Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

251μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 04, 2011 3:12 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολυ οργανωμενη σε βρισκω Μαρια και το αγχος δικαιολογειται! Αφου πιανουν και τα χερια σου στο μακιγιαζ και το πετυχαινεις...μπραβο σου! Νομιζω τελικα οτι τα αγχη για το παιδι μεταβαλλονται αναλογα με την ηλικια του!
Αφου εχω αρχισει να καταλαβαινω και τους γονεις μου σιγα σιγα και να τους θεωρω και πιο cool απ'οτι νομιζα πως ειναι. Σκεφτομαι περιπτωσεις που εγω στη θεση τους σα γονιος θα μου εσπαγα τα νευρα με την αντιδραση μου! Θα αντιδρουσα διαφορετικα απο εκεινους και ισως πιο υστερικα!
Ο μικρος σου ζουζουνακι,ε? Φανταζομαι θα σε εκπλησσει συνεχεια...
Σκεφτομαι κι εγω τη μπεμπουλα μου συνεχεια! Νομιζω οτι το μυαλο μου εχει πλημμυρισει απο τη σκεψη της κι ακομα δε την εχω δει!
Κατα τ'αλλα ολα καλα. Εχει αρχισει να πιανει(ή να με πιανει?) η ζεστη νομιζω και η κοιλια μου πλεον με κανει περηφανη ως εγκυο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
Προχωρανε και οι ετοιμασιες του δωματιου (επιχειρηση ντουλαπες!!). Να φευγουν οι δουλειες μια μια να αρχισω επιτελους τα ψωνια!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 215994

252μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 04, 2011 3:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Πολυ οργανωμενη σε βρισκω Μαρια και το αγχος δικαιολογειται! Αφου πιανουν και τα χερια σου στο μακιγιαζ και το πετυχαινεις...μπραβο σου! Νομιζω τελικα οτι τα αγχη για το παιδι μεταβαλλονται αναλογα με την ηλικια του!
Αφου εχω αρχισει να καταλαβαινω και τους γονεις μου σιγα σιγα και να τους θεωρω και πιο cool απ'οτι νομιζα πως ειναι. Σκεφτομαι περιπτωσεις που εγω στη θεση τους σα γονιος θα μου εσπαγα τα νευρα με την αντιδραση μου! Θα αντιδρουσα διαφορετικα απο εκεινους και ισως πιο υστερικα!
Ο μικρος σου ζουζουνακι,ε? Φανταζομαι θα σε εκπλησσει συνεχεια...
Σκεφτομαι κι εγω τη μπεμπουλα μου συνεχεια! Νομιζω οτι το μυαλο μου εχει πλημμυρισει απο τη σκεψη της κι ακομα δε την εχω δει!
Κατα τ'αλλα ολα καλα. Εχει αρχισει να πιανει(ή να με πιανει?) η ζεστη νομιζω και η κοιλια μου πλεον με κανει περηφανη ως εγκυο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
Προχωρανε και οι ετοιμασιες του δωματιου (επιχειρηση ντουλαπες!!). Να φευγουν οι δουλειες μια μια να αρχισω επιτελους τα ψωνια!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 215994

Αχ, τι καλά, αυτές οι ετοιμασίες για να υποδεχθείς το νέο μέλος είναι η καλύτερη αλλαγή του κόσμου! Και το λέω εγώ που ως κλασική Ταύρος (αν και δεν πολυπιστεύω στα ζώδια), σιχαίνομαι τις αλλαγές... Όμως η μετατροπή ενός δωματίου σε βρεφικό είναι ότι καλύτερο!

Ο μικρός μου αρχίζει να φεύγει για τα καλά από την μωρουδιακή ηλικία και να φερεται πιο πολύ σαν παιδάκι. Χθες έφτασε το πόμολο της πόρτας του μπάνιου για πρώτη φορά και την άνοιξε... Τώρα εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ γι, αυτό, χαχαχα! Επίσης, όταν κάποιο έπιπλο πχ. η παπουτσοθήκη (!) δεν του αρέσει εκεί που βρίσκεται... το σπρώχνει! Κάνει μετακόμιση το αγόρι μου! Καθόλου δεν μου έμοιασε! (Είπαμε, δεν μου αρέσουν οι αλλαγές,χαχα). Σήμερα το πρωί κατέβηκε από το κρεβάτι και πήγε στο καθιστικό όπως κάνει κάθε πρωί, για να βρει τον μπαμπά του. Μόνο τα ΣΚ τον βρίσκει, γιατί τις καθημερινές δουλεύει. Σήμερα όμως έκανε και κάτι καινούριο! Εφόσον δεν τον είδε, επιστρέφει στο δωμάτιο και μου λέει: "μπαμπά;". Με ρώτησε που είναι ο μπαμπάς του!!! Έμεινα κάγκελο! Εγώ φυσικά του απάντησα ότι είναι στη δουλειά. Τώρα τι κατάλαβε, άγνωστο... Laughing

Πάντως σε αυτό που λες ότι σε κάθε ηλικία του παιδιού έχεις διαφορετικά άγχη είναι πολύ σωστό και έχεις πέσει πολύ μέσα! Εγώ από τώρα πχ αγχώνομαι για το αν θα τον αφήσω όταν μεγαλώσει λίγο να παίζει έξω με τα άλλα παιδιά, όπως παίζαμε εμείς. Φοβάμαι πολύ γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί και ακούμε συνεχώς για αρπαγές παιδιών. Νομίζω πως ακόμα δεν ξέρω πως θα αντιδράσω όταν φτάσει η ώρα να θέλει να παίξει έξω. Το πιο πιθανόν είναι να κατεβαίνω και εγώ και να τον παρακολουθώ διακριτικά, για να μην τον καταπιέσω κιόλας γιατί θα του κάνω κακό. Εγώ σε σχέση με την μαμά μου είμαι πιο χαλαρή με το παιδί σε κάποια πράγματα, αλλά πιο αυστηρή σε άλλα. Απλά προσπαθώ να ζω την κάθε του στιγμή και να μην αφήνω το άγχος να με καταβάλει γιατί θα μεγαλώσει το παιδί και εγώ θα θυμάμαι μόνο το άγχος μου.

Για την βάπτιση, μόλις τελείωσα την διακόσμηση των κουβαδακίων! Πήγα χθες και στο μαγαζί πάλι για να κανονίσω την διάταξη των τραπεζιών και όλα καλά. Όσο για το ότι είμαι οργανωμένη... αυτό πες το στον άντρα μου που υποστηρίζει το αντίθετο, χαχα! Laughing

253μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 04, 2011 11:24 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο μικρός μου αρχίζει να φεύγει για τα καλά από την μωρουδιακή ηλικία και να φερεται πιο πολύ σαν παιδάκι. Χθες έφτασε το πόμολο της πόρτας του μπάνιου για πρώτη φορά και την άνοιξε... Τώρα εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ γι, αυτό, χαχαχα! Επίσης, όταν κάποιο έπιπλο πχ. η παπουτσοθήκη (!) δεν του αρέσει εκεί που βρίσκεται... το σπρώχνει! Κάνει μετακόμιση το αγόρι μου! Καθόλου δεν μου έμοιασε! (Είπαμε, δεν μου αρέσουν οι αλλαγές,χαχα). Σήμερα το πρωί κατέβηκε από το κρεβάτι και πήγε στο καθιστικό όπως κάνει κάθε πρωί, για να βρει τον μπαμπά του. Μόνο τα ΣΚ τον βρίσκει, γιατί τις καθημερινές δουλεύει. Σήμερα όμως έκανε και κάτι καινούριο! Εφόσον δεν τον είδε, επιστρέφει στο δωμάτιο και μου λέει: "μπαμπά;". Με ρώτησε που είναι ο μπαμπάς του!!! Έμεινα κάγκελο! Εγώ φυσικά του απάντησα ότι είναι στη δουλειά. Τώρα τι κατάλαβε, άγνωστο...
Αχου μωρε!!! Respect Respect

Πάντως σε αυτό που λες ότι σε κάθε ηλικία του παιδιού έχεις διαφορετικά άγχη είναι πολύ σωστό και έχεις πέσει πολύ μέσα! Εγώ από τώρα πχ αγχώνομαι για το αν θα τον αφήσω όταν μεγαλώσει λίγο να παίζει έξω με τα άλλα παιδιά, όπως παίζαμε εμείς. Φοβάμαι πολύ γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί και ακούμε συνεχώς για αρπαγές παιδιών. Νομίζω πως ακόμα δεν ξέρω πως θα αντιδράσω όταν φτάσει η ώρα να θέλει να παίξει έξω. Το πιο πιθανόν είναι να κατεβαίνω και εγώ και να τον παρακολουθώ διακριτικά, για να μην τον καταπιέσω κιόλας γιατί θα του κάνω κακό. Εγώ σε σχέση με την μαμά μου είμαι πιο χαλαρή με το παιδί σε κάποια πράγματα, αλλά πιο αυστηρή σε άλλα. Απλά προσπαθώ να ζω την κάθε του στιγμή και να μην αφήνω το άγχος να με καταβάλει γιατί θα μεγαλώσει το παιδί και εγώ θα θυμάμαι μόνο το άγχος μου.
Το σκεφτομαι απο τη πρωτη στιγμη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και αρχισαν οι προβληματισμοι. Ξαφνικα συνειδητοποιησα οτι ποτε δεν θα σταματησω να προβληματιζομαι και να αγχωνομαι για το παιδι ακομα κι αν ενηλικιωθει! Απλα θα αλλαζει το περιεχομενο της αγωνιας. Τοτε με ανησυχουσε να μεγαλωνει καλα μεσα μου, τωρα η γεννα και να βγει γερη, μετα το μεγαλωμα, το σχολειο και μην επεκταθω ως που μπορει να εχει φτασει η σκεψη μου γιατι ηδη νιωθω παρανοϊκη!! affraid Παντως εχεις δικιο οτι πρεπει να το "παρακολουθουμε" διακριτικα και απο αποσταση για να εχει την ευκαιρια να νιωθει ανεξαρτητο και να πατησει γερα στα ποδια του αλλα και εμεις να ειμαστε οσο μπορουμε σιγουρες οτι ειναι ασφαλης!

Όσο για το ότι είμαι οργανωμένη... αυτό πες το στον άντρα μου που υποστηρίζει το αντίθετο, χαχα!
Τσ,τσ,τσ! Αντρες!!! χαχα! Very Happy

Υ.Γ. Σημερα το απογευμα κλεισαμε ραντεβου με τη μαια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
Ετσι με το καλο τη Τριτη θα παμε και για υπερηχο και για να συναντησουμε τη μαια! Αχ! Ανυπομονωωω! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 215994

254μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 04, 2011 11:41 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ άντε τυχερή την Τρίτη θα δείτε τη μπεμπούλα σας! Τι καλά, που θα γνωρίσεις και την μαία! Σκέψου από τώρα και σημείωσε τι θες να την ρωτήσεις.

255μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 1:52 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες! Τι κανετε?? Ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 215994
Γραφω να σας πω τα νεα μου και να ζητησω και γνωμες!
Χτες πηγαμε επιτελους για υπερηχο και μετα στη μαια...
Η κοριτσαρα μας μαλλον θα βγει θρεφταρι!! flower Ειμαι 30 εβδομαδων και 5 ημερων και η μπεμπουλα μας ειναι 1700 γραμμαρια! Η γιατρος μου ειπε πως αν παρω ολες τις εβδομαδες (που απ'οτι καταλαβα δε βρισκει λογο να μην τις παρω) μπορει να βγει και 3700!
Κατα τ'αλλα το doppler βγηκε πολυ καλο και η αναπτυξη του μωρου ειναι φυσιολογικη! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
Μετα στη μαια στο Ιασω....
Ξεκιναω απο τα ΠΟΛΥ θετικα (αν και η ολη εντυπωση και εικονα της μαιας ηταν πολυ θετικη!). Ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου και μου ειπε οτι η επισκληριδιος προτεινει να γινεται οταν οι συσπασεις εχουν φτασει ανα τρια λεπτα (δηλαδη στα τελευταια σταδια του τοκετου), δεν προκειται να μου δωσει καποιο φαρμακο που θα επισπευσει τον τοκετο αλλα θα δυσκολεψει τον οργανισμο μου να το ζησει. Γενικα μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαι και με ηρεμησε με τον τροπο που μου μιλουσε.
Επισης ειναι 100%υπερ του θηλασμου σε σημειο που μου ειπε οτι θα ζητησουμε rooming in γιατι ειναι ο μοναδικος τροπος να μην παρει ξενο γαλα το μωρο μεσα στο μαιευτηριο... Wink (Ο αντρας μου βεβαια εξακολουθει να εχει τις αμφιβολιες του για το rooming in.)
Με οσα μου ειπε περι τοκετου και θηλασμου μου εδωσε την εντυπωση οτι ταυτιζονται οι αποψεις μας και με ηρεμησε παρα πολυ!
Τα δυσκολα ηρθαν οταν τη ρωτησα για συναντησεις μαζι της και ακουσα τη τιμη! 450 ευρω συνολο για αλλες τεσσερις συναντησεις που θα κανουμε αν το θελω (βαλτε και τις βενζινες γιατι δε μενουμε Αθηνα...). Και εκει ηρθαν τα δυσκολα γιατι απο τη μια δε μας περισσευουν αλλα απο την αλλη ενιωσα να με ηρεμει και να μπορει να κατευνασει τις ανησυχιες και τα αγχη μου.Και οσο να'ναι σκεφτομαι οτι ισως να εχω αλλη προσοχη οσο μεινω στο μαιευτηριο αν εχουμε συνεργαστει απο νωρις και αλλη αν οχι. (Ειδικα σκεφτομαι το θηλασμο!)
Ποια ειναι οι γνωμη σας?? Ειδικα οσες ειστε στο δευτερο παιδακι και εχετε γεννησει ηδη φυσιολογικα το πρωτο?
Μαλλον θα ανοιξω και θεμα να ακουσω κι αλλες γνωμες μαμαδων αλλα ειπα να πω και σε σας τον προβληματισμο μου!
Elenaki νομιζω εσυ δε θα αρχιζες δωρεαν μαθηματα ανωδυνου σε δημοσιο νοσοκομειο? Πως πανε?
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 417472

256μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 3:07 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Very Happy ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΟΥΡΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ!! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ 1800 ΓΡ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 536304 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ,ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΕΣ Η ΜΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,ΣΤΙΣ ΩΔΥΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ,ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. Very Happy
ΜariaM ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ!!! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!!ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΣΑΓΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!! Α! ΕΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΥΜΝΟΥΛΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΥΛΗΣ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΣΟΥ!! ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!!! Very Happy Very Happy cat

257μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 3:23 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΤΑ έγραψε: Very Happy ...
ΜariaM ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ!!! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!!ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΣΑΓΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ!! Α! ΕΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΥΜΝΟΥΛΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΥΛΗΣ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΣΟΥ!! ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!!! Very Happy Very Happy cat

Σε ευχαριστώ πολύ ειδικά για την συμβουλή της πετσέτας γιατί αν συμβεί το ... μοιραίο θα αφήσει σταμπα... Είναι και εκρού το φόρεμα και όπως καταλαβαίνεις,χαχαχα... Θα ζωγραφίσει έναν τεράστιο ήλιο επάνω!!! Laughing

Πωπω και εσένα μεγάλο το μωράκι να μη βασκαθεί! Φτου φτου! Με καισαρική θα το κάνεις και αυτό ή θα προσπαθήσεις για φυσιολογικό τοκετό;

Georgia, πολύ χαίρομαι που τα πάτε καλά με την μαία! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 328109 Είναι θέμα χημείας. Όπως είπε και η Γάτα είναι υποκειμενικό και εγώ ίσως να τα έδινα τα 450 παρόλο που μου φαίνονται και εμένα πάρα πολλά για 4 συναντήσεις... Πόσο κρατάει κάθε συνάντηση; Θα είναι μαζί σου και τις 4 μέρες στο μαιευτήριο; Είναι καλό που δεν θα σου βάλουν άλλους πόνους για να γεννήσεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό είναι! Εμένα μου έβαλαν ορό με ωκυτοκίνη και δεν μου άρεσε καθόλου. Ο πόνος που δημιουργεί το σώμα σου αντέχεται γιατί είναι στα όριά σου. Επίσης πολύ καλά θα κάνουν να σου βάλουν την επισκληρίδιο με συσπάσεις ανά τρίλεπτο. Ζάχαρη θα τη βγάλεις! Εγώ έφτασα στο ΙΑΣΩ με πόνους τρίλεπτου και διαστολή 2 και μου έβαλαν επισκληρίδιο με διαστολή 7 και με σύσπαση μισού λεπτού... Δεν θα το σχολιάσω... ... ... Ο γιατρός μου από ότι κατάλαβα δεν είχε σκοπό να μου την κάνει καθόλου αλλά χρειάστηκε... Εμ δεν γίνεται να μου έχουν βάλει επιπλέον πόνους και να μην μου κάνουν και επισκληρίδιο! Γι' αυτό λέω, μια χαρά θα είσαι! Αφού τα κανόνισες όλα από την αρχή θα είναι τέλεια. Εγώ έκανα κακή συνεννόηση μάλλον ή με είδε ο γιατρός μου δυνατή στην εγκυμοσύνη και σκέφτηκε ότι δεν θα χρειαστώ επισκληρίδιο. Εδώ γελάνε... Καλά την δεύτερη φορά θα του κάνω ξήγα από νωρίς!

258μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 4:04 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και από εμένα.Οντως η ομάδα μας θα βγάλει θρεφτάρια. Εμεις 30 εβδομαδες και είμαστε 1750 και δεν μπόρεσε να κάνει και καλή μέτρηση γιατί είχε βάλει το κεφαλάκι παράξενα και τον δυσκόλευε.Την άλλη εβδομάδα θα τον ξαναδούμε. Μαρία με το καλό η βάπτιση του μικρού και μετά να μας πεις λεπτομέρειες.Κορίτσια δεν ξέρω τι με εχει πιάσει αλλά πεινάω όλη την ώρα και κρατιέμαι βέβαια γιατί έχω ακούσει ότι από εδώ και πέρα μπαίνουν τα πολλά κιλά.Μέχρι στιγμής είμαι στα 9 κιλά και με πρόβλημα δυσκοιλιότητας μεγάλο. Αφήστε...

259μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 4:22 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MariaM έγραψε:
ΓΑΤΑ έγραψε: Very Happy ...

Σε ευχαριστώ πολύ ειδικά για την συμβουλή της πετσέτας γιατί αν συμβεί το ... μοιραίο θα αφήσει σταμπα... Είναι και εκρού το φόρεμα και όπως καταλαβαίνεις,χαχαχα... Θα ζωγραφίσει έναν τεράστιο ήλιο επάνω!!! Laughing

Πωπω και εσένα μεγάλο το μωράκι να μη βασκαθεί! Φτου φτου! Με καισαρική θα το κάνεις και αυτό ή θα προσπαθήσεις για φυσιολογικό τοκετό; cat ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΦ.ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΣΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧ.ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΕΣΩΣ!!! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΚΑΛΟ Ε! afro cat

Georgia, πολύ χαίρομαι που τα πάτε καλά με την μαία! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 328109 Είναι θέμα χημείας. Όπως είπε και η Γάτα είναι υποκειμενικό και εγώ ίσως να τα έδινα τα 450 παρόλο που μου φαίνονται και εμένα πάρα πολλά για 4 συναντήσεις... Πόσο κρατάει κάθε συνάντηση; Θα είναι μαζί σου και τις 4 μέρες στο μαιευτήριο; Είναι καλό που δεν θα σου βάλουν άλλους πόνους για να γεννήσεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό είναι! Εμένα μου έβαλαν ορό με ωκυτοκίνη και δεν μου άρεσε καθόλου. Ο πόνος που δημιουργεί το σώμα σου αντέχεται γιατί είναι στα όριά σου. Επίσης πολύ καλά θα κάνουν να σου βάλουν την επισκληρίδιο με συσπάσεις ανά τρίλεπτο. Ζάχαρη θα τη βγάλεις! Εγώ έφτασα στο ΙΑΣΩ με πόνους τρίλεπτου και διαστολή 2 και μου έβαλαν επισκληρίδιο με διαστολή 7 και με σύσπαση μισού λεπτού... Δεν θα το σχολιάσω... ... ... Ο γιατρός μου από ότι κατάλαβα δεν είχε σκοπό να μου την κάνει καθόλου αλλά χρειάστηκε... Εμ δεν γίνεται να μου έχουν βάλει επιπλέον πόνους και να μην μου κάνουν και επισκληρίδιο! Γι' αυτό λέω, μια χαρά θα είσαι! Αφού τα κανόνισες όλα από την αρχή θα είναι τέλεια. Εγώ έκανα κακή συνεννόηση μάλλον ή με είδε ο γιατρός μου δυνατή στην εγκυμοσύνη και σκέφτηκε ότι δεν θα χρειαστώ επισκληρίδιο. Εδώ γελάνε... Καλά την δεύτερη φορά θα του κάνω ξήγα από νωρίς!

260μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 4:33 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
fofi έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.Οντως η ομάδα μας θα βγάλει θρεφτάρια. Εμεις 30 εβδομαδες και είμαστε 1750 και δεν μπόρεσε να κάνει και καλή μέτρηση γιατί είχε βάλει το κεφαλάκι παράξενα και τον δυσκόλευε.Την άλλη εβδομάδα θα τον ξαναδούμε. Μαρία με το καλό η βάπτιση του μικρού και μετά να μας πεις λεπτομέρειες.Κορίτσια δεν ξέρω τι με εχει πιάσει αλλά πεινάω όλη την ώρα και κρατιέμαι βέβαια γιατί έχω ακούσει ότι από εδώ και πέρα μπαίνουν τα πολλά κιλά.Μέχρι στιγμής είμαι στα 9 κιλά και με πρόβλημα δυσκοιλιότητας μεγάλο. Αφήστε...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ, ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΛΠ ΤΡΩΓΕ!ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ 3 ΤΕΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΟΡΘΙΑ, ΤΙ ΣΚΥΦΤΗ ΤΙ ΚΑΘΙΣΤΗ, ΤΙΠΟΤΑ... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΓΑ ΠΙΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΑΣΤΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΑΕ ΞΕΡΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΦΡΟΥΤΟ.ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! drunken cat

261μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 5:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.Οντως η ομάδα μας θα βγάλει θρεφτάρια. Εμεις 30 εβδομαδες και είμαστε 1750 και δεν μπόρεσε να κάνει και καλή μέτρηση γιατί είχε βάλει το κεφαλάκι παράξενα και τον δυσκόλευε.Την άλλη εβδομάδα θα τον ξαναδούμε. Μαρία με το καλό η βάπτιση του μικρού και μετά να μας πεις λεπτομέρειες.Κορίτσια δεν ξέρω τι με εχει πιάσει αλλά πεινάω όλη την ώρα και κρατιέμαι βέβαια γιατί έχω ακούσει ότι από εδώ και πέρα μπαίνουν τα πολλά κιλά.Μέχρι στιγμής είμαι στα 9 κιλά και με πρόβλημα δυσκοιλιότητας μεγάλο. Αφήστε...

Φώφη με το καλό! Για την δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη ξέρω ότι συνηθίζεται... Μάλλον φταίει και ο σίδηρος που παίρνεις επιπλέον. Υπομονή και με το καλό και εσύ. Πωπω πάντως βρε κορίτσια όντως θρεφταράκια τα μπεμπάκια σας! Της κουμπάρας μου που είναι στην 29η είναι 1200...

ΓΑΤΑ έγραψε:ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΦ.ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΣΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧ.ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΕΣΩΣ!!! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΚΑΛΟ Ε! afro cat

Ωραία μια χαρά σε βρίσκω και εσένα και τον μπέμπη! Αν έχει πάρει και θέση και είναι και χαμηλά δεν θα σε παιδεψει μάλλον! Εμένα αντίθετα ήταν ψηλά μέχρι το τέλος και κατέβηκε τελευταία στιγμή, πάλι καλά, χαχα! Άντε να πάρεις την άδεια και να κάτσεις λίγο με την μικρή σου να προετοιμάσεις το έδαφος,χιχι! Αλλά αυτό περι κούρασης, όντως ακούγεται σαν ανέκδοτο!
cat

262μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 11:46 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βλεπω κι αλλες στην ομαδα με μεγαλα μωρα! Μα καλα τι τα ταϊζουμε και μεγαλωνουν ετσι?! Χαχα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 215994
Fofi μου η αληθεια ειναι οτι δυσκοιλιοτητα υπαρχει! Κι εμενα μου εχει ανοιξει η ορεξη και μαλλον τα πατησα τα δεκα κιλα Rolling Eyes (φοβαμαι να ανεβω στη ζυγαρια γιατι με παιρνει απο κατω μετα!). Με παρηγορει βεβαια αυτο που λεει η ΓΑΤΑ και εχω ακουσει κι εγω οτι μετα τα περισσοτερα θα τα χασουμε ευκολα...
Μαρια μου δυστυχως μεσα μου δε νιωθω οτι εχουν λυθει τα ζητηματα του τοκετου-θηλασμου γιατι φοβαμαι αν δεν τα δωσω τα 450 για τις συναντησεις μηπως η αντιμετωπιση ειναι διαφορετικη...Βεβαια σκεφτομαι αν δεν την ειχα συναντησει οπως τωρα και την εβλεπα κατευθειαν στο μαιευτηριο στη γεννα παλι η γραμμη της δε θα ηταν η ιδια περι φυσιολογικου τοκετου και θηλασμου? Θελω να πω πως αν αυτη σαν επαγγελματιας δουλευει με εναν συγκεκριμενο τροπο μπορει να μην παιζει ρολο αν εχεις κανει συναντησεις μαζι της απο πριν ή οχι. scratch Δε ξερω τι να πω... Παντως θα το ψαξω λιγο. Εν τω μεταξυ χτες δεν ειχα την ευκαιρια να τη ρωτησω αυτα που μου λες κι εσυ γιατι ηταν και μια αλλη κοπελα μαζι που ειχε παει συστημενη και ντραπηκα. Μονο για το οικονομικο τη ρωτησα. Σκεφτομαι ομως να τη παρω ενα τηλεφωνο καποια στιγμη να ξεκαθαρισω τις λεπτομερειες. (π.χ. τι περιλαμβανει η τιμη) Αν μου ειχε πει χαμηλοτερη τιμη δε θα το συζητουσα καν. Αλλα ρε γ...το μου φανηκε πολυ ακριβη. Embarassed

Με το καλο η βαφτιση! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316 Ευχομαι να πανε ολα καλα και ο "ηλιος" να διαγραφεται μονο στο χαμογελο του γιου σου! Wink Να μας πεις πως πηγε μετα!
ΓΑΤΑ κι εσυ υπομονη! Ειμαι σιγουρη οτι ολοι σου λενε να μην κουραζεσαι αλλα ποιος να σε καταλαβει! Καλο κουραγιο και με το καλο η αδεια!
Φιλια σε ολες! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 417472

263μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Μάης 11, 2011 11:05 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Georgia και εμένα πολλά μου φαίνονται, αυτή είναι η αλήθεια. Καλά θα κάνεις που θα συνεννοηθείς μαζί της. Όσο για τον επαγγελματισμό της δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη γνώμη. Πολλοί επαγγελματίες για να βγάλουν τον καλύτερό του εαυτό χρειάζονται "ενίσχυση" δυστυχώς... Και αν και θεωρώ την περίπτωσή μου μεμονομένη, παρόλα αυτά γέννησα στο ίδιο μαιευτήριο και πόνους επιπλέον μου έβαλαν και την επισκληρίδιο την άργησαν και τον θηλασμό τον σαμπόταραν... Οπότε εγώ αν έπρεπε να ξαναπάω στο συγκεκριμένο μαιευτήριο το πιο πιθανόν είναι να τα έδινα τα 450 για να μου φερθούν όπως πρέπει, σου μιλάω εντελώς ειλικρινά. Αλλά όλο αυτό που νιώθω απορρέει καθαρά από την δική μου μεμονομένη εμπειρία.

264μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 5:44 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenaki νομιζω εσυ δε θα αρχιζες δωρεαν μαθηματα ανωδυνου σε δημοσιο νοσοκομειο? Πως πανε?

οντως αρχησα τα μαθηματα απο 2 μαιου,εχουμε κανει 4 συνολικα,κια ειναι πολυ ενδιαφεροντα γιατι λυνονται ολες μας οι αποριες,μας εξηγει με λεπτομερειες τι θα συναντησιυμε στον τοκετο,ποτε θα πρεπει να ξεκινησουμε για το μαιευτηριο,και αλλα πολυ απαραιτητα,ενω ταυτοχρονα ειμαστε και με αλλες μελλουσες μαμαδουλες που λεμε τα αγχη μας και τα λεμε.επικρατει ενα χαλαρο κλιμα καθως ειμαστε μονο 4 και συζηταμε διαφορα θεματα που εχουν σχεση με τα μωρακια μας.ειναι στο ικα της περιοχης μου το κεντρο μητερας και παιδιου που παρακολουθω τα μαθηματα.κοριτσια αξιζει να το ψαξετε,μαθενετε πολλα και ειναι δωρεαν!

265μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 12:44 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenaki μου το εψαξα στο ΙΚΑ της περιοχης μου (οπως εχω ξαναπει ειμαι εκτος Αθηνων) και δυστυχως δεν προσφερουν τετοια μαθηματα! Crying or Very sad Μαλιστα εχω την αμυδρη εντυπωση οτι η κυρια που ρωτησα στις πληροφοριες με κοιτουσε σα να ειμαι εξωγηινη alien και της εχω πει κατι πρωτακουστο!
Μαρια μου καταλαβαινω ακριβως -ή σχεδον ακριβως - αυτο που λες. Κι επειδη θελω να προλαβω, οσο μπορω,καποια πραγματα και να ειμαι ενημερωμενη το ψαχνω και προβληματιστικα κι εγω!
Παρ' ολα αυτα σας εχω νεα!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316
Σημερα το απογευμα πηγαμε με τον αντρα μου σε μια συναντηση με μαια που οργανωσε βρεφικο καταστημα στη πολη μου. Στην αρχη ημουν επιφυλακτικη και περιμενα να ακουσω αερολογιες και διαφημιση των προϊοντων του καταστηματος. Ομως η κοπελα ουτε διαφημιση εκανε κι αυτα που ελεγε μας κερδισαν με τον αντρα μου. Συζητησαμε λιγο μαζι της μετα τη συναντηση και με μεγαλη μου χαρα διαπιστωσα πως μενει στη περιοχη μου και για κατ'οικον μαθηματα παιρνει το 1/4 που θα μου επαιρνε η μαια στο Ιασω!! Επισης ειναι φανατικη οπαδος του θηλασμου και υποστηριξε οτι ο θηλασμος αρχιζει το πρωτο μισαωρο μετα τον τοκετο! Μεταξυ μας χαρηκα που τα ακουσε αυτα και ο αντρουλης μου απο το στομα της ειδικου γιατι τωρα καταλαβαινει καλυτερα τη τρελα που με εχει πιασει για το θηλασμο μεσα στο μαιευτηριο! Νομιζω οτι τελικα και στο rooming in να μη καταληξουμε θα τρεχει ανα διωρο μονος του να φωναζει να μας φερουν το μωρο να το θηλασω! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 215994
Σκεφτομαστε λοιπον να τη καλεσουμε να κανουμε καποια μαθηματα στο σπιτι ωστε οταν ερθει η ωρα του τοκετου να ξερουμε λιγο τι γινεται. Και σκεφτομαι πως αφου μενει και στα μερη μας θα εχω και μια ειδικο, εκτος απ'τον παιδιατρο,σε περιπτωση που χρειαστω κατι μετα τη γεννα. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 328109

Αυτα προς το παρον απο μενα! Αλλα μηπως σας επρηξα παλι με τα δικα μου? Embarassed Εσεις τι κανετε? Τα μωρακια σας?

266μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 2:07 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολυ ωραια γεωργια ολα αυτα!το οτι σου εμπνεει κατι τοσο καλο η συγκεκριμενη μαια,κατι σημαινει...νομιζω ειναι η καλυτερη λυση!
οσον αφορα για τα μωρακια μας που ρωτας,μια χαρα ειναι,αν και το ταλαιπωρησα το μικρουλι μου απο τη τριτη,γιατι εγινε τροχαιο 100 μετρα απο το σπιτι μας και δυστυχως ηταν ο παππους του αντρα μου,τον οποιο υπεραγαπουσαμε...τραγικο συμβανμ που δυστυχως δεν φευγει απο το μυαλο μου η εικονα του παππου πανω στη λεωφορο να σηκωνει το χερι(το μονο που μπορουσε να κουνησει απο ολο του το σωμα) και να ζηταει βοηθεια απο τον αντρα μου που τον ειχαν φωναξει οι γειτονες οταν αναγνωρισαν οτι ηταν ο παππους μας...ενα μηχανακι επεσε πανω του και μεσα σε 5 ωρες δεν αντεξε ο παππουλης μας και τον χασαμε Crying or Very sad την τριτη και χθες που ηταν η κηδεια ηταν 2 πολυ δυσκολες μερες καθως η γιαγια συνεχως ουρλιαζε απο τα ασχημα νεα και μιας και μενουν οι παππουδες κατω απο το σπιτι μας,δεν μπορουσα να ηρεμησω και να ξεχαστω.φοβαμαι για το μπεμπακι μου,γιατι το κουρασα πολυ με ολη αυτη την στεναχωρια,αν και σημερα που σιγα σιγα το συνηθιζουμε και μπενουμε παλι στους ρυθμους μας,η μπεμπουλα μου τα εχει δωσει ολα!κλωτσουλες,κουνηματα την νιωθω να μου κουναει ολη την κοιλια,αφου οταν το νιωθω αυτο κοιταω την κοιλιτσα και κουνιεται ολοκληρη μια δεξια μια αριστερα!!!δεν το ειχα ξαναδει αυτο,και ειναι υπεροχο...αχ μπεμπακι μου κανε μου τα κουνηματακια σου και τρελανεμε!!! I love you I love you I love you

267μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 10:29 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενάκι, λυπάμαι πολύ για αυτό που σας βρήκε κοπέλα μου. Αν και μεγάλος άνθρωπος είχε άδικο τέλος... Ζωή σε εσάς και κοιτα να μην στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και την μπεμπούλα σου! Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι, σήκω και βγες έξω να κάνεις καμιά βόλτα να ξεχαστείς. Πάνω από όλα η μπεμπούλα! Και σοβαρά φαίνεται τόσο πολύ η κίνηση που κάνει; Να δεις ότι αυτή εκεί μέσα έχει αρχίσει να μην χωράει και κάνει τούμπες,χαχα! Πότε θα την δείτε; Doppler έκανες;

Γεωργία, και εμένα η δεύτερη μαία που βρήκες μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση! Ειδικά επειδή μένει κοντά σου και όταν πας στο σπίτι θα σου είναι πολύ χρήσιμη! Ενώ την άλλη θα φοβάσαι να την ενοχλήσεις μην σε χρεώσει... Μια χαρά λοιπόν! Λάδωσε μία να σου φέρει το παιδί στην ανάνηψη να το θηλάσεις στο πρώτο μισάωρο και μετά από εκεί και ύστερα δεν έχεις ανάγκη κανένα! Πολύ χαίρομαι που βρήκες έναν άνθρωπο που θα σε στηρίξει στο θηλασμό και θα σε βοηθήσει με τις γνώσεις που έχει. Άκου μόνο τις δικές της συμβουλές και όλα θα είναι πιο εύκολα! Wink

Αχ, κορίτσια πλησιάζει η Κυριακή που είναι η βάπτιση και τρέχωωωωω... Φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα. Έχω το κακό ελάττωμα να θέλω να περνάνε όλα από τα χέρια μου και στο τέλος πελαγώνω... Να δούμε πότε θα βάλω μυαλό! Laughing Θα σας πω εντυπώσεις μετά την βάπτιση. Να είσαστε όλες καλά και χαρούμενες!

Κορίτσια βρήκα κάτι με πολύ ενδιαφέρον και είπα να σας το βάλω εδώ:
http://www.eutokia.gr/2009-02-09-14-47-59/68-2009-02-09-14-46-14

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Πεμ Μάης 12, 2011 10:45 pm, 1 φορά

268μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 10:31 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!!μόλις είδα τη δημοσίευση μανούλες ιουλίου 2011 και χάρηκα πάρα πάρα πολύ!!!!έχω Π.Η.Τ στις 27 Ιουλίου!!!!!πολλά φιλιά!!!! sunny

269μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 10:38 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eλενάκι συλληπητήρια και κουράγιο με αυτό που σας βρήκε.Να είστε δυνατοί για την μπεμπούλα σας.Γεωργία και εγώ πιστεύω πως η δεύτερη περίπτωση είναι καλύτερη η πρώτη όντως θα φοβαάσαι να την πάρεις τηλ μήπως σε χρεώσει.Μαρία με το καλό και μην αγχώνεσαι τόσο οργανωτική που είσαι θα τα έχεις κάνει όλα τέλεια.
Sof καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και σου εύχομαι με το καλό.Τι περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι; Εγώ έχω Π.Η.Τ. 16 Ιουλίου και περιμένω αγοράκι.

270μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Μάης 12, 2011 10:49 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Fofi!!! Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 417472

Καλώς μας ήρθες Sof! Εγώ είμαι νονά του Ιουλίου... (θα έχουν βαρεθεί τα άλλα κορίτσια να το διαβάζουν,χαχα!). Η κουμπαρούλα μου έχει ΠΗΤ 28 Ιουλίου, μια μέρα μετά από εσένα!

271μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 13, 2011 3:19 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenaki συλλυπητηρια κι απο μενα. Δυστυχως συμβαινουν τετοια δυσαρεστα περιστατικα και λογικο ειναι να ταραζεσαι. Ομως συμφωνω κι εγω αν νιωσεις να πιεζεσαι να πας μια βολτουλα να ηρεμησεις ή να βρεις λιγο χρονο για κατι που θα σε χαλαρωσει. Κλωτσαει η μπεμπουλα,ε? Ειδες, για να σου δωσει λιγο χαρα και να ειναι διπλα σου! Κι εγω εχω τετοιες εμπειριες με τη κοιλια και γενικοτερα νιωθω οτι οποτε ειναι ξυπνια δεν πιανεται στα κλωτσιδια! Ολο στριφογυρναει! Τα μωρα μας μας κανουν να νιωθουμε ασφαλεια οτι μεγαλωνουν εκει μεσα!

Sof καλωσηρθες κι απο μενα! Εχω πητ 14/7 και περιμενω κοριτσακι! Εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη σου? Ειναι το πρωτο?

Ενώ την άλλη θα φοβάσαι να την ενοχλήσεις μην σε χρεώσει...

Γεωργία και εγώ πιστεύω πως η δεύτερη περίπτωση είναι καλύτερη η πρώτη όντως θα φοβαάσαι να την πάρεις τηλ μήπως σε χρεώσει.
Χαχαχα! Δικιο εχετε! Laughing

Λάδωσε μία να σου φέρει το παιδί στην ανάνηψη να το θηλάσεις στο πρώτο μισάωρο και μετά από εκεί και ύστερα δεν έχεις ανάγκη κανένα!

Μπορω?? Παιζουν τετοια? Ποτε δε τα πηγαινα καλα με τα λαδωματα! cyclops Παντως η μαια που μιλησα στο Ιασω και ουτως η αλλως πιστευω θα ειναι εκει στο τοκετο αφου συνεργαζεται με τη γυναικολογο μου, μου ειπε οτι η ιδια παει τα μωρα για θηλασμο στις μαμαδες μια ωρα μετα το τοκετο οταν ειναι ακομα στην ανανηψη. Θα εχω τα ματια μου ανοιχτα γενικοτερα ομως!

Μαρια καλη επιτυχια με τη βαφτιση!! Ειμαι σιγουρη οτι οι οργανωτικες σου δεξιοτητες θα διαπρεψουν!! Ειναι κι αυτο μια πρωτια για σενα - οπως για εμας ο επερχομενος τοκετος - αλλα πιστευω πως θα πανε ολα τελεια!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316

272μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Μάης 13, 2011 11:37 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω παρα παρα πολυ κοριτσια για την εμψυχωση...ναι οντως το κοριτσακι μου χοροπηδαει για να μας δινει κουραγιο,ολοι απο την οικογενεια μιλαμε συνχεια για αυτην και ξεχνιομαστε λιγο.
maria μου αντε πλησιασε ο καιρος για τη βαφτηση σας!!αυτο το να περνανανε ολα απο σενα,ειναι ενα θεματακι που το εχω και εγω και ειναι πολυ σπαστικο,γιατι κουραζομαστε και αγχωνομαστε υπερβολικα,αλλα μετα καμαρωνουμε το αποτελεσμα γιατι ολα ειναι ετσι οπως θελαμε!ολα να πανε καλα για την κυριακη! οσον αφορα για το doppler ο γιατρος μου ειπε γυρω στις 28 του μηνα να το κανω,θα ειμαι 32 εβδομαδων.ωχχχχχχχχχ 32????? πω πω κοντευουμε...αγχωθηκα τωρα Rolling Eyes Rolling Eyes λιγο εμεινε,ελπιζω να προλαβουμε και τις προετοιμασιες για να υποδεχθουμε την μπεμπουλα μας ετσι οπως θελουμε!

273μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Μάης 14, 2011 12:17 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μανουλες.
ελενακι συλλυπητηρια για τον παππου.
τελικα αυτο που θελω να τα κανω ολα μονη μου το εχουν κι αλλες..... ακομα και τωρα που πρεπει να προσεχω και δεν κανω τιποτα αλλο εκτος απο το φαι, προτιμω να ειναι χαλια το σπιτι παρα να ερθει καποιος να μου κανει δουλειες. βεβαια θα ερθει αναγκαστικα η μαμα μου με μια γυναικα για να ετοιμασουμε το δωματιο της μικρης.
εχω αρχισει να αγχωνομαι οτι δεν θα προλαβω....
δε σας ειπα τα δικα μου. ο γιατρος μου ξεγενναει σε κλινικη και δε θελω να παω, ετσι πηγα σε νοσοκομειο.... θα μου την παρουν καισαρικη τη μικρη μου. ειναι λεει χαμηλα ο πλακουντας. ο γιατρος μου λεει θ'ανεβει, ειναι νωρις. πιστευει οτι μπορω να γεννησω φυσιολογικα αλλα εγω δεν θελω να παω σε κλινικη.
εκτος απο αυτο μολις ακουσαν εξωσωματικη.... ειναι πολυτιμη κυηση και δεν το ρισκαρουν. μαλιστα επειδη στις 27 βδομαδες ηταν 1.055γρ. μου ειπε οτι ισως την παρουν και 3 βδομαδες νωριτερα.
τι να πω????? δεν εχω επιλογη. και προσπαθω να παρηγορηθω και σκεφτομαι οτι ολα για καποιο λογο γινονται.
σας ζαλησα.... Embarassed Embarassed

274μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 4:37 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νομιζω οτι ειναι γενικοτερα γυναικειο φαινομενο να θελουμε να τα κανουμε ολα μονες μας!! Και τελικα καταληγουμε με ενα σωρο στο κεφαλι μας και πνιγμενες απο τις υποχρεωσεις! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 911307 Κι εγω δεν εχω φερει γυναικα τοσο καιρο αλλα ευτυχως βοηθαει ο αντρας μου και που και που οι γονεις μας οταν μπορουν γιατι ειναι ολοι μακρια και δεσμεμενοι με πολλες υποχρεωσεις! Rolling Eyes Ελπιζω πριν γεννησω να καταφερει να ερθει η μανα μου ή εστω η πεθερα μου για μια πιο λεπτομερη καθαριοτητα!
Νατακως μου εκανα doppler τη περασμενη Τριτη (στη 31η εβδομαδα) και μου ειπε κι εμενα η γυναικολογος οτι ειναι λιγο χαμηλα ο πλακουντας αλλα να μην ανησυχω γιατι θα ανεβει. Βεβαια η καθε περιπτωση ειναι μοναδικη (ειδικα εσυ που εισαι με εξωσωματικη) αλλα μηπως να κρατουσες ενα παραθυρακι για φυσιολογικο? Οι γιατροι του νοσοκομειου σου ειπαν καισαρικη? Λογω του πλακουντα? Ελπιζω να πανε ολα οπως τα θελεις και για το καλυτερο του μωρου σου!
Παντως ναι, πλησιαζουμε!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 654316 pale Κι εγω εχω μια εννοια αν θα ειναι ολα ετοιμα! Αυτη τη βδομαδα θα βγουμε για καποια ψωνια του μωρου και δικα μου για τη τσαντα μαιευτηριου και ανυπομονωωωω! Ανυπομονω να της αγορασω τα πρωτα της (ροζ) ρουχαλακια!!!! I love you

275μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 11 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 15, 2011 4:56 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
georgia εγω θελω να κρατησω πολλα παραθυρα αλλα δεν τον βλεπω προθυμο το γιατρο. νομιζω οτι θελουν να ξεμπερδευουν στα νοσοκομεια. κι εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι θα ανεβει αλλα ο αλλος στο νοσοκομειο κατευθιαν ειπε καισαρικη. αν δε φοβομουν την κλινικη, θα πηγαινα να με ξεγεννησει ο γιατρος μου. πηγα σε 2 νοσοκομεια. στο ενα ειπε καισαρικη επειδη ειναι εξωσωματικη και επειδη ειμαι "μεγαλη" και στο αλλο επειδη ειναι χαμηλα ο πλακουντας. ειδικα στο πρωτο.... αστα!!!!!!!!!!! ημουν ετοιμη να της πω παμε να την βγαλεις τωρα!!!!!!!!!! ξερεις τι κινδυνους μου εβγαλε για τις τελευταιες 10 μερες????? αστο καλυτερα.
οσο για τα ψωνια και γω θελω πολυ να βγω. εχω δει κατι ρουχακια!!!!!!!!!!!!!
και ετσι που εγιναν τα πραγματα και απο τελος Ιουλιου θα γεννησω αρχες.... θα βγουμε πολυ νωριτερα εξω. ανυπομονω!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις