Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

751μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 11:52 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτός το ευχαριστιέται και εγώ πονάωωωωωωωωωωω! (βλ. πληγωμένες θηλες...). Και τα χέρια μου έχουν πιαστεί ειδικά όταν δεν τρώει ήρεμα αλλά κάνει εκείνο που σου έχω ξαναπεί να τραβιέται πίσω με δύναμη (αι τη θηλή σφιχτά κλεισμένη στο στόμα- πότε θα μου την ξεκολλήσει δεν ξέρω! Smile ) και μετάα μην πιάνει με τίποτα πάλι...

Δεν θέλω να σε "στεναχωρήσω" αλλά δεν νομίζω να περάσει με τον καιρό μάλλον θα γίνεται χειρότερη η κουκουβαγίαση!!! Smile

Σε εμένα και τον μπαμπά μας πάντως χειροτερεύειμέρα με τη μέρα!

752μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 11:42 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Αυτός το ευχαριστιέται και εγώ πονάωωωωωωωωωωω! (βλ. πληγωμένες θηλες...). Και τα χέρια μου έχουν πιαστεί ειδικά όταν δεν τρώει ήρεμα αλλά κάνει εκείνο που σου έχω ξαναπεί να τραβιέται πίσω με δύναμη (αι τη θηλή σφιχτά κλεισμένη στο στόμα- πότε θα μου την ξεκολλήσει δεν ξέρω! Smile ) και μετάα μην πιάνει με τίποτα πάλι...

Δεν θέλω να σε "στεναχωρήσω" αλλά δεν νομίζω να περάσει με τον καιρό μάλλον θα γίνεται χειρότερη η κουκουβαγίαση!!! Smile

Σε εμένα και τον μπαμπά μας πάντως χειροτερεύειμέρα με τη μέρα!

Χαχαχαχα, λες ε; Με τον γιο μου αυτό παθαίνω και εγώ αλλά ελπίζω με τον βαπτιστίκο μου να μην το περάσω, τι στο καλό! Χαχαχαχα!

Ματώνουν οι θηλές σου; Άνοιξε ένα θεματάκι γιατί πολλές κοπέλες το έχουν αντιμετωπίσει. Απλά ξέρω ότι με τον καιρό σκληραίνει το δέρμα και το ξεπερνας. Πρόσεχε την θέση που θηλάζεις ώστε το μωρο να μην κρέμεται απο το στήθος σου. Μήπως το τραβάει για να το φέρει λίγο πιο κοντά; Μπορεί να είναι και χαζή ερώτηση αλλά μου πέρασε από το μυαλό τώρα και είπα να στο πω. Smile Πάντως αν στις πληγώνει μόνο όταν στις τραβάει, μην τον αφήνεις. Βάλε το δάχτυλό σου μέσα στο στόμα του για προστατεύσεις την θηλή σου και να την αφαιρέσεις εσύ η ίδια και έπειτα ξαναβάλε την στο στόμα του. Απλά πρέπει να ξέρεις πότε θα το κανει για να τον προλάβεις. Πολύ νευρικός ο μικρός σου ε; Δεν πειράζει όμως, γενικά καλό είναι να είναι ζωηρά! Μπορεί να είναι πιο κουραστικό αλλά έχουν πλάκα! Να τον χαίρεσαι! Έχει και χαρακτήρα μια σταλιά άνθρωπος, χαχαχα!

753μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 2:04 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ματώνουν και είναι ήδη σκληρές. Απλά περισσότερο η μια είναι σαν μελανιασμένη και πεθαίνω στον πόνο όταν ρουφάει. Μάλλον σήμερα-αύριο θα μιλήσω με τον γυναικολόγο μου γιατί πιάνω και ένα γρομπαλάκι μεγαλούτσικο και κάπου είχα διαβάσει για φραγμένο πόρο ή κάτι τέτοιο. Οι εμετοί καλά κρατούν και σήμερα και να δω τι θα κάνω... Το βράδυ 2-5 κλαίγαμε και οι 2 παρέα και ο μπαμπάς προσπαθούσε να μας ηρεμήσει...

754μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 3:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Δεν ματώνουν και είναι ήδη σκληρές. Απλά περισσότερο η μια είναι σαν μελανιασμένη και πεθαίνω στον πόνο όταν ρουφάει. Μάλλον σήμερα-αύριο θα μιλήσω με τον γυναικολόγο μου γιατί πιάνω και ένα γρομπαλάκι μεγαλούτσικο και κάπου είχα διαβάσει για φραγμένο πόρο ή κάτι τέτοιο. Οι εμετοί καλά κρατούν και σήμερα και να δω τι θα κάνω... Το βράδυ 2-5 κλαίγαμε και οι 2 παρέα και ο μπαμπάς προσπαθούσε να μας ηρεμήσει...

Aχου μωρέ μην στεναχωριέσαι!! Ευτυχώς οι άντρες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ ικανοί. Και εμενα ο δικός μου στην αρχή μας ηρεμούσε και τους 2! Smile Εμετοί γιατί όμως; Παλινδρόμηση; Είναι απλά γουλίτσες ας πούμε ή ότι φάει το βγάζει αμέσως και το εκτοξεύει κιόλας; Η παιδίατρος πως το χειρίζεται αυτό και τι σε συμβουλεύει;

755μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 3:12 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το Ελενάκι που είναι; Λέτε να γέννησε;

756μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 3:43 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχω νέα και ίσως να μην είναι πολύ καλά. Χτες που ξεκίνησαν οι εμετοί η παιδίατρος μου είπε ότι ίσως είναι κάτι παροδικό αλλά θα το παρακολουθήσουμε. Σήμερα την πήρα πάλι τηλ γιατί συνεχιζόταν το θέμα. Μου είπε ότι πρέπει να του κάνουμε ένα υπέρηχο στομάχου για να δούμε. Τα λόγια της ήταν: "Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται στένωση πυλώρου. Δεν είναι πολύ σοβαρή αλλά ίσως χρειαστεί χειρουργείο. Θα το δούμε όμως"...

Θα μου κανονίσει αύριο στο νοσοκομείο παίδων εδώ στην Πάτρα. Αν δεν μου βρει τακτικό ραντεβού θα με στείλει σαν έκτακτο. Μου είπε έχει και έναν φίλο χειρούργο εκεί για να μας δει... Σήμερα απλά τον προσέχω γιατί οι εμετοί (ρουκέτες) βγαίνουν και από τη μυτούλα του να μην πνιγεί και να του την καθαρίσω με φυσιολογικό ορό.

Για κάποιον άγνωστο λόγο είμαι αηδιαστικά ψύχραιμη. Όταν ακούσω τη γνωμάτευση και μετά θα δούμε.

Δεν μου είπε ότι είναι σίγουρα αυτό απλώς μια υπόθεση είναι και αυτή...

757μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 4:59 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Έχω νέα και ίσως να μην είναι πολύ καλά. Χτες που ξεκίνησαν οι εμετοί η παιδίατρος μου είπε ότι ίσως είναι κάτι παροδικό αλλά θα το παρακολουθήσουμε. Σήμερα την πήρα πάλι τηλ γιατί συνεχιζόταν το θέμα. Μου είπε ότι πρέπει να του κάνουμε ένα υπέρηχο στομάχου για να δούμε. Τα λόγια της ήταν: "Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται στένωση πυλώρου. Δεν είναι πολύ σοβαρή αλλά ίσως χρειαστεί χειρουργείο. Θα το δούμε όμως"...

Θα μου κανονίσει αύριο στο νοσοκομείο παίδων εδώ στην Πάτρα. Αν δεν μου βρει τακτικό ραντεβού θα με στείλει σαν έκτακτο. Μου είπε έχει και έναν φίλο χειρούργο εκεί για να μας δει... Σήμερα απλά τον προσέχω γιατί οι εμετοί (ρουκέτες) βγαίνουν και από τη μυτούλα του να μην πνιγεί και να του την καθαρίσω με φυσιολογικό ορό.

Για κάποιον άγνωστο λόγο είμαι αηδιαστικά ψύχραιμη. Όταν ακούσω τη γνωμάτευση και μετά θα δούμε.

Δεν μου είπε ότι είναι σίγουρα αυτό απλώς μια υπόθεση είναι και αυτή...

Άμα σου πω πως και εμένα ψύχραιμη μου φαίνεσαι πως θα σου φανεί; Αφού όταν μου είπες ότι το βράδυ κλαίγατε και οι 2 απόρησα... Νομίζω πως έχεις καλές άμυνες και είσαι συγκεντρωμένη στο παιδί και είσαι πολύ δυνατή. Ο υπέρηχος όπως θα καταλαβαίνεις δεν είναι τίποτα σαν διαδικασία. Εύχομαι και το αποτέλεσμά του να είναι θετικό για το μωράκι και να μην μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες! Καλά αποτελέσματα λοιπόν αύριο και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σας-ελπίζω ευχάριστα...

758μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 6:08 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο μόνος λόγος που έκλαιγα το βράδυ ήταν γιατί κάθε φορά που έλεγα κάτι κράτησε αυτός έκανε εμετό. Και γιατί μου δείχνει ότι πεινάει και μετά από τοση κούραση δεν έπιανε το στήθος και έκλαιγε. Τρελαινόμουν να πειναει και να μην μπορώ να τον ταίσω...

Και η κούραση και των 2... Να αποκοιμιεται και μολις τον εβαζα κατω μετα απο 2 λεπτα εμετος, να ξυπναει και να ζηταει παλι φαι. Να του δινω χαμομηλι για να τον ξεγελασω και να βγαζει κ αυτο. Κ να πνιγεται... Ε το βραδυ ξεσπασα... Τωρα που μου ειπε για χειρουργειο (αν κ επαναλαμβανω δεν ειναι τιποτα σιγουρο) το εχω παρει τελειως χαλαρα...

759μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουλ 25, 2011 6:26 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Ο μόνος λόγος που έκλαιγα το βράδυ ήταν γιατί κάθε φορά που έλεγα κάτι κράτησε αυτός έκανε εμετό. Και γιατί μου δείχνει ότι πεινάει και μετά από τοση κούραση δεν έπιανε το στήθος και έκλαιγε. Τρελαινόμουν να πειναει και να μην μπορώ να τον ταίσω...

Και η κούραση και των 2... Να αποκοιμιεται και μολις τον εβαζα κατω μετα απο 2 λεπτα εμετος, να ξυπναει και να ζηταει παλι φαι. Να του δινω χαμομηλι για να τον ξεγελασω και να βγαζει κ αυτο. Κ να πνιγεται... Ε το βραδυ ξεσπασα... Τωρα που μου ειπε για χειρουργειο (αν κ επαναλαμβανω δεν ειναι τιποτα σιγουρο) το εχω παρει τελειως χαλαρα...

Yπομονή κοπέλα μου! Θα φανεί στον υπέρηχο αν έχει κάτι! I love you

760μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 26, 2011 4:12 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπήκαμε χτες βραδυ τελικά εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έκατσε η μανα μου με τον μπέμπη και ήρθα μια γρήγορη σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και να ξαπλώσω ένα τέταρτο γιατί δεν θα αντέξω και άλλο βράδυ όρθια. Μπήκαμε για να κάνουμε τον υπέρηχο αλλά μέχρι τώρα μου τον έχουν κατατρυπήσει και είπαν θα τον προγραμματίσουμε. Για πότε όμως δεν είπαν. Το βράδυ βάλαμε ορό και ξεγελάγαμε τη πείνα μας με σταγονίτσες ζαχαρόνερο στη πιπίλα. Ευτυχώς ξύπνησε μια φορά το βράδυ και άλλες 2 το πρωί. Εγώ έβγαλα το γάλα όσο μπορούσα με το χέρι και σήμερα μου έφερε η αδερφή μου θήλαστρο αν και από το μεσημέρι τον ταίζω πάλι. Πονάω αρκετά όμως και ελπίζω να μην κέρδισα καμία μαστίτιδα. Αυτά... Περισσότερες λεπτομέρειες όταν επιστρέψω!

761μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 26, 2011 4:22 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μπήκαμε χτες βραδυ τελικά εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έκατσε η μανα μου με τον μπέμπη και ήρθα μια γρήγορη σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και να ξαπλώσω ένα τέταρτο γιατί δεν θα αντέξω και άλλο βράδυ όρθια. Μπήκαμε για να κάνουμε τον υπέρηχο αλλά μέχρι τώρα μου τον έχουν κατατρυπήσει και είπαν θα τον προγραμματίσουμε. Για πότε όμως δεν είπαν. Το βράδυ βάλαμε ορό και ξεγελάγαμε τη πείνα μας με σταγονίτσες ζαχαρόνερο στη πιπίλα. Ευτυχώς ξύπνησε μια φορά το βράδυ και άλλες 2 το πρωί. Εγώ έβγαλα το γάλα όσο μπορούσα με το χέρι και σήμερα μου έφερε η αδερφή μου θήλαστρο αν και από το μεσημέρι τον ταίζω πάλι. Πονάω αρκετά όμως και ελπίζω να μην κέρδισα καμία μαστίτιδα. Αυτά... Περισσότερες λεπτομέρειες όταν επιστρέψω!

Τσίπη μου πολύ λυπάμαι! Μα γιατί εισαγωγή εφόσον πήγατε για εξέταση υπέρηχου; Πρόσεχε τον εαυτό σου και βγάζε το γάλα σου γιατί αν πάθεις μαστίτιδα κινδυνείεις να κόψεις τον θηλασμό και θα ανεβάσεις και 40 πυρετό. Πρόσεχε καλή μου! Κρίμα μωρέ το μωρούλι! Μάλλον επειδή δεν μπορεί να φάει και κάνει εμετό σας κρατήσανε μέσα ε; Υπομονή... Εύχομαι να τελειώσουν όλα γρήγορα και να είναι όλα καλά...

762μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 26, 2011 5:17 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το νοσοκομείο εφημέρευε χτες και δεν θα μας εξετάζαν σήμερα θα πήγαινε για τετάρτη. Και είπαμε με την παιδίατρο να μπούμε σαν έκτακτο για να μας κάνουν τις εξετάσεις. Βέβαια παρ' ότι ο διευθυντής είπ[ε το πρωί να προγραμματίσουν υπέρηχο και να μας βγάλουν τον ορο ακόμα τίποτα...

763μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουλ 26, 2011 5:19 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Το νοσοκομείο εφημέρευε χτες και δεν θα μας εξετάζαν σήμερα θα πήγαινε για τετάρτη. Και είπαμε με την παιδίατρο να μπούμε σαν έκτακτο για να μας κάνουν τις εξετάσεις. Βέβαια παρ' ότι ο διευθυντής είπ[ε το πρωί να προγραμματίσουν υπέρηχο και να μας βγάλουν τον ορο ακόμα τίποτα...

Λάδωμα θα θέλουν... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 654655

764μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 27, 2011 11:49 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τσίπη μου διαβάζω τι περνάς και πραγματικά στεναχωρήθηκα για το μωράκι σου που ταλαιπωρείται έτσι.Εύχομαι να μην χρειαστεί το χειρουργίο.Κάνε κουράγιο και υπομονή και όλα θα περάσουν και θα γίνει καλά το νινί σου.

Μαρία μου να σου ζήσει το βαφτηστήρι..

Κορίτσια εμείς ακόμα δεν έχουμε βρεί ρυθμούς με το φαγητό.Τον θηλάζα 20λεπτά και επειδή εδειχνε να θέλει και άλλο του έδινα μπιμπερό.Τον ζυγίζω και πέρνει 350γρ. το λέω του γιατρού και μου είπε να σταματήσω το ξένο γιατί το παιδί έχει γίνει βουλιμικό.Τρώει πολύ και το κάνει απο συνήθεια και όχι γιατί πεινάει.Βγήκαμε απο το νοσοκομείο 2 Ιουλίου 2660 και σήμερα είμαστε 3750.Γουλίες και κάτι παραπάνω από γουλιές βγάζει ακόμα και είναι παλλινδρόμηση μας είπε ο γιατρός και θα φτιάξει μόνο του.Αφου πέρνει βάρος δεν μας πειράζει. Και με το θέμα του υπνου έχουμε ένα πρόβλημα το βράδυ μπορεί να κοιμηθεί 4-5 ώρες την ημέρα μπορεί από το κλάμα στο τρίωρο να μην κοιμηθεί καθόλου ή να μου κοιμηθεί την ώρα που ήταν να τον ξυπνήσω κανονικά για να φάει και έχω ψιλοφρικάρει με όλα αυτά.Μα πότε θα κατασταλάξουμε επιτέλους να δίνω ξένο να μην δίνω του φτάνει ή όχι το δικό μου; Και τον παιδίατρο τον έχω μουρλάνει τον άνθρωπο. Το καλό έιναι ότι με το φαμακάκι που του δίνω του πέρασαν οι κολικοί.Αυτά τα ολίγα. Φιλάκια κορίτσια και υπομονή.

765μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 27, 2011 1:03 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να 'μαστε και εμείς...

Βγήκαμε από το νοσοκομείο... Ο υπέρηχος κανονίστηκε για Δευτέρα. Δεν ήθελαν λάδωμα Μαρία μου. Απλά το είχαν κανονίσει από το πρωί αλλά σαν δημόσιο νοσοκομείο θα κουραζόντουσαν να έρθουν να μου το πούνε (το δωμάτιο μας δίπλα ακριβώς στο γραφείο τους) και έπρεπε να περιμένω την απογευματινή επίσκεψη για να με ενημερώσουν. Επίσης ο ορός έπρεπε να τελειώσει.

Σε γενικές γραμμές υποψιαζόμαστε απλώς παλινδρόμηση. Αλλά θα ξέρουμε σίγουρα από Δευτέρα.

Οι οδηγίες προς το παρόν είναι ανασηκωμένο το στρώμα του, τάισμα όπως πάντα αλλά όχι πριν από τις 2 ώρες. Τι κάνεις όμως όταν στην 1 ωρα ή και λιγότερο σκούζει; χωρίς να έχει κοιμηθεί; πως γίνεται να αντέχεις να τον αφήνεις να κλαίει, να βραχνιάζει και να μελανιάζει από το κλάμα μέχρι να κουραστεί και να κοιμηθεί;

Έχω φτάσει στα όρια μου... δεν ξέρω πως θα την παλέψω.... Ο μπαμπάς μας αναλαμβάνει όταν εγώ σπάω (και αυτό γίνεται πολύ συχνα....

Πάμε πάλι στα του νοσοκομείου να τα πω να ηρεμήσω! Οι εμετοί τελικά ήταν απλά αναγωγές. Και η "γιατρός" που μας εξέτασε όταν πήγαμε για την εισαγωγή μου την είπε. Και που να το ξέρω εγώ;; Τα ανήψια μου όταν έβγαζαν γουλιές απλά έτρεχε λίγο γάλα από το στόμα. Εμείς βγάζουμε όλο το γάλα (το πανάκι που βάζω στον ώμο μου συνήθως ποτίζει ολόκληρο και τρέχει και κάτω). Αλλά επειδή δεν το πετάμε ρουκέτα το λέμε γουλιά και όχι εμετό. Συγνώμη αλλά οι οδηγιες χρήσης που συνόδευαν τον μπέμπη δεν το ανέφεραν....

Αν προσέξατε για την κυρία πιο πάνω έβαλα σε εισαγωγικά την ιδιότητά της. Όταν πήγαμε ο μπέμπης πείναγε. Μας κοίταξαν πρώτα στα εξωτερικά και μετά μας έστειλαν στο παθολογικό. Εγώ ήμουν ταραγμένη γιατί έσκουζε και είχε αρχίσει να βραχνιάζει και γιατί από τη φύση μου ταράζομαι εύκολα και κλαίω ακόμα ευκολότερα. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 534787 Εκεί ήρθε να μας κοιτάξει αυτή που για καλή της τύχη δεν την ξαναείδαμε. Θα σας πω επιγραμματικά και τα σχόλια δικά σας.

1. Ο μπέμπης εχει πολύ νεύρο πάνω του και ειδικά όταν πεινάει δεν τον κρατάς. 2 γιατροί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν (χέρια και πόδια) για να τον ακροαστούν και αυτός γύρναγε ανάποδα και έσκουζε. Το σχόλιό της; αυτός είναι από τα παιδιά που σου έρχεται να τα πετάξεις από το παράθυρο...

2. ΜΟυ ζητάει να τον βάλω στο στήθος για να ακούσει την κοιλιά του. Και εκεί ανακαλύπτουμε όλοι πως δεν τον βάζω σωστά άρα δεν ξέρω να τον θηλάζω. Προσπαθώ να δικαιολογηθώ γιατί δεν μου έδειξε κανείς μέχρι τώρα και αφού το μωρό κοιμόταν ώρες εγώ πίστευα ότι πάμε καλά. Με έκανε να νιώσω σκουπίδι (Τι θηλάζεις αφού δεν ξέρεις και κάτι τέτοια). Όταν με έπιασαν τα κλάματα λέει κάτι σαν θήξαμε τη θηλάζουσα μητέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια της από την ταραχή μου) και της λέω δεν είναι αυτό είναι που λέτε ότι κάνω κακό εγώ τελικά στο παιδί μου. Ευτυχώς όλοι οι υπόλοιποι (κανά 4 νοσοκόμες) με ηρέμησαν λέγοντας ότι δνε εννοει αυτό και ότι εμείς οι μητέρες με το παραμικρό κατηγορούμαι τους εαυτούς μας.

3. Με ρωτάει πόσο συμπλήρωμα τρώει. Και της απαντάω από 20 εώς 90 γραμμάρια. Δεν της έκανε έπρεπε να της πω έναν μέσο όρο. Μα αλήθεια δεν πίνει συγκεκριμένα. Ε είπα και εγώ ένα μέσο όρο για να γλυτώσω. Όταν με ρώτησε πόση ωρα τον θηλάζω αν μπορούσε θα με σκότωνε κιόλας. Μόλις της είπα ότι τον βάζω 20 λεπτά σε κάθε στήθος έφριξε. Πάνω από 6 λεπτά λέει απαγορεύεται σε κάθε στήθος. Και τι αν κάνω που πεινάει;;; Να τον αφήσεις.

4. Έκανε παρατήρηση στη μαμά μου γιατί με άφησε να γίνω μαμά και να παντρευτώ στα 23 μου. (μήπως άκουσε 13;;;; Twisted Evil )

5. Αφού έδωσε οδηγίες στις νοσοκόμες φεύγοντας λέει αν τηλεφωνήσει ξανά η κ. Μούρτου (η παιδιατρός μας) πείτε της ότι το είδα το παιδί δεν έχει τίποτα μας έχει ζαλίσει έχει πάρει 2 φορές τηλέφωνο.... Twisted Evil

Αυτά τα ωραία από την κυρία και θέλω να ρωτήσω κάτι. Της έχει πει κανείς άραγε ότι μια πρωτομαμά δεν ξέρει τα πάντα και ότι στις 17 μέρες κυκλοφορει και κάτι που λέεγεται επιλόχεια κατάθλιψη και δεν μπορεί να μου ρίχνει ευθύνες γιατί δεν τα κάνω όλα τέλεια;;;;

Έχω πολλά να γράψω ακόμα αλλά θα προσπαθήσω αύριο για να μη σας μουρλαίνω άλλο...!

Υγ. 1.: Μαράκι τι κάνει το βαφτιστίρι; όλα καλά;

Υγ.2 Η Ελένη φαντάζομαι θα γέννησε για να μη μπαίνει τόσες μέρες! Μακάρι να της πήγαν όλα καλά!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsiph στις Τετ Ιουλ 27, 2011 1:14 pm, 1 φορά

766μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 27, 2011 1:09 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Fofi μου έχω την υποψία ότι κάτι παρ΄μοιο έχουμε πάθει. Με μια πρώτη ματιά αποκλείουν την στένωση πυλώρου και μάλλον είμαστε στην παλινδρόμηση. Και εμένα πεινάει συνέχεια αλλά παίρνει ικανοποιητικό βάρος. Τη δευτέρα το βράδυ τον ζύγισαν στο νοσοκομείο και ήταν 3700 και σήμερα το πρωί τον ξαναζύγισαν και ήταν 3800. Και με 1 μέρα χωρίς φαί μόνο με ορό. Το θέμα είναι ότι εμένα με τρόμαξε η ποσότητα που έβγαζε και το έλεγα εμετό. Και γι'αυτό υποψιάστηκε η γιατρός στένωση. Τώρα υπομονή μέχρι τη Δευτέρα.

Τον ξυπνάς για να φάει;; Εμένα μου έχουν πει όποτε θέλει θα ξυπνήσει και όσο θέλει θα φάει. Απλώς δεν πρέπει να τον ταίζω πριν τις 2 ώρες και προσπαθώ να δίνω μικρά γεύματα. Έλα όμως που ξεραίνεται στο κλάμα από την πείνα και εκεί φρικάρω εγώ!

767μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουλ 27, 2011 11:41 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Τσίπη μου διαβάζω τι περνάς και πραγματικά στεναχωρήθηκα για το μωράκι σου που ταλαιπωρείται έτσι.Εύχομαι να μην χρειαστεί το χειρουργίο.Κάνε κουράγιο και υπομονή και όλα θα περάσουν και θα γίνει καλά το νινί σου.

Μαρία μου να σου ζήσει το βαφτηστήρι..

Κορίτσια εμείς ακόμα δεν έχουμε βρεί ρυθμούς με το φαγητό.Τον θηλάζα 20λεπτά και επειδή εδειχνε να θέλει και άλλο του έδινα μπιμπερό.Τον ζυγίζω και πέρνει 350γρ. το λέω του γιατρού και μου είπε να σταματήσω το ξένο γιατί το παιδί έχει γίνει βουλιμικό.Τρώει πολύ και το κάνει απο συνήθεια και όχι γιατί πεινάει.Βγήκαμε απο το νοσοκομείο 2 Ιουλίου 2660 και σήμερα είμαστε 3750.Γουλίες και κάτι παραπάνω από γουλιές βγάζει ακόμα και είναι παλλινδρόμηση μας είπε ο γιατρός και θα φτιάξει μόνο του.Αφου πέρνει βάρος δεν μας πειράζει. Και με το θέμα του υπνου έχουμε ένα πρόβλημα το βράδυ μπορεί να κοιμηθεί 4-5 ώρες την ημέρα μπορεί από το κλάμα στο τρίωρο να μην κοιμηθεί καθόλου ή να μου κοιμηθεί την ώρα που ήταν να τον ξυπνήσω κανονικά για να φάει και έχω ψιλοφρικάρει με όλα αυτά.Μα πότε θα κατασταλάξουμε επιτέλους να δίνω ξένο να μην δίνω του φτάνει ή όχι το δικό μου; Και τον παιδίατρο τον έχω μουρλάνει τον άνθρωπο. Το καλό έιναι ότι με το φαμακάκι που του δίνω του πέρασαν οι κολικοί.Αυτά τα ολίγα. Φιλάκια κορίτσια και υπομονή.

Fofi μου καλημέρα! Δώσε λίγο χρόνο στον θηλασμό παραπάνω από 20λεπτο. Θήλασε και άσε το παιδί να αφήσει μονο του το στήθος όταν εκείνο χορτάσει. Είναι νωρίς ακόμα και είναι μικρό, έχει μικρό στοματάκι και κουράζεται και δεν μπορεί να φάει ακόμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο παιδίατρος σου έδωσε πολύ καλη συμβουλή και του βγάζω το καπέλο πραγματικά. Έχει ανοίξει το στομάχι του μάλλον από την ποσότητα που τρώει. Να ξέρεις πως αν θες να κόψεις το ξένο θα το κάνεις σταδιακά και όχι απότομα. Λίγο λίγο άφηνέ τον περισσότερο στο στήθος και μόλις το αφήσει δίνει και πολύ λίγο συμπλήρωμα. Μετά από λίγες μέρες δίνε συμπλήρωμα μόνο στα γεύματα εναλλάξ. Δώσε χρόνο και στον δικό σου οργανισμό να αυξήσει την παραγωγή. Το μητρικό γάλα είναι ότι καλύτερο για την παλινδρόμηση.

Για τον ύπνο τώρα. Το ότι το παιδι κοιμάται πιο πολλές ώρες το βράδυ ωφείλεται στο βιολογικό του ρολόι που λειτουργεί μια χαρά. Σε μερικά μωρά λειτουργεί ανάποδα με αποτέλεσμα να κοιμούνται την ημέρα και το βράδυ να είναι πιο ανήσυχα. Σταδιακά και μεγαλώνοντας ίσως να αρχίσει από μόνο του να μην ξυπνάει καθόλου το βράδυ. Δείχνει ξεκάθαρα ότι το βράδυ έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ύπνο και ο ύπνος θρέφει και αυτός τα μωρά. Wink

Ανέφερες κάτι για ώρα που τον ξυπνάς να φάει. Τηρείς κάποιο ωράριο; Να ξέρεις πως στο θηλασμό είναι δύσκολο να πετύχεις ωράριο. Το μωρό στον θηλασμό τρώει όσο και όποτε θέλει. Εσύ απλά προσφέρεις το στήθος αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν έχει φάει και πόσο. Απλά πρέπει να εμπιστευτείς το μωρό σου. Επιπλέον είναι πιο εύπεπτο. Τώρα που είναι αρχή για εσάς τους 2 λοιπόν μην βασανίζεις και εκείνο και τον εαυτό σου με το να προσπαθείς να βάλεις πρόγραμμα, είναι ανώφελο.

Μπες στο σάιτ του Μητρικού Θηλασμού και αν θες κάτι μπορείς να ρωτήσεις και σύμβουλους θηλασμού που υπάρχουν εκεί. Πραγματικά θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς στον εαυτό σου και να πετύχεις τον αποκλειστικό θηλασμό γιατί μπορείς να το κάνεις, αν το επιθυμείς. Είναι πολύ αρχή ακόμα για εσάς. Οι πρώτοι 2 μήνες είναι δύσκολοι λένε οι περισσότερες μαμάδες που τα κατάφεραν. Σου βάζω το λινκ με ένα άρθρο ανοιγμένο που μιλάει για τις πληγωμένες θηλές που ίσως να ενδιαφέρει την Τσίπη μας.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Ο βαπτιστίκος χθες πήγε σπίτι του! Έχω να γκρινιάξω λίγο για τις "μαίες" της κλινικής. Η μία "μαία" είναι πρώην νοσοκόμα χωρίς πτυχίο και η δεύτερη "μαία" είναι πρώην υπάλληλος ψυχιατρικής κλινικής. Γνώσεις μαιευτικής μηδέν. Το μωράκι έμπαινε στο στήθος και ρουφούσε λαίμαργα και μετά το μπούκωναν με ένα μπουκάλι με 50ml γάλα και καθόταν σαστισμένο μην ξέρωντας τι να κάνει. Και εφόσον αναγκαστικά ρουφούσε, είχαν και την απαίτηση να το φάει όλο... Και μετά που το ξάπλωναν να κοιμηθεί, όλο γκρίνιαζε στον ύπνο του το καημένο, όλο έβγαζε γάλα και ξινιζόταν. Πολύ μεγάλη ποσότητα βρε κορίτσια για μια σταλιά στομαχακι... Το λυπήθηκα. Μου ήρθε να της το βουτήξω από τα χέρια. Ελπίζω μόνο να μην πάθει μαστίτιδα η κουμπάρα μου.

768μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 12:05 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Να 'μαστε και εμείς...

Βγήκαμε από το νοσοκομείο... Ο υπέρηχος κανονίστηκε για Δευτέρα. Δεν ήθελαν λάδωμα Μαρία μου. Απλά το είχαν κανονίσει από το πρωί αλλά σαν δημόσιο νοσοκομείο θα κουραζόντουσαν να έρθουν να μου το πούνε (το δωμάτιο μας δίπλα ακριβώς στο γραφείο τους) και έπρεπε να περιμένω την απογευματινή επίσκεψη για να με ενημερώσουν. Επίσης ο ορός έπρεπε να τελειώσει.

Σε γενικές γραμμές υποψιαζόμαστε απλώς παλινδρόμηση. Αλλά θα ξέρουμε σίγουρα από Δευτέρα.

Οι οδηγίες προς το παρόν είναι ανασηκωμένο το στρώμα του, τάισμα όπως πάντα αλλά όχι πριν από τις 2 ώρες. Τι κάνεις όμως όταν στην 1 ωρα ή και λιγότερο σκούζει; χωρίς να έχει κοιμηθεί; πως γίνεται να αντέχεις να τον αφήνεις να κλαίει, να βραχνιάζει και να μελανιάζει από το κλάμα μέχρι να κουραστεί και να κοιμηθεί;

Έχω φτάσει στα όρια μου... δεν ξέρω πως θα την παλέψω.... Ο μπαμπάς μας αναλαμβάνει όταν εγώ σπάω (και αυτό γίνεται πολύ συχνα....

Πάμε πάλι στα του νοσοκομείου να τα πω να ηρεμήσω! Οι εμετοί τελικά ήταν απλά αναγωγές. Και η "γιατρός" που μας εξέτασε όταν πήγαμε για την εισαγωγή μου την είπε. Και που να το ξέρω εγώ;; Τα ανήψια μου όταν έβγαζαν γουλιές απλά έτρεχε λίγο γάλα από το στόμα. Εμείς βγάζουμε όλο το γάλα (το πανάκι που βάζω στον ώμο μου συνήθως ποτίζει ολόκληρο και τρέχει και κάτω). Αλλά επειδή δεν το πετάμε ρουκέτα το λέμε γουλιά και όχι εμετό. Συγνώμη αλλά οι οδηγιες χρήσης που συνόδευαν τον μπέμπη δεν το ανέφεραν....

Αν προσέξατε για την κυρία πιο πάνω έβαλα σε εισαγωγικά την ιδιότητά της. Όταν πήγαμε ο μπέμπης πείναγε. Μας κοίταξαν πρώτα στα εξωτερικά και μετά μας έστειλαν στο παθολογικό. Εγώ ήμουν ταραγμένη γιατί έσκουζε και είχε αρχίσει να βραχνιάζει και γιατί από τη φύση μου ταράζομαι εύκολα και κλαίω ακόμα ευκολότερα. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 534787 Εκεί ήρθε να μας κοιτάξει αυτή που για καλή της τύχη δεν την ξαναείδαμε. Θα σας πω επιγραμματικά και τα σχόλια δικά σας.

1. Ο μπέμπης εχει πολύ νεύρο πάνω του και ειδικά όταν πεινάει δεν τον κρατάς. 2 γιατροί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν (χέρια και πόδια) για να τον ακροαστούν και αυτός γύρναγε ανάποδα και έσκουζε. Το σχόλιό της; αυτός είναι από τα παιδιά που σου έρχεται να τα πετάξεις από το παράθυρο...

2. ΜΟυ ζητάει να τον βάλω στο στήθος για να ακούσει την κοιλιά του. Και εκεί ανακαλύπτουμε όλοι πως δεν τον βάζω σωστά άρα δεν ξέρω να τον θηλάζω. Προσπαθώ να δικαιολογηθώ γιατί δεν μου έδειξε κανείς μέχρι τώρα και αφού το μωρό κοιμόταν ώρες εγώ πίστευα ότι πάμε καλά. Με έκανε να νιώσω σκουπίδι (Τι θηλάζεις αφού δεν ξέρεις και κάτι τέτοια). Όταν με έπιασαν τα κλάματα λέει κάτι σαν θήξαμε τη θηλάζουσα μητέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια της από την ταραχή μου) και της λέω δεν είναι αυτό είναι που λέτε ότι κάνω κακό εγώ τελικά στο παιδί μου. Ευτυχώς όλοι οι υπόλοιποι (κανά 4 νοσοκόμες) με ηρέμησαν λέγοντας ότι δνε εννοει αυτό και ότι εμείς οι μητέρες με το παραμικρό κατηγορούμαι τους εαυτούς μας.

3. Με ρωτάει πόσο συμπλήρωμα τρώει. Και της απαντάω από 20 εώς 90 γραμμάρια. Δεν της έκανε έπρεπε να της πω έναν μέσο όρο. Μα αλήθεια δεν πίνει συγκεκριμένα. Ε είπα και εγώ ένα μέσο όρο για να γλυτώσω. Όταν με ρώτησε πόση ωρα τον θηλάζω αν μπορούσε θα με σκότωνε κιόλας. Μόλις της είπα ότι τον βάζω 20 λεπτά σε κάθε στήθος έφριξε. Πάνω από 6 λεπτά λέει απαγορεύεται σε κάθε στήθος. Και τι αν κάνω που πεινάει;;; Να τον αφήσεις.

4. Έκανε παρατήρηση στη μαμά μου γιατί με άφησε να γίνω μαμά και να παντρευτώ στα 23 μου. (μήπως άκουσε 13;;;; Twisted Evil )

5. Αφού έδωσε οδηγίες στις νοσοκόμες φεύγοντας λέει αν τηλεφωνήσει ξανά η κ. Μούρτου (η παιδιατρός μας) πείτε της ότι το είδα το παιδί δεν έχει τίποτα μας έχει ζαλίσει έχει πάρει 2 φορές τηλέφωνο.... Twisted Evil

Αυτά τα ωραία από την κυρία και θέλω να ρωτήσω κάτι. Της έχει πει κανείς άραγε ότι μια πρωτομαμά δεν ξέρει τα πάντα και ότι στις 17 μέρες κυκλοφορει και κάτι που λέεγεται επιλόχεια κατάθλιψη και δεν μπορεί να μου ρίχνει ευθύνες γιατί δεν τα κάνω όλα τέλεια;;;;

Έχω πολλά να γράψω ακόμα αλλά θα προσπαθήσω αύριο για να μη σας μουρλαίνω άλλο...!

Υγ. 1.: Μαράκι τι κάνει το βαφτιστίρι; όλα καλά;

Υγ.2 Η Ελένη φαντάζομαι θα γέννησε για να μη μπαίνει τόσες μέρες! Μακάρι να της πήγαν όλα καλά!

Τσίπη μου με αυτά που γράφεις ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!!!!!! Αυτή η "κυρία" -ο Θεός να την κάνει- δεν είναι καθόλου κυρία! Μπορούσε να κάνει απλά την δουλειά της με ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΗΣ! Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ! Ελπίζω να μην την πίστεψες έτσι;

Καταρχάς το ότι είσαι 23 και έκανες παιδάκι σε τιμάει! Μήπως εκείνη δεν έχει καταφέρει να βρει άντρα στην ηλικία της; (Λέω εγώ τώρα...). Και ΦΥΣΙΚΑ δεν γεννιόμαστε μαμάδες, αλλά γινόμαστε στην πορεία! Αλλά μάλλον δεν είναι μαμά για να ξέρει... Είναι δυνατόν; Όπως είπες αν δεν σου έδειξαν να θηλάζεις πως θα το κάνεις; Αν το παιδί επειδή κάποιες φορές πιάνει το στήθος σωστά και μετά πίνει λίγο ξένο επειδή είναι χορτάτο ενώ άλλες δεν πιάνει το στήθος και πίνει μόνο ξένο, πώς είναι δυνατόν να της πεις συγκεκριμένη ποσότητα; Μα πάμε καλά; Αν το παιδί σου δεν έπαιρνε βάρος θα έλεγα ότι λογικό είναι να ανησυχεί η "κυρία". Όμως ΔΕΝ υποσιτίζεται.
Τώρα στο πρόβλημα της παλινδρόμησης που εκεί έπρεπε να εστιάσει και μόνο! Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, αλήθεια σου λέω! Αν το βάλεις το παιδί να κοιμάται με κλίση θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Φαντάσου το μικρό στομαχάκι του σαν ένα μπουκαλάκι με νερό χωρίς καπάκι. Είναι λογικό με την κίνηση να δημιουργείται μια αναταραχή και να σηκώνεται κύμα και να βγαίνει αρκετή ποσότητα έξω! Αυτό είναι όλο! Ωριμάζει με τον καιρό και το γάλα σου το βοηθάει γιατί χωνεύεται πιο εύκολα επειδή είναι πιο εύπεπτο! Και εν ανάγκη να μας πουν πόση ποσότητα πρέπει να τρώει το παιδί για να μπορείς να το βγάζεις με θήλαστρο και να ταίζεις στο 2ωρο!!!!!! Αλλιώς δεν είναι εφικτό! Και ξέρεις που είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κυρία αυτή είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΗ με το θέμα του θηλασμού; Όταν σου μίλησε για 6 λεπτά σε κάθε στήθος! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραπληροφόρηση από αυτό! Τόσο θα θηλάσει και θα χορτάσει ένα μωρό 6 μηνών που ξέρει να θηλάζει και ξέρει πως να φάει αποτελεσματικά και γρήγορα! Σε καμία περίπτωση ένα λεχουδάκι! Κουράζεται και δεν ξέρει ακόμα την διαδικασία! Επίσης, απλά σου είπε ότι δεν το βάζεις στο στήθος σωστά και αμφιβάλλω ότι ήξερε να σου δείξει η ίδια πως να το βάζεις...Εδώ θα σε συμβούλευα -σχεδόν θα σε παρακαλούσα- να ζητήσεις να σου δείξει τον τρόπο να θηλάσεις μια μαμά που έχει καταφέρει να θηλάσει ή στην ανάγκη πάρε σύμβουλο θηλασμού που θα σου λύσει κάθε απορία και θα σου μάθει και όλες τις στάσεις για να θηλάζεις! Και θα δεις πως δεν θα το μετανοιώσεις, γιατί θα σε γεμίσει σιγουριά για τις κινήσεις σου! Μακάρι να το είχα κανει και εγώ αλλά τότε αγνοούσα την ύπαρξή τους... Μπες και εσύ στο σάιτ του μητρικού θηλασμού που έβαλα πιο πάνω στην fofi και ρώτησέ τους ότι θέλεις! Θα δεις πως θα σου φερθούν καταρχάς ανθρώπινα και όχι σαν κατώτερο ον. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! Έτσι και μου έλεγε εμένα κάποιος ότι το μωρό μου θέλει πέταμα απο το παράθυρο δεν θα τον εμπιστεύόμουν, θα το βουτούσα επιτόπου και θα έφευγα, σοβαρά σου μιλάω! Καλύτερα να πέσει η ίδια! Έχει μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα η γυναίκα... μην δίνεις σημασία! Πως μπορεί κάποιος να δουλεύει στο Παίδων όταν δεν αγαπάει τα παιδιά; Άχρηστη...

769μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:07 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσιπη πλακα κανεις!!!!συμφωνω με τη Μαρια η γυναικα θελει πραγματικα ψυχιατρο!!!!!ειναι παντελως ασχετη κ δεν θα πρεπε να χει καμια σχεση με τα μωρα!!!!!ο Twisted Evil μεταμορφωμενος!!!!!μην συγχιζεσαι συνεχισε κ στο τελος θα τα καταφερεται!!!!!
εμεις τελικα μετα απο 5 μερες που δεν καναμε κακα μας δεν το γλιτωσαμε το υποθετακι!!!!μετα απο αυτο ξελαφρωσε ο γλυκουλης μουυυυυυυ!!!!

770μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:44 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tσίπη μου πολύ χαρηκα για το μωρό σου εύχομαι απο δω και πέρα να πάνε όλα καλά και για τους δύο σας. Τον ξυπνάω όταν περάσουν 3 ώρες απο την ώρα που κοιμάται την ημέρα όμως όχι την νύχτα.Αλλά μερικές φορές ξυπνάει στην μια ωρα και τι να κάνω του δίνω να φαει.
Απο χθες του εχω βάλει και πιπιλα αλλα του πεφτει και πρεπει να του την κραταω.Δεν ξερω αν κανω καλα.Μαρια εσύ τι λες; καλα κάνω ή όχι.Μου δειχνει όλη την ωρα οτι θελει να πιπιλάει και βρηκα αυτην την λύση.Απο το στηθος τον βγαζω όταν αυτός σταματαει και δεν τηρω καποιο προγραμμα.

771μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:53 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Tσίπη μου πολύ χαρηκα για το μωρό σου εύχομαι απο δω και πέρα να πάνε όλα καλά και για τους δύο σας. Τον ξυπνάω όταν περάσουν 3 ώρες απο την ώρα που κοιμάται την ημέρα όμως όχι την νύχτα.Αλλά μερικές φορές ξυπνάει στην μια ωρα και τι να κάνω του δίνω να φαει.
Απο χθες του εχω βάλει και πιπιλα αλλα του πεφτει και πρεπει να του την κραταω.Δεν ξερω αν κανω καλα.Μαρια εσύ τι λες; καλα κάνω ή όχι.Μου δειχνει όλη την ωρα οτι θελει να πιπιλάει και βρηκα αυτην την λύση.Απο το στηθος τον βγαζω όταν αυτός σταματαει και δεν τηρω καποιο προγραμμα.

Fofi, εγώ σου απάντησα πιο πάνω στα υπόλοιπα. Για την πιπίλα δεν είμαι και πολυ σίγουρη γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στον θηλασμό... Αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δηλαδή ακόμα και όταν κοιμάται, ψάχνει κάτι να πιπιλίσει; Και όταν είναι ξύπνιος πως συμπεριφέρεται; Ας πούμε, κλαίει όταν δεν βρίσκει κάτι να πιπιλίσει;

772μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σόρυ! Δεν έβαλα ποτέ το λινκ που σας είπα για τον μητρικό θηλασμό! Η ζέστη με χτύπησε, χααχχαα!

Ορίστε το σάιτ, έχει πολλά άρθρα και μπορείτε να ρωτήσετε και να πάρετε έγκυρες απαντήσεις για κάθε απορία!

http://www.mitrikosthilasmos.com/

773μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 2:58 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα διαβασα τα υπόλοιπα, αλλά ακριβως αυτό Μαρία μου κλαιει. Οταν κοιμαται δεν πιπιλάει αλλα του την βγαζω όταν αποκοιμιεται.

774μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 3:13 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:τα διαβασα τα υπόλοιπα, αλλά ακριβως αυτό Μαρία μου κλαιει. Οταν κοιμαται δεν πιπιλάει αλλα του την βγαζω όταν αποκοιμιεται.

Αφού θέλει να πιπιλάει για να νανουριστεί κάτι πρέπει να γίνει. Μπορεί και εγώ να του έβαζα την πιπίλα όπως και εσύ αλλά αν θήλαζα το πιο πιθανό είναι να δοκίμαζα να τον βάλω στο στήθος για λίγο μέχρι να κοιμηθεί. Μπορεί να είναι και λάθος αυτό που λέω αλλά εγώ αυτό θα έκανα. Και μόλις κοιμόταν θα τον άφηνα κάτω. Εσένα ψάχνει μάλλον και γι' αυτό φτήνει την πιπίλα. Επιπλέον, έλεγξε μήπως η πιπίλα είναι βαριά και δεν μπορεί να την συγκρατήσει. Αν είναι από της πιπίλες της κίκο που είναι όλο καοτσούκ μπορεί να δυσκολεύεται επειδή είναι πολύ μικρός. Δοκίμασε και άλλες πιπίλες για νεογένητα πιο μικρές. Κάνε ότι σου αρέσει εσύ από αυτα που προτείνω, σωστό και λάθος δεν υπάρχει σίγουρα! Smile

775μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 31 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 28, 2011 4:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου.Στο στήθος χρησιμοποιώ θηλές σιλικόνης λόω εισέχουσων θηλών αλλά αφου δεν την κρατάει μόνος του στο στόμα λέω να μην του την δίνω καλύτερα,ελπίζω να μην πρόλαβε από χθές να την συνηθίσει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις