Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 27, 2011 11:43 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.. Γιωργία περαστικά σου.Μαρία μπράβο σας περάσατε τέλεια..Οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια ακούγονται εντυπωσιακά και το φόρεμα σου νομίζω θα μου αρέσει πολύ.
Εμέις είχαμε πάει στα πεθερικά μου για Πάσχα και περάσαμε ωραία..Πολύ φαγητό..Εχθές πήγα στον γιατρό ο μπέμπης είναι 1400γρ. τελικά η καμπύλη ζαχάρου που έκανα ήτανε καλή δεν είχα πρόβλημα. Όλα καλά λοιπόν αλλά θα βγεί μπέμπαρος και έχω αρχήσει να σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να κάνω καισαρική γιατί είμαι λεπτοκαμωμένη και φοβάμαι με τον φυσιολογικό μην έχουμε καμμία επιπλοκή.Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα..

Καλημέρα fofi! Τεραστιούλης ο μικρός σου ε; Laughing Είναι λογικό να σε αγχώνει αυτό αλλά έχει και τα θετικά του! Για τον τοκετό μην αγχώνεσαι καθόλου γιατί δεν χρειάζεσαι να πάρεις κάποια απόφαση από τώρα. Μπορείς να το αποφασίσεις και εκείνη την στιγμή για το αν θα κάνεις καισαρική. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 417472

227μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 12:14 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν το έχω αποφασίσει αλλά το σκέφτομαι.Εχθές πήγα και στο ικα να πάρω και το χαρτί της άδειας. Σε σχεδόν είκοσι μερούλες θα την πάρω.Περιμένω πωσ και πώς.Εσύ Μαρία μου τι κάνεις;

228μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 1:12 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Δεν το έχω αποφασίσει αλλά το σκέφτομαι.Εχθές πήγα και στο ικα να πάρω και το χαρτί της άδειας. Σε σχεδόν είκοσι μερούλες θα την πάρω.Περιμένω πωσ και πώς.Εσύ Μαρία μου τι κάνεις;

Άντε με το καλό να πάρεις την αδειούλα σου και να ετοιμαστείς σιγά-σιγά για το μωράκι σας!
Εγώ αυτόν τον καιρό μέχρι την βάπτιση έχω πολύ άγχος... Μοιράζουμε ακόμα τα προσκλητήρια γιατί καθυστέρησα να τα παραγγείλω. Έχω μοιράσει 6 και θέλω άλλα 20 περίπου... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 534787 Ευελπιστώ σήμερα να δώσω άλλα 5 και μακάρι να τους βρω όλους και να προλάβω να κάνω και τις επισκέψεις... Επίσης, επειδή θα χτενιστώ και θα βαφτώ μόνη μου πρέπει να αρχίσω να πειραματίζομαι. Πρέπει να κλείσω και ραντεβού για βαφή και κούρεμα με την κομμώτρια μέσα στην επόμενη εβδομάδα και το σκέφτομαι γιατί βαριεεεεεέμαι.... Βαριέμαι να κάθομαι και να περιμένω με τις ώρες και να συζητάω για τα κουτσομπολιά της τηλεόρασης, (γιατί στην δική μου κομμώτρια αυτό είναι το θέμα συζήτησης, αλλά έχε χάρη που πιάνουν τα χέρια της), εκτός αν είμαι τυχερή και βρεθεί καμιά μαμά και πούμε τίποτα που με αφορά περισσότερο. Είναι περίεργο αλλά από τότε που γέννησα αυτή η "σπατάλη" του χρόνου με ενοχλεί γιατί νιώθω ότι χάνω χρόνο από το παιδάκι μου, χαχα! (Είμαι τρελή το ξέρω!) Πρέπει όμως να πάω οπότε θα το κανονίσω άμεσα να ξεμπερδεύω.

229μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 3:06 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραίες και αυτές οι προετοιμασίες μου θυμίζουν τον γάμο.Με το καλό να την χαρειτε την βαπτιση και να το διασκεδάσετε.

230μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 3:46 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
georgia84 έγραψε:Αληθως ο Κυριος! Χρονια πολλα κι απο μενα σε ολες και με το καλο να ερθουν τα παιδακια και τα βαφτιστηρακια σας στον κοσμο!
Μαρια ετσι, να μας λες τα νεα σου κι εσυ για τη βαφτιση να παιρνουμε και ιδεες για το μελλον! Very Happy Ολα ακουγονται υπεροχα παντως και ειδικα το φορεμα σου μιας που ειμαι κι εγω του ρομαντικου! Α! Η κουμπαρα μου μου ειπε οτι θα μας παρει καθισματακι αυτοκινητου για τη μπεμπα και σε θυμηθηκα!
Γατα εμπειρη μανουλα φαινεσαι κι εσυ! Το κοριτσακι σου ποσο ειναι? Τα φωτα σου σε μας τις καινουργιες! Very Happy Και καλο κουραγιο με τη δουλεια. Ελπιζω να μπορεσεις να παρεις αδεια και να ξεκουραστεις λιγο.
Fofi μπεμπαρος,ε? Αντε με το καλο! Εμεις εχουμε ραντεβου 10 Μαϊου για υπερηχο και ανυπομονω να δω ποσο εχει μεγαλωσει! Προς το παρον τη νιωθω να κανει κολοτουμπες μεσα μου!
Ησυχα περασαμε το Πασχα και ειχαμε καποιες επισκεψεις χτες απο φιλες μου που ειχα καιρο να δω! Δυστυχως δεν τις χαρηκα οσο ηθελα γιατι με επιασε μια μικρη γαστρεντεριτιδα και ειμαι λιγο χωμα απο χτες. Crying or Very sad Δοξα τω Θεω ομως σημερα ειμαι καλυτερα αφου με καθησυχασε και η γιατρος μου! flower
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ 2 ΕΤΩΝ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! Very Happy Very Happy cat

231μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 1:32 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fofi ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα?παιζει ρολο για τα κιλα του εμβρυου αραγε?τα κιλα τα προσεξα που ειναι γραμενα στην β' επιπεδου.ολα τα αλλα σε καθε μηνιαια επισκεψη στον γιατρο μου δεν μας τα λεει λεπτομερως,τα κραταει αυτος στην καρτελα μου,οποτε δεν ξερω τα γραμμαρια της μπουμπου μου.παντως στην β' επιπεδου που εγινε στην 22η εβδομαδα και 4η η μερα,η μπουμπου ηταν 525γρ.το δικο σου μπεμπακι,ποσο ηταν τοτε?ρωταω για να ξερω ποσο περιπου να περιμενω την μικρη μου...την πεμπτη που μας ερχεται θα παμε στον γιατρο μου και αυτη την φορα θα τον ρωτησω να μου το πει...

232μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 1:48 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κι απο δω.
εχω κι εγω ΠΗΤ 25/7. σημερα πηγαμε στο γιατρο, η μπεμπα μου ειναι 1.077 γρ.
εμενα ο γιατρος δε μ'εβαλε να κανω καμπυλη γιατι το ζαχαρο μου ειναι πολυ χαμηλο και δε φοβαται.
επειδη εχω κατι συσπασεις ομως μου εδωσε χαπακια και 3 μερες ξαπλα.... συνηθησμενα τα βουνα στα χιονια... εχω κανει εξωσωματικη κι εχω περασει αρκετο καιρο ξαπλα, προληπτικα ευτυχως, δεν εχω κατι. απλα ειναι πολυ "αυστηρος" δε μ'αφηνει να βαψω ουτε νυχια, ουτε τα μαλλια μου. τα ειχα ανταυγες. μου ειπε αν θελω φυτικη μπορω αλλα δεν ηθελα.
και γενικα ολο "μη" και "μη' ειναι. ενταξει το καταλαβαινω, απειδη προσπαθησαμε αρκετα θελει να με προστατεψει, ετσι κι εγω κανω οτι μου λεει.
μονο στα κιλα μου δεν τον ακουσα.... δεν μπορεσα να κρατηθω, ειμαι στην 27η και εχω ηδη 14 κιλα και παλι προσπαθω πολυ. ευτυχως δε "φωναζει", ξερει οτι τοσα χρονια ημουν κανονικη.

233μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 2:11 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νατακως έγραψε:γεια σας κι απο δω.
εχω κι εγω ΠΗΤ 25/7. σημερα πηγαμε στο γιατρο, η μπεμπα μου ειναι 1.077 γρ.
εμενα ο γιατρος δε μ'εβαλε να κανω καμπυλη γιατι το ζαχαρο μου ειναι πολυ χαμηλο και δε φοβαται.
επειδη εχω κατι συσπασεις ομως μου εδωσε χαπακια και 3 μερες ξαπλα.... συνηθησμενα τα βουνα στα χιονια... εχω κανει εξωσωματικη κι εχω περασει αρκετο καιρο ξαπλα, προληπτικα ευτυχως, δεν εχω κατι. απλα ειναι πολυ "αυστηρος" δε μ'αφηνει να βαψω ουτε νυχια, ουτε τα μαλλια μου. τα ειχα ανταυγες. μου ειπε αν θελω φυτικη μπορω αλλα δεν ηθελα.
και γενικα ολο "μη" και "μη' ειναι. ενταξει το καταλαβαινω, απειδη προσπαθησαμε αρκετα θελει να με προστατεψει, ετσι κι εγω κανω οτι μου λεει.
μονο στα κιλα μου δεν τον ακουσα.... δεν μπορεσα να κρατηθω, ειμαι στην 27η και εχω ηδη 14 κιλα και παλι προσπαθω πολυ. ευτυχως δε "φωναζει", ξερει οτι τοσα χρονια ημουν κανονικη.
καλωσηρθες μανουλα!και εγω 22/7 εχω π.η.τ,κοντα ειμαστε...για τις συσπασεις που λες πως τις καταλαβες?τι νιωθεις?

234μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 2:15 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ο γιατρος μου ειπε οτι αν νιωθω πονους περιοδου ειναι συσπασεις. τις ειχα και στην αρχη, μεχρι τον 4ο επαιρνα χαπια, τωρα παλι.... δεν πειραζει ομως, αυτο να ειναι ολο το κακο.

235μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 2:36 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νατακως έγραψε:ο γιατρος μου ειπε οτι αν νιωθω πονους περιοδου ειναι συσπασεις. τις ειχα και στην αρχη, μεχρι τον 4ο επαιρνα χαπια, τωρα παλι.... δεν πειραζει ομως, αυτο να ειναι ολο το κακο.

ολα καλα θα πανε,εννοειτε!!!πλησιαζουμε...αυτο λεμε τις τελευταιες μερες με τον αντρα μου και τα εχιυμε παιξει που εμεινε τοσος λιγος καιρος...αχ ανυπομονω για αυτον τον ιουλιο!σε ρωταω γιατι στην β' επιπεδου μιλαγαμε με τον γιατρο και τον ρωταγα διαφορα και απνω στην κουβεντα τον ρωτησα πως ειναι οι συσπασεις,γιατι πριν καμια βδομαδα απο την εξεταση αυτη ειχε αρχισει τις κλωτσουλες το μπεμπακι μου και φοβομουν μηπως ειναι συσπασεις και δεν το λεω στο γιατρο να ενεργησει αναλογως.ο γιατρος μου ειπε οτι αυτα που νιωθω ειναι οι κλωτσιτσες της κορουλας μου και πως κατα τις συσπασεις πετρωνει η κοιλια και πονας,αλλα οι νπονοι δεν ειναι παντα απαραιτητοι.απο τοτε ο αντρας μου καθε λιγο και λιγακι μου πιεζει ελαφρα την κοιλιτσα να δει αν ειναι σκληρη η κοιλια 'η οχι.και καποιες φορες τυχαινει αν ειναι πιο σκληρη,οχι βεβαια και πετρα,αλλα αγχωνεται αν ειναι φυσιολογικο.βεβαια και τον γιατρο μας που ρωτησε,του ειπε οτι καποιες φορες μεσα στη μερα,γινονται συσπασεις για να προετοιμαζεται η μητρα για την ωρα του τοκετου και λεγονται μαλιστα braxton αν τις θυμαμαι καλα.αλλα μερικες φορες τυχαινει να ειναι το κεφαλακι του μωρου που σπρωχνει τηνκοιλιτσα και μπορει να ειναι καπως πιο σκληρη.
για αυτο σε ρωταω πως καταλαβες τις συσπασεις...δηλαδη εσυ το καταλαβες απο πονακια.ηταν κατι εντονο?το ενιωθες απο κατω?ηταν περιοδικοι πονοι 'η συνεχομενοι?η κοιλιτσα γινοταν πιο σκληρη?sorry που ρωταω πολλα και σε κουραζω... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

236μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 28, 2011 10:51 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατάκως καλωσόρισες στην παρέα μας! Εγώ είμαι η Μαρία έχω ένα αγοράκι, τον Γιαννάκη 14 μηνών και έχω τρελή χαρά γιατί είμαι νονά του Ιουλίου. Θα γεννηθεί ο βαπτιστίκος μου τότε! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 328109 Όσο για τα κιλά λογικό είναι κοπέλα μου να πάρεις τόσο γιατί ήσουν όπως είπες ξάπλα αρκετό καιρό. Μην ανησυχείς όμως θα τα χάσεις γρήγορα μετά! Εγώ που ήμουν μια χαρά στην εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα, πήρα 23 συνολικά και ήμουν και εγώ πάντα κανονική! Αλλά στην εγκυμοσύνη έτρωγα όχι για 2 αλλά για 5!!! Πολύ φαί κορίτσια... Και εδώ θα απαντήσω και στο Ελενάκι για το αν τα κιλά που παίρνεις έχουν σχέση με τα κιλά του μωρού. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Εμένα γεννήθηκε 2950 στις 37 εβδομάδες και 3μέρες, αλλά αν έφτανα στην ΠΗΤ το πολύ-πολύ να γεννιόταν 3300 (Wink...

Αυτά τα πετρώματα και τις συσπάσεις και εγώ δεν τις κατάλαβα ποτέ όταν συνέβαιναν, αλλά τώρα που το σκέφτομαι τα θυμάμαι. Από τον 6ο και μετά, η κοιλιά μου πέτρωνε όταν περπατούσα γρήγορα ή όταν κουραζόμουν ή χωρίς λόγο κάποιες φορές. Νιώθεις σαν να έχεις φάει πολύ και να έχει τεντώσει το στομάχι σου και να νιώθεις το βάρος. Συσπάσεις είχα σπάνια μπορώ να πω και καθόλου. Εκτός δηλαδή από την προηγούμενη μέρα από την μέρα που γέννησα.

Κορίτσια προχτές είχε έρθει η κουμπάρα μου και μου έδειχνε την μεγάλη κοιλιά της και προσπαθούσαμε να μαντέψουμε πως έχει κάτσει ο μπέμπης. Έβαλα λοιπόν το χέρι μου για πρώτη φορά για να ψιλαφίσω και με κλότσησε!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 654316 Μου θύμισε πολύ το δικό μου μωράκι και την αίσθηση όταν το είχα στην κοιλιά μου! Έτσι έκανε και εμένα και παίζαμε με τον άντρα μου. Μπορεί να ήταν ήσυχος και να νόμιζες ότι κοιμόταν αλλά όταν κάτι ακουμπούσε την κοιλιά μου, κλοτσούσε! Laughing Αν και τόσο ήρεμη που είναι η κουμπάρα μου, μάλλον θα βγει πολύ πιο ήσυχο το μωράκι της,χαχα! (Εγώ εκεί που καθόμουν φούντωνα και ήθελα να φύγω, να βγω από το σπίτι, να περπατάω...)

237μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 12:45 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χα χα και εμενα ετσι κανει η μικρη...παιζουμε μαζι της,γιατι εκει που ειναι ηρεμη και δεν την νιωθω με το που βαζει ο μπαμπας μας το κεφαλι του στην κοιλια να την ακουσει,αυτη ριχνει κατι κλωτσιες ακριβως εκει.μια στο μαγουλο την τρωει ο αντρουλης μου,μια στο αυτι,μια στο λαιμο,πολυ γελιο!εχουμε αρχισει απο τωρα τα παιχνιδια!εμενα παντως η κοιλιτσα δεν ειναι μεγαλη,με τα ρουχα αν δεν ειναι στενα,σπανια καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος.ημουν παντα αδυνατη(οχι πετσι και κοκκαλο,βεβαια),και τωρα δεν μπορω να πω οτι εχω παρει ρουχα.φοραω ακομα small,αλλα με πατεντες,δηλαδη σε φουστες με φερμουαρ,δεν το κλεινω ολο οταν βλεπω να αρχιζει να πιεζει την κοιλιτσα και φοραω πιο μακριες μπλουζες.ενταξει εχω αποχωριστει τα αγαπημενα μου τζην εκει δεν το συζητω ειναι σφιχτα
για την πιο σκληρη κοιλιτσα κια εγω ετσι την νιωθω που και που οπως τα περιγραφεις μαρια,πιστευω ειναι φυσιολογικα...

238μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 12:48 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ελενάκι φυσιολογικά είναι μην ανησυχείς! Αχ, άντε να έρθει ο Ιούλιος!

239μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 12:48 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα.
Μαρια Μ με το καλο το βαφτιστηρι.
ελενακι πετρωματα στην κοιλια, σαν κραμπες, εχω κι εγω. το ειπα στο γιατρο και δεν ανησυχησε, μου ειπε ειναι φυσιολογικο.
στην αρχη νομιζα πως οι συσπασεις ειναι τα εντερα μου που κουνιοντουσαν. απλα ως πρωταρα και σχετικα φοβιτσιαρα ελεγα και το παραμικρο στο γιατρο. ετσι του ειπα πως ποναω σαν να εχω περιοδο. το αποτελεσμα..... χαπια και ξαπλα.... οποτε τωρα που ξαναρχισε το ηξερα και το ειπα αμεσως.
οι πονοι ειναι ακριβως οπως οταν περιμενω περιοδο και ποναει και η μεση μου. δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω. δεν ειναι συνεχομενος, για 1-2 λεπτα κραταει. μπορει να πονεσω 5-6 φορες μεσα στη μερα. δεν ξερω αν σε βοηθησα, το ελπιζω.

240μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 12:55 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και βεβαια βοηθατε κοριτσια!!!μας βλεπω πολυ κοντα στην π.η.τ μας νατακως!που γεννας?εγω στο μητερα...

241μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 1:13 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ελενακι δεν ειμαι Αθηνα, ειμαι απο Ξανθη

242μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 1:22 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατακως ευχαριστώ για τις ευχές! Smile

243μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 1:33 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια.Ελενάκι είμαι στα +8 αλλά είναι όλα στην κοιλιά,όταν ρώτησα τον γιατρό πόσα κιλα περίπου βάζουμε μου είπε ένα κιλό τον μήμα μέχρι τον 7ο και μετά 2 κιλά τον μήνα. Στην β επιπεδου ήταν 450γρ από κει και πέρα αρχησε να παίρνει βάρος αλλά το αμνιακό ήταν ήδη αυξημένο και με μια διατροφή έπεσε στο κανονικό αλλά το παιδί παίρνει το βάρος του. Θα συμφωνήσω με την Μαρία δεν έχουν καμμία σχέση τα κιλά του μωρού με της μαμάς. Νατάκω καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και με το καλό σου εύχομαι.Μαρία έτσι κανουμε και εμείς πιάνουμε την κοιλίτσα και αμέσως χοροπηδάει αν και τις τελευταίες μέρες χοροπηδάει και από μόνος του πολύ.Αλλά παρατηρώ την κοιλιά μου και παίρνει κάτι σχήματα απίστευτα. Με τρελλαίνει αυτό.

244μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Απρ 29, 2011 1:50 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι έγινε κορίτσια, συνοστισμός σήμερα στο θεματάκι μας ε; Very Happy
Αλήθεια fofi; Εμένα αυτό ήταν το παράπονό μου! Ποτέ δεν ήταν στρογγυλή η κοιλιά μου, πάντα κάτι πέταγε από κάπου! Laughing Laughing Laughing

245μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 30, 2011 1:30 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια κι απο μενα! Βλεπω πήραμε τα πάνω μας οι μανουλες-κουμπαρουλες Ιουλιου και δε σας προλαβαινω! Χαχα!
Νατακως καλωσηρθες!!! Με το καλο το μωρακι σου! Εγω εχω πητ 14/7 και περιμενω κοριτσακι!
Ειδα που λεγατε για τις συσπασεις... Ειχα ρωτησει κι εγω τη γιατρο και μου ειχε πει το ιδιο με εσας... Ειναι σα πονοι περιοδου και πετρωνει η κοιλια. Το πετρωμα το ειχα συχνα κι εγω τα βραδια μετα τη δουλεια αλλα παιρνω απο τους πρωτους μηνες ενα χαπι για τις συσπασεις τις μητρας και δε μου ειχε πει να κατσω καθολου. Βεβαια απ'οτι καταλαβαινω Νατακως εχεις προσπαθησει για το παιδακι σου οποτε καλα κανει κι ο γιατρος σου και ειναι προσεκτικος.

Ευχαριστω και για τα περαστικα σας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 417472 Ευτυχως κρατησε μονο μια μερα και τωρα ειμαι καλα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 536304
Απο κιλα εγω εχω παρει 9 αλλα δε μου ειπε κατι η γιατρος. Νιωθω βεβαια την ορεξη να ανοιγει!
Επισης νιωθω και τη μπεμπουλα να κανει κολοτουμπες εκει μεσα αλλα δε νομιζω να επηρεαζεται αν ακουμπησει ο μπαμπας ή καποιος τη κοιλια μου. Τυχαινει να κλωτσαει τρελα και μολις βαλει καποιος το χερι στη κοιλια μου να σταματαει! scratch Εν τω μεταξυ εσεις πως νιωθετε το μωρο σας? Εγω τυχαινει να τη νιωθω σα "γουργουρητο", σα να κανει "τουμπες" μεσα μου αλλα και καμια φορα νιωθω σα χτυπηματα-σουβλιες χαμηλα.
Παντως κοριτσια σκεφτομουν κι εγω με τον αντρα μου οτι πλησιαζει ο καιρος και μου ηρθε ενα αγχος...Αλλα ας μην αρχισω παλι με τη κριση μου, οταν γινει πιο εντονη θα επανελθω για ψυχολογικη υποστηριξη!! Very Happy
Προς το παρον φιλια σε ολες!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 417472

246μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 30, 2011 1:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Georgia, καλημέρα!

Έχει πάρει θέση η μικρή σου; Οι σουβλιές χαμηλά είναι οι μόνες που αν και χαριτωμένες δεν απολάμβανα όπως τις υπόλοιπες, χαχα! Φοβόμουν λίγο εγώ η ανίδεη γιατί νόμιζα ότι άμα ρίξει καμία δυνατή ήταν ικανό να μου σπάσει τα νερά! Laughing Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα... Όσο για το άγχος αν δεν είχες θα ήσουν εξωγήινος. alien (Πάντα αναρωτιόμουν πώς μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό το emoticon,χιχι!). Είναι λογικό να φοβάσαι αλλά όταν έρθει ο καιρός θα παρακαλάς να γεννήσεις! Ειδικά όταν έρθει εκείνη η μέρα νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που μπορείς να νιώσεις είναι άγχος. Νομίζω μία μικρή αγωνία θα την έχεις αλλά το μυαλό σου θα ταξιδεύει αλλού, είτε πονάς είτε όχι και είτε γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική. Εγώ προσωπικά, ήθελα στο τέλος να μείνω και πάλι μόνη στο σώμα μου εκτός από το ότι δεν μπορούσα να περιμένω άλλο για να δω το παιδάκι μου! Αλλά ήταν και ψηλά και κατέβηκε στον τοκετό! Οπότε τις τελευταίες μέρες μου είχε κάτσει στο στομάχι, χαχα! Δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα, άνοιγα τα παράθυρα στο αυτοκίνητο Φλεβάρη μήνα και ροχάλιζα σαν τρακτέρ... Οπότε οταν πήγα να γεννήσω ακόμα κι αν είχα έντονους πόνους και συσπάσεις -γιατί μου είχε πει ο γιατρός να καθυστερήσω να πάω αν δεν έχω σπασμένα νερά,- ένιωθα οτιδήποτε άλλο εκτός από φόβο. Όταν έφτασα δε, είπα εδώ που είμαι ήρθε η ώρα και θα γεννήσω. Όλα καλά θα πάνε γιατί είμαι ανάμεσα σε γιατρούς. Κι έτσι έγινε. Και γέννησα και γρήγορα και πιστεύω ότι έπαιξε σε αυτό ρόλο η ψυχολογία. Οπότε μείνε ήσυχη. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα είμαστε όλες εδώ να το ψυχολογήσουμε παρέα και να μοιραστείς τους φόβους σου μαζί μας. Μην τα σκέπτεσαι αυτά από τώρα γιατί είναι λίγο νωρίς ακόμα. Αρκεί να σου πω ότι όταν είδα το θετικό τεστ, με έπιασε πανικός για την γέννα. Μήνα στο μήνα όμως ο φόβος νομίζω φεύγει και συνηθίζεις την ιδέα αρχικά και έπειτα αρχίζεις και ονειρεύεσαι κατά κάποιο τρόπο πως θα είναι η στιγμή που θα βγει το παιδί σου από μέσα σου. Κράτα μόνο τις θετικές σκέψεις. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 417472

247μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 30, 2011 8:59 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε νομιζω να εχει παρει θεση...
Εκτος απο χαμηλα τη νιωθω και στο πλάι και πανω απο τον αφαλο. Δεν ειναι νωρις να παρει θεση?? Ειμαι 29 εβδομαδων και 3 ημερων. Τι νιωθεις οταν παιρνει θεση? Shocked Σε 10 μερες που θα παω για υπερηχο θα τη δω και ανυπομονω να δω ποσο εχει μεγαλωσει και ποσα κιλα-γραμμαρια ειναι! Παντως κι εγω σκεφτομαι μη σπασουν τα νερα οταν κλωτσαει χαμηλα αν και ξερω οτι αυτο δε γινεται! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 679259
Σε γενικες γραμμες ειμαι ψυχραιμη γιατι σκεφτομαι αυτα που λες Μαρια...οτι δηλαδη εκεινη την ωρα θα ανυπομονω να δω το παιδι μου και θα ξερω οτι ειμαι σε καλα χερια!
Αλλα με πιανουν που και που οι προβληματισμοι μου οχι μονο για το τοκετο αλλα και για μετα... Ως τωρα ειναι λιγο σαν παιχνιδι. Κλωτσαει, δε κλωτσαει, φουσκωνω, τρωω, κτλ,κτλ. Αλλα μετα θα πρεπει να ωριμασω και να μπορω να προβλεπω και να οργανωνω τα παντα για να ειναι ασφαλης! Ως τωρα ουτε κατοικιδιο δεν ειχα για να μην εχει την ευθυνη ενος ζωντανου οργανισμου! Και τωρα ενα μωρο!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 585182 Μη παρεξηγηθω ομως! Το μωρο το θελαμε πριν καν μεινω εγκυος, δεν εγινε τυχαια!
Και ξερω οτι τωρα μιλανε οι ορμονες και μετα θα ερθουν ολα φυσιολογικα οπως για καθε μανουλα! Και φυσικα οτι ειμαι σε πολυ καλη κατασταση γιατι εχω τον αντρουλη μου και ομαλη εγκυμοσυνη. Αλλα νομιζω οτι καθε υποψηφια μανουλα οσο ψυχραιμη κι αν ειναι τα σκεφτεται ολα αυτα!
Ευχαριστω ομως για την ψυχολογικη υποστηριξη! Για ολες μας ειναι σημαντικη!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 417472

248μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 30, 2011 12:14 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σου πω νομίζω ότι ποτέ δεν είναι αργά ή νωρίς για να πάρει θέση ένα μωρό και μπορεί να αλλάζει θέση συνέχεια. Εμένα όταν γύρισε που δεν θυμάμαι πότε ακριβώς να σου πω, δεν ξαναέκανε κολοτούμπα για καλή μου τύχη, χαχα! Όσο για το άγχος του μετά είναι απόλυτα κατανοητό, φυσικό και υγειές. Μην ανησυχείς δεν σε παρεξηγεί κανείς. Και σου λέω να το ξέρεις ότι η φύση και το μητρικό ένστικτο δεν θα σου μιλήσει κατευθείαν. Μην θυμώσεις με τον εαυτό σου γι' αυτό. Όπως είπα είναι απόλυτα φυσικό. Βλέπεις ένα μωρό να κλαίει, το κρατάς και το παρατηρείς σιωπηλή... Και από μέσα σου γίνεται ένας πόλεμος σκέψεων και είσαι σε σύγχιση αλλά δεν φαίνεται. Εξωτερικά μένεις σιωπηλή ακούς και προσπαθείς να μεταφράσεις το κλάμα του. Όλα αυτά στην αρχή. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ. Αν δεν αγχωθείς, αν δεν σε πιάσει πανικός, κάθε φορά που κλαίει το παιδί σου, πώς θα ζήσει αυτό το παιδί; Όλα αυτά καταλαβαίνεις πως τα λέω, ε; Επιθυμώ να σε ξε-αγχώσω. Το μετά είναι λίγο ζόρικο, είναι γεγονός. Όμως το ζόρι δεν κρατάει πολύ. Σε λίγο όλοι σε ρωτούν κάθε φορά που κλαίει το παιδί τι θέλει και εσύ σαν να είσαι μεταφράστρια απαντάς με σιγουριά και πέφτεις ΠΑΝΤΑ μέσα, είναι απλά μαγικό. Όμως και ο ίδιος ο Χάρυ Πότερ, έκανε αρκετή εξάσκηση πριν γίνει μάγος. Wink Οι ενοχές λοιπόν έρχονται αλλά πρέπει να τις διώχνουμε γρήγορα. Δεν φταίμε εμείς που δεν γεννηθήκαμε με γνώσεις αλλά πρέπει να τα μάθουμε στην πράξη στο πρώτο μας παιδάκι. Ψυχολόγοι λένε πως αυτή η συνεχής αγωνία και ανησυχία που έχει η μάνα καθώς και η προσκόλλησή της πάνω στο παιδί της για τον πρώτο τουλάχιστον χρόνο είναι αυτό που κάνει τα παιδιά να επιβιώνουν (και εγώ θα προσθέσω να στρουμπουλεύουν, να ομορφαίνουν, να ανθίζουν...) Την μητρική αγάπη την έχεις ήδη λοιπόν και είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Η μητρική αγάπη μεταφράζεται με αυτή ακριβώς την αγωνία που αισθάνεσαι. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις μια πολύ καλή μαμά και θα βρείς γρήγορα τους ρυθμούς σου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 417472

249μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 01, 2011 12:01 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Διαβαζοντας το φορουμ ειδα μανουλες να λενε οτι το παιδι ειχε παρει θεση ακομα κι απ'τον εκτο μηνα! Οποτε ποιος ξερει?! Μπορει να ετοιμαζεται η μικρη μου! Παντως εχεις ενα τροπο οπως τα λες να με ξεαγχωνεις ειναι η αληθεια! Και να με κανεις να τα βλεπω ολα πολυ "ροζ" και ομορφα! I love you
Εν τω μεταξυ συζητουσα και με φιλους μου για το μωρο και διαφορα σχετικα και με ηρεμησε κι αυτο! Όποτε το συζηταω μαλλον ηρεμω κι εγω! Very Happy
Τωρα ειμαι σε φαση αισιοδοξιας οτι ολα θα πανε καλα!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 654316 Μιλαμε η κυκλοθυμια σε ολο της το μεγαλειο!! Χαχα! Very Happy
Εσυ τα μοιρασες τα προσκλητηρια? Πως πανε οι ετοιμασιες?
Οι αλλες μανουλες πως ειστε? Πως πανε οι δουλεις σας και οι προετοιμασιες? Εγω νιωθω ενα μονιμο φουσκωμα, αν εχω φαει κιολας ειμαι ετοιμη να σκασω! pig Αλλα ευτυχως κινουμαι με χαλαρους ρυθμους και προσπαθω να μη κουραζομαι.

250μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Μάης 01, 2011 11:40 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Διαβαζοντας το φορουμ ειδα μανουλες να λενε οτι το παιδι ειχε παρει θεση ακομα κι απ'τον εκτο μηνα! Οποτε ποιος ξερει?! Μπορει να ετοιμαζεται η μικρη μου! Παντως εχεις ενα τροπο οπως τα λες να με ξεαγχωνεις ειναι η αληθεια! Και να με κανεις να τα βλεπω ολα πολυ "ροζ" και ομορφα! I love you
Εν τω μεταξυ συζητουσα και με φιλους μου για το μωρο και διαφορα σχετικα και με ηρεμησε κι αυτο! Όποτε το συζηταω μαλλον ηρεμω κι εγω! Very Happy
Τωρα ειμαι σε φαση αισιοδοξιας οτι ολα θα πανε καλα!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 654316 Μιλαμε η κυκλοθυμια σε ολο της το μεγαλειο!! Χαχα! Very Happy
Εσυ τα μοιρασες τα προσκλητηρια? Πως πανε οι ετοιμασιες?
Οι αλλες μανουλες πως ειστε? Πως πανε οι δουλεις σας και οι προετοιμασιες? Εγω νιωθω ενα μονιμο φουσκωμα, αν εχω φαει κιολας ειμαι ετοιμη να σκασω! pig Αλλα ευτυχως κινουμαι με χαλαρους ρυθμους και προσπαθω να μη κουραζομαι.

Μου έχουν μείνει άλλα 5!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 10 328109 Ουφ! Πάει και αυτό! Κάνω και μόνη μου δοκιμαστικά μακιγιάζ και βγάζω και φωτογραφίες με και χωρίς φλας για να δω πως γράφει στον φακό και μάλλον το έχω βρει και αυτό... (Πως με βρίσκεις; Υστερική τουλάχιστον θα έλεγα...). Για το μαλλί, έκλεισα ραντεβού την άλλη εβδομάδα και νομίζω ότι το έχω και αυτό... Ωχ,ωχ,ωχ,... μέχρι να έρθει η βάπτιση νομίζω έτσι θα είμαι, θα φοβάμαι μην ξεχάσω τίποτα! Laughing Αγχώνομαι και γιατί δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω να κλαίει το μωράκι μου και να μην μπορώ να το πάρω αγκαλιά... Έχει 3 βράδια τώρα συνεχόμενα που κάνει το εξής. Εκεί που κοιμόμαστε ανοίγω τα μάτια και τον βλέπω να κάνει βουτιά από το κρεβάτι του στην αγκαλιά μου όπου συνεχίζει να κοιμάται σαν να μην τρέχει τίποτα, χαχα! Ο πονηρούλης! Ευτυχώς μετά από λίγο τον ξαναβάζω στο κρεβάτι του όπου μένει κιόλας γιατί μάλλον καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι είναι καλύτερα εκεί που μπορεί να απλώνεται!

Καλά κάνεις και προσέχεις από εδώ και πέρα. Τώρα όλα χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερη κούραση. Όσο αντέχεις! Πολύ χαίρομαι πάντως που δεν έχεις άγχος και είσαι αισιόδοξη! Είναι σημαντικό να είσαι αισιόδοξη και να έχεις αυτοπεποίθηση και τώρα αλλά και μετά με το μωράκι σου! Με θετική σκέψη θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εύκολα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις (που εύχομαι να είναι ελάχιστες). Να ξέρεις πως από προσωπική μου πείρα καθαρά, θα σου πω πως όσο μεγαλώνει ένα παιδί τα πράγματα είναι πιο εύκολα και νομίζω ότι και άλλες μαμάδες θα συμφωνήσουν μαζί μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις