Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

201μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 16, 2011 5:37 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenaki85 έγραψε:πολλα,αλλα ολα απαραιτητα και χρησιμα ειδικα για εμας τις πρωταρες μαμαδες!εισαι πολυτιμη στην ομαδουλα αυτη! cheers cheers

Συμφωνω και επαυξανω!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 Εισαι κινουμενη εγκυκλοπαιδεια!! Και πολυτιμα οσα γραφεις για εμας!

Μαρια συμφωνω με αυτο που λες για rooming in ομως να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου? Twisted Evil (Η αληθεια ειναι πως αυτα τα εχω ακουσει και θελω τη γνωμη σου μιας που εισαι ψαγμενη! Wink ) Μετα το τοκετο η γυναικα ειναι εξαντλημενη...Μηπως καλυτερα να της κρατανε το μωρο και να το φερνουν οταν ειναι να θηλασει ετσι ωστε να εχει χρονο να μαζεψει δυναμεις και να ξεκουραστει λιγο? Και παλι σκεφτομαι εγω μιας που θα ειναι το πρωτο μωρο μου μηπως πελαγωσω μεσα στο δωματιο να το φροντιζω μονη μου και να με παρακολουθουν ενα σωρο αλλα ατομα που δε γνωριζω και ισως κρινουν τη καθε κινηση μου? Η μανα μου και η πεθερα μου θα ειναι εκει για να με βοηθουν αλλα σκεφτομαι τις αλλες κοπελες που θα ειναι στο δωματιο και το κοσμο που θα ερχετε. Δε ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις τι εννοω...
Να σε ρωτησω και κατι αλλο? Νομιζω διαβασα πως ειδες τις νοσοκομες να δινουν ξενο γαλα στο μωρο σου...Εκει τι σου ειπαν για το περιστατικο? Διαμαρτυρηθηκες? Σκεφτηκες να κανεις καταγγελια απο τη στιγμη που ειχες ζητησει να θηλασεις και δε στο εφερναν?

202μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 16, 2011 10:16 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
elenaki85 έγραψε:πολλα,αλλα ολα απαραιτητα και χρησιμα ειδικα για εμας τις πρωταρες μαμαδες!εισαι πολυτιμη στην ομαδουλα αυτη! cheers cheers

Συμφωνω και επαυξανω!!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 Εισαι κινουμενη εγκυκλοπαιδεια!! Και πολυτιμα οσα γραφεις για εμας!

Μαρια συμφωνω με αυτο που λες για rooming in ομως να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου? Twisted Evil (Η αληθεια ειναι πως αυτα τα εχω ακουσει και θελω τη γνωμη σου μιας που εισαι ψαγμενη! Wink ) Μετα το τοκετο η γυναικα ειναι εξαντλημενη...Μηπως καλυτερα να της κρατανε το μωρο και να το φερνουν οταν ειναι να θηλασει ετσι ωστε να εχει χρονο να μαζεψει δυναμεις και να ξεκουραστει λιγο? Και παλι σκεφτομαι εγω μιας που θα ειναι το πρωτο μωρο μου μηπως πελαγωσω μεσα στο δωματιο να το φροντιζω μονη μου και να με παρακολουθουν ενα σωρο αλλα ατομα που δε γνωριζω και ισως κρινουν τη καθε κινηση μου? Η μανα μου και η πεθερα μου θα ειναι εκει για να με βοηθουν αλλα σκεφτομαι τις αλλες κοπελες που θα ειναι στο δωματιο και το κοσμο που θα ερχετε. Δε ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις τι εννοω...
Να σε ρωτησω και κατι αλλο? Νομιζω διαβασα πως ειδες τις νοσοκομες να δινουν ξενο γαλα στο μωρο σου...Εκει τι σου ειπαν για το περιστατικο? Διαμαρτυρηθηκες? Σκεφτηκες να κανεις καταγγελια απο τη στιγμη που ειχες ζητησει να θηλασεις και δε στο εφερναν?

Πολύ καλά κάνεις και τα ρωτάς όλα αυτά. Όταν είδα να το ταίζουν ήταν την τελευταία μέρα δυστυχώς και ενώ τώρα θα είχα εντελως διαφορετική αντίδραση- απλά το ανέφερα και δεν πήρα καμία απάντηση. Με είχαν δει ότι τις είδα (2 ήταν) και δεν είπαν τίποτα. Έπρεπε να το τραβήξω αλλά δεν είχα κουράγιο να τσακωθώ, ήθελα να πάω σπίτι μου και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου...
Πάντως τις δικαιολογώ εν μέρει. Όταν έχεις 20 μωρά στον όροφο είναι δύσκολο να τα τρέχεις στις μαμάδες τους κάθε φορά που κλαίνε και προτιμούν να τα ταίζουν για να τα ησυχάζουν... Επίσης όπως είπα τα φέρνουν όλα στις μαμάδες τις ίδιες ώρες που είναι συγκεκριμένες. Τα μωρά που θηλάζουν δεν πεινάνε συγκεκριμένες ώρες. Παρόλο λοιπόν που ζήτησα να τον φέρνουν όταν κλαίει, δεν το τήρησαν. Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση αλλά απογοητεύτηκα στο θέμα του θηλασμού. Όταν διαφημίζει ένα μαιευτήριο ότι είναι φιλικό στο θηλασμο και κάνει και σεμινάρια, πρέπει να τουν υποστηρίζει πραγματικά και όχι μονο για να προσελκύσει πελάτες... Γι' αυτό είναι καλό το rooming in. Δεν έχεις τόσο ανάγκη τις μαίες και δεν εξαρτάται από αυτές η διατροφή του μωρού. Γι' αυτό που είπες όμως ότι μπορεί να θες να ηρεμίσεις μετά τον τοκετό έχεις δίκιο. Νομίζω σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ζητήσεις να το πάρουν στο θάλαμο με τα άλλα και να στο φέρουν όταν είσαι έτοιμη. Το ίδιο μπορεί να γίνει αν κάποια στιγμή έρθουν πολλοί στο επισκεπτήριο και δεν θες να είναι τόσος κόσμος πάνω από το μωρό σου.
Όσο για τον κόσμο στο δωμάτιο δικαιούσαι να έχεις μόνο έναν συνοδό, τέλειο ε; Άρα η πεθερά σου και οι υπόλοιποι θα σε βλέπουν μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου και θα έχεις χρόνο να κάνεις εξάσκηση για το πως θα κρατάς και θα αλλάζεις το μωρό σου. Σε αυτό οι μαίες είναι άψογες, για να λέμε και τα θετικά! Very Happy Ειδικά για το πλύσιμο μου έδειξαν μια φοβερή λαβή που βολεύει πολύ και τη μαμά που το κρατάει και το μωρό και δεν βρέχεται και ο αφαλός. Οπότε θα έχεις μόνο την μαμά σου να σου κάνει υποδείξεις, που επειδή είναι μαμά σου μπορείς να της το κόψεις. Σκέψου ότι αν πας σπίτι χωρίς να ξέρεις, θα είναι χειρότερα γιατί θα τους έχεις όλους πάνω από το κεφάλι σου να σου λένε τι να κάνεις. Ενώ άμα ξέρεις είναι αλλιώς. Όσο για τις άλλες κοπέλες στο δωμάτιο το πιο πιθανόν είναι να είναι και εκείνες νέες μαμάδες,αλλά και να μην είναι δεν πρόκειται να σε κρίνει καμία. Ακόμα και αυτές που ξέρουν συμμερίζονται την αγωνία σου γιατί κάποτε δεν ήξεραν και οι ίδιες. Εμείς ήμασταν 4 όλες πρωτομάνες και περάσαμε τέλεια! Φοβερή παρέα! Μετανοιώνω που δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα... Τώρα αν εννοείς ότι θα ντρέπεσαι να θηλάζεις, σκέψου ότι όλες αυτό θα κάνουν. Υπάρχουν και παραβάν αλλά αυτή που είναι κοντά στην πόρτα (όπως ήμουν εγώ) είναι η πιο εκτεθημένη. Οταν κλαίει το μωρό σου σου φεύγει κάθε ντροπή! Laughing Τώρα αν νιώθεις ότι θα διστάζεις, μπορείς να πάρεις ένα σλινγκ που δεν φαίνεται τίποτα απολύτως!

Πάντως για το rooming in είναι αλήθεια ότι όταν έχεις το μωρό δίπλα σου είναι πιο κουραστικό από ότι να σου το φέρνουν κάποιες ώρες μόνο. Όμως τις υπόλοιπες ώρες σου λείπει... Επίσης, θα ξανααναφερθώ στον θηλασμό σε αυτό το σημείο γιατί είναι αλληλένδετα. Να ξέρεις ότι το γάλα σου για να κατέβει ακολουθείται μια διαδικασία. Το μωρό βοηθάει με την παρουσία του. Όταν ακούς το μωρό σου να κλαίει παράγεται στον εγκέφαλό σου η ορμόνη ωκυτοκίνη που πολύ σωστά ονομάζουν και "ορμόνη της αγάπης". Αυτή μαζί με την προλακτίνη, οδηγούν στην παραγωγή γάλακτος. Φυσικά, η απόφαση για το τι θα επιλέξεις είναι καθαρά δική σου και πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Εγώ ωφείλω να σου τα αναφέρω όλα αυτά για να τα γνωρίζεις! I love you

Τα λέω λίγο μπερδεμένα τώρα τελευταία νομίζω... Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα! Το σίγουρο είναι πως για να γίνω κινητή εγκυκλοπαίδεια έχω πολλάαααααα να μάθω ακόμα! Πλάκα-πλάκα έτσι ακριβώς είχα αποκαλέσει μια άλλη κοπέλα που ότι και να την ρωτήσεις σε θέμα θηλασμού έχει πάντα μια σωστή απάντηση, έχω πάθει πλάκα με το πόσα ξέρει και με αυτήν αλλά και με άλλες κοπέλες! (Το όνομά της είναι selini-giorgos). Ώντας σε αυτό το φόρουμ νιώθω πλέων πολύ σίγουρη ότι θα τα καταφέρω να θηλάσω το δεύτερο παιδάκι μου πολύ περισσότερο από το πρώτο και χαίρομαι πολύ για αυτό.

203μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Απρ 16, 2011 12:08 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νομίζω σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ζητήσεις να το πάρουν στο θάλαμο με τα άλλα και να στο φέρουν όταν είσαι έτοιμη. Το ίδιο μπορεί να γίνει αν κάποια στιγμή έρθουν πολλοί στο επισκεπτήριο και δεν θες να είναι τόσος κόσμος πάνω από το μωρό σου.
Δηλαδη εννοεις να εχω ζητησει rooming in αλλα σε εκτακτη αναγκη θα μπορουν να το παρουν στο θαλαμο νεογνων? Κατι σαν rooming in με δοσεις? (Η ασχετη!! Embarassed )

Άρα η πεθερά σου και οι υπόλοιποι θα σε βλέπουν μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου και θα έχεις χρόνο να κάνεις εξάσκηση για το πως θα κρατάς και θα αλλάζεις το μωρό σου.

Ευτυχως με τη πεθερα μου δεν εχω κανενα προβλημα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 536304 Μη σου πω οτι λογω συνθηκων ισως με βοηθησει περισσοτερο κι απ'τη μανα μου! Very Happy

Τώρα αν εννοείς ότι θα ντρέπεσαι να θηλάζεις, σκέψου ότι όλες αυτό θα κάνουν. Υπάρχουν και παραβάν αλλά αυτή που είναι κοντά στην πόρτα (όπως ήμουν εγώ) είναι η πιο εκτεθημένη.
Δε νομιζω να εχω τετοια προβληματα αλλα θα εχω υποψη μου αυτο με τη πορτα! Αν εχω επιλογη διαλεγω παραθυρο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316

Τα λέω λίγο μπερδεμένα τώρα τελευταία νομίζω... Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα! Το σίγουρο είναι πως για να γίνω κινητή εγκυκλοπαίδεια έχω πολλάαααααα να μάθω ακόμα! Πλάκα-πλάκα έτσι ακριβώς είχα αποκαλέσει μια άλλη κοπέλα που ότι και να την ρωτήσεις σε θέμα θηλασμού έχει πάντα μια σωστή απάντηση, έχω πάθει πλάκα με το πόσα ξέρει και με αυτήν αλλά και με άλλες κοπέλες!
Καθολου μπερδεμενα! Εχοντας την εμπειρια μας βοηθας παρα πολυ! Γενικα παντως σε οτιδηποτε πρωτογνωρο (ποσο μαλλον σε μια εγκυμοσυνη-γεννα) οι εμπειρια οσων το εχουν ηδη περασει ειναι πολυτιμη! Εγω παντως οπου βρω μαμα τη ξεκοκαλιζω! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 536304 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 536304

Ευχομαι να ξαναζησεις κι εσυ συντομα αυτη την εμπειρια για να μπορεσεις να εφαρμοσεις και τις γνωσεις σου! cheers
Θα επανελθω σιγουρα με περισσοτερες ερωτησεις. Και αυτο ειναι προειδοποιηση και απειλη μαζι! afro Very Happy

Μεχρι τις επομενες ερωτησεις ομως εχω να δηλωσω οτι ημουν που ημουν ευαισθητη αλλα τις τελευταιες μερες εχω αρχισει να βαριεμαι τον εαυτο μου! Το κλαμα παει συννεφο απο τον πιο απλο μεχρι τον πιο σοβαρο λογο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 534787 Sad (Η αληθεια ειναι οτι παιζουν κατι προβληματα υγειας στην οικογενεια και νιωθω να επηρεαζομαι ακομα περισσοτερο) Ηρωας ο αντρας μου!! Αν τον εβλεπα εγω να κλαιει ετσι και καμια φορα χωρις αφορμη θα ειχα καταρευσει! Very Happy
Οι υπολοιπες πως νιωθετε?

204μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 17, 2011 1:54 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
Νομίζω σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ζητήσεις να το πάρουν στο θάλαμο με τα άλλα και να στο φέρουν όταν είσαι έτοιμη. Το ίδιο μπορεί να γίνει αν κάποια στιγμή έρθουν πολλοί στο επισκεπτήριο και δεν θες να είναι τόσος κόσμος πάνω από το μωρό σου.
Δηλαδη εννοεις να εχω ζητησει rooming in αλλα σε εκτακτη αναγκη θα μπορουν να το παρουν στο θαλαμο νεογνων? Κατι σαν rooming in με δοσεις? (Η ασχετη!! Embarassed )
Nαι αυτό εννοώ. Το άκουσα ότι το κάνουν αυτό από μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα στο ΙΑΣΩ! Το θεωρώ ιδανικό! Μακάρι μαζί με αυτή την αλλαγή να αλλάξαν και τακτική γενικά στο θέμα του θηλασμού (που με καίει όπως έχετε καταλάβει, χαχαχα!) γιατί θα έρθω σε πολύ δύσκολη θέση αν πρέπει να τσακωθώ... Όμως είναι σημαντικό για εμένα τουλάχιστον να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλω. Θα δούμε! Εννοείται ότι όταν με το καλό γεννήσεις περιμένω εντυπωσεις και εύχομαι να με διαψεύσεις σε όσα είπα πιο πάνω! Να έχουν γίνει και στην πράξη φιλικοί στο θηλασμό.

Άρα η πεθερά σου και οι υπόλοιποι θα σε βλέπουν μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου και θα έχεις χρόνο να κάνεις εξάσκηση για το πως θα κρατάς και θα αλλάζεις το μωρό σου.

Ευτυχως με τη πεθερα μου δεν εχω κανενα προβλημα! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 536304 Μη σου πω οτι λογω συνθηκων ισως με βοηθησει περισσοτερο κι απ'τη μανα μου! Very Happy

Και εμένα το ίδιο! Πιο καλά τα παώ με την πεθερά σε τέτοια θέματα (έχω ανοίξει το θέμα "αξιαγάπητες πεθερές" )γιατί η μάνα μου ανακατεύεται παντού! Εγώ είχα τον άντρα μου μαζί στο δωμάτιο, αν και θα προτιμούσα να μην έχω κανέναν γιατί τον λυπόμουν στην καρέκλα.

Θα επανελθω σιγουρα με περισσοτερες ερωτησεις. Και αυτο ειναι προειδοποιηση και απειλη μαζι! afro Very Happy

Μεχρι τις επομενες ερωτησεις ομως εχω να δηλωσω οτι ημουν που ημουν ευαισθητη αλλα τις τελευταιες μερες εχω αρχισει να βαριεμαι τον εαυτο μου! Το κλαμα παει συννεφο απο τον πιο απλο μεχρι τον πιο σοβαρο λογο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 534787 Sad (Η αληθεια ειναι οτι παιζουν κατι προβληματα υγειας στην οικογενεια και νιωθω να επηρεαζομαι ακομα περισσοτερο) Ηρωας ο αντρας μου!! Αν τον εβλεπα εγω να κλαιει ετσι και καμια φορα χωρις αφορμη θα ειχα καταρευσει! Very Happy
Οι υπολοιπες πως νιωθετε?

Περαστικά στην οικογένειά σου και εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα υγείας. Για το κλάμα ευθύνεται ότι η φάση που περνάς σε κάνει πιο ευαίσθητη γενικά. Φταίνε και οι ορμόνες βέβαια αλλά αυτές θα παίξουν τον ρόλο τους πιο πολύ μόλις γεννήσεις. Έχω ξαναπεί ότι έκλαιγα και με τις διαφημίσεις και μετά γελούσα μαζί γιατί ένιώθα πολύ αστεία! Χαχαχα... Πάντως είναι γεγονός ότι από τότε που γέννησα έχω γίνει πιο ευαίσθητη αλλά και πιο δυνατή παράλληλα. Δεν με αγγίζουν πια τα προβλήματα γιατί εχω γίνει πιο αισιόδοξος σαν άνθρωπο. Αλλά, ενώ φαίνομαι σκληρή και ίσως και αναίσθητη, μπορεί μια τρυφερή εικόνα μιας μαμάς με ένα παιδί να με κάνει να δακρίσω από συγκίνηση. Το έχω ξαναπεί ότι όλα είναι μικρά μπροστά στο θαύμα της ζωής. Την στιγμή που γεννιέται το παιδί σου γεννιέται και ο σημαντικότερος ρόλος μιας γυναίκας, ο ρόλος της μάνας. Η μεγαλύτερη ευτυχία βρίσκεται μέσα στις κοιλίτσες σας!

μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316

205μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Απρ 17, 2011 12:38 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εννοείται ότι όταν με το καλό γεννήσεις περιμένω εντυπωσεις και εύχομαι να με διαψεύσεις σε όσα είπα πιο πάνω! Να έχουν γίνει και στην πράξη φιλικοί στο θηλασμό.
Ευχομαι κι εγω οι εντυπωσεις που θα μοιραστω μετα τη γεννα να ειναι θετικες και να μπορεσω να θηλασω το μωρακι μου! I love you

Ειμαι κι εγω στο γκρουπακι αξιαγαπητες πεθερες!! Ευτυχως υπαρχουν κι αυτες! Very Happy Ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα μαλλον κι εγω τον αντρα μου θα ηθελα μαζι αν και τα βραδια μπορει να τον διωχνω αν ειμαι καλα.
Παντως οταν με το καλο μιλησω με τη μαια εχω να της κανω πολλεεες ερωτησεις! Ηδη στη γυναικολογο "χτυπαμε" ωρα καθε φορα με μονο τα απαραιτητα! Και τις λυπαμαι τις υπολοιπες που περιμενουν απεξω αλλα δεν καταλαβαινω πως περνα η ωρα! Rolling Eyes
Αυτο με το κλαιω και γελαω ταυτοχρονα το εχω κι εγω!! Ειδικα οταν καταλαβαινω οτι κλαιω χωρις σοβαρο λογο! Σ'ευχαριστω για τις ευχες! Η αληθεια ειναι οτι οταν τα σκεφτομαι ολα μαζι με παιρνει απο κατω αλλα σκεφτομαι οτι ο Θεος τα καθοριζει ολα και δεν ειναι τιποτα στο χερι μας ουσιαστικα! Ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να ειναι καλυτερα τα πραγματα! flower Οι ορμονες παντως νιωθω να κανουν ηδη τη δουλεια τους! Αλλαζει το μεσα μου! Γεμιζει με ανασφαλειες και ολα τα μεσα μου βγαινουν στην επιφανεια! Παντως εχεις δικιο γι αυτο που λες περι δυναμης. Μεσα στην ανασφαλεια μου νιωθω και μια περιεργη δυναμη και αισιοδοξια! Πιστευω οτι το κοριτσακι μου μου δινει ηδη μεγαλη δυναμη και ολα θα ηταν διαφορετικα χωρις αυτο! I love you

Οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε? Που ειστε? Ολα καλα?

206μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Απρ 18, 2011 4:13 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια είστε όλες καλά;Ειχα καιρό να μπω στο φόρουμ και μου λείψατε.Βλέπω τις ίδιες αγωνίες έχουμε georgia84.Θέλω να σας πω οτι το Σάββατο πήγαμε και ψωνίσαμε τα ρουχαλάκια του μπέμπη 0-3 πήραμε ελπίζω να κάναμε καλά που πήραμε αυτό το νούμερο και όχι λίγο μεγαλύερο. MariaM τα φώτα σου.Κλείσαμε καρότσι της Inglesina το zippy και κάθισμα αυτοκινήτου to chicco eletta και μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουμε και την κούνια του.Αυτά λοιπόν κάναμε και μένουν πολλά ακόμα όσον αφορά το δωματιό του γιατί έχουμε πολλά πράγματα μέσα δικά μας και που θα τα βάλουμε δεν ξέρω. Κορίτσια μπήκα και επίσημα στο τρίτο τρίμηνο και δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασε ο καιρός και φτάσαμε ως εδώ.Ανυπομονώ να πάρω την άδεια μου από την δουλειά γιατί δεν την παλεύω άλλο σε ένα μηνάκο περίπου και θέλω τόσο πολύ να έρθει η ώρα που θα δώ τον μπέμπη με έχει πιάσει τρελλή ανυπομονησία και έχω καιρό ακόμη. Αυτά σας ζάλισα ε; Θα σας πώ και άλλα την Τετάρτη που θα πάμε να τον δούμε. Φιλάκια σε όλες!!!

207μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Απρ 18, 2011 5:24 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια είστε όλες καλά;Ειχα καιρό να μπω στο φόρουμ και μου λείψατε.Βλέπω τις ίδιες αγωνίες έχουμε georgia84.Θέλω να σας πω οτι το Σάββατο πήγαμε και ψωνίσαμε τα ρουχαλάκια του μπέμπη 0-3 πήραμε ελπίζω να κάναμε καλά που πήραμε αυτό το νούμερο και όχι λίγο μεγαλύερο. MariaM τα φώτα σου.Κλείσαμε καρότσι της Inglesina το zippy και κάθισμα αυτοκινήτου to chicco eletta και μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουμε και την κούνια του.Αυτά λοιπόν κάναμε και μένουν πολλά ακόμα όσον αφορά το δωματιό του γιατί έχουμε πολλά πράγματα μέσα δικά μας και που θα τα βάλουμε δεν ξέρω. Κορίτσια μπήκα και επίσημα στο τρίτο τρίμηνο και δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασε ο καιρός και φτάσαμε ως εδώ.Ανυπομονώ να πάρω την άδεια μου από την δουλειά γιατί δεν την παλεύω άλλο σε ένα μηνάκο περίπου και θέλω τόσο πολύ να έρθει η ώρα που θα δώ τον μπέμπη με έχει πιάσει τρελλή ανυπομονησία και έχω καιρό ακόμη. Αυτά σας ζάλισα ε; Θα σας πώ και άλλα την Τετάρτη που θα πάμε να τον δούμε. Φιλάκια σε όλες!!!

Φυσικά και δεν μας ζάλισες καθόλου! Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου! Πώς περνάει ο καιρός έτσι; ...
Πολύ καλά έκανες και πήρες 0-3 ρουχαλάκια. Όσο μεγαλόσωμο και να είναι ένα νεογέννητο είναι πολύ μικρότερο από ένα μωράκι 3 μηνών. Βέβαια παίζει ρόλο και η φόρμα των ρούχων. Πχ. τα ρουχάκια από τα jumbo είναι πάντα πολύ μικρότερα. Εμένα ο καημένος κολυμπούσε στην αρχή μέσα στα ρούχα, χαχα! Έχανα συνέχεια τα χεράκια του μέσα στα μανίκια! Καλά σε ποιότητα και οικονομικά μαγαζια με ωραία ρουχαλάκια είναι τα Λητώ που έχουν πικοιλία και μπορείς να βρεις ότι τιμή θες και επίσης τα H&M από όπου αγοράζω συνέχεια γιατί εκτός από καλή τιμή και ποιότητα έχουν και στυλ. Cool Επίσης και τα zara είναι αρκετά καλά! Τα χειρότερα για εμένα είναι τα mothercare. Μου φαίνονται πολύ ακριβά και η ποιότητα δεν είναι καλή τις περισσότερες φορές. Μου έχουν φέρει δώρα από εκεί αλλά έχω πάρει και εγώ αρκετά ρουχάκια. Ένα φανελάκι που είχε κόκκινο γιακά ξέβαψε στους 40 βαθμούς και φοβήθηκα να του το φορέσω, πήγε στα σκουπίδια. Κάτι καλτσάκια που τα πήρα 12 ευρώ τα 3 ζευγάρια έχουν μαδήσει. Κάτι φορμούλες ξεχύλωσαν πολύ γρήγορα. Το μόνο καλό που άξιζε τα λεφτά του από εκεί ήταν ένα τζιν παντελονάκι που το φοράει συνέχεια και κάτι παπουτσάκια που ήταν για το μεταβατικό στάδιο μεταξύ μπουσουλήματος και περπατήματος.

Το καρότσι που παραγγείλατε μου αρέσει πάρα πολύ! Πρέπει να είναι πολύ πρακτικό από ότι είδα σε ένα βίντεο στο youtube. Ειδικά ο τρόπος που μαζεύει ο σκελετός με μία κίνηση! Θα σε βολέψει πάρα πολύ πιστεύω! Άντε να βγει το μπεμπάκι και να ευχαριστηθείτε βόλτες! Η καλύτερη εποχή θα είναι. Θα το βάζεις τα απογευματάκια μέσα και θα πηγαίνετε βολτούλες! Πραγματικά πολύ ωραίο καρότσι!

Το καθισματάκι αυτοκινήτου δεν το γνωρίζω και δεν ξέρω αν έχει καλές κριτικές σε crush tests. Θα σου πω την γνώμη μου με απόλυτη ειλικρίνεια. Όταν έψαχνα κάθισμα μια και δεν ήξερα τίποτα όπως ήταν λογικό, πήγα με γνώμονα τα αποτελέσματα της ADAC. Διαπίστωσα ότι τα chicco σε γενικές γραμμές, δεν πληρούν τα στάνταρ και δεν παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια. Και είναι λογικό μιας και αυτή η εταιρεία είναι παντού. Φτιάχνει, πιπίλες, μπιμπερό, μπανάκια, θήλαστρα, παιχνίδια, ριλάξ, καρότσια, περπατούρες, παπουτσάκια, παρκοκρέβατα, θερμόμετρα, νυχοκόπτες, αποστειρωτές...κτλ, και μέσα σε όλα αυτά και καθίσματα αυτοκινήτου. Η γνώμη μου είναι ότι για να κάνει τόσα πολλά, μάλλον τα κάνει όλα μέτρια. Και εντάξει αν δεν είναι και το καλύτερο, ένα κάθισμα φαγητού που είναι απλή κατασκευή και όλα είναι ίδια. Ένα κάθισμα αυτοκινήτου όμως ή ένα θήλαστρο πρέπει να είναι καλά και η κατασκευή τους να βασίζεται σε μελέτες και να έχουν περάσει από πολλά τεστ. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ή να σε αγχώσω. Όπως σου είπα αυτή είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη για αυτή την εταιρεία και όχι για το συγκεκριμένο κάθισμα για το οποίο δεν γνωρίζω που μπορεί να είναι όντως καλό. Τα καλύτερα στην ελληνική αγορά είναι τα recaro, peg perego, britax και τα maxi cosi (αυτά τα τελευταία είναι και πιο οικονομικά συνήθως). Aξίζει να είναι καλό πάντως το κάθισμα αυτοκινήτου γιατί είναι επένδυση που γίνεται μόνο μια φορά και θα είναι και για το επόμενο παιδάκι ή παιδάκια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 49454 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 49454 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 49454 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 49454 Δεν ξέρω πόσα έχεις στόχο να κάνεις, χαχα! Εγώ ήθελα 2 πάντα αλλά τώρα που ξέρω πως είναι τα παιδιά, σκέφτομαι ότι μπορεί να θέλω και 3,... ή και 4! Άσχετο, χαχαχα!

Πάντως ωραία αυτή η περίοδος με τις αγορές και τις προετοιμασίες!!!

Από κλωτσιές πώς πάτε; Κάθεται καθόλου ήσυχα ή κλωτσάει όλη την ώρα;

208μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Απρ 18, 2011 5:50 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το britax είναι το επόμενο μοντέλο απο το eletta καλά έκανες και μου το είπες θα το ξανά κοιτάξω να είμαστε σίγουροι. Κλωτσάει συνήθως μεσημέρι και βράδυ ελπίζω όταν έρθει με το καλό να μην του έχει μείνει το ωράριο.Οσο για τα ψώνια τα ρουχαλάκια του τα πήραμε από τα mothercare θα δείξει πως θα βγούν. Εσύ με τις ετοιμασίες του βαφτησιμιού πως τα πας;

209μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Απρ 18, 2011 10:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:το britax είναι το επόμενο μοντέλο απο το eletta καλά έκανες και μου το είπες θα το ξανά κοιτάξω να είμαστε σίγουροι. Κλωτσάει συνήθως μεσημέρι και βράδυ ελπίζω όταν έρθει με το καλό να μην του έχει μείνει το ωράριο.Οσο για τα ψώνια τα ρουχαλάκια του τα πήραμε από τα mothercare θα δείξει πως θα βγούν. Εσύ με τις ετοιμασίες του βαφτησιμιού πως τα πας;

Μου έχει μείνει να φτιάξω ακόμα το σεντονάκι και την μαξιλαροθήκη και επίσης να του πάρουμε καθισματάκι αυτοκινήτου! Έχω σταματήσει λίγο γιατί ασχολήθηκα με την βάπτιση του γιόκα μου που θα είναι 15 Μαίου και αγχώθηκα γιατί όπως θα με έχετε καταλάβει, αν δεν ψάξω τα πάντα δεν παίρνω αποφάσεις... Laughing Laughing Laughing Ευτυχώς έχουμε ίδιο γούστο με τον άντρα μου και δεν διαφωνούμε. Πάντως περιμένω και εγώ πως και πως τον Ιούλιο! Η κουμπάρα μου την περασμένη εβδομάδα έκανε λίγο πυρετό και είχε και πονόλαιμο, αλλά ευτυχώς ο μπέμπης είναι μια χαρά!

210μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Απρ 18, 2011 11:17 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντε με το καλό τι όνομα θα τον βγάλετε;

211μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Απρ 18, 2011 11:35 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Άντε με το καλό τι όνομα θα τον βγάλετε;

Ιωάννη! Έτσι, επαληθεύεται και η παροιμία που λέει "άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη", χαχαχα! Έτσι λένε τον πεθερό μου με τον οποίο εκτός από ίδιο όνομα έχουν και την ίδια μέρα γενέθλια, εντελώς συμπτωματικά! Όταν γέννησα με το που με έβγαλαν έξω να με δουν οι συγγενείς του λέω "χρόνια πολλά, ωραίο δώρο ε;" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

212μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Απρ 19, 2011 4:22 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι με το καλο ο γιοκας σου! Ωραιο ονομα κιολας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 215994
Παλι μας εδωσες τα φωτα σου γιατι εγω ουτε καν ξερω τι μαρκες παιζουν, απλα μια ιδεα εχω στο τι κουνια ή καροτσακι θελω περιπου.
Fofi πιστευω μας περιμενουν μεγαλες στιγμες! Με το καλο να ερθουν τα πραγματακια του μπεμπη σου και να παρεις και την αδεια γιατι καταλαβαινω πως θα εχεις αρχισει κι εσυ να δυσκολευεσαι στις κινησεις και μετακινησεις σου. Very Happy
Εγω νιωθω απο τις τυχερες γιατι λογω του οτι ειμαι αναπληρωτρια καθηγητρια εχουμε σταματησει σχολειο λογω του Πασχα και εχω κανονισει αμεσως μετα να παρω ο,τι αδεια δικαιουμουν για φετος μαζι με της εγκυμοσυνης και να μην επιστρεψω ση δουλεια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 328109
Απο προετοιμασιες ξεκινησαμε με τον αντρα μου να μαζευουμε σιγα σιγα το δευτερο δωματιο που θα γινει το βρεφικο. Το ειχαμε σα γραφειο και τωρα πρεπει να γινουν ξεκαθαρισματα βιβλιοθηκης, μετακινηση γραφειου σε αλλο χωρο, κτλ. Θελουμε να κανουμε και ενα γερο ξεκαθαρισμα στις ντουλαπες και να δημιουργησουμε χωρο και μετα να ασχοληθουμε με τις αγορες της μπεμπας.
Fofi ουτε εγω μπορω να πιστεψω πως περασε ο καιρος!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 606100 Παντα ελεγα οτι εχω χρονο και μολις ερθουν οι διακοπες του Πασχα θα μπορω να επικεντρωθω στις προετοιμασιες και τωρα μου φαινεται οτι πλησιαζει η μεγαλη στιγμη κι εγω δε προλαβαινω!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 875502
Παντως δεν εχω την υπομονη να ψαξω τα παντα πριν αποφασισω γιατι αγχωνομαι και μπερδευομαι! Αν εχω ακουσει καλα λογια για κατι και μου καθεται καλα κι εμενα στο ματι και στη τσεπη συνηθως το παιρνω. Γι αυτο Μαρια καταλαβαινεις οτι εισαι η σωτηρας μου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316
Παντως απο βρεφικα καταστηματα στη πολη που μενω εχει Ηρα, Mothercare και καποια αλλα π.χ baby's shop που δε νομιζω οτι ειναι αλυσιδα. Με μια ματια στα Mothercare μου ειχε αρεσει οτι ειδα και κυριως η εξυπηρετηση. Για τα Ηρα ξερετε κατι? Λητω φανταζομαι εχει μονο Αθηνα ή και Χαλκιδα για να το γραφεις Μαρια,ε?
Και κατι τελευταιο γιατι το ξεφτιλισα παλι!!! bom Περασα σημερα απο τα Mothercare να παρω ενα καταλογο και μου ειπαν οτι ανα δυο βδομαδες περιπου οργανωνουν συναντησεις με μαια για να συζηταμε και να λυνουμε αποριες...Εχετε ακουσει κατι? Μαλλον θα εχει την αλλη Πεμπτη και λεω να παω να τη τρελανω και τη μαια στις αποριες!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 911307 Very Happy
Αυτα απο μενα προς το παρον! Φιλια στα παιδακια σας!

213μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Απρ 19, 2011 4:51 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...
Απο προετοιμασιες ξεκινησαμε με τον αντρα μου να μαζευουμε σιγα σιγα το δευτερο δωματιο που θα γινει το βρεφικο. Το ειχαμε σα γραφειο και τωρα πρεπει να γινουν ξεκαθαρισματα βιβλιοθηκης, μετακινηση γραφειου σε αλλο χωρο, κτλ. Θελουμε να κανουμε και ενα γερο ξεκαθαρισμα στις ντουλαπες και να δημιουργησουμε χωρο και μετα να ασχοληθουμε με τις αγορες της μπεμπας.
...
Παντως απο βρεφικα καταστηματα στη πολη που μενω εχει Ηρα, Mothercare και καποια αλλα π.χ baby's shop που δε νομιζω οτι ειναι αλυσιδα. Με μια ματια στα Mothercare μου ειχε αρεσει οτι ειδα και κυριως η εξυπηρετηση. Για τα Ηρα ξερετε κατι? Λητω φανταζομαι εχει μονο Αθηνα ή και Χαλκιδα για να το γραφεις Μαρια,ε?
...

Καλά με τις ετοιμασίες σε φαντάζομαι στην κατάστασή σου να κάνεις τον προϊστάμενο και να δίνεις διαταγές, χαχαχα! Laughing Laughing Laughing Μια χαρά θα περάσεις! Με το καλό!

Λητώ δεν είχε στην Χαλκίδα αλλά τώρα είδα ότι πρόκειται να ανοίξει ένα στην περιοχή που μένω! Μέχρι τώρα πήγαινα στης Αθήνας. Εδώ δεν έχω πολλές επιλογές. Έχει jumbo που δεν το προτιμώ, mothercare, ΗΡΑ, MARASIL, και κάποια τοπικά μαγαζάκια. Επίσης λόγω κρίσης κλείνουν το ένα μετά το άλλο... Μένει όμως η κουνιάδα μου Αθήνα και έτσι βρίσκω ευκαιρία για ψώνια όποτε την επισκεπτόμαστε. Και τα ΗΡΑ είναι καλά από ποιότητα και είμαι πολύ ευχαριστημένη μια και τα πιο πολλά δώρα όταν γέννησα μου τα έφεραν από εκεί. Από τιμές δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Στα mothercare πρέπει να προσέξεις αυτό που θα αγοράσεις. Πχ. είχα αγοράσει όπως είπα πιο πάνω ένα σετ με 5 φανελάκια, 33 ευρώ και το ένα είχε κόκκινο γιακά και ξέβαψε πάνω στο άσπρο. Κατά τα άλλα όμως από εκεί πήρα και το καρότσι, αλλά και σουτιέν θηλασμού τα οποία ήταν άψογα. Τα μπανάκια όμως μου φάνηκα ακριβά και τα σετ προίκας υπερεκτιμημένα για την ποιότητα που είχαν. Το τζιν παντελονάκι όμως που πάλι ανέφερα πιο πάνω, ήταν τέλειο! Μπορεί να είχε και αυτό 32 ευρώ αλλά είχε από μέσα επένδυση σαν να του φορούσα φόρμα και είχε λάστιχο στην μέση και ήταν πολύ άνετο. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για 2 παντελονάκια φόρμας.

Αν πρόκειται να ψωνίσετε από το mothercare ή το Λητώ βγάλτε πρώτα μία κάρτα για να μαζεύετε πόντους γιατί τώρα που είναι αρχή μπορεί χρειαστείτε πολλά και ίσως να έχετε κάποια έκπτωση.

ΥΓ: Έτοιμα και τα προσκλητήρια! Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Μοίρασμα τώρα... Ωχ... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ήρθε η ώρα να σηκωθώ από τον καναπέ μου (γιατί ως τώρα όλα τα έκανα από εδώ Laughing )

214μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Απρ 19, 2011 7:24 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά με τις ετοιμασίες σε φαντάζομαι στην κατάστασή σου να κάνεις τον προϊστάμενο και να δίνεις διαταγές, χαχαχα! Μια χαρά θα περάσεις! Με το καλό!
Και που να δεις τον αντρα μου να με μιμειται να περνω θεση "διαταγης"! Τρελο γελιο! Very Happy Μολις τελειωσα το μεγαλυτερο μερος της βιβλιοθηκης! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 328109 Μικροπραγματα εμειναν! Το παω και σιγα σιγα λογω της καταστασης! Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν κανω καμια δουλεια το κοριτσακι μου δε κλωτσαει! Ή κοιμαται ή εγω δε τη καταλαβαινω. Rolling Eyes Ή καταλαβαινει οτι τωρα κανουμε δουλειες και δεν πρεπει να ενοχλει!! ΧαΧα! Laughing

Οσο για τα καταστηματα και στη πολη που μενω καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Αλλα ειμαι κι εγω κοντα στην Αθηνα και ανεβαινουμε συχνα για γιατρο, συγγενεις,κτλ οποτε ισως περασω και απο το Λητω ή καποιο αλλο που δεν εχουμε εδω να δω τι παιζει!

ΥΓ: Έτοιμα και τα προσκλητήρια! Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Μοίρασμα τώρα... Ωχ... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ήρθε η ώρα να σηκωθώ από τον καναπέ μου (γιατί ως τώρα όλα τα έκανα από εδώ )
Μπραβο! Προχωρανε οι προετοιμασιες! Και απ'οτι καταλαβαινω ειναι σε τελικο σταδιο,ε? Αντε καλο μοιρασμα! Razz

215μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Απρ 19, 2011 11:53 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:... Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν κανω καμια δουλεια το κοριτσακι μου δε κλωτσαει! Ή κοιμαται ή εγω δε τη καταλαβαινω. Rolling Eyes Ή καταλαβαινει οτι τωρα κανουμε δουλειες και δεν πρεπει να ενοχλει!! ΧαΧα! Laughing

...

Αχ, και εμένα έτσι ήταν! Όσο κουνιόμουνα ήταν κύριος, δεν κλωτσούσε καθόλου. Με το που καθόμουν λίγο ακίνητη ή ξάπλωνα έκανε φασαρία! Μάλλον νανουριζόταν με την κίνηση και δεν ήθελε να είμαι ακίνητη, τι να πω... Shocked
Τελικά, μου βγήκε υπερικινητικός. Όλη την ημέρα περιφέρεται σαν τη σβούρα και δεν έχει ησυχία. Δεν κάθεται να παίξει με τα παιχνιδάκια του σαν παιδάκι! Ούτε σε αυτό δεν μου έμοιασε! Laughing

216μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 20, 2011 3:13 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια πήγαμε το πρωί στον γιατρό ο μπεμπάκος είναι καλά μόνο που έχει αυξημένη εμβρυακή ανάπτυξη μας είπε.Τα κιλά μας είναι 1200γρ. Και μάλλον θα βγεί γύρω στα 3600-3700γρ μας είπε.Την Παρασκευή θα κάνω και την δεύτερη καμπύλη ζαχάρου για να είμαστε σίγουροι οτι όλα είναι καλά. Εχθές κλείσαμε την κούνια του,την πάντα του με τα σεντονάκια του.
MariaM με το καλό οι ετοιμασίες και μετά να μας πεις λεπτομέρειες,κοντεύεις.
georgia84 αυτό το θέμα με το δωμάτιο είναι μια μεγάλη ιστορία.Νιώθω και εγώ ακριβώς το ίδιο οτι δεν προλαβαίνουμε, το έχουμε και εμείς σαν γραφείο και θέλουν και οι ντουλάπες ξεκαθάρισμα και ο άντρας μου γενικά δεν πετάει πράγματα και είμαστε τίγκα!Ασε τι να λέω..Τα βλέπω και μου φαίνονται βουνό και οτι δεν θα τα προλάβουμε. Θα δείξει..Καλά να είμαστε κουράγιο να έχουμε και όλα θα γίνουν.Εδώ και μερικές μέρες έχω κάτι πόνους στην πλάτη και την μέση και δεν μπορώ να βολευτώ. Αυτά σας ζάλισα, άντε και τα δικά σας νεούδια.

217μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 20, 2011 3:36 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια πήγαμε το πρωί στον γιατρό ο μπεμπάκος είναι καλά μόνο που έχει αυξημένη εμβρυακή ανάπτυξη μας είπε.Τα κιλά μας είναι 1200γρ. Και μάλλον θα βγεί γύρω στα 3600-3700γρ μας είπε.Την Παρασκευή θα κάνω και την δεύτερη καμπύλη ζαχάρου για να είμαστε σίγουροι οτι όλα είναι καλά. ...

Πω-πω ένας μπέμπαρος! Φτου-φτου να μην βασκαθεί! Very Happy Μωρέ γερός να είναι και ας βγει και 4 κιλά! Σκέψου ότι μετά δεν θα έχεις το άγχος πότε θα πάρει βάρος. Εμένα γεννήθηκε 2950 και της διπλανής 3950 και φαινόταν διπλάσιος! Laughing Άντε με το καλό να τελειώσετε και τις προετοιμασίες και καλά αποτελέσματα στην δεύτερη καμπύλη!

218μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 20, 2011 11:49 pm

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΚΛΕΒΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ. ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ..!!. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!
ΜariaM, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΟ ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!. ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ!ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
fofi MOY NA EINAI ΓΕΡΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!! ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜariaM ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ 3220, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ 6 ΜΗΝΩΝ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗ,ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ(ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΝΥΧΤΙΚΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΕΝΝΑΣ), ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΡΗΛΑΞ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ, ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!! cat cat μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 654316

219μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 21, 2011 12:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΤΑ έγραψε:...
ΜariaM, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΟ ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!. ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ!ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
...

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή! I love you Θα βάλω μάλλον την μαμά μου να τα μαζέψει μετά γιατί εγώ θα έχω το παιδί. Εγώ τις μπομπονιέρες τις πήρα από ένα site μαζί με πράγματα για τον στολισμό γιατί από ότι είδα τελικά δεν με σύμφερε να φτιάξω τις ίδιες μόνη μου. Το ίδιο και με τα προσκλητήρια αν και είχα όλη την καλή διάθεση. Θα στολίσω όμως κουβαδάκια για τον στολισμό των τραπεζιών για να έχω την χαρά της δημιουργίας, χαχα! Το κλάμα δεν βλέπω να το αποφεύγω στην βάπτιση! Ελπίζω να μην τρέξει το μακιγιάζ και βγω σαν καρνάβαλος στις φωτογραφίες! jocolor

Τι ωραία που περιέγραφες στο τέλος τις δουλειές που έχεις να κάνεις! Και εγώ κάπως έτσι θα είμαι φαντάζομαι!

220μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 21, 2011 12:31 am

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MariaM έγραψε:
...

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή! I love you Θα βάλω μάλλον την μαμά μου να τα μαζέψει μετά γιατί εγώ θα έχω το παιδί. Εγώ τις μπομπονιέρες τις πήρα από ένα site μαζί με πράγματα για τον στολισμό γιατί από ότι είδα τελικά δεν με σύμφερε να φτιάξω τις ίδιες μόνη μου. Το ίδιο και με τα προσκλητήρια αν και είχα όλη την καλή διάθεση. Θα στολίσω όμως κουβαδάκια για τον στολισμό των τραπεζιών για να έχω την χαρά της δημιουργίας, χαχα! Το κλάμα δεν βλέπω να το αποφεύγω στην βάπτιση! Ελπίζω να μην τρέξει το μακιγιάζ και βγω σαν καρνάβαλος στις φωτογραφίες! jocolor

Τι ωραία που περιέγραφες στο τέλος τις δουλειές που έχεις να κάνεις! Και εγώ κάπως έτσι θα είμαι φαντάζομαι!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ!!ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ! ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ. ΑΠΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ( ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.Α!SOS ΧΑΜΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Η ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.

221μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Απρ 21, 2011 1:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΤΑ έγραψε:
MariaM έγραψε:
...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ!!ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ! ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ. ΑΠΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ( ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.Α!SOS ΧΑΜΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Η ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.

Χαχαχα, εμείς έχουμε θέμα την θάλασσα! Τι πρωτότυπο και εμείς ε; Όμως είναι αγόρι και δεν έχω πολλές επιλογές και επιπλέον λατρεύω την θάλασσα και εκείνος το νερό. Δεν θα ταίριαζε τίποτα άλλο στην περίπτωσή μας! Very Happy Άσε που είναι και εύκολο θέμα και έχεις πολλές επιλογές... Μπομπονιέρα έχω μπαουλάκι λευκό ξύλινο με κεραμικό καραβάκι επάνω και προσκλητήριο δοκιμαστικό σωλήνα με τιμόνι καραβιου και χαλίκια... Ανυπομονώ να έρθει το Καλοκαίρι! Για το παπούτσι το έχω προβλέψει γιατί γενικά είμαι πιο υπέρ στην άνεση. Πήρα ένα παπούτσι που αν και φαίνεται ότι έχει τακούνι έχει πολύ μικρή κλίση στο πέλμα, γι' αυτό το λόγο. Έχω ένα φόρεμα κάτω από το γόνατο σε γραμμή Α ιβουάρ δαντέλα σε ρομαντικό στυλ και με τελείως ίσιο ήμουν σαν μπεμπέκα! Laughing Θα νόμιζαν όλοι ότι βαπτίζομαι εγώ, χαχαχα!

222μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Απρ 26, 2011 12:49 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες και κουμπαρούλες του Ιουλίου Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!! Πως τα περάσατε;

223μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 27, 2011 10:16 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αληθως ο Κυριος! Χρονια πολλα κι απο μενα σε ολες και με το καλο να ερθουν τα παιδακια και τα βαφτιστηρακια σας στον κοσμο!
Μαρια ετσι, να μας λες τα νεα σου κι εσυ για τη βαφτιση να παιρνουμε και ιδεες για το μελλον! Very Happy Ολα ακουγονται υπεροχα παντως και ειδικα το φορεμα σου μιας που ειμαι κι εγω του ρομαντικου! Α! Η κουμπαρα μου μου ειπε οτι θα μας παρει καθισματακι αυτοκινητου για τη μπεμπα και σε θυμηθηκα!
Γατα εμπειρη μανουλα φαινεσαι κι εσυ! Το κοριτσακι σου ποσο ειναι? Τα φωτα σου σε μας τις καινουργιες! Very Happy Και καλο κουραγιο με τη δουλεια. Ελπιζω να μπορεσεις να παρεις αδεια και να ξεκουραστεις λιγο.
Fofi μπεμπαρος,ε? Αντε με το καλο! Εμεις εχουμε ραντεβου 10 Μαϊου για υπερηχο και ανυπομονω να δω ποσο εχει μεγαλωσει! Προς το παρον τη νιωθω να κανει κολοτουμπες μεσα μου!
Ησυχα περασαμε το Πασχα και ειχαμε καποιες επισκεψεις χτες απο φιλες μου που ειχα καιρο να δω! Δυστυχως δεν τις χαρηκα οσο ηθελα γιατι με επιασε μια μικρη γαστρεντεριτιδα και ειμαι λιγο χωμα απο χτες. Crying or Very sad Δοξα τω Θεω ομως σημερα ειμαι καλυτερα αφου με καθησυχασε και η γιατρος μου! flower

224μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 27, 2011 12:21 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koρίτσια αληθώς! Χρόνια Πολλά με υγεία και του χρόνου θα είσαστε τέτοιες μέρες με τα μωράκια σας! Very Happy

Georgia, περαστικά σου κοπέλα μου!

Εγώ προσωπικά φέτος πέρασα το πιο ωραίο Πάσχα της ζωής μου και δεν υπερβάλλω καθόλου! Αν και την Ανάσταση δεν πήγα στην εκκλησία σκέφτομαι ότι θα πάμε του χρόνου. Ήταν πολύ αργά για το παιδί και έτσι καθήσαμε σπίτι αλλά η εκκλησία είναι δίπλα μας και άκουγα την λειτουργία από το μεγάφωνο. Λίγο πριν την Ανάσταση, πήρα το μικρό μου στο κρεβάτι μας κοιμισμένο για να μην τρομάξει από τα βεγγαλικά και μόλις σταμάτησε η φασαρία, του είπα Χριστός Ανέστη τον φίλησα και τον έβαλα στο κρεβατάκι του. Την ημέρα του Πάσχα πήγαμε επίσκεψη στους γονείς από ένα μισάωρο (γιατί είχαμε πένθος και από τις 2 πλευρές συμπτωματικά, χάσαμε 2 παππούδες φέτος) και έπειτα πήραμε τα βουνά! Πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο μέρος με γρασίδι κάτω δέντρα ποτάμι και καταρράκτη. Στρώσαμε κάτω φάγαμε (είχα πάρει ταπεράκια με φαγητό, τσουρέκι, αβγά κτλ) τσουγκρίσαμε και αβγά (αν και ο μικρός μου ήθελε να το σπάει μόνος του και το πετούσε κάτω) και έπειτα έτσι όπως καθόμασταν άρχισε να ξηλώνει τα χόρτα που υπήρχαν γύρω από την κουβέρτα. Μετά σηκώθηκε ο άντρας μου πήρε την μπάλα και ο μικρός έτρεξε πίσω του. Ξετρελάθηκε! Του άρεσαν τα χόρτα, τα λουλούδια, οι πέτρες, τα δέντρα, τα κλαδάκια που είχαν πέσει κάτω... Και πώς να μην του άρεσαν δηλαδή αφού ήταν όλα πρωτόγνωρα! Περισσότερο του άρεσε να περπατάει πάνω στα χόρτα και να κόβει ότι ξεχώριζε και ήταν πιο ψηλό από τα άλλα... Βγάλαμε πάρα πολλές φωτογραφίες. Φυσικά περάσαμε τέλεια και οι 3!

225μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 9 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Απρ 27, 2011 11:29 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.. Γιωργία περαστικά σου.Μαρία μπράβο σας περάσατε τέλεια..Οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια ακούγονται εντυπωσιακά και το φόρεμα σου νομίζω θα μου αρέσει πολύ.
Εμέις είχαμε πάει στα πεθερικά μου για Πάσχα και περάσαμε ωραία..Πολύ φαγητό..Εχθές πήγα στον γιατρό ο μπέμπης είναι 1400γρ. τελικά η καμπύλη ζαχάρου που έκανα ήτανε καλή δεν είχα πρόβλημα. Όλα καλά λοιπόν αλλά θα βγεί μπέμπαρος και έχω αρχήσει να σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να κάνω καισαρική γιατί είμαι λεπτοκαμωμένη και φοβάμαι με τον φυσιολογικό μην έχουμε καμμία επιπλοκή.Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις