Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
525 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 525 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

726μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 1:57 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Γεωργία να σου ζήσει το μικρούλι σου! Μια χαρά η παιδιάτρος σας ε; Είναι πολύ θετικό που σε αφήνει να προσπαθήσεις! Να σου ζήσει και περιμένουμε να μας πεις την δική σου εμπειρία! Καλή λοχεία και σε εσένα!

Ελενάκι, λίγο έμεινε και σε εσένα και στην κουμπαρα μου κοριτσι μου! Υπομονή... Εμένα η κουμπάρα μου θα ξαναπάει την Τρίτη στον γιατρό. Άντε να δούμε... Ελπίζω να την εξετάσει κολπικά και ας προκληθεί και ο τοκετός εδώ που φτάσαμε, από το να την βάλει κατευθείαν για καισαρική. Ο δικός της είναι κάποιες μέρες σε κλινικη και άλλες σε μαιευτήριο και σίγουρα τον βολεύει να το προγραμματίσουν.

οχι να μην τον αφησει....αφου μπορουμε να προσπαθησουμε με προκληση γιατι να μην την κανουμε?εγω ειμαι πολυ υπερ του να περιμενω λιγες μερες ακομα,απλα ο αντρας μου κανει σα τρελος για την κορη του και ανηπομονει να την δει οσο νωριτερα γινεται,συν του οτι καποιοι μας λενε ιστοριες με παιδακια που απεκτησαν καποιο προβλημα γιατι τα αφησαν παραπανω στη μητρα και δεν αντεξαν.ετσι φοβαται,αλλα πιστευω οτι απο την στιγμη που ο γιατρος δει οτι ολα πανε καλα και ο πλακουντας ειναι γερος,οι παλμοι του μωρου καλα,γιατι να μην περιμενουμε?μονο για αυτο εχω αμφιβολιες,μην επιμενω για κατι που παιρνει ρισκο

727μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 2:01 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το καλυτερο θα ηταν να μου πει σημερα ο γιατρος οτι μαλακωσε ο τραχηλος και εχει εμπεδωθει η μπεμπα....αχ μακαρι να ακουσουν τα αυτια μου αυτα τα ωραια λογακια σημερα!θα πλεω σε πελαγη ευτυχιας ξεροντας οτι ολα θα γινουν φυσιολογικα!αν και νιωθω την μπουμου μου ψηλα ακομα.... Crying or Very sad

728μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 2:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:Γεωργία να σου ζήσει το μικρούλι σου! Μια χαρά η παιδιάτρος σας ε; Είναι πολύ θετικό που σε αφήνει να προσπαθήσεις! Να σου ζήσει και περιμένουμε να μας πεις την δική σου εμπειρία! Καλή λοχεία και σε εσένα!

Ελενάκι, λίγο έμεινε και σε εσένα και στην κουμπαρα μου κοριτσι μου! Υπομονή... Εμένα η κουμπάρα μου θα ξαναπάει την Τρίτη στον γιατρό. Άντε να δούμε... Ελπίζω να την εξετάσει κολπικά και ας προκληθεί και ο τοκετός εδώ που φτάσαμε, από το να την βάλει κατευθείαν για καισαρική. Ο δικός της είναι κάποιες μέρες σε κλινικη και άλλες σε μαιευτήριο και σίγουρα τον βολεύει να το προγραμματίσουν.

οχι να μην τον αφησει....αφου μπορουμε να προσπαθησουμε με προκληση γιατι να μην την κανουμε?εγω ειμαι πολυ υπερ του να περιμενω λιγες μερες ακομα,απλα ο αντρας μου κανει σα τρελος για την κορη του και ανηπομονει να την δει οσο νωριτερα γινεται,συν του οτι καποιοι μας λενε ιστοριες με παιδακια που απεκτησαν καποιο προβλημα γιατι τα αφησαν παραπανω στη μητρα και δεν αντεξαν.ετσι φοβαται,αλλα πιστευω οτι απο την στιγμη που ο γιατρος δει οτι ολα πανε καλα και ο πλακουντας ειναι γερος,οι παλμοι του μωρου καλα,γιατι να μην περιμενουμε?μονο για αυτο εχω αμφιβολιες,μην επιμενω για κατι που παιρνει ρισκο

Καλέ και ο κουμπάρος μου το ίδιο! Τόσες ομοιότητες που έχετε εσείς οι 2 πρέπει να σας γνωρίσω! Και έχετε και την ίδια ηλικία με την κουμπάρα μου νομίζω! Πάντως εγώ πιο πολύ φοβάμαι τον σκληρό τράχηλο παρά το αν θα εμπεδωθεί το μωρό. Η πόρτα είναι το θέμα αλλά και πάλι αν ο γιατρός είναι σύμφωνος για ΦΤ και επιμένεις και εσύ να το προσπαθήσεις, δοκιμασέ το. Εγώ έχω γεννήσει μονο με ΦΤ, μπορεί να πόνεσα πολύ αλλά θα ήθελα να το ξαναζήσω και γι' αυτό λέω πως αξίζει να το επιχειρήσεις. Αχ, εύχομαι να έχουμε νέα σου σύντομα και να είναι τα καλύτερα!

729μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 2:25 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

Καλέ και ο κουμπάρος μου το ίδιο! Τόσες ομοιότητες που έχετε εσείς οι 2 πρέπει να σας γνωρίσω! Και έχετε και την ίδια ηλικία με την κουμπάρα μου νομίζω! Πάντως εγώ πιο πολύ φοβάμαι τον σκληρό τράχηλο παρά το αν θα εμπεδωθεί το μωρό. Η πόρτα είναι το θέμα αλλά και πάλι αν ο γιατρός είναι σύμφωνος για ΦΤ και επιμένεις και εσύ να το προσπαθήσεις, δοκιμασέ το. Εγώ έχω γεννήσει μονο με ΦΤ, μπορεί να πόνεσα πολύ αλλά θα ήθελα να το ξαναζήσω και γι' αυτό λέω πως αξίζει να το επιχειρήσεις. Αχ, εύχομαι να έχουμε νέα σου σύντομα και να είναι τα καλύτερα!

απ'το στομα σου στου θεου το αυτι,που λενε....θα μπω το βραδυ που θα γυρισουμε απο τον γιατρο να σας πω τα νεα!ωστε ετσι και ο κουμπαρος ε?αχ αυτοι οι μπαμπαδες!

730μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 3:34 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

απ'το στομα σου στου θεου το αυτι,που λενε....θα μπω το βραδυ που θα γυρισουμε απο τον γιατρο να σας πω τα νεα!ωστε ετσι και ο κουμπαρος ε?αχ αυτοι οι μπαμπαδες!

ελενακι κουραγιο!!!!εγω εριξα ενα περπατημα μιας ωρας το προηγουμενο βραδυ κ τσουπ το επομενο μεσημερι εσπασαν τα νερα!!!σε ενα τεταρτο απο τη στιγμη που εφτασα στο νοσοκομειο γεννησα!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!

731μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 3:40 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

ελενακι κουραγιο!!!!εγω εριξα ενα περπατημα μιας ωρας το προηγουμενο βραδυ κ τσουπ το επομενο μεσημερι εσπασαν τα νερα!!!σε ενα τεταρτο απο τη στιγμη που εφτασα στο νοσοκομειο γεννησα!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!

Τόσο εύκολα;; Ούτε επισκληρίδιο δεν θα σου έκαναν εσένα ε; Ελενάκι μια τέτοια γρήγορη γέννα σου εύχομαι κορίτσι μου!

732μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 4:32 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="MariaM"]
Sof έγραψε:
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

Τόσο εύκολα;; Ούτε επισκληρίδιο δεν θα σου έκαναν εσένα ε; Ελενάκι μια τέτοια γρήγορη γέννα σου εύχομαι κορίτσι μου![/quote}

αχ ευχαριστω κοριτσιααααααααααα!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 215994

733μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 6:21 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="elenaki85"]
MariaM έγραψε:
Sof έγραψε:
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

Τόσο εύκολα;; Ούτε επισκληρίδιο δεν θα σου έκαναν εσένα ε; Ελενάκι μια τέτοια γρήγορη γέννα σου εύχομαι κορίτσι μου![/quote}

οχι καλε με επισκληριδιο!!!!αν και τελικα πιστευω πως δεν χρειαζοταν!!!σκεψου οτι εφυγα απο το σπιτι μου με 10 λεπτους πονους φοβηθηκα πως θα γεννησω στο δρομο!!!!μετα την γεννα εκανα κ επεμβαση γιατι ανακαλυψαν οτι ειχα συριγγιο στο εντερο!!!αστα τρομοκρατηθηκα!μου ειχαν δωσει καθολη τη διαρκεια να κραταω το μωρο μου αγκαλια για να μην ασχολουμαι μαζι τους!!!ο γιατρος ηταν απαιχτος κ στην ουσια το μωρο μου με εσωσε γιατι αν δεν γενναγα δεν θα το εβρισκαν!!!τωρα θα το ψαξω μολις σαραντισω!!!!
ελενακι περιμενουμε νεα σου!!!!

734μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 6:25 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Sof"]
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
Sof έγραψε:
elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elenaki85 έγραψε:

οχι καλε με επισκληριδιο!!!!αν και τελικα πιστευω πως δεν χρειαζοταν!!!σκεψου οτι εφυγα απο το σπιτι μου με 10 λεπτους πονους φοβηθηκα πως θα γεννησω στο δρομο!!!!μετα την γεννα εκανα κ επεμβαση γιατι ανακαλυψαν οτι ειχα συριγγιο στο εντερο!!!αστα τρομοκρατηθηκα!μου ειχαν δωσει καθολη τη διαρκεια να κραταω το μωρο μου αγκαλια για να μην ασχολουμαι μαζι τους!!!ο γιατρος ηταν απαιχτος κ στην ουσια το μωρο μου με εσωσε γιατι αν δεν γενναγα δεν θα το εβρισκαν!!!τωρα θα το ψαξω μολις σαραντισω!!!!
ελενακι περιμενουμε νεα σου!!!!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 606100 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 606100 Απίστευτο... Και είχες το μωρό αγκαλιά κατά την διάρκεια της επέμβασης ε; Συγκλονιστικό!

735μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 8:47 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να 'μαι και εγώ! Γεωργία να σου ζήσει το μωράκι σου!

Ελένη μου στο εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά στην επίσκεψη σήμερα! Σε καταλαβαίνω για την αγωνία! Εγώ όταν έμαθα ότι θα γεννήσω σε 2 μέρες ένιωθα ότι δεν περνάνε με τίποτα οι άτιμες!

Έμπαινα κάθε μέρα στο φόρουμ αλλά κάτι με είχε πιάσει και δεν ήθελα να γράψω...

Πήγαμε στην παιδίατρο την Τρίτη. Πήραμε 200 γραμμάρια σχεδόν και 4 πόντους. Μας είπε κάτι που το είχαμε δει και μόνοι μας. Ο μπέμπης είναι πολύ νευρικός και πολύ δυνατός!

Μου είπε να μη σταματήσω το θηλασμό και να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Μόνο για 20 λεπτά σε κάθε στήθος αλλά να προσέχω να τρώει και τα 20 και να μην κοιμάται και μετά αν θέλει συμπλήρωμα. Τις τελευταίες μέρες βέβαια κάτι κάνουμε και χωρίς συμπλήρωμα.

Νομίζω όμως ότι μου απέκτησε μια κακιά συνήθεια. Για να κοιμηθεί θέλει το ζιζί στο στόμα! Έχω προσπαθήσει και για πιπίλα αλλά την πετάει...

Μαρία μου κάπου μου είχες γράψει για σύγχηση θηλών. Πως θα σου φανεί αν σου πω ότι ο δικός μου πολλές φορές φτύνει το μπουκάλι αλλά την ίδια στιγμή αν του δώσω ζιζί το ρουφάει λες και δεν έχει ξαναφάει;;; Δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το μωρό....

Και κάτι τελευταίο... Ρε κορίτσια όταν είναι ξύπνιος και με κοιτάει με τα τεράστια μάτια του γιατί νιώθω ότι με κοιτάει μεγάλος άνθρωπος;;; Υπάρχουν στιγμές που δεν βλέπω ένα νεογέννητο μπροστά μου αλλά ένα μεγάλο άνθρωπο σε μικρογραφία... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται... Και όταν του μιλάει κάποιος τον κοιτάει τόσο σοβαρά λες και καταλαβαίνει απόλυτα τι του λέμε!

Αχ τον μπαμπά του λέω κουκουβάγια (ξέρετε της κουκουβάγιας το παιδί είναι το πιο όμορφο!) αλλά τελικά και εγώ δεν πάω πίσω... Wink

736μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 8:49 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελενακι η περιπτωση σου μου θυμισε τη δικη μου γι αυτο σου ειπα να το προσπαθησεις κι οτι γινει. Εμενα μεχρι τελευταια στιγμη η μικρη δεν ηταν στη σωστη θεση και ο τραχηλος ειχε αρχισει να μαλακωνει τη τελευταια εβδομαδα. Μου περασε κι εμενα η σκεψη πως αν ειναι να γεννησω με καισαρικη τελικα να μην ταλαιπωρηθω αδικα με τους πονους. Ομως η γιατρος μου (την οποια πλεον υπερεκτιμω) δεν ειχε αποκλεισει τιποτα και σκεφτηκα κι εγω πως αξιζει να προσπαθησουμε. Η γιατρος μου ειχε πει απο την αρχη οτι θα χρειαστει υπομονη (οπως εγραψα πιο πριν γεννησα μετα απο 11 ωρες) ομως πραγματικα σχεδον δε καταλαβα ποτε περασαν οι ωρες (σωτήρια η επισκληριδιος!). Σκεψου επισης οτι η γιατρος στην αρχη μου ειχε πει πως περιμενει μεχρι τις 2 το μεσημερι να γεννησω (ειχα μπει απο τις 5:30 το πρωι) και η ωρα περνουσε χωρις να γινεται τιποτα. Ειχα αρχισει και καταλαβαινα πως τα περιθωρια στενευουν ομως προς το τελος μου εκαναν μια τελευταια δοση επισκληριδιο, χαλαρωσα, κοιμηθηκα και αυτο βοηθησε τη μικρη μας να κατεβει! Μεχρι τοτε ασυναισθητα μαλλον σφιγγομουν απο την αγωνια. Οταν ξυπνησα ενιωσα την πιεση χαμηλα και αν μπορω να υπολογισω το χρονο σε ενα μισαωρο γεννησα. Η γιατρος επειτα μου ειπε πως ηταν λιγο δυσκολα τα πραγματα και πολλοι θα πηγαιναν κατευθειαν για καισαρικη. Ειμαι σιγουρη πως ο γιατρος σου δε θα αφησει να παθει κατι το μωρο. Οι παλμοι του παρακολουθουνται συνεχεια και αν δουν οτι πεφτουν παιρνουν το μωρο εγκαιρα. Μην ανησυχεις παντως! Οτι και να γινει το αποτελεσμα θα ειναι ενα τελειο πλασματακι στην αγκαλια σου!!

Ο αντρας μου ηταν μαζι μου σε ΟΛΗ τη διαδικασια και ειδε τη μικρη να βγαινει απο μεσα μου! Χαιρομαι που ημασταν απο τους τυχερους και ζησαμε αυτη την εμπειρια που μας εφερε ακομα πιο κοντα.

737μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:29 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Να 'μαι και εγώ! Γεωργία να σου ζήσει το μωράκι σου!

Ελένη μου στο εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά στην επίσκεψη σήμερα! Σε καταλαβαίνω για την αγωνία! Εγώ όταν έμαθα ότι θα γεννήσω σε 2 μέρες ένιωθα ότι δεν περνάνε με τίποτα οι άτιμες!

Έμπαινα κάθε μέρα στο φόρουμ αλλά κάτι με είχε πιάσει και δεν ήθελα να γράψω...

Πήγαμε στην παιδίατρο την Τρίτη. Πήραμε 200 γραμμάρια σχεδόν και 4 πόντους. Μας είπε κάτι που το είχαμε δει και μόνοι μας. Ο μπέμπης είναι πολύ νευρικός και πολύ δυνατός!

Μου είπε να μη σταματήσω το θηλασμό και να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Μόνο για 20 λεπτά σε κάθε στήθος αλλά να προσέχω να τρώει και τα 20 και να μην κοιμάται και μετά αν θέλει συμπλήρωμα. Τις τελευταίες μέρες βέβαια κάτι κάνουμε και χωρίς συμπλήρωμα.

Νομίζω όμως ότι μου απέκτησε μια κακιά συνήθεια. Για να κοιμηθεί θέλει το ζιζί στο στόμα! Έχω προσπαθήσει και για πιπίλα αλλά την πετάει...

Μαρία μου κάπου μου είχες γράψει για σύγχηση θηλών. Πως θα σου φανεί αν σου πω ότι ο δικός μου πολλές φορές φτύνει το μπουκάλι αλλά την ίδια στιγμή αν του δώσω ζιζί το ρουφάει λες και δεν έχει ξαναφάει;;; Δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το μωρό....

Και κάτι τελευταίο... Ρε κορίτσια όταν είναι ξύπνιος και με κοιτάει με τα τεράστια μάτια του γιατί νιώθω ότι με κοιτάει μεγάλος άνθρωπος;;; Υπάρχουν στιγμές που δεν βλέπω ένα νεογέννητο μπροστά μου αλλά ένα μεγάλο άνθρωπο σε μικρογραφία... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται... Και όταν του μιλάει κάποιος τον κοιτάει τόσο σοβαρά λες και καταλαβαίνει απόλυτα τι του λέμε!

Αχ τον μπαμπά του λέω κουκουβάγια (ξέρετε της κουκουβάγιας το παιδί είναι το πιο όμορφο!) αλλά τελικά και εγώ δεν πάω πίσω... Wink

Θα σου πω ότι έχεις ένα πολύ καλό μωρό που αηδιάζει με την πλαστικούρα μέσα στο στόμα του. Εμένα για την ακρίβεια στην αρχή δεν ήθελε ούτε το μπουκάλι και έκανε μια αηδία όταν του έμπαινε στο στόμα. Αλλα εμένα με κατέστρεψε η παιδίατρος από την πρώτη εβδομάδα και μου έσβησε κάθε ελπίδα για αποκλειστικό θηλασμό. Επειδή είχε το μωρό λιγο ίκτερο, 2 μονάδες πανω από το όριο μου είπε να μην τον βάζω στο στήθος ΚΑΘΟΛΟΥ για μια βδομάδα αλλά να βγάζω με θήλαστρο και να δίνω και ξένο εναλλάξ στα γεύματα ΜΟΝΟ με μπουκάλι! Αηδία ξεαηδία, ο μικρός συνήθισε γιατί πεινούσε. Του επέβαλλα δηλαδή να αποδεχθεί την πλαστικούρα με το ζόρι. Αλλά τον πρώτο μήνα και εμένα παρόλο που έπινε και με μπουκάλι, ποτέ δεν δέχθηκε την σκέτη πιπίλα στο στόμα του που δεν έβγαζε γάλα. Στους 3,5 μήνες θηλασμού, απέρριψε το στήθος μου και προτίμησε την άνεση του μπουκαλιού. Γι' αυτό όσο περισσότερο τον βάζεις στο στήθος τόσο το καλύτερο και για τους δυο σας. Κι ας το κάνει πιπίλα. Νωρίς είναι ακόμα για να κακομάθει. Φαντάζομαι ότι μόλις κοιμηθεί και τον αφήσεις κάτω δεν ξαναξυπνάει για να ξαναμπει στο στήθος έτσι; Αυτό θα είναι πρόβλημα αν θέλει να έχει το βζ στο στόμα σε όλη την διάρκεια του ύπνου του και εκεί πρέπει να ανησυχείς. Απλά είσαι η ασφάλειά του και εκεί νιώθει άνετα για να χαλαρώσει και να αφεθεί. Για τον ίκτερο δεν θα το αναπτύξω γιατί νομίζω το έχω κάνει στο παρελθόν και ανακάλυψα ότι δεν ηταν και πολύ σωστή η οδηγία της παιδιάτρου μας.

Πολύ χαίρομαι που έχεις ένα δυνατό μωρό! Μαλλον ο παιδίατρός σας είδε ότι απο πλευράς κινητικότητας είναι πολύ ανεπτυγμένο συγκριτικά με μωρά της ηλικίας του! Τον δικό μου μου θυμίζει. Γενικά είναι πολύ επιδέξιος σε ότι κάνει λες και το έχει ξανακάνει και περπάτησε σχετικά γρήγορα! Τρομάρα μου! Που είναι τόσο ζωηρούλης που στην ηλικία που είναι πρέπει να είμαι συνέχεια απο πίσω του, χαχαχα! Αλλά φάση είναι και αυτή, θα περάσει-ελπίζω! Smile
Πήρατε και βάρος Τσίπη είδα, μια χαρά σας βρίσκω! Πολύ χαίρομαι! Μια χαρά το πάτε! Έχεις αρχίσει να βρίσκεις το ρυθμό σου ή μου φάνηκε; Εγώ σε είδα πάντως πολύ πιο χαλαρή! Έχεις αρχίσει νομίζω να απολαμβάνεις την μητρότητα και να γνωρίζεις σιγά-σιγά τον μικρό άνθρωπο με το μεγαλίστικο βλέμα που κρατάς στην αγκαλιά σου! Wink Περιμένουμε εννοείται να μας πεις και άλλα, ότι ανακαλύπτεις στο νέο αυτό ξεκίνημα της ζωής σου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 417472

ΥΓ: Κουκουβάααααα!

georgia84 έγραψε:Ελενακι η περιπτωση σου μου θυμισε τη δικη μου γι αυτο σου ειπα να το προσπαθησεις κι οτι γινει. Εμενα μεχρι τελευταια στιγμη η μικρη δεν ηταν στη σωστη θεση και ο τραχηλος ειχε αρχισει να μαλακωνει τη τελευταια εβδομαδα. Μου περασε κι εμενα η σκεψη πως αν ειναι να γεννησω με καισαρικη τελικα να μην ταλαιπωρηθω αδικα με τους πονους. Ομως η γιατρος μου (την οποια πλεον υπερεκτιμω) δεν ειχε αποκλεισει τιποτα και σκεφτηκα κι εγω πως αξιζει να προσπαθησουμε. Η γιατρος μου ειχε πει απο την αρχη οτι θα χρειαστει υπομονη (οπως εγραψα πιο πριν γεννησα μετα απο 11 ωρες) ομως πραγματικα σχεδον δε καταλαβα ποτε περασαν οι ωρες (σωτήρια η επισκληριδιος!). Σκεψου επισης οτι η γιατρος στην αρχη μου ειχε πει πως περιμενει μεχρι τις 2 το μεσημερι να γεννησω (ειχα μπει απο τις 5:30 το πρωι) και η ωρα περνουσε χωρις να γινεται τιποτα. Ειχα αρχισει και καταλαβαινα πως τα περιθωρια στενευουν ομως προς το τελος μου εκαναν μια τελευταια δοση επισκληριδιο, χαλαρωσα, κοιμηθηκα και αυτο βοηθησε τη μικρη μας να κατεβει! Μεχρι τοτε ασυναισθητα μαλλον σφιγγομουν απο την αγωνια. Οταν ξυπνησα ενιωσα την πιεση χαμηλα και αν μπορω να υπολογισω το χρονο σε ενα μισαωρο γεννησα. Η γιατρος επειτα μου ειπε πως ηταν λιγο δυσκολα τα πραγματα και πολλοι θα πηγαιναν κατευθειαν για καισαρικη. Ειμαι σιγουρη πως ο γιατρος σου δε θα αφησει να παθει κατι το μωρο. Οι παλμοι του παρακολουθουνται συνεχεια και αν δουν οτι πεφτουν παιρνουν το μωρο εγκαιρα. Μην ανησυχεις παντως! Οτι και να γινει το αποτελεσμα θα ειναι ενα τελειο πλασματακι στην αγκαλια σου!!

Ο αντρας μου ηταν μαζι μου σε ΟΛΗ τη διαδικασια και ειδε τη μικρη να βγαινει απο μεσα μου! Χαιρομαι που ημασταν απο τους τυχερους και ζησαμε αυτη την εμπειρια που μας εφερε ακομα πιο κοντα.

Αχ, Γεωργία μου, τι ωραία που τα περιέγραψες!

738μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:11 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελπίζω Μαρία μου να έχεις δίκιο και να μην τον καομαθαίνω. Συνήθως βγαίνει από το στήθος ενώ είναι αγκαλιά και έχει κοιμηθεί. Το ξαναζητάει μόνο αν δεν έχει κοιμηθεί καλά. Και ευτυχώς δεν το κάνει σε όλα τα γεύματα.

Πάντως συνεχίζει αυτό που σου έλεγα ότι τραβιέται πίσω κλαίει και ψάχνει πάλι. Και δεν νομίζω να έχω πολύ γάλα το βλέπω όταν πιέζω το στήθος μου. Και μας κουράζει και τους 2 αυτό...

Και κάτι τελευταίο. Χάρηκα που η παιδίατρος επιμένει να συνεχίσω το θηλασμό ακόμα και αν δεν είναι αποκλειστικός.

739μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουλ 22, 2011 2:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Ελπίζω Μαρία μου να έχεις δίκιο και να μην τον καομαθαίνω. Συνήθως βγαίνει από το στήθος ενώ είναι αγκαλιά και έχει κοιμηθεί. Το ξαναζητάει μόνο αν δεν έχει κοιμηθεί καλά. Και ευτυχώς δεν το κάνει σε όλα τα γεύματα.

Πάντως συνεχίζει αυτό που σου έλεγα ότι τραβιέται πίσω κλαίει και ψάχνει πάλι. Και δεν νομίζω να έχω πολύ γάλα το βλέπω όταν πιέζω το στήθος μου. Και μας κουράζει και τους 2 αυτό...

Και κάτι τελευταίο. Χάρηκα που η παιδίατρος επιμένει να συνεχίσω το θηλασμό ακόμα και αν δεν είναι αποκλειστικός.

Πολύ καλά κάνει κατά την γνώμη μου και είσαι τυχερή! Εδώ και σύμβουλοι θηλασμού προτείνουν να δίνεται στο μωρό και ξένο παράλληλα μέχρι να καταφέρει η μαμά που θηλάζει να αυξήσει την παραγωγή της! Συνεχίστε έτσι, μια χαρά τα πάτε!

740μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 23, 2011 12:30 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια...

ΓΕΝΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

741μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 23, 2011 12:33 pm

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Κορίτσια...

ΠΟΤΕ ...ΠΩΣ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ

742μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 23, 2011 12:44 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:

ΠΟΤΕ ...ΠΩΣ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Η κουμπάρα μου... Είπαμε να βγούμε βόλτα. Εγώ εν το μεταξύ σκεφτόμουν απο μέσα μου πριν συναντηθούμε "λες εκεί που θα κάτσουμε να της σπάσουν τα νερά;". Τους συναντάμε και ο άντρας μου σκεφτόταν να κάνει πλάκα στον κουμπάρο ότι τάχα έβλεπε νερά να τρέχουν από την γυναίκα του. Είχαν μείνει 5 μέρες μέχρι την ΠΗΤ της και το έχουμε στο μυαλό μας όπως καταλαβαίνεις... Laughing Laughing Laughing Και πριν προλάβει κανένας να ξεστομίσει οτιδήποτε, εκεί στο όρθιο μόλις τους συναντήσαμε και πριν πάμε να κάτσουμε... λέει η Γιάννα "μου σπάσαν τα νερά". Φυσικά θεωρησαμε και οι τρεις (ο άντρας της, ο άντρας μου και εγώ) ότι μας κάνει πλάκα! Οπότε την αμφισβητούσαμε και γελούσαμε... μέχρι που μας εδειξε τις σταγονες που τρεχανε... affraid affraid affraid Αρχίζουμε όλοι να γελάμε και να σκεφτόμαστε πως θα κάτσει στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν... Της έδωσα το σελτεδάκι που είχα στην τσάντα μου για να αλλάζω τον μικρό αλλά και αυτό δεν έκανε και πολλά. Στην διαδρομή ήρθε η απόλυτη πλημμύρα! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσει γρήγορα και εύκολα!

743μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 23, 2011 1:37 pm

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
candycandy έγραψε:

ΠΟΤΕ ...ΠΩΣ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Η κουμπάρα μου... Είπαμε να βγούμε βόλτα. Εγώ εν το μεταξύ σκεφτόμουν απο μέσα μου πριν συναντηθούμε "λες εκεί που θα κάτσουμε να της σπάσουν τα νερά;". Τους συναντάμε και ο άντρας μου σκεφτόταν να κάνει πλάκα στον κουμπάρο ότι τάχα έβλεπε νερά να τρέχουν από την γυναίκα του. Είχαν μείνει 5 μέρες μέχρι την ΠΗΤ της και το έχουμε στο μυαλό μας όπως καταλαβαίνεις... Laughing Laughing Laughing Και πριν προλάβει κανένας να ξεστομίσει οτιδήποτε, εκεί στο όρθιο μόλις τους συναντήσαμε και πριν πάμε να κάτσουμε... λέει η Γιάννα "μου σπάσαν τα νερά". Φυσικά θεωρησαμε και οι τρεις (ο άντρας της, ο άντρας μου και εγώ) ότι μας κάνει πλάκα! Οπότε την αμφισβητούσαμε και γελούσαμε... μέχρι που μας εδειξε τις σταγονες που τρεχανε... affraid affraid affraid Αρχίζουμε όλοι να γελάμε και να σκεφτόμαστε πως θα κάτσει στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν... Της έδωσα το σελτεδάκι που είχα στην τσάντα μου για να αλλάζω τον μικρό αλλά και αυτό δεν έκανε και πολλά. Στην διαδρομή ήρθε η απόλυτη πλημμύρα! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσει γρήγορα και εύκολα!

ΠΩΠΩ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ "ΕΦΕΡΕ" ΑΥΤΗ..ΧΑΧΑ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ..

744μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουλ 23, 2011 11:10 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ candycandy!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

3300 γρ. φυσιολογικά με επισκληρίδιο!

745μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 12:37 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας ζήσει Μαράκι μου! Να το δείτε όπως επιθυμίτε!

746μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 4:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Να σας ζήσει Μαράκι μου! Να το δείτε όπως επιθυμίτε!

Ευχαριστούμε Τσίπη μου! Πήγα και το είδα και έγινα ρεζίλι... Με πιάσανε τα κλάματα απο την συγκίνηση και δεν μπορούσα να μιλήσω... Laughing Laughing Laughing Κορίτσια είναι πανέμορφος! Αν και νεογένητο δεν έχει ίχνος ταλαιπωρίας πάνω του, σαν να περάσαν μέρες απο τον τοκετό. Είναι ροζουλί, με καστανά μαλλάκια, φουσκωτά χειλάκια και σχιστά ματάκια όπως της μαμάς του! Μωρό για διαφήμιση και λίγα λέω. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είναι τοσο όμορφο! Το έφτυνα απο μέσα μου συνέχεια μην το ματιάσω! Κοιμόταν ήσυχος μέσα στο κρεβατάκι του. Αφού συνήλθα η χαζή, τους ευχήθηκα να τους ζήσει!
Η κουμπάρα μου ειναι καλά και παρόλο που ταλαιπωρήθηκε τα κατάφερε. Μέχρι τις 5 το πρωί δεν της είχαν βάλει επισκληρίδιο και πονούσε. Μετά ηρέμισε κάπως και φοβόταν για καισαρική γιατί δυσκολεύτηκε στην διαστολή. Τελικά αισίως έφτασε η διαστολή στο 8 και γλίτωσε την καισαρική στο τσακ! Πήρε ο γιατρός το μωρό με βεντούζα και όλα καλά. Είχε μερική αποκόλληση πλακούντα αλλά δεν υπήρξε επιπλοκή στην γέννα. Περιττό να σας πω ότι κοιμήθηκα ελάχιστα όλο το βράδυ γιατί είχα την ένοια της και όσο κοιμήθηκα είδα πολλά όνειρα όλα με γέννες...

Τσίπη μου, τι νέα εσείς; Μεγαλώνετε και ομορφαίνετε όλο και περισσότερο ε;

747μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 10:08 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουκουβαγιούλα και εσύ ε;;;

Καλά κάνεις! Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε λίγο σήμερα αλλά πιστεύω ότι όλα είναι οκ τώρα. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι έκανε κανά 5άρι εμετούς με λίγο φαί. Μίλησα με την παιδίατρο η οποία μου είπε ότι μάλλον είναι κάτι παροδικό αλλά θα το παρακολουθήσουμε. Είπε καθόλου ξένο σήμερα και ο άτιμος με έχει ξεζουμίσει δεν αντέχω άλλο!!!! Από θερμοκρασία που τον κοίταξα ευτυχώς είναι καλά οπότε δεν ανησυχώ τόσο....

748μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 10:26 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι να σας ζησει!!!!!να ναι γεματο υγεια και να ναι καλοτυχο!!!!!!!τι ωραιααααα!!!!!!!!σε φανταζομαι ποσο συγκηνιμενη θα ησουν εδω μου ρχεται εμα=ενα να βαλω τα κλαματα!!!!

Τσιπη κουραγιο!!!!παροδικο πιστευω κι εγω πως θα ειναι!!!!καταλαβαινω το αγχος σου!!!!ο μικρος μου εχει 4 μερες να κανει κακα του δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο,παντως ο παιδιατρος μου πε οτι απο τις 4 μερες κ μετα ανυσηχουμε!θα τον παρω αυριο τηλ αν δεν μου κανει και αποψε!μου πε να το δωσω λιγο χαμομηλακι αλλα ακομα τιποτα!κοιταω συνεχεια την πανα του αλλα....ματαια!!!!εχω κατα αγχωθει!!!!ο μικρουλης παντως δεν παραπονιεται!!!!!

749μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 10:45 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ τον νιώθω να ταλαιπωρείται κάθε φορά πριν ενεργηθεί και επειδή συνήθως με "κερνάει" όταν του αλλάζω πάνα βλέπω ότι είναι αραιά. Επίσης τελευταία ακούμε πόλυ περίεργους ήχους από εκει κάτω και ενώ περιμένουμε με τον μπαμπά του να δούμε μια γεματη πάνα αυτός μας έχει ξεγελάσει και έχει απλώς αεριστεί!

Εγώ του δίνω συχνά χαμομήλι τελευταία λόγω των κολικών και μπας και τον ξεγελάσω λίγο και με αφήσει λίγο ήρεμη!

Να ρωτήσω κάτι χαμομήλι δίνουμε ειδικό (βλ. Κίντερτε) ή από αυτό που πίνουμε εμείς;

750μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουλ 24, 2011 11:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές! Κουκουβαγιονονά δεν λέτε τίποτα! Όλη μέρα αυτό σκέφτομαι, χαχα! Είναι και φρέσκο βέβαια οπότε ελπίζω τις επόμενες μέρες να το ξεπεράσω, χχααχαχα!

Εγώ έδινα χαμομηλάκι κίντερτε για μωρά ότι μου είχε πει η παιδίατρος δηλαδή και τον βοηθούσε πολύ στους κολικούς. Μια φορά είχε να κάνει 4 μερες και εμένα και του είχα βάλει βρεφικό υπόθετο... Ευτυχώς δεν χρειάστηκε άλλη. Χαλαρά εσύ, άσε το να σε ξεζουμίσει αφού το ευχαριστιέται Very Happy και μην αγχώνεσαι. Eίναι που σε προτιμάει από το μπιμπερό! Wink

Sof αν είναι βρεγμένες οι πάνες του μην ανησυχείς. Μπορεί όπως λέει η παιδίατρος να είναι μια φάση και να μην έχει πολύ όρεξη.

μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 30 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις