Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
310 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 310 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

851μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 5:53 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiph έγραψε:fofi μουνομίζω ότι και αυτο ένδειξη πείνας είναι. Κάτι τέτοιο διάβασα στο link που έβαλε η Μαρία για το πότε πεινάνε. Από γουλιές έχω συνηθίσει. Αλλάζω τουλάχιστον 5 φορμάκια τη μέρα και άπειρα πανάκια. Αφού σκέφτομαι να γίνω μέτοχος στην εταιρεία που βγάζει το προδέρμ.Τόσο που τους ενισχύω σίγουρα κερδισμένη θα βγώ Smile

Και εγω το ιδιο δεν προλαβαινω πανακια και φορμακια.θα συνεταιριστουμε..

852μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 6:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια! Η φίλη μου η Νατασα μου είπε τα εξής και στην συνεχεια μου έστειλε ένα κείμενο σχετικά με την ΓΟΠ για μωρά που θηλάζουν. Διαβάστε:

" Όσον αφορά την παλινδρόμηση να ξέρεις ότι το παιδάκι ζητάει συνεχώς στήθος γιατί ανακουφίζεται...εμενα ήθελε στην κυριολεξία όλη μέρα και δυσκολευομουν γιατί είχα ερεθισμένες θηλές και το θεωρούσα υπερβολή μεχρι που διάβασα ότι τους ηρεμεί και καταλαβα! Σου παραθέτω ένα απόσπασμα αυτούσιο από τα λεγόμενα της la leche league για την παλινδρόμηση "για ορισμένα μωρά με ΓΟΠ η πιπιλα μπορεί να είναι χρήσιμη για άλλα όμως καταστροφική. Ορισμένα μωρά με ΓΟΠ δεν έχουν πρόβλημα με άρνηση τροφής αλλά αντίθετα τρώνε και τρώνε και τρώνε! Ο θηλασμός ανακουφίζει αυτά τα μωρά γιταί κάθε γουλιά γάλα τα βοηθάει να "ξεπλύνουν" ορισμένα από τα οξέα της παλινδρόνησης. Το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζουν να θηλάζουν πολύ περισσότερο απότι χρειάζονται για να γεμίσουν την κοιλιά τους. Θηλάζουν μέχρι το σημείο που κάνουν πια εμετό κάθε φορά που θηλάζουν. Αν αυτή η περιγραφή ταιριάζει στο μωρό σας τότε η πιπίλα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη (θηλάζει δηλάδη αργά με μεγάλα διαστήματα αναπαυλας ανάμεσα στην κάθε γουλιά κ χωρίς να καταπίνει συχνά), τότε μπορεί να το καθησυχάσει και να βοηθήσει κ εσάς. Η προσεκτική χρήση της πιπιλας μπορεί να βοηθήσει το μωρό σας να αποφύγει την υπερφόρτωση του στομαχιού του κ επομένως κ τον εμετο. Αν όμως το μωρί σας δεν θέλει να θηλάσει κ κάθε τάισμα είναι σωστή μάχη τότε ξεχάστε την πιπίλα! Οι πιπίλες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μέχρι το γάλα να εγκατασταθεί. Η εγκατάσταση του γάλατος σημαίνει ότι το μωρό θηλάζει καλά, η παραγωγή της μητέρας είναι επαρκής κ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα που να συδέονται με τον τρόπο που θηλάζει καθώς επίσης το μωρό να είναι τουλάχιστον μερικών εβδομάδων!!!!!!"

853μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 6:40 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμένα νομίζω είναι στην πρώτη κατηγορία αλλά εχω παρατηρήσει οτι υπάρχουν φορές που του φοράω την πιπίλα και μου βγάζει γάλα. Α και δεν είναι και πολύ φίλος της πιπίλας.

854μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 6:48 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:εμένα νομίζω είναι στην πρώτη κατηγορία αλλά εχω παρατηρήσει οτι υπάρχουν φορές που του φοράω την πιπίλα και μου βγάζει γάλα. Α και δεν είναι και πολύ φίλος της πιπίλας.

Ειναι λογικό. Κανενα νεογενητο νομιζω δεν προτιμαει την πιπίλα αντί του στήθους. Ομως μαθαίνεται η πιπιλα. Και εμενα δεν την ηθελε καθόλου στην αρχη. Νομίζω πως αν ανηκεις στην πρωτη κατηγορία, ίσως οντως να είναι η λύση.

855μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 7:07 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βάλε μας και εμάς στην πρώτη κατηγορία...

Fofi μου είπε η παιδίατρος σηκωμένο το στρώμα, τάισμα το λιγότερο στις 2 ώρες απ' όταν τέλειωσε το προηγούμενο γεύμα όσο και αν κλαίει Sad και όχι περισσότερο από 15 λεπτά σε κάθε στήθος...

Κορίτσια μου εμείς είχαμε καταφέρει να κοιμηθούμε μαμά και γιός εδώ και καμια ώρα και εκανε έναν πολύ δυνατό σεισμό και μας πέταξε.... Πάλι καλά που ήταν και ο άντρας μου εδώ και κατεβήκαμε λίγο στο αμάξι. Τώρα πάλι πάνω, μόνη μου και ομολογώ φοβάμαι... Ήταν 4,7 με επίκεντρο τη Ναύπακτο και μόνο 5 km βάθος γι' αυτό και τον νιώσαμε για τα καλά...

Και μας είχε ξεχάσει τόσες μέρες....

856μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 7:09 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όσον αφορά τη πιπίλα εμάς μας αρέσει μέχρι που καταλαβίνουμε ότι δεν βγάζει τίποτα! Μη μας περάσουν και για χαζούς!

857μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 7:15 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου ναι νομιζω στην πρωτη κατηγορια ειμαστε.Δηλαδη να του μαθω την πιπιλα;

τσιπη ειδες αποτελεσμα; το στρωμα στην κουνια πως το σηκωσατε;
το τεταρτο που σου ειπαν πως να το κανω που εμενα καθεται πανω απο ωρα; και τρωει στις 3,5 με 4 ωρες.

858μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 7:35 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έβαλα στην πάνω μεριά της κούνιας κάτω από το στρώμα σεντόνια διπλωμένα και ανασηκώθηκε. Μου είπαν και στο νοσσοκομείο να τον ταίζω λιγότερο και ας τρώει πιο συχνά. Αλλάσε καμία περίπτωση πριν τις 2 ώρες. Και η γιατρός μου είπε αυστηρά 15 λεπτά σε κάθε στήθος. Εγώ προσπαθώ να το κάνω αλλά όταν πεινάει και άλλο μετά έχουμε κλάματα για τις επόμενες 2 ώρες και από τους 2... Δεν μπορώ να ξέρω ότι πεινάει μπορώ και δεν τον ταίζω... Όταν "πέταξα" τα ρολόγια και τον τάιζα και εγώ 1 και 1,5 ώρα ξεκίνησαν οι πολλοί εμετοί (μεγάλες γουλιές τις θεωρούν οι γιατροί). Άρα αναγκαστηκά τον αφήνω να πεινάει (ή να κάνει ότι πεινάει...)

Αποτέλεσμα είδα στην ποσότητα και τη συχνότητα από όταν τήρησα το 15λεπτο. Δεν ξέρω αν είναι σωστό για το θηλασμό. Βέβαια με έχουν σκοτώσει τα 2ωρα και το ενδιάμεσο κλάμα. Τουλάχιστον κοιμάται το βράδυ...

Μη γελάσετε... Θέλω να πάω τουαλέτα και να απλώσω κάτι ρούχα στο μπαλκόνι και φοβάμαι με τους σεισμούς γαμώτο... Rolling Eyes

859μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 8:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω βρε Τσιπη πολυ σας κουναει εκει περα...

Εγω στην θεση σου μαλλον θα του μαθαινα την πιπιλα για να τον ξεγελάσω και να μην τρώει όλη την ωρα. Πραγματικά νομίζω ότι είναι θεμα εξασκησης πλεων για να βρεις το σημείο εκείνο που αρχιζει να τρώει πιο αργά όπως λέει το κείμενο της Νατασας. Δηλαδη φανταζομαι-χωρίς να ξερω πως λειτουργει το παιδακι σου- ότι απο ένα σημειο και έπειτα επιβραδυνεται ο ρυθμος που καταπίνει. Αυτό παρατηρησε το και αν δεις ότι όντως συμβαίνει, κοψε τον και βαλε του πιπίλα. Αλλα παρε και τηλέφωνο την μαία της Ρενας γιατι νομίζω πως ειναι ικανή να σε κατατοπισει. Εγω τουλαχιστον θα ηθελα να με δει καποιος ειδικος να θηλαζω και γνωριζοντας το προβλημα να μου πει που να σταματησω και τι να κανω. Νομίζω οτι μια χαρά τα πας με τον θηλασμό, σε αυτο το κομματι εισαστε μια χαρα. Αυτό που μενει τώρα να ρυθμίσεις είναι το κομματι της παλινδρομησης και να βρεις την χρυση τομή αναμεσα σε αυτά τα δύο. Παντως μου αρεσει που είσαι μαχητική και δεν παραιτεισαι και τα καταφερνεις τοσο καλά με το θηλασμο. Νομιζω ότι σε αυτό το κομμάτι εχετε κερδισει πολυ έδαφος.

860μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 8:17 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια πια είναι η μαια της Ρένας και πως μπορώ να βρω το τηλεφωνό της έκανα αυτό που μου είπε η τσίπη και έχει πλαντάξει στο κλάμμα την πιπιλα ουτε να την δει δε θελει

861μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 8:25 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου ακριβως αυτο θελω να κανω και εγω αλλα δυστυχως μαλλον θα καθυστερησω λιγο...

Το χειροτερο ρε κοριτσια ειναι πως και λιγο να βγαλει του βγαινει απο τη μυτη και πνιγεται απο τα κομματακια δεν μπορει να αναπνευσει. του βαζω ορο μετα στη μυτη αλλα με τρομαζει μεχρι να τον σηκωσω και να το σκουπισω για καμια αναροφηση...

862μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 9:26 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ τσιπη μου ποσο σε καταλαβαινω.Εμενα το βγαζει μονο απο το στομα ευτυχως. Διαβασα οτι το Γοπ κραταει 12 με 18 μηνες.

863μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 9:33 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fofi έγραψε:Αχ τσιπη μου ποσο σε καταλαβαινω.Εμενα το βγαζει μονο απο το στομα ευτυχως. Διαβασα οτι το Γοπ κραταει 12 με 18 μηνες.

Πες μου οτι μου κανεις πλακα;;;; δεν θα το αντεξω... εγω ειχα διαβασει οτι με την εναρξη των στερεεων στον 6ο φτιαχνει...

864μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 9:36 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια απο χτες τα εχω παιξει! Ολο το πρωι και το απογευμα το βγαζει στο στηθος με μικρα διαλειμματα και ενα διαλειμμα το μεσημερι! Πριν καμια ωρα ηρεμησε και κοιμαται. Και πανω που ειχα ελπιδες οτι κοιμαται καλυτερα τα βραδια χτες ξυπνουσε ανα μια ωρα! Βλεπω αυτα που γραφετε για το ωραριο του θηλασμου και σκεφτομαι μηπως θα μπορουσα να προσπαθησω να το εφαρμοσω κι εγω αλλα κι εγω δε μπορω να τη βλεπω να κλαιει ενω μπορω να την ανακουφισω και η παιδιατρος μου ειπε οτι ακομα δε μπορω να της βαλω προγραμμα! Βεβαια καταλαβαινω πολλες φορες οτι τη πιανουν οι κολικοι γι αυτο κλαιει και ισως και να ανακουφιζεται στην αγκαλια μου αλλα αλλες φορες απλα φαινεται να πειναει συνεχεια! Πιπιλα δε της εχω βαλει για να συνηθισει το στηθος αλλα και η γιατρος ειπε οτι πλεον δε θα τη πιασει.

Κοριτσια ευχομαι να ανκουφιστειτε κι εσεις με τη παλινδρομηση!
Τσιπη τον ενιωσα κι εγω το σεισμο που μενω πιο κοντα στην Αθηνα και τα επαιξα λιγο!
Να ρωτησω και κατι... Βγαινετε εξω? Κι αν ναι με το θηλασμο τι κανετε? Μαρια η κουμπαρα σου θηλαζει? Πως το ρυθμισε οταν βγηκατε εξω?

Και κατι τελευταιο! Το κακο τριτωσε.. Εχουμε κι εμεις προβλημα με το θερμοσιφωνο!!!

865μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 9:53 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργία μου εύχομαι να μην σας έρθει στο κεφάλι όπως εμάς. Εμένα μέσα στη μερα κοιμάται ελάχιστα κοντεύω να τρελαθώ. Βγαίνω την μέρα. Μια φορά πήγαμε για καφέ ευτυχώς κοιμήθηκε αλλά αν ήθελε θα πήγαινα μέσα στην καφετέρια και α ζήταγα να κάτσω σε ένα απόμερο τραπέζι να τον ταίσω. Και χτες που πήγαμε s/m άφησα τον άντρα μου στο ταμείο και πήγα στο αμάξι και τον τάισα.

Και εμέναέχει κολικούς ο κακομοίρης... Αλλά τι αν του κάνω;;; Εμένα κάνει και το άλλο. Κοιμάται στο στήθος και όταν τον αφήνω κάτω ξυπνάει και ζητάει και άλλο...

866μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 10:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ τσιπη και εμενα αυτο ακριβως κοιμαται ελαχιστα και οταν ειναι ξυπνιος τις περισσοτερες φορες κλαιει.. για καφε δν εχουμε κατσει ακομα και αν δεν αλλαξει δεν θα παμε αφου κλαιει συνεχως.Κολικους εχει και εμενα..Βολτα ομως εχουμε βγει με το καροτσι.
Γεωργια μου ελπιζω να μην παθεις τα ιδια με εμας..Υπομονη και σε σενα.Διαβασα καπου οτι η 3,6,12η εβδομαδα ειναι πολυ λαιμαργα και τρωνε συνεχεια.εμεις μπηκαμε στην 6η απο χθες.

867μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 10:35 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια να σας πω άλλον έναν πόνο μου ή θα θεωρηθώ γκρινιάρα;;;

Ο μπέμπης πρέπει να κοντεύει τα 4 κιλά και θέλει αρκετή αγκαλια. Σήμερα μου άνοιξε για δεύτερη φορά η τομή της καισαρικής σε ένα πολύ μικρό σημείο. Ο γιατρός μου είχε πει για 2 μήνες να μη σηκώνω βάρη. δεν ξέρω αν το έπαθα από το παιδί. Είναι το μόνο βάρος που σηκώνω. Τα χέρια μου πάντως έχουν αρχίσει να έχουν πρόβλημα...

868μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 10:50 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τσιπη αν εισαι εσυ γκρινιαρα εγω τι να πω!! μηπως για τη τομη να το πεις στο γιατρο σου?

869μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 11:50 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:
fofi έγραψε:Αχ τσιπη μου ποσο σε καταλαβαινω.Εμενα το βγαζει μονο απο το στομα ευτυχως. Διαβασα οτι το Γοπ κραταει 12 με 18 μηνες.

Πες μου οτι μου κανεις πλακα;;;; δεν θα το αντεξω... εγω ειχα διαβασει οτι με την εναρξη των στερεεων στον 6ο φτιαχνει...

Kαι εγω για 6 μηνες ξερω γιατι οι στερεες τροφες δεν βγαίνουν τοσο ευκολα απο το στομαχι οπως τα υγρά και ετσι ωριμαζει. Εμείς λογω ΓΟΠ ξεκινησαμε κρεμες στους 4,5 μηνες και μολις εκλεισε τον 6ο το πρόβλημα εξαφανιστηκε!

870μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 12:01 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργια μην σκας. Σιγα σιγα αρχιζεις να καταλαβαίνεις ποιες ωρες θελει να τρωει περισσοτερο. Αν δεν νιωθεις ανετα να θηλασεις δημοσιως, περιμενε να νιωσεις ετοιμη. Βεβαια απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι τελειως ετοιμη δεν θα νιωσεις ποτε. Η πρωτη φορα ειναι δυσκολη. Εμεις σημερα ξαναβγηκαμε με τα παιδια! Ο μικρος σημερα δεν κοιμοταν ολη την ωρα αλλα δεν γκρινιαζε. Καθοταν ησυχος στο καροτσακι του και που και που εψαχνε να πιπιλισει κατι αλλα δεν πεινουσε. Η κουμπαρα μου δινει και ξενο γαλα και ετσι ειχε παρει μαζι μπιμπερό για παν ενδεχομενο αλλα δεν χρειαστηκε. Απο οτι την ειδα λιγο που μιλησα μαζι της την βολευει πολυ να θηλαζει το βραδυ απο το να σηκωνεται για να φτιαχνει ξενο. Παρολ' αυτα νομιζω πως δεν ειναι πολυ πρόθυμη να αποχωριστει τελειως το ξενο. Νιωθει ανετα ετσι οποτε κατανοητο. Νομιζω παντως κοριτσια οτι μπορει να είναι λίγο ζορι στην αρχη με τον θηλασμο, αλλά μετα την εδραίωση που το μωρό μπαίνει σε ενα πρόγραμμα δικό του πλέων, ολα είναι πιο ευκολα και δεν μπλέκεις με τις διαδικασιες των μπιμπερό. Και βδομαδα στην βδομαδα είναι πιο ευκολα τα πραγματα μεχρι την εδραίωση.

Τσίπη και Φωφη δεν γκρινιαζετε καθολου αλλα και να γκρινιαζατε ενδεικνυται στην κατασταση σας! Wink Γι' αυτο είμαστε εδώ, να τα λέμε να τα βγαζουμε απο μεσα μας!

Τσίπη συμφωνω με την Φωφη. Παρε τον γιατρο σου για την τομη, μην το αφήσεις ετσι.

871μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 3:22 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!εχω καιρο να μαθω νεα σας!με βτην μπουμπου δεν μου μενει χρονος...τρεχω σαν τον βεγγο,προφανως και εσεις...εμεις χθες και προχθες ειχαμε κολικους ολη την μερα.κλαμαααααα...δεν αντεχω σπαραζει το παιδακι μου και κλαιω και εγω μαζι του!αχ γιατι να παιδευονται ετσι τα μικρουλια μας?ο πιαδιατρος μας ειπε οτι οταν τα μωρακια ειναι ανησυχα φταιει 'η κολικοι 'η γοπ.γουλιτσες ποτε δεν μου εχει βγαλει η μικρη μου,και απορω πως μπορει να υπαρχει παλινδρομηση χωρις εμετους 'η γουλιτσες εστω.μαλλον κολικοι ειναι αφου μαζευει ποδαρακια,τεντωνεται,κλαιει σπαρακτικα και ζηταει μονο στο στηθος παρηγορια 'η βολτεσ στο σπιτι για να ταρακουνιεται και να κοιμαται...σημερα ημασταν ολη την μερα καλα κοριτσια,μονο οταν την εβαλα για υπνο για τωρα το βραδυ,αρχισε τα πονακια,αλλα σε μια ωριτσα με αγκαλιες,κουνηματα κ.λ.π καταφερε να κοιμηθει.αλλα τι γινεται ρε κοριτσια παο γιατρο σε γιατρο!ο καθενας λεει τα δικα του.αλλα λεει ο παιδιατρος μας,αλλα μια συμβουλος θηλασμου που πηρα για να με βοηθησει(επειδη 2 μερες δεν θηλασα στις αρχες γιατι ειχαν ματωσει οι θηλες και μετα μειωθηκε πολυ η ροη,ετσι την χρειαστηκα για να μου δειξει σωστη σταση και να με συμβουλευσει με το θηλαστρο αντλησεις.παντως μεχρι στιγμης παμε κανα 20' θηλασμος και συμπληρωμα για να σιγουρευτω οτι εφαγε,μισο-μισο πρεπει να τρωει),αλλα μια δευτερη παιθδιατρος.αλλοι λενε ναι στις σταγονες για τους κολικους,αλλοι οχι.αλλοι λενε ναι στα χαμομηλια,αλλοι οχι.αλλοι καθε 3 ωρες φαι,οχι ενδιαμεσα,αλλοι λενε οποτε πειναει.τελικα η καθεμια πρεπει να ενεργει ενστικτοδως τελικα. αλλα βρε κοριτσια πως να τα καταφερω να θηλαζω αποκλειστινα?πως να του φτασει αφου συνεχιζει να πειναει και χανει την υπομονη της οταν δεν εχει αλλο το στηθος και κλαιει ωσπου να της δωσω και ξενο να χορτασει?

872μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Αυγ 07, 2011 10:18 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενακι η συμβουλος τι σι και απο σου ειπε πανω σε αυτο; Αν επιθυμεις να θηλασεις αποκλειστικα βγαλε εντελως απο το μυαλο σου το τριωρο και εχε υποψιν σου οτι δεν θα κανεις τιποτα αλλο παρα θα εχεις τον περισσοτερο χρονο το μωρο στο στηθος. Θα ανακουφιζεται και απο τους κολικους ετσι. Αρχικα θελει συχνο πιπιλισμα για ερεθισμο του στηθους. Σταδιακα μειωνεις το ξενο και αυξανεις τον θηλασμο. Ειναι αρχη ακομα και μπορεις να το καταφερεις!

873μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Αυγ 08, 2011 3:27 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κουραγιο μανουλες...Σας βλεπω σαν ηρωιδες που καταφερνετε να θυλασετε,εγω μην τα ξαναλεμε,δεν τα καταφερα,αλλα απο τις θηλες βγενουν ακομα 5-6 σταγονες,λετε να υπαρχει ελπιδα?διαβαζω,ακουω βλεπω ολα αυτα για θυλασμους,και για μανουλες που δεν θυλασαν σαν εμενα και με εχει πιασει κατι....Πραγματικα νιωθω πολυ κατωτερη σας,που οχι μονο δεν βιωσα την φυσιολογικη γεννα,μετα μας ''χωρισανε'' για 4 μερες, ΑΛΛΑ και απο θυλασμο μονο λιγο πρωτογαλα καταφερε ν παρει.Αραγε υπαρχει κανενας τροπος να καταλαβει ποσο πολυ τον αγαπαω??
Απο συμπληρομα ποιο γαλα δινετε?εμενα το Νοωαλαψ μας εκανε δυσκηλια,τωρα με το Αlmiron ολα καλα,πινει γυρω στα 150gr και κοιματε 4 ωρες,αν πιει λιγοτερο απο 150 ξερω οτι θα ξοιπνησει μια ωρα πιο πριν.μεχρη τωρα καναμε βλακεια και τον καλομαθαμε με κουνιμα για υπνο,οσπου ειδαμε οτι δεν το χρειαζοταν πραγματικα και οτι απλα το καλομαθεναμε,και ετσι απο το Σαββατο δεν τον κουνισαμε καθολου,προσπαθουμε με την πιπιλα νανουρισμα και πιανει προς το παρον

Τσίπη δηλαδη σου εχει ανοιξει ιδη μια φορα η τομη??εξωτερικα το δφερμα να φανταστω?

874μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Αυγ 08, 2011 3:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε: Κουραγιο μανουλες...Σας βλεπω σαν ηρωιδες που καταφερνετε να θυλασετε,εγω μην τα ξαναλεμε,δεν τα καταφερα,αλλα απο τις θηλες βγενουν ακομα 5-6 σταγονες,λετε να υπαρχει ελπιδα?διαβαζω,ακουω βλεπω ολα αυτα για θυλασμους,και για μανουλες που δεν θυλασαν σαν εμενα και με εχει πιασει κατι....Πραγματικα νιωθω πολυ κατωτερη σας,που οχι μονο δεν βιωσα την φυσιολογικη γεννα,μετα μας ''χωρισανε'' για 4 μερες, ΑΛΛΑ και απο θυλασμο μονο λιγο πρωτογαλα καταφερε ν παρει.Αραγε υπαρχει κανενας τροπος να καταλαβει ποσο πολυ τον αγαπαω??
Απο συμπληρομα ποιο γαλα δινετε?εμενα το Νοωαλαψ μας εκανε δυσκηλια,τωρα με το Αlmiron ολα καλα,πινει γυρω στα 150gr και κοιματε 4 ωρες,αν πιει λιγοτερο απο 150 ξερω οτι θα ξοιπνησει μια ωρα πιο πριν.μεχρη τωρα καναμε βλακεια και τον καλομαθαμε με κουνιμα για υπνο,οσπου ειδαμε οτι δεν το χρειαζοταν πραγματικα και οτι απλα το καλομαθεναμε,και ετσι απο το Σαββατο δεν τον κουνισαμε καθολου,προσπαθουμε με την πιπιλα νανουρισμα και πιανει προς το παρον

Τσίπη δηλαδη σου εχει ανοιξει ιδη μια φορα η τομη??εξωτερικα το δφερμα να φανταστω?

Βερακι μου θα σου πω πως δεν ειναι αργα΄αλλα εξαρταται το ποσο εισαι διατεθημενη να το προσπαθησεις. Μπορεις να αρχιζεις να θηλαζεις σταδιακα ολο και περισσότερο και να πετυχεις στο τελος τον αποκλειστικο θηλασμο χωρις καθολου συμπληρωμα. Αλλα να ξερεις πως δεν ειναι ευκολο στην αρχη αλλα με τον καιρο γινεται ολο και πιο ευκολο! Για αρχη πρεπει να ξεχασεις την λέξη ωραριο. Αν εισαι προθυμη να το προσπαθησεις πες το να βρουμε τον σωστο τροπο. Υπαρχει κοπελα που εκανε πληρη επαναγαλακτισμο 2 φορες στην διαρκεια της γαλουχιας! Αρα ειναι εφικτο και οσο πιο νωρις το προσπαθησεις τοσο πιο αμεσα αποτελεσματα θα εχεις.
Αν παρολ' αυτα δεν θες να μπεις σε αυτη την διαδικασια το καταλαβαινω και δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα για τις επιλογες σου.

875μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 35 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Αυγ 08, 2011 7:13 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Veraki έγραψε: Κουραγιο μανουλες...Σας βλεπω σαν ηρωιδες που καταφερνετε να θυλασετε,εγω μην τα ξαναλεμε,δεν τα καταφερα,αλλα απο τις θηλες βγενουν ακομα 5-6 σταγονες,λετε να υπαρχει ελπιδα?διαβαζω,ακουω βλεπω ολα αυτα για θυλασμους,και για μανουλες που δεν θυλασαν σαν εμενα και με εχει πιασει κατι....Πραγματικα νιωθω πολυ κατωτερη σας,που οχι μονο δεν βιωσα την φυσιολογικη γεννα,μετα μας ''χωρισανε'' για 4 μερες, ΑΛΛΑ και απο θυλασμο μονο λιγο πρωτογαλα καταφερε ν παρει.Αραγε υπαρχει κανενας τροπος να καταλαβει ποσο πολυ τον αγαπαω??

Βεράκι μην το ξαναπείς ποτε αυτό οτι νιώθεις κατώτερη.Δεν είσαι, εισαι μια αξια μανουλα που κανει τα παντα για το παιδακι της,Μην ξανα ακουσω λοιπον τετοια λογια. Αυτό που σου ειπε η Μαρια ειναι αληθεια αναλογα τις αντοχες σου.Εμεις αγκαλια τον παιρνουμε αλλα οχι κουνημα για να μην κακομαθει.

Σημερα η ημερα μας δεν διαφερει και πολυ απο χθες κλαμμα κλαμμα κλαμμα.
Πηρα τηλ τον παιδιατρο διοτι απο την Πεμπτη το παιδι ειναι σε σταθερο βαρος ουτε χανει ουτε παιρνει, ηξερα οτι ειναι σε διακοπες και εχει το κινητο του κλειστο και τσαντιστηκα πολυ. Μου εχουν πει για μια αλλη παιδιατρο και την καλεσα να ερθει να τον δει αυριο. Τον ταιζω πανω απο μια ωρα δεν ρευεται με τιποτα ουτε καν καθεται στον ωμο, κοιμαται μιση ωρα ξυπναει κλαιει παρα πολυ, κοκκινιζει, κανει εμετο και μετα συνερχεται και παιζει με τα χερακια και τα ποδαρακια του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις