες...κατι μεταξυ "κλωτσαει το μωρο, νιωθω σουβλιες και ανακατευονται τα μεσα μου"! Δε ξερω πως αλλιως να το περιγραψω! Αλλα φανταζομαι η κορουλα μου ειναι,ε? Να μην ανησυχω που το ενιωθα χαμηλα? Οσες εχετε ξαναγινει μαμαδες αλλαζει ο τροπος που αισθανομαστε το μωρο οσο περνουν οι μηνες?

152μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μαρ 22, 2011 6:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Που ειμαστε μανουλες και κουμπαρουλες Ιουλιου?? Τι κανετε? πως κυλαει η εγκυμοσυνη? Ελπιζω υπεροχα για ολες! Εγω εχω αρχισει να βαριεμαι να πηγαινω στη δουλεια..το μυαλο μου ειναι αλλου! Χτες με πονουσε πολυ η μεση και τα δυο τελευταια βραδια οταν ειμαι ξαπλωμενη πλαγια λιγο πριν κοιμηθω νιωθω "χτυπηματα" χαμηλα στη κοιλια. Με παραξενεψε στην αρχη γιατι ηταν χαμηλα και διαφορετικα απο αλλες φορες...κατι μεταξυ "κλωτσαει το μωρο, νιωθω σουβλιες και ανακατευονται τα μεσα μου"! Δε ξερω πως αλλιως να το περιγραψω! Αλλα φανταζομαι η κορουλα μου ειναι,ε? Να μην ανησυχω που το ενιωθα χαμηλα? Οσες εχετε ξαναγινει μαμαδες αλλαζει ο τροπος που αισθανομαστε το μωρο οσο περνουν οι μηνες?

Και εγώ αυτό θα ρωτούσα τώρα! Πού χαθήκατε! Αλλά με πρόλαβες, χαχα! Μου έχετε λείψει και οι υπόλοιπες! Πού είσαστε καλέ, πείτε μας τα νέα σας!

Georgia, μην ανησυχείς καθόλου, η μικρή σου μάλλον μεγαλώνει και κάνει τούμπες! Όσο περνάει ο καιρός λογικά θα νιώθεις χτυπήματα ταυτόχρονα χαμηλά και ψηλά. Ειδικά όταν θα μεγαλώσει πολύ και θα έχει και λόξηγγα! Θα το καταλάβεις επειδή θα είναι ρυθμικό το χτύπημα και θα κρατάει ώρα. Εμένα τον έπιανε στο τέλος 4 φορές την ημέρα και κρατούσε κανένα δεκάλεπτο! Τον έπιανε και πριν κοιμηθώ και περίμενα να του περάσει. Και επειδή ήταν νευρικός από την κοιλιά όπως έχω ξαναπεί, στο τέλος θύμωνε κιόλας και άρχιζε να κουνάει νευρικά χέρια και πόδια! Είναι φυσιολογικό λοιπόν αυτό που αισθάνεσαι κατά την γνώμη μου γιατί όσο μεγαλώνει το μωρό θα νιώθεις κάθε κίνησή του όλο και πιο έντονα.

153μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μαρ 25, 2011 5:39 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η αληθεια ειναι οτι πλεον ακομη και τα απλα χτυπηματα της μικρης μου τα νιωθω πιο εντονα! Την αισθανομαι πιο συχνα και νιωθω μεγαλυτερη σιγουρια! Πηρα και τη γιατρο βεβαια και με καθησυχασε. Αυτο με το λοξυγγα το εχω ξανακουσει. Πρεπει να ειναι φοβερο!
Χτες καναμε με τον αντρα μου μια βολτα απο ενα καταστημα με βρεφικα-παιδικα να δω τι παιζει σε ρουχα εγκυμοσυνης και κολλησαμε! Απο ρουχα εγκυμοσυνης καταληξαμε να κοιταμε κουνιες, καροτσια,κλπ. Ηταν η πρωτη φορα που μπηκαμε σε τετοιο μαγαζι για μας και ηταν περιεργα. Αλλα εφυγα με διαθεση ανεβασμενη! Απο ρουχα εγκυμοσυνης δε μου αρεσε τιποτα ιδιαιτερα (ειδικα τα πεντελονια τα βρηκα χαλια!) και παλευω να βολευτω με φορεματα και κολαν! Ολο τα ιδια φοραω! Αφηστε που μου φανηκαν και τσιμπημενες οι τιμες...
Παντως MariaM οταν σε διαβαζω σκεφτομαι τη δικη μου κουμπαρα που θα μας βαφτισει και τη κορουλα και ειναι τρελαμενη κι αυτη!

154μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μαρ 25, 2011 6:27 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι πλεον ακομη και τα απλα χτυπηματα της μικρης μου τα νιωθω πιο εντονα! Την αισθανομαι πιο συχνα και νιωθω μεγαλυτερη σιγουρια! Πηρα και τη γιατρο βεβαια και με καθησυχασε. Αυτο με το λοξυγγα το εχω ξανακουσει. Πρεπει να ειναι φοβερο!
Χτες καναμε με τον αντρα μου μια βολτα απο ενα καταστημα με βρεφικα-παιδικα να δω τι παιζει σε ρουχα εγκυμοσυνης και κολλησαμε! Απο ρουχα εγκυμοσυνης καταληξαμε να κοιταμε κουνιες, καροτσια,κλπ. Ηταν η πρωτη φορα που μπηκαμε σε τετοιο μαγαζι για μας και ηταν περιεργα. Αλλα εφυγα με διαθεση ανεβασμενη! Απο ρουχα εγκυμοσυνης δε μου αρεσε τιποτα ιδιαιτερα (ειδικα τα πεντελονια τα βρηκα χαλια!) και παλευω να βολευτω με φορεματα και κολαν! Ολο τα ιδια φοραω! Αφηστε που μου φανηκαν και τσιμπημενες οι τιμες...
Παντως MariaM οταν σε διαβαζω σκεφτομαι τη δικη μου κουμπαρα που θα μας βαφτισει και τη κορουλα και ειναι τρελαμενη κι αυτη!

Χαχαχα, και άλλη τρελαμένη νονά; Δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζει αυτή η σκέψη, χαχαχα!

Και εγώ στην εγκυμοσύνη δεν αγόρασα ειδικά ρούχα. Μου έφεραν δώρο μόνο ένα τζιν που είχε λάστιχο και αγκάλιαζε την κοιλίτσα και το έλιωσα! Με είχε βολέψει πάρα πολύ. Και επίσης η μαμά μου μου είχε πάρει 1 τζιν φορεμα εγκυμοσύνης το οποίο φορούσα όταν πήγα να γεννήσω. Α! Και 3 καλσόν εγκυμοσύνης που τα είχα αγοράσει από το ίντερνετ και τα φόρεσα και εκείνα πολύ γιατί και εγώ φορούσα συνήθως πλεχτά φουστάνια που ειχαν ανοχές και τέντωναν. Και εγώ φορούσα συνέχεια τα ίδια αλλά δεν με πολυένοιαζε γιατί και εμένα με ένοιαζε περισσότερο το μετά Very Happy ! Εξάλλου είναι μια περίοδος που περνά γρήγορα και δεν χρειάζεται πολλά ρούχα.

155μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μαρ 29, 2011 12:19 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεμειναμε μονο μια μελλουσα μαμα και μια μελλουσα κουμπαρα Ιουλιου η μου φαινεται?? Αχ! Που ειστε οι υπολοιπες? Οσο περναει ο καιρος το μυαλο μου ειναι ολο και περισσοτερο κολλημενο στο μωρο μου! Δεν κανω τιποτα αλλο με τοσο ενδιαφερον οσο οταν μιλαω για το κοριτσι μου! Και θελω και κοσμο που ειναι στην ιδια κατασταση να μιλαω μην πρηζω συνεχως τις ανυπαντρες φιλες μου! Γιατι ναι, οι περισσοτερες ειναι ανυπαντρες και οι παντρεμενες δεν εχουν ακομα παιδια! Ευτυχως γνωρισαμε τωρα ενα ζευγαρι που περιμενουν κι αυτοι παιδι και χτυπαμε τριωρους καφεδες μιλωντας για τα μωρα!
Ανυπομονω να παρω την αδεια για να ασχοληθω με τις προετοιμασιες για την μπουμπουκα μου...
Οι υπολοιπες σε τι φαση ειστε? Ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα και να μην παραλληρω στο γκρουπακι!

156μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μαρ 29, 2011 12:29 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ντε που χαθήκανε;;;

Georgia, καταλαβαίνω πως το πιο ενδιαφέρον θέμα για εσένα είναι το μπεμπάκι σου! Γράψε τις σκέψεις σου εδώ, εγώ θα τις διαβάσω! Very Happy
Πόσο μου λείπει η εγκυμοσύνη μου! Βέβαια έχω ένα παιδάκι να τρέχει όλη μέρα μέσα στο σπίτι και μου φαίνεται απίστευτο, αλλά αναπολώ τις στιγμές εκείνες. Σήμερα πήγα για τεστ ΠΑΠ και πριν από εμένα είχε μπει μια έγκυος κοπέλα. Καθώς περίμενα την γιατρό χάζευα στην οθόνη την "παγωμένη" εικόνα με το μωράκι... αχ!
Πάντα ήθελα 2 παιδάκια αλλά τώρα μου φαίνεται λίγο να το ξαναπεράσω αυτό μια φορά ακόμα μόνο, χαχα!

157μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Μαρ 29, 2011 10:39 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια όντως χαθήκαμε..
Και εμείς είμαστε μια χαρά η εγκυμοσύνη κυλάει καλά. Εκανα την περασμένη βδομάδα την καμπύλη ζαχάρου επείδη το παίδι βγαίνει πολύ αναπτυγμένο στις 22w ήταν 750gr και μας βγαίνει και 2w μεγαλύτερο αλλά όλα καλά βγήκε ότι δεν έχω. Σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και ανυπομωνώ να δω τον μικρούλι μας.Τα χτυπήματα είναι πιο έντανα και το χαίρομαι πολύ. Και εγώ περιμένω πως και πως να σταματήσω την δόυλειά αλλά έχω καιρό ακόμα.Αυτά και από εμένα.Εσύ κουμπαρούλα έχεις αρχίσει τις ετοιμασίες; georgia84 σε καταλαβαίνω απόλυτα που θες να μιλάς συνεχώς για το μωράκι σου και εγώ το ίδιο έχω πάθει...

158μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μαρ 30, 2011 3:51 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!!!διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι πολυ για ολα τα ωραια πραγματακια που βλεπω...καναμε και εμεις την β' επιπεδου και η μπουμπου μας ειναι θεα!!!525gr η μπουμπου και ολα πολυ καλα!το θεμα ειναι οτι οταν την βλεπαμε 4d συνεχεια για κανα 5λεπτο γελαγε πεντακαθαρα!ειναι πολυ ομορφη και εχουμε παθει πλακα!να γελαει και να βγαζει γλωσιτσα,να τριβει τα ματακια και να χαιδευει το αυτακι,ολα συνοδευομενα απο χαμογελακι!!!τοτε καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να ειμαι χαρουμενη και ηρεμη για να ειναι ενα ευτυχισμενο μωρο η μικρη μου!την πηραμε την εξεταση σε dvd και την χαζευουμε ακομα με τον αντρα μου,την δειχνουμε στους γονεις μας και ολοι παραξενευονται πως φαινεται το προσωπακι της σαν μεγαλο χαμογελαστο μωρο!

αυτα με την β΄επιπεδου που την καναμε εδω και μια βδομαδα περιπου!απλα μετα ειχαμε θεματακι με την δικη μου υγεια και αγχωνομασταν για την μπεμπα...εκανα πυρετο που δυσκολα επεφτε με depon και συνεχεια συμβουλευομουν τον γιατρο μου.τελικα ειδαμε απο τα ουρα οτι ειναι ουρολοιμωξη που με παιδεψε ξανα πριν κανα 2μηνο...και για να αποφυγουμε ξανα ουρολοιμωξεις(μετα απο υπερηχο που καναμε στα νεφρα και ειδαμε οτι εχει καθησει αμμος που φευγει με αντιβιωσουλα αλλα δεν μπορω να την παρω τωρα στην εγκυμοσυνη)χρησιμοποιησαν αλλη μεθοδο οι γιατροι για να μην επηρεαστει η μπεμπουλα μου!βεβαια χθες πρωτη μερα και σημερα προσπαθω λιγο να προσαρμοστω αλλα απο αυριο ηδη μου ειπε ο ουρολογος μου θα ειναι ολα καλα και η μπεμπα θα ειναι ακομα πιο ασφαλης να συνεχισει να μεγαλωνει καλα και χαρουμενη στην κοιλιτσα της μανουλας...αυτα! εσεις κανα αλλο νεο?

159μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μαρ 30, 2011 5:11 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια όντως χαθήκαμε..
Και εμείς είμαστε μια χαρά η εγκυμοσύνη κυλάει καλά. Εκανα την περασμένη βδομάδα την καμπύλη ζαχάρου επείδη το παίδι βγαίνει πολύ αναπτυγμένο στις 22w ήταν 750gr και μας βγαίνει και 2w μεγαλύτερο αλλά όλα καλά βγήκε ότι δεν έχω. Σήμερα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό και ανυπομωνώ να δω τον μικρούλι μας.Τα χτυπήματα είναι πιο έντανα και το χαίρομαι πολύ. Και εγώ περιμένω πως και πως να σταματήσω την δόυλειά αλλά έχω καιρό ακόμα.Αυτά και από εμένα.Εσύ κουμπαρούλα έχεις αρχίσει τις ετοιμασίες; georgia84 σε καταλαβαίνω απόλυτα που θες να μιλάς συνεχώς για το μωράκι σου και εγώ το ίδιο έχω πάθει...

750;;; μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 606100
Μπράβο στο μωράκι βιάζεται να μεγαλώσει για να βγει να δει την μανούλα, χαχα! Αρκεί να σου πω ότι εμένα σε αυτή την εξέταση ήταν 480 και της κουμπαρας μου που την έκανε την Δευτέρα που μας πέρασε 490!

Εμένα οι ετοιμασίες έχουν παγώσει γιατί έχω την βάπτιση του μικρούλη μου στις 15 Μαίου και έχω αγχωθεί. Αφού έχω ρίξει το ψάξιμο της ζωής μου επιτέλους κατέληξα σε μπομπονιέρα που θα πάρω από το ίντερνετ μαζί με άλλα πράγματα για τον στολισμό και σε προσκλητήριο που επειδή από ίντερνετ τελικά δεν συμφέρει θα παραγγείλω αύριο μάλλον από μία κοπέλα κοντά στο σπίτι μου, που τα φτιάχνει μόνη της και εχει πολύ καλές τιμές... Και μετά την βάπτιση, θα έχω όλο το χρόνο να ετοιμάσω τα δωράκια μου για το βαπτιστηράκι μου!

Κορίτσια θέλω την γνώμη σας σε κάτι. Ο νονός συνήθως παίρνει κάποιο χρυσαφικό στο μωρό όταν γεννιέται. Εμένα στην γέννηση του μικρού εκτός από τον νονό μου φέρανε και συγγενείς. Καλά όλα αυτά αλλά τις περισσότερες φορές καταληγουν σε ένα συρτάρι... Εξάλλου θα του πάρω τον βαπτιστικό σταυρό όταν έρθει η ώρα. Συζητούσα με τον άντρα μου και λέγαμε ότι ίσως να ήταν καλύτερο τα χρήματα που θα διαθέσουμε να παίρναμε κάτι πιο χρησιμο και σκεφτήκαμε να πάρουμε ένα καλό καθισματάκι αυτοκινήτου που θα το χρειαστούν από την πρώτη στιγμή που θα βγει το μωρό από το μαιευτήριο.
Συμφωνείτε ή πιστεύεται ότι πρέπει να τηρήσω το έθιμο;

160μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μαρ 30, 2011 5:21 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι πολυ για ολα τα ωραια πραγματακια που βλεπω...καναμε και εμεις την β' επιπεδου και η μπουμπου μας ειναι θεα!!!525gr η μπουμπου και ολα πολυ καλα!το θεμα ειναι οτι οταν την βλεπαμε 4d συνεχεια για κανα 5λεπτο γελαγε πεντακαθαρα!ειναι πολυ ομορφη και εχουμε παθει πλακα!να γελαει και να βγαζει γλωσιτσα,να τριβει τα ματακια και να χαιδευει το αυτακι,ολα συνοδευομενα απο χαμογελακι!!!τοτε καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να ειμαι χαρουμενη και ηρεμη για να ειναι ενα ευτυχισμενο μωρο η μικρη μου!την πηραμε την εξεταση σε dvd και την χαζευουμε ακομα με τον αντρα μου,την δειχνουμε στους γονεις μας και ολοι παραξενευονται πως φαινεται το προσωπακι της σαν μεγαλο χαμογελαστο μωρο!

αυτα με την β΄επιπεδου που την καναμε εδω και μια βδομαδα περιπου!απλα μετα ειχαμε θεματακι με την δικη μου υγεια και αγχωνομασταν για την μπεμπα...εκανα πυρετο που δυσκολα επεφτε με depon και συνεχεια συμβουλευομουν τον γιατρο μου.τελικα ειδαμε απο τα ουρα οτι ειναι ουρολοιμωξη που με παιδεψε ξανα πριν κανα 2μηνο...και για να αποφυγουμε ξανα ουρολοιμωξεις(μετα απο υπερηχο που καναμε στα νεφρα και ειδαμε οτι εχει καθησει αμμος που φευγει με αντιβιωσουλα αλλα δεν μπορω να την παρω τωρα στην εγκυμοσυνη)χρησιμοποιησαν αλλη μεθοδο οι γιατροι για να μην επηρεαστει η μπεμπουλα μου!βεβαια χθες πρωτη μερα και σημερα προσπαθω λιγο να προσαρμοστω αλλα απο αυριο ηδη μου ειπε ο ουρολογος μου θα ειναι ολα καλα και η μπεμπα θα ειναι ακομα πιο ασφαλης να συνεχισει να μεγαλωνει καλα και χαρουμενη στην κοιλιτσα της μανουλας...αυτα! εσεις κανα αλλο νεο?

Ελενάκι ανησύχησα γιατί θυμόμουν το πρόβλημα με την υγεία σου. Χαίρομαι που το ξεπέρασες επιτέλους. Πρέπει να σε ταλαιπώρησε αρκετά. Ωστέ έτσι η μπουμπού σου ε; Θυμάμαι και εμένα ήταν χαμογελαστός (σαν κλόουν ήταν, πολύ γέλιο). Σωστά πάντως το σκέφτηκες ότι αν εσύ είσαι χαρούμενη θα είναι και η μπέμπα! Από εδώ και πέρα μόνο χαμόγελο!
Έχω να σου κάνω μια πρόταση! Δεν ξέρω αν έχω ανταγωνιστές... Αν είναι τόσο όμορφη όπως την περιγράφεις τότε σίγουρα θα ταιριάζουν με τον Γιαννάκη μου! Μας την δίνεις για νύφη;; Θα είμαι καλή πεθερά, το υπόσχομαι! Χαχαχαχαχαχα... Και η διαφορά ηλικίας είναι καλή νομίζω...
(Εδώ κολλάει το ακόμα δεν την είδαμε, την παντρέψαμε!)

161μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 31, 2011 4:42 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια χαιρομαι που σας ξαναβλεπω-διαβαζω! Η αληθεια ειναι οτι ειχα ανησυχησει λιγο μηπως εχει υπαρξει καποιο προβλημα υγειας αλλα χαιρομαι που ολα ειναι καλα!
elenaki85 κατ'αρχην περαστικα! Ευχομαι να μην ξαναταλαιπωρηθεις αλλο και να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης! Απ'οτι καταλαβα ειδατε τη κορουλα σας σε τρισδιαστατο υπερηχο?! Πρεπει να ηταν καταπληκτικο,ε? Εμεις δεν το σκεφτηκαμε τοτε και καναμε απλο αλλα πηραμε κι εμεις DVD και ειναι τελειο! Κι εγω μολις την ειδα συνειδητοποιησα ακομα περισσοτερο τι συμβαινει και σε συνδυασμο με το οτι τη νιωθω περισσοτερο μαλλον τωρα καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος!
fofi να σου ζησει ο παιδαρος!(αγορι απότι καταλαβα,ε?)
MariaM καλες προετοιμασιες για τη βαφτιση! Απ΄οτι καταλαβαινω ομως εχεις προχωρησει οποτε μην αγχωνεσαι! Ολα καλα θα πανε! Οσο για αυτο που ρωτησες...Εξαρταται απο το τι ανθρωποι εισαστε εσεις και οι κουμπαροι σας.Εμενα μου φαινεται πολυ καλη και πρακτικη η ιδεα που σκεφτηκες μπορει ομως στη κουμπαρα σου να αρεσουν τα εθιμα και να προτιμα καποιο χρυσαφικο. Εγω συνηθως με τους κουμπαρους μου (με την μελλουσα νονα της κορης μου και με τη μαμα της βαφτιστηρας μου) και τους στενους συγγενεις τα συζηταω αυτα ακριβως για να αποφυγω να μεινει κατι στη ντουλαπα και να μην ειναι πρακτικο. π.χ. Η νονα της κορης μου μου εχει πει οτι στο τοπο της συνηθιζουν να "χρυσωνουν" το μωρο οποτε θα της παρει καποιο χρυσαφικο οταν γεννηθει. Εγω οτι και να της παρει χρυσαφικο ή κατι αλλο δεν εχω προβλημα και το αφηνω στη κριση της (εμπιστευομαι και το γουστο της!). Γενικα μια κουβεντα χαλαρη και διερευνητικη, ειδικα αν εχετε καλες σχεσεις, δεν πιστευω οτι κανει κακο. Και παλι σου λεω ομως οτι η ιδεα σου μου φανηκε πολυ καλη και πιστευω θα βοηθησει και τη κουμπαρα σου. (Sorry αν σε κουρασα αλλα καμια φορα δεν το κλεινω ευκολα!)
Να σας ρωτησω και κατι? Βλεπω οτι ολες ειδατε το βαρος του μωρου στη β επιπεδου..Εμας δεν μας ειπε ουτε βαρος ουτε υψος. Στην αναλυση του υπερηχου εγραφε μονο για τα οργανα της. Ολα βεβαια πανε καλα κι εμεις στον ενθουσιασμο μας δε ρωτησαμε! Εσας σας τα ειπε ο/η γιατρος η τα ρωτησατε?
Σε μια βδομαδα παω για καμπυλη ζαχαρου! pale

162μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 31, 2011 5:20 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:(Sorry αν σε κουρασα αλλα καμια φορα δεν το κλεινω ευκολα!)

Πλάκα μου κάνεις; Δε με κούρασες καθόλου. Όσο για την φλυαρία αρκεί να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου. Ακόμα και όταν πατάω "αποστολή" θέλω να συνεχίσω να γράφω...

Εμένα το βάρος το έγραφε πάνω στις εξετάσεις που πήραμε από τον υπέρηχο.

Όσο για την καμπήλη ζαχάρου μην αγχώνεσαι καθόλου. Έχω εξηγήσει και την διαδίκασία στην Φώφη (και νομίζω την έκανε και η ίδια) και έχω να δηλωσω πως δεν έχει καμία σχέση με ότι ακούγεται. Εμένα μου φάνηκε πανεύκολη εξέταση. Το μόνο βαρετό είναι ότι πρεπει να περιμένεις 2 ώρες για να ολοκληρωθεί. Κατά τα άλλα, ούτε αηδία ένιωσα με την γλυκόζη, ούτε πρόβλημα είχα με τις αιμοληψίες. Μια χαρά όλα. Very Happy

163μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 31, 2011 6:01 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτο με την 'αποστολη' το παθαινω κι εγω!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 536304 Μαλλον η καμπυλη περισσοτερο με ανησυχει λογω του οτι ειμαι λιγο λιχουδα! Embarassed Σκεφτομαι-ανησυχω λιγο για το αποτελεσμα.
Εν τω μεταξυ ποσα κιλα ειχες παρει στο τελος του 6ου μηνα? Οι υπολοιπες ποσα κιλα εχετε παρει? Το εχω παντα μια εννοια γιατι δυσκολευομαι με τις διαιτες.
Εχω λιγες μερες να ζυγιστω αλλα νομιζω ημουν στα 7 κιλα. Rolling Eyes για πιο σιγουρα θα σας πω σε καμια δεκαρια μερες που θα παω και στη γιατρο.

164μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μαρ 31, 2011 6:11 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Αυτο με την 'αποστολη' το παθαινω κι εγω!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 536304 Μαλλον η καμπυλη περισσοτερο με ανησυχει λογω του οτι ειμαι λιγο λιχουδα! Embarassed Σκεφτομαι-ανησυχω λιγο για το αποτελεσμα.
Εν τω μεταξυ ποσα κιλα ειχες παρει στο τελος του 6ου μηνα? Οι υπολοιπες ποσα κιλα εχετε παρει? Το εχω παντα μια εννοια γιατι δυσκολευομαι με τις διαιτες.
Εχω λιγες μερες να ζυγιστω αλλα νομιζω ημουν στα 7 κιλα. Rolling Eyes για πιο σιγουρα θα σας πω σε καμια δεκαρια μερες που θα παω και στη γιατρο.

Τώρα έπεσες στην περίπτωση! Εγώ και αν ημουν λιχούδα! Μιλάμε για ΦΑΙ! Όταν έκανα την καμπύλη είχα πάρει 17 κιλά Embarassed Embarassed Embarassed ! Αρκεί να σου πω ότι στην πρώτη πρώτη επίσκεψη στο γιατρό είχα ήδη βάλει 4 και με την επόμενη 8. Ο γιατρός τρόμαξε γιατί μου είπε ότι αν κάθε μήνα παίρνω 4 κιλά στο τέλος πόσα θα φτάσω;;; Πήρα τα πολλά κιλά πρώτο και δεύτερο τρίμηνο. Το τρίτο πήρα ελάχιστα. Είμαι ανάποδη το ξέρω, χαχα!

165μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 02, 2011 2:02 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εγω πηρα 4,5 κιλα μεχρι στιγμης...ειμαι 24w και 2d.εχει αλλαξει το σωμα μου,η λεκανη μου εχει ανοιξει,αν και ολοι μου λενε οτι δε μου φαινεται οτι ειμαι στον 6ο.ας ειναι καλα το κοριτσακι μου,να γεννηθει υγιεστατο και χαρουμενο και τιποτα αλλο!!! flower

166μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 02, 2011 3:22 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:κοριτσια εγω πηρα 4,5 κιλα μεχρι στιγμης...ειμαι 24w και 2d.εχει αλλαξει το σωμα μου,η λεκανη μου εχει ανοιξει,αν και ολοι μου λενε οτι δε μου φαινεται οτι ειμαι στον 6ο.ας ειναι καλα το κοριτσακι μου,να γεννηθει υγιεστατο και χαρουμενο και τιποτα αλλο!!! flower

Ελενάκι την πρόταση που σου έκανα πιο πάνω την είδες;;; Χαχαχαχα......... Laughing Laughing Laughing

167μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 03, 2011 3:32 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελενάκι την πρόταση που σου έκανα πιο πάνω την είδες;;; Χαχαχαχα......... Laughing Laughing Laughing [/quote]

την ειδα,την ειδα...γιατι οχι?απο οτι βλεπω ο μικρος σου ειναι ενα κουκλακι!να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις!που μενετε?

168μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 03, 2011 3:34 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sorry το ειδα στο προφιλ σου,χαλκιδα... μια χαρα!το πατρικο μου ειναι ωρωπο,και συχνα ειμαστε απεναντι ερετρια με ferry boat.γενικα ειμαστε κοντα! Wink

169μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 03, 2011 8:23 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:

την ειδα,την ειδα...γιατι οχι?απο οτι βλεπω ο μικρος σου ειναι ενα κουκλακι!να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις!που μενετε?

elenaki85 έγραψε:sorry το ειδα στο προφιλ σου,χαλκιδα... μια χαρα!το πατρικο μου ειναι ωρωπο,και συχνα ειμαστε απεναντι ερετρια με ferry boat.γενικα ειμαστε κοντα! Wink

Χαχαχα, οπότε να σε φωνάζω συμπεθέρα; Χαχαχαχα! (Πλάκα κάνω)

Τόσο κοντά είμαστε με το πατρικό σου ε; Πηγαίνουμε συχνά βόλτα στην Ερέτρια, ειδικά με τους κουμπάρους μας (που θα βαπτίσουμε το μωράκι τους).

170μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 03, 2011 11:19 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM υποκλινομαι στις λιγουρες σου! cheers Παντως στη φωτογραφια μια χαρα σε βλεπω! Στυλακι! Very Happy
Elenaki85 μια χαρα σε βρισκω! Παντως κι εγω εχω κοριτσακι (αν μετραει αυτο για τη κοιλια) και μου λενε οτι δεν εχω και τοσο μεγαλη κοιλια για 6ο μηνα και επειδη ειμαι ψηλη οτι μπορει να με περασουν για χοντρουλα Mad οχι εγκυο!
Περα απο τη πλακα ομως η εννοια μου με τα κιλα ειναι πρωτα για το μωρο, να μην παρω παραπανω και το επηρεασουν και μετα για διαιτες,κτλ. Αλλωστε παντοτε ημουν λιγο "νταρντανα" Smile οποτε δε με νοιαζει.
Κοριτσια καλη συμπεθερια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 654316 Ετσι, να εκμεταλευομαστε ολες τις δυνατοτητες που μας δινει το forum! Αντε και με μια καλη τυχη και για τη μπεμπα μου! flower

171μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 03, 2011 11:44 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:MariaM υποκλινομαι στις λιγουρες σου! cheers Παντως στη φωτογραφια μια χαρα σε βλεπω! Στυλακι! Very Happy
Elenaki85 μια χαρα σε βρισκω! Παντως κι εγω εχω κοριτσακι (αν μετραει αυτο για τη κοιλια) και μου λενε οτι δεν εχω και τοσο μεγαλη κοιλια για 6ο μηνα και επειδη ειμαι ψηλη οτι μπορει να με περασουν για χοντρουλα Mad οχι εγκυο!
Περα απο τη πλακα ομως η εννοια μου με τα κιλα ειναι πρωτα για το μωρο, να μην παρω παραπανω και το επηρεασουν και μετα για διαιτες,κτλ. Αλλωστε παντοτε ημουν λιγο "νταρντανα" Smile οποτε δε με νοιαζει.
Κοριτσια καλη συμπεθερια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 654316 Ετσι, να εκμεταλευομαστε ολες τις δυνατοτητες που μας δινει το forum! Αντε και με μια καλη τυχη και για τη μπεμπα μου! flower

Καλά κάνεις και προσέχεις, εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα Crying or Very sad . Μου έχουν μείνει τώρα τα τελευταία 5 κιλά και πρέπει να κάνω δίαιτα μάλλον, κλαψ, κλαψ... Άσε εμένα ήταν και χειμώνας και ντυνόμουν σαν κρεμμύδι και που να φανεί η κοιλιά... Και εγώ έμοιαζα σαν παχουλή, μέχρι που βγήκε πολυ μπροστά η κοιλιά και έκανε μπαμ. Αν και μέχρι που γέννησα δεν μπορώ να πω ότι ήταν τεράστια. Το θετικό είναι ότι δεν έκανα ραγάδες (έβαζα και baby oil μετά το μπάνιο κάθε μέρα) και το ότι μάζεψε γρήγορα μετά την γέννα.

Όσο για την μπέμπα σου δεν θα την αφήσουμε παραπονεμένη! Τόσα καλά παιδιά βγάζει το φόρουμ, χαχαχαχαχα! Laughing

172μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 06, 2011 10:43 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM μη νομιζεις οτι προσεχω ιδιαιτερα! Ολο λογια ειμαι. Embarassed Απλα πρεπει να ειμαι τυχερη και ο μεταβολισμος μου με εχει βγαλει ασπροπροσωπη! Καλη επιτυχια με τα κιλα! Ειμαστε μαζι σου! Κανει και το baby oil για τη προληψη των ραγαδων? Εγω εβαζα κατι δειγματα κρεμες και τωρα που τελειωσαν θα βαζω βαζελινη που μου ειχε πει η γιατρος και η κουνιαδα μου οτι κανει.
Μεγαλωνει και η κοιλιτσα αισθητα. Νομιζω με πιο γρηγορους ρυθμους! Και νιωθω και το κοριτσακι μου ισως οχι πιο συχνα αλλα πιο εντονα!
Κοριτσια σημερα εκανα τη καμπυλη! Αποτελεσματα δεν ξερω ακομα, τη Παρασκευη θα τα παρω. Και ενω ειχα διαβασει για "ροφημα" γλυκοζης μου δινουν κατι σαν βανιλια ("υποβρυχιο") το οποιο επρεπε να φαω οπως τρωμε τη βανιλια στο νερο! Πως αντεξα και δεν το "εβγαλα" δεν ξερω! Εκανα ενα τεταρτο να το φαω και η μικροβιολογος μου ειχε πει σε πεντε λεπτα. Αφηστε που μετα ενιωθα λες και ειχα φαει δεκα σοκολατες! Ειπαμε ειμαι λιχουδο αλλα οχι κι ετσι!
Τελος παντων. Δε θελω να σας αποθαρρυνω αν τυχον δεν εχετε κανει την εξεταση γιατι για αλλες ειναι πιο ευκολο. Ηθελα να πω τον "πονο" μου! Laughing
Εσεις τι κανετε?

173μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 06, 2011 11:44 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υποβρύχιο;;;; affraid affraid affraid affraid Πρώτη φορά το ακούω... Άξια!!!

Εγώ έβαζα από μόνη μου λαδάκι, δεν είχα ρωτήσει τον γιατρό. Αλλά και η κουμπάρα μου βαζελίνη βάζει. Οι κρέμες που συστίνουν οι γιατροί είναι πανάκριβες και σε μικρή συσκευασία και για να καλύψεις όοοολη αυτή την επιφάνεια δεν συμφέρει, χαχα! Αν και νομίζω ότι καλύτερα ενυδατώνει το λάδι ή η βαζελίνη που διατηρούν την λιπαρότητα για ώρες... Πιο σημαντικό ρόλο παίζει η κληρονομικόητα. Εγώ πχ, μπορεί να μην έκανα ραγάδες γιατί ήταν ελαστικό το δέρμα αλλά έκανα κυτταρίτιδα Crying or Very sad . Δεν βαριέσαι όμως, αυτό που παίρνεις μετά είναι πολύ μεγάλο και αξίζει κάθε θυσία. Και δεν μιλάω μόνο για το παιδί, αλλά για όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν. Οι αλλαγές ποτέ δεν μου άρεσαν αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο δεν θες να είσαι όπως ήσουν πριν και αλλάζουν πολλά και μέσα σου.

174μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 07, 2011 1:43 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω μετα το πασχα εχω να κανω την καμπυλη,και αγχωνομαι.....οχι τοσο για το πως θα γινει αλλα περισσοτερο για τα αποτελεσματα...ζαχαρο 81 ειχα στην τελευταια εξεταση αιματος,αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ενδειξη αυτη,αλλα η καμπυλη δειχνει αν υπαρχει θεμα με διαβητη,και με αγχωνει μην βγει τιποτα και εχω τρεχαματα.αλλα σε καθε εξεταση ετσι αγχωνομαι,ειμαι συνηθισμενη πλεον

οσον αφορα τις κρεμουλες για την κοιλιτσα,δεν εχω βαλει ακομα τιποτα.εχω ενα κολλημα...δεν ανντεχω λιπαροτητα στο σωμα μου,γενικα δεν χρησιμοποιω ουτε body lotion.οι ραγαδες αν ειναι να βγουν,βγαινουν μετα την γεννα,οταν ξεφουσκωνει η κοιλιτσα 'η και τωρα?γιατι μεχρι στιγμης δεν βλεπω καμια διαφορα...

175μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 07, 2011 1:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:εγω μετα το πασχα εχω να κανω την καμπυλη,και αγχωνομαι.....οχι τοσο για το πως θα γινει αλλα περισσοτερο για τα αποτελεσματα...ζαχαρο 81 ειχα στην τελευταια εξεταση αιματος,αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ενδειξη αυτη,αλλα η καμπυλη δειχνει αν υπαρχει θεμα με διαβητη,και με αγχωνει μην βγει τιποτα και εχω τρεχαματα.αλλα σε καθε εξεταση ετσι αγχωνομαι,ειμαι συνηθισμενη πλεον

οσον αφορα τις κρεμουλες για την κοιλιτσα,δεν εχω βαλει ακομα τιποτα.εχω ενα κολλημα...δεν ανντεχω λιπαροτητα στο σωμα μου,γενικα δεν χρησιμοποιω ουτε body lotion.οι ραγαδες αν ειναι να βγουν,βγαινουν μετα την γεννα,οταν ξεφουσκωνει η κοιλιτσα 'η και τωρα?γιατι μεχρι στιγμης δεν βλεπω καμια διαφορα...

Καλημέρα!!! Οι ραγάδες εμφανίζονται όταν ξεχυλώνει το δέρμα. Απλά μετά που θα συρρικνωθεί η κοιλιά φαίνονται πιο έντονα. Φαντάσου ένα μπαλόνι που έχει πάνω μια ζωγραφιά. Όταν σκάσει το μπαλόνι, η ζωγραφιά δεν φαίνεται πιο έντονα; Μικρή μεν αλλά πιο έντονη.

Όντως δεν έχει σχέση το ζάχαρο με την καμπύλη ζαχάρου. Η καμπύλη γίνεται για να δουν σε πόση ώρα επανέρχεται το ζάχαρο στα αρχικά επίπεδα. Σου παίρνουν την πρώτη μέτρηση πίνεις το γλυκό ρόφημα (ή τρως το υποβρύχιο όπως η georgia
Very Happy ), μετά από μία ώρα σε ξαναμετρούν για να δουν πόσο ανέβηκε το ζάχαρο, περιμένεις άλλη μία ώρα και ξαναμετράνε για να δουν αν το ζάχαρο έχει πέσει στα αρχικά επίπεδα.

Καλη επιτυχία εύχομαι! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 7 417472 Περιμένουμε να μας πεις τα αποτελέσματα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις